alexnir έγραψε: |
εγω θελω να σταθω στο θεμα παραχωρησης αυτοκινητου.
οκ, ξερω πως δεν ειναι υποχρεωμενοι και πως αυτοι που το κανουν το διαφημιζουν με τεραστια γραμματα. αλλα το να πληρωνεις ενα καινουργιο αυτοκινητο και χωρις δικο σου φταιξιμο να πρεπει να μπει συνεργειο για μεγαλο χρονικο διαστημα χωρις αυτοκινητο αντικαταστασης, μου φαινετε παραλογο. εμ και την δοση του θα δοσει και τα ταξια τα πληρωσει???? τι μπορει να γινει σε αυτες τις περιπτωσεις? μπορει να πιεσει καταστασεις και ως που μπορει να το φτασει? |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
Νομίζω πως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αρχίσεις και να φωνάζεις μέσα στο μαγαζί, μήπως και σου δώσουν για να μην εκτεθούν στους πελάτες εκεί. Κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις, καθώς είναι μία παροχή την οποία την δίνουν εφόσον υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει κάτι (νόμος π.χ) που να λέει σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει οπωσδήποτε να παίρνεις αυτοκίνητο αντικατάστασης. Αυτό είναι στην διακριτική ευχέρεια της κάθε εταιρίας, που θέλει να έχει ευχαριστημένους του πελάτες της. Πάντως νμια εταιρία το να έχει 100 από τους 100 πελάτες ευχαριστημένους είναι αδύνατον, για οποιαδήποτε εταιρία. Κοινώς για αυτό το θέμα όποιος "κλάψει" περισσότερο (πονοκέφαλο στον υπεύθυνο) εκείνος θα προσπαθήσει κάπως να τον καλύψει. Φροντίδα και προδέρμ που λέμε.... |
mathanas έγραψε: | ||||
Υπαρχουν αντιπροσωπειες και αντιπροσωπειες, σ ενα seicento που ειχα και χρειαστηκε να μεινει μεσα για 2 βδομαδες γιατι ηθελε εγκεφαλο εντος εγγυησης και φυσικα επρεπε να ερθει απο ΙΤΑΛΙΑ διοτι σε ολη την Ελλαδα δεν ειχανε 1 εγκεφαλο στην αποθηκη τους, οταν ζητησα αυτοκινητο μονο που δε γελαγανε και μου πανε ξεχασε το, ετσι απλα. Στο mondeo που χρειαστηκε να μεινει 1 βδομαδα μεσα και να ψαχτει το προβλημα που ειχε , πηραμε αμεσως ενα fiesta αντικατασταση με 5.000 km χωρις παρακαλια το αυτονοητο δλδ.... Αυτο σε κανει σοβαρη εταιρεια και δειχνει αν σεβεσαι το πελατη σου που στου σκασε 18 και 23 χιλιαρικα. Αν οι Γαλλοι θελανε να ναι σωστοι θα χανε σφυξει το λουρι στους Ελληναρες εδω ωστε να αντιμετωπιζουν τους πελατες τους με σεβασμο.... |