salex έγραψε: |
Γιώργο, μπορείς να δοκιμάσεις το συνεργείο του Βασίλη (Προφήτη) στη Μενεμένη.
Ο Βασίλης εξυπηρετεί πολύ κόσμο με 207, μας έχει βοηθήσει άπειρες φορές και ξέρει καλά τη δουλειά του γιατί ασχολείται με Peugeot/Citroen εδώ και αρκετά χρόνια. |
blackpug106 έγραψε: |
μακρια πηγες
καλυτερα κεντροανατολικα επρεπε να πω καθετος στην Ολγας |
drdino έγραψε: | ||
Στον Νίκο; |
Σωστός Pughell
εχω την εντυπωση πως ο Νικος ηξερε τα αμαξια μας καλυτερα, απο την ανοιξη λειπει απο το μαγαζι, τεσπα αν καποιος ξερει? |
alekou έγραψε: |
Έχω κι εγώ τον δικό μου μηχανικό στον οποίο εμπιστεύομαι το και τα 5 αυτοκίνητα της οικογένειας καθώς και τα αυτοκίνητα της εταιρείας.
Κάνει καλές τιμές και πολύ καλή δουλειά. Τόσα χρόνια που του πάω τα αυτοκίνητα, μια φορά πρόβλημα δεν είχα από δικό του λάθος ή παράλειψη. Αν κάποιος θέλει μπορώ να του στείλω τα στοιχεία με PM. Το συνεργείο του είναι στο Ελευθέριο Κορδελιό, στον σταθμό της Δ.Ε.Η. |
ειναι που δεν εχω εναλλακτικη και χρειαζομαι γρηγορα το αμαξι, διοτι ταξιδευω, και αυτος μου τα κανει γρηγορα
ετσι κι αλλιως θα παω απο προφητη για αξονα, οταν βρω χρονο αυτος που παω ανατολικα τον ηξερες και συ (στις πρωτες συναντησεις του 106sportclub τον ειχες αναφερει) μου τον ανεφερε κι αλλος και πηγα, να γλιτωσω τοτε απο τη Newland, και εμεινα. τεσπα τα πολλα μας λειπουν οχι τα λιγα |
athina206 έγραψε: |
ενδιαφέρομαι και εγώ για συνεργείο ανατολικά θα μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία???ευχαριστώ
|
psilos133 έγραψε: |
Υ.Γ. Έχω αγανακτήσει με όλα τα συνεργεία Peugeot αντιπροσωπίας κ μη... |
psilos133 έγραψε: | ||
Καλημέρα,
Μπορεί καποιος να μου πει το τηλέφωνο του προφήτη με Π.Μ. γιατί έχω πολλά πεζο να του πάω.. Το ένα είναι το 308 1,6 με σπασμένο καταλύτη κ καμένο Λ....Το οποίο δεν έχει εγγύηση .. Σας ευχαριστώ..
![]() |
Pughell έγραψε: |
2310 548199 |
nikos 206cc έγραψε: |
Δεν ειναι συνεργειο φιλε,μαγαζι με αξεσουαρ ειναι ![]() Φανταζομαι θα εννοεις το car shop στη θερμη ![]() |
bestial έγραψε: | ||
Οχι, συνεργείο είναι! car store λέγεται βρε, αυτο απέναντι από την κρεαταγορά λέω! |