PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 107 - Αντλία βενζίνης
RoadRunner122 - Τετ 08 Ιούλ 2009, 10:57:29
Θέμα δημοσίευσης: 107 - Αντλία βενζίνης
Εδώ και κανα μήνα ακούγεται ένα έντονος υψήσυχνος ήχος από την τρόμπα βενζίνης (κάτω από τα πίσω καθίσματα). Ο ήχος είναι τόσο έντονος που τον ακούς και απ'έξω. Λες και έχω καμιά αντλία με πολληηη παροχή που γυρνάει πολλέεεες στροφές! Και είναι κάτι το οποίο φυσικά δεν το έκανε απ'την αρχή που το πήρα.
Μπαίνουν στο μυαλό μου ιδέες μπας και έχει ψιλοβουλώσει και ζορίζεται.
Όταν ανάβω αλάρμ, ο ήχος παίζει ρυθμικά γιατί προφανώς πέφτει η τάση στιγμιαία και είναι λογικό.
Για πείτε, τι φαντάζεστε ότι μπορεί να είναι.
και για να σας προλάβω... σε συνεργείο ΔΕΝ το πάω!
Byakuya - Κυρ 09 Αύγ 2009, 23:05:07
Θέμα δημοσίευσης:
Κατι παρομοιο ακουω και εγω απο το συγκεκριμενο μερος που αναφερεις....σαν ελαφρι σφυριγμα(φυσημα)ηλεκτρονικο καπως(δεν μπορω να το διατυπωσω καλητερα) και το ακουω στους πισω τροχους οταν ειναι το αυτοκινητο σταματημενο στο ρελαντι και πρεπει να εχει πολυ ησυχια....ειναι λογικο;
Αυριο θα το παω LION για να δουνε τον συμπλεκτη και θα τους ρωτησω και γιαυτο και θα σε ενημερωσω....παρολο αυτα εαν εμαθες τπτ εσυ η καποιος αλλος ασ μασ πει,Ευχαριστω.
climbonice - Δευ 10 Αύγ 2009, 15:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο κάνει και σε μένα. Δεν το κάνει πάντα. Συνήθως το κάνει όταν έχει ζεσταθεί καλά (μετά από καμιά ώρα οδήγηση).
Το ανέφερα στο εξουσιοδοτημένο όταν πήγα για το δεύτερο service και είπαν ότι δε βρήκαν κάτι, μια χαρά ακούγεται.
"Να χαιρόμαστε την Peugeot και τις μηχανικάρες της," είπα για άλλη μια φορά από μέσα μου κι έφυγα.
Byakuya - Δευ 10 Αύγ 2009, 16:02:27
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα
Οπως σας ειπα το πηγα σημερα στα κεντρικα να δουν τον γ&*%^$^ συμπλεκτη που ακουγεται πολυ στο ρελαντι και την αντλια βενζινης....για καλη μου τυχη ηταν εκει και ενα αλλο Lemans και απο 'τι ειδαμε οι θορυβοι και οι δυο ειναι λιγο πολυ λογικοι και στα δυο αυτοκινητα.Αυτα παιδες....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες