PSClub - Hellas

Κινητήρας - 206 - 1,1 8V 60Hp , Βελτίωση ή Αλλαγή...κινητήρα??

mick206 - Πεμ 07 Νοέ 2002, 23:05:24
Θέμα δημοσίευσης: 206 - 1,1 8V 60Hp , Βελτίωση ή Αλλαγή...κινητήρα??
Ρε παιδιά τι μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε κανένα extra αλογάκι στο καημένο μας το 206???? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Όχι πολλά πράγματα. Καμία εξατμισούλα,καμία σκούπα και τέτοια γιατί δεν παίζουν και πολλά φταλέ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Τα 60 αλογάκια που έχει το 1100 μου φαίνεται πως γεράσανε και δεν πάνε μία.Γίνανε γαιδούρια Smile Smile Smile Smile
Πώς θα τα τονώσω λιγάκι να πάρουν τα πάνω τους????
Αλεξ@νδρος - Παρ 08 Νοέ 2002, 00:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
Καλως το αδελφακι.Τα δικα μου 60 τωρα που κρυωσε ο καιρος περνανε δευτερη νιοτη-Λες μηπως να γεννησανε? Wink
BTS - Παρ 08 Νοέ 2002, 03:10:45
Θέμα δημοσίευσης:
Καλώς σας βρήκα, και εγώ 60άρης είμαι.
Το μόνο που έχω αλλάξει στη μηχανή είναι ένα φίλτρο Κ&Ν. Η διαφορά είναι κυρίως στον ήχο ο οποίος βάρυνε λίγο. Στην απόδοση το κέρδος υπάρχει μεν αλλά είναι πολύ μικρό. Αυτό που πρόσεξα εντονότερα είναι ότι ο κινητήρας δουλεύει λίγο πιο ομαλά από πριν.
Και κάτι άλλο: μην βάλετε εντελώς ελεύθερη εξάτμιση. Το έκανα και έπεσε η απόδοση. Αυτός ο κινητήρας χρειάζεται το backpressure του.
pduke - Τρι 26 Νοέ 2002, 10:33:37
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλος μηχανικός με 1.1 (δεν θα τον πετύχω να τον χώσω στο φόρουμ.....)έβγαλε το φιλτροκούτι και έβαλε ένα στρογγυλό από BX.....η πλάκα είναι ότι εκτός από θόρυβο είχε και αισθητή διαφορά.
Το καλό με το 1.1 είναι ότι ο κινητήρας περισεύει οπότε παίρνει κρύο αέρα από παντού
ofitzis - Παρ 29 Νοέ 2002, 11:43:29
Θέμα δημοσίευσης:
Η μόνη βελτιωτική λύση που ακολουθώ εγώ είναι να διατηρώ τα κιλά του οδηγού σταθερά στα 67.Αξίζει τα λεφτά της αφού είναι συμβατή με όλους τους διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων,ακόμα και αγωνιστικών (βλέπε καρτ)... Wink
Απότι είδα όμως στην συνέλευση απόκτησα και ανταγωνιστή καθώς κάποιος κύριος ονόματι Poison επιχειρεί να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη... Twisted evil
Αλήθεια θα κανονίσουμε κάνα καρτάκι ποτέ να γίνει της μουρλής?
Darkvow - Δευ 09 Ιούν 2003, 12:39:23
Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή μοτέρ 206 1.1
Καλησπέρα σε ολους!!
Οι παλιοι μπορει να με θυμουνται, οι καινουργιοι μαλλον όχι!!
Τελικα δεν πεθανα όπως μπορει να νομιζατε Laughing Laughing Laughing
Οι δουλειες δεν με αφηνουν ουτε να κλ…….
Το 206 μου είναι ένα 1.1 του 2001.Τα 60 μουλαρια είναι χαλια.
Σκόπευα να τοποθετησω τον γνωστο 1600 16v του ραλυ, αλλα και πολλα χρηματα θα ξοδευα και μαλλον θα επρεπε να αλλαξω πολλα παραπανω πραγματα.
Τελικα μεσα στον Ιουνιο θα αλλαξω το μοτερ
Θα τοποθετηθει το 1600 8v του ραλυ, ενας εγκεφαλος, εμπρος αεριζομενα φρενα,
Το σασμαν του gti, και ένα χταποδι για καλυτερη εξαγωγη.
Αυτά μαζι με τα ηδη υπαρχοντα σκουπα και τελικο καζανακι, πρεπει να είναι καλα Cool Cool
Βεβαια αυτό που του λειπει είναι ένα σετ αμορτισερ και ελατηρια(στο μελλον).
Ολο το σκηνικο θα στοιχησει 1500 ευρω, επειδη εχω έναν γνωστο, και όχι σε οποιοδηποτε συνεργειο αλλα σε εξουσιοδοτημενο.
Το θεμα είναι όμως τι προγραμμα να βαλω. Confused Confused Εσεις τι προτεινετε??????????????
Περιμενω αποψεις και συμβουλες / παρατηρησεις.

Ευχαριστω πολύ,
Υ.Γ.
Νικελ πρεπει να κανονισουμε επιτελους για εκεινο το cd ρε μαγκα, θυμάσαι??? Wink
Ady - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:32:59
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαζω το μοτερ τελικα, ερωτηση!!!
Γεια σου ρε Λευτέρη !

Ξανακαλώς σε βρήκαμε !

Δε θα απαντήσω στην ερώτηση που θέτεις, γιατί δεν ξέρω την απάντηση...

Αντε καλωσήρθες !

Οσο για το Nikelένιο, τον πήρανε φαντάρο, οπότε περίμενε μερικούς μήνες ακόμα μέχρι να σου απαντήσει......
Vini - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:45:41
Θέμα δημοσίευσης:
Χρόνια και ζαμάνια ...
Οι παλιοί δεν ξεχνούν ... Wink

Αν εννοείς το 206Club (Μusic CD) ... το έχω και εγώ ... οπότε αν ... Wink
BTS - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:57:17
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαζω το μοτερ τελικα, ερωτηση!!!
Darkvow έγραψε:
Θα τοποθετηθει το 1600 8v του ραλυ, ενας εγκεφαλος, εμπρος αεριζομενα φρενα,
Το σασμαν του gti, και ένα χταποδι για καλυτερη εξαγωγη.
Αυτά μαζι με τα ηδη υπαρχοντα σκουπα και τελικο καζανακι, πρεπει να είναι καλα Cool Cool
Βεβαια αυτό που του λειπει είναι ένα σετ αμορτισερ και ελατηρια(στο μελλον).
Το θεμα είναι όμως τι προγραμμα να βαλω. Confused Confused Εσεις τι προτεινετε??????????????
Περιμενω αποψεις και συμβουλες / παρατηρησεις.

Γιατί δεν κρατάς το σασμάν σου; Πιθανότατα είναι πιο κοντό από του GTI.
Επίσης ο εγκέφαλος θα έρχεται με το δικό του πρόγραμμα. Δεν βλέπω λόγο να το αλλάξεις, διότι ήδη θα πηγαίνει φέτες το αυτοκίνητο. Στην θέση σου αυτό θα έκανα, για να γλιτώσω μερικά ευρώπουλα.
Darkvow - Δευ 09 Ιούν 2003, 14:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
το σασμαν ειναι τζαμπα. γι αυτο λεω να το βαλω.
Ολα βεβαια θα τα κρινω αφου το οδηγησω και αν μεινω 100% ικανοποιημενος.
ΝΙΚΟΣ - Δευ 09 Ιούν 2003, 16:26:14
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω θα ελεγα να κρατησεις το δικο σου σασμαν ή απο το 8βαλβιδο αν βρεις.Οσο για εγκεφαλο για μενα η λυση ειναι μονοδρομος.PEUGEOTSPORT Wink
bouxmaxer - Δευ 09 Ιούν 2003, 21:17:26
Θέμα δημοσίευσης:
Nikos giati einai monodromos re file ena ECU apo thn PS???Den mporw na to katalavw to moter den tha exei toso ektetamenh metatroph wste na thelei ena kalitero managment gia na kanei kaliterh douleia.Me ena kalo programmataki gia arxh apo ena gnwsto veltiwth tha kanei douleia tou to paidi.
KASFIKIS NIKOS - Τρι 10 Ιούν 2003, 07:19:04
Θέμα δημοσίευσης:
bouxmaxer έγραψε:
Nikos giati einai monodromos re file ena ECU apo thn PS???Den mporw na to katalavw to moter den tha exei toso ektetamenh metatroph wste na thelei ena kalitero managment gia na kanei kaliterh douleia.Me ena kalo programmataki gia arxh apo ena gnwsto veltiwth tha kanei douleia tou to paidi.

Βρε καλως τον γειτονα,χαθηκαμε ICELAND........
ΝΙΚΟΣ - Τρι 10 Ιούν 2003, 10:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι φιλε μου οτι και να βαλεις απο εξω δεν κανει απολυτος τιποτα.Βαζεις τον εγκεφαλο της PEUGEOTSPORT (ολοκληρο τον εγκεφαλο οχι μονο τσιπακι) με σχεδον τα ιδια χρηματα και ετσι εχεις και ολοκληρο εγκεφαλο εγγυημενο και αργοτερα αν το πειραξεις κιαλο το μοτερ δεν θα χρειαστεις ξανα κεντρικη μοναδα.Οι εγκεφαλοι της PEUGEOTSPORT δουλευουν με εκκεντροφορους αλλα και σκετο να τον βαλεις θα δεις διαφορα ποιο πολυ απο ενα απλο τσιπακι.Μετα θες να βαλεις και εκκεντροφορυς?τους ριχνεις επανω και δουλευει αριστα Wink
Pughell - Τρι 10 Ιούν 2003, 19:18:18
Θέμα δημοσίευσης:
Περιττο να πω οτι ο Νικος εχει απολυτο δικιο...
Περνεις κατευθειαν το σετακι της PS(εκκεντροφορο και εγκεφαλο)για το group N για 16αρι 8βαλβιδο και εχεις τρακτερισια ροπη και ζωντανια μεχρι τις 6500 ισως και παραπανω,οταν το μαμα μοτερ ψοφαει λιγο μετα τις 6000 με αποδοση περιπου στα 115-120 αλογα και ολα αυτα χωρις χταποδι ή πλανισμα καπακιου!!!
Εκτος αυτου εχεις εγγυημενο δουλεμα!
Εγω δοκιμασα στο δικο μου προγραμμα ελληνα βελτιωτη και ηταν μαπα εντελως...Ασε που πληρωσα και 90 χιλιαρικα οταν το αντιστοιχο τσιπακι της PS το πηρα λιγο αργοτερα μονο με 100 ευρω απο τον Ντινο. Wink
Η διαφορα τρομερη παντου ιδιαιτερα απο τις 3000 μεχρι τις 5500 δεν ειχαν καμια σχεση τα 2 προγραμματα.
Μην εισαι χαζος και κανεις το λαθος να εμπιστευτεις καποιον αλλον...Αν υπηρχε οντως κατι καλυτερο οι αγωνιζομενοι δεν θα το προτιμουσαν; Question
bouxmaxer - Τετ 11 Ιούν 2003, 18:48:40
Θέμα δημοσίευσης:
Re c stelio thn exoume xanakanei auth thn kouvneta peri ECU gia ta pug mas kai eimai kata ths P.S. ama einai na vale allo ECU tha valw ena after market managment pou tha exei polles perissoteres dunatothtes apo to ths P.S.Den eipa pote pws den einai kalo auto thn peugeot alla gia mena se ena amaxi pou den exei anoixei moteraki auta pou tha parei tha ienai liga kai den axizei ton kopo.
Pughell - Τετ 11 Ιούν 2003, 19:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Σπυρο μου αρεσει που ενω ξερεις ποσο κοστιζει ενας aftermarket εγκεφαλος εξακολουθεις να τον συγκρινεις με τον PS.
Καταρχην ο PS κοστιζει λιγοτερο απο 500 ευρα ενω ενας αγραφος θελει σιγουρα κανενα 1000αρικο οποτε δεν υπαρχει μετρο συγκρισης...
Ασχετα με αυτο ο προγραμματισμος ενος αγραφου δεν ειναι καθολου ευκολο πραγμα οποτε...
Εγω το λεω γιατι δοκιμασα...
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 12 Ιούν 2003, 09:04:59
Θέμα δημοσίευσης:
Στελιο τωρα καταλαβα ποιος εισαι αν δεν κανω λαθος. Wink

Μου ειχε πει ο Μιχαλης ο Παγουνης που εχει ενα 106 1300 αγωνιστικο ασπρο με γραμματα PEUGEOTSPORT σαν το δικο μου.Μου ειχε πει που λες για ενα 1300 RALLYE στην Θεσσαλονικη που ειχε βαλει εγκεφαλο της PEUGEOTSPORT απο τον Ντινο και το αμαξι πεταγε.Μου ειπε κιολας για τα σκασιματα και τις φλογες που εβγαζε.Αν δεν κανω λαθος μαλλον για σενα μιλουσε.

