kane έγραψε: |
Εγω θα ειμαι εκει,καθως θα ξεκινησω απο σημερα τα ξημερωματα.
Θα τρεξει ο φιλος και μηχανικος μου/μας βασιλης τασος με το νεο κλιο ρς ΙΙΙ. 1η μου φορα,ως θεατης σε αναβαση οπως κι αυτου σε τετοιου τυπου αγωνα. Υπαρχει κανεις ανωμαλος επισης σαν κι εμας που θα ερθει μεσα στην ανελεητη ζεστη? |
Εγω θα ειμαι εκει,καθως θα ξεκινησω απο σημερα τα ξημερωματα.
Θα τρεξει ο φιλος και μηχανικος μου/μας βασιλης τασος με το νεο κλιο ρς ΙΙΙ. 1η μου φορα,ως θεατης σε αναβαση οπως κι αυτου σε τετοιου τυπου αγωνα. Υπαρχει κανεις ανωμαλος επισης σαν κι εμας που θα ερθει μεσα στην ανελεητη ζεστη? |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
καλα ρε τι έγινε, δεν θα πάμε για κοκορέτσι Γρεβενά? |
volvos έγραψε: | ||||
oooooo thelo photo apot o moynaro... xroma?? |
volvos έγραψε: |
oooooo
thelo photo apot o moynaro... xroma?? |
mikerrgp έγραψε: |
καλμερα σταυρε εγω θα ειμαι για μπανακι αν ειναι μιλαμε τηλ μπας κ ερθω πριν ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Φίλε Σταύρο βρήκες τον άνθρωπό σου. Είμαι κλασσικός αναβασάκιας και τις παρακολουθώ σχεδόν όλες, και θα παραβρεθώ και σε αυτήν. Που θα μείνετε? |
tsosmoulis έγραψε: |
δεν υπόσχομαι τίποτα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ![]() Άιντε Βασιλάκη πάρτους τα μυαλά! |
kane έγραψε: | ||
κοκκινο,οπως ειπε ο κωστας.Φωτο δε ξερω ρε φιλε για "action",μιας και θα κατσω σερβις λογικα... Θα στο βγαλω εκει. |
iceage έγραψε: |
Πάντως εγώ έχω στο αμάξι 2 καρεκλίτσε και μια ομπρέλα θαλάσσης από το σημερινό TDS. Μιλάμε λιώσαμε μέσα στο λιοπύρι.... |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Αυτός είναι ο καλοκαιρινός εξοπλισμός, γιατί αν μιλήσουμε για τον χειμερινό θα πρέπει να προσθέσουμε ΚΑΙ κουρτίνες μπάνιου ![]() Οπωσδήποτε 2 μπουκάλια νερού-παγοκολώνες (απ'την προηγούμενη στην κατάψυξη) ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Η φωτό είναι από το καφέ "Θάλασσα" στην Ιτέα; |
παντως ειχε κανα 2-3 εβγα,κτλ κτλ κτλ... Περι πετρας...γάματα...λατομειο λατομειο λατομειο. Αφου ανοιγμένα τα βουνά ειναι πιο μορφα απ'οτι ετσι ![]() |
soler έγραψε: |
Ωραίες photos μαρή κουφάλα Σταύρε ![]() |