volvos έγραψε: |
αμα κατεβειτε ...... πες μου να σο πω που θα φατε κατσετε...και πως πας στο road to hell ![]() |
7 7 ΒΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ NISSAN NOTE N/2 |
ηταν απο τα καλυτερα σκ σε αγωνα δε το συζητω...
ΑΛΕΞΗ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ ορεστη η κιβωτος θελει πολυ αργα φρενα φωτεινελη σταιλ ![]() εγω λεω την αριστερη πριν τερματισμο...ωραιαααα στροφηηηη |
Road_Runner έγραψε: |
Εχω μαθει το παρασκηνιο της εβγας απο τον παθοντα..... Τον ειχα ρωτησει σε εναν αγωνα τι και πως εγινε........ Αλλο να στα λεω και αλλο να τα περιγραφει ο ιδιος.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayto Που λες ή οτι πρωτο σκελος καθομασταν εκει που εφυγε και τους εκραξα να αλλαξουμε θεση στο 2ο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Ωωωωχαμαναμάν δε μας έφτανε ο ένας Μητσοτάκης του club, εμφανίστηκε κι ο -κρυφός μπαλαντέρ- δεύτερος! ![]() Δεν κάθεσαι σπιτάκι σου λέω γω να κάνουν καναν αγώνα οι χριστιανοί? |
ορεστη η κιβωτος θελει πολυ αργα φρενα φωτεινελη σταιλ ![]() |
kane έγραψε: |
εθεαθης στην ΙΤΕΑ εξω απο καφε μπαρ θαλασσα...παραδιπλα το σαξο κιτ καρ
καλά βρε...γκρικντραγκστερ αυτ/το ειχες στο αναβασιαρικο??? |
kane έγραψε: |
εθεαθης στην ΙΤΕΑ εξω απο καφε μπαρ θαλασσα...παραδιπλα το σαξο κιτ καρ
καλά βρε...γκρικντραγκστερ αυτ/το ειχες στο αναβασιαρικο??? |
Αν δεν τρεχεις σε Time Attack kai gtcc δεν εχει νοημα ![]() ![]() |
Εννοω οτι πλεον τον συλλογο τον ενδιαφερει μονο το τιμε ατακ και μεχρι περσυ το γτψψ...
![]() |
106 amaliada έγραψε: | ||
ναι εχω και τετοιο αυτοκ...κε του psclub exo αλλα ποτε δεν εχει πει κανενας τιποτα για αυτο ποτε ποτε το εχω παραπον |
106 amaliada έγραψε: |
ok....να τα βγαλω τοτε δεν εχει νοημα να τα εχω επαν |
106 amaliada έγραψε: | ||
δεν ημουν εγω ρεεεε ηταν ο φιλος μου ετρεξ αυτος στην ιτεα.... δουλεια πολυ φιλε...τρεχ σαν τελος |
MEMsound έγραψε: | ||
επετρεψε να εχω τελειως διαφορετικη αποψη. ποιος ειναι ο "Συλλογος"? Για να καταλάβω κι εγω δηλαδη, γιατι αν νομίζεις οτι ο Συλλογος ειναι πχ ο "Τάσος" και "εγω" (που θα πρέπει μονίμως να παρακινουμε τον κοσμο) τότε κάνεις λάθος. Κάποιους τους ενδιαφέρουν οι αγώνες, κάποιους αλλους οχι κάποιους τους ενδιαφέρουν οι ΤΑ και γτψψ αγώνες κάποιους οχι καποιους δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου οι αγώνες κάποιους τους ενδιαφέρουν οι αγώνες αλλα δεν προλαβαίνουν και πάει κάποιους οι εκδρομές κάποιους οχι κάποιους τα ανοιγματα στο ΟΧ κλπ κάποιους οχι και πάει λέγοντας... αυτήν την κουβεντα την εχουμε κάνει απειρες φορες και μονιμως ακουω από όλους την ιδια "πιπίλα" περι "ο Συλλογος το τάδε", "δεν ειμαστε το Χ", "δεν ειμαστε το Ψ" και ολα αυτά τα ομορφα και ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει τα αρχ**ια και την ορεξη με εξαίρεση ελάχιστα ατομα (Τάσος/εγω/Φινος/Στεβε - που μάλιστα δεν ειναι επ.μελος - αλλα συμμετεχει με τον τρροπο του) να οργανώσουν να τρέξουν να κυνηγησουν και να φέρουν σε πέρας κάτι... οτιδηποτε... υ.γ. πότε ηταν η τελευταια φορα που γραψατε κάποιο κειμενο για το πορταλ σχετικά με τους αγώνες σας? ποτε ηταν η τελευταία φορα που ποσταρατε βιντεο η φωτο από αγώνα σας αντί για το facebook? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: | ||||
Off topic ![]() ![]() Ειπαμε,Ν1 και 40 βαθμους θερμοκρασια αλλα οχι και ετσι. ![]() |
Μα απο την στιγμη που μονο εσυ και αλλα 2-3 ατομα θα δουν το ιν καρ και το βιντεο, γιατι να τα ποσταρουμε??
(ασε που δεν εχουμε περασει ιν καρ απο 4 αγωνες στο πισι ακομα ![]() |