Τωρα οσον αναφορα για τους εγκεφαλους που λεμε σιγουρα μπορεις να βαλεις εναν εγκεφαλο με παραπανω λειτουργιες οπως πχ και ANTI-LAG SYSTEM.Το θεμα ειναι πως η PEUGEOTSPORT ξερει τα αμαξια της καλυτερα απο τον καθενα.Χωρια που οι ανθρωποι ειναι Παγκοσμιοι ετσι Question
Δεν χρειαζεται να ανοιξεις μοτερ οπως λες φιλε μου.Στην Γαλλια τα 106 MINIGROUP A εχουν εγκεφαλο και εκκεντροφορους της PS και βγαζουν 155 με 160 αλογα.Ουτε αυξηση συμπιεσης ουτε πλανισμα ουτε τιποτα.Με μοτερ μαμα.Αυτοι οι κυριοι δηλαδη τοσο χαζοι ειναι που δεν το πειραζουν το μοτερ Question Question Question
Pughell - Πεμ 12 Ιούν 2003, 17:03:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ουυυπςςςςς....
Με πιασανε...
Ναι οντως εγω ειμαι ο κακοποιος κυριε αστυνομε! Very happy Very happy Very happy
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 12 Ιούν 2003, 17:19:43
Θέμα δημοσίευσης:
pughell έγραψε:
Ουυυπςςςςς....
Με πιασανε...
Ναι οντως εγω ειμαι ο κακοποιος κυριε αστυνομε! Very happy Very happy Very happy

Very happy Very happy Θα ηθελα καποια στιγμη να βρεθουμε φιλε μου να τα πουμε και απο κοντα.Να δω και το τερατακι σου Wink Οταν το εμαθα απο τον Μιχαλη για το τσιπακι και ποσο το πηρες τρελαθηκα.Πηρα τον Ντινο τηλ δεδομενου οτι και σε εμενα βγαζεις την ταπα του εγκεφαλου και ξεκουμπονεις το τσιπακι.Οποτε λεω πως αφου εχει για το 1300 θα εχει και για εμενα και σε τιμη παραπλησια.Αλλα μου λεει ο Ντινος οτι παλια ναι μεν γινοταν ετσι,..τωρα ομως τον πουλανε ολοκληρο τον εγκεφαλο.Ρωταω που λες τιμη και μου φευγει το κεφαλι Shocked .230.000 δρχ ενω απο το 16βαλβιδο του MINI GROUPA εχει 110.000 δρχ περιπου.Βεβαια ο Ντινος ξερεις....μου λεει παρτον αν θες και οποτε εχεις μην σε νοιαζει...δεν μπορω να πω το παιδι σε τετοια ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ.Αλλα απο την αλλη λεω.......Αφου θα το κανω 16βαλβιδο δεν αξιζει τον κοπο Wink Wink Wink
Θεοδόσης - Πεμ 12 Ιούν 2003, 18:22:40
Θέμα δημοσίευσης:
Άσχετο λίγο, αλλά πριν λίγες μέρες που ήρθα πάνω τον γνώρισα τον
Ντίνο και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Στέλιο, αυτή τη φορά δεν έκατσε να βρεθούμε, την επόμενη Very happy
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 12 Ιούν 2003, 19:05:47
Θέμα δημοσίευσης:
Θεοδόσης έγραψε:
Άσχετο λίγο, αλλά πριν λίγες μέρες που ήρθα πάνω τον γνώρισα τον
Ντίνο και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Θεοδοση ο Ντινος οπως το γραφω και το λεω παντα.........ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Να μην αρχισω να εξιστορω για το πως εχει φερθει μεχρι τωρα γιατι δεν θα αντεξει ο SERVER τα πολλα Ποστ Wink Wink Wink
Darkvow - Παρ 13 Ιούν 2003, 00:00:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια μαλλον για την PS σκεφτομαι...
ετσι κι αλλιως το μοτερ δεν το πειραζω!!
Να σου πω ρε Στελλιο, ποσο θα στοιχισει ο εγκεφαλος??
Αυτος ο Ντινος που βρισκεται?????????????????
Pughell - Παρ 13 Ιούν 2003, 14:59:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβως δεν θυμαμαι τιμες...Θα τις βρεις στο site της PS.Απλα υπολογισε φορο και μεταφορικα...
Παντως τοποθετημενα δεν πιστευω να πανε πανω απο 1000 ευρα. Wink

Νικολη για το δικο σου εβγαινε μονο κομπλε εγκεφαλος και συνδυαζοταν μαζι με εκκεντροφορο.Σκετο προγραμμα σαν τσιπακι δεν εδινε ποτε...
Σχετικα με την γνωριμια,ελα και καμια Θεσ/νικη ρε!!!!! Shocked Αμαν!!! Very happy

Θεοδοση αμα μπλεξεις με δουλεια ξερεις πως ειναι... Sad Sorry φιλε μου αλλα μεχρι τις 6 καθε μερα ειμαι κλεισμενος λογο εργασιας...Παντως ελπιζω να τα καταφερουμε καποια στιγμη! Smile

Για τον Κο Ντινο... Shocked Shocked Shocked No comment!!! Very happy Very happy Very happy
PoLiThS - Τετ 09 Ιούλ 2003, 11:48:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα το "Κουλα project" ξεκιναει!

Σε 15 μερες περίπου! Λειπεται ο Εγκεφαλός (Peugeot SPort GR.N)

Επιτέλους ξεκινάμε

Μοτέρ απο 206 1600 16V
Πολλαπλή εισαγωγής 106Rallye
Πλεξούδα Εγκέφαλος Rallye-Rallye Peugeot Sport (κόφτης 7,800rpm)
Εκκεντροφόροι Rallye

Το μοναδικό που θα μείνει επάνω απο το μοτέρ είναι η εξαγωγή με τον καταλύτη Μπροστά...

Το μεγαλύτερο ατρού φυσικά είναι οτι Δηλώνεται κανονικά στο Μηχανολιγικο

Κοστος 2000 Ευρώ περίπου και σημείωση το μοτερ ειναι με 0 χλιλιόμετρα !!

ουχ.... θέλει στρώσιμο πάλι..... SadSadSadSad:
Σύμφωνα με υπολογισμούς η Ίσχύς αναμένετε να ξεπράσει τα 130 PS και δεδομένου του γεγονότος οτι κρατάω το δικό μου σαζμάν (1400 με διαφορικό Rallye ομως) και δεδομένης τησ μικρότερης διάσταση ελαστικών περιμένουμε ενα 0-100 κάπου στα 8 secs.
chatasos - Τετ 09 Ιούλ 2003, 12:09:34
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

Επιτέλους ξεκινάμε

Μοτέρ απο 206 1600 16V
Εκκεντροφόροι Rallye

Το μοναδικό που θα μείνει επάνω απο το μοτέρ είναι η εξαγωγή με τον καταλύτη Μπροστά...

Σύμφωνα με υπολογισμούς η Ίσχύς αναμένετε να ξεπράσει τα 130 PS και δεδομένου του γεγονότος οτι κρατάω το δικό μου σαζμάν (1400 με διαφορικό Rallye ομως) και δεδομένης τησ μικρότερης διάσταση ελαστικών περιμένουμε ενα 0-100 κάπου στα 8 secs.

Άντε με το καλό ρε Νικόλα Wink Wink Wink

Αν πετύχει η μεταμόσχευση, έρχομαι μόνιμα στο Βόλο Twisted evil Twisted evil
ΝΙΚΟΣ - Τετ 09 Ιούλ 2003, 16:34:34
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

Επιτέλους ξεκινάμε

Μοτέρ απο 206 1600 16V
Εκκεντροφόροι Rallye

AΡΕ ΝΙΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ
thodoras - Πεμ 28 Αύγ 2003, 10:41:32
Θέμα δημοσίευσης: Βελτίωση 206 1.1
Ρε παιδια,υπαρχει καμια λυση για αυξηση της ιπποδυναμης(ΑΙΣΘΗΤΗ Ε!)με καμια 300αρα ευρω???
Μπορει βεβεαια να λεω και βλακειες ...αλλα ρε σεις δεν παει αλλο με τα 60 αλογακια!!!Κουραστικο καταντησε!!
ΑΜΑΝ ΠΙΑ! ΛΟΙΠΟΝ???

Very happy Very happy [/b]
mick206 - Πεμ 28 Αύγ 2003, 11:02:38
Θέμα δημοσίευσης:
Θόδωρα άστο... Laughing
Θεώρησε το topic ως μη γενόμενο...
Ειδικά με 300 ευρώ δεν φτιάχνεις τίποτα... Laughing
Χάσιμο χρόνου και πεταμένα λεφτά... Wink
Το μόνο που αξίζει να βάλεις είναι:
1)Ένα καλύτερο φίλτρο αέρος (π.χ K&N)για να τραβάει καλύτερα
2)Ζάντες αλουμινίου(για ομορφιά)
3)Τελικό καζανάκι(έτσι για λίγο θόρυβο Wink ) και για να τραβάει,πάλι,λίγο καλύτερα Laughing
4)Ένα καλό ηχοσύστημα(για περισσότερο θόρυβο Laughing )
και θα πηγαίνεις χαλαααααααααρά Cool Wink
Εγώ έχω κάνει το 2 και το 4 και θέλω κάποια στιγμή να κάνω και το 3...
Για το 1 δεν έχω λεφτά... μου τα τρώνε τα service... LaughingLaughingLaughing
thodoras - Πεμ 28 Αύγ 2003, 14:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μιχαλη απο αυτα που ανεφερες το μονο που μου λειπει ειναι οι ζαντες!!!
Ολα τα αλλα τα εχω βαλει!Και αρκετα καλο ηχοσυστημα με τελικο ενισχυτη,και φιλτροχοανη και τελικο καζανακι χειροποιητο!

Ολοι ακρη!Ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Laughing Laughing Laughing
mick206 - Πεμ 28 Αύγ 2003, 14:24:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εεεεεεεεεεεεεεεεέππ!!! Που πάς;; Laughing
Ακολούθα με... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Cool
Vaggelis - Πεμ 28 Αύγ 2003, 14:27:33
Θέμα δημοσίευσης:
Tι να τα κάνεις τα παραπανήσια άλογα, αφού έχεις τον εκπληκτικό 1100άρη κινητήρα που πιάνει 180 χλμ/ω και με A/C ανοιχτό.....
Με αυτές τις επιδόσεις, απειλείς εμάς τους 1400άρηδες, αλλά και τους 1600άρηδες.................
Καλύτερα λοιπόν να τα φάς στα μπουζούκια, παρά να τα ρίξεις στο αμάξι....
thodoras - Πεμ 28 Αύγ 2003, 15:01:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια πατε καλα?
Τι 180 μου λετε και air condition??? Θα τρελαθουμε τελειως??
160 τελικη εχω!'
Εκτος και αν λετε οτι πιανει 180 στον γκρεμο! Laughing Laughing
Στο μονο σημειο που εχω πιασει 180 ειναι η κατηφορα των Μεγαρων καθως γυρναμε προς αθηνα...
bebis206vts - Πεμ 28 Αύγ 2003, 17:19:31
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε με τα 300 ευρω βολευεσε αρκετα.Και μαλιστα θα δεις και μεγαλη διαφορα..
Αρκει να βαλεις αλλα 2700 που χρειαζονται για την αλλαγη του κινητηρα με ενα 1600αρη 16ν!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Πλακα κανω ετσι... Wink Wink
Με τα χρηματα αυτα το μονο που μπορεις να παρεις ειναι 3 αλογα.. Η γνωμη μου ειναι 1) ή τα ξοδευεις για καποια αισθητικη βελτιωση οπως ειπαν τα παιδια ή 2) αν νομιζεις οτι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα θα θελεις κι αλλα αλογα μαζεψε αυτα που σου ειπα και βαλε ενα μοτερ να ξενιασεις!! Κι εγω αυτα εκανα στην αρχη οταν ειμουν 1400 (εξατμησεις, φιλτρα, κ.λ.π.) και φυσικα πηγαν χαμενα γιατι οτι και να εκανα δεν μου εφταναν.... Εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου γιατι............
"Εκει που εισαι ήμουνα....κι εδω που ειμαι.... ελπιζω ν΄ρθεις!!!
thodoras - Πεμ 28 Αύγ 2003, 18:34:00
Θέμα δημοσίευσης:
Και ποσο παει ρε Νικολα ενα μοτερακι απο 206 1.6???? Very happy
bebis206vts - Πεμ 28 Αύγ 2003, 20:03:43
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα η μετατροπη πηγε γυρο στο εκατομυριο!! Shocked Shocked Shocked Αναλυτικα ηταν... 1) 600 χιλ. το μοτερ (εγω το βρηκα σχεδον καινουργιο) 2)καμια 80-100 ο ηλεκτρολογος 3) 40-50 ο εξατμισας (για προσαρμογη της πολαπλης στην εξατμηση) 4)50 τα ανταλακτικα (λαδια,παραφλου,μπουζι,κ.λ.π.) 5)κανα 60αρι για ξεκλιδωμα του imobilizer του εγκεφαλου του 1600αρη και 6)κανα 100-150αρη που θα παρει εργατικα ο μηχανικος.. Το παν ειναι να βρεις καλο μοτερ.. Εκει θελει λιγο προσοχη..
Και μετα θα δεις το 1000αρη σου να πεταει!!!! Εγω ειμαι γυρο στα 135 αλογα εδω και δυο χρονια και τα εχω ηδη βαρεθει.. Τωρα εγω ξεκιναω γι'αλλα........ Ξερω πως παει το 1100 γιατι εχει η γυναικα μου.. Η κακομοιρα μολις πιανει το δικο μου καμια φορα, νομιζει οτι μπαινει σε πορσε!!!

P.S. Το μοτερ που εβαλα εγω ηταν απο 106 gti 1600 με τα 120 hp..
thodoras - Πεμ 28 Αύγ 2003, 20:56:06
Θέμα δημοσίευσης:
P.S. Το μοτερ που εβαλα εγω ηταν απο 106 gti 1600 με τα 120 hp..

Νικολα με αυτο που μου ειπες με εβαλες σε σκεψη...
Και σε ρωτω!
Μηπως αμα βαλω μοτερ απο 206 μου παει αρκετα λιγοτερο???
Δηλαδη...
Λιγοτερες αλλαγες σε εγκεφαλο κ.λ.π???
kavaliotis - Πεμ 28 Αύγ 2003, 22:25:01
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Θοδωρη εχω ρωτησει και εγω αλλα να ξερεις οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρεις κινητηρα, πρεπει να βαλεις ατομα να ψαχνουν και δυστυχως δεν ξερω και πολλους.. Παντως αν βαλεις του 106 λογικα θα εισαι και παρανομος, ενω αν βρεις απο το 206 θα εισαι νομιμος αν κανεις μια αυξηση μεχρι 20% στα κυβικα.. Πχ αν εισαι 1400 βαζεις 1600αρι κτλ.. Αλλα 1μυριο μου φαινεται παρα πολυ εμενα οποτε και το απεκλεισα, γιατι πανω κατω τοσο θα σου κοστισει..

Εγω αυτο που θα κανω με λιγα λεφτακια ειναι να βαλω αυτο το κιτ βελτιωσης (350 ευρω) της BOSAL που δινει περιπου 6-7 αλογα και κανενα βαρελακι BMC ή καμμια φιλτροχοανη, καπου ολα μαζι καμμια 500 ευρω και θα δεις 7-8 αλογακια πιστευω σιγουρα.. Απο εκει και περα μπορεις αργοτερα να παιξεις (οταν ξαναμαζεψεις λεφτα) με κανεναν εκκεντροφορο σε συνδυασμο με προγραμμα και να ανεβεις καμμια 10αρια αλογακια ακομα τουλαχιστον..Αμα κανεις σιγα σιγα τις αλλαγες δεν θα σου φανουν και τα λεφτα! Μακαρι να ειχα 1 μυριο να ξοδεψω αλλα δεν... Οποτε θα αρκεστω με τα λιγα σιγα σιγα..
syros - Παρ 29 Αύγ 2003, 01:49:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά διαβάζω και ξανα διαβάζω ότι ο κινητήρας του 106 και 206 ( ο 1.6) κάνει 3000 ευρο απο που τον αγοράσατε τοσο .Σκέφτομαι και γω να πάρς ένα 206 1.4 αλλα άμα μου λέτε ότι ο 1.6 έχει τοσο λιγο πάς και πέρνω ένα μεταχειρισμένο 1.1 και αγοράζω και ένα μοτέρ και με 7000 ευρο έχω ένα ωραίο 16. Απο κτέο και τέτοια φόβο δεν έχω γιατί στην ΣΥΡΟ δεν περνάμε από τετοια κόλπα .και τελείωσε η υπόθεση. Κάτι ασχετο είδα έναν με μπλόυζα 106 ΜΑΧΙ να κυκλωφορή στο νησί ήταν κανένας από σας; Question Question
teoman - Παρ 29 Αύγ 2003, 07:30:51
Θέμα δημοσίευσης:
syros έγραψε:
Ρε παιδιά διαβάζω και ξανα διαβάζω ότι ο κινητήρας του 106 και 206 ( ο 1.6) κάνει 3000 ευρο απο που τον αγοράσατε τοσο .Σκέφτομαι και γω να πάρς ένα 206 1.4 αλλα άμα μου λέτε ότι ο 1.6 έχει τοσο λιγο πάς και πέρνω ένα μεταχειρισμένο 1.1 και αγοράζω και ένα μοτέρ και με 7000 ευρο έχω ένα ωραίο 16. Απο κτέο και τέτοια φόβο δεν έχω γιατί στην ΣΥΡΟ δεν περνάμε από τετοια κόλπα .και τελείωσε η υπόθεση. Κάτι ασχετο είδα έναν με μπλόυζα 106 ΜΑΧΙ να κυκλωφορή στο νησί ήταν κανένας από σας; Question Question

Με κινητήρα 1.6 σε μεταχειρισμένο 1.1 (μαμά ανάρτηση,ζαντολάστιχα,φρένα,σασμάν,αντιστρεπτικές),πόσα χιλιόμετρα πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις?Είναι εντελώς διαφορετικό το στήσιμο του αυτοκινήτου...
Ronin - Παρ 29 Αύγ 2003, 07:40:59
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
syros έγραψε:

Με κινητήρα 1.6 σε μεταχειρισμένο 1.1 (μαμά ανάρτηση,ζαντολάστιχα,φρένα,σασμάν,αντιστρεπτικές),πόσα χιλιόμετρα πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις?Είναι εντελώς διαφορετικό το στήσιμο του αυτοκινήτου...

Φιλε Syro αν πεις οτι το κανεις αυτο,και ολοκληρωνεις με επιτυχια την μετατροπη ( που δεν ειναι και τοσο ευκολη οσο λενε πολλοι),με το χρηματα που θα εχεις διαθεσει,παιρνεις ενα ολοκαινουργιο 1600αρι...
bebis206vts - Παρ 29 Αύγ 2003, 09:06:51
Θέμα δημοσίευσης:
syros έγραψε:

Το μοτερ κανει 600χιλ. Μαζι με τα υπολοιπα αν διαβασες θα παει γυρο στο εκατομυριο..
bebis206vts - Παρ 29 Αύγ 2003, 09:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
Μακη τζαμπα λεφτα θα φαει το παιδι.. Εγω τον καταλαβενω.. Οταν θα μπει στα λουκια να φτιαχνει το 1100 να τον κανει δηλαδη απο 60 , 70 αλογα νομιζεις οτι θα μεινει ικανοποιημενος?? Εχεις ακουσει πουθενα να φτιαχνουν τα 1000αρια?? Και τουρμπισιο να τον κανεις δεν θα ξεπερασει τα 100 αλογα.. Οπωτε αστο καλυτερα... Θα το μετανοιωσει και θα ειναι αργα.. Αλλο 70 αλογα και αλλο 120!!! Βαλε και απο το 206 το μοτερ δεν υπαρχει προβλημα.. Να ξερεις ομως οτι τα 120 μετα μπορουν να γινουν και ευκολα 140!!
Vaggelis - Παρ 29 Αύγ 2003, 09:30:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αν αγοράσεις μεταχειρισμένο 1100, εκτός από τα 3000 ευρώ που θα χρειαστείς για ένα κινητήρα 1600, θα χρειαστεί να διαθέσεις περίπου άλλα τόσα για το στήσιμο του αυτοκινήτου, αλλαγή στα ζαντολάστιχα, φρένα, αντιστρεπτικές κλπ....... γιατί ή το αμάξι δεν θα αντέξει και θα κλατάρει, ή θα το καρφώσεις πουθενά......
Οπότε, αγοράζεις ένα καινούργιο 1600 και ξενοιάζεις...
syros - Σαβ 30 Αύγ 2003, 03:59:50
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια ηρεμίσε όσο άσχετος και να είμαι με τα τουτου αποκλείεται να έκανα αυτή την μετατροπή όσα λεφτά και να είχα .Απλός μου φένεται ότι το ένα μύρριο για μηχανή 1.6 είναι λίγο.Στο νησί ένα παιδί που τράκαρε με saxo vts1.6 το 120 πούλησε την μηχανή δυο μύρρια.απλός για αυτό μου φαίνεται παράξενο και αυτο το σκηνικό πριν 2 χρόνια .Ένας τώρα έκανε το 206 το δίλιτρο "ο αμαρτωλός " βίδες πόσο μπορει δηλαδή να πουλήσει την μηχανή του ακόμα το έστρωνε ,βέβαια τη στρώσιμο του έκανε με 4ρτη με τρια άτομα 4χιλιάδες στροφές με 140 δεν ξέρω; Question
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 30 Αύγ 2003, 08:15:11
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Καλύτερα λοιπόν να τα φάς στα μπουζούκια, παρά να τα ρίξεις στο αμάξι....

Σωστοοοοοοοοοος Wink Wink Wink

Καλυτερα το πουλας και παιρνεις ενα 1600
bebis206vts - Σαβ 30 Αύγ 2003, 10:47:49
Θέμα δημοσίευσης:
Πουλαω το 1400 το παλιο μου μοτερ.. Το θελεις..?? Εχει μονο 10000 χιλιομετρα.. (75αλογα)
Κουμπονει επανω στο αψε-σβυσε.. Και εχω και την αναρτηση απο το 1400.. Τι λες??
thodoras - Τρι 02 Σεπ 2003, 12:06:57
Θέμα δημοσίευσης:
Και ποσο το δινεις ρε Νικολα???
1400cc απο 206 ε?
bebis206vts - Τρι 02 Σεπ 2003, 13:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε θα σου τα δωσω ολα μαζι 1000 ευρω.. Μοτερ, εγκεφαλο, αναρτησεις εμπρος και πισω.. Το μοτερ απο οτι σου ειπα το αλλαξα στα 10000 χιλιομ. Ειναι σαν καινουργιο.. Τα μονα εξοδα που θα εχεις θα ειναι ο μηχανικος και ο ηλεκτρολογος που δεν θα σου παρουν πολλα γιατι τα πραγματα ειναι μαμισια για το 206 σου και δεν θα χρειαστουν μετατροπες η πατεντες..
thodoras - Τρι 02 Σεπ 2003, 13:17:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ Νικολα δεν ενδιαφερομαι για αναρτησεις καθως του εχω βαλει ελατηρια eibach και αμορτισερ bilstein sprint πριν απο 2 εβδομαδες!!!
Λοιπον ποσο για το μοτερ???
bebis206vts - Τρι 02 Σεπ 2003, 13:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ.. δεν ηξερα οτι εχεις αλλαξει αναρτησεις.. 850 Ευρω για μοτερ και εγκεφαλο..
thodoras - Τρι 02 Σεπ 2003, 15:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλαρακι το δινεις σε πολη καλη τιμη,αλλα δυστηχως αυτη τη στιγμη δεν παιζει και πολυ χρημα...
Και απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα δωσω 1000 ευρω συνολικα για να ανεβω απο τα 60 στα 75 αλογα..
Δεν ειναι και μεγαλη διαφορα!!!
bebis206vts - Τρι 02 Σεπ 2003, 19:43:11
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι πληρωνεις παιρνεις.. τι να σου πω.. εγω σου προτεινα απο την αρχη να βαλεις τον 1.6 16ν με 3000 ευρω.. Με τα 1000 θα παρεις 15 αλογα, με τα 3000 θα παρεις 60 αλογα(διπλασια ιπποδυναμη απο οτι εισαι τωρα..) Εγω γιατι νομιζεις οτι εκανα αυτη τη μετατροπη.. Οτι θελεις κανε..
kavaliotis - Τρι 02 Σεπ 2003, 20:21:35
Θέμα δημοσίευσης:
bebis206vts έγραψε:
Οτι πληρωνεις παιρνεις.. τι να σου πω.. εγω σου προτεινα απο την αρχη να βαλεις τον 1.6 16ν με 3000 ευρω.. Με τα 1000 θα παρεις 15 αλογα, με τα 3000 θα παρεις 60 αλογα(διπλασια ιπποδυναμη απο οτι εισαι τωρα..) Εγω γιατι νομιζεις οτι εκανα αυτη τη μετατροπη.. Οτι θελεις κανε..

Νικο εισαι νομιμος ομως? Γιατι καλα ειναι τα 120 αλογατακια, αλλα αν ειναι να μην μπορω να κυκλοφορησω εξω, ε τι να το κανω... Κατι ειχες πει νομιζω οτι δεν σας παιρνει εσας το ΚΤΕΟ ή κατι τετοιο λογω νησιου, αλλα γενικα αν καποιος θελει, δεν μπορει να σε βγαλει παρανομο? Ρωταω γιατι το σκεφτομουνα παλιοτερα να βαλω του Rallye τον κινητηρα αλλα δεν θελω να ειμαι παρανομος...
bebis206vts - Τρι 02 Σεπ 2003, 20:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικα και δεν ειμαι νομιμος!!! Εδω στο νησι δεν τα ψαχνουν αυτα.. Μονο αμα πεσει καμια καρφοτή, αλλα και παλι ειναι πολυ δυσκολο αυτο.. Οταν παλι ανεβαινω αθηνα και με σταματησουν για καυσαερια υπαρχουν πολλες δικαιολογιες οπως το οτι εμεις εδω δεν παιρναμε ΚΤΕΟ.. Να φανταστεις ουτε καταλυτη δεν εχω στην εξατμηση.. Αλλα και στη χειροτερη περιπτωση, αμα συμβει το κακο και με γραψουν δηλαδη, παλι υπαρχει λυση οσο υπαρχει και το χρημα!! Στην Ελλαδα ζουμε μην το ξεχνας φιλε Μακη... Exclamation Exclamation Exclamation
kavaliotis - Τρι 02 Σεπ 2003, 20:52:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι σιγουρα απλα εγω δεν το μπορω αυτο, τουλαχιστον σαν αμαξι θελω να ειναι νομιμο, απο εκει και περα ενταξει δεν το οδηγουμε νομιμα σιγουρα (υπερβολικη ταχυτητα, κοντρες κτλ)...

Α και κατι αλλο που προσωπικα με νευριαζει....Γιατι τον εβγαλες τον καταλυτη βρε αγορι μου? Απο οσο ξερω απο εδωμεσα, αντε να κερδισες κανενα αλογο...Ασε που μπορει να εχασες κιολας...Για ποιον λογο??? Αφου σου αρεσει η Ναξος, γιατι να την μολυνεις? Ελπιζω να ξερεις οτι ειναι πολυ επιβλαβη τα στοιχεια που βγαινουνε απο την εξατμιση σου χωρις καταλυτη, πολυ χειροτερα απο τα παλια μη καταλυτικα αμαξια...
thodoras - Τρι 02 Σεπ 2003, 21:12:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιος θα μου δανεισει 3000 ευρω??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
thodoras - Πεμ 04 Σεπ 2003, 10:56:28
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια πλακα εκανα...
Το λεω επειδη βλεπω οτι δεν ξαναμιλησε κανεις...
Very happy Very happy Very happy
bebis206vts - Πεμ 04 Σεπ 2003, 22:15:42
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τον ξαναβαλω Μακη.. Οταν θα φτιαξω την καινουργια μου εξατμηση θα μπουν ολα επανω κανονικα.. Με καταλυτη ελευθέρας ομως...
pezomania - Παρ 05 Σεπ 2003, 07:55:28
Θέμα δημοσίευσης:
bebis206vts έγραψε:
thodoras έγραψε:
Ποιος θα μου δανεισει 3000 ευρω??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Η EUROBANK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Σωστός!!!!! Και αν θες καλύτερη λύση στα Open24 της Eurobank!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε 20' στα χέρια σου!!!!! (Να μην κάνω και εγώ μια διαφήμιση Embarassed )
thodoras - Δευ 05 Ιαν 2004, 11:29:44
Θέμα δημοσίευσης: Επιλογή αλλαγής κινητήρα σε 206 1.1
Μιας και στο αλλο θεμα που ειχα βαλει,απ οτι ειδα δεν υπαρχει λυση με λιγα ευρω για αυξηση ιπποδυναμης,παμε στα ακριβα τωρα!!!
Λοιπον...
Θα ηθελα αν μπορειτε μια πληρη ενημερωση για...
Αλλαγη κινητηρα του 1100cc 8v!
3 λυσεις εχω σκεφτει ως τωρα!
1η: Να μπει ο κινητηρας του 1400cc 16v,αυτος με τα 90 αλογα...
2η: Να μπει ο κινητηρας του 1600cc 16v,αυτος με τα 110 αλογα...
3η: Να μπει ο κινητηρας του 106 rallye 16v,αυτος με τα 122 αλογα...

Πειτε μου λοιπον αναλυτικα ποσο κανει ο καθε κινητηρας,αν η τιμη που θα μου πειτε αφορα καινουριο ή μεταχειρισμενο κινητηρα,αν θα εχω αλλα εξοδα εκτος της αγορας του κινητηρα π.χ μηχανικος,ηλεκτρολογος κ.λ.π...
Με λιγα λογια τελικη τιμη!!! Very happy Very happy Very happy
Επισης αν καθεται με τι μια ο κινητηρας του rallye πανω στο 206!
Τελος ποια κατα τη γνωμη σας ειναι η καλυτερη λυση!!!
Συγγνωμη αν σας κουρασα,αλλα η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη!!
Ευχαριστω!!! Smile
aris ioannina - Δευ 05 Ιαν 2004, 20:17:45
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου πιστευω οτι σιγουρα πρεπει να παιξεις μεταξυ των 2 και 3 . πανω κατω ο ιδιος κονιτηρας ειναι αλλα του ραλου ωα καιει ελαφρως περισσοτερο. και του ειναι πιο συγχρονος . περα απο αυτα ομως μπαινεις στο λουκι για.... αναρτησεις- εξαγωγες- κιβωτιο-δεν ξερω αν και τα διαφορικα σου αντεξουν...οποτε για μενα καλυτερα πουλα το και παρε κατι
ολοκληρωμενο και στημενο απο μαμα.. τωρα αν ψηνεσαι τοσο καλη προσπαθεια .. σιγουρα θα την παρακολουθησουμε με ενδιαφερον και βαθεια το χερι στην τσεπη . τιμες δεν ξερω να σου πω ακριβως αλλα πιστευω με πολυ προχειρους υπολογισμους οτι για κατι καλο και σξιοπιστο θα χρειαστει ενα μυριο περιπου μην πω παραπανω..
STELIOS - Δευ 05 Ιαν 2004, 20:39:26
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν πας απο τα 60 αλογα του 1.1 στα διπλασια (122) ή εστω 110 του 1.6 σιγουρα πρεπει να αλαξεις:

Αμορτησερ - Ελατιρια - Αντιστρεπτικες

Φρενα (δισκους - τακακια) μπρος και πισω

Φουλ εξαγωγη

Μην ξεχνας πως αν ειναι να περασεις και ΚΤΕΟ ή να το πουλησεις καπια στιγμη πρεπει να ειναι δηλομενο και φυσικα να μην υστερει σε τιποτα απ'το 1.6 του εργοστασιου.

Τωρα σχετικα με τιμες, ενα μεταχηρισμενο μοτερ 1.6 122 αλογων στοιχιζει περιπου 1500 ευρω (διορθωστε με αν κανω λαθος) και θα χρειαστεις και αλλον εγκεφαλο ή τουλαχιστον επαναπρογραματισμο. Σε αυτα προσθεσαι την εργασια του μηχανικου για την μετατροπη + τα παραπανω εξτρα που ΠΡΕΠΕΙ να βαλεις + την εργασια. Και οσο να'ναι ολο και κατι αλλο θα προκιψει, οπως σημβαινει με τετοιες εκτεταμενς μετατροπες. Η γνωμη μου ειναι παντως πως δεν αξιζει. Δεν ξερω αν εχεις την δηνατοτητα να παρεις αλλο αμαξι, αλλα αν θες 120 αλογα θα'ταν καλητερα να δωσεις αυτο και να παρεις αλλο.
Ghost Dog - Τρι 06 Ιαν 2004, 08:59:32
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
ενα μεταχηρισμενο μοτερ 1.6 122 αλογων στοιχιζει περιπου 1500 ευρω (διορθωστε με αν κανω λαθος)

Λίγα μου φαίνονται..... Confused Confused
thodoras - Τρι 06 Ιαν 2004, 10:31:24
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ευχαριστω κατ'αρχην για το ενδιαφερον που δειχνετε!!!
Λοιπον...
Ειπατε πως αφου θα αλλαξω κινητηρα θα χρειαστω μετα να αλλαξω και αμορτισερ και ελατηρια.
Τα εχω αλλαξει ηδη! Very happy Very happy Very happy
Eibach ελατηρια και Bilstein κιτρινο αμορισερ! Smile
Ως αναφορα την εξαγωγη,δυστηχως δεν ξερω τι ειναι αυτο... Sad
Αν παντως εννοειτε εξατμιση,την εχω αλλαξει και αυτη.
Οπως επισης εχω βαλει και kingdragon φιλτροχοανη.
Αυτο που με ενδιαφερει πολυ ομως ειναι καποιος να μου πει με ακριβεια ποσο πανε αυτοι οι κινητηρες,και καινουριοι και μεταχειρισμενοι!!! Smile
Και γενικα το ολο κοστος!
thodoras - Τετ 07 Ιαν 2004, 16:42:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τι εγινε ρε παιδια???
Θα βοηθησει κανεις???
Βλεπω οτι λιγο πολυ το διαβαζετε το θεμα,αλλα δεν απαντατε! Smile Smile Smile
Λοιπον,κανεις που να γνωριζει???
Sidobre - Τετ 07 Ιαν 2004, 16:53:39
Θέμα δημοσίευσης:
Τιμοκατάλογο δεν έχω για να σου πω ακριβώς τιμή και φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει και κανένας για να σου πει ακριβώς.

Ομως για να κάνεις μια ολοκληρωμένη και σωστή δουλειά χωρίς να κινδυνεύεις σημείωσε ότι:

Αλλαγή κινητήρα,
εγκεφάλου,
πλεξούδας,
Σασμαν,
χταπόδι,
Φρένα εμπρός
Πίσω άξωνας από 1600άρι (για να πάρεις ράβδους αντιστρεπτικές και φρένα)
Μηχανολογικές εργασίες
Ηλεκτρολογικές εργασίες

Ε, υπολόγισε ένα κουστουμάκι γύρω στα 3.500 ευρώ (για μεταχειρισμένα και σε πολύ καλή τιμή με πολύ ψάξιμο) και με 'γειά σου!
thodoras - Τετ 07 Ιαν 2004, 17:04:19
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Τασο πιο πολυ ενδιαφερομαι για τον 1400 με τα 90 αλογα!
Μηπως ειναι πολλα αυτα που μου αναφερεις οτι πρεπει να αλλαχτουν???
Δεν ξερω,γι αυτο και σε ρωτω!!! Very happy Very happy
Sidobre - Τετ 07 Ιαν 2004, 17:14:37
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Φιλε Τασο πιο πολυ ενδιαφερομαι για τον 1400 με τα 90 αλογα!

Κινητήρα 1,4 με τα 90 άλογα δύσκολα θα βρεις! Ακόμα δεν κυκλοφόρησε και θα έχει στα μεταχειρισμένα; Εκτός αυτού θα είναι πανάκριβοι γιατί δεν θα είναι "περπατημένοι".

Αν βολεύεσαι με τα 90 άλογα βρες ένα 1600 8v με 90 άλογα και θα έχεις και καλύτερη ροπή και θα είναι και αρκετά φθηνός. Οτι και να είναι "size matters!"

Aπό όλα αυτά που έγραψα τι δεν χρειάζεται;
Κινητήρας εγκέφαλος πλεξούδα πάνε πακέτο (και πρέπει να τα απαιτήσεις όταν τα πάρεις)
Το ίδιο κανονικά και το σασμάν γιατί του 1,1 δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό (γνώμη μου)
Φρένα εμπρός θέλεις οπωσδήποτε για να μπορείς να σταματάς
Τις εργασίες σου είναι απαραίτητες!

Και όσο αφορά τον πίσω άξωνα θα έλεγα και αυτός απαραίτητος γιατί θα χρειαστείς ράβδους και αντιστρεπτική για να μην σου κάνει μούτρα το αμάξι και φρένα γιατί τα ταμπούρα σου δεν είναι αρκετά.

Με τον 1,6 8v να πέσεις κανένα 500άρικο κάτω
thodoras - Τετ 07 Ιαν 2004, 17:41:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε ρε φιλε!!!
Ο 1600 ο παλιος 8v ειναι???!!!
Καλη φαση,δεν το ηξερα!
Ειδες για να με ενημερωνεις??Κατι μαθαινω! Very happy
Εσυ εννοεις οτι θα μου παει 3000 ευρω εαν παρω μεταχειρισμενο κινητηρα???
Α,κατι αλλο!
Καποιος απο το φορουμ μας ειχε πει οτι ο κινητηρας του 106 rallye με τα 122 αλογα,κανει μεταχειρισμενος 1500 ευρω!
Τι λες? Ισχυει???
Sidobre - Τετ 07 Ιαν 2004, 17:55:56
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:

Οχι, είπα να σου πάει στο σύνολο 3.000 ευρώ μαζί με την εργασία αν βρεις φτηνά τα ανταλλακτικά.

thodoras έγραψε:
Α,κατι αλλο!
Καποιος απο το φορουμ μας ειχε πει οτι ο κινητηρας του 106 rallye με τα 122 αλογα,κανει μεταχειρισμενος 1500 ευρω!
Τι λες? Ισχυει???

Πάνω κάτω οι κινητήρες αυτοί μόνοι τους τόσο έχουν
ΝΙΚΟΣ - Τετ 07 Ιαν 2004, 18:11:25
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
thodoras έγραψε:

Οχι, είπα να σου πάει στο σύνολο 3.000 ευρώ μαζί με την εργασία αν βρεις φτηνά τα ανταλλακτικά.

thodoras έγραψε:
Α,κατι αλλο!
Τι λες? Ισχυει???

Πάνω κάτω οι κινητήρες αυτοί μόνοι τους τόσο έχουν

Απο 1000 μεχρι 1300 ευρα βρισκεις μοτερακι με 122 αλογα τζαμενιο Wink
thodoras - Τετ 07 Ιαν 2004, 18:23:59
Θέμα δημοσίευσης:
Με τα νεα λοιπον δεδομενα που μου δωσατε ερχομαι και σας ρωτω!!!
Πιο ακριβα ποιος θα μου παει(συνολικο κοστος!)???
Αυτος του 106 rallye ή αυτος του 206 του 1600 με τα 90 αλογακια???
Τι αξιζει περισσοτερο για εσας???
Σας επαναλαμβανω οτι ειναι πολυτιμη η βοηθεια σας,επειδη εχω ξενερωσει με τις 60 φοραδες μου! Very happy
Ρε παιδες μιλαμε οτι κανω προσπεραση και δεν ξερω αν θα την καταφερω!
Very happy
Καλα για τις ανηφορες δεν το συζηταμε!οταν λεμε δεν τραβαει,ΔΕΝ τραβαει! Very happy Very happy Very happy
ΑΚΟΥΩ!!!
Sidobre - Τετ 07 Ιαν 2004, 18:30:46
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Με τα νεα λοιπον δεδομενα που μου δωσατε ερχομαι και σας ρωτω!!!
Πιο ακριβα ποιος θα μου παει(συνολικο κοστος!)???

Εξαρτάται πόσο καιρό έχεις το αυτοκίνητο σου.

Υπολόγισε λοιπόν την αντικειμενική του αξία + την αξία της μετατροπής. Να πούμε λοιπόν απο 2800 έως 3000 ευρώ;

Αν το σύνολο που σου βγαίνει πλησιάζει (διαφορά γύρω στα 1500-2000 ευρώ*) το ολοκαίνουργιο 206 1,4 90 Hp τότε είναι καλύτερα να το πουλήσεις και να πάρεις ένα έτοιμο αμάξι!

Αν το σύνολο έχει μεγάλη διαφορά από το καινούργιο και τα δίνεις, τότε προχώρα με αυτό που λέει η καρδιά σου και η τσέπη σου!

* Τα 1500 - 2000 ευρώ διαφορά δικαιολογούνται από την εγγύηση, τον κλιματισμό και τους αερόσακκους που θα έχει παραπάνω το καινούργιο αυτοκίνητο Wink
ΝΙΚΟΣ - Τετ 07 Ιαν 2004, 18:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
..και αν δεν τα γουσταρεις ολα αυτα πχ αεροσακους ABS κτλ.....τοτε παρε ενα μοτερ κομπλε............αλλαξε πισω αξονα κτλ και εισαι ετοιμος.Και στις δυο περιπτωσεις θες λεφτα αρκετα...Εσυ αποφασηζεις Wink
thodoras - Τετ 07 Ιαν 2004, 18:42:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω...
Απ οτι ειπατε περιπου 1300 ευρω το μεγιστο κανει ενας κινητηρας απο 106 rallye...
Και μου βγαλατε ενα κουστουμι 3000 ευρω!!!
Δηλαδη θα χρειαστω αλλα 1700 ευρω για τα υπολοιπα???
Πιο πολυ δηλαδη κανουν τα υπολοιπα απο το κυριως θεμα που ειναι ο κινητηρας????
STELIOS - Τετ 07 Ιαν 2004, 18:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
... πολυ ενδιαφερομαι για τον 1400 με τα 90 αλογα!

Πριν λιγες μερες καποιος εδινε στις πωλησεις ενα κινητηρα 1.4 8βαλβιδο με 90 αλογα (ροϊκη εξελιξη - εκκεντροφορο ΚΕΝΤ - προγραμμα) αν θυμαμαι καλα γυρο στα 1500 ευρω.
STELIOS - Τετ 07 Ιαν 2004, 18:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω...
Απ οτι ειπατε περιπου 1300 ευρω το μεγιστο κανει ενας κινητηρας απο 106 rallye...
Και μου βγαλατε ενα κουστουμι 3000 ευρω!!!
Δηλαδη θα χρειαστω αλλα 1700 ευρω για τα υπολοιπα???
Πιο πολυ δηλαδη κανουν τα υπολοιπα απο το κυριως θεμα που ειναι ο κινητηρας????

Μην ξεχνας θελει και αρκετη εργασια η οποια δεν ειναι τσαμπα
Sidobre - Τετ 07 Ιαν 2004, 18:47:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι μόνο ο κινητήρας που κοστίζει! Είναι τα περιφερειακά που θα χρειαστούν, το σασμάν, τα φρένα μπλα μπλα μπλα

Αν δεις και τα εργατικά που πραγματικά είναι πολλά για αλλαγή κινητήρα και τοποθετήσεις αξόνων φρένων κλπ τότε θα δεις ότι το κουστουμάκι σου είναι φθηνό! Ούτε τα Armani δεν έχουν τόσα! Wink
thodoras - Τετ 07 Ιαν 2004, 18:49:06
Θέμα δημοσίευσης:
Θα το κοιταξω στελιο!
Αλλα 8βαλβιδο με 90 αλογα???
Τεσπα...
Πειτε μου παντως πως γινεται να κανουν περισσοτερο τα αλλα και πιο λιγο ο κινητηρας???
Αφου οπως μου ειπατε κανει το πολυ 1300 ευρω αυτος του rallye...
ΝΙΚΟΣ - Τετ 07 Ιαν 2004, 18:58:29
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Θα το κοιταξω στελιο!
Αλλα 8βαλβιδο με 90 αλογα???
Τεσπα...
Πειτε μου παντως πως γινεται να κανουν περισσοτερο τα αλλα και πιο λιγο ο κινητηρας???
Αφου οπως μου ειπατε κανει το πολυ 1300 ευρω αυτος του rallye...

Μα φιλε μου..........στο ειπανε τα παιδια............Ειναι αξονας ψαλιδια δισκοφρενα πλεξουδα αμορτισερ.....και αλλα + εργασια για ολα αυτα...

Τωρα γιαυτο που ειπε ο Στελιος...1500 για 14αρη και 90 Question Rolling eyes Μπαα δεν θα παρω εγω Confused

Τωρα πλακα πλακα.....Ειδα C2 14αρη καινουργιο σε γνωστο μαγαζι να το βαζουν κινητηρα-σασμαν απο 1600 rallye.Μιλαμε.....ΚΟΛΑΣΗ ειναι το ατιμο Twisted evil Twisted evil Twisted evil
thodoras - Τετ 07 Ιαν 2004, 19:03:50
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ!
Απο ελατηρια και αμορτισερ παντως,πιστευω οτι ειμαι σε πολυ καλυτερο σημειο απο αυτα που εχει το rallye!!! Very happy Very happy
Eibach ελατηρια και Bilstein κιτρινο αμορτισερ!Καλος??? Very happy
Κατι αλλο???
Αντε και το αποφασισα....
Η μετατροπη αυτη γινεται στην peugeot???
STELIOS - Τετ 07 Ιαν 2004, 19:03:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, επεσα λιγο εξω. Τελως παντων, η αγγελια ειναι του jimos και λεει:

το μοτερ εχει εκεντοφορο κεντ,ροικη εξελιξη,πιο μεγαλες βαλβιδες, και σκαμενα πιστονια για να μην βρισκουν η βαλβιδες ολα μαζι 1000euro
ΝΙΚΟΣ - Τετ 07 Ιαν 2004, 19:06:33
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Οκ!
Απο ελατηρια και αμορτισερ παντως,πιστευω οτι ειμαι σε πολυ καλυτερο σημειο απο αυτα που εχει το rallye!!! Very happy Very happy
Κατι αλλο???

Που θες να το πας Question Question Question Αχαχαχαχαχ....το αλλο με τον Τοτο το ξερεις Question Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ξερουν αλλα θα σε θερησουν............ Wink
Sidobre - Τετ 07 Ιαν 2004, 19:08:13
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Οκ!

Tσκ τσκ.... Θα μάθετε που θα πάει!

Δεν μου λες; Θεωρείς ότι τα Bilstein και τα Εibach από μόνα τους θα σε κάνουν να στρίβεις με πιο πολλά χλμ απ'ότι ένα Rallye; ΔΕΝ νομίζω! Οριακά να μπεις με πιο πολλά χλμ από ένα άλλο 1,1 και αυτό επειδή δεν έχουν αλλάξει πολλλάαααάαα πράγματα.

2 αμορτισέρ ΔΕΝ φέρνουν την άνοιξη!

thodoras έγραψε:
Κατι αλλο???

Θα βρεις ένα καλό Peugeot Specialist και όχι μια αντιπροσωπεία (εκτός αν έχεις κανένα κολλητό μέσα) γιατί το κόστος σου θα είναι... ΔΙΠΛΑΣΙΟ.

Αν το αποφασίσεις τότε ευχαρίστως να σε στείλουμε σε 2-3 που θεωρούμε καλούς και να αποφασίσεις μόνος σου!
thodoras - Τετ 07 Ιαν 2004, 19:32:26
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ...
Και δε μου λετε,για ψαξιμο κινητηρα τι πεζει???
Πως θα τον βρω???
Απο αγγελιες???
Απο γνωστο(δεν εχω Very happy )???
Ε?
ΝΙΚΟΣ - Τετ 07 Ιαν 2004, 20:04:35
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Οκ...
Και δε μου λετε,για ψαξιμο κινητηρα τι πεζει???
Πως θα τον βρω???
Απο αγγελιες???
Απο γνωστο(δεν εχω Very happy )???
Ε?

Χμμμμμμμμμ...............Mr Γκιοκας μηπως.......Ευσταθιου ζαντες μηπως Question (ολο και καποιον γνωστο εχουν αυτοι..μεσα στα κυκλωματα ειναι)...Κρασουλης μεριά Question
thodoras - Τετ 07 Ιαν 2004, 20:09:44
Θέμα δημοσίευσης:
Καινουριος ποσο παει ο κινητηρας του rallye???!!!!
ΝΙΚΟΣ - Τετ 07 Ιαν 2004, 20:31:44
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Καινουριος ποσο παει ο κινητηρας του rallye???!!!!

Τι πραγμαααααααααααααααααααααα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Ενα απλο θα σου πω...................Μονο κεφαλαρι χωρις βαλβιδες ελατηρια καπακια τροχαλιες κτλ κτλ...ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ εχει κοντα στης 700.000 δρχ.Φαντασου ολοκληρο μοτερ ποσο εχει.Τρελος εισαι φιλε μου Question Question Question Καλυτερα παρε καινουργιο αμαξι.................2.5 μυρια δρχ να υπολογησεις...Και αυτο γιατι παει σαν ανταλακτικο.....Αστο αυτο μην το σκεφτεσαι καθολου Wink
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 09:03:22
Θέμα δημοσίευσης:
Καλως με επεισες!!! Very happy Very happy Very happy
Απ οτι ειδα ειναι πανακριβος ο καινουριος...
Εσας κατα τη γνωμη σας αξιζει αυτη η μετατροπη που παω να κανω??????
Αμα ειχατε και εσεις 1100 και ειχατε ξενερωσει με τις 60 φοραδες,θα την κανατε την μετατροπη??
Ειναι ευκολη να γινει ή υπαρχουν πιθανοτητες αποτυχιας???
Λοιπον???
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιαν 2004, 09:25:28
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Καλως με επεισες!!! Very happy Very happy Very happy
Απ οτι ειδα ειναι πανακριβος ο καινουριος...
Εσας κατα τη γνωμη σας αξιζει αυτη η μετατροπη που παω να κανω??????
Αμα ειχατε και εσεις 1100 και ειχατε ξενερωσει με τις 60 φοραδες,θα την κανατε την μετατροπη??Ειναι ευκολη να γινει ή υπαρχουν πιθανοτητες αποτυχιας???
Λοιπον???

Εγω εχω 1600 8βαλβιδο και θα την κανω την μετατροπη........Εσυ που εχεις και 1100 Question Τρεχαααα.....Ακομα εδω εισαι Question Laughing Laughing Laughing

Να μην πετυχει λιγο δυσκολο.....Σιγα δεν θα βαλεις κινητηρα απο F-16...ειπαμε Wink
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 09:30:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ειπες οτι εχεις κινητηρα 1600 8v!!!
Απο τι αμαξι?Απο το 306??
Και τι μετατροπη θα κανεις??
Ποιον κινητηρα θα βαλεις?? Smile
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιαν 2004, 09:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Ειπες οτι εχεις κινητηρα 1600 8v!!!
Απο τι αμαξι?Απο το 306??
Και τι μετατροπη θα κανεις??
Ποιον κινητηρα θα βαλεις?? Smile

Εχω 1600 8βαλβιδο με τα 105 και θα βαλω 1600 16βαλβιδο.Το αμαξι μου ειναι 106 RALLYE.Μπορεις να το δεις και στο GALLERY.
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 09:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
Στα ποσα αλογα εισαι δηλαδη τωρα???
Να υποθεσω οτι θα βαλεις απο 206 αυτον με τα 110 αλογα??
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιαν 2004, 09:43:54
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Στα ποσα αλογα εισαι δηλαδη τωρα???
Να υποθεσω οτι θα βαλεις απο 206 αυτον με τα 110 αλογα??

Τωρα.δεν ξερω στα ποσα αλογα ειμαι......ΘΑ βαλω απο το RALLYE παλυ με τα 122 αλογα.....βεβαια δεν θα τον αφησω μαμα.......Θα γινει σαν τα Α/6 τα 106 που τρεχουν αναβασεις....160+ Wink
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 09:45:59
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ!Ρε συ που να παω για αυτη τη gallery που μου ειπες για να δω το αμαξι σου???
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιαν 2004, 09:50:03
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Οκ!Ρε συ που να παω για αυτη τη gallery που μου ειπες για να δω το αμαξι σου???

Στην κεντρικη σελιδα κατω κατω γραφει..................κατσε να σου δωσω το link.........

http://www.206club.gr/site/index.html

και πηγαινε στο αλλα μοντελα μελων και δες τα.Εχει ενα κιτρινο και ενα ασπρο....Δες το ασπρο
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 09:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
Νικολα το ειδα...
Πολυ καλο φιλε!
Μπραβο σου!
Ευγε και παλι ευγε... Smile Smile Smile
Ποσο λες να σου παει αυτη η μετατροπη που σκεφτεσαι???
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιαν 2004, 09:59:58
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Νικολα το ειδα...
Πολυ καλο φιλε!
Μπραβο σου!
Ευγε και παλι ευγε... Smile Smile Smile
Ποσο λες να σου παει αυτη η μετατροπη που σκεφτεσαι???

4000 ευρα περιπου Wink
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 10:04:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μπολικο χρημα...
Αμα τα εχεις,που για να το λες θα τα εχεις,καντην!!
Μακαρι να τα ειχα κι εγω ετσι ευκολα και να εκανα κι εγω ανετα την δικια μου... Sad
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιαν 2004, 10:05:52
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Μπολικο χρημα...
Μακαρι να τα ειχα κι εγω ετσι ευκολα και να εκανα κι εγω ανετα την δικια μου... Sad

Μαζευε σιγα σιγα...τα καλα πραγματα θελουν υπομονη Wink
Baphomet - Πεμ 08 Ιαν 2004, 10:48:09
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
thodoras έγραψε:
Μπολικο χρημα...

νίκο αφου θα αλλαξεις εσυ κινητηρα γιατι δε του δίνεις του παιδιου τον δικο σου να μην ψαχνει αδικα? απο το 1,1 να παει σε 1,6 εστω και 8V μια χαρα θα του πεσει.ε? ταιριαζει πιστευω στο 206.
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιαν 2004, 11:06:43
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
thodoras έγραψε:
Μπολικο χρημα...

νίκο αφου θα αλλαξεις εσυ κινητηρα γιατι δε του δίνεις του παιδιου τον δικο σου να μην ψαχνει αδικα? απο το 1,1 να παει σε 1,6 εστω και 8V μια χαρα θα του πεσει.ε? ταιριαζει πιστευω στο 206.

Ταιριαζει ναι..............Αυτο δεν το ειχα σκεφτει.................Αμα τον θελει οταν τον αλλαξω ας τον παρει.Το μοτερ εχει 70..και κατι ψηλα χιλμ (70.000 ετσι) και τον προσεχω σαν τα ματια μου.Εχει εγκεφαλο εισαγωγη....Δεν εχει βγαλει κανενα απολυτος προβλημα και του αλλαζω λαδια ανα 5000 χιλμ (motul 50 eyro to 4τετρακιλο χονδρικη) και ανα 10.000 χιλ κανω ρυθμισμα βαλβιδων.Για τιμη θα σου πω οταν αποφασησω να βαλω τον αλλον(συντομα).
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 11:49:58
Θέμα δημοσίευσης:
Νικολα απο τι αμαξι ειπες οτι ειναι ο τωρινος σου κινητηρας,και ποσα αλογα βγαζει???? Smile
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιαν 2004, 11:53:00
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου ετσι το πηρα το αμαξι.Με αυτο το Μοτερ.Τα 106 ΡΑΛΛΥΕ φοραγαν πριν βγουνε οι 16βαλβιδοι κινητηρες τους 1600 τους 8βαλβιδους.Αυτον που φοραω επανω τωρα δηλαδη.Απο τοτε που το πηρα δεν το πειραξα σε μηχανικα το αμαξι.

Ακου απο τι αμαξι ειναι το μοτερ που φοραει... Laughing Laughing Laughing
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 11:57:02
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ντε μη βαρας! Silly
Ναι,αλλα οταν σε ρωτησα ποσα αλογα ειναι τωρα,μου ειπες οτι δεν ξερεις,και τωρα μου λες οτι ειναι απειραχτος ο κινητηρας...????
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιαν 2004, 12:02:39
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω σου εξηγησα παραπανω πως φοραει εγκεφαλο και εξατμιση και εισαγωγη

Δομικα δεν πειραχτηκε Wink
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 12:36:48
Θέμα δημοσίευσης:
Και απο τιμη τι κανουμε??? Very happy Very happy Very happy
ε???
Δεν ακουσα.... Smile
PHSYBORG - Πεμ 08 Ιαν 2004, 12:46:33
Θέμα δημοσίευσης:
Με το mutliplexin τι θα κανει ομως ?
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 12:47:53
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ειναι αυτο Φιλλιπε???
Οπως σας ειπα δεν γνωριζω και πολλα....
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιαν 2004, 12:48:03
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Και απο τιμη τι κανουμε??? Very happy Very happy Very happy
ε???
Δεν ακουσα.... Smile

Οπως σου ειπα και παραπανω....ακομα δεν ξερω...Εχει να κανει με την δουλεια μου πρωτα και μετα να βαλω το αλλο μοτερ.Οταν καταληξω σε αυτο τοτε θα σου πω και τιμη...Βεβαια συνεχιζε να ψαχνεις εσυ..δεν χανεις τιποτα Wink
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 12:56:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ Νικολα ειμαι απειρος σε αυτα,και δεν ξερω που να ψαξω...
Δεν εχω καθολου κονε!...
Sad Sad Sad
Και απο την αλλη φοβαμαι πολυ την περιπτωση να με πιασουν κωτσο!!!
Αστειο αλλα αληθεια!...
PHSYBORG - Πεμ 08 Ιαν 2004, 13:00:59
Θέμα δημοσίευσης:
Θοδωρη το αμαξι ποσο καιρο το χεις ?καινουριο ειναι ???
Με τι κριτηριο επελεξες 1100 ?
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 13:10:34
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Φιλιππε,ξενινω!!!
Το αμαξι το εχω 3 χρονια και εχει γραψει 62.000 χλμ.
Το μοναδικο κριτηριο που διαλεξα 1100cc αμαξι ειναι...
Βασικα για το 106 το rallye πηγαινα ...αλλα λογω προβληματων με τους γονεις μου(πολυ γρηγορο,θα σκοτωθεις κ.λ.π),κατεληξα σε αυτο.Θα μου πεις απο 1600 σε 1100??αφου υπαρχουν και αλλα ενδιαμεσα...
Ναι αλλα,δεν με αφηναν...
Ημουν και 3 χρονια πιο μικρος...
Ειμαι 23 τωρα,τοτε 20 ...καταλαβαινετε πως παει..
Μεγαλη ιστορια,που τωρα μου βγαινει μπροστα...
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιαν 2004, 14:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Δεν εχω καθολου κονε!...
Sad Sad Sad
Αστειο αλλα αληθεια!...

Λες και με 1100 δεν μπορει να σκοτωθει κανεις Rolling eyes Αν δεν εχεις μυαλο στο κεφαλι το αμαξι δεν σου φταιει και 3000 αλογα να εχει....Τεσπα...

Καλα αν θες μπορεις να περιμενεις.Σε λιγο καιρο θα κατασταλαξω στο τι θα κανω.Απλα εγω πουλαω το μοτερ με την πλεξουδα και με την πολλαπλη εξαγωγης κομπλε.Εσυ θα πρεπει να βρεις ψαλιδια μπροστα και ζυγαριες και πισω αξονα με δισκοφρενα για να ειναι σωστο.Α...και εξατμιση που να ταιριαζει με την πολλαπλη μου.
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 16:34:54
Θέμα δημοσίευσης:
Νικολα εσυ εισαι ευχαριστημενος απο την επιταχυνση του αμαξιου σου πριν το πειραξεις,δηλαδη με 105 μαμισια αλογα????
Ποσο ειχες 0-100??
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Ιαν 2004, 17:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Νικολα εσυ εισαι ευχαριστημενος απο την επιταχυνση του αμαξιου σου πριν το πειραξεις,δηλαδη με 105 μαμισια αλογα????
Ποσο ειχες 0-100??

0-100 αυτα ειχαν 9.1.........Εγω ευχαριστημενος ειμαι απο το μοτερ μου..Τωρα τι να σου πω..Βρες και κανε μια βολτα με ενα 1600 8βαλβιδο αμα βρεις
thodoras - Πεμ 08 Ιαν 2004, 18:34:58
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο,ασχετο αλλα,ποσο χρονων εισαι? Smile
DimiP - Πεμ 08 Ιαν 2004, 22:24:12
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
thodoras έγραψε:
Δεν εχω καθολου κονε!...
Sad Sad Sad
Αστειο αλλα αληθεια!...

Λες και με 1100 δεν μπορει να σκοτωθει κανεις Rolling eyes Αν δεν εχεις μυαλο στο κεφαλι το αμαξι δεν σου φταιει και 3000 αλογα να εχει....Τεσπα...
Καλα αν θες μπορεις να περιμενεις.Σε λιγο καιρο θα κατασταλαξω στο τι θα κανω.Απλα εγω πουλαω το μοτερ με την πλεξουδα και με την πολλαπλη εξαγωγης κομπλε.Εσυ θα πρεπει να βρεις ψαλιδια μπροστα και ζυγαριες και πισω αξονα με δισκοφρενα για να ειναι σωστο.Α...και εξατμιση που να ταιριαζει με την πολλαπλη μου.

Νικο , αν μου επιτρεπεις , συμφωνω πως μπορεις να παθεις κακο ακομα και με 1100 ή 800 ή παπι και δεν χρειαζεται να χεις 2λιτρο και απειρα αλογα.
Ομως , το να εχεις ενα αμαξι που ξερεις οτι δεν εχει επιδοσεις και δεν "παει" αν μου επιτρεπεται η εκφραση σου μειωνει τις πιθανοτητες γιατι απλα δεν σε εμπλεκει σε επικινδυνες καταστασεις τοσο οσο ενα γρηγορο φτιαγμενο η μη.
Οταν εχεις ενα αμαξι που εχει καποια αλογα παραπανω θα το τρεξεις - αυτο ειναι σιγουρο! ακομα και ο πιο συγκρατημενος και συγκροτημενος οδηγος να εισαι δεν γινεται να μην το τρεξεις καποια στιγμη, οποτε μανι μανι πολλαπλασιαζεις τις πιθανοτητες να παθεις κακο οχι απαραιτητα απο τον εαυτο σου αλλα και απο τους οδηγους που κινουνται γυρω σου.
Το λεω αυτο γιατι πιστευω πως το αμαξι και οι επιδοσεις του σε περιοριζει και αυτο ειναι και καλο. δεν θα οδηγει με τον ιδιο τροπο καποιος με megane 1600 και ενας με clio sport 1600 για παραδειγμα. και δεν εννοω τις ικανοτητες του αλλα τον ενθουσιασμο του που προκειπτει απο αυτο που εχει αγορασει ηθελημενα.
προσωπικα εχω νιωσει πως το 1400 με περιοριζει καποιες φορες και αυτο για μενα ειναι καλο γιατι δεν ξερω τι θα γινονταν αν ειχα στα ποδια μου κατι δυνατοτερο. και το παραδεχομαι πως υπαρχουν στιγμες αδυναμιας και ενθουσιασμου που κανεις παρασυρεται...
STELIOS - Παρ 09 Ιαν 2004, 09:29:32
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
thodoras έγραψε:
Δεν εχω καθολου κονε!...
Sad Sad Sad
Αστειο αλλα αληθεια!...

Νικο , αν μου επιτρεπεις , συμφωνω πως μπορεις να παθεις κακο ακομα και με 1100 ή 800 ή παπι και δεν χρειαζεται να χεις 2λιτρο και απειρα αλογα.
Ομως , το να εχεις ενα αμαξι που ξερεις οτι δεν εχει επιδοσεις και δεν "παει" αν μου επιτρεπεται η εκφραση σου μειωνει τις πιθανοτητες γιατι απλα δεν σε εμπλεκει σε επικινδυνες καταστασεις τοσο οσο ενα γρηγορο φτιαγμενο η μη.
Οταν εχεις ενα αμαξι που εχει καποια αλογα παραπανω θα το τρεξεις - αυτο ειναι σιγουρο! ακομα και ο πιο συγκρατημενος και συγκροτημενος οδηγος να εισαι δεν γινεται να μην το τρεξεις καποια στιγμη, οποτε μανι μανι πολλαπλασιαζεις τις πιθανοτητες να παθεις κακο οχι απαραιτητα απο τον εαυτο σου αλλα και απο τους οδηγους που κινουνται γυρω σου.
Το λεω αυτο γιατι πιστευω πως το αμαξι και οι επιδοσεις του σε περιοριζει και αυτο ειναι και καλο. δεν θα οδηγει με τον ιδιο τροπο καποιος με megane 1600 και ενας με clio sport 1600 για παραδειγμα. και δεν εννοω τις ικανοτητες του αλλα τον ενθουσιασμο του που προκειπτει απο αυτο που εχει αγορασει ηθελημενα.
προσωπικα εχω νιωσει πως το 1400 με περιοριζει καποιες φορες και αυτο για μενα ειναι καλο γιατι δεν ξερω τι θα γινονταν αν ειχα στα ποδια μου κατι δυνατοτερο. και το παραδεχομαι πως υπαρχουν στιγμες αδυναμιας και ενθουσιασμου που κανεις παρασυρεται...

Σωστοοοος ο Μητσος...
thodoras - Παρ 09 Ιαν 2004, 09:44:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια απο πλευρας turbo,τι πεζει???
Μπαινει στο δικο μου,που ειναι 1100??
pugsang - Παρ 09 Ιαν 2004, 10:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
Παρε τηλεφωνο τον Ντινο που ειναι καλο παιδι και εχει και καλες τιμες...
Recifees - Παρ 09 Ιαν 2004, 10:11:51
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Παιδια απο πλευρας turbo,τι πεζει???
Μπαινει στο δικο μου,που ειναι 1100??

Οτι μπορει να μπεί μπορεί τι θα βγεί όμως?
Γιατι καλό το τούρμπο αλλά η μετατροπή θα πρέπει να γίνει απο καλό μάστορα το πρώτο βήμα ...
Απο εκει και πέρα ένα μικρό τούρμπο χωρίς να πειραχτεί πολύ ο κινητήρας εσωτερικά θα είναι ότι καλύτερο αλλά πρέπει να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα -φρένα αναρτήσεις - η καλύτερα να προηγηθούν Wink Wink
thodoras - Παρ 09 Ιαν 2004, 12:31:43
Θέμα δημοσίευσης:
Το θεμα ειναι σε μενα που ειμαι 1100cc αν θα μπει turbaκι,ποσο θα δωσει??? Smile
Θα με παει ας πουμε στα 90 αλογακια???
Ως αναφορα τις αναρτησεις που μου ανεφερες,τις εχω αλλαξει ηδη,οπως εχω αναφερει και παλιοτερα...
Eibach ελατηρια και Bilstein κιτρινο αμορτισερ.
Λοιπον ακουω!!! Very happy
thodoras - Παρ 09 Ιαν 2004, 13:30:22
Θέμα δημοσίευσης:
Pugsang ανεφερες καποιον Ντινο ο οποιος απ οτι καταλαβα κανει μετατροπες...
Ποιος ειναι αυτος και πως θα βρω το κινητο του ετσι ωστε να επικοινωνησω μαζι του???
pugsang - Παρ 09 Ιαν 2004, 13:43:46
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχως ειναι στην Θεσαλλονική ο Ντινος αλλα ο φιλος ΝΙΚΟΣ θα σε κατατοπισει για τα περαιτερω
thodoras - Παρ 09 Ιαν 2004, 13:49:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μακη δεν μου ριχνεις και μια ενδεικτικη τιμουλα για το turbaki....
Οπως επισης και το ποσα στο περιπου αλογα μπορει να δωσει.... Smile Smile Smile
pugsang - Παρ 09 Ιαν 2004, 13:53:09
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχως δεν εχω ασχοληθει καθολου με turboμετατροπες και δεν εχω αποψη για τιμες.

Βασικα θα σε απετρεπα απο την εν λογω μετατροπη.Καλυτερα νομιζω να κινηθεις ατμοσφαιρικα.Ισως μια αλλαγη κινητηρα θα εμοιαζε καλυτερη επιλογη κατα την γνωμη μου.
thodoras - Παρ 09 Ιαν 2004, 14:57:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αν κατσεις και διαβασεις απο την αρχη ολο το θεμα,θα δεις γιατι σιγα σιγα ξενερωσα με την ιδεα της αλλαγης κινητηρα...
Ειναι πολλα ρε συ Μακη αυτα που πρεπει να γινουν,ε και οσο να ναι και πολλα λεφτα δεν εχω....
Τωρα θα μου πεις το turbo ειναι φτηνο απο την αλλη??
Οχι απλα,το καλο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι δεν θα χρειαστει να παω και στην εφορια για τις απαραιτητες αλλαγες,εφ οσον θελω να ειμαι νομιμος....
Επιπλεον οταν ειναι για αλλαγη κινητηρα πρεπει να ριξεις χοντρο ψαξιμο,και απο κει και περα αν θα σου βγει καλος κ.λ.π κ.λ.π.....
Ενω με το turbo,το πας και τα κανουν ολα αυτοι!!! Smile Smile Smile
Αυτα ειχα να πω... Wink
thodoras - Παρ 09 Ιαν 2004, 15:59:33
Θέμα δημοσίευσης:
Καποιος που να ξερει περισσοτερα για τα turbo ωστε να με πληροφορησει????
STELIOS - Παρ 09 Ιαν 2004, 17:00:24
Θέμα δημοσίευσης:
Να σου δωσω κανα δυο σημβουλες ?

1) Στη δικια σου περιπτωση θα κοιταξεις για ενα Light Turbo αφου εισαι στα 1100. Και παλι η αποψη μου ειναι πως για καθημερινη οδηγηση ειναι δησχριστο, γιατι το τουρμπο μπαινει καπως "αποτομα" και ισως γινει υποστροφικο το αμαξι σου. (Εχεις οδηγησει κανα Punto GT ??? Εκει να δεις γελια !!!)

2) Αν σκοπευεις να πουλησεις καποια στιγμη το 206 σου και ειναι τουρμπισμενο, ετοιμασου να περιμενεις πολυ και να παρεις λιγα (λιγοτερα απ'οτι αν ηταν μαμα). Λιγοι περνουν τετοια αμαξια και δινουν λιγα γιατι στις 99% των περιπτωσεων ειναι "σκισμενα".Ακομα και να μην ειναι ομως, ο αγοραστης παντα θεωρει πως ειναι "σκισμενο", αντε εσυ να τον πεισεις πως το τουρμπισες και δεν το σκιζεις....
Ghost Dog - Παρ 09 Ιαν 2004, 17:01:21
Θέμα δημοσίευσης:
λιγο πιο κατω απο 3000λιαρο θα παει και θα παιζεις πανω απο 90 αλογα
thodoras - Παρ 09 Ιαν 2004, 17:06:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια 3000 ευρω???
Πολλα δεν ειναι για 30 αλογα??
Ενα ολοκληρο εκατομυριο??? Shocked Shocked Shocked
Ξερω βεβαια οτι εκτος απο την τουρμπινα αλλαζεται και η πολλαπλη και καποια ακομα,αλλα ενα μυριο???? Shocked Shocked
Ghost Dog - Παρ 09 Ιαν 2004, 17:14:16
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Ρε παιδια 3000 ευρω???
Πολλα δεν ειναι για 30 αλογα??
Ενα ολοκληρο εκατομυριο??? Shocked Shocked Shocked
Ξερω βεβαια οτι εκτος απο την τουρμπινα αλλαζεται και η πολλαπλη και καποια ακομα,αλλα ενα μυριο???? Shocked Shocked

αλλαζουν παααρα πολλα! Wink
κατω απο 2200-2500 δεν πεφτεις για μια τετοια μετατροπη! (90-100 αλογα max)
ΝΙΚΟΣ - Παρ 09 Ιαν 2004, 17:40:02
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
thodoras έγραψε:
Δεν εχω καθολου κονε!...
Sad Sad Sad
Αστειο αλλα αληθεια!...

Το λεω αυτο γιατι πιστευω πως το αμαξι και οι επιδοσεις του σε περιοριζει και αυτο ειναι και καλο. δεν θα οδηγει με τον ιδιο τροπο καποιος με megane 1600 και ενας με clio sport 1600 για παραδειγμα. και δεν εννοω τις ικανοτητες του αλλα τον ενθουσιασμο του που προκειπτει απο αυτο που εχει αγορασει ηθελημενα.προσωπικα εχω νιωσει πως το 1400 με περιοριζει καποιες φορες και αυτο για μενα ειναι καλο γιατι δεν ξερω τι θα γινονταν αν ειχα στα ποδια μου κατι δυνατοτερο. και το παραδεχομαι πως υπαρχουν στιγμες αδυναμιας και ενθουσιασμου που κανεις παρασυρεται...

Οπως ακριβως το ειπες....Αν εσυ εισαι ενθουσιασμενος και υπερβαλεις εαυτο τοτε δεν σου φταιει το αμαξι.Σε γενικες γραμμες ολα τα αμαξια αντιδραν στις κινησεις του οδηγου.Αρα το αμαξι δεν σου φταιει σε τιποτα...Εχω δει και 1100 να φευγουν απο τον δρομο....Γενικα κανενα αμαξι δεν σου φταιει αν εσυ δεν εχεις το μυαλο στο κεφαλι σου.

Οπως ξαναειπα ουτε τουρμπο ουτε τιποτα...για το 1100......Βαζεις ενα μεγαλυτερο μοτερ και τελειωνεις..

Υ.Γ.Μακη λυσσαξες ρε μπαγασα.....Δεν ειναι να πουμε τιποτα........Στους αλλους τα καναμε.....τεσπα.... Confused
thodoras - Παρ 09 Ιαν 2004, 18:29:19
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο εσυ τι λες για την περιπτωση tourbo?
Ποσα χρηματα θα χρειαστω συνολικα για ενα μικρο τουρμπακι που να δινει καμια 30 αλογα???
ΝΙΚΟΣ - Παρ 09 Ιαν 2004, 20:11:58
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Νικο εσυ τι λες για την περιπτωση tourbo?
Ποσα χρηματα θα χρειαστω συνολικα για ενα μικρο τουρμπακι που να δινει καμια 30 αλογα???

Εγω λεω για TURBO να το βγαλεις απο το μυαλο σου...Τουλαχιστον για το 1100 σου....αν και γενικα τα PEUGEOT ειναι για ατμοσφαιρικες λυσεις.

Θες κανενα μυριο για σωστη δουλεια αλλα και παλι παιζετε αν δεν το παρεις στα χερια το μοτερ...και δεν θα φτασεις τις επιδοσεις απο ενα 1600 με 122.Απλα θα εχεις ενα λιγο ποιο γρηγορο 1100...Δεν μου λες.....Σκεφτηκες καθολου να το πουλησεις και να παρεις σε καινουργιο κατι αλλο ποιο γρηγορο Question
STELIOS - Παρ 09 Ιαν 2004, 20:31:14
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
...Δεν μου λες.....Σκεφτηκες καθολου να το πουλησεις και να παρεις σε καινουργιο κατι αλλο ποιο γρηγορο Question

Κι'εγω πιστευω οτι αυτη ειναι η καλητερη επιλογη σου.
thodoras - Παρ 09 Ιαν 2004, 21:04:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι ακριβως ζηταω... Sad Sad Sad
Οταν ξεκινησα αυτο το θεμα μιλαγαμε για αλλαγη κινητηρα!
Απο τη στιγμη ομως που η μετατροπη αυτη θελει περιπου ενα χαρτι,σας ρωτησα για turbo,και παλι μου ειπατε ενα χαρτι,και οτι δεν θα εχω επιδοσεις σαν αλλα 1600αρια!
Το ξαναλεω ειμαι 1100 με 60 φοραδες,και δεν ζητω να παω στα 110 ουτε στα 120!!!
Θα μου πειτε,εσυ μας ελεγες ποσο εχει ο κινητηρας του rallye,και τωρα μας λες οτι δεν ενδιαφερεσαι??? Very happy Very happy
Ναι,δε λεω,το ελεγα,ειχα ψιλοπορωθει,αλλα αφου ειναι πολλα τα λεφτα,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Ειχα πει και πριν λιγες μερες οτι με τα λιγα αυτα μου αλογα,εχω 2 σοβαρα μειονεκτηματα!!!
Σε ανηφορες το αμαξι σχετικα φορτωμενο,ειναι ευτηχιμα που δεν τσουλαει προς τα πισω...
Και δευτερον οταν ειναι για προσπεραση,το σκευτομαι πολυ πριν την κανω!!!
Αυτο λοιπον που θελω να μαθω,ειναι αν υπαρχει καποια μετατροπη,ειτε ειναι tourbo,ειτε ειναι κι εγω δεν ξερω τι,που να δωσει 25-30 αλογα,οχι παραπανω,και να κοστιζει το ανωτερω 2000 ευρω!
Α και φυσικα να γινεται στο 1100 μου! Smile Smile
Ουουφφ....
Αυτα... Very happy
mick206 - Σαβ 10 Ιαν 2004, 01:23:09
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Σε ανηφορες το αμαξι σχετικα φορτωμενο,ειναι ευτηχιμα που δεν τσουλαει προς τα πισω...

1η ταχύτητα... Φτάσε την κόφτες! Δεν γίνεται αλλιώς... Wink Laughing

thodoras έγραψε:
Και δευτερον οταν ειναι για προσπεραση,το σκευτομαι πολυ πριν την κανω!!!
Ξέρεις υπάρχουν και οι κόφτες και τα κατεβάσματα... Laughing Laughing Laughing Η μόνη λύση... Wink Αλλιώς άστο... μην την κάνεις την προσπέραση! Τόσο αναγκαίο είναι; Laughing

Θόδωρα φίλε μου πιστεύω πως έχει επέλθει μια σύγχυση στο μυαλό σου και χρειάζεσαι ψυχίατρο... Shocked Shocked Razz Laughing Laughing Laughing Laughing
(πλάκα κάνω έτσι; Wink )
Ελπίζω να μην γίνεις Saxo-μανής... Γίνε rallye-μανής!!! Wink Laughing Laughing Laughing Laughing
thodoras - Σαβ 10 Ιαν 2004, 08:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Μιχαλη οταν ειπα ανηφορες,δεν εννοουσα ξεκινημα σε ανηφορα,ωστε να φορτωσω την πρωτη...
Αυτο εννοειται Very happy
Αλλο λεω..
Οποις πηγαινει προς Κορινθο θα ξερει φυσικα την βαρβατη ανηφορα των Μεγαρων πριν την Κακια σκαλα!!!
Ρε παιδια την ξεκιναω με 130 και οταν φτανω στο τελειωμα της το κοντερ μου δειχνει 85-90!!!!
Δηλαδη η κατασταση ειναι για γελια!!!
Οσο για τις προσπερασεις,οταν εχεις το σπασαρχ*** μπροστα σου,θα την κανεις,δεν θα την κανεις???? Smile Smile Smile
PHSYBORG - Σαβ 10 Ιαν 2004, 14:52:31
Θέμα δημοσίευσης:
Σ αυτη την ανηφορα ερχομαι παντα με τερμα το γκαζι ( 1400 ) αλλα δεν χανω ποτε πανω απο 5-10 khm ( με 4 ατομα μεσα ) .....
εχεις βαλει μηπως μεγαλη χοανη ??????
Τες πα αν σκεφτεσαι το turbo , κοιτα πως κατανταει ενας πιεσμενος σαλιγκαρος !!!!!

ΝΙΚΟΣ - Σαβ 10 Ιαν 2004, 14:56:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια φωτο.....Ετσι οπως ειναι..ριχνεις και νερο απο το ψυγειο και εισαι αρχοντας Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Σαβ 10 Ιαν 2004, 15:00:30
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά... Τα ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ! Πού είναι τα λουκάνικα για να τα ρίξουμε πάνω!!
mick206 - Σαβ 10 Ιαν 2004, 15:00:46
Θέμα δημοσίευσης:
Κια μετά ακούς κάτι κράκ,κράκ,κρούκ,ντλινγκ,ντλόγκ... Laughing Laughing Laughing
PHSYBORG - Σαβ 10 Ιαν 2004, 15:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Βαζεις ψεκαστηρα νερου εισαι αρχοντας ! Wink
thodoras - Κυρ 11 Ιαν 2004, 22:22:30
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε δεν θα ελαγα οτι η χοανη που φοραει ειναι ιδιαιτερα μεγαλη...
Εγω παντως στην ανηφορα αυτη σου ειπα την ξεκιναω με 130 με 2-3 ατομα,και στο τελος της(ολη η ανηφορα με 5η)εχει πεσει η ταχυτητα στα 85-90... Αντε το ανωτερο 95!
mick206 - Δευ 12 Ιαν 2004, 00:25:04
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Αντε το ανωτερο 95!

Δεν είναι και λίγα τα 95... Laughing Τρέχεις πολύ! Surprised Razz Laughing
Κοίτα... Καταρχάς έχεις πολλά άτομα μέσα!Πάνω απο 2 θεωρείται περιττό βάρος... 1ο λάθος που σου καταλογίζω... Μετά... Περιμένεις με 5η να βγάλεις ολόκληρη ανηφόρα;;;Πάλι καλά που δεν σε πήρε και πίσω!!!! Laughing
Θόδωρα,μην ξεχνιόμαστε... 1100 έχουμε! Μην περιμένεις και θαύματα... Wink
Daloup-man - Δευ 12 Ιαν 2004, 09:30:51
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα!!!
Ρε Θόδωρα εντάξει μου ακούγεται η ταχύτητα που χάνεις!
Εγώ σε μια ανηφόρα κοντά στο Σείριο-ή λίγο πρίν ή λίγο μετά,δεν θυμάμαι-προς Λαμία,από 120 με 5η στο τέλος της έχει πάει στα 100!
Και είμαι και 1,4 και μόνος μου μέσα!
Άρα λογικά μου ακούγονται τα δικά σου! Wink
thodoras - Δευ 12 Ιαν 2004, 10:56:23
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε λογικη ειναι η ταχυτητα που χανω,οπως ειπατε και εσεις...
Δεν μου αρεσει ομως!!! Very happy Very happy Very happy
thodoras - Δευ 12 Ιαν 2004, 22:40:18
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
εχεις βαλει μηπως μεγαλη χοανη ??????

Να σου πω....
Ειναι Kingdragon η μαρκα της,και απο μεγεθος...
Περιπου 11 ποντους διαμετρο και 19 ποντους μηκος!
Λοιπον λετε να ειναι μεγαλη και αντι να του κανει καλο,να την χειροτερευει την κατασταση???
Μηπως να ξαναβαλω το μαμα φιλτρο να ξεμπερδευω??? Smile
Ghost Dog - Τρι 13 Ιαν 2004, 00:40:08
Θέμα δημοσίευσης:
thodoras έγραψε:
Μηπως να ξαναβαλω το μαμα φιλτρο να ξεμπερδευω??? Smile

Για δοκιμασε το..... Confused Wink
thodoras - Τρι 13 Ιαν 2004, 10:24:15
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
Για δοκιμασε το..... Confused Wink

Οκ θα το δοκιμασω...
Απο περιεργεια ομως και μονο,εχει διαφορα αν θα του βαλεις μικρη ή μεγαλη φιλτροχοανη???
Δηλαδη μπορει αντι να κανει καλο,να κανει κακο??? Confused Confused Confused
thodoras - Τρι 13 Ιαν 2004, 12:29:17
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ακουστε να γελασετε...
Πηρα τηλ πριν απο λιγο τον tarantula,για να μαθω και απο πρωτο χερι τι πεζει απο τιμες για τουρμπακι για το αμαξι μου!
Να τι μου ειπε...
Τι? Turbo?? Ουτε να το σκεφτεσαι!Πανακριβο!
Τι μου προτεινε?
Να βαλω μοτερ απο 106 rallye 16v!
Και του λεω,εκτος απο το μοτερ,ολα τα αλλα που θα χρειαστω???
Χταποδι,επαναπρογραματισμο,αλλο τελικο καζανακι,αλλα φρενα????
Ρε παιδια η τιμη που μου ειπε με κουφανε!!! Shocked Shocked Shocked
6500 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μηπως ειναι "λιγο" αρχικλεφταρος????? Smile Smile
ΝΙΚΟΣ - Τρι 13 Ιαν 2004, 14:19:07
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα αυτοι μην δουνε κανεναν για βελτιωση....αμεσως να τα παρουν...Ντροπη τους Evil

Βασικα γιαυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμ,ε ο ενας τον αλλον....Μην φοβασε τιποτα Wink
thodoras - Τρι 13 Ιαν 2004, 15:38:03
Θέμα δημοσίευσης:
Τουλαχιστον δικαιωθηκα στο οτι ειναι υπερβολικη η τιμη αυτη!
Γιατι στην αρχη φοβηθηκα μη μου πειτε οτι ειναι λογικη!! Smile Smile Smile
netblaster - Τρι 13 Ιαν 2004, 17:28:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως ο τυπος εννουσε καινουριο μοτερ?!?!?!? Ενδεικτικα θα σου πω οτι ρωτησα για να "κανω" το δικο μου ραλλυ, δηλαδη για να αλλαξω τα παντα απο μοτερ μεχρι πισω ραβδους μου ειπαν ουτε λιγο ουτε πολυ 2200e!!! Χωρις την εργασια βεβαια...Αλλα και παλι 6500e δεν θα εφτανε, ειναι παααρα πολλα!!! Ειχε δικιο βεβαια οτι ειναι καλυτερο να αλλαξεις μοτερ παρα να βαλεις τουρμπο!!!
thodoras - Τετ 14 Ιαν 2004, 09:47:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να κανουμε....
Τα καλα θελουν και μπολικο χρημα!!! Sad Sad Sad
fantom - Τρι 20 Ιαν 2004, 02:28:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΙΛΤΑΤΕ ΟΜΟΣΤΑΒΛΕ(ΚΑΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ) 1.1 60HP

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Crying or Very sad
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΒΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ 1.1 ΜΟΥ! ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ! ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΧΤ) ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΒΙΣΜΟ.
ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ.. ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΜΑΣ.
ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ;
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ 1.1 ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΚΑΠΟΥ 11000Ε
ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ: ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ(ΜΑΖΕΥΕ ΛΕΦΤΑ) ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ+ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑΙΖΕ ΤΑ 60 ΑΛΟΓΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ V-POWER ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ!

ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ LIGHT ΤΟΥΡΜΠΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ GOOD LUCK ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!! Confused
thodoras - Τετ 21 Ιαν 2004, 09:22:51
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Γιωργο τελικα δεν θα κανω τιποτα,γιατι και οι 2 λυσεις ειναι ιδιαιτερα δαπανηρες....
Αυτο που εκανα ηδη ειναι αυτο που ειχα πει λιγο πιο πανω...
Ξαναβαλα το μαμα φιλτρο πανω,επειδη η φιλτροχοανη που ειχα βαλει δεν ειχε τοποθετηθει σωστα,και ηταν κοντα στο ψυγειο,με αποτελεσμα να ρουφαει ζεστο αερα και να κανει κακο αντι για καλο!
Αυτα!
ΒΑΣΙΛΗΣ - Παρ 06 Φεβ 2004, 12:06:35
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΑΣΕ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΙΚΗΤΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΗΣΚΩ!!!!
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΙΣΧΟΙΟΥΝ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΘΑ ΕΙΣΕΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ!!!!ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΜΟΝΟ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΥΝΑΜΗ!!!!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!!ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ......ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!
PUGMAD - Τρι 10 Φεβ 2004, 23:08:04
Θέμα δημοσίευσης: Με το MULTIPLEX τι γίνετε
Ρε παιδια ξέρει κανείς τι παίζει με το multiplex; Δουλεύω σε μαγαζι με ανταλλακτικα (δυστηχώς μονο καινούργια χωρις άκρη σε μεταχειρισμένα) και γνωρίζω πολυ καλά ολους όσους εχουν συνεργείο στο Ρέθυμνο .Όλοι μου λένε το ίδιο πράγμα οτι δεν μπαίνει RALLYE κινητήρας σε 206 με MULTIPLEX και οτι μονο αν κάποιος κάνει πατέντα τις φύσες τις πλεξούδας πράγμα που σημαίνει
α. αρκετό χρόνο
β. αρκετά εργατικά
γ. κανείς δεν μπορει να σου εγγυηθεί για αξιοπιστία
δ. και αν κατι τύχει με την πλεξούδα αντε να βρείς ανταλλακτικά

οπότε προσανατολίζομε σε 1.6 16V ή 2.0 16V απο 206,XSARA ή 307
Ξέρει κανεις κάτι ή εχει κάνει τετοια μετατροπή;

Υ.Γ. Έχω ακούσει οτι στα Χανιά ενας μηχανικός έχει κανεί τέτοια μετατροπή (απο 1.1 σε 1.6 16V RALLYE) και μάλιστα το έχει ανεβάσει γύρω στους 170 ίππους
mick206 - Τρι 31 Αύγ 2004, 22:12:18
Θέμα δημοσίευσης:
Επαναφερω το θεμα αυτό άσχετα βεβαια με τον τιτλο αλλά αφορά το 1.1... Rolling eyes

Νικόλα μου καλέ μου (για σενα μιλάω Πολιτάκο!)

Αν μπορείς ανέλυσε μου τι έχεις αλλάξει στην Κούλα σου... Rolling eyes
Ακραξόνια... Ψαλίδια... Ντίζα;;; Έχεις μηχανική ή ηλεκτρονικό γκάζι;
Τα προβλήματα με το ασταθες ρελαντί είναι παρελθόν;
Για βοήθα λίγο την κατάσταση να ξεκαθαρίσω το (πολύ) χλωμό τοπίο Sad Rolling eyes
andreaskoudou - Τρι 21 Οκτ 2008, 18:08:16
Θέμα δημοσίευσης: to kainourio mou Rallye......
Geia sas paidia. Eimai kainourios sto club kai xreiazomai ligi voitheia.
Prin lifous moines agorasa ena 106 1.1 "look" rallye teza xamilomeno me wraia eksatmisi zantes kai me bilstein anartiseis. Tha ithela loipon na mou peite pws mporw na dosw ligi zontania ston uparxwn kinitira twn 60 alogwn xwris na xalasw 1 periousia.
mikerrgp - Τρι 21 Οκτ 2008, 19:57:27
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα κ καλως ηρθες στο φορουμ σεβομενος του κανονες του ομως αν θελεις γραφε με μικρα ελληνικα

οσο για το μοτερ σου μην πετας λεφτα σε 1100 κ εγω 1400 εχω κ οταν αποφασσω να κανω κατι θα παω σε 1600

καλως ηρθες κ παλι Wink
Stevon - Τετ 22 Οκτ 2008, 14:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
Το τόπικ "to kainourio mou Rallye......" ενώθηκε με το παρών.

Έκ της Mod-Team
Stevon

andreaskoudou - Τετ 22 Οκτ 2008, 16:55:25
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη λες να μην βαλω καθολου το χερακι μου?????
κοιταξα για μετατροπη απο 1,1 σε 1.6 16ν αλλα εβγαινε γυρο στα 3χιλιαρικα*@&#....
αν εβαζα ομως το 8ν 1,6 δε θα μου ερχοταν πολυ πιο φθηνα???
εχει καλη αποδοση???
mikerrgp - Τετ 22 Οκτ 2008, 17:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
αναλογος τι θελεις να κανεις δες ομως κ την αλλη περιπτωση πχ αν δωσεις το δικο σου κ τα 3000 της μετατροπης περνεις 16v γνησιο κ
απο την αλλη αν ψαξεις καλα κ βρεις ενα μοτερ με πλεξουδα εγκεφαλο περιπου στα 1500 +500 αξωνα πισω + αλλα φρενα μπροστα + δεν ξερω κ εγω τι αλλο θα χρειαστεις νομιζω δεν συμφερει το δικο σου ειναι 3μπουλονο η 4μπουλονο ?
Ghost Dog - Τετ 22 Οκτ 2008, 17:45:44
Θέμα δημοσίευσης:
andreaskoudou έγραψε:
δηλαδη λες να μην βαλω καθολου το χερακι μου?????
..................
..........
....

ΦΥΣΙΚΑ και να μη βαλεις χερι.... Wink
volvos - Τετ 22 Οκτ 2008, 19:14:24
Θέμα δημοσίευσης:
ξεχνατε κατι βασικο

ο σαλεξ εχει 1.1

το εχετε δει πως παει ειδικα τωρα με το χταποδι που εβαλε??? Laughing Laughing Laughing Laughing
Anonymous - Τετ 22 Οκτ 2008, 19:31:50
Θέμα δημοσίευσης:
Στο 1100 δεν μπορείς εύκολα να αλλάξεις κινητήρα αφού θα χρειαστούν και ένα σωρό άλλες αλλαγές. Καλύτερα πούλα το και πάρε ένα μεταχειρισμένο Rallye.
Μια άλλη λύση πιο ριζοσπαστική είναι να ξηλώσεις όλα τα καθίσματα, τις ταπετσαρίες, πλαστικά κλπ. Αν γλυτώσεις 150 κιλά από αυτά, θα δεις διαφορά αισθητή.
greeksshark - Τρι 04 Νοέ 2008, 02:06:01
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά το 1100 ειναι πολυ ελαφρυ αυτοκινητο και με λιγες βελτιωσεις σε μικρα πραγματα μπορει να παει καλυτερα. Το δικο μου το κληρονομησα λιγο μπουκωμενο και αφου το "εσκασα" λιγο πηγαινε. Για αρχη εχω στο μυαλο μου φιλτρο κρυου αερα και στη συνεχεια ρε παιδια για πειτε καμια ιδεα για περισσοτερη ιπποδυναμη.
Jim207GT - Τρι 04 Νοέ 2008, 07:39:47
Θέμα δημοσίευσης:
Άν αποφασήσεις να το κρατήσεις τότε όπως είπε ο Volvos στέλε πμ στο Salex.Super το 1.1 του και δεν καίει και τπτ!! Μου φαίνετε έχει και σχετικό dyno στο site(χωρίς το χταπόδι)
andreaskoudou - Τρι 04 Νοέ 2008, 18:54:24
Θέμα δημοσίευσης:
mikerrgp έγραψε:
αναλογος τι θελεις να κανεις δες ομως κ την αλλη περιπτωση πχ αν δωσεις το δικο σου κ τα 3000 της μετατροπης περνεις 16v γνησιο κ
απο την αλλη αν ψαξεις καλα κ βρεις ενα μοτερ με πλεξουδα εγκεφαλο περιπου στα 1500 +500 αξωνα πισω + αλλα φρενα μπροστα + δεν ξερω κ εγω τι αλλο θα χρειαστεις νομιζω δεν συμφερει το δικο σου ειναι 3μπουλονο η 4μπουλονο ?

3 μπουλονο η 4μπουλονο????????
με πιανεις αδιαβαστο τωρα.
τι διαφορα εχει???
δηλαδη δυσκολο να του δωσουμε καμια 20ρια αλογα????
μηπως κανενας αλλος εχει κανει κατι παρομειο ρε παιδια???????????
Ghost Dog - Τρι 04 Νοέ 2008, 19:04:28
Θέμα δημοσίευσης:
andreaskoudou έγραψε:
3 μπουλονο η 4μπουλονο????????
με πιανεις αδιαβαστο τωρα.
τι διαφορα εχει???
δηλαδη δυσκολο να του δωσουμε καμια 20ρια αλογα????
μηπως κανενας αλλος εχει κανει κατι παρομειο ρε παιδια ???????????

Πιο ευκολο ειναι να ληξει η παγκοσμια κριση, απο το να παρει ο 1.1 20 αλογα......
Συγνωμη, αλλα δεν υπαρχει η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ελπιδα για κατι τετοιο NodNo
Giannis307 - Τρι 04 Νοέ 2008, 19:26:03
Θέμα δημοσίευσης:
Turbocharge it..

Φυσηκα και κανω πλακα...!
http://www.youtube.com/watch?v=jyo-ImtNWCU
andreaskoudou - Τρι 04 Νοέ 2008, 19:37:32
Θέμα δημοσίευσης:
οποτε χλωμο.........
εαν μπει χταποδι και σκουπα????
παιζει να κοντινουμε το σαζμαν? οσα εχει τουλαχιστον να τα δινει αμεσως??
να το πουλησω ουτε συζητηση ομως. Laughing
greeksshark - Τρι 04 Νοέ 2008, 19:45:40
Θέμα δημοσίευσης: turbocharging 1.1 haha
Βασικα το σκεφτομαι για την πλακα. Αλλωστε μην ξεχνατε οτι η Renault μια εποχη ειχε ριξει στην αγορα ενα clio 1.1 η 1.2 δεν θυμαμαι καλα 100ps TCE που θα πει turbo control efficiency οποτε υπαρχουν κολπα. Επισης εχει κανει μονο 30000 χλμ οποτε δν σκεφτομαι να αλλαξω μοτερ.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες