France_8v έγραψε: |
Απλά εγώ πιστεύω ότι δεν σου βάζουν τριπλά για να στα ξαναπάρουν του χρόνου ![]() |
Baby_On_Board έγραψε: |
σε συνεργειο ποσο μπορει να πηγαινουν τα εργατικα για αυτη τη διαδικασια? |
mitsakos106 έγραψε: |
(μερικοι μου ειπαν πως ειναι και ακατορθωτο ![]() |
mitsakos106 έγραψε: | ||
στα συνεργεια στη λαρισα που εχω ρωτησει εγω, κανενας δεν μπορει να βαλει τριπλα ρουλεμαν(μερικοι μου ειπαν πως ειναι και ακατορθωτο ![]() για να αλλαξουν ρουλεμαν σε μενα παντως (peugeot 106) θελουν 250 ευρω εργατικα μαζι με την εργασια του μηχανουργειου και για τις δυο πλευρες. |
mitsakos106 έγραψε: |
στα συνεργεια στη λαρισα που εχω ρωτησει εγω, κανενας δεν μπορει να βαλει τριπλα ρουλεμαν(μερικοι μου ειπαν πως ειναι και ακατορθωτο ![]() |
action_peugeot έγραψε: |
Είναι εύκολη δουλειά αρκεί να έχεις ασχοληθεί
Εργατικά περίπου στα 80 |
MEMsound έγραψε: |
φιλολογικα περισσότερο (αλλα ας το χουμε στα υποψιν μας) και στα 206 μπορει να γινει το ιδιο με 3πλα ρουλεμαν? |
blackpug106 έγραψε: |
τι υλικο ειναι αυτο?
μπρουντζος? αμαν καναμε να μαθουμε τα μαστορια τα απλα τριπλα ρουλεμαν τωρα αντε ξανα μανα για αλλες λυσεις ![]() ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Ναι και συγκεκριμένα αυτολιπαινόμενος. |
RoadRunner122 έγραψε: |
Δε νομίζω πως η λύση κουζινέτων είναι καλύτερη των ρουλεμάν ![]() |
glf έγραψε: |
δεν είναι καλύτερα να έχει τα 2 ρουλεμάν και στη μέση να μπει κουζινέτο ;
![]() |
Alex_Rallye16v έγραψε: |
ξεθαβω το θεμα γιατι εχω προβλημα...με τον πισω αξονα
ξερει κανενας που μπορω να κανω κατι τετοιο προς θεσσαλονικη μερια??γιατι μου ζηταν κατι 200αρια κ δεν ειναι κ μικρο ποσο για τα να τα δωσω.... |
Pughell έγραψε: |
Σιγουρα το κανει ο Προφητης αλλα πιθανολογω οτι ολο και καποιος αλλος θα ξερει να το κανει... ![]() |
SpyrosA έγραψε: |
Έχω μία απορία σχετικά με το αυτάκι τις αντιστρεπτικής. Εφόσον το βγάλω και κάνω την επισκευή στον άξονα μετά πως θα μπει πάλι το αυτάκι στο ίδιο σημείο που ήταν και πριν ? Το 106 μου είναι στο εργοστασιακό ύψος. |
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Παράγγειλα το σετ για την επισκευή και πήρα στη peugeot για τα άλλα δύο ρουλεμάν και μου είπαν θα μου τα φέρουν σε 10 εργάσιμες ημέρες. Τι λέτε να περιμένω για αυτά η να πάρω άλλα αντίστοιχα ? |
alfasud έγραψε: |
Ερώτηση:
αν δεν χρησιμοποιήσουμε το τρίτο ρουλεμάν, η διαδικασία είναι η ίδια, απλά δεν κονταίνουμε τον πλαστικό αποστάτη σωστα? Τα δυο ρουλεμάν στα άκρα και α αποστάτης στη μέση? |
μία ερώτηση σχετικά με το λύσιμο του άξονα. έχω λύση όλες τις βίδες από την πλευρά του οδηγού αλλά δεν μπορώ να βγάλω το αυτάκι της αντιστρεπτικής για να βγάλω το άκρο. τι πρέπει να κάνω ? |