Lef205 έγραψε: |
Oσοι αγαπαμε τον μηχανοκινητο αθλητισμο πρεπει να ειμαστε παροντες εκεινη την ημερα.
Να φανει και στην Χωρα μας οτι το μηχανοκινητο εχει πολλους οπαδους μπας και ξυπνησουν! |
SnakeMJK έγραψε: |
μασαμπούκα στο σν'ιάλο |
SnakeMJK έγραψε: | ||
+τα πάντα όλα πρέπει να κατεβούμε! βλέπουμε τον αγώνα, μασαμπούκα στο σν'ιάλο, καφεδάκι στο ξυλόκαστρο κ επιστροφή ![]() |
sps έγραψε: |
Το εργο της ασφαλτόστρωσης εχει ηδη δημοπρατηθεί! |
abaleo έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() επιτρέψτε μου πάντως να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, έχοντας ζήσει για κάποια χρόνια τη νοοτροπία αυτής της πόλης... μιλησε ο εμπειρος!!! ανεξάρτητα από αυτο το παράρτημα πάτρας περιμένει με "ανοιχτές αγκάλες" τα υπόλοιπα μέλη! ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Κοπέλες θα έρθουν; ![]() |
σαν μηχανικος δημοσιων εργων που εργαζεται σε αυτη την πολη! ![]() |
Το εργο της ασφαλτόστρωσης εχει ηδη δημοπρατηθεί! |
abaleo έγραψε: |
επιτρέψτε μου πάντως να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, έχοντας ζήσει για κάποια χρόνια τη νοοτροπία αυτής της πόλης |
Road_Runner έγραψε: |
Θα γινει... Πριν η μετα τον αγωνα ομως?? ![]() ![]() Την διαδρομη την ξερουμε? |
abaleo έγραψε: |
http://www.youtube.com/watch?v=hXeeyWj8uGA
![]() |
MEMsound έγραψε: |
σουπερ το βιντεο...
αλλα πέραν του χαβαλέ... πόσοι ειστε 100% μέσα για να πάμε? %0ΘA μήπως να ανοίξουμε ενα τοπικ αποκλειστικά για τα διαδικάστικά του πήγαινε-ελα / διαμονής κλπ? |
Road_Runner έγραψε: |
Φτιαξτε καινουργιο τοπικ για εκδρομη. Εγω μαλλον ψηνομαι να ερθω.. |
Σημερα εγινε η ασφαλτοστρωση της πιστας.
|
Steve έγραψε: |
Εγώ επιβεβαιώνω το ότι θα κατέβω με άλλο 1 άτομο από Παρασκευή βράδυ μέχρι Κυριακή μετά τον αγώνα, οπότε όποιος έχει χώρο να δεχθεί 30cm ας ενημερώσει για να δεσμευτεί για φιλοξενία ![]() |
sotos 207Gt έγραψε: |
κι εγω μεσα μαλλον ενα καραβι μονο θα παρω |