PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - 207 - ESP/ASR System Faulty

Morfeas - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 20:19:31
Θέμα δημοσίευσης: 207 - ESP/ASR System Faulty
Μου το έχει βγάλει εδώ και μια εβδομάδα και μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι η μονάδα του ABS δεν διαβάζει πίεση και οτι θέλει άλλαγμα. Το παράξενο είναι ότι το abs λειτουργεί ενώ το esp όχι. Μου είπαν ότι είναι ι ίδια μονάδα και για τα δύο. Αν και δεν με χαλάει το ότι δεν έχω esp θα το φτιάξω όμως γιατί δεν μπορώ να ξέρω ότι κάτι στο αμάξι δυσλειτουργεί. Ευτυχώς έχω ακόμα 3 μήνες εγγύηση γιατί κοστίζει 850 ευρώ.
nikos68 - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 19:31:54
Θέμα δημοσίευσης:
ESP/ASR Faulty και για μένα μόλις σήμερα και το αμάξι έχει περίπου 40000χμ.Ελπίζω να είναι απλή η διάγνωση.Έχω ακόμα 4 μήνες εγγύηση.Κάνετε χιλιόμετρα παλικάρια για να βγάλει ότι θέλει μέσα στα 2 χρόνια...γιατί μετά....για να δούμε τι θα δείξει αύριο.
king207cc - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 19:48:27
Θέμα δημοσίευσης:
κ σε μας στο gt στα 32000 χλμ! κόστος στο 1000ρικο και μας έκαναν αυτη τη βδομάδα προσφορά στα 750 ευρώ!! αστα να πάνε!!
nikos68 - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 20:29:30
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Βαγγέλη δεν είναι το gt στην εγγύηση?Με τόσο λίγα χμ. και είναι εκτός εγγύησης?
king207cc - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 20:51:47
Θέμα δημοσίευσης:
ναι δεν έχει γιατι το χουμε φέρει απο Γερνανια!
nikos68 - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 20:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αει καλά....κατα τ'άλλα είμαστε στην ενωμένη Ευρώπη... Confused
Morfeas - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 23:28:42
Θέμα δημοσίευσης: fw
Εγώ πάντως ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσουν όταν έρθει η καινούργια μονάδα από Γαλλία αξίας 850 ευρώ έτσι μου είπανε και η εγγύησή μου λήγει τον Οκτώβρη.
king207cc - Παρ 17 Ιούλ 2009, 00:09:13
Θέμα δημοσίευσης:
τυχερός είσαι Κώστα. 850 συν τα εργατικά Shocked Shocked αστα να πάνε!! απο τώρσ σκέφτομαι μην σε κανένα χρόνο μου βγάλει κανένα τέτοιο πρόβλημα κ τρέχω μετά!!
Jim207GT - Παρ 17 Ιούλ 2009, 01:34:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ εμείς βάλαμε κουμπάκι να το σβήνουμε και σας το έκανε από μόνο του και φωνάζετε Shocked Razz Razz
Πέρα από την πλάκα άμα χαλάσει εκτός εγγύησης απλά ΔΕΝ το φτιάχνω τοσα χρόνια χωρίς οδηγούσα(όπως και τώρα Laughing ).

Αυτό το τροπετάκι που λέγαμε με Στέλιο και Γιάννη σήμερα δεν είναι κακή ιδέα να το χουμε για ανταλλακτικά.
nikos68 - Παρ 17 Ιούλ 2009, 07:26:54
Θέμα δημοσίευσης:
Χα χα χα χα...σωστός ο Δημήτρης...μόνο που με τους δρόμους που έχουμε θα θέλαμε λάστιχα κάθε εξάμηνο...πέρα από την πλάκα πάντως δε θα έπρεπε να χαλάνε αυτά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.Ελπίζω να έχουν βελτιώσει τ'ανταλλακτικά... Cool
mrkaza - Παρ 17 Ιούλ 2009, 07:33:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αν χαλασει το δικο μου παντος θα ρωταγα αν μπορω να πληρωσω τι διαφορα και να βαλω του RC ωστε και να απενεργοποιτε (χωρις πατεντα) και να εχω ASR :D .

Ετσι και αλιος χαμενο δεν θα τους παει.

Δεν ξερω παντος αν θα το αφηνα χωρις αυτο 150-190 ps ειναι πολλα για χωρις ESP Sad .
Puzzle - Παρ 17 Ιούλ 2009, 07:43:58
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

To οτι το εχεις φερει απο την γερμανια δεν εχει καμια σχεση...η εγγυηση των 2 χρονων ισχυει κανονικοτατα....
Το ξερω και απο φιλο που ειχε παει στο εξωτερικο με το αμαξι του...του χαλασε και του τα εφτιαξαν ολα μεσα στην εγγυηση κανονικοτατα...!!!
Ειναι νομος οτι η εγγυηση ισχυει για ολη την ενωμενη ευρωπαικη ενωση..!!!
mrkaza - Παρ 17 Ιούλ 2009, 07:54:55
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω οτι υπάρχει ένας όρος που αναφέρει οτι η εγγύηση δεν ισχύει αν αλλάξει ιδιοκτήτη το αμάξι όποτε αν είναι δεύτερο χέρι ...
drdino - Παρ 17 Ιούλ 2009, 10:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχεις δει να το γράφει στο βιβλιαράκι του 207 σου αυτό;
Puzzle - Παρ 17 Ιούλ 2009, 11:11:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπαρχει αυτο που λες με τιποτα...
Η εγγυηση ειναι για 2 χρονια ή αν θυμαμαι καλα 100.000 χλμ...οποιο επελθει πρωτο.
Αν ολα του τα service εχουν γινει κανονικα στην αντιπροσωπεια , οσα χερια και να εχει αλλαξει το αμαξι νομιμως...η εγγυηση ισχυει κανονικοτατα για ολα τα κρατη μελη της ευρωπαικης ενωσης...
Βεβαια φυσικα στις υπολοιπες χωρες τις ευρωπης τηρουν τους νομους σε τετοιες καταστασεις σε αντιθεση με εμας που κοιταζουν μονο τις τσεπες τους...που ομως αν το ψαξεις και εδω θα δικαιωθεις..!!!
Αν το αμαξι δεν εχει κλεισει 2 χρονια και τα service του γινονται κανονικα...μην τους δωσεις δραχμη για κατι που καλυπτεται στην εγγυηση...μη συμβιβαστεις με τιποτα!!!
Morfeas - Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:08:46
Jim δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά είναι καλύτερα να το επιλέγεις εσύ παρά αυτό άσε που μου την δίνει το θαυμαστικό μπροστά μου και το μπιπ όταν το βάζεις μπρός. Βασικά αυτό που φοβάμε είναι να μην σταματήσει να λειτουργεί το ABS γιατί είναι η ίδια μονόδα που διαχειρίζετε το asr/esp/abs.
Chriskoz - Τρι 28 Ιούλ 2009, 20:42:51
Θέμα δημοσίευσης: Re: ESP/ASR System Faulty σε 207 gt
Morfeas έγραψε:
Μου το έχει βγάλει εδώ και μια εβδομάδα και μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι η μονάδα του ABS δεν διαβάζει πίεση και οτι θέλει άλλαγμα. Το παράξενο είναι ότι το abs λειτουργεί ενώ το esp όχι. Μου είπαν ότι είναι ι ίδια μονάδα και για τα δύο. Αν και δεν με χαλάει το ότι δεν έχω esp θα το φτιάξω όμως γιατί δεν μπορώ να ξέρω ότι κάτι στο αμάξι δυσλειτουργεί. Ευτυχώς έχω ακόμα 3 μήνες εγγύηση γιατί κοστίζει 850 ευρώ.

και εγω το ιδιο προβλημα εχω παθει και περιμενω να φερουν την μοναδα.
μιλαω για το 207 Rally
bagosgt - Τρι 28 Ιούλ 2009, 21:23:39
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα το ειχε παθει στις αρχες κ μου αλλαξανε την μοναδα.δεν ειχα αντισπιν που κ που,αλλα ει μπι ες ειχα παντα Very happy
denlafkas - Τρι 28 Ιούλ 2009, 22:44:33
Θέμα δημοσίευσης:
κ σε μενα αναψε το λαμπακι οταν βαλαμε το μπλοκε με τον αργυρη... πηγα σημερα κ μου εκαναν βαθμονομηση τωρα ειναι οκ αλλα νομιζω οτι εκανα μαλ***α Crying or Very sad Crying or Very sad το ραλλακι χωριs esp ειναι παραααα πολυ καλο Twisted evil ....
android - Τρι 28 Ιούλ 2009, 23:04:48
Θέμα δημοσίευσης:
denlafkas έγραψε:
κ σε μενα αναψε το λαμπακι οταν βαλαμε το μπλοκε με τον αργυρη... πηγα σημερα κ μου εκαναν βαθμονομηση τωρα ειναι οκ αλλα νομιζω οτι εκανα μαλ***α Crying or Very sad Crying or Very sad το ραλλακι χωριs esp ειναι παραααα πολυ καλο Twisted evil ....

κουμπακι by fynos? Laughing
denlafkas - Τετ 29 Ιούλ 2009, 00:11:06
Θέμα δημοσίευσης:
κουμπακι by fynos? Laughing[/quote] δεν το συζητω Laughing Laughing αλλα ο οκτωβρηs που θα ανεβω Αθηνα μου πεφτει λιγο μακρα Crying or Very sad Crying or Very sad
Morfeas - Κυρ 02 Αύγ 2009, 22:58:47
Σε 15 μέρες έρχεται το ανταλλακτικό.
stelios 207cc - Δευ 10 Αύγ 2009, 20:16:00
Θέμα δημοσίευσης: esp-asr system faulty
μου εβγαζε βλαβη στο 207cc THP κ μου αλαξανε το εγκεφαλακι του esp.2 χρονων μονο ειναι κ η μονη δικαιολογια οτι μπορει να προκληθηκε απο τα χενον κ μου ειπαν να τα βγαλω η τα κραταω με δικη μου ευθυνη. Question
Byakuya - Δευ 10 Αύγ 2009, 21:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εισαι εντος εγγυησης φιλε μου;
stelios 207cc - Δευ 10 Αύγ 2009, 21:57:58
Θέμα δημοσίευσης:
ευτυχως το περασε στην εγγυηση,αλλιως ηθελε 1550 ευρω.ειμαι σε διλημα στο να τα βγαλω η οχι?
Byakuya - Δευ 10 Αύγ 2009, 22:32:41
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να επηρεασουν τα ΧενοΝ την λειτουργια αυτη...και γενικοτερα τον εγκεφαλο..παντως εχει ξανακουστει το ιδιο προβλημα και σε αλλα μελοι εαν κοιταξες το φορουμ.Επειδη ξερω το ποσο γι'αυτο σε ρωτησα.....καλυτερα να μιλησεις με καποιους που το κατεχουν το θεμα καλυτερα,παντως εαν φερουν εστω και πιθανο κινδυνο για τετοια ζημια εγω θα τα αφαιρουσα.
stelios 207cc - Δευ 10 Αύγ 2009, 22:39:52
Θέμα δημοσίευσης:
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!απλως δυσκολευομαι να πιστεψω οτι προκαλουν τετοια βλαβη ενω τα φορανε σχεδον ολα τα αυτοκινητα.οσο για της συζητησεις που ειδα αναφερουν στιγμιαια βλαβη κ οχι μονιμη οπως η δικια μου.
bagosgt - Δευ 10 Αύγ 2009, 23:14:07
Θέμα δημοσίευσης:
δεν εχουν σχεση τα ξενον,απλα σε μερικα μοντελα ειναι ελατωματικα τα esp.εμενα το ειχε βγαλει στην αρχη κ μου ελεγαν οτι ηταν απο το χαμηλωμα Shocked μου το αλλαξαν στη εγγυηση κ εδω κ 1.5 χρονο εχω κανενα προβλημα(= οτι ειναι ακομα χαμηλωμενο το αμαξι Wink )
stelios 207cc - Τρι 11 Αύγ 2009, 09:53:26
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι πιστευω κ εγω!η εγγυηση ειχε ληξει πριν απο περιπου 3μηνες κ δεν νομιζω να το περνουσαν αν οντως εφταιγαν τα χενον.κ οταν το παρελαβα οι πλακετες ηταν ακομα πανω.
Chriskoz - Παρ 21 Αύγ 2009, 02:51:11
Θέμα δημοσίευσης: Re: fw
Morfeas έγραψε:

Αυτές τις μέρες μου άλλαξαν την μονάδα μέσα στην εγγύησης ( μετά από ένα μήνα). αυτό που θέλω να ρωτήσω σε όσους είχαν το πρόβλημα και άλλαξαν μονάδα αν παρατήρησαν κάποια διαφορά στο πεντάλ του φρένου. Εμένα μου φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει η διαδρομή και δεν φρενάρει . Δεν ξέρω αν φταίει το συνεργείο η κάτι άλλο . όταν το παρέλαβα και έφευγα από την αντιπροσωπία τρόμαξα πάτησα φρένο και δεν φρενάριζε όπως το είχα συνηθίσει . το πήγα πίσω και μου έκαναν εξαέρωση από την αρχή μπορώ να πω ότι βελτιώθηκε η κατάσταση όχι όμως όπως ήταν . λένε ότι έχω ξεσυνηθίσει εδώ και ένα μηνά που ήταν χαλασμένο και είναι ιδέα μου, τέλος λένε να φέρουν ένα άλλο ραλλι για να δούμε αν έχει διάφορα στα φρένα . εγώ ξέρω ότι τα φρένα σκοτώνουν στο 207 αν δεν τα έχεις συνηθίσει μήπως ξέρει κάποιος κάτι?
fynos - Παρ 21 Αύγ 2009, 07:02:15
Θέμα δημοσίευσης:
To EBD Laughing
xalkiadakhs 207gt - Παρ 21 Αύγ 2009, 11:45:23
Θέμα δημοσίευσης:
denlafkas έγραψε:
κουμπακι by fynos? Laughing
δεν το συζητω Laughing Laughing αλλα ο οκτωβρηs που θα ανεβω Αθηνα μου πεφτει λιγο μακρα Crying or Very sad Crying or Very sad[/quote]

μπορεις να το φτιαξεις και μονος σου...εμενα απο το τηλ με βοηθησε ο fynos....δεν ειναι τιποτα απολυτως!!!
Morfeas - Σαβ 22 Αύγ 2009, 00:48:13
Δεν νομίζω να έχει σχέση η αλλαγή της μονάδας με την αίσθηση του φρένου. Εγώ πάντως ακόμα περιμένω.
drdino - Σαβ 22 Αύγ 2009, 01:19:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν έγινε σωστή εξαέρωση μέσω του διαγνωστικού δεν θα μου έκανε εντύπωση να έχει μείνει κάπου αέρας (θκατούλεθ όσον αφορά την αίσθηση αλλά και την αποτελσματικότητα).
bagosgt - Σαβ 22 Αύγ 2009, 07:08:26
Θέμα δημοσίευσης:
μαλλον το εχεις συνηθισει.κ εγω εχω αλλαξει την μοναδα αλλα δεν ειχα καμια διαφορα μετα.μηπως εχεις αλλαξει τακακια κ εχεις πιο σκληρα κ σου φαινεται?
mrkaza - Σαβ 22 Αύγ 2009, 09:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
xalkiadakhs 207gt έγραψε:
denlafkas έγραψε:
κουμπακι by fynos? :lol

δεν το συζητω Laughing Laughing αλλα ο οκτωβρηs που θα ανεβω Αθηνα μου πεφτει λιγο μακρα Crying or Very sad Crying or Very sad

μπορεις να το φτιαξεις και μονος σου...εμενα απο το τηλ με βοηθησε ο fynos....δεν ειναι τιποτα απολυτως!!!

Εγω το μονο γυροσκόποιο που πειραζω ειναι του ελικοπτέρου τα αλλα τα φοβαμαι ειναι του διαβολου Razz
Chriskoz - Κυρ 13 Σεπ 2009, 10:52:01
Θέμα δημοσίευσης: Re: fw
Chriskoz έγραψε:
Morfeas έγραψε:

Αυτές τις μέρες μου άλλαξαν την μονάδα μέσα στην εγγύησης ( μετά από ένα μήνα). αυτό που θέλω να ρωτήσω σε όσους είχαν το πρόβλημα και άλλαξαν μονάδα αν παρατήρησαν κάποια διαφορά στο πεντάλ του φρένου. Εμένα μου φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει η διαδρομή και δεν φρενάρει . Δεν ξέρω αν φταίει το συνεργείο η κάτι άλλο . όταν το παρέλαβα και έφευγα από την αντιπροσωπία τρόμαξα πάτησα φρένο και δεν φρενάριζε όπως το είχα συνηθίσει . το πήγα πίσω και μου έκαναν εξαέρωση από την αρχή μπορώ να πω ότι βελτιώθηκε η κατάσταση όχι όμως όπως ήταν . λένε ότι έχω ξεσυνηθίσει εδώ και ένα μηνά που ήταν χαλασμένο και είναι ιδέα μου, τέλος λένε να φέρουν ένα άλλο ραλλι για να δούμε αν έχει διάφορα στα φρένα . εγώ ξέρω ότι τα φρένα σκοτώνουν στο 207 αν δεν τα έχεις συνηθίσει μήπως ξέρει κάποιος κάτι?

Τελικά ήθελε εξαέρωση στην μονάδα του ABS πράγμα που δεν κάνανε στην Automotivo αλλα στην Lion
Morfeas - Κυρ 13 Σεπ 2009, 19:51:22
Την Πέμπτη που πέρασε μετά από πολύ καιρό μου αλλάξανε και εμένα την μονάδα και όντως το πεντάλ του φρένου θέλει να το πατήσεις πιο βαθιά σε σχέση με πριν που έπιανε ψιλά. Μου είπαν εάν θέλω να το ξαναπάω έτσι ώστε να κάνουν πάλι εξαέρωση στο κύκλωμα.
nikos68 - Κυρ 13 Σεπ 2009, 22:51:08
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλει 3 φορές εξαέρωση με το διαγνωστικό σε κάθε τροχό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Στο δικό μου είναι σα να μην έγινε καμιά επέμβαση.Μονάχα όταν βγάλετε τη μονάδα να έχετε πατημένο το πεντάλ του φρένου γύρω στα 7 εκατοστά για να μη γεμίσει ο τόπος υγρά φρένων.Το γράφει εξάλλου στο manual του νέου ανταλλακτικού.
vagelis207 - Παρ 04 Δεκ 2009, 23:02:10
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια καλησπερα.
Το ιδιο επαθα κι εγω και μου ειπαν οτι θελω μοναδα ABS/ESP.
(Εχω αλλαξει και τη βαλβιδα στο πενταλ του φρενου.)Η καινουργια ειναι
πανακριβη και δεν εχω εγγυηση.Ξερει κανεις αν μπορω να βρω καμια
μεταχειρα?(εχω ψαξει Πατρα αλλα δεν βρισκω Evil )
Ευτυχως δουλευει το ΑΒS! Laughing
mathanas - Σαβ 05 Δεκ 2009, 00:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
vagelis207 έγραψε:
Παιδια καλησπερα.
Το ιδιο επαθα κι εγω και μου ειπαν οτι θελω μοναδα ABS/ESP.
(Εχω αλλαξει και τη βαλβιδα στο πενταλ του φρενου.)Η καινουργια ειναι
πανακριβη και δεν εχω εγγυηση.Ξερει κανεις αν μπορω να βρω καμια
μεταχειρα?(εχω ψαξει Πατρα αλλα δεν βρισκω Evil )
Ευτυχως δουλευει το ΑΒS! Laughing

Μηπως ειναι αυτο που θες?

http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-207-ABS-Pump-9663945580-10020701054-10097011463_W0QQitemZ180440342901QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item2a03152175
vagelis207 - Σαβ 05 Δεκ 2009, 00:23:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτη πρεπει να ειναι απο 1.4 γιατι ειναι διαφορετικη και εχει και αλλο κωδικο.Φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ παντως !
antonis8190 - Τετ 24 Φεβ 2010, 13:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μου το έβγαλε και μένα πριν 3 μέρες. πήγα στην peugeot (Λάρισας) και μου είπαν μονάδα esp.υπάρχει κάποιος που να έχει την μονάδα κάπου μεταχειρισμένο?
επίσης θα μπορούσε κάποιος να μου πει που βρίσκετε αυτή η μονάδα και πως είναι.
xalkiadakhs 207gt - Τετ 24 Φεβ 2010, 19:32:19
Θέμα δημοσίευσης:
antonis8190 έγραψε:

επίσης θα μπορούσε κάποιος να μου πει που βρίσκετε αυτή η μονάδα και πως είναι.

fynos έγραψε:
Η μονάδα του ABS στα 207 βρίσκετε ακριβός πίσω από το προβολάκι του οδηγού και κάτω από το ράμφος.

Wink Wink Wink Wink Wink
Chriskoz - Τετ 24 Φεβ 2010, 21:34:00
Θέμα δημοσίευσης:
για δες εδω αν κανουνε . ειναι απο το E-bay

http://cgi.ebay.de/Peugeot-207-ABS-Steuereinheit_W0QQitemZ220540948674QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item335943d0c2
antonis8190 - Πεμ 25 Φεβ 2010, 00:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
σας ευχαριστώ πολύ!
antonis8190 - Πεμ 25 Φεβ 2010, 00:53:18
Θέμα δημοσίευσης:
Chriskoz έγραψε:
για δες εδω αν κανουνε . ειναι απο το E-bay http://cgi.ebay.de/Peugeot-207-ABS-Steuereinheit_W0QQitemZ220540948674QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item335943d0c2

να ρωτήσω κάτι άλλο γιατί έχω μπερδευτεί.
η μονάδα abs είναι το ίδιο πράγμα με την μονάδα esp ή απλά δουλεύουν μαζί?
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 25 Φεβ 2010, 01:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
antonis8190 έγραψε:

να ρωτήσω κάτι άλλο γιατί έχω μπερδευτεί.
η μονάδα abs είναι το ίδιο πράγμα με την μονάδα esp ή απλά δουλεύουν μαζί?

απλα..μια ειναι η ""συσκευη""" και η οποια διαχειριζεται ολα αυτα τα πραγματακια που εχουμε αναφερει......το εχουμε καταλαβει διοτι απλα οοοοταν την πατησει ε δεν δουλευει τιποτα απο ολα αυτα... Wink Wink Wink
Chriskoz - Πεμ 25 Φεβ 2010, 16:28:44
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι ειναι . καλα τα λες φιλε xalkiadakhs
Chriskoz - Πεμ 25 Φεβ 2010, 16:30:03
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι και αυτο.

http://cgi.ebay.de/Peugeot-207-ABS-PUMP-ATE-9662150680-P6H8E2295A_W0QQitemZ220551959645QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3359ebd45d
antonis8190 - Σαβ 20 Μάρ 2010, 16:15:57
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπόν θα ήθελα να πω τι έγινε και με την δικιά μου μονάδα esp.
όπως έχω "πει" και παραπάνω είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα με την μονάδα esp η οποία ήθελε αλλαγή και ήμουνα εκτός εγγύησης.
Η διάγνωση έγινε στην peugeot Λάρισας όπου με ενημέρωσαν για το κόστος της μονάδας (1360€) αλλά και ότι ζητήθηκε από την Peugeot στην Γαλλία να μου καλύψουν όλο το ή μέρος του κόστους της.
Μετά από 2 βδομάδες με πήραν τηλέφωνο από την Λάρισα και με χαρά άκουσα ότι μου καλύπτουν ολόκληρο το ποσό και τα εργατικά.
Αυτά.

Υ.Γ. σε ερώτηση μου για το πώς και μου "χάρισαν" την μονάδα η απάντηση που πήρα ήταν ότι κρίνανε ότι έπρεπε να μου το βάλουν στην εγγύηση αφού τα 3 χρόνια είχαν συμπληρωθεί μόλις πριν από 3 μήνες και επειδή είχα λίγα χιλιόμετρα (50000).
xrisa-xs - Τρι 23 Μάρ 2010, 20:43:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιο καλό παιδάκι έχει scangauge, προς βόρεια προάστια να δούμε τι κωδικό βλάβης έβγαλε?
Aero21 - Τρι 27 Απρ 2010, 19:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε antonis8190 δηλαδή λόγω λίγων χμ ζήτησες εσύ να καλύψουν τα έξοδα? Και σου είπαν ότι θα τα καλύψουν όλα??? Σουρεαλιστικό μου ακούγεται. Για πες ακριβώς πώς έγινε και τι ζήτησες γιατί είμαι στα ίδια χμ και είμαι εκτός εγγύησης.
antonis8190 - Τετ 28 Απρ 2010, 00:21:24
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ δεν ζήτησα τίποτα. από την αντιπροσωπεία μου είπα ότι θα ζητήσουν να μου καλύψουν μέρος η όλη την αξία της μονάδας αφού ήταν πολύ μεγάλη.
μετά από 2 βδομάδες περίπου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν τα ευχάριστα.
το μόνο που πλήρωσα εγώ ήταν 2 μπουκαλάκια λάδι φρένων.
Αυτά.
tamias - Τετ 28 Απρ 2010, 23:30:03
Θέμα δημοσίευσης:
Σειρά μου να αναφέρω βλάβη στο σύστημα ESP.
Παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη με την εκκίνηση του κινητήρα.
Τα χιλιόμετρα 15000 και εκτός εγγύησης για 2 μήνες.
Την Δευτέρα που το πήγα στην αντιπροσωπεία, είπαν ότι χρειάζεται αντικατάσταση ο εγκέφαλος του ESP, και έστειλαν mail στη Γαλλία.
Είμαι σε αναμονή.
ironman02 - Τετ 28 Απρ 2010, 23:51:11
Θέμα δημοσίευσης:
Λίγα χλμ για 2 χρόνια...Ελπίζω να στο καλύψουν φιλαράκι αλλιώς πολύ κρίμα... Sad
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 29 Απρ 2010, 01:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
tamias έγραψε:
Σειρά μου να αναφέρω βλάβη στο σύστημα ESP.
Παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη με την εκκίνηση του κινητήρα.
Τα χιλιόμετρα 15000 και εκτός εγγύησης για 2 μήνες.
Την Δευτέρα που το πήγα στην αντιπροσωπεία, είπαν ότι χρειάζεται αντικατάσταση ο εγκέφαλος του ESP, και έστειλαν mail στη Γαλλία.
Είμαι σε αναμονή.

πο ρε φιλε...κριμα-πολυ κριμα!!!την αλλη φορα που θα πας εκει να εισαι βραχνιασμενος και νευριασμενος,εχεις λιγα χιλιομετρα και μπορει κατι να βγαλεις....φαντασου οτι εχεις πιο λιγα και απο τον μεσο ορο ενος αυτοκινητου που κανει τον εναν χρονο στην ελλαδα...αυτα!λυπαμαι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
tamias - Πεμ 29 Απρ 2010, 15:21:06
Θέμα δημοσίευσης:
Γειά σας και πάλι.
Μετά από επικοινωνία της αντιπροσωπείας μαζί μου, το μεσημέρι, μου είπαν ότι ο εγκέφαλος του ESP μπορεί να αντικατασταθεί με το 50% της τιμής του, που ανέρχεται στα 1480 !()@#$*&, άρα με 740 είμαι οκ.
Άμα τα δούνε να μου γράψουν. Καλά πάει και χωρίς αυτό. Τι λένε ρε οι γάλλοι??????? Με ημερομηνία λήξεως φτιάχνουν τα ηλεκτρονικά τους????
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 29 Απρ 2010, 15:30:59
Θέμα δημοσίευσης:
πολλα λεφτα φιλαρακι,αν και τα μισα ειναι πολλα λεφτα!!!δεν ξερω τι θα κανεις αλλα καλο κουραγιο Wink Wink Wink
bagosgt - Πεμ 29 Απρ 2010, 15:57:22
Θέμα δημοσίευσης:
αναγκαστικα ψαχνεις για μεταχειρισμενο.δεν ειναι κ η πιο safe επιλογη,αλλα σιγουρα ειναι αρκετα φθηνη.απλα αν κοιταξεις για μεταχειρισμενο,κοιτα να ειναι απο μοντελο 08 κ μετα Wink
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 29 Απρ 2010, 16:24:21
Θέμα δημοσίευσης:
tamias έγραψε:
Γειά σας και πάλι.
Μετά από επικοινωνία της αντιπροσωπείας μαζί μου, το μεσημέρι, μου είπαν ότι ο εγκέφαλος του ESP μπορεί να αντικατασταθεί με το 50% της τιμής του, που ανέρχεται στα 1480 !()@#$*&, άρα με 740 είμαι οκ.
Άμα τα δούνε να μου γράψουν. Καλά πάει και χωρίς αυτό. Τι λένε ρε οι γάλλοι??????? Με ημερομηνία λήξεως φτιάχνουν τα ηλεκτρονικά τους????

μηπως εαν ρωτουσες και καπου αλλου να σου καλυπταν κατι παραπανω απο το 50%????λεω μηπως,δεν ξερω!!
drdino - Πεμ 29 Απρ 2010, 17:02:48
Θέμα δημοσίευσης:
tamias έγραψε:
Γειά σας και πάλι.

ESP ΑΒS και EBD είναι όλα σε μία μονάδα. Αν δεν δουλεύει καθόλου, είναι δολοφονικό να κυκλοφορείς έτσι.

Μίλα με http://www.bba-reman.com/μπας και βρεις άκρη.
king207cc - Πεμ 29 Απρ 2010, 17:10:50
Θέμα δημοσίευσης:
tamias έγραψε:
Γειά σας και πάλι.

κα με μας στο gt αυτό μας πρότειναν!
vagelis207 - Πεμ 29 Απρ 2010, 20:54:34
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν τα φτιαχνουν οι Γαλλοι,απο τα λαμογια τους Γερμανους τα παιρνουν. Laughing Laughing Laughing
Ψαξε φιλε μου να βρεις καμια μεταχειρα να σωθεις.
tamias - Παρ 30 Απρ 2010, 12:30:53
Θέμα δημοσίευσης:
[/quote]

ESP ΑΒS και EBD είναι όλα σε μία μονάδα. Αν δεν δουλεύει καθόλου, είναι δολοφονικό να κυκλοφορείς έτσι.

Μίλα με http://www.bba-reman.com/μπας και βρεις άκρη.[/quote]

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το ABS πάντως το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά. Το ESP δεν είχε μπει σε λειτουργία ποτέ, και δεν ξέρω σε τι κατάσταση πρέπει να φέρω το αυτοκίνητο για να δω τι γίνεται.
ironman02 - Παρ 30 Απρ 2010, 12:35:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ούτε το antispin έχει δουλέψει?
tamias - Παρ 30 Απρ 2010, 14:46:24
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ότι αφορά το antispin δεν έχω καταλάβει κάτι το ιδιαίτερο.
Όταν προσπαθώ να ξεκινήσω σε δρόμο με χαλίκια σπινάρει κανονικά αλλά το κόβω αμέσως. (Ετσι τουλάχιστον νομίζω).
ironman02 - Παρ 30 Απρ 2010, 14:56:24
Θέμα δημοσίευσης:
Δε σου αναβοσβήνει δηλαδή το λαμπάκι με το θαυμαστικό στο κοντέρ ε?
fynos - Παρ 30 Απρ 2010, 15:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
ESP + EBD πανε παρέα !
ABS ξεχωριστά !
tamias - Παρ 30 Απρ 2010, 18:12:42
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Δε σου αναβοσβήνει δηλαδή το λαμπάκι με το θαυμαστικό στο κοντέρ ε?

Δεν το παρατήρησα ποτέ!!!!!!!!!!
antonis8190 - Παρ 30 Απρ 2010, 21:30:05
Θέμα δημοσίευσης:
δεν χρειάζεται να παρατηρήσεις κάτι θα έπρεπε να ακούς και το εκνευριστικό μπιπ κάθε φορά που ανοίγεις την μηχανή.
drdino - Παρ 30 Απρ 2010, 21:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
ESP + EBD πανε παρέα !
ABS ξεχωριστά !

Είσαι σίγουρος πως δεν είναι ABS+EBD και ESP ξέχωρα;
fynos - Σαβ 01 Μάϊ 2010, 14:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
Σίγουρος 100% δεν είμαι, αλλά τουλάχιστον έτσι συμπεριφέρονται τα 207 με φούλ ΕΣΠ οφφ !
nOkpos - Σαβ 01 Μάϊ 2010, 20:25:11
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω το επαθα αυτο το abs ειναι οκ .
οτι εχει σχεση με esp αντι σπιν δεν.....
drdino - Σαβ 01 Μάϊ 2010, 21:56:01
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Σίγουρος 100% δεν είμαι, αλλά τουλάχιστον έτσι συμπεριφέρονται τα 207 με φούλ ΕΣΠ οφφ !

Αν όπως λες μαζί με το esp έβγαινε και το ebd, θα μετρούσατε σβούρες στα φρεναρίσματα...

Το ebd είναι μαζί με το abs, άλλωστε υπάρχουν αμάξια χωρίς esp αλλά με ebd.
fynos - Σαβ 01 Μάϊ 2010, 22:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ίσος..
android - Κυρ 02 Μάϊ 2010, 09:49:56
Θέμα δημοσίευσης:
esp/asr fault πρεπει να βγαζει λογικα
οπως κ οταν το βγαζεις με το κουμπακι
Aero21 - Τετ 05 Μάϊ 2010, 10:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ αφού το πήγα σε αντιπροσωπεία όπου ήταν τα παιδιά εξυπηρετικότατα και δε με χρέωσαν τίποτα, τους απάντησε η ΛΙΟΝ ότι μου καλύπτουν [u]μόνο[/u] το 30% δηλ πληρώνω 1040 ευρω επειδή έχω 65000 χμ (6 μήνες εκτός εγγύησης). Είναι δυνατόν να χαλάει στα 65000 έστω ένα εξάρτημα που αξίζει το 1/10 της αξίας του αυτοκινήτου και να θεωρούν ότι δεν είναι ευθύνη της peugeot κατά 70% ?
Πάντως θα ξεκινήσω διαδικασίας απευθείας προς Γαλλία για πλήρη κάλυψη αντικατάστασης του esp.
Gr13 - Πεμ 15 Ιούλ 2010, 23:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πρόλαβα να πω καλή λέξη για το αμάξι και ότι σταμάτησαν τα προβλήματα,Πάρε το esp/asr faulty.2 μήνες που έληξε η εγγύηση και 48500 χιλιόμετρα μετά είναι να μην κράζω.
NoDsl - Πεμ 15 Ιούλ 2010, 23:46:46
Θέμα δημοσίευσης:
Βρες μια αλανα και κόψε 2 σβούρες να δείς αν δουλεύει. Αν ναί μην ασχολείσαι θα σβήσει μόνο του. Μου το είχε βγάλει και εμενα πάνω σε προσπέραση σε λακουβες. Ξεσυγχρονίζεται. Έσβησε μόνο του μετά απο μια μέρα
Gr13 - Παρ 16 Ιούλ 2010, 00:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
Βρες μια αλανα και κόψε 2 σβούρες να δείς αν δουλεύει. Αν ναί μην ασχολείσαι θα σβήσει μόνο του. Μου το είχε βγάλει και εμενα πάνω σε προσπέραση σε λακουβες. Ξεσυγχρονίζεται. Έσβησε μόνο του μετά απο μια μέρα

Καιρός για ανάβαση με κάμπριο προς Ανω Χωρα ,αυτά είναι.Συνήθως τέτοια πράγματα τα κάνω με το clio,αλλα επί της ευκαιρίας ας δούμε τι κάνει και το cc. Evil
franch_power - Παρ 16 Ιούλ 2010, 00:16:05
Θέμα δημοσίευσης:
Κάνω τον σταυρό μου παιδία να μην μου βγάλει καμία ζημία abs/esp διότι είναι πολλά τα λεφτά, κ η γκαντεμιά ξέρετε ποια είναι της περισσότερες φορές τα προβλήματα τυχαίνουν εκτός εγγύησης! Smile
android - Παρ 16 Ιούλ 2010, 00:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Κάνω τον σταυρό μου παιδία να μην μου βγάλει καμία ζημία abs/esp διότι είναι πολλά τα λεφτά, κ η γκαντεμιά ξέρετε ποια είναι της περισσότερες φορές τα προβλήματα τυχαίνουν εκτός εγγύησης! Smile

αν εισαι εκτος εγγυησης...απλα τα αφηνεις ετσι το esp..
franch_power - Παρ 16 Ιούλ 2010, 00:30:34
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω ακόμα 11 μήνες μέχρι να βγω εκτός εγγύησης,αλλά πιστεύω αν τύχει να βγει σύντομα η καθόλου!
Gr13 - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 08:38:44
Θέμα δημοσίευσης:
Το ABS δουλεύει κανινικά,υπάρχει καμια περίπτωση να έχει καεί καμια ασφάλεια από το ESP και γι αυτό να μη δουλεύει?
bagosgt - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 08:50:13
Θέμα δημοσίευσης:
εχεις διακοπτακι για να το απενεργοποιεις εντελως?αν ναι τοτε δες μηπως εχει κολησει το κουμπι(αυτο ειχε παθει κ το δικο μου την 2η φορα),την πρωτη φοα τον ειχε παρει η μοναδα ολοκληρη Laughing
Gr13 - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 09:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
εχεις διακοπτακι για να το απενεργοποιεις εντελως?αν ναι τοτε δες μηπως εχει κολησει το κουμπι(αυτο ειχε παθει κ το δικο μου την 2η φορα),την πρωτη φοα τον ειχε παρει η μοναδα ολοκληρη Laughing

Βάγγο κατά που πέφτει αυτό το διακοπτάκι?
recife_rallye - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 12:11:11
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:

Εγω εχει δυο μηνες που βγηκα απο την εγγυηση και παραδοξως με ενα e-mail στη λαιον,μου το περασαν εγγυηση με 100% καλυψη..dokimaste to,ισως να πεετυχει και σε σας Wink
bagosgt - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 13:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
ααααα,οκ,δε το εχεις εσυ.ειναι aftermarket... Laughing
recife_rallye - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 14:21:07
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
ααααα,οκ,δε το εχεις εσυ.ειναι aftermarket... Laughing

Bre παλιοκοντρακια,μην τα λες ολα..δεν ειναι για ολους αυτα Laughing Laughing Razz

υ.γ βαγγο ειχες ποτε κανενα προβλημα απο αυτη την πατεντα?εννοω βραχυκυκλωματα κλπ
bagosgt - Σαβ 17 Ιούλ 2010, 18:07:54
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ρε λευτερη,αυτο λεω.αλλα προφανως κατι επεζε με το διακοπτακι,γιατι οταν το πειραξα λιγο,τοτε σταματησε το προβλημα.ειχες κ εσυ τετοιο προβλημα?
recife_rallye - Τετ 21 Ιούλ 2010, 22:05:59
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
ναι ρε λευτερη,αυτο λεω.αλλα προφανως κατι επεζε με το διακοπτακι,γιατι οταν το πειραξα λιγο,τοτε σταματησε το προβλημα.ειχες κ εσυ τετοιο προβλημα?

Οχι,εγω ειχα το αλλο..το ακριβο Crying or Very sad ολοκληρη μοναδα αλλαξα Crying or Very sad
west side - Δευ 09 Αύγ 2010, 15:51:38
Θέμα δημοσίευσης:
anapse kai to diko mou esp abs.55000xlm.to eixa akinito 2 bdomades kai ena kalo mesimeri to bazw brosta kai arxise to kseneroma.to afisa ligo na doulepsei,sbino kai ksanabzo brosta meta apo ligo.to esp eixe sbisei to abs oxi.ksanasbino bazo ksana brsta tpt.to abs eixe kollisei.apofasisa na paw stin antiprosopeia kai meta apo 500m sbinei i blabei.koitazw to warning log ola ok.kai arxizw ta test.to xono ksekolaei bainei to esp,apenergop to esp feugei,erxete me anapoda,plakonomai sta frena bainei to esp abs.ola kala loipon.oi mixanikoi mou eipan oti de boroun na kanoun diagnosi(bsi) dioti den exei bgalei monimi blabi.lene oti kapou kolise kai to kseperase mono tou.eplizw na itan mono auto kai oxi ta prota simadia kapiou sobarou problimatos.o theos boithos!
drdino - Δευ 09 Αύγ 2010, 16:11:19
Θέμα δημοσίευσης:
ακινητο αμαξι=ελαφρως πεσμενη μπαταρια=χριστογεννιατικο δεντρο

don't worry, αλλά μέτρα την μπαταρία σου καλού κακού
mechanic - Δευ 09 Αύγ 2010, 17:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
ακινητο αμαξι=ελαφρως πεσμενη μπαταρια=χριστογεννιατικο δεντρο

don't worry, αλλά μέτρα την μπαταρία σου καλού κακού

+1
bagosgt - Δευ 09 Αύγ 2010, 22:29:41
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
bagosgt έγραψε:

Οχι,εγω ειχα το αλλο..το ακριβο Crying or Very sad ολοκληρη μοναδα αλλαξα Crying or Very sad

ελα ρε,κ δε το λες???εγω ειχα αλλαξει την μοναδα ολοκληρη,απο το πρωτο 3μηνο που πηρα το αμαξι Laughing
fynos - Τρι 10 Αύγ 2010, 14:59:56
Θέμα δημοσίευσης:
Το διακοπτάκι που έχω χρησιμοποιήσει δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει πρόβλημα, το λέω για να το γνωρίζουν και οι υπόλοιποι !
Και εμένα μου έχει παρουσιαστεί το γνωστό πρόβλημα με την μονάδα του εσπ, όλες τις φορές ήταν θάμα ηλεκτρικών.... την μία κάτι πείραξα εγώ την άλλη ήταν ακίνητο μόνο για 4 ημέρες (ήμουν άρρωστος) !

Εδώ αρχίζω να αναρωτιέμαι αν τελικά όλες οι μονάδες που αλλάχθηκα στα πλαίσια της εγγύησης είχαν τελικά πρόβλημα ή όχι ?
bagosgt - Τρι 10 Αύγ 2010, 17:59:29
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ρε γιανναρε,εγω λεω για το δικο μου που ηταν οτι πιο φθηνο κ το ειχα παρει κανενα 20λεπτο απεξω,δε μου το ειχες φερει εσυ Wink
οσο για τις μοναδες μας...αστα να πανε Evil
Gr13 - Δευ 06 Σεπ 2010, 09:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει περίπτωση να βρω την μονάδα του esp/asr σε μεταχειρισμένα/τρακαρισμένα και να αξίζει?Γιατί καλά τα πατιλικια αλλα τα λάστιχα τα έβγαλα off,προχτές στο ψιλόβροχο πήγαινα γράφοντας,στις στροφές κοντά στο σπίτι μου πωρώνομαι και μπαίνω πάντα διπλομενος,οποτε βλέπω κάθε τρίμηνο να αλλάζω λάστιχα αν συνεχίσω έτσι.
Μαριάνα - Σαβ 25 Σεπ 2010, 15:12:15
Θέμα δημοσίευσης:
Διάβασα όλο το νήμα αλλά θα ήθελα να μου διευκρινίσετε κάτι...
Όταν βγαίνει off το σύστημα αυτό, ανάβει η ένδειξη με το θαυμαστικό και παράλληλα αναφέρεται και στην οθόνη το πρόβλημα; Πώς καταλαβαίνεις δηλαδή ότι έχει χαλάσει;
Πολλούς ακούω, δυστυχώς, με το πρόβλημα αυτό και ανησυχώ πολύ διότι σε 5 μέρες λήγει η εγγύηση, έχω 30000 χλμ και μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι...
android - Σαβ 25 Σεπ 2010, 15:35:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μαριάνα έγραψε:
Διάβασα όλο το νήμα αλλά θα ήθελα να μου διευκρινίσετε κάτι...
Όταν βγαίνει off το σύστημα αυτό, ανάβει η ένδειξη με το θαυμαστικό και παράλληλα αναφέρεται και στην οθόνη το πρόβλημα; Πώς καταλαβαίνεις δηλαδή ότι έχει χαλάσει;
Πολλούς ακούω, δυστυχώς, με το πρόβλημα αυτό και ανησυχώ πολύ διότι σε 5 μέρες λήγει η εγγύηση, έχω 30000 χλμ και μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι...

ναι ηχος "ΜΠΙΠ" ,τριφωνακι με θαυμαστικο και με μηνυμα espfault...στην οθονη...
αλλοι εχουν κανει 100.000 κ δεν το χει βγαλει...μην σου τυχη ειναι
Μαριάνα - Σαβ 25 Σεπ 2010, 15:42:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία, ευχαριστώ πολύ Γιώργο.
Aero21 - Σαβ 25 Σεπ 2010, 16:46:08
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, θα σας πω τη δική μου εμπειρία. Όποιος έχει σκοπό να πουλήσει το αυτοκινητό του κάποτε ας το διαβάσει, αν όχι δεν υπάρχει λόγος.

Λοιπόν, εμένα μου είχε βγει off μια ωραία πρωία στα 65000 χμ. Πήγα στην αντιπροσωπεία, από 1350 μου το άφηνε 1100....ευχαριστώ δε θα πάρω...έστειλα email στη Γαλλία, με έγραψαν

Ήρθε η ώρα να το πουλήσω και εκεί που νόμιζα πως όποιος ψάχνει να πάρει αυτό το αμάξι δε θα είναι και τόσο πρόβλημα το esp, όχι μόνο αναγκάστηκα να ρίχνω τη τιμή 1000 και 1500 ευρώ κάτω, αλλά λόγω της αρνητικής προκατάληψης πως ένα αμαξι προς πώληση έχει κάτι εκτός λειτουργίας, το αμάξι αν και τέλειο, όταν άκουγαν esp off, μόνο και μόνο η ταλαιπωρία στο συνεργείο τους αποθάρυνε.
Μεταχειρισμένα δε παίζουν (απ' όσο έχω ψάξει) ενώ παλιότερα υπήρχαν διότι και στο εξωτερικό γίνεται της πόπης με το θέμα του esp στο 207.
Τελικά αναγκάστηκα να τοποθετήσω νέο, και αυτή τη στιγμή το άμαξό μου που έιναι προς πώληση είναι στην αντιπροσωπεία. Δηλ θα το πουλάω 1500 ευρώ πιο ακριβά με esp αντί για 1500 ευρώ πιο φθηνά χωρίς, και ήδη η ανταπόκριση από τις αγγελίες έχει τεράστια διαφορά....

Δεν ειχα σκοπό να πάρω Peugeot ξανά αλλά οταν βλέπεις πως όντως υπάρχει ελλατωματικό μέρος, δεν αφήνεις τον πελάτη έτσι, γιατί όχι μόνο δε θα ξαναπάρει Peugeot αλλά και θα αποθαρρύνει όποιον βρεθεί κι όποιον σταθεί να πάει να αγοράσει νέο peugeot.
Οκ αφού η peugeot hellas και γενικά η peugeot στις ευθύνες της θέλει να φαίνεται σαν μία απρόσωπη δαιδαλώδης εταιρία που δε θα βγάλεις άκρη και θα πληρώσεις και τη νύφη, έτσι και εγώ ως καταναλωτής θα πράξω με αντίστοιχα απρόσωπες και υπερθετικές αντιδράσεις ως προς την αποθάρρυνση άλλων να τους προτιμήσουν.
isim - Τρι 02 Νοέ 2010, 15:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι εχω μια τελειως διαφορετικη εμπειρια απο το aftersale της Peugeot...Σημερα με πληροφορησαν οτι εχει προβλημα η μοναδα ESP/ABS αφου το πηγα για service στην Λαιον (40000 ΧΛΜ).
Και μου ειπαν οτι θα προσπαθησουν να καλυψουν το ανταλλακτικο (1300 ευρω) αλλα οχι και την εργασια (141 ευρω). Οταν λοιπον πηγα στην υποδοχη συνεργειου...Οχι μονο μου καλυπτουν το ανταλλακτικο, αλλα και την εργασια Shocked Shocked Shocked Αφου απο την χαρα μου αποφασισα να αλλαξω τακακια εκει (ενω ειχα κλεισει για αλλαγη σε εναν γνωστο μου) Wink Γενικα οσες φορες εχω παει στην Λαιον εχω μεινει ευχαριστημενος...
android - Τρι 02 Νοέ 2010, 15:22:02
Θέμα δημοσίευσης:
isim έγραψε:
Εγω παλι εχω μια τελειως διαφορετικη εμπειρια απο το aftersale της Peugeot...Σημερα με πληροφορησαν οτι εχει προβλημα η μοναδα ESP/ABS αφου το πηγα για service στην Λαιον (40000 ΧΛΜ).
Και μου ειπαν οτι θα προσπαθησουν να καλυψουν το ανταλλακτικο (1300 ευρω) αλλα οχι και την εργασια (141 ευρω). Οταν λοιπον πηγα στην υποδοχη συνεργειου...Οχι μονο μου καλυπτουν το ανταλλακτικο, αλλα και την εργασια Shocked Shocked Shocked Αφου απο την χαρα μου αποφασισα να αλλαξω τακακια εκει (ενω ειχα κλεισει για αλλαγη σε εναν γνωστο μου) Wink Γενικα οσες φορες εχω παει στην Λαιον εχω μεινει ευχαριστημενος...

εγω παλι το αναποδο....
αλλα γιατι τοσο ευκολα να στο καλυψουν αυτο....κ οχι μονο σε σενα το χω ακουσει κ απο αλλους...
μηπως κατι παιζει με αυτην την μοναδα Question
psilos133 - Τρι 02 Νοέ 2010, 16:50:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα που το αμάξι μου έχει βγάλει τα πάντα αυτό ακόμα δεν το έβγαλε..Και έχω 100.000 ++ ..Αλλά και να το βγάλει δεν πρόκειται να το φτιάξω πολλά τα λεφτά..
android - Τρι 02 Νοέ 2010, 16:55:26
Θέμα δημοσίευσης:
psilos133 έγραψε:
Εμένα που το αμάξι μου έχει βγάλει τα πάντα αυτό ακόμα δεν το έβγαλε..Και έχω 100.000 ++ ..Αλλά και να το βγάλει δεν πρόκειται να το φτιάξω πολλά τα λεφτά..

σχετικο...αν στα πεταξει ολα off abs κατανομες κτλ. θα το φτιαξεις θες δε θες...
psilos133 - Τρι 02 Νοέ 2010, 17:20:26
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
psilos133 έγραψε:

σχετικο...αν στα πεταξει ολα off abs κατανομες κτλ. θα το φτιαξεις θες δε θες...

Οπότε παρακαλάμε να μην το βγάλει..
isim - Τετ 03 Νοέ 2010, 11:25:43
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
isim έγραψε:

εγω παλι το αναποδο....
αλλα γιατι τοσο ευκολα να στο καλυψουν αυτο....κ οχι μονο σε σενα το χω ακουσει κ απο αλλους...
μηπως κατι παιζει με αυτην την μοναδα Question
Ο συγκεκριμενος που με εξηπηρετησε μου ειπε οτι του εχει τυχει αλλες 3 φορες, και το εχουν καλυψει
ironman02 - Τετ 03 Νοέ 2010, 11:34:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ήσουν εκτός εγγύησης? Γιατί αν ήσουν στην εγγύηση ποιός ο λόγος να μην το καλύψουν? Αν είσαι εκτός εντάξει..Μπράβο..
isim - Τετ 03 Νοέ 2010, 11:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
1 χρονο εκτος
nOkpos - Τετ 03 Νοέ 2010, 12:15:05
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
king207cc έγραψε:

To οτι το εχεις φερει απο την γερμανια δεν εχει καμια σχεση...η εγγυηση των 2 χρονων ισχυει κανονικοτατα....
Το ξερω και απο φιλο που ειχε παει στο εξωτερικο με το αμαξι του...του χαλασε και του τα εφτιαξαν ολα μεσα στην εγγυηση κανονικοτατα...!!!
Ειναι νομος οτι η εγγυηση ισχυει για ολη την ενωμενη ευρωπαικη ενωση..!!!

+1000 !!!!
Lefter1s RC - Τετ 03 Νοέ 2010, 20:29:33
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα και σε εμενα. 30k km, 10 μηνες εκτος εγγυησης. Θελει αλλαγη ολη η μοναδα ελεγχου.
android - Τετ 03 Νοέ 2010, 20:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
θα το βγαζω πιο συχνα off μου φαινετε
τελικα το esp βγηκε για την αφαλεια μας η για να τους κανουμε πιο μαγκες με τα 1300ευρα? Shocked
Lefter1s RC - Δευ 22 Νοέ 2010, 16:56:04
Θέμα δημοσίευσης:
Lefter1s RC έγραψε:
Σημερα και σε εμενα. 30k km, 10 μηνες εκτος εγγυησης. Θελει αλλαγη ολη η μοναδα ελεγχου.

Αλλαχθηκε σημερα η μοναδα.
1250 ευρω + εργασια.

Ευτυχως δε πληρωσα τιποτα.
manaros - Δευ 22 Νοέ 2010, 18:05:01
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια υπαρχει καποιος εγκεφαλος esp που να ειναι χαλασμενος να μου τον δανεισετε για λιγες μερες να δουμε μηπως επισκευαζεται;;μηπως γλυτωνετε τα 1300αρια δηλαδη..
west side - Κυρ 12 Δεκ 2010, 14:14:00
Θέμα δημοσίευσης:
κσανα προβλεμ με εσπ αβσ..ειχα τα ιδια προβλιματα το καλοκαιρι.γνοστο πλεον ι αντικαταστασει κοστιζει καπου 1200+ευρο.το αφισα λοιπον στο ελεοσ του.να δοσο τοσα λ7 για κατι που δεν ευθεινομαι εγο,θανκσ αλλα δε θα παρο.
εσβισε ι βλαβι απο μονι τισ και ολα καλα.και ετσι θα μεινει μεχρι να πουλιθει..εδοσα το 206gti για να παρο το 207rc και να ησυχασο απο τα προβλιματα.χαχαχαχα.αστειακια...anyways και τελοσπαντον ενα ειναι το σιγουρο ,,αν εισαι κολλιμενοσ με τα πεζο το χερι βαινει συχνα και μερικεσ φορεσ αρκετα βαθεια στι τσεπι..
makis106 - Κυρ 12 Δεκ 2010, 16:37:05
Θέμα δημοσίευσης:
west side έγραψε:
αν εισαι κολλιμενοσ με τα πεζο το χερι βαινει συχνα και μερικεσ φορεσ αρκετα βαθεια στι τσεπι..

Rolling eyes Εντάξει, μη παραβλέπεις όμως κ τον παράγοντα "τύχη"...
giaouts - Κυρ 12 Δεκ 2010, 21:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα και εγω ειχα αυτο το μυνημα : ESP/ASR SYSTEM FAULTY
( 207 Rallye 10/2007 )
τελικα υπαρχει περιπτωση να την γλιτωσουμε με λιγα χρηματα ? Δηλαδη να μην εχει παθει η μοναδα ?
Ενας γνωστος μου με 607 μου λεει οτι πιθανον να ειναι απο την παγωνια, χθες στην Πτολεμαϊδα ειχε -7 οταν το αφησα το βραδυ στο σπιτι!
Ποια ειναι η δικια σας γνωμη ???
bagosgt - Κυρ 12 Δεκ 2010, 22:02:51
Θέμα δημοσίευσης:
δυστηχως φιλε μου τα μοντελα του 07,δεν εχουν "λαθη".εχουν κατευθειαν βλαβη Confused στην αρχη θα στο βγαζει αραια κ που,αλλα οσο περναει ο καιρος θα στο βγαζει συνεχεια.ειναι κλασικη βλαβη(οπως κ το χρονισμα) Crying or Very sad
κ δυστυχως επειδη ειναι ηλεκτρονικο εξαρτημα,δε θα συνιστουσα κατι σε μεταχειρισμενο.μακαρι να στο βγαζει σπανια κ να αποφυγεις την αντικατασταση του,αλλα κατα 99% ειναι βλαβη.
giaouts - Δευ 13 Δεκ 2010, 02:33:09
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπαρχει τουλαχιστον η πιθανοτητα να εχει φυγει ή να εχει κουνηθει καποιο απο τα καλωδια ή ασφαλεια απο το ESP/ASR ?
bagosgt - Δευ 13 Δεκ 2010, 18:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
οχι.ειναι με φυσες κ κουμπωνουν πολυ καλα Crying or Very sad
giaouts - Δευ 20 Δεκ 2010, 23:08:15
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα οντως παω μαλλον για μοναδα ESP γιατι εχει κολησει η βαλβιδα πιεσης του ESP η οποια βρισκεται δυστοιχως μεσα στην μοναδα και δεν την εχει εξωτερικα (τα περισοτερα αυτοκινητα την εχουν εξωτερικα) ......... ΚΟΛΟPEUGEOT *(^%$@%^ .... οτι να ναι κανουν οι Γαλλοι...

εχω μπερδευτει για το ποσο στοιχιζει περιπου γιατι βλεπω διακυμανσεις στις τιμες
Κατα μεσο ορο ποσο πιστευεται οτι στοιχιζει η μοναδα και ποσο τα εργατικα???

το ανταλακτικο μηπως ειναι αυτο ? : http://viewitem.eim.ebay.gr/Pompa_ABS_Peugeot_207/170328864179/item
giaouts - Τετ 29 Δεκ 2010, 13:40:23
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει καποιος που να εχει κανει αλλαγη μοναδας ESP ... και να εχει βαλει μεταχειρισμενη ? Ποσο του στοιχησε ?
Μηπως γνωριζει καποιος αν ολες οι μοναδες ESP ειναι ιδιες για ολα τα 207 εννοω αν ταιριαζει π.χ στο rallye μοναδα απο 207rc ή απο 207 1.4 ???

SOS Crying or Very sad

Ευχαριστω !!!
vagelis207 - Τετ 29 Δεκ 2010, 21:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
Υπολογισε περιπου κανα 150με 200 αγορα και κανα 100αρικο εργασια.
Απ οτι ξερω απο ρουσου κανει.Απο 1.4 δεν κανει.
giaouts - Τετ 29 Δεκ 2010, 22:04:19
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω παρα πολυ Βαγγελη !!!

Βασικα ψαχνω να αλλαξω το esp μου αλλα τα 1400 που ζητησε η πεζο δεν τα δινω οποτε ψαχνω μηπως και βρω κατι αλλο ...
Εγω μενω μια στην Θεσσαλονικη και μια στην Πτολεμαιδα
αν ξερει καποιος κατι ακομα ας γραψει
εστω καποια προταση

ευχαριστω !!!
xrisa-xs - Δευ 10 Ιαν 2011, 11:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
ESP SYSTEM FAULTY και σε μένα την Πέμπτη
Παρασκευή πρωί πήγα στην Peugeot και το κοίταξαν.

Μονάδα διακοπτών (περίπου 380€) και όχι ολόκληρη η μονάδα esp (περίπου 1400€)

Ευτυχώς είμαι ακόμα στην εγγύηση! το ανταλλακτικό παραγγέλθηκε από Γαλλία και σε καμιά δεκαριά μέρες περίπου θα πάω για την αλλαγή.

Περαστικά μας!
PICASO - Δευ 10 Ιαν 2011, 16:18:14
Θέμα δημοσίευσης:
ESP SYSTEM FAULTY ειχα εγω για ενα χρονο περιπου.Πηγα για service και μου ειπαν τελικα οτι βγηκαν προβληματικες καποιες μοναδες και μου την περασαν στην εγγυηση.Πληρωσα μονο τα εργατικα, δηλαδη περιπου 110 ευρω.
Gr13 - Τρι 11 Ιαν 2011, 00:50:34
Θέμα δημοσίευσης:
PICASO έγραψε:
ESP SYSTEM FAULTY ειχα εγω για ενα χρονο περιπου.Πηγα για service και μου ειπαν τελικα οτι βγηκαν προβληματικες καποιες μοναδες και μου την περασαν στην εγγυηση.Πληρωσα μονο τα εργατικα, δηλαδη περιπου 110 ευρω.

Εγώ είμαι από το καλοκαίρι χωρίς ASR/ΕΣΡ,ανεβάζει καλύτερα το αμάξι χωρίς αυτά να το κόβουν.
nido - Πεμ 13 Ιαν 2011, 05:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και για 207 το συγκεκριμένο, το γράφω κι εγώ (206RC) εδώ....

To αμάξι κλείνει 6 χρόνια σε λίγο και έχει λίγο πάνω από 50.000 χλμ. Σήμερα στο γυρισμό από τη δουλειά (τελευταίο χρόνο δεν το παίρνω αν δεν έχω εξωτερικά ραντεβού) μου έβγαλε στο άσχετο "ESP/ASR NOT FUNCTIONING" (ή κάπως έτσι - όχι "FAULT" πάντως) και άναψε το τριγωνάκι στο ταμπλώ με το γνωστό "μπιπ". Δοκίμασα ABS, δούλευε κανονικά, αλλά τα υπόλοιπα ήταν σα να τα είχα απενεργοποιήσει εγώ με το κουμπάκι (το οποίο ήταν πλέον άχρηστο - το τριγωνάκι έμεινε αναμένο) οπότε π.χ. με φουλ γκάζι σε γλιστερό με 1η-2α σπίναρε χωρίς να κόβει, κλπ. Σκέφτομαι "αν είμαι τυχερός θα σβήσει στην επόμενη εκκίνηση, ή θα είναι καμιά ασφάλεια, θα το δω σπίτι", και συνεχίζω. Σταματάω στο σούπερ-μάρκετ για ψώνια, τελειώνω, ξαναβάζω μπροστά, ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Το απενεργοποιώ με το κουμπάκι, βγαίνει OFF με το σωστό μήνυμα στην οθόνη, ξαναπατάω, σβήνει το τριγωνάκι. Επόμενο στάδιο μικρή βόλτα για δοκιμή (έβρεχε!). Όλα καλά, διορθώνει υπερβολικό γκάζι, φρενάρει τροχούς για να κλείσει τροχιά σε πλατεία που πάω να πάρω με υποστροφή ισχύος, κλπ.

Τι να ήταν... Λες και το πείραξε η υγρασία!.... Δε γνωρίζω πόσο αξιόπιστα είναι τα συστηματάκια της Continental/Teves (αν θυμάμαι αυτή το φτιάχνει) αλλά δεν έχω καμία όρεξη ν' αλλάζω.

Διάβασα και αυτό πιο πάνω:
Παράθεση:
Μου το είχε βγάλει και εμενα πάνω σε προσπέραση σε λακουβες. Ξεσυγχρονίζεται. Έσβησε μόνο του μετά απο μια μέρα

Rolling eyes

Λογικά αν συνδέσω το διαγνωστικό δε θα πρέπει να έχει κρατήσει το error message? Αν και δεν ξέρω κατά πόσον θα φανεί τι ήταν...
Ghost Dog - Πεμ 13 Ιαν 2011, 09:03:24
Θέμα δημοσίευσης:
To πιο πιθανο παντως ειναι οτι δεν θα στο ξανακανει......! Wink
nido - Πεμ 13 Ιαν 2011, 11:44:28
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι περίεργος γιατί βγήκε OFF και μετά το restart όλα ΟΚ.... Να έχει βάλει το χέρι της η Microsoft στο software?....
Laughing

Μια άλλη φορά (2 βασικά, μέσα στα 6 χρόνια) είχε κάνει το εξής, πάλι στο άσχετο: Επιτάχυνε κανονικά με το γκάζι πατημένο μέχρι τη μέση, κι από εκεί και πέρα (το υπόλοιπο 50%) δεν έκανε καμία διαφορά, μόνο άλλο θόρυβο (σαν να προσπαθούσε παραπάνω αλλά δε μπορούσε). Το σβήνω στο φανάρι, του λέω "σε παρακαλώ μωρό μου σοβαρέψου" το ξαναβάζω μπρος, όλα ΟΚ!
Shocked Laughing
volvos - Πεμ 13 Ιαν 2011, 11:49:45
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι προφανες
το αμαξι εχει βαρεθει απο την αχρηστια και ειπε να σε ξυπνησει...

μπορεις να μου το δωσεις μια βολτα να τσεκαρω και στο διαγνωστικο και να το ξυπνησω λιγο το καημενο
nido - Πεμ 13 Ιαν 2011, 17:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μισό, να το ρωτήσω αν θέλει....

"Καλό μου, θες να σε πάει ο Τάκης ένα βρεγμένο Διόνυσο-Πεντέλη-Ντράφι και πίσω? Ο Τάκης βρε! Ξέρεις, που σου είχε φέρει το δισκοπλατώ σου?!... Αααα, μπράβο, ο volvos!! Λοιπόν, θα..... Τι? Συγνώμη, βόλτα λέω.... Συγνώμη, άσε με να σου εξηγήσω... Καλα, καλά, μη νευριάζεις!! Βρε για το καλό σου είναι!... Τι? Ελα πες... Δε μιλάς? Έλα, γιατί μουλάρωσες τώρα?!..."
Laughing

Κανονικά πάντως δεν πρέπει να έχει παράπονο, μπορεί να βαριέται μέσα στη μέρα αλλά 1 στις 3 που το παίρνω τελευταία έχει μέσα και ξεκάπνισμα, και προσομείωση πισωκούνας, και προδέρμ, και...
Wink

Κανονίζουμε κάποια στιγμή αν θες πάντως, ίσως ΣΚ.
xrisa-xs - Πεμ 13 Ιαν 2011, 17:45:45
Θέμα δημοσίευσης:
Να το βάλεις στο διαγνωστικό να δεις τι μνμ βλάβης σου έβγαλε.

Πριν από ένα χρόνο περίπου μου το έκανε και μένα μία φορά, και μετά επανεκκινώντας το αυτοκίνητο το μνμ έσβησε και δεν ξαναεμφανίστηκε. Το θεώρησα τυχαίο, και μάλλον έτσι ήταν.

Την περασμένη βδομάδα, όταν έβγαλε πάλι το μνμ δοκίμασα να κλέισω το διακόπτη. Στην αρχή έσβησε από την οθόνη αλλά μετά ξαναεμφανίστηκε. Κατόπιν δοκίμασα και έβγαλα τους πόλους της μπαταρίας για λίγη ώρα, αλλά και πάλι εμφανίστηκε η βλάβη.
Τελικά την άλλη μέρα το πήγα στην αντιπροσωπεία και ήταν μονάδα διακοπτών. Ένα γυροσκοπικό τζιβλιτζέκι που ανάλογα με την κλίση του τιμονιού καταλαβαίνει πότε να ενεργοποιήσει το esp. Ψάξε γύρευε!!!
king207cc - Πεμ 13 Ιαν 2011, 18:08:38
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
τζιβλιτζέκι !

πως το πες αυτό?? Laughing Laughing

τέλος καλό όλα καλά πάντως! Thumb Left
nido - Πεμ 13 Ιαν 2011, 19:56:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ευτυχώς που είσαι ακόμα στην εγγύηση! Cool

Χθες κοιτούσα για τον αισθητήρα γωνίας τιμονιού, ο οποίος αναφέρεται και στο κουτί με τις ασφάλειες. Δεν ξέρω τι ακριβώς παθαίνει κι αν επισκευάζεται, πάντως αυτή είναι η καλή περίπτωση!.. Αν ειναι κανα ψημένο τσιπάκι ή κανενας πυκνωτής στην κεντρική μονάδα.....

.....ε, τότε απενεργοποιείς και το λαμπάκι κάτω απ' το κίτρινο τριγωνάκι στο ταμπλά κι όλα καλά!
Shocked Laughing
Ghost Dog - Πεμ 13 Ιαν 2011, 22:05:04
Θέμα δημοσίευσης:
nido έγραψε:
Ευτυχώς που είσαι ακόμα στην εγγύηση! Cool

Χθες κοιτούσα για τον αισθητήρα γωνίας τιμονιού, ο οποίος αναφέρεται και στο κουτί με τις ασφάλειες. Δεν ξέρω τι ακριβώς παθαίνει κι αν επισκευάζεται, πάντως αυτή είναι η καλή περίπτωση!.. Αν ειναι κανα ψημένο τσιπάκι ή κανενας πυκνωτής στην κεντρική μονάδα.....

.....ε, τότε απενεργοποιείς και το λαμπάκι κάτω απ' το κίτρινο τριγωνάκι στο ταμπλά κι όλα καλά! Shocked Laughing

+φωνω!!!! Cool
power - Πεμ 31 Μάρ 2011, 21:31:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μια από τα ίδια και μένα, λαμπάκι και καπουτ esp…..
Πήγα στην peugeot και παρόλο που το αυτοκίνητο είναι 4 ετών παρά δυο μήνες πέρασε εγγύηση Very happy
Η μονή διαφορά τώρα είναι στο πεντάλ φρένου. Πρεπει να πατήσω πολύ για να αρχίσει να πιάνει ενώ πριν με το που το ακουμπούσα φρέναρε. Θα πάω να το ρυθμίσουν.
Gr13 - Πεμ 07 Απρ 2011, 09:01:21
Θέμα δημοσίευσης:
Γνωρίζει κάποιος τον κωδικό της μονάδας μας,έχω βρει πολλές μονάδες στο ebay για 207 σε πολύ καλές τιμές και σκέφτομαι να χτυπήσω μια .
makis106 - Πεμ 07 Απρ 2011, 09:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
Το Servicebox για το αμάξι σου δίνει δίνει 2 εκδόσεις εγκεφάλου.
Μια παλιά με κωδ. 4549 20
Και μια καινούργια με κωδ. 4549 47
Gr13 - Πεμ 07 Απρ 2011, 09:11:40
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Το Servicebox για το αμάξι σου δίνει δίνει 2 εκδόσεις εγκεφάλου.
Μια παλιά με κωδ. 4549 20
Και μια καινούργια με κωδ. 4549 47

Ευχαριστώ Μάκη.
Gr13 - Πεμ 07 Απρ 2011, 09:18:16
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι τέτοιο είναι?

http://cgi.ebay.de/ABS-Peugeot-207-10097011283-9659136980-10020700684-/250769971544?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3a630e1958
makis106 - Πεμ 07 Απρ 2011, 09:25:20
Θέμα δημοσίευσης:
Oχι Χρήστο, αυτό είναι η μονάδα του ABS...
Gr13 - Πεμ 07 Απρ 2011, 09:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Oχι Χρήστο, αυτό είναι η μονάδα του ABS...

Στην ίδια μονάδα δεν είναι και τα δυο,ABS/ESP?Έχουμε καμια photo να δω πως είναι για να ξέρω τι να ψάχνω?
makis106 - Πεμ 07 Απρ 2011, 10:17:34
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που έγραψα εγώ είναι ο εγκέφαλος του ESP, δεν ξέρω τι απ τα δύο χρειάζεσαι...
power - Πεμ 07 Απρ 2011, 10:22:15
Θέμα δημοσίευσης:
Esp/abs είναι στην ίδια μονάδα.
Στο service book υπάρχουν δύο κωδικοί, ο ένας είναι για προγραμματισμένη μονάδα δηλαδή την κουμπώνεις πάνω και δουλεύει μια χαρά ενώ η άλλη είναι απρογραμμάτιστη και στην προγραμματίζουν πάνω στο αυτοκίνητο.
makis106 - Πεμ 07 Απρ 2011, 10:34:34
Θέμα δημοσίευσης:
Για τη μονάδα ABS/ESP δεν μπορω να εντοπίσω κωδικό, για τον εγκέφαλο είναι αυτος που έδωσα παραπάνω...
Κώστα αν βρήκες κωδικό δώσ'τον εσύ.
power - Πεμ 07 Απρ 2011, 10:40:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν τον έχω τον κωδικό απλός επειδή είχα αυτό το πρόβλημα πριν μια εβδομάδα και ήμουν στην peugeot μου είπαν πως υπάρχουν δυο κωδικοί ο ένας προγραμματισμένος και ο άλλος απρογραμμάτιστος.
Λογικά είναι αυτοί που έχεις βρει. Για αυτό είναι δυο.
makis106 - Πεμ 07 Απρ 2011, 10:45:36
Θέμα δημοσίευσης:
Κώστα οι κωδικοί που έχω δώσει, αφορούν τον εγκέφαλο του ESP που είναι κατω απο το χειρόφρενο, και όχι τη μηχανική μονάδα. Οι δυο κωδικοί αφορούν παλιά και νεα έκδοση...
power - Πεμ 07 Απρ 2011, 10:49:33
Θέμα δημοσίευσης:
Α! sorry νόμιζα στην μονάδα αναφερόσουν.
Gr13 - Πεμ 07 Απρ 2011, 17:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
Σε εμενα το ABS δουλεύει,μονο ΕΣΡ/ASR δεν έχω από τον Ιούλιο και είπα να το έφτιαχνα.Αν ξέρει κανεις κάτι επί του θέματος .....
Gr13 - Πεμ 07 Απρ 2011, 17:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Κώστα οι κωδικοί που έχω δώσει, αφορούν τον εγκέφαλο του ESP που είναι κατω απο το χειρόφρενο, και όχι τη μηχανική μονάδα. Οι δυο κωδικοί αφορούν παλιά και νεα έκδοση...

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει εκεί το πρόβλημα και να μην δουλεύουν το ΕΣΡ/ASR ?
makis106 - Πεμ 07 Απρ 2011, 18:26:51
Θέμα δημοσίευσης:
Σε αυτο δεν μπορώ να σου απαντήσω εγώ, πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία για μια απλή διάγνωση, μη πηγαίνεις στα τυφλά...
MAD - Πεμ 07 Απρ 2011, 19:02:46
Θέμα δημοσίευσης:
Τι διαφορα στην τιμη υπάρχει για του Rallye και στου RC ?
Πόσο έχει το ένα και πόσο του αλλού;
PICASO - Πεμ 07 Απρ 2011, 21:20:35
Θέμα δημοσίευσης:
Gr13 έγραψε:
Σε εμενα το ABS δουλεύει,μονο ΕΣΡ/ASR δεν έχω από τον Ιούλιο και είπα να το έφτιαχνα.Αν ξέρει κανεις κάτι επί του θέματος .....

Και σε μενα δουλευε το abs και δεν δουλευε το esp.Τελικα μου αλλαξαν ολη την μοναδα απο μπροστα γιατι εκεινη ειχε προβλημα.Πανε στην αντιπροσοπεια και δες το παντως.
power - Πεμ 07 Απρ 2011, 21:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
Σε μενα τιποτα δεν δουλευε! Ουτε esp ουτε abs Sad
giannis27 - Πεμ 07 Απρ 2011, 21:40:28
Θέμα δημοσίευσης:
χρήστο σε περίπτωση που χρειάζεται αλλαγή κ η μηχανική μονάδα τσίμπα το http://cgi.ebay.de/ABS-ESP-Steuerblock-Peugeot-207-/250799788443?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3a64d5119b
Gr13 - Παρ 08 Απρ 2011, 09:45:35
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
χρήστο σε περίπτωση που χρειάζεται αλλαγή κ η μηχανική μονάδα τσίμπα το http://cgi.ebay.de/ABS-ESP-Steuerblock-Peugeot-207-/250799788443?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3a64d5119b

Ναι το έχω δει,είναι όλη η μονάδα αυτό?
nido - Παρ 08 Απρ 2011, 11:20:24
Θέμα δημοσίευσης:
Τι σου άλλαξαν και έχεις τόση διαφορά στο πεντάλ φρένου?
(εμένα πάντως μ'αρέσει να θέλει αρκετή δύναμη αφού μπορώ να ρυθμίσω το φρενάρισμα πιο εύκολα με το αριστερό όταν το πλακώνω σε στροφιλίκια Cool )
power - Παρ 08 Απρ 2011, 11:24:57
Θέμα δημοσίευσης:
Αν αναφέρεσαι σε μένα μονάδα esp άλλαξα. Εξαέρωση ήθελαν τα φρένα. Τώρα μια χαρά είναι.
nido - Παρ 08 Απρ 2011, 13:21:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, σ'εσένα αναφερόμουν Κώστα.
Σορι, είχα να κάνω refresh κάτι μέρες κ δεν είδα την προηγούμενη σελίδα! Embarassed
giaouts - Κυρ 10 Απρ 2011, 18:42:56
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω το ιδιο προβλημα με τον Gr13 (Chris) εχω ... δηλαδη εχω ABS δεν εχω ESP / ASR μου εβγαλε στ διαγνωστικο οτι εχει κολημενη βαλβιδα ESP και αυτη βρισκεται μεσα στην μοναδα του esp αρα πρεπει να αλλαχτει ολη η μοναδα του esp ...
Aρα ειμαι και εγω ενας απο αυτους που ψαχνουν μοναδα ESP αλλα η τιμη των 1100 που θελει η αντοιπροσωπια ειναι πολλα !!!
Νομιζω πως ο κωδικος της μοναδας ειναι 4125 Z4 Μπορει να μου το επιβαιβαιωσει καποιος ???
Gr13 - Δευ 11 Απρ 2011, 10:44:38
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες σήμερα άκουσα τα πιο ευχάριστα νέα που μπορούσα να ακούσω,με πήραν από την peugeot και μου είπαν ότι τους ειδοποίησαν από Γαλλία ότι μου καλύπτουν εξολοκλήρου την μονάδα ESP/ASR και μπορεί και την εργασία. Very happy Very happy Very happy Very happy Thumbs Up Worthy
power - Δευ 11 Απρ 2011, 11:09:59
Θέμα δημοσίευσης:
αυτα ειναι αντε με γεια Very happy
makis106 - Δευ 11 Απρ 2011, 12:09:14
Θέμα δημοσίευσης:
Gr13 έγραψε:
Παίδες σήμερα άκουσα τα πιο ευχάριστα νέα που μπορούσα να ακούσω,με πήραν από την peugeot και μου είπαν ότι τους ειδοποίησαν από Γαλλία ότι μου καλύπτουν εξολοκλήρου την μονάδα ESP/ASR και μπορεί και την εργασία. Very happy Very happy Very happy Very happy Thumbs Up Worthy

Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
giannisC2vts - Δευ 11 Απρ 2011, 12:24:20
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα Citroen C2vts βγάζει αυτο το σφάλμα εδώ και κανα 6 μηνο απο αντιπροσωπεία μου είπαν ότι θέλει ευθηγράμμιση αλλά φυσικά και δεν τους άκουσα αετό πετούν εκεί! το ABS δουλεύει το Esp κοιμάται το ΑSR δεν ξέρω τι κάνει.
Gr13 - Δευ 11 Απρ 2011, 12:48:36
Θέμα δημοσίευσης:
giannisC2vts έγραψε:
παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα Citroen C2vts βγάζει αυτο το σφάλμα εδώ και κανα 6 μηνο απο αντιπροσωπεία μου είπαν ότι θέλει ευθηγράμμιση αλλά φυσικά και δεν τους άκουσα αετό πετούν εκεί! το ABS δουλεύει το Esp κοιμάται το ΑSR δεν ξέρω τι κάνει.

Το πιο πιθανό είναι να κάηκε η μονάδα ΕSP/ASR,όπως και στους περισσοτερους εδώ.
giannisC2vts - Δευ 11 Απρ 2011, 12:58:38
Θέμα δημοσίευσης:
Gr13 έγραψε:
giannisC2vts έγραψε:

Το πιο πιθανό είναι να κάηκε η μονάδα ΕSP/ASR,όπως και στους περισσοτερους εδώ.

Περαστικά μας δηλαδή!
giannis27 - Δευ 11 Απρ 2011, 15:32:56
Θέμα δημοσίευσης:
χρηστάρα καλώς τα δέχτηκες τα καλά τα νέα ! Thumbs Up

βγες έξω κ ξεκόλιασε το αμάξι να το χαρείς όσο δεν έχει esp Laughing
Gr13 - Δευ 11 Απρ 2011, 23:03:54
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
χρηστάρα καλώς τα δέχτηκες τα καλά τα νέα ! Thumbs Up

βγες έξω κ ξεκόλιασε το αμάξι να το χαρείς όσο δεν έχει esp Laughing

Ευχαριστώ Γιάννη,οσο για τα γκαζια τα εχει φάει ,μιας και το ειχα ετσι απο το καλοκαίρι Very happy
giaouts - Τρι 12 Απρ 2011, 16:24:57
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε Gr13 θα σου το αλλαξουν αν και εχει ληξει η εγγυηση ???
PICASO - Τρι 12 Απρ 2011, 22:26:19
Θέμα δημοσίευσης:
giaouts έγραψε:

Και σε μενα το ειχαν αλλαξει αφου εληξε η εγγυηση.
Gr13 - Τρι 12 Απρ 2011, 23:02:59
Θέμα δημοσίευσης:
giaouts έγραψε:

Ναί φίλε ,εντολή απο Γαλλία.
ironman02 - Τετ 13 Απρ 2011, 00:13:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ίσως είναι υποχρεωμένοι να το αλλάζουν λόγω ασφάλειας, μιας και είναι πλέον υποχρεωτικό το esp. Θα λέει ο καλός ο ευρωπαίος ο νομοθέτης ότι "αν είστε τόσο μαλ**ες και σας χαλάει το esp στα αυτοκίνητα που φτιάχνετε θα το αλλάζετε εσείς στο κόσμο τσάμπα.." Laughing

Ίσως να σκέφτονται και το ενδεχόμενο να γίνει τροχαίο και να αποδείξεις ότι δε δούλευε το esp. Μάλλον θα τους πάρει ο διάολος τότε και θα θέλουν να το αποφύγουν και αυτό. Αν ήταν κάτι άλλο όχι τόσο "σοβαρό" για την ασφάλεια δε νομίζω να το άλλαζαν.. Rolling eyes
Gr13 - Τετ 13 Απρ 2011, 08:25:11
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Ίσως είναι υποχρεωμένοι να το αλλάζουν λόγω ασφάλειας, μιας και είναι πλέον υποχρεωτικό το esp. Θα λέει ο καλός ο ευρωπαίος ο νομοθέτης ότι "αν είστε τόσο μαλ**ες και σας χαλάει το esp στα αυτοκίνητα που φτιάχνετε θα το αλλάζετε εσείς στο κόσμο τσάμπα.." Laughing

Ίσως να σκέφτονται και το ενδεχόμενο να γίνει τροχαίο και να αποδείξεις ότι δε δούλευε το esp. Μάλλον θα τους πάρει ο διάολος τότε και θα θέλουν να το αποφύγουν και αυτό. Αν ήταν κάτι άλλο όχι τόσο "σοβαρό" για την ασφάλεια δε νομίζω να το άλλαζαν.. Rolling eyes

Και εγώ σε αυτό το συλλογισμό κατέληξα,αλλα και σε άλλον ένα οι Ελληνικές αντιπροσωπείες είναι πολύ πιθανό να στο φέρνουν τσάμπα με εντολή από Γαλλία και να σου λένε και καλά ,ότι δεν μπορούσαν αλλα θα σου κάνουν έκπτωση για να το αγοράσεις για να τα οικονομήσουν.Οι περισσότερες που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι,απλά θα σου κάνουμε μια έκπτωση 40% για αγορά του.Γι αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Κοκκινόπουλο που τα ανέλαβε όλα με δίκια του πρωτοβουλία και σύντομα θα μπει το ΕSP/ASR ξανά στο αμάξι μου.
giaouts - Τετ 13 Απρ 2011, 23:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
PICASO (HLIAS) - σε πιο συνεργειο σου το αλλαξαν?

Λες να παω μια βολτα τωρα που βρισκομαι Θεσσαλονικη?
Γιατι Πτολεμαϊδα δεν βλεπω να κανουν τετοια εξυπηρετηση !!!
Βασικα δεν εχω παει στην LION στην Κοζανη ακομα ... μπας και γινει κανα θαυμα ...

Παντως ειναι ΜΕΓΑΛΗ βλακια της PEUGEOT που δεν τα κανει ανακληση ...
PICASO - Πεμ 14 Απρ 2011, 17:23:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα μου το αλλαξαν στην αντιπροσοπεια στην Ορεστιαδα.
Εχει βγαλει χαρτι η peugeot οτι το συγκεκριμενο ανταλακτικο σε καποια μοντελα εχει βγει ελατοματικο.
Ψαξ'το λιγο Wink
Gr13 - Τρι 19 Απρ 2011, 17:34:12
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα εντάξει μπήκε η καινούρια μονάδα ΕSP/ASR και τελικά δεν πλήρωσα ούτε εργατικά ,τα ανέλαβαν όλα από Γαλλία.Και επιπλέον μου είπαν ότι η Peugeot έχει ανακαλέσει όλες τις μονάδες που είχαν πρόβλημα για αλλαγή με καινούριες για συγκεκριμένα μοντέλα,εμενα είναι Τέλος Μαΐου 2008,οποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ας ψαχτεί λίγο,λογικά θα του αλλάξουν τσάμπα μονάδα.
ironman02 - Τρι 19 Απρ 2011, 22:17:32
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμένα κάπου εκεί πρέπει να είναι κατασκευή ίσως και νωρίτερα αλλά δε μου έχει έρθει τίποτα για ανάκληση και ευτυχώς δουλεύει ακόμα.. Rolling eyes
king207cc - Τρι 19 Απρ 2011, 23:15:52
Θέμα δημοσίευσης:
Gr13 έγραψε:
Όλα εντάξει μπήκε η καινούρια μονάδα ΕSP/ASR και τελικά δεν πλήρωσα ούτε εργατικά ,τα ανέλαβαν όλα από Γαλλία.Και επιπλέον μου είπαν ότι η Peugeot έχει ανακαλέσει όλες τις μονάδες που είχαν πρόβλημα για αλλαγή με καινούριες για συγκεκριμένα μοντέλα,εμενα είναι Τέλος Μαΐου 2008,οποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ας ψαχτεί λίγο,λογικά θα του αλλάξουν τσάμπα μονάδα.

ironman02 - Τρι 19 Απρ 2011, 23:21:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ε φαντάζομαι ότι θα είναι συγκεκριμένη η σειρά που είχε πρόβλημα. Αν και πρώτη φορά ακούω ότι ανακάλεσαν..Στον chris π.χ που είχε πρόβλημα, απ'ότι κατάλαβα δεν του είπαν τίποτα για ανάκληση..

Πρέπει να πάς μόνος σου υποθέτω για να στην αλλάξουν, αλλιώς κάνουν τα στραβά μάτια μέχρι να χαλάσει..Αυτό δεν είναι ανάκληση.. Rolling eyes
Gr13 - Τετ 20 Απρ 2011, 09:07:14
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Ε φαντάζομαι ότι θα είναι συγκεκριμένη η σειρά που είχε πρόβλημα. Αν και πρώτη φορά ακούω ότι ανακάλεσαν..Στον chris π.χ που είχε πρόβλημα, απ'ότι κατάλαβα δεν του είπαν τίποτα για ανάκληση..

Πρέπει να πάς μόνος σου υποθέτω για να στην αλλάξουν, αλλιώς κάνουν τα στραβά μάτια μέχρι να χαλάσει..Αυτό δεν είναι ανάκληση.. Rolling eyes

Όπως τα λες ,από αυτά που κατάλαβα εγώ από τα κεντρικά στη Γαλλία έχουν δώσει ότι όσα χαλάνε να τα αλλάζουν τσάμπα,διότι γνωρίζουν ότι βγήκε ελαττωματική η μονάδα σε αρκετά μοντέλα τους,γι αυτό και η αλλαγή σε εμενα αν και έχει λήξει η εγγύηση μου.
manaros - Κυρ 24 Απρ 2011, 16:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια σημερα μου αναψε και μενα στιγμιαια η αντιπαθεστατη ενδειξη που συνοδευτηκε απο το κοκκινο στοπ στο καντραν των οργανων..υστερα απο ξεζουμισμα απο οινοη προς Αθηνα,λιγο πριν βγω εθνικη και αφου εχει φαει πολυ ξυλο το αμαξι με το esp να αναβοσβηνει συνεχως,κατα την επιταχυνση σε ευθεια μου αναψε...2 μπιπ,κοκκινο στοπ και ενδειξη esP στην κεντρικη οθονη.σε ενα δευτερο σβησαν ολα μονα τους χωρις την παραμικρη επιπτωση στο αμαξι.
περιπτωση πρωτη
ακουγα κανα λεπτο πριν μου το κανει ενα σφυριγμα απο τον μπροστα αριστερο τροχο,αρα μπορει να ειχε κανα πετραδακι και να επηρεασε;;
περιπτωση δευτερη και πιθανοτερη
οταν εφτασα σπιτι ειδα πως τα υγρα φρενων εχουν κατεβει αρκετα.αρα τα τακακια μου μπορει να ετοιμαζονται για αντικατασταση και η αντλια φρενων να ξεμεινε στιγμιαια απο λαδι;

νομιζω πως δεν εχουμε ενδειξη για φθαρμενα τακακια,ε;
Gr13 - Τρι 26 Απρ 2011, 18:54:44
Θέμα δημοσίευσης:
manaros έγραψε:
νομιζω πως δεν εχουμε ενδειξη για φθαρμενα τακακια,ε;

Το έχω ρωτήσει ,όχι δεν έχουμε ένδειξη για φθαρμένα τακάκια.
giaouts - Δευ 20 Ιούν 2011, 20:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια μηπως το βαζουν σε εγγυηση αλλου αυτοκινητου και το περναν ετσι ???
Puzzle - Τετ 14 Σεπ 2011, 08:36:00
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα σας.
Προχτες μου αναψε το esp asr... μοντελο 08/2007..
Παω αντιπροσωπεια, διαγνωση χαλασμενος εγκεφαλος esp...
Στελνει μνμ στα κεντρικα της lion κ σχεδον αμεσα ηρθε η απαντηση.. πληρης καλυψη στην εγγυηση... βεβαια θα πληρωσω λεει η δικια μου αντιπροσωπεια 150 ευρω εργατικα...(τωρα τη πληρη καλυψη τεσπα, μαλλον μονο ανταλλακτικου)...
Βεβαια ειχα ενημερωθει κ απο εδω οτι καποια παιδια ειχαν πληρωσει κ αυτοι 150 ευρω, κ αλλοι τιποτα...
Τωρα βεβαια απο τον 4ψηφιο που θα διναμε αλλιως λες δε βαριεσαι...
makis106 - Τετ 14 Σεπ 2011, 08:39:18
Θέμα δημοσίευσης:
150€ σε πόσες εργατοώρες αντιστοιχούν Question Question Rolling eyes
Gotcha - Τετ 14 Σεπ 2011, 09:15:13
Θέμα δημοσίευσης:
Σε εξουσιοδοτημενο Μακη περιπου 3 και κατι. Αν θυμαμαι καλα καπου στα 42-43 χρεωνουν την ωρα
makis106 - Τετ 14 Σεπ 2011, 09:23:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλιστα, 3 και κάτι ώρες για να αλλάξουν και να σετάρουν ένα εγκεφαλάκι! Hunter Hunter

Και μετά γκρινιάζουν γιατί φεύγει ο κόσμος απ' τις αντιπροσωπείες...
Jim207GT - Τετ 14 Σεπ 2011, 09:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Μάλιστα, 3 και κάτι ώρες για να αλλάξουν και να σετάρουν ένα εγκεφαλάκι! Hunter Hunter

Και μετά γκρινιάζουν γιατί φεύγει ο κόσμος απ' τις αντιπροσωπείες...

Κανοντας το συνηγορο του διαβολου αλλαζουν και υγρα φρενων και κανουν εξαερωση που αμα τους κατσει σαν το RC του GhostDog οχι 3ς αλλα 13ς ωρες θα κανουν.....
makis106 - Τετ 14 Σεπ 2011, 09:52:34
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μιλάμε για τη μονάδα, πάω πάσο. Εγώ άκουσα για εγκεφαλάκι.
Αν και υγρά άλλαξα και εγώ στο δικο μου τον περασμένο μήνα, και δεν μου πήρε πάνω απο μισή ώρα...
Μαριάνα - Πεμ 15 Σεπ 2011, 08:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού το αυτοκίνητο είναι πλέον εκτός εγγύησης και μάλιστα εδώ και καιρό,
πώς γίνεται και σου καλύπτουν όλο το ποσό του καινούριου ανταλλακτικού / της βλάβης (η οποία τυγχάνει να είναι και πανάκριβη);
Δηλαδή το ποσό της συμμετοχής σου είναι μόνο τα εργατικά (150Ευρώ);
Σίγουρα κάτι μου διαφεύγει, δεν έχω καταλάβει καλά... Embarassed
makis106 - Πεμ 15 Σεπ 2011, 09:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
Gr13 έγραψε:
Wink
Μαριάνα - Πεμ 15 Σεπ 2011, 10:48:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έκανα το προφανές, να διαβάσω πιο πίσω... Embarassed

Μάλιστα.
Οπότε το δικό μου που το πήρα 9/2008 περιλαμβάνεται στα ανακληθέντα;
Μέχρι στιγμής δεν μου έχει εμφανίσει αυτό το πρόβλημα. Αν μου το εμφανίσει ακόμα και μερικά χρόνια αργότερα, θα μου αλλάξουν τη μονάδα δωρεάν;
Sinanai - Πεμ 15 Σεπ 2011, 10:53:31
Θέμα δημοσίευσης:
Και δεν πας, να πεις ότι στο εμφάνισε, να στην αλλάξουν; Laughing
Μαριάνα - Πεμ 15 Σεπ 2011, 10:57:29
Θέμα δημοσίευσης:
...χαχαχα, σωστός Cool Mr. Green
Δεν θα δουν όμως ότι δεν κράτησε βλάβη;
dimkeras - Πεμ 15 Σεπ 2011, 13:19:44
Θέμα δημοσίευσης:
@ Μαριανα

Να σου στείλω τη δική μου την παλιά?!

(Εμένα πάντως, πέρσυ το καλοκαίρι που μου χάλασε η μονάδα -μετά από 3,5 χρόνια- δε μου την κάλυψαν Confused )
Μαριάνα - Πεμ 15 Σεπ 2011, 14:51:10
Θέμα δημοσίευσης:
...ωχ! Και πλήρωσες τόσα πολλά;! Confused

Ποιά παλιά να μου στείλεις, αφού σου βγήκε off... Lol
( Εκτός κι αν πάλι δεν έχω καταλάβει σωστά Wink )
Puzzle - Παρ 16 Σεπ 2011, 06:30:54
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα θα το παω το αμαξι...μιλησα κ με lion για επιβεβαιωση κ μου ειπε οτι απο τη στιγμη που εισαι εκτος εγγυησης εμεις σου καλυπτουμε το ανταλλακτικο αλλα εσυ πρεπει να πληρωσεις την εργασια...
150 ευρω μαζι με 2 λιτρα λαδι για την συγκεκριμενη εργασια μου ειπαν...
Ουτως η αλλως εχω φυγει απο αντιπροσωπεια κ παω πλαγιως πλεον...
Αυτο ομως δεν μπορω να το αποφυγω συν οτι σε αυτη τη περιπτωση σε παρηγορει το γεγονος οτι δεν πληρωνεις τα 1400 ευρω..
Τεσπα ειδωμεν....
dimkeras - Παρ 16 Σεπ 2011, 19:40:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μαριάνα έγραψε:

Να σου τη στείλω για να "βγεις" κι εσύ off (και να γίνει αντικατάσταση κλπ κλπ..! Smile )
Puzzle - Παρ 16 Σεπ 2011, 20:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα η εργασια μαζι με 2 λιτρα λαδι πηγε στα 135 ευρω κ με χαρα διαπιστωσα οτι το esp πλεον ειναι πληρες απενεργοποιησιμο...
makis106 - Παρ 16 Σεπ 2011, 20:24:10
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
Τελικα η εργασια μαζι με 2 λιτρα λαδι πηγε στα 135 ευρω κ με χαρα διαπιστωσα οτι το esp πλεον ειναι πληρες απενεργοποιησιμο...

εγκέφαλος RC Question
Puzzle - Παρ 16 Σεπ 2011, 21:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Puzzle έγραψε:

εγκέφαλος RC Question

Δεν ρωτησα γιατι το πηρα πρεφα αργοτερα...Οταν το παρηγγειλε μου ειπε εχει ενα τελευταιο κομματι στην ελλαδα..
Παντως δεν με χαλασε καθολου... Laughing
makis106 - Παρ 16 Σεπ 2011, 21:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ούτε εμένα θα με χάλαγε! Laughing
MEMsound - Σαβ 17 Σεπ 2011, 01:42:52
Θέμα δημοσίευσης:
Puzzle έγραψε:
makis106 έγραψε:
Puzzle έγραψε:

εγκέφαλος RC Question

Δεν ρωτησα γιατι το πηρα πρεφα αργοτερα...Οταν το παρηγγειλε μου ειπε εχει ενα τελευταιο κομματι στην ελλαδα..

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!
Για μαθε σε παρακαλω τι και πως... Wink Wink Wink
tamias - Σαβ 17 Σεπ 2011, 09:25:02
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα στο forum.
Να αναφέρω κι εγώ τα ευχάριστα. Πριν από δύο εβδομάδες, κι ενώ δεν είχα ξανά ασχοληθεί με το θέμα της χαλασμένης μονάδας μου, πέρασα τυχαία από την αντιπροσωπεία, όπου έγινε πάλι διάγνωση της βλάβης.
Με ξανακάλεσαν προχτές το μεσημέρι και πήραν τον κωδικό της μονάδας, για να τον στείλουν Γαλλία. Τελικά η μονάδα θα αντικατασταθεί και θα πληρώσω το κόστος των εργατικών και των υγρών, περίπου 140ευρώ. Είναι πλέον σε εξέλιξη η παραγγελία της μονάδας.
Επίσης έκανα αναβάθμιση λογισμικού του κινητήρα με το τελευταίο (δεν είχα κάνει ποτέ, και η έκδοση που είχε ήταν του 2007), και πραγματικά άλλαξε η απόκριση στις χαμηλές στροφές, που πριν πατουσα το πεντάλ και περίμενα να ανεβάσει στροφές ακόμη και με πρώτη.(Αυτό δεν συνέβαινε πάντα, αλλά συνέβαινε συχνά).
Να σημειώσω ότι είμαι ενάμιση χρόνο εκτός εγγύησης, η ένδειξη είχε ανάψει ένα μήνα μετά την λήξη της, και το αυτοκίνητο είναι παραγωγής του 2007. (Έχω ποστάρει παλιότερα το συμβάν)
Αυτά.
Puzzle - Σαβ 17 Σεπ 2011, 10:04:33
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Puzzle έγραψε:
makis106 έγραψε:
Puzzle έγραψε:

εγκέφαλος RC Question

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!
Για μαθε σε παρακαλω τι και πως... Wink Wink Wink
. Μάνθο θα ρωτήσω τη Δευτέρα γιατί το παιδί που δουλεύει μέσα είναι φίλος κ θα σας ενημερώσω... Έχω τρελαθεί από τη ΧΑΡΑ μου αλλά φοβάμαι ότι θα γίνω ακόμα πιο συχνος επισκέπτης ελαστικών.
dimkeras - Σαβ 17 Σεπ 2011, 10:15:25
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως, εξ όσων γνωρίζω, ακόμη και από RC αν πάρεις μονάδα, στα GT/ Rallye δεν είναι απενεργοποιήσιμη πλήρως Confused Η εντολή απενεργοποίησης είναι από τον εγκέφαλο, όχι από τη μονάδα.

Τώρα, αν σου'γινε τέτοιο σκηνικό με πλάγιο τρόπο, δώσε info και σ'εμάς! Very happy
Μαριάνα - Σαβ 17 Σεπ 2011, 16:46:51
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Μαριάνα έγραψε:

Να σου τη στείλω για να "βγεις" κι εσύ off (και να γίνει αντικατάσταση κλπ κλπ..! Smile )

... Laughing , δεν παίζεσαι Cool

Και δεν την στέλνεις; Μπορεί να αποδειχτεί πολύ χρήσιμη τελικά Thumb right

tamias έγραψε:
Καλημέρα στο forum.
Να αναφέρω κι εγώ τα ευχάριστα. Πριν από δύο εβδομάδες, κι ενώ δεν είχα ξανά ασχοληθεί με το θέμα της χαλασμένης μονάδας μου, πέρασα τυχαία από την αντιπροσωπεία, όπου έγινε πάλι διάγνωση της βλάβης.
Με ξανακάλεσαν προχτές το μεσημέρι και πήραν τον κωδικό της μονάδας, για να τον στείλουν Γαλλία. Τελικά η μονάδα θα αντικατασταθεί και θα πληρώσω το κόστος των εργατικών και των υγρών, περίπου 140ευρώ. Είναι πλέον σε εξέλιξη η παραγγελία της μονάδας.
Επίσης έκανα αναβάθμιση λογισμικού του κινητήρα με το τελευταίο (δεν είχα κάνει ποτέ, και η έκδοση που είχε ήταν του 2007), και πραγματικά άλλαξε η απόκριση στις χαμηλές στροφές, που πριν πατουσα το πεντάλ και περίμενα να ανεβάσει στροφές ακόμη και με πρώτη.(Αυτό δεν συνέβαινε πάντα, αλλά συνέβαινε συχνά).
Να σημειώσω ότι είμαι ενάμιση χρόνο εκτός εγγύησης, η ένδειξη είχε ανάψει ένα μήνα μετά την λήξη της, και το αυτοκίνητο είναι παραγωγής του 2007. (Έχω ποστάρει παλιότερα το συμβάν)
Αυτά.

...ενδιαφέρον! Smile

Σε ποιά αντιπροσωπεία όλα αυτά;
dimkeras - Τρι 27 Σεπ 2011, 11:16:57
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα σε όλους.

Χθες, Δευτέρα 26/9/11 πήγα αντιπροσωπία (για άλλο λόγο) και επί τη ευκαιρία μπριζώσαμε το υβρίδιο για να καταγράψουμε το χαλασμένο ESP.

Στέλνουμε τη φόρμα συμπληρωμένη στα κεντρικά και περιμένουμε απάντηση.

Σε 20 λεπτά έρχεται γραπτώς ότι η αντικατάσταση δε μπορεί να καλυφθεί από εγγύηση διότι είμαστε εκτός ορίων.

Ρωτάω αντιπροσωπία για τα όρια, δε μου δίνουν απάντηση (απόρρητα στοιχεία λένε).

Παίρνω κεντρικά Lion, μιλάω με τις εγγυήσεις και μετά από 15 λεπτά ατέρμονων ερωταπαντήσεων δεν έβγαλα άκρη.

Εν τω μεταξύ, ενημερώνω αυτόν που μιλούσα στις εγγυήσεις (κεντρικά) ότι γνωρίζω για την οδηγία αντικατάστασης κι έτσι πήγα αντιπροσωπία, όπως επίσης και ότι γνωρίζω τουλάχιστον 3 περιπτώσεις αντικατάστασης εκτός εγγύησης αλλά με κάλυψη της εταιρίας.

Αρνήθηκε να μου δώσει οποιοδήποτε στοιχείο σχετικά με τις καλύψεις. Το μόνο που μου είπε, που προφανώς θυμήθηκε από τη χθεσινή φόρμα -αφού τηλεφωνικά δε του το ανέφερα-, πως : "Από όσο θυμάμαι το αυτοκίνητό σας έχει πάνω από 150.000km" Exclamation Voila!

Και ρωτάω εγώ τώρα. Από τα συμφραζόμενα και τον τρόπο έκφρασης, το όριο μάλλον είναι οι 150.000km. Αν λοιπόν το όριο είναι όντως αυτό, αλλά αφού την Παρασκευή το απόγευμα που μου εμφανίστηκε η βλάβη ήμουν στην Αλεξανδρούπολη με 149.320(κλειστά συνεργεία), για να κατέβω Λευκάδα έκανα 680km, και για να πάω Πρέβεζα Δευτέρα πρωί έκανα ακόμη 35km, και, χωρίς δική μου υπαιτιότητα, έφτασα τα 150.040km, βγαίνω αυτομάτως εκτός κάλυψης; Θα βγει τίποτα αν το κυνηγήσω -δια της ορθής οδού- ή να κινηθώ διαφορετικά;

Μια σκέψη μου ήταν να κάνω μια επιστολή προς τα κεντρικά όπου θα ζητώ να με ενημερώσουν για ποιο λόγο καλούμαι να πληρώσω 1.730+150€, τη στιγμή που αντίστοιχης ηλικίας -και εκτός εγγύησης- αυτοκίνητα καλύφθηκαν από εγγύηση. Και με χρονικό περιθώριο απάντησης 48 ωρών προτού κοινοποιηθεί στη Γαλλία.

Άλλη σκέψη να τους ενημερώσω ότι θα δημοσιεύσω σε περιοδικά και σάιτ αυτοκινήτου το γεγονός αυτό και την αντιμετώπιση της επίσημης αντιπροσωπίας. Και ίσως, αν το χοντρύνουμε λίγο παραπάνω, να δημοσιοποιήσω και το service book μου, που από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας ξεκίνησαν οι βλάβες, που τις περισσότερες δε μου τις κάλυψαν ούτε έστω συμβολικά με το κόστος τοποθέτησης αφού για όλες αποφαίνονταν "κακή χρήση" (έτσι μου είπαν ακόμη και για την αντλία υψηλής, επειδή σε 25 μήνες είχε 85.000km!), και που φτάσαμε μετά από 4μιση χρόνια και 140.000km, με πολύ προσεγμένη συντήρηση του αυτοκινήτου, να αντικαταστήσουμε ακόμη και ολόκληρο τον κινητήρα.

Ο λόγος που μπήκα στη διαδικασία αυτή δεν είναι να αντικαταστήσω το χαλασμένο ανταλλακτικό μου. Αν ήθελα μόνο αυτό έχω άλλους τρόπους, ορθούς και μή.

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι μέσα σε 4μιση χρόνια πλήρωσα ένα αυτοκίνητο με 21.000€ και έχω δώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 8 χιλιάρικα σε ζημιές, για να μπορεί απλώς να κινείται. Και αν όντως είμαι "εκτός ορίων" για 40km, τότε θα το κυνηγήσω για την ηθική δικαίωση και μόνο.

Οποιαδήποτε γνώμη και άποψη είναι δεκτή.

Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και ευχαριστώ προκαταβολικά.
MEMsound - Τρι 27 Σεπ 2011, 11:33:28
Θέμα δημοσίευσης:
μια ομορφια...
ξαναμιλα τους
αμαρτια ειναι τοσα λεφτα...
Puzzle - Παρ 07 Οκτ 2011, 14:30:49
Θέμα δημοσίευσης:
Οφειλω μια συγγνωμη για την τελικα παραπληροφορηση...
Δεν ξερω τι ειχε γινει, αλλα εκτοτε των μνμ μου, το esp δουλευε οπως παλαιοτερα και στα 50χλμ ενεργοποιειται παλι...
dimkeras κατευθειαν επιστολη στη γαλλια, στην ενωση καταναλωτων με κοινοποιηση τη lion...
Καντο, γραψε ακριβως τα γεγονοτα κ νομιζω θα αλλαξουν πολλα...
dimkeras - Τρι 11 Οκτ 2011, 12:05:10
Θέμα δημοσίευσης:
SOS και PLEASE,

Όποιος έχει αλλάξει μονάδα ESP στο αυτοκίνητό του με κάλυψη, μερική ή ολική, από την Peugeot, παρακαλώ να αναρτήσει τα στοιχεία του ως εξής :

ΗΜ/ΝΙΑ 1ης ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ :
ΗΜ/ΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ :
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ :
ΚΑΛΥΨΗ (ΟΛΙΚΗ / ΜΕΡΙΚΗ) :

Τα στοιχεία αυτά τα θέλω διότι ξεκίνησα μια αντιπαράθεση με τη LION που δε ξέρω πού θα με βγάλει και θέλω τουλάχιστον να ξέρω τον λόγο για τον οποίο καλύφθηκαν οι δικές σας περιπτώσεις και η δική μου όχι.

Για την ιστορία, η προσφορά της LION στη δική μου περίπτωση είναι 30% έκπτωση σε ανταλλακτικό και εργασία, ήτοι κοστουμάκι 1.100€.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
isim - Τρι 11 Οκτ 2011, 22:30:40
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
SOS και PLEASE,

Όποιος έχει αλλάξει μονάδα ESP στο αυτοκίνητό του με κάλυψη, μερική ή ολική, από την Peugeot, παρακαλώ να αναρτήσει τα στοιχεία του ως εξής :

ΗΜ/ΝΙΑ 1ης ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ :7 Ιανουαριου 2008
ΗΜ/ΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ : 06/2010
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ :41000
ΚΑΛΥΨΗ (ΟΛΙΚΗ / ΜΕΡΙΚΗ) :ολικη

Τα στοιχεία αυτά τα θέλω διότι ξεκίνησα μια αντιπαράθεση με τη LION που δε ξέρω πού θα με βγάλει και θέλω τουλάχιστον να ξέρω τον λόγο για τον οποίο καλύφθηκαν οι δικές σας περιπτώσεις και η δική μου όχι.

Για την ιστορία, η προσφορά της LION στη δική μου περίπτωση είναι 30% έκπτωση σε ανταλλακτικό και εργασία, ήτοι κοστουμάκι 1.100€.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ελπιζω να βοηθησα καπως
power - Τρι 11 Οκτ 2011, 23:04:19
Θέμα δημοσίευσης:
ΗΜ/ΝΙΑ 1ης ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ : Μάιος 2007
ΗΜ/ΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ : 03/2011
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ :48000
ΚΑΛΥΨΗ (ΟΛΙΚΗ / ΜΕΡΙΚΗ) :ολική ( πλήρωσα μόνο τα εργατικά)
kostas_73 - Τρι 11 Οκτ 2011, 23:59:29
Θέμα δημοσίευσης:
ΗΜ/ΝΙΑ 1ης ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ : ΜΑΡΤΙΟΣ 2007
ΗΜ/ΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ : 08/2011
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ :25000
Η αντικατασταση εγινε στην OSCAR PEUGEOT
Puzzle - Τετ 26 Οκτ 2011, 12:10:54
Θέμα δημοσίευσης:
ΗΜ/ΝΙΑ 1ης ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ : ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007
ΗΜ/ΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ : 09/2011
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ :68000
Η αντικατασταση εγινε στον Ροδιτη.
tom207cc - Τετ 14 Δεκ 2011, 20:55:21
Θέμα δημοσίευσης: esp faulty
καλησπερα παιδια.χθες ξαφνικα ναψε και σε μενα το esp faulty και δεν θα σβησει.πηγα στο συνεργειο και μου ειπαν τα γνωστα θα ενημερωσουμε κεντρικα και βλεπουμε για το αν θα εχουμε καποια εκπτωση η αν θα εχουμε ολικη καλυψη.το αυτοκινητο ειναι μοντελο 07/2007 με 49500χμ.ολη η συντηρηση μεχρι τωρα εχει γινει στην αντιπροσωπεια.ειχε κανεισ καμια παρομοια περιπτωση απο θεσσαλονικη?
tamias - Πεμ 05 Ιαν 2012, 12:53:11
Θέμα δημοσίευσης:
ΗΜ/ΝΙΑ 1ης ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ : ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2008
ΗΜ/ΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ : ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ :15000
Η αντικατάσταση εγινε στην αντ/πία στο ΑΓΡΙΝΙΟ. (ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ)

Η μονάδα είχε έρθει 2 μήνες νωρίτερα, αλλά την πέρασα τώρα.
panoskar - Δευ 20 Φεβ 2012, 19:40:38
Θέμα δημοσίευσης: Esp σε 207 rallye
Η δικιά μου μονάδα με άφησε στις 04 Ιουνίου 2010.Το αυτοκίνητο ηταν εκτός εγγυησης για 7 μήνες, με 37000 χλμ μόνο. Απο τα πρώτα αυτοκίνητα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Με κάλυπταν κατα 40% μόνο, παρόλο που είχα μαζέψει ενα σωρό αρθρα και τους τα πήγα, απο παρόμοια προβλήματα σε αυτοκίνητα Peugeot και όχι μονο. Οποιο αυτοκίνητο φοράει την MK70 μονάδα ESP/ABS της ΑΤΕ με παραγωγή πρίν το 2008 μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα. Είναι απαράδεκτη εταιρεία, πρώτη φορά 'επεσε' Peugeot στα χέρια μου και θα είναι η τελευταία. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους δυσφημίζω και το κάνω σε κάθε ευκαιρεία που μου δίνεται. (Εχω αλλάξει τεντωτήρα χρονισμου (πιθανότατα και το πρώτο αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε), αντλία βενζίνης, υποπίεση, δεν σηκωνε πίεση η τουρμπίνα) Αν ωστόσο μπορεί να δικαιωθούμε, ΈΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!!
dimkeras - Τρι 21 Φεβ 2012, 11:48:25
Θέμα δημοσίευσης: Re: Esp σε 207 rallye
panoskar έγραψε:
Η δικιά μου μονάδα με άφησε στις 04 Ιουνίου 2010.Το αυτοκίνητο ηταν εκτός εγγυησης για 7 μήνες, με 37000 χλμ μόνο. Απο τα πρώτα αυτοκίνητα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Με κάλυπταν κατα 40% μόνο, παρόλο που είχα μαζέψει ενα σωρό αρθρα και τους τα πήγα, απο παρόμοια προβλήματα σε αυτοκίνητα Peugeot και όχι μονο. Οποιο αυτοκίνητο φοράει την MK70 μονάδα ESP/ABS της ΑΤΕ με παραγωγή πρίν το 2008 μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα. Είναι απαράδεκτη εταιρεία, πρώτη φορά 'επεσε' Peugeot στα χέρια μου και θα είναι η τελευταία. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους δυσφημίζω και το κάνω σε κάθε ευκαιρεία που μου δίνεται. (Εχω αλλάξει τεντωτήρα χρονισμου (πιθανότατα και το πρώτο αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε), αντλία βενζίνης, υποπίεση, δεν σηκωνε πίεση η τουρμπίνα) Αν ωστόσο μπορεί να δικαιωθούμε, ΈΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!!

Πιθανότερο είναι να βγούμε από την κρίση μέσα στο 2013 Crying or Very sad
KouKou - Τετ 10 Οκτ 2012, 21:31:58
Θέμα δημοσίευσης:
αλλος ενας καμμενος...... το εχω εδω και μια εβδομαδα. αυτοκινητο του 04/2007 με 90000χλμ. Το ειδαν στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν παρε τον πουλο εγγυηση δεν εχει.
Να παω και σε αλλη η τζαμπα κοπος? μπορω να κανω τιποτα αλλο?
dimkeras - Πεμ 11 Οκτ 2012, 08:22:19
Θέμα δημοσίευσης:
KouKou έγραψε:
αλλος ενας καμμενος...... το εχω εδω και μια εβδομαδα. αυτοκινητο του 04/2007 με 90000χλμ. Το ειδαν στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν παρε τον πουλο εγγυηση δεν εχει.
Να παω και σε αλλη η τζαμπα κοπος? μπορω να κανω τιποτα αλλο?

Μόνο αν βρεθεί κάποιος που να θέλει να σε βοηθήσει μπορεί να βγάλεις άκρη, αλλά και πάλι θα πληρώσεις ένα -αρκετά μεγάλο- μέρος του κόστους. Αν θες πάντως δοκίμασε και σε άλλη αντιπροσωπία μήπως καταφέρεις κάτι.
Μετά, αν θες τη γνώμη μου, ψάξου στα μεταχειρισμένα μήπως με 250-300 ευρώ βρεις καμιά μονάδα. Απλά θα πρέπει μέσω αντιπροσωπείας να κάνεις διασταύρωση των κωδικών για να δεις αν είναι συμβατή η νέα μονάδα με το αμάξωμά σου, μην την αγοράσεις και σου μείνει αμανάτι.
Εγώ πάντως άκρη δε βρήκα, λεφτά για δικηγόρους δε διέθετα οπότε το άφησα (κι έκατσα στον άξονα...). Α, ναι, μου πρότειναν να βάλω καινούρια μονάδα με μόλις(!) 1.200€, καθώς θα μου έκαναν έκπτωση λέει...
KouKou - Πεμ 11 Οκτ 2012, 09:54:09
Θέμα δημοσίευσης:
ευκαιρια...... να παω και εγω αν ειναι.....

δυσκολα τα πραγματα. θα δοκιμασω την τυχη μου και σε αλλη αλλα δεν ελπιζω πολλα.

υπαρχει περιπτωση να βρω και να μην κανει???? γιατι αυτο? δεν ειναι ιδιες ολες σε ralley gt rc?
dimkeras - Παρ 12 Οκτ 2012, 07:32:16
Θέμα δημοσίευσης:
KouKou έγραψε:
υπαρχει περιπτωση να βρω και να μην κανει???? γιατι αυτο? δεν ειναι ιδιες ολες σε ralley gt rc?

Όχι, δεν είναι ίδιες, έχουν συγκεκριμένους κωδικούς που είναι συμβατοί μεταξύ τους. Εγώ ας πούμε πήρα μονάδα από RC και ο κωδικός της ταίριαζε στο δικό μου που είναι GT. Δύο άλλες που είχα βρει από VTi και από Rallye δεν ταίριαζαν.
KouKou - Παρ 12 Οκτ 2012, 14:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
στειλε αν θες ενα pm απο που βρηκες???? μπας και βρω και εγω τιποτα.....
dimkeras - Σαβ 13 Οκτ 2012, 11:24:26
Θέμα δημοσίευσης:
KouKou έγραψε:
στειλε αν θες ενα pm απο που βρηκες???? μπας και βρω και εγω τιποτα.....

KouKou - Σαβ 13 Οκτ 2012, 19:53:57
Θέμα δημοσίευσης:
xexe

ευχαριστω θα το ψαξω!!!!!
iosif_t - Δευ 29 Οκτ 2012, 09:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα σας
Σήμερα άναψε για δεύτερη φορά στο διάστημα ενός μήνα το λαμπάκι του ESP.
Και την πρώτη φορά και σήμερα μόλις έσβησα κινητήρα και άναψα ξανά έσβησε και λειτουργεί κανονικά.
Για να δει τι βλάβη υπάρχει το συνεργείο πρέπει να το πάω όταν είναι αναμένο ή βγάζει που είναι το σφάλμα έτσι και αλλιώς;
makis106 - Δευ 29 Οκτ 2012, 15:03:27
Θέμα δημοσίευσης:
iosif_t έγραψε:
Καλημέρα σας
Σήμερα άναψε για δεύτερη φορά στο διάστημα ενός μήνα το λαμπάκι του ESP.
Και την πρώτη φορά και σήμερα μόλις έσβησα κινητήρα και άναψα ξανά έσβησε και λειτουργεί κανονικά.
Για να δει τι βλάβη υπάρχει το συνεργείο πρέπει να το πάω όταν είναι αναμένο ή βγάζει που είναι το σφάλμα έτσι και αλλιώς;

όχι, η βλάβη αποθηκεύεται.
iosif_t - Δευ 05 Νοέ 2012, 08:31:06
Θέμα δημοσίευσης:
Το κουλό της υπόθεσης είναι (γιατί το έκανε πάλι σήμερα) ότι το κάνει ακριβώς στο ίδιο σημείο της διαδρομής μου.Με cruise control ενεργό ίδια ταχύτητα ιδιο σημείο δρόμου.Πουθενά αλλού δεν έχει ανάψει.
vasilisalessia - Δευ 05 Νοέ 2012, 12:32:35
Θέμα δημοσίευσης:
ο υπολογιστης για να σου βγαλει τη ζημια στην οθονη αυτος την εχει ηδη δει πολυ πριν..εχει προσπαθησει να τη διορθωσει μονος του 5 με εξι φορες και μετα σου τη βγαζει εσενα σαν ζημια...και αν το σβησεις και το ξαναναψεις τοτε ξαναμετραει το λαθος και ξαναπροσπαθει να το διορθωσει απο την αρχη..εαν το λαθος το βρει πανω απο δυο τρεις φορες η αν δει οτι ο αισθητηρας τα κακαρωσε τοτε το βγαζει σε καθε αναμμα του αυτοκινητου γιατι το εχει αποθηκευσει..ετσι λειτουργουν στο περιπου οι εηκεφαλοι.γι αυτο καμμια φορα σβηνεται οταν το σβησεις και το ξαναναψεις μετα
pathfinder - Παρ 16 Νοέ 2012, 15:30:27
Θέμα δημοσίευσης:
13/11 διαγνώσθηκε βλάβη στο ESR/ASR. Το Αυτοκίνητο είναι 11/07 με 66.000 χλμ. και με όλα τα service σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Η Peugeot εδώ κάνει την πάπια ούτε καν την έκπτωση δεν μου έκαναν!

Το κυνηγάω και με Γαλλία, πάντως είναι πολλή Μαλ…. της Peugeot για βλάβη που οφείλετε σε αστοχία υλικού από προμηθευτή της, για αυτό υπάρχουν και οι ανακλήσεις.

Πάντως αν δεν βγάλω άκρη Peugeot/Citroen δεν ξαναγοράζω, είναι θέμα αρχής, άμα δεν με σέβονται αυτοί και εγώ τα λεφτά μου ξέρω να τα δίνω αλλού, αν ποτέ αλλάξω γιατί μάλλον το παντρεύτηκα. Με τις υγείες μου ... Mad Evil Twisted evil
evaf - Κυρ 30 Δεκ 2012, 21:49:43
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα,
σε τεχνικό έλεγχο στις 27/12 από συνεργείο της peugeot με ενημέρωσαν για το ίδιο τεχνικό πρόβλημα ΕSP/ABS με κόστος αποκατάστασης 1465 ευρώ.
Έχω ένα 207CC μοντέλο του 2007 με 63000km.
Έστειλα ήδη αίτημα από το site της peugeot να καλύψουν το κόστος και θα κάνω το ίδιο αίτημα προς τα κεντρικά από το συνεργείο που επισκέφτηκα.

Είναι προφανές, από τη συχνότητα των εμφανίσεων, ότι πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος και πρόβλημα για το οποίο δεν ευθυνόμαστε εμείς, ως οδηγοί.

Σε περίπτωση που δεν το καλύψουν, θα πάω στο συνήγορο του πολίτη.
Θα πρέπει να σέβονται τα χρήματα που όλοι έχουμε δώσει με την αγορά του αυτοκινήτου.
Ένας λόγος παραπάνω, όταν τίθεται και θέμα ασφαλείας καθώς η συγκεκριμένη μονάδα αφορά το ABS.
vasilisalessia - Κυρ 30 Δεκ 2012, 22:02:58
Θέμα δημοσίευσης:
ψαξε το καλυτερα και μη δωσεις μια...κοιτα αν εχουνε γινει ανακλησεις γι αυτο το θεμα.ειχε ακουστει οτι το κανανε αυτο με τις εγγυησεις...ο πελατης το πληρωνε κανονικα και αυτοι το παιρνουσανε εντος εγγυησης για να εχουνε το 100%της πληρωμης...προσεχε πολυ!!αν οντως κοστιζει τοσο τοτε βρες μεταχειρισμενα η απο εξωτερικο..
Giorgos207 - Σαβ 05 Ιαν 2013, 14:38:25
Θέμα δημοσίευσης: και άλλος με προβλημα esp/asr
Mια απο τα ίδια κι εγω παιδιά.. Άναψε το λαμπάκι του esp και απο τότε δε ξανα έσβησε..! Διαβασα οτι πολλοί απο εσάς αλλάξατε μονάδα χωρις αγορά παρα μόνο εργατικά 150Ε. Για δωστε πληροφορίες όσο είναι δυνατον κατατοπιστικές να αρχίσω να ψάχνομαι κι εγω. Μοντέλο 207 1.6 120 hp του 01/2007 με 80,000 χλμ και η βλάβη εμφανίστικε πριν κανα μήνα καί ακουσα και εγώ τη τιμή των 1300+ Ε..!!
Giorgos207 - Σαβ 05 Ιαν 2013, 19:56:06
Θέμα δημοσίευσης:
κανενα νεο ρε παιδια?? κανεις? καθομαι σε αναμενα καρβουνα.. please help me..!
Giorgos207 - Κυρ 06 Ιαν 2013, 18:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί καποιος να βοηθήσει εστω και λίγο? Απο Τρίτη θα βγω για ψάξιμο στις ανιπροσωπείες..!
bagos - Κυρ 06 Ιαν 2013, 19:50:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ζορισε τους,λέγοντας οτι όλα τα 207 του '07 είχαν προβλημα με τη μονάδα,κ οτι δεν είναι μονο το δικό σού,οπότε δεν είναι τυχαίο,αλλά συνιθισμενη βλάβη,σε όλα.
Giorgos207 - Κυρ 06 Ιαν 2013, 20:42:37
Θέμα δημοσίευσης:
Για να δουμε τι θα πουν. Απο Τριτη θα μαθω και θα σας πω.Οτι αλλο μπορειτε να μου πειτε (τι , που, πως , γιατι κ.τ.λ.), ευπρόσδεκτο..!!
Giorgos207 - Δευ 07 Ιαν 2013, 15:39:09
Θέμα δημοσίευσης:
Mια πρωτη βολτα σημερα απο τη LION και τα νεα δυσσαρεστα. Μιλησα με εναν υπευθυνο στο συνεργειο και του ειπα το προβλημα και ειπε οτι δεν εχει ξανα ακουσει σχεδον ποτε σε 207 να υπαρχει τετοιο προβλημα. Πολυ σπανια εχουν αλλαξει ολοκληρη μοναδα esp. Ακομη περι θεματος να το καλυψει αυτο η LION ηταν αρνητικος λεγοντας μου οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Sad Sad
Για πειτε μου αν εχετε κανεναν να παω συστημενος για να μου λυσει το προβλημα.
Εχουμε καποιον ανθρωπο, κατι καποιο τηλ? Να γνωριζει οτι προυπαρχει το προβλημα και να βοηθησει..
bagos - Δευ 07 Ιαν 2013, 18:17:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θες πάντως,σού στέλνω με πμ τη πινακηδα μου,να δει οτι εχει αλλαχτει στην εγγύηση,αν βρεις κ κανα 2 ακόμα,μπας κ γίνουν πιο εύκολα τα πράματα Wink
Giorgos207 - Δευ 07 Ιαν 2013, 18:19:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αδερφε μου να μου την στείλεις. Μιλαμε για την LION στο Κιφησο ετσι? Απο την άλλη εμενα ειναι εκτος εγγυησεως. Ισως για αυτο να αντιδραει?
Εσυ πότε την αλλαξες?Ειχε παρέλθει η εγγυηση?
recife_rallye - Δευ 07 Ιαν 2013, 20:30:47
Θέμα δημοσίευσης:
Πες του αντιπροσωπου σου οτι ειναι το λιγοτερο μικροπρεπης!
Εχουν αλλαχτει ενα καρο μοναδες esp δδιοτι παρουσιασαν προβληματα.
Και το καλυτερο ειναι πως τα περισσοτερα αυτοκινητα καλυφθηκαν ΕΚΤΟΣ εγγυησης!!

Δειξε αυτο το τοπικ στον υπαλληλο μπας και του σπασει η μαγκια του γιατι οτι θελει λεει ο καθενας πονταροντας στην αγνοια των πελατων. Evil
bagos - Δευ 07 Ιαν 2013, 21:03:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ την άλλαξα στη χαλκιδα κ ήμουν ακόμα στην εγγύηση.απλά να τους δειξεις οτι υπάρχουν κ αλλά αμαξια με αυτό το προβλημα,αλλά είμασταν τυχεροί που μας έτυχε εντός εγγύησης Wink
dimkeras - Τρι 08 Ιαν 2013, 13:58:42
Θέμα δημοσίευσης:
Όποιος βγάλει άκρη να μου σφυρίξει κλέφτικα.

Για να δεις τί παίζεται, έχει βγει info-flash σχετικά με τις μονάδες ABS-ESP των μοντέλων 207 μέχρι τον Ιούνιο του 2007 ότι αν είναι εντός της 2ετούς εγγύησης ή κάτω των 150.000km να αντικαθίστανται οι μονάδες με καινούριες. Στην περίπτωση της εγγύησης αντικαθίστανται εντελώς δωρεάν ενώ στην περίπτωση των χιλιομέτρων με επιβάρυνση μόνο του κόστους εγκατάστασης (150€). Επίσημα κανένας, ούτε στα Κεντρικά ούτε στις κατά τόπους αντιπροσωπείες, δεν παραδέχεται ή παραδέχτηκε ποτέ ότι ισχύει αυτό.

Προσωπικά επειδή είχα μάθει κάποια πράγματα είπα να τους κυνηγήσω μήπως βγάλω άκρη. Εμένα την περίπτωσή μου δεν την κάλυπταν διότι η βλάβη εμφανίστηκε κάπου μετά τα 149.000km αλλά διαγνώστηκε από την επίσημη αντιπροσωπεία στα 150.040km. Για 40km λοιπόν ήμουν εκτός κάλυψης! Μετά από 3 επιστολές μου προς τα Κεντρικά και παρά τη γνωστοποίηση που τους έκανα ότι θα αναλάβει δικηγόρος την υπόθεση και θα τη δημοσιοποιήσω, ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπαν πως δεν τίθεται θέμα ελαττωματικών μονάδων αλλά τυχαίων γεγονότων και κακής χρήσης, ότι δεν τίθεται ζήτημα ασφαλείας μιας και δεν είναι προαπαιτούμενο σύστημα για τη σωστή λειτουργία του οχήματος και άλλες τέτοιες παπ***ές που δε θυμάμαι τώρα. Επίσης επικοινώνησαν και τηλεφωνικά μαζί μου και μου έκαναν πρόταση να μου επισκευάσουν τη μονάδα σε οποιοδήποτε επίσημο συνεργάτη με κόστος μόλις 1.200€!

Για να έχετε μια τάξη μεγέθους, ο άντρας της αδερφής μου είναι στα δικαστήρια με κάποια αντιπροσωπεία από το 2006 για ένα αυτοκίνητο που πήρε το 2005 και μέχρι σήμερα του έχει βγάλει περί τις 20.000€ σε ζημιές (και ακόμη βγάζει) και ακόμη τρέχει και πληρώνει. Αλλά δεν τον απασχολεί, έχει βάλει σκοπό να τους πατήσει κάτω. Κι επειδή εκρεμμεί η έφεση δε μπορώ να σας πω πολλά αλλά φαίνεται πως για πρώτη φορά στα Ελληνικά χρονικά θα δικαιωθεί καταναλωτής απέναντι σε επίσημο εισαγωγέα.

Αυτά. Καιρό είχα να γράψω και τα πήρα αμπάριζα! Laughing
Giorgos207 - Τρι 08 Ιαν 2013, 14:02:53
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει επισημο χαρτι της Γαλλίας που το λέει αυτό? Εγώ π.χ. έχω 80,100 χλμ και εχει περάσει η 2ετία της εγγυήσεως. Αναμένουμε κι άλλες πληροφορίες..
dimkeras - Τρι 08 Ιαν 2013, 14:07:24
Θέμα δημοσίευσης:
Giorgos207 έγραψε:
Υπάρχει επισημο χαρτι της Γαλλίας που το λέει αυτό? Εγώ π.χ. έχω 80,100 χλμ και εχει περάσει η 2ετία της εγγυήσεως. Αναμένουμε κι άλλες πληροφορίες..

Υπάρχει οδηγία. Αν έχεις έμπιστο άτομο σε αντιπροσωπεία μπορεί αν σου το επιβεβαιώσει. Δυστυχώς παραέξω δε βγαίνει τίποτα και στο τέλος δε μπορείς να αποδείξεις κάτι. Εϊναι όπως τους πολιτικούς, ξέρουν ότι ξέρεις πως σε κοροϊδεύουν αλλά δεν τους απασχολεί...
Giorgos207 - Τρι 08 Ιαν 2013, 14:12:59
Θέμα δημοσίευσης:
Και τελικα η δικη σου μονάδα έμεινε έτσι? Την πλήρωσες ?
dimkeras - Τρι 08 Ιαν 2013, 14:37:07
Θέμα δημοσίευσης:
Giorgos207 έγραψε:
Και τελικα η δικη σου μονάδα έμεινε έτσι? Την πλήρωσες ?

Πήρα μεταχειρισμένη με 400€ του 2009 ή 2010, δε θυμάμαι.
Giorgos207 - Τετ 09 Ιαν 2013, 14:25:52
Θέμα δημοσίευσης:
Η πρωτη προσπάθεια αποτυχημένη και η αιτιολογία ειναι οτι το αυτοκίνητο ειναι του 07 (πενταετίας). Αν ηταν μοντελο του 08 και μετα ισως να την αλάζανε. Μέχρι στιγμης τπτ. Εχει αλλάξει κάποιος μονάδα esp σε 5ετιας αυτοκίνητο?
evaf - Τετ 09 Ιαν 2013, 17:30:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα η αντιπροσωπεία πριν λίγες μέρες, μου είπε ότι μου αλλάζουν τη μονάδα με 1095 ευρώ από 1465 που ήταν το αρχικό κόστος.
207 CC 63.000km και εκτός εγγύησης. Είναι απλά τραγικοί και από εμένα δε θα ξαναπάρουν ούτε ένα ευρώ ούτε τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία ούτε η αντιπροσωπεία!
recife_rallye - Τετ 09 Ιαν 2013, 17:43:07
Θέμα δημοσίευσης:
Giorgos207 έγραψε:

Ετσι ακριβως ημουν και γω και μου το περασαν με 0 κοστος
nik_athens - Τετ 09 Ιαν 2013, 18:04:02
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα μου το έβγαλε στις 110.000χλμ., το αμάξι είναι του '07. Δεν κάλυψαν το παραμικρό και όταν τους είπα ότι είναι πολλοί που έχουν πάθει το ίδιο πρόβλημα μου απάντησαν ότι είναι μεμονομένα περιστατικά...
evaf - Τετ 09 Ιαν 2013, 18:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
υπάρχει κάποιος ο οποίος να έστειλε για αυτό το θέμα email απευθείας στη peugeot Γαλλίας; Γιατί με τη lion άκρη δε βγαίνει.
Giorgos207 - Πεμ 10 Ιαν 2013, 01:54:28
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Giorgos207 έγραψε:

Ετσι ακριβως ημουν και γω και μου το περασαν με 0 κοστος

Σε ποια αντιπροσωπεια το έκανες? Δωσε πληροφοριες μπας και σταθουμε τυχεροι..
Εχω σκοπό να παω σε αρκετες αντιπροσωπειες...
pathfinder - Πεμ 10 Ιαν 2013, 16:54:12
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:

Για να δεις τί παίζεται, έχει βγει info-flash σχετικά με τις μονάδες ABS-ESP των μοντέλων 207 μέχρι τον Ιούνιο του 2007 ότι αν είναι εντός της 2ετούς εγγύησης ή κάτω των 150.000km να αντικαθίστανται οι μονάδες με καινούριες. Στην περίπτωση της εγγύησης αντικαθίστανται εντελώς δωρεάν ενώ στην περίπτωση των χιλιομέτρων με επιβάρυνση μόνο του κόστους εγκατάστασης (150€). Επίσημα κανένας, ούτε στα Κεντρικά ούτε στις κατά τόπους αντιπροσωπείες, δεν παραδέχεται ή παραδέχτηκε ποτέ ότι ισχύει αυτό.

Προσωπικά επειδή είχα μάθει κάποια πράγματα είπα να τους κυνηγήσω μήπως βγάλω άκρη. Εμένα την περίπτωσή μου δεν την κάλυπταν διότι η βλάβη εμφανίστηκε κάπου μετά τα 149.000km αλλά διαγνώστηκε από την επίσημη αντιπροσωπεία στα 150.040km. Για 40km λοιπόν ήμουν εκτός κάλυψης! Μετά από 3 επιστολές μου προς τα Κεντρικά και παρά τη γνωστοποίηση που τους έκανα ότι θα αναλάβει δικηγόρος την υπόθεση και θα τη δημοσιοποιήσω, ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπαν πως δεν τίθεται θέμα ελαττωματικών μονάδων αλλά τυχαίων γεγονότων και κακής χρήσης, ότι δεν τίθεται ζήτημα ασφαλείας μιας και δεν είναι προαπαιτούμενο σύστημα για τη σωστή λειτουργία του οχήματος και άλλες τέτοιες παπ***ές που δε θυμάμαι τώρα. Επίσης επικοινώνησαν και τηλεφωνικά μαζί μου και μου έκαναν πρόταση να μου επισκευάσουν τη μονάδα σε οποιοδήποτε επίσημο συνεργάτη με κόστος μόλις 1.200€!

Για να έχετε μια τάξη μεγέθους, ο άντρας της αδερφής μου είναι στα δικαστήρια με κάποια αντιπροσωπεία από το 2006 για ένα αυτοκίνητο που πήρε το 2005 και μέχρι σήμερα του έχει βγάλει περί τις 20.000€ σε ζημιές (και ακόμη βγάζει) και ακόμη τρέχει και πληρώνει. Αλλά δεν τον απασχολεί, έχει βάλει σκοπό να τους πατήσει κάτω. Κι επειδή εκρεμμεί η έφεση δε μπορώ να σας πω πολλά αλλά φαίνεται πως για πρώτη φορά στα Ελληνικά χρονικά θα δικαιωθεί καταναλωτής απέναντι σε επίσημο εισαγωγέα.

Υπάρχει πουθενά αυτό, γιατί και εξώ την Τρίτη 8/1/2013 είμουν στην Lion και μου είπαν ακριβώς τα ίδια ότι και καλά κανένας αλλος δεν έχει τέτοιο πρόβλημα και αρες μάρες κουκουνάρες. Επειδή είμαι από το Νοέμβριο με την βλάβη και μόνο 66,000 κλμ τα έχω πάρει στην κράνα. 'Ειχαν και το θράσσος να μου πουν ότι κοστίζει 1600 ευρώ η επισκευή. 1600 κλοτσιές θέλουν, προτημώ να μου φάει 1600 ο δικηγόρος για την μύνηση που θα τους κάνω παρά να τους τα δώσω.
Giorgos207 - Πεμ 10 Ιαν 2013, 20:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
pathfinder έγραψε:
dimkeras έγραψε:

Υπάρχει πουθενά αυτό, γιατί και εξώ την Τρίτη 8/1/2013 είμουν στην Lion και μου είπαν ακριβώς τα ίδια ότι και καλά κανένας αλλος δεν έχει τέτοιο πρόβλημα και αρες μάρες κουκουνάρες. Επειδή είμαι από το Νοέμβριο με την βλάβη και μόνο 66,000 κλμ τα έχω πάρει στην κράνα. 'Ειχαν και το θράσσος να μου πουν ότι κοστίζει 1600 ευρώ η επισκευή. 1600 κλοτσιές θέλουν, προτημώ να μου φάει 1600 ο δικηγόρος για την μύνηση που θα τους κάνω παρά να τους τα δώσω.

Εγώ πήγα Δευτέρα μεσημέρι. Μήπως να κάνουμε μια βόλτα μαζι? Υπάρχει άλλος με αυτο το πρόβλημα? Τι στο καλο? Θα μας δουν δυο τρία άτομα με την ίδια βλαβη? Θα πεί πάλι ότι ειναι μεμονομένα περιστατικά? Καί έτυχε σε μας τους τρείς μεσα σε τόσα εκατομμύρια αυτοκινητα?

Είμαι μέσα πάντως εγω να πάμε παρέα.!!
pathfinder - Πεμ 10 Ιαν 2013, 20:25:23
Θέμα δημοσίευσης:
Giorgos207 έγραψε:

Εγώ πήγα Δευτέρα μεσημέρι. Μήπως να κάνουμε μια βόλτα μαζι? Υπάρχει άλλος με αυτο το πρόβλημα? Τι στο καλο? Θα μας δουν δυο τρία άτομα με την ίδια βλαβη? Θα πεί πάλι ότι ειναι μεμονομένα περιστατικά? Καί έτυχε σε μας τους τρείς μεσα σε τόσα εκατομμύρια αυτοκινητα?

Είμαι μέσα πάντως εγω να πάμε παρέα.!!

Μεσα είμαι, και όποιος άλλος είχε ή έχει πρόβλημα αν θέλει ας στείλει ΑΡ. Πλαισίου να τους τα παραθέσουμε. Λες και δεν τα ξέρουνε έχει βουήξει το internet αν το ψάξεις λίγο. Μαζεύω πολλά ράμματα για την γούνα τους. Αν κάτι μου την δίνει είναι η κοροιδια.
Giorgos207 - Πεμ 10 Ιαν 2013, 20:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω ειμαι μεσα..:1 εγω
2..
pathfinder - Πεμ 10 Ιαν 2013, 20:34:14
Θέμα δημοσίευσης:
1 Giorgos207
2 Pathfinder
3...
Giorgos207 - Πεμ 10 Ιαν 2013, 20:34:58
Θέμα δημοσίευσης:
εχεις π.μ
αυριο μπορεις??
pathfinder - Πεμ 10 Ιαν 2013, 22:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
Έστειλα και μήνυμα στην Γαλλιά, θα απαντήσουν σε 48 ωρες λένε. Ειμαι περίεργος τι θα πούνε.
Giorgos207 - Παρ 11 Ιαν 2013, 00:48:44
Θέμα δημοσίευσης:
Kι εγω ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω μπας και δικαιωθούμε..!!
actinf - Παρ 11 Ιαν 2013, 10:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα και από εμένα.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα τον Σεπτέμβριο. Πριν το πάω στην επίσημη είχα διαβάσει το συγκεκριμένο τόπικ, οπότε αποφάσισα να το πάω στην PEUGEOT Ροδίτης στην οποία ήξερα ότι το είχε πάει και άλλο μέλος εκτός εγγύησης και του το είχε καλύψει.
Δυστυχώς στην δική μου περίπτωση μου το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Όταν μαλιστα του είπα ότι γνωρίζω ότι σε άλλη περίπτωση τα είχε καλύψει, απλά τα μάσαγε...
Τελικά πλήρωσα περίπου 1300 ευρώ. Το αμάξι είναι του 01/2008 (4,5 ετών τότε) και με 40.000χλμ...
Εκ των υστέρων, στις 3 Σεπτέμβρη έστειλα mail στο http://www.peugeot.gr/about/contact/index.php και ζητούσα να μου δώσουν μία e-mail address γιατί ήθελα να τους αναφέρω ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορούσα να το περιγράψω στην συγκεκριμένη σελίδα τους, γιατί υπήρχε ο περιορισμός των χαρακτήρων. Δεν πήρα ποτέ απάντηση...
Ένα μήνα μετά, έστειλα mail στο http://www.psa-peugeot-citroen.com/en/contact/Jonathan-Goodman που είναι ουσιαστικά το contact από γαλλία. Στο mail εξηγούσα ακριβώς το πρόβλημα, το ότι είναι γενικά συχνό και ότι το καλύπτανε σε αλλες περιπτώσεις κλπ κλπ... Δεν πήρα ΠΟΤΕ απάντηση ούτε από εκει.... Μέσα στον επόμενο μήνα το ξαναέστειλα άλλες 2 φορες. Δεν απάντησαν ΠΟΤΕ.
Είναι προφανές ότι η Peugeot απλά είναι πλέον μπακάλικο και όχι εταιρεία. Όσο fun και αν ήμουν, όντας κότοχος 106 και 207, δεν προκειται ΠΟΤΕ να ξαναπάρω PSA αυτοκίνητο και θα φροντίζω να ενημερώνω όλους τους γνωστούς για το ΄τι customer service θα τους περιμένει αν αγοράσουν ποτέ Peugeot.
Εύχομαι πραγματικά να βγάλετε άκρη από όλο αυτό και τουλάχιστον εσεις να φανείται τυχεροί. Είναι το πρώτο μου ποστ στο forum και γράφτηκα για να σας τα γράψω αυτά ώστε αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, να το κάνω. Τουλάχιστον να γλυτώσουν κάποιοι από αυτό το κόστος, το οποίο οποιαδήποτε αξιοπρεπείς εταιρεία, όχι απλά θα το κάλυπτε, αλλά θα είχε φροντήσει να κάνει φυσικά ανάκληση.
pathfinder - Παρ 11 Ιαν 2013, 12:22:02
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ φοβάμαι ότι το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει, αλλά το πρώτο link σίγουρα πάει στην Lion απευθείας. Όσο για την απευθείας επικοινωνία με Γαλλία πάλι στην Lion θα καταλήξει αργά η γρήγορα, αλλά τουλάχιστον θα έχουν λάβει γνώση. Αν διαβάσεις και τα ξένα forum η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη, άλλοι δικαιώνονται και άλλοι όχι.

Τελικά για να το φιλοσοφήσουμε λιγάκι είναι πόσο σε νοιάζει το customer loyalty η όχι. Γένηκα σε κλάδους όπως της αυτοκίνησης που αγοράζεις προϊόν στην 5ετία κατά μέσω όρο σε καίει . Τώρα πως τα έχει μπερδέψει έτσι η Peugeot δεν μπορώ να καταλάβω.
actinf - Παρ 11 Ιαν 2013, 14:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εσύ πώς έστειλες μύνημα στην Γαλλία? Έστειλες σε κάποια συγκεκριμένη e-mail address?
pathfinder - Παρ 11 Ιαν 2013, 14:45:59
Θέμα δημοσίευσης:
actinf έγραψε:
Εσύ πώς έστειλες μύνημα στην Γαλλία? Έστειλες σε κάποια συγκεκριμένη e-mail address?

Από το www.peugeot.com αλλά μεσω anonymizer για να μην μπορεί να σε κάνει redirect στο local ip σου. Επείσης θα μπορούσες και με mail μέσω facebook.
evaf - Παρ 11 Ιαν 2013, 15:48:47
Θέμα δημοσίευσης:
είμαι και εγώ μέσα με το ίδιο πρόβλημα και έρχομαι και εγώ!
Επίσης μίλησα με γενική γραμματεία καταναλωτή και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω ηλεκτρονική καταγγελία. Μπορούμε να οργανωθούμε να την κάνουμε όλοι μαζί.

Μου είπαν ότι στη ΓΓΚ δεν έχει γίνει ξανά τέτοια καταγγελία. Μόνο εμείς που είμαστε εδώ μέσα να κάναμε, η LION θα το σκεφτόταν διαφορετικά!
Giorgos207 - Παρ 11 Ιαν 2013, 15:54:53
Θέμα δημοσίευσης:
Παμε όλοι μαζι και θα ηταν ακομη καλυτερο οποιος εχει επισκευασει την βλαβη ακομη και στη LION , ας ερθει για να δουν το μεγεθος του προβληματος.
Όσοι περισότεροι με προβλημα , τοσο το καλύτερο..!!
evaf - Παρ 11 Ιαν 2013, 15:55:10
Θέμα δημοσίευσης:
εν το μεταξύ το συγκεκριμένο ανταλλακτικό έχει εγγύηση 1 χρόνο. Δηλαδή και να πληρώσει κάποιος να το φτιάξει, σε ένα χρόνο πάλι τα ίδια μπορεί να έχει.
Giorgos207 - Παρ 11 Ιαν 2013, 15:59:34
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εχει αναφερθεί ξάνα πρόβλημα στη νέα μοναδα. Τουλάχιστον μίλησα με καποιον που την άλλαξε και μου είπε οτι είναι μια χαρά.. Άλλα αν είσαι τόσο άτυχος πάλι τα ίδια...

Οπότε :

1) Giorgos207
2) Pathfinder
3)evaf
4)...
actinf - Παρ 11 Ιαν 2013, 17:31:05
Θέμα δημοσίευσης:
Βάλτε και εμένα μέσα. Μπορεί να το έχω ήδη πληρώσει, αλλά λογικά θα έχει κάποιο νόημα να βάλετε άλλη μία περίπτωση μέσα. Αν και είναι τόσο μπακάλιδες στην peugeot, που refund δεν πρόκειτε να παίξει με τίποτα....
Giorgos207 - Παρ 11 Ιαν 2013, 17:51:30
Θέμα δημοσίευσης:
Οπότε :

1) Giorgos207
2) Pathfinder
3)Εvaf
4)Αctinf
5)...
Giorgos207 - Σαβ 12 Ιαν 2013, 14:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ποτε λέτε να πάμε? Εγω Δευτέρα έχω ραντεβου στη Peugeot στην Αγία Παρασκευή για το esp.Όποιος θέλει μπορεί να έρθει εκει. Τριτή πρωι ραντεβου για Lion?
Giorgos207 - Δευ 14 Ιαν 2013, 11:34:23
Θέμα δημοσίευσης:
Δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια και στην Αγία Παρασκευή.. Η πάντηση από 1600Ε έχω έκπτωση στα 1370Ε. Αύτα . Τελευταία ευκαιρία να πάμε στα κεντρικα όλοι μαζί ..
evaf - Δευ 14 Ιαν 2013, 11:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ότι να ναι λένε. Εμένα μου είχαν πει αρχική τιμή 1490 η οποία στη συνέχεια έγινε 1100. Την ίδια μονάδα πρέπει να έχουν και τα δύο αμάξια.
Giorgos207 - Δευ 14 Ιαν 2013, 12:49:32
Θέμα δημοσίευσης:
Πάμε όλοι μαζί και θα τη βρουν οι ίδιοι την άκρη.. Ποτέ να πάμε;
pathfinder - Δευ 14 Ιαν 2013, 13:26:43
Θέμα δημοσίευσης:
Giorgos207 έγραψε:
Πάμε όλοι μαζί και θα τη βρουν οι ίδιοι την άκρη.. Ποτέ να πάμε;

Αυριο λόγο δουλείας δεν θα μπορώ δυστηχώς.
pathfinder - Δευ 14 Ιαν 2013, 13:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
Giorgos207 έγραψε:
Δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια και στην Αγία Παρασκευή.. Η πάντηση από 1600Ε έχω έκπτωση στα 1370Ε. Αύτα . Τελευταία ευκαιρία να πάμε στα κεντρικα όλοι μαζί ..

Το ίδιο ακριβώς μου είπανε και εμένα. Evil
Giorgos207 - Δευ 14 Ιαν 2013, 16:00:48
Θέμα δημοσίευσης:
οποτε?? ποτε παμε στα κεντρικά?
Δε γινεται να εχουμε όλοι την ίδια βλαβη τυχαία..??
actinf - Τρι 15 Ιαν 2013, 21:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
pathfinder έγραψε:
Έστειλα και μήνυμα στην Γαλλιά, θα απαντήσουν σε 48 ωρες λένε. Ειμαι περίεργος τι θα πούνε.

Να υποθέσω ότι η "μαμά" Peugeot περέμεινη πιστή στην ξεφτίλα της και σε έγραψε κανονικά ε?
Είναι καραγκιόζιδες. Όχι μόνο δεν πρέπει να πάρουμε ποτέ ξανά Peugeot, αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε να πάρει και κανείς άλλος. Δεν αξίζει να υπάρχει αυτή η εταιρεία, τόσο ξεφτιλισμένη είναι...
Giorgos207 - Τετ 16 Ιαν 2013, 20:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
Κανένα νεο επι του θέματος?? Δευτέρα μπορουμε να πάμε στα κεντρικά?
Giorgos207 - Παρ 18 Ιαν 2013, 17:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες κανενα νέο,,??
marios_207_GT - Παρ 18 Ιαν 2013, 17:59:59
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μην το ψαχνετε, δεν εχω το προβλημα που εχετε εσεις αλλα στην και καλα εκθεση αυτοκινητου που εγινε προσφατα στη χωρα μας μιλησα με ενα ατομο απο τη lion ο τυπος με κοροιδευε, του ελεγα για τα προβληματα με το χρονισμο και μου ελεγε οτι ειναι μονο το δικο μου του ελεγα για αντλιες υψηλης μου ελγε ειναι το δικο σου, οτι και να του λεγα μονο το δικο μου ειχε αυτα τα προβληματα, για μενα δεν πρεπει να παει ενα ατομο ή 2-3 αλλα να μαζευτουμε 100 αγανακτισμενοι και να σκασουμε μυτη με τα αμαξια στη Lion να δουμε αν οντως ειναι μεσα στο μυαλο μας οτι εχουμε προβληματικα αυτοκινητα......
actinf - Σαβ 19 Ιαν 2013, 17:05:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι μόνο η LION άθλια, αλλά ακόμα και η ήδια η μητρική στην Γαλλία. Ακόμα και αυτοί ούτε καν απαντάνε. Σου φέρονται σαν σκουπίδι.
Εγώ μετά από το 106 και το 207 δεν προκειτε να πάρω ΠΟΤΕ Peugeot. ΠΟΤΕ. Και δεν θα αφήσω και κανέναν γνωστό μου να πάρει. Οι άνθρωποι είναι για κλωτσιές.
marios_207_GT - Σαβ 19 Ιαν 2013, 17:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα μιας κι εγω εχω ταλαιπωρηθει με αυτο το αμαξι, τωρα τι να πω, ουτε εγω θα ξανα παρω peugeot αλλα μην νομιζεις οτι και οι αλλες μαρκες συμπεριφερονται καλυτερα, εγω παντος για ενα "ντου" στη Peugeot ειμαι μεσα γιατι οπως ειπα αλλο να πανε 2-3 αυτοκινητα και αλλο 100, να μην χωραει σκνιπα εκει μεσα, μπας και μιλησουμε με κανα διευθυντη ή τουλαχιστον ρε παιδια να κινηθουν νομικα ολοι μαζι οσοι πασχουν απο συστηματικα προβληματα θα βγει και πιο φθηνα
Giorgos207 - Σαβ 19 Ιαν 2013, 18:09:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μάριε σωστά τα λες. Κι εγω μεσά.. Τι λέτε Δευτέρα πρωί;;
actinf - Σαβ 19 Ιαν 2013, 19:41:33
Θέμα δημοσίευσης:
Στην οικογένεια έχουμε και ένα FORD. Η εξυπηρετιση πελατών και το after sales της είναι έτη φωτός μπροστά από την Peugeot. Αυτό το πράγμα, να μην σου απαντάνε καν ούτε από την LION ούτε από τα κεντρικά είμαι σίγουρος ότι δεν συμβαίνει με καμία άλλη εταιρεία.
marios_207_GT - Σαβ 19 Ιαν 2013, 21:58:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω για δευτερα πρωι δεν ειμαι φιλε μου μιας και σαν φοιτητης εχω εξεταστικη, αλλα και αλλα ατομα πιθανον να εργαζονται, λεω να ξεκινησουμε να μαζευομαστε σιγα-σιγα να δουμε ποσοι ειμαστε μεσα για κατι τετοιο και μετα κανονιζουμε τη μερα.
Giorgos207 - Σαβ 19 Ιαν 2013, 22:03:28
Θέμα δημοσίευσης:
ok.Eιχε υποθεί κατι τετοιο αλλα τπτ... τοτε

1.Giorgos207
2.
marios_207_GT - Κυρ 20 Ιαν 2013, 18:08:15
Θέμα δημοσίευσης:
1.Giorgos207
2.marios_207_GT
3.Φιλος με GT που χρησοπληρωσε τη μοναδα του ESP
actinf - Κυρ 20 Ιαν 2013, 21:09:56
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς βρίσκομαι σχεδον μόνιμα εξωτερικό και δεν θα μπορέσω να συμμετέχω. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα όμως να σας δώσω αριθμό πλαισίου και ότι άλλη πληροφορία μπορεί να χρειαστεί.
Ίσως μάλιστα αυτό να είναι και η καλύτερη λύση. Να μαζευτούν όλοι αριθμοί πλαισίου με αυτή τη βλάβη, τα χλμ ανά περίπτωση, το πόσο εκτός εγγύησης ήταν και οι διαφορετική αντιμετώπιση που είχε ο καθένας και να στείλουμε είτε κάποιο δικηγόρο, ή αρχικά ένα e-mail σε διεύθυνση που θα μας δώσει η LION σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της. Αυτό το δούλεμα κατάμουτρα και η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει.
Καλό είναι να έχουμε και περιπτώσεις που τους το κάλυψαν εκτός εγγύησης όπως έχουν αναφέρει και σε αυτό το τοπικ.
pathfinder - Δευ 21 Ιαν 2013, 13:03:47
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry που χάθηκα αλλά έχω πήξιμο με την δουλεία μου. Τελικά μου απάντησαν αρνητικά, το αυτοκίνητο είναι εκτός εγγύησης κλπ. κλπ.

Το να πάμε στην Lion μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα γιατί πρέπει να έχουν πάρει γραμμή από Γαλλία. Νομίζω ότι η μόνη οδός είναι η νομική. Ή μαζευόμαστε όλου μαζί και κάνουμε ομαδική αγωγή ή μέσω του ΓΓΚ ή και τα δύο.

Από την άλλοι όταν η εταιρεία πάει γενικά χάλια και διώχνει 6500 με 8000 υπαλλήλους (http://www.ft.com/cms/s/0/fd5941b8-cbf0-11e1-aac1-00144feabdc0.html#axzz2IbdcD1R1) ας κρατάμε και μικρό καλάθι.

Θα συμφωνήσω με τον actinf για μένα Peugeot τέλος, και μιλάμε για οικογένεια με 4 Peugeot σε μια 7ετία. Ας προσέχανε.

Τώρα προέχει να βρούμε τρόπο να επισκευάσουμε την βλάβη σχετικά φτηνά.
Giorgos207 - Δευ 21 Ιαν 2013, 14:06:33
Θέμα δημοσίευσης:
Τι θα κανουμε νομικα? Θα τους πούμε τι? Κανένας δε μας λεει οτι υπάρχει επισημο χαρτι που τα εβγαλε προβληματικα και οτι εγινε αντικατασταση σε μοναδες. Έχουμε καποιο χαρτί επίσημο που να τα λεεί αυτά? Εγω μέσα είμαι και σε περίπτωση που δε βγάλουμε άκρη θα τη φτίαξω. Γνώμη μου ειναι να πάμε στη lion και να τους τρίξουμε τα δόντια οτι θα κανουμε αγωγη και θα αποτρεπουμε το καθε ενα να μην αγορασει Peugeot αυτοκίνητο κ.τ.λ. αν δε το φτιαξουν .. Το πολύ πολύ να κερδίσουμε μια καλή έκπτωση. Τωρα το "καλή" ειναι σχετικό.. Ότι κάνουμε καλό είναι..
vasilisalessia - Δευ 21 Ιαν 2013, 14:28:15
Θέμα δημοσίευσης:
http://stores.ebay.de/espana-deutschland-partner-24/_i.html?_fsub=1982384017
στειλτε σε αυτον μαιλ.πουλουσε μοναδες σαν και τις δικες σας στα 250 ευρω
vasilisalessia - Δευ 21 Ιαν 2013, 14:31:35
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ebay.de/itm/Peugeot-207-ABS-ESP-Steuergerat-9662295780-ATE-MK60-/170688716286?pt=DE_Autoteile&hash=item27bdd71dfe
vasilisalessia - Δευ 21 Ιαν 2013, 14:32:32
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ebay.de/itm/PEUGEOT-207-STEUERGERAT-ABS-ASR-ESP-9663703980-ATE-10039929744-/110993921200?pt=DE_Autoteile&hash=item19d7c0d4b0
Giorgos207 - Δευ 21 Ιαν 2013, 14:36:25
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν τα στέλνει Ελλάδα ο συγκεκριμένος πωλητής. Άν δείτει είναι μονο για Γερμανία.
vasilisalessia - Δευ 21 Ιαν 2013, 14:36:45
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p4634.m570.l1313&_nkw=esp+peugeot&_sacat=0&_from=R40
για να μη κοιταω εγω κοιταξτε βρειτε βαση κωδικου το ανταλακτικο.
pathfinder - Δευ 21 Ιαν 2013, 15:56:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί κάποιος αν του δώσο αρ. πλαίσιου να μου δώσει κωδικό ή θα πρέπει να το ζητήσω από εξου. συνεργείο.
vasilisalessia - Δευ 21 Ιαν 2013, 16:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
κανεις εγγραφη στο service box peugeot και απο εκει μπαινεις βαζεις αριθμο πλαισιου σου και ψαχνεις ανταλακτικο.οποτε θελεις οτι ωρα θελεις απο το σπιτι σου.
marios_207_GT - Τρι 22 Ιαν 2013, 16:57:25
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια με την εγγραφη εχω ενα θεμα, μπορει καποιος με pm να με βοηθησει sorry για το off topic
Giorgos207 - Τρι 22 Ιαν 2013, 17:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
ουτε κι εγω μπορω να μπω.. Help
actinf - Τετ 23 Ιαν 2013, 12:39:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εϊναι τόσο για κλωτσιές και η μητρική Peugeot, που ούτε η παρακάτω είδηση θα μου αλλάξει γνώμη περί μελλοντικής αγοράς Peugeot:

http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=3&art_id=14979
pathfinder - Τετ 23 Ιαν 2013, 14:41:21
Θέμα δημοσίευσης:
Giorgos207 έγραψε:
ουτε κι εγω μπορω να μπω.. Help

Εγώ γράφτηκα ότι θέλετε μου λέτε ...
pathfinder - Τετ 23 Ιαν 2013, 14:47:49
Θέμα δημοσίευσης:
actinf έγραψε:
Εϊναι τόσο για κλωτσιές και η μητρική Peugeot, που ούτε η παρακάτω είδηση θα μου αλλάξει γνώμη περί μελλοντικής αγοράς Peugeot:

http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=3&art_id=14979

Να πω ότι στεναχωρήθηκα ψέματα θα είναι, και τι θα γίνει … θα συγχωνευθούν με Citroen και κάτι τρέχει. Λες και ο αντιπρόσωπος της Citroen είναι καλύτερος.
Giorgos207 - Παρ 25 Ιαν 2013, 18:48:28
Θέμα δημοσίευσης:
Κάνατε τπτ..?? Έχουμε καποιο νέο?
marios_207_GT - Σαβ 26 Ιαν 2013, 15:48:10
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου εγω εκανα μια συζητηση ξανα με ατομο απο τη Lion και του μετεφερα το οτι γινετε στο Forum και του ειπα να μπει να δει αλλα επειδη οπως φαινεται ξερουν οτι αλλαζει ο αντιπροσωπος με εγραψε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ εκει που ξερετε, και με νευριασε γιατι μου εκανε και πλακιτσα το ρεμαλι, μου λεει αν ειναι τοσο χαλια το αμαξι σου να σου κανουμε δωρο μπλε μπογια και τραβα το για Πειραια. Αμα του ξηλωνα τη μουρη εγω μετα θα πηγαινα και μεσα, αντε να πανε να γαργαληθουνε.....
Giorgos207 - Σαβ 26 Ιαν 2013, 16:30:28
Θέμα δημοσίευσης:
Δε το ελεγες να πηγαιναμε μαζι και μετα θα του καναμε εμείς πλακίτσα με τη μπλέ τη μπογιά.

Πάντως ας πάμε μαζι και αν πετυχουμε κάτι κέρδος είναι...
marios_207_GT - Κυρ 27 Ιαν 2013, 16:06:35
Θέμα δημοσίευσης:
Περασα να παρω υαλοκαθαριστηρες γι αυτο δεν μιλησα.
Giorgos207 - Τετ 06 Φεβ 2013, 00:42:21
Θέμα δημοσίευσης:
Εχουμε καμια εξελιξη επι του θεματος;;
Giorgos207 - Παρ 08 Φεβ 2013, 15:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τεταρτη στις 08.00 θα παω στη lion για διαγνωση για τη βλαβη . Οποιος θελει ας ερθει μπας μπας και....!!!!
marios_207_GT - Σαβ 09 Φεβ 2013, 18:38:38
Θέμα δημοσίευσης:
Θα προσπαθησω να ερθω φιλε μου, αν δω οτι προλαβαινω θα ενημερωσω.
Giorgos207 - Τρι 12 Φεβ 2013, 15:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
Να υπενθιμισω το ραντεβου αυριο στα κεντρικα της πεζο για διαγνωση.. Οσοι πιστοι προσελθετε... Wink Wink

Μαριε εχεις π.μ.
Giorgos207 - Τετ 13 Φεβ 2013, 21:33:10
Θέμα δημοσίευσης:
Η απαντηση απο 1610Ε μια εκπτωση στα 1215Ε τελικη τιμη.. μεχρι τέλος ου μηνα ειπε θα ισχυει η τιμη..
Όποιος θέλει ... Wink Wink
actinf - Πεμ 14 Φεβ 2013, 00:14:56
Θέμα δημοσίευσης:
Περίπου τόσα πλήρωσα και εγώ. 1235 νομίζω...
Απαράδεκτοι. Πληρώνουμε 1200άρες για τα αποδεδειγμένα ελατωματικά τους προϊόντα.
Είπαμε - ΠΟΤΕ ξανά Peugeot.
pathfinder - Πεμ 14 Φεβ 2013, 10:43:00
Θέμα δημοσίευσης:
Τα ίδια μου είχαν πεί και εμένα. Δεν τα δίνω τέλος.
dimkeras - Πεμ 14 Φεβ 2013, 12:52:45
Θέμα δημοσίευσης:
Και να'λεγα ότι δε σας τα είχα πει, να πω πάει στο καλό. Αλλά σας τα'πα... Wink

Όποιος έχει 1200€ για να αντικαταστήσει μια ελαττωματική μονάδα ESP καλύτερα να το ξανασκεφτεί και να τα φάει καραμέλες! Cool

Α, παρεμπιπτόντως βρήκα όλα τα emails που είχαμε ανταλλάξει τότε με την LION. Αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορώ να τα δημοσιεύσω, μη φάμε καμιά ψwλιά μιας και -υποτίθεται πως- απευθύνονται προσωπικά σε μένα. Rolling eyes
Giorgos207 - Πεμ 14 Φεβ 2013, 13:02:08
Θέμα δημοσίευσης:
actinf έγραψε:
Περίπου τόσα πλήρωσα και εγώ. 1235 νομίζω...
Απαράδεκτοι. Πληρώνουμε 1200άρες για τα αποδεδειγμένα ελατωματικά τους προϊόντα.
Είπαμε - ΠΟΤΕ ξανά Peugeot.

σου ξανα εκανε τπτ κολπα με τη καινουρια μοναδα?
pathfinder - Πεμ 14 Φεβ 2013, 15:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
Το πρόβλημα είναι ότι έχει παρα πολλούς και διαφορετικούς κωδικούς σε κάθε μονάδα η Peugeot, και όταν ρωτάς τα επίσημα συνεργεία αν μπορεί να μπει μονάδα από παραπλήσιο μοντέλο/ χρονολογία το παίζουν αλέκοι ...

Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μας πεί υπεύθυνα τι μονάδες μπορούν να μπουν σε ποια αυτοκίνητα. Δηλαδή το 4541R τι διαφορά έχει με το 4541S?

Σε σελίδες στο εξωτερικό υποστηρίζουν ότι δεν έχουν και ιδαίτερες διαφορές αλλά πέρνεις το ρίσκο ... ή περιμένεις να πετύχεις το ακριβές κωδικό?

Τι ρωτάω τώρα θα μου πεις ...
actinf - Παρ 15 Φεβ 2013, 10:05:31
Θέμα δημοσίευσης:
Στην απόδειξη εμένα γράφει 4541Z3 (εκτός αν το Ζ είναι S και απλά έτσι φαίνεται στην εκτύπωση)
Πριν 5 μήνες περίπου την τοποθέτησα οπότε προφανώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα ακόμη. Παρόλα αυτά δεν έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη, ούτε στο αμάξι, ούτε στις αντιπροσωποίες ούτε και στην μαμά Peugeot....
pathfinder - Τετ 24 Απρ 2013, 08:15:11
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κανένα, αλλά τελικά μετά από πολύ ψάξημο και υπομονή βρέθηκε το κατάλληλο ανταλακτικό στα 280 ευρώ ας είναι καλά το ebay ... Very happy
outser - Δευ 29 Απρ 2013, 11:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
καλημέρα στο Forum.
Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου (πωλήσεις),και πριν ένα χρόνο αγόρασα (μετ/νο) ένα 207cc 1.6 turbo.Η αγορά του έγινε για ένα συγκεκριμένο σκοπό.Να κάνω έπειτα από μια πολύ δύσκολη περίοδο στην ζωή μου,ένα ταξίδι στην Ευρώπη always open.Και έκανα 7500χλμ σε 13 χώρες πάντα ανοιχτός.Απόλυτα ευχαριστημένος και χαρούμενος.
Στο θέμα μας...
Πριν 2 ημέρες μου άναψε και εμένα το λαμπάκι του ESP .Επισκέφτηκα το συνεργείο της Peugeot και η διάγνωση ,Μονάδα ESP.Κόστος 1500€ και εκτός εγγύησης.Με το βιβλίο σέρβις και τις αποδείξεις των σέρβις θα ζητηθεί από την εταιρεία έκπτωση (εγγύηση καλής θέλησης το λέγαμε στην BMW που δούλευα)
Από ebay αγοράζω συνέχεια ανταλλακτικά.
Τι μπορώ να κάνω?

pathfinder - Δευ 29 Απρ 2013, 12:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
outser έγραψε:
καλημέρα στο Forum.
...
Πριν 2 ημέρες μου άναψε και εμένα το λαμπάκι του ESP .Επισκέφτηκα το συνεργείο της Peugeot και η διάγνωση ,Μονάδα ESP.Κόστος 1500€ και εκτός εγγύησης.Με το βιβλίο σέρβις και τις αποδείξεις των σέρβις θα ζητηθεί από την εταιρεία έκπτωση (εγγύηση καλής θέλησης το λέγαμε στην BMW που δούλευα)
Από ebay αγοράζω συνέχεια ανταλλακτικά.
Τι μπορώ να κάνω?
[/b]

Καλημέρα φίλε μου, μπορώ να σου πω τι έκανα εγώ:

Κανεις εγγραφη στο service box της peugeot και απο εκει μπαινεις βαζεις αριθμο πλαισιου σου και ψαχνεις ανταλακτικο. Αν θες μου λες και στο ψάχνω και εγώ. Θα σου δώσει ένα κωδικό τύπου 4541R η κάτι αναλογά με μοντέλο/χρονολογία αυτ/του.

Δυστηχώς αυτός ο κωδικός θα σε βοