PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!!

makis106 - Παρ 07 Αύγ 2009, 16:48:11
Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!!
Λοιπόν σκέφτομαι εδώ και καιρό ότι ήρθε η ώρα να βγάλω τα αυτοκόλλητα διακριτικά (ρίγες κλπ) απο το rallye μου, αν και θεωρώ ότι στο μαύρο πάνε καλύτερα απ ότι στα υπόλοιπα χρώματα, απλά σκέφτομαι μην το μετανοιώσω μετά! Για πείτε μου κ εσείς τη γνώμη σας, 207κηδες και μη, πως θεωρείτε ότι είναι πιο καλό στο μάτι???

Παρακαλώ ειλικρινή ψήφο και όχι κακεντρεχή σχόλια απο τους αμφισβητίες των 207 Rallye Exclamation Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz
Pughell - Παρ 07 Αύγ 2009, 17:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρις...
Εκτος του οτι ειναι τζαμπα Wink ,το 207 δεν ειναι rallye. Laughing
manaros - Παρ 07 Αύγ 2009, 17:41:33
Θέμα δημοσίευσης:
ειδικα στο μαυρο και στο ασπρο πανε παρα πολυ!γιατι να τα βγαλεις;;ειμαι σιγουρος οτι θα το μετανιωσεις!εκτος και αν βαλεις του le mans!!
android - Παρ 07 Αύγ 2009, 19:05:58
Θέμα δημοσίευσης:
tha afhseis mono ta gramata rallye sta ftera...
bgalta ola
k to 207 apo pisw k to peugeot ase mono to leonta apla ayta theloyn aloifoyles k dwstoy tripsimo...mayro blepeis

sorry gia ta grammata eimai se netcafe
MTerry - Παρ 07 Αύγ 2009, 21:47:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ μόλις το παρέλαβα του εβγαλα όλα τα Rallye και αφησα μόνο τα "πολεμικά" χρώματα . . .
κατά την γνώμη μου ειναι καλύτερα έτσι (1 , 2 ). . . Very happy
οι τρείς χρωματιστές γραμμές του δίνουν επιθετικότητα !
bagosgt - Παρ 07 Αύγ 2009, 22:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
χωρις.το δικο μου δε κυκλοφορησε ουτε μια μερα με τα αυτοκολητα.ξηλωθηκαν απο την αντιπροσωπια πριν παραλαβω μετα απο εντολη μου Wink
smoki - Παρ 07 Αύγ 2009, 22:18:37
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικα θα τα βγαλω μονο οταν αλλαξω εντελως τον χαρακτηρα του αυτοκινητου
Υ.Γ. Σε ασπρο του πανε πιο πολυ
m@kis - Σαβ 08 Αύγ 2009, 01:08:18
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!!
makis106 έγραψε:
Λοιπόν σκέφτομαι εδώ και καιρό ότι ήρθε η ώρα να βγάλω τα αυτοκόλλητα διακριτικά (ρίγες κλπ) απο το rallye μου, αν και θεωρώ ότι στο μαύρο πάνε καλύτερα απ ότι στα υπόλοιπα χρώματα, απλά σκέφτομαι μην το μετανοιώσω μετά! Για πείτε μου κ εσείς τη γνώμη σας, 207κηδες και μη, πως θεωρείτε ότι είναι πιο καλό στο μάτι???

Παρακαλώ ειλικρινή ψήφο και όχι κακεντρεχή σχόλια απο τους αμφισβητίες των 207 Rallye Exclamation Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz

Φίλε, όπως νομίζεις - νιώθεις!

Εγώ έβγαλα τα διακριτικότατα αυτοκολλητάκια του Lemans από την πρώτη μερά...

... και σήμερα ξήλωσα το "207" και το "Lemans Series" και έχω μείνει με ένα λιοντάρι από πίσω και ένα από μπρος.. Blink

..έχω αρχίσει να σκέφτομαι και για το πίσω τώρα.. Rolling eyes Rolling eyes
makis106 - Σαβ 08 Αύγ 2009, 03:03:59
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
το 207 δεν ειναι rallye. Laughing

Ε είπαμε,
makis106 έγραψε:
Παρακαλώ ειλικρινή ψήφο και όχι κακεντρεχή σχόλια απο τους αμφισβητίες των 207 Rallye

Πλάκα κάνω, στην πραγματικότητα το πιστεύω κ εγώ Wink

Manaros έγραψε:
ειδικα στο μαυρο και στο ασπρο πανε παρα πολυ!γιατι να τα βγαλεις;;ειμαι σιγουρος οτι θα το μετανιωσεις!εκτος και αν βαλεις του le mans!!

Ναι όντως, σε αυτά τα δύο πιστεύω ότι πάνε περισσότερο απ τα υπόλοιπα. Του le mans όχι, είναι too much για τα γούστα μου.

android έγραψε:
tha afhseis mono ta gramata rallye sta ftera...
bgalta ola
k to 207 apo pisw k to peugeot ase mono to leonta apla ayta theloyn aloifoyles k dwstoy tripsimo...mayro blepeis

Αν τα βγάλω έτσι το έχω σκεφτεί. Για αλοιφούλα no problem, ο αδερφός μου κάνει γυαλίσματα κερώματα κλπ. Wink

smoki έγραψε:
Προσωπικα θα τα βγαλω μονο οταν αλλαξω εντελως τον χαρακτηρα του αυτοκινητου

Γι' αυτό το σκοπό ακριβώς σκέφτομαι να τα βγάλω, ωραία είναι, αλλα χωρίς αυτά δείχνει πιο σοβαρό και ειδικά το μαύρο.

m@kis έγραψε:
Φίλε, όπως νομίζεις - νιώθεις!

Εγώ έβγαλα τα διακριτικότατα αυτοκολλητάκια του Lemans από την πρώτη μερά... και σήμερα ξήλωσα το "207" και το "Lemans Series" και έχω μείνει με ένα λιοντάρι από πίσω και ένα από μπρος.. Blink
..έχω αρχίσει να σκέφτομαι και για το πίσω τώρα.. Rolling eyes Rolling eyes

Καλά εσύ το ξεβράκωσες τελείως! Laughing Thumb Left

...Τhanks everybody! Keep voting Exclamation Thumbs Up
Giannis307 - Σαβ 08 Αύγ 2009, 10:34:07
Θέμα δημοσίευσης:
Για τις απλες εκδοσεις...βγαλτε τα ολα....αλλα φιλε Μακη το lemans δεν ειναι συλεκτικο με αριθμο σειρας....???Το αν πειραξεις οτιδηποτε πανω του χανει την συλεκτικοτητα του.....αποψη μου παντα.....Θεωρω μαλ***α το γδυσιμο....
m@kis - Σαβ 08 Αύγ 2009, 15:34:50
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Για τις απλες εκδοσεις...βγαλτε τα ολα....αλλα φιλε Μακη το lemans δεν ειναι συλεκτικο με αριθμο σειρας....???Το αν πειραξεις οτιδηποτε πανω του χανει την συλεκτικοτητα του.....αποψη μου παντα.....Θεωρω μαλ***α το γδυσιμο....

Ναι είναι συλλεκτικό Confused .. ως προς τα αυτοκόλλητα και το νούμερο στο τιμόνι.. εεε το νούμερο το έχω... ακόμα.. Laughing Laughing Laughing
207 GT HRAKLEIO - Σαβ 08 Αύγ 2009, 19:42:05
makis106 έγραψε:

Φίλε μου Μάκη, η δική μου γνώμη είναι η εξής:
Kανονικά στις υπόλοιπες χώρες έκδοση Rallye δεν υφίσταται στα 207 (Καγκουριά του Έλληνα για να κάνει περισσότρες πωλήσεις)!
Επίσης σαν ομορφιά πιστεύω οτι είναι καλύτερο χωρίς τα αυτοκόλητα!
Η απόφαση δική σου , απλά να κάνεις οτι σου αρέσει εσένα!!!
Αυτό είναι που μετράει..!!!
Wink Laughing
SAKIS-LEMANS - Δευ 10 Αύγ 2009, 08:54:57
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ λέω να το κάνετε έτσι!

http://news.hspn.com/content_images/2006/old/207rcup1.jpg
http://media.paultan.org/paris2006/207rcupparis2.jpg
http://media.paultan.org/paris2006/207rcupparis1.jpg
http://news.hspn.com/content_images/2006/old/207rcup2.jpg

http://coches.cope.es/images/peugeot/207-super-2000/207rcup/207-super-2000_4_1024.jpg

καλά η τελευταία φωτό είναι...
makis106 - Δευ 10 Αύγ 2009, 18:37:53
207 GT HRAKLEIO έγραψε:
makis106 έγραψε:

Φίλε μου Μάκη, η δική μου γνώμη είναι η εξής:
Kανονικά στις υπόλοιπες χώρες έκδοση Rallye δεν υφίσταται στα 207 (Καγκουριά του Έλληνα για να κάνει περισσότρες πωλήσεις)!
Επίσης σαν ομορφιά πιστεύω οτι είναι καλύτερο χωρίς τα αυτοκόλητα!
Η απόφαση δική σου , απλά να κάνεις οτι σου αρέσει εσένα!!!
Αυτό είναι που μετράει..!!!
Wink Laughing

Φίλε μου Βασίλη, να σου πω την αλήθεια λίγο με απασχολεί αν το 207 βγήκε Rallye σε άλλη χώρα, ούτως ή άλλως το μάτι του κόσμου το έχει συνηθίσει πια και δύσκολα θα το πει καγκούρικο, την στιγμή που βγήκε έτσι απο την αντιπροσωπεία και κυκλοφορούν τόσα. Ας μην ξεχνάμε ότι το ίδιο ή και περισσότερο εκκεντρικό είναι και το Le mans. Tώρα το αν αξίζει το 207 το προσωνύμιο Rallye, είναι μια άλλη ιστορία, την οποία και έχουμε χιλιοαναλύσει.
Το θέμα είναι τι αρέσει στον καθένα οπτικά και απ ότι φαίνεται (και απο την ψηφοφορία) οι απόψεις για το 207 διίστανται!
Σίγουρα θα κάνω αυτό που μου αρέσει, απλά επειδή πιστεύω ότι και έτσι και αλλιώς έχει τη χαρη του, με ενδιαφέρει πως το βλέπουν και οι υπόλοιποι, εγώ είμαι τυφλωμένος απο έρωτα! Love Love Love Laughing Laughing Razz

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Εγώ λέω να το κάνετε έτσι!

http://news.hspn.com/content_images/2006/old/207rcup1.jpg
http://media.paultan.org/paris2006/207rcupparis2.jpg
http://media.paultan.org/paris2006/207rcupparis1.jpg
http://news.hspn.com/content_images/2006/old/207rcup2.jpg

http://coches.cope.es/images/peugeot/207-super-2000/207rcup/207-super-2000_4_1024.jpg

καλά η τελευταία φωτό είναι...

Αν εννοείς τα αυτοκόλλητα, όχι. Αν εννοείς όλο το σετάκι, δλδ bodykit, ζάντες, +αυτοκόλλητα, τότε... Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up

...Πάντως η μάχη της ψηφοφορίας είναι αμφίρροπη Exclamation Laughing Laughing Razz Razz
mrkaza - Δευ 10 Αύγ 2009, 22:16:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα παντος μου εχει περασει η ιδεα να βγάλω το Rallie απο πισω και απο πλαι και να αφισω μονο τα 3 χρωματα Wink .

Ισως να βαλω τιποτα ασχετο εκει αλλα σιγουρα οχι κοκκινο .

Αν εβαζα κανενα μοντελιστικο http://samsrc.com/photogallery/JR%20DSM%20hires.JPG

και αναρωτιοσασταν τι ειναι αυτο το DSM της JR και το κανει στο 207 ?? :D
Πάνος - Δευ 10 Αύγ 2009, 22:27:40
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:
Εγώ μόλις το παρέλαβα του εβγαλα όλα τα Rallye και αφησα μόνο τα "πολεμικά" χρώματα . . .
κατά την γνώμη μου ειναι καλύτερα έτσι (1 , 2 ). . . Very happy
οι τρείς χρωματιστές γραμμές του δίνουν επιθετικότητα !

+1. Wink
SAKIS-LEMANS - Τρι 11 Αύγ 2009, 08:31:22
Θέμα δημοσίευσης:
@makis106 ε ή όλα ή τίποτα...
Ilias207Rallye - Τρι 11 Αύγ 2009, 13:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Μακη, στην φωτογραφια της υπογραφης σου, το αμαξι φαινεται πανεμορφο. Του πανε πιστευω τα αυτοκολλητα και του δινουν μια πιο σπορ εμφανιση.
Τωρα αν δεν σαρεσουν ή τα βαρεθηκες, θα μπορουσες να τα βγαλεις ολα και να βαλεις στο πορτ μπαγκαζ ενα μεταλλικο σηματακι να γραφει 1,4 (καθαρα για παραπλανητικο σκοπο, ωστε να πικραινονται καποιοι υπεροπτες..) Thumb right
makis106 - Τρι 11 Αύγ 2009, 13:30:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ilias207Rallye έγραψε:
Φιλε Μακη, στην φωτογραφια της υπογραφης σου, το αμαξι φαινεται πανεμορφο. Του πανε πιστευω τα αυτοκολλητα και του δινουν μια πιο σπορ εμφανιση.
Τωρα αν δεν σαρεσουν ή τα βαρεθηκες, θα μπορουσες να τα βγαλεις ολα και να βαλεις στο πορτ μπαγκαζ ενα μεταλλικο σηματακι να γραφει 1,4 (καθαρα για παραπλανητικο σκοπο, ωστε να πικραινονται καποιοι υπεροπτες..) Thumb right

Όντως μου αρέσει και εμένα έτσι και ο μόνος λόγος για να τα βγάλω, θα είναι για να δείχνει πιο σοβαρό.
...Και μην νομίζεις και τώρα πικραίνονται οι υπερόπτες Wink Laughing Laughing Laughing Thumb right
thesalos - Τρι 11 Αύγ 2009, 18:54:29
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω οτι ειναι πιο ωραιο χωρις τα γραμματα αλλα και χωρις τις ριγες. Εγω μεχρι στιγμης εχω ξηλωσει τα πισω και φαινεται πολυ πιο ωραιο. Ειναι θεμα χρονου να βγαλω και τα αλλα.
akis23 - Τρι 11 Αύγ 2009, 19:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ξηλωμα απο την πρωτη μερα. Δεν υπαρχει Rallye με διζωνικο κλιματισμο, 17αρες και 1260 κιλα βαρος. Αποψη μου βεβαια.
kane - Τρι 11 Αύγ 2009, 19:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Ξηλωμα απο την πρωτη μερα. Δεν υπαρχει Rallye με διζωνικο κλιματισμο, 17αρες και 1260 κιλα βαρος. Αποψη μου βεβαια.

Σωστότατος...

Φυσικα για να μπορεις να εχεις αυτην την αποψη,πρεπει ειτε να γνωριζεις 5 πραματα για την αυτοκινηση, ειτε νασαι γεννημενος κοντα στο 80...

Ε εσυ εισαι...κοντα προς τα κατω Laughing Laughing Laughing
SAKIS-LEMANS - Τετ 12 Αύγ 2009, 08:20:22
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:

ναι καλα θα ήθελες να έχεις περίπου το βάρος του clio ή του opc corsa...

1356 κιλά είσαι, και εγώ 1325... Crying or Very sad

Σταύρο θα έρθω στην ζυγαριά σου γιατί δεν το πιστεύω... 1325 κιλά το rc?
SAKIS-LEMANS - Τετ 12 Αύγ 2009, 08:22:55
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
akis23 έγραψε:

Σωστότατος...

Φυσικα για να μπορεις να εχεις αυτην την αποψη,πρεπει ειτε να γνωριζεις 5 πραματα για την αυτοκινηση, ειτε νασαι γεννημενος κοντα στο 80...

Ε εσυ εισαι...κοντα προς τα κατω Laughing Laughing Laughing

εγώ που είμαι του 1977 δεν τα ξυλώνω ρε! Laughing Αμαν πια 3 γραμμές τις έχετε θεοποιήσει. Τις θεωρώ πολύ όμορφες, σπάνε την μονοτονία του χρώματος. Λίγα αμάξια βάζουν ωραία αυτοκολλητάκια.

Την Κυριακή κλείνω 1 χρόνο στο psclub, κανόνισε κεράκια, και κοκορέτσι εκεί στο χωριό του φίλου σου!
Sinanai - Τετ 12 Αύγ 2009, 10:24:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρα απ' το ό,τι το όνομα "Rallye" δε συνάδει με τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, πιστεύω ότι η σχεδίαση των τριών γραμμών, για να ταιριάζει με το σχεδιασμό του 207 θα έπρεπε να είναι διαφορετική. Όχι τόσο ελεύθερη, όπως είναι τώρα, που μοιάζει σε στυλ κάπως σαν γκραφιτάκι.

Ακόμη και στο 106 Rallye 1.6 - είτε ως 8v είτε ως 16v - δε μου άρεσαν πολύ. Οι αγαπημένες μου γραμμούλες ήταν στο 106 Rallye 1.3 - που ήταν πιο γραμμικές - και, φυσικά, τα παλαιότερα διακριτικά του 205 Rallye, από εποχής Peugeot - Talbot. (Σταύρο, μπορεί να είμαι του '85, αλλά όπως βλέπεις από ιστορία - μην πω αρχαιολογία - κάτι σκαμπάζω...).

Στο 207, πάντως, σίγουρα θα αφαιρούσα τα αυτοκόλλητα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω μέσα δεν έχει κάποιο διακριτικό "Rallye", σωστά; Άρα δεν υφίσταται το πρόβλημα ότι έξω δε θα έχει τίποτα και μέσα, δίπλα στο νίκελ πίνακα οργάνων, θα γράφει Rallye. Ακούς εκεί Rallye με νίκελ πίνακα οργάνων. (Συγγνώμη, δεν άντεξα.)

Τις προάλλες, πάντως, είδα ένα 207 έξω από το Αγρίνιο, λευκό, με μικρό κόκκινο λιοντραράκι στο πλάι - νομίζω στο μπροστά μέρος της πόρτας - και μου άρεσε αρκετά. Εν πάση περιπτώση, και επιστρέφοντας στο θέμα μας, δαγκωτό ΧΩΡΙΣ. Wink
fynos - Τετ 12 Αύγ 2009, 15:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
+1 Thumb Left
MEMsound - Παρ 14 Αύγ 2009, 10:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
δεν θυμαμαι αν γραφει στο φόρουμ, αλλα στην Κρήτη γνώρησα ενα κοπέλι που εχει ενα κοκκινο 207 ραλλυ στο οποίο εβαψε τις μαμα ζάντες ασπρες και τους εβαλε και το αυτοκολλητάκι του ραλλυ επάνω (σε λιγο μικρότερο μέγεθος και με μια μικρη σκια πίσω του) και πραγματικά εδειξε "αλλο αμάξι"

οκ "ραλλυ" με τη εννοια που εχουμε οι περισσότεροι στο μυαλο μας (βλεπε 106 και 205) δεν ειναι... (=ουσιαστικα ελαφρωμένο και με ουσιαστικα λιγότερο εξοπλισμο) παρόλα αυτά νομιζω οτι με μερικές τέτοιες μικρές "πινελιες" μπορει να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα (λιγο) πιο "λουξ 207" (gt/rc/cc150)... Wink

επίσης για εμένα το ραλλυ θα επρεπε να βγαίνει μονο σε απλά χρώματα και οχι μεταλλικα (με εξαίρεση ισως το μαυρο)

τα ραλλο αυτοκολλητα στα 207 με μεταλλικό χρώμα δεν μου αρέσουν γενικώς
mrkaza - Παρ 14 Αύγ 2009, 14:21:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια το αμαξι στριβει και εχει γκάζι (ιδικα με προγραμμα) και εχει και οτι ελειπε απο το rallie κλιματισμο και βαρος για να παταει esp ωστε αν κανεις χωντρι λαλακια να σωση το τομαρι σου (θα επρεπε να βγένει) 17αρες ζαντες χρωμα που δεν ξεβαφει (μεταλικο) καθισματα ανετα που ΔΕ σπανε.

Τωρα αν εσεις θελετε να ειστε σε στροφιλικη που απο την αδρεναλινη ζεστενεσε ετσι και αλιος και το αμαξι να βράζει το τζαμι να μην ειναι αθερμικο και να στραβωνεστε εντελος και η φασαρια να σας αποσπα την προσοχη
τι να πω.

Επισης να υπενθιμισω οτι Rallye δεν ειναι το 0-400 αυτό ειναι drakster οχι rallye .

Εγω πάντος θελω να μπορω να παω γρηγορα και ανετα παντου χωρις να ειναι θεμα χρονου το ποτε θα συναντισω τον αγιο πετρο γιατι οι αεροσακοι ζυγιζουν και ναι με 6,5 " ηχεια για να ακουω μουσικη που και αυτά ζυγιζουν .

Δεν ειχα Rallie ειχα ενα AX 1.1 και ναι ειχε νευρο οτι και αν γινοταν το μαζευες κτλ κτλ αλλα μεχρι να παω καπου εκανα 2 μπάνια στο δρόμο αν ππηγενα πολυ ωρα γρηγορα κουραζομουν λογο της ζέστης το ανοικτο παραθυρο μου επερνε τα αυτια εβαζα ποιο δυνατα τι μουσικη και μυαλο για συγγεντρωση στην οδηγιση αφαντο καθως φασαρια +μουσικη+ ζεστη+ ενα καθισμα που εσπαγε ΜΟΝΙΜΑ που καθαρο μυαλο για να οδηγισεις γρηγορα .
makis106 - Παρ 14 Αύγ 2009, 14:53:17
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά όλα αυτά, και σίγουρα το αμάξι μου δεν θα ήθελα να είχε τίποτα λιγότερο απο αυτα που έχει, γιατί καλώς ή κακώς είναι καλες οι ανέσεις, η ασφάλεια, η ροπή και όλα αυτά που σου παρέχει. Απο κει και πέρα οι διαφωνίες έρχονται γιατί το αυτοκίνητο δεν είναι τόσο rallye, αλλα περισσότερο GT, ή τουλάχιστον δεν έχει τη φιλοσοφία των προγενέστερων rallye. Στην καλύτερη να το πεις ενα rallye της εποχής του, αλλα και πάλι πολύ του είναι.
Για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν Wink
mrkaza - Παρ 14 Αύγ 2009, 17:21:03
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη αλλα αν η μνημη μου δεν με απατάει τα πρωτα "γρηγορα" ηταν τα GT μετα τα ειπαν GTI και μετα ηρθε το group PSA με τα VTS και Rallye που απλά σκευτικαν ενα διαφορετικο ονομα για το GT τους αρεσε στον κοσμο επιασε κτλ κτλ .
Αυτο ειναι το Rallye ενα διαφημιστικο Trick του τμήματος Marketing που επιασε .
fynos - Παρ 14 Αύγ 2009, 17:24:50
Θέμα δημοσίευσης:
Το GT εδώ και μερικά χρόνια δεν έχει καμία σχέση με το χαρακτηρισμό σπορ αυτοκινήτου. GT = grand turismo.
mrkaza - Παρ 14 Αύγ 2009, 19:49:41
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω οτι αναφερθηκα στο παρελθόν καθως αναφερθικα στη γενηση του λογοτυπου Rallye Wink οπου εχει γινει πολα χρόνια πριν .
MEMsound - Σαβ 15 Αύγ 2009, 02:15:07
Θέμα δημοσίευσης:
όπως εχω γραψει και αλλου...εγω το 207 ραλλυ (προκειμένου να δικαιολογεί την ονομασία του) θα το ηθελα:

απο πλευρας εμφάνισης:
-> μονο σε απλά μοτοσπορτ χρώματα (που φυσικά και δεν θα ξεβαφαν - αυτό δεν εχει να κάνει με το αν ειναι μεταλλικο η οχι το χρώμα αλλά από την ιδια την συσταση της μπογιας και οχι με το αν εχει μεταλλικά στρασάκια μέσα)
-> με διαφορετικές ζάντες από το GT και κυρίως από το εντέλώς διαφορετικής φιλοσοφίας cc150 ή "εστω" τις ιδιες βαμμενες ασπρες ή μαυρες
-> με τα απλά φανάρια (οπως εχει)

και απο πλευράς "εξοπλισμου"
-> με πληρως απενεργοποιούμενο (κατα βουληση) ESP (όπως του 207RC)
-> με τους αερόσακους που έχει (γιατι η ασφάλεια ειναι ασφάλεια)
-> με ρεζερβα ανάγκης (και οχι κανονικη ζάντα)
-> ακομα και με απλό κλιματισμό (δεν ειναι "απαραίτητος" ο διζωνικός - εκτός και αν το βάρος ειναι το ιδιο)
-> χωρις το SSP (οχι οτι μας χαλάει κιολας αλλα και χωρις δεν τρεχει και τιποτα...)

και "ιδανικά" με ανάρτηση ιδια με του 207 RC και οχι ιδια με του GT...

αυτά Wink Wink
Road_Runner - Σαβ 15 Αύγ 2009, 02:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
Με 207 Rally, made in Greece, by Lion Hellas, πολλα ζητας, πολλα ζητας...

Θα μπορουσε να γινει και τραγουδι...
χαχαχαχα

smoki - Δευ 17 Αύγ 2009, 00:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
Μανθο, τα φωτα στροφης θα τα ηθελα στο rallye. Του ταιριαζουν κιολας...με βαση αυτα που θα θελες/θελαμε να εχει
fynos - Δευ 17 Αύγ 2009, 06:30:35
Θέμα δημοσίευσης:
Τα φανάρια από τα μεγαλύτερα μοντέλα μπαίνουν και λειτουργούν, αλλά όχι με τα στροφής . . . .
pepes - Τετ 09 Δεκ 2009, 11:39:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πιστευω οτι χωρις τα αυτοκολλητα ειναι καλυτερο...δν θα το κανω γιατι φοβαμαι μην αφησει σημαδια.Υπαρχει κανεις που τα ξηλωσε να μου λυσει την απορια??
mez - Τετ 09 Δεκ 2009, 12:05:40
Θέμα δημοσίευσης:
From day one..... Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Τετ 09 Δεκ 2009, 12:21:28
Θέμα δημοσίευσης:
(Ξανα) πείτε με κολλημένο, αλλά μετά από αυτό δεν τίθεται 207 RALLYE. Ούτε χωρίς φώτα στροφής, ούτε χωρίς λαμπάκι στον καθρέφτη στο σκιάδιο, ούτε χωρίς βελούδο στο τασάκι. Η μόνη περίπτωση που πιθανώς να με έπειθε ένα "207 RALLYE" θα ήταν αν κάπου στα χαρακτηριστικά έγραφε "net weight: 1050 kg" (και φυσικά χωρίς A/C, χωρίς όλα τα προαναφερθένα, με απενεργοποιίσιμο ESP κ.τ.λ.). Με αυτοκόλλητα και άλογα δε γίνεται ένα αμάξι σπορ. Ας μείνουν σε ένα διαχωρισμό GT/GTi. Αυτό ναι. Αλλά όχι RALLYE.
recife_rallye - Τετ 09 Δεκ 2009, 13:39:33
Θέμα δημοσίευσης:
mez έγραψε:
From day one..... Laughing Laughing Laughing

+1...πολυ ομορφοτερο κατα την ταπεινη μου αποψη Smile
ironman02 - Τετ 09 Δεκ 2009, 15:17:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα μ'αρέσουν....Του δίνουν χαρακτήρα... Very happy
spyros_rallye - Τετ 09 Δεκ 2009, 18:52:41
Θέμα δημοσίευσης:
pepes έγραψε:
Πιστευω οτι χωρις τα αυτοκολλητα ειναι καλυτερο...δν θα το κανω γιατι φοβαμαι μην αφησει σημαδια.Υπαρχει κανεις που τα ξηλωσε να μου λυσει την απορια??

εγω τα εχω βγαλει, μολις το πηρα ομως, και δεν εχει αφησει σημαδια..
pepes - Τετ 09 Δεκ 2009, 21:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
thanks σπυρο...
207gtmx - Σαβ 16 Ιαν 2010, 22:09:09
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 Rallye - αυτοκόλλητα ...
Αν ήθελε κάποιος κάτοχος 207 Rallye ας μας πει τη γνώμη του για τα αυτοκόλλητα, του αρέσουν(?), τα έχει κρατήσει(?), τα ξεκόλλησε αλλά τα θέλει πάλι πάνω στο αυτοκίνητο και σκέφτεται να αγοράσει(?)

Προβληματίζομαι λιγάκι, καθώς το ¨207 rallye¨ είναι εφεύρεση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

-Είναι το 207 μας Rallye? Αξίζει να φέρει τα σήματα των θρυλικών 106 Rallye?

Αν είναι δυνατόν να απαντηθεί από κατόχους 207 Rallye. Σε κάθε περίπτωση ας μείνουμε εντός θέματος (...)

-Αλήθεια, οι κάτοχοι 106 Rallye όταν τα βλέπουν σε 207, τους αρέσουν?

(νομίζω είναι ωραίο θέμα, μακάρι να πάρουμε και απαντήσεις, και πάνω απ όλα να το αντιμετωπίσουμε χαλαρά και με καλή διάθεση)

Ευχαριστώ
teo106 16v 2001 - Σαβ 16 Ιαν 2010, 22:24:49
Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 207 Rallye - αυτοκόλλητα ...
207gtmx έγραψε:
Αν ήθελε κάποιος κάτοχος 207 Rallye ας μας πει τη γνώμη του για τα αυτοκόλλητα, του αρέσουν(?), τα έχει κρατήσει(?), τα ξεκόλλησε αλλά τα θέλει πάλι πάνω στο αυτοκίνητο και σκέφτεται να αγοράσει(?)

Προβληματίζομαι λιγάκι, καθώς το ¨207 rallye¨ είναι εφεύρεση της ελληνικής αντιπροσωπείας.

-Είναι το 207 μας Rallye? Αξίζει να φέρει τα σήματα των θρυλικών 106 Rallye?

Αν είναι δυνατόν να απαντηθεί από κατόχους 207 Rallye. Σε κάθε περίπτωση ας μείνουμε εντός θέματος (...)

-Αλήθεια, οι κάτοχοι 106 Rallye όταν τα βλέπουν σε 207, τους αρέσουν?

(νομίζω είναι ωραίο θέμα, μακάρι να πάρουμε και απαντήσεις, και πάνω απ όλα να το αντιμετωπίσουμε χαλαρά και με καλή διάθεση)

Ευχαριστώ
γνωμη μου ειναι οτι το 207 ειναι περισσοτερο gt,παρα rallye,αν και εχουν αλλαξει οι εποχες(κανεις δε θα αγοραζε ενα αμαξι χωρις κλιματισμο,abs,airbag κτλ)καλυτερα παντως πιστευω να μην τα ειχε αφου ετσι κι αλλιως αν ηθελε η εταιρια να βγει ετσι θα το εκανε απο μονη της.φαντασου να ερχεται το καλοκαιρι ο γαλλος τουριστας και να τα βλεπει.....θα γυριζει στη χωρα του και θα λεει οτι οι ελληνες ειναι τοσο καγκουρες που βαζουν τα αυτοκολητα του 106 σε 207.προσωπικα εμενα δε μ`αρεσουν αλλα γουστα ειναι αυτα Smile Smile Smile
drspeed - Σαβ 16 Ιαν 2010, 22:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
Να σου πώ την αλήθεια στην αρχή ήθελα να τα βγάλω αλλά τελικά τα κράτησα για να σπάει λίγο η μαυρίλα.
Όσο για το αν είναι rallye ή όχι είναι μεγάλη κουβέντα.Εδώ το λέμε rallye έξω το λένε sport.Βασικά ένα Φθηνότερο GT είναι και για τέτοιο το πήρα.
Τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου δεν τον κάνουν τα αυτοκόλλητα.
Όσο για τους κατόχους 106 και 205 rallye πιστεύω ότι απλά θα γελάνε αλλά μέσα τους θα θέλανε και αυτοί ένα τέτοιο αμάξι.
Ουσιαστικά στην σειρά 200 όπως 206 και 207 την θέση του rallye την έχει πάρει το RC που είναι για άλλο ηλικιακό κοινό με σαφώς βελτιωμένα οικονομικά σε σχέσει με τους αρχικούς κατόχους των 205 και 106 rallye
bagosgt - Κυρ 17 Ιαν 2010, 01:02:35
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως στο 207 μου,το πηρα χωρις αυτοκολητα μιας κ το ειπα στην αντιπροσωπια να μου τα βγαλουν κ να καθαρισουν κ τις κολες με αλοιφη.αυτο ομως δε λεει κατι μιας κ το 106 που ειχα(106 GTI) τα ειχα βγαλει κ απο εκει,τα πισω κ απλα ειχα κρατησεις τα 2 μικρα κατω απο τα πλαινα φλασακια,που ηταν κοκκινα κ το αμαξι μπλε σκουρο,μονο κ μονο για να σπαει η μονοτονια.το 106 ηταν οπως ελεγε κ το ονομα του ραλλυ,γιατι ο εξοπλισμος του κ το στησιμο του ηταν πιο πολυ γιαυτη τη χρηση(πιο σκληροπυρινικο) πραγμα που νομιζω δε θα πουλαγε την σημερινη εποχη,ενα τετοιο αμαξι με τετοιο εξοπλισμο.οταν το ειχα δει κ εγω στη διαφημιση ελεγα στους φιλους μου "τι εκαναν εκει οι μ@λ@κες οι γαλλοι,εβγαλαν πολυμορφικο ραλλυ"? Shocked Laughing Laughing
μετα ομως που αλλαξε το "ρευμα" της εποχης,κ αρχισαν ολα τα αυτοκινητα να ακολουθουν ενα σχεδιαστικο μοτιβο(λεον,207,φιεστα,ιμπιζα κτλ κτλ) αρχισε να μου αρεσει,οχι επειδη ειχε το ονομα(ραλλυ) κ ηθελα να αντικαταστησω το προηγουμενο,αλλα γιατι μου αρεσε σαν αμαξι για τη σημερινη εποχη κ τις μετακινησεις μου,μιας κ ειναι πολυ πιο βολικο σε ταξιδια,χωρους,ανεση κτλ απο το 106 Wink

οσο για τα αυτοκολητα,υπαρχει ηδη σχετικο ποστ,κ με ψηφοφορια κιολας,για το αν θα κρατησεις η θα βγαλεις τα αυτοκολητα Wink
MTerry - Κυρ 17 Ιαν 2010, 13:33:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ριξε μια ματιά εδώ

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=330243&highlight
drspeed - Κυρ 17 Ιαν 2010, 15:52:54
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε και καλά, το δικό μας δεν είναι rallye!!!!!
Το GT έχει καμία σχέση με τους χιλιομετροφάγους των 300-400 φεύγα ίππων και των 280χλμ τελικής ή το RC έχει καμία σχέση με το δίλιτρο τέρας που παρουσίασε στην αρχή η Peugeot για το WRC.Όλα είναι θέμα merketing και απλά όποιος νομίζει ότι επειδή το αμάξι του έχει μία επιγραφή επάνω είναι και άξιος εκπρόσωπος της κατηγορίας είναι τουλάχιστον αφελής
Πχ άνετα τα rallye και GT 207 θα μπορούσαν να λέγονται 207 THP ,κατά το Tsi της VW και το RC να είναι GTI όπως το έχουν και έξω ή 207s όπως και το mini που στο φινάλε έχουν και τον ίδιο κινητήρα.
tasos_vl - Τετ 17 Φεβ 2010, 13:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
(μιλαω παντα για rallye απο 90' κ μετα!!!!)

παρτε ενα 306 rallye:
http://www.awesome-gti.co.uk/rollingroad/photo/rr.pgac_01.12.07/12.jpg
http://www.306rallye.co.uk/photos/T98VWC/copy_of_306rall_1242498031.jpg

Μετα παμε 106 rallye κ 207 rallye για Ελλαδα! (δν χρειαζοντε photos).

Δν λεω κατι παραπανω.... Ενα θελω να πω....! του πηγενουν πολυ τα rallοαυτοκολλητα, αλλα θελω να βρω αυτον τον τεμπελη Ελληνα που τα κολλαει, για να του ρικσω μια στο σβερκο να ξυπνισει, γιατι τα κολλαει που τα κολλαει, τα κολλαει στραβα!!!!!

οσοι εχετε πανω τα αυτοκολλητα, θα παρατιρισατε οτι ειναι απο το 106 ακριβος τα ιδια, γιατι στις πορτες μας, δν....... πατανε καλα τα κοψιματα που εχουν!!!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες