TONY PAP έγραψε: |
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 110ΧΛΜ ΜΕ 2α 6500 ΣΤΡΟΦΕΣ
ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΚΟΥΠΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ 185/65/14 (ΜΑΜΙΣΙΑ)... ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ... |
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 110ΧΛΜ ΜΕ 2α 6500 ΣΤΡΟΦΕΣ
ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΚΟΥΠΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ 185/65/14 (ΜΑΜΙΣΙΑ)... |
ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ 185/65/14 (ΜΑΜΙΣΙΑ)... |
Sidobre έγραψε: | ||
Ή έχει 10% σφάλμα ταχύμετρου..... ![]() |
Τα μαμίσια λάστιχα είναι 185/65/14 γιατί πρόκειται
για 5θυρο του 2001 (την διάσταση αυτή γραφει και το αυτοκόλητο στην πόρτα) Το ερώτημα είναι πόση περίπου είναι η απόκλιση του ταχυμέτρου? Γιατί δεν γράφει το manual τις σχέσεις? |
glf έγραψε: |
Σήμερα μιας και έψαχνα.... σχέσεις στην Quaife, |
PoLiThS έγραψε: |
Αναρτησιακα ειναι κοινα ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
ΚΑι γιατι να υπάρχει? αφου είσαι πλήρως εργοστασιακος.. και αν λάβουμε υπ'οψιν οτι η μεταφορα του σήματος δεν γινεται με ντιζα αλλα με ρευμα... γιατι να μην δειχνει σωστα.. |
FRAPEOLE έγραψε: |
Χωρις να ξερω κατι συγκεκριμενο πιστευω οτι εχει ιδιες σχεσεις με το δικο μου........
Πιο κοντο αρκετα δυσκολα για εργοστασιακο αυτοκινητο. Απο καταναλωση και αισθηση στο δρομο τι λεει?Τιμη? |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Εγω λεω να αρχισετε να προσεχετε λιγο με τα κορωνοπηνια,μιας και οι κορωνες δεν ειναι βιδωτες αλλα πρεσαριστες οποτε υπαρχει προβλημα σε αυτον που θα την περασει..θα πρεπει να ξερει μιας και εχουμε παραδηγματα απο glf και Poliths που γυρνανε οι κορωνες τους τρελα και μενουν απο σασμαν. |
ΤΙΜΗ............ ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δηλαδή glf να τα σκάσω άφοβα για κορώνα -πηνίο απο 8v ? |
glf έγραψε: | ||
Προσωπικά ΠΡΕΠΕΙ να ξαναφορέσω κοντό. και για ποιο σίγουρα πράματα, υπάρχει σετ από PSport που έρχεται ολοκαίνουργιο από Γαλλία, οπότε ούτε πρεσσάρεις-ξεπρεσάρεις. Το.. φοράς και πετάς !! |
Αντωνη με τον προγραμματσμο σου εδωσαν και το παλιο το τσιπακι οπως συνηθειζεται? η ο σειριακος προγραμματισμος γινεται στην υπαρχουσα κατασταση και δεν παιζουν τσιπακια κτλ. ![]() |