PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Προβλημα κλειδαριας?
torture - Παρ 31 Ιούλ 2009, 20:53:55
Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα κλειδαριας?
Καλησπερα!
Πριν απο λιγο παρατηρησα το εξης. Οταν κλειδωνω το αυτοκινητο (ειτε με το κλειδι ειτε με το κουμπι του κεντρικου κλειδωματως) ειναι ολα οκ. οταν το ξεκλειδωνω ομως απο την πλευρα του συνοδηγου ακουγετε ενας θορυβος λες και κολαει καπου η κλειδαρια και προσπαθει πολλες φορες απανωτα να ξεκλειδωσει. απο την πλευρα του οδηγου ειναι ολα οκ. το κοιταξα απο μεσα αλλα παρολο που κανει τον θορυβο η κλειδαρια πεταγετε πανω κανονικα. δεν κολαει μεσα δηλαδη η κατι τετοιο. τι μπορει να συμβαινει?
παντως εχτες το βραδυ δεν το εκανε γιατι ειναι δυνατος ο θορυβος και θα το θυμομουν. σημερα τωρα πηγα να μπω στο αμαξι και το εκανε.
αα να σημειωσω οτι εχω το 3θυρο...
edit:
εχω την εντυπωση οτι εχουν ξεσυγχρονιστει οι κλειδαριες και εκει που παλια λειτουργουσαν ομοια τωρα λειτουργουν ξεχωριστα.
εχει κανεις να μου προτεινει καμια λυση?
Ilias207Rallye - Σαβ 01 Αύγ 2009, 02:04:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μου φαινεται σαν να πρεπει να αλλαξεις πλακετα στην κλειδαρια σου ετσι οπως το περιγραφεις..
Το ιδιο προβλημα παρουσιασε το προηγουμενο μου αμαξι, σαν να ξεσυγχρονιστηκαν οι κλειδαριες οπως λες. Πηγα στην αντιπροσωπεια, μου αλλαξε πλακετες και το προβλημα λυθηκε. Για δες το και συ μαλλον αυτο φταιει...
torture - Κυρ 02 Αύγ 2009, 15:29:40
Θέμα δημοσίευσης:
ωχ. θυμασαι μηπως τιμη;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες