sps έγραψε: |
Απο αναρτηση εισαι μαμα? |
Blue Cub έγραψε: |
Σημερα θυμηθηκα να βγαλω το πετραδακι που εχει σφηνωσει στο λαστιχο και το ακουω μερες. Ψαχνω...τιποτα. Σπρωχνω το αμαξι να γυρισουν λιγο ακομα οι τροχοι, ξανακοιταω...καλησπερα! Ποσον καιρο παω με καρφι στο ελαστικο δεν ξερω. Παλι καλα που ειμαι στις μερες που σκεφτομουν να αγορασω καινουρια.
Για να ειμαι καλυμμενος ομως μη μου τυχει αλλη φορα, επειδη οι φιαλες αφρου μου ειναι αχρησιμοποιητες αλλα ληγμενες. Που μπορω να προμηθευτω και ποσο κανουν; Οσο για το καρφι, θα παω για ενεση μεχρι να κανονισω με τον λαστιχα για τα καινουρια. ![]() |
Την Πεμπτη λοιπον, πηγα κατευθειαν μετα απο τη δουλεια στον λαστιχα για τα καινουρια παπουτσια. Κρατησα τη σκηνη με το τελευταιο γλιστρημα των προηγουμενων ελαστικων που ειχε γινει πλεον καθημερινο.
Κριμα που οταν η καμερα ειναι μεσα στο αυτοκινητο δεν φαινεται καθαρα η κλιση που παιρνεις σε μια στροφη. https://youtu.be/YqoeubEsK2w Και μια φωτο με τα νεα παπα ![]() ![]() |
Το ακουσα και γω οτι φθειρονται ευκολα. Εγω βεβαια μενω μεσα στις λακουβες του κεντρου και ενίοτε καβαλαω και κανα πεζοδρόμιο σε περίπτωση ανάγκης. Αν ηταν ρισκο η αγορα θα δειξει. Ελπιζω να μη δω να πετανε βυζι (που και να δω δεν ξερω πως μοιαζει, αν εχετε φώτο με ελαστικο που θελει σουτιεν βαλτε μια να δω).
Ρωτησα στο λαστιχαδικο ποσα χιλιόμετρα θελουν στρώσιμο και γελαγαν. Μου λενε οτι εδω και χρόνια τα λάστιχα παραδίδονται στρωμενα και ετοιμα για καθε χρηση. Εγω παλι για ενα γεμισμα (500χλμ) θα το παω σαν κυρια και μετα βλεπουμε απο κανιβαλισμους. //Αν κάποιος ειναι τοσο ασυγκρατητος πια και θελει να αρπαξει ενα σκετο κινητο Nokia του '09 εν μεσω εποχης smartphones τι να πω. Ψαχνω σημειο να κανω και γω την πατεντα με το velcro. |