Κινητήρας - 307 - Πεφτουν οι στροφες του κινητηρα xabaxaba - Δευ 27 Ιούλ 2009, 01:57:07 Θέμα δημοσίευσης: 307 - Πεφτουν οι στροφες του κινητηρα
παιδια τα φωτα σας...πριν λιγες ημερες οταν δουλευει ο κινητηρας ρελαντι στις 800 στροφες και αναψω a/c παιζει ανα διαστηματα 800-600 στροφες..του εχει τυχει κανενος αυτο?οι στροφες πεφτουν μονο οταν εχω a/c και μονο οταν ειμαι στασιμος (ρελαντι).ευχαριστω marinosnik - Δευ 27 Ιούλ 2009, 22:35:56 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πεφτουν οι στροφες του κινητηρα
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ SPRAY.AN THN KΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ xabaxaba - Τετ 29 Ιούλ 2009, 11:44:25 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πεφτουν οι στροφες του κινητηρα
marinosnik έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ SPRAY.AN THN KΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ
sefxaristo poli file mou gia tin apantisi sou kai tin politimi voithia.piga pira spray katharismou gia tin petalouda k tha tin kathariso xabaxaba - Κυρ 02 Αύγ 2009, 22:23:06 Θέμα δημοσίευσης:
τελικα το προβλημα ηταν η μπαταρια...αφου με αφησε και την αντ/σα..οποτε τωρα ειναι οκ οι στροφες sonermgb - Σαβ 05 Δεκ 2009, 17:00:22 Θέμα δημοσίευσης:
ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και εγω.....αλλα με την διαφορα οτι οιστροφες επεφταν αφου πρωτα τις ανεβαζα σταματημενος ως τισ 4-5χιλιαδες κ αφηνα το γκαζι επεφταν κ εσβηνε τελειως.....κ μ ετυχε καθως πηγενα να παρκαρω κ εσβηνε συνεχεια....πηγα στην πεζο...κ οντως εφτεγε η μπαταρια..η οποια ηταν της bosh κ μ προτειναν να ωαλω της πεζο με 110 ευρω σε σχεση με την ιδια παλι στα 80 κ επελεκσα της πεζο κ απο τοτε ειναι πενα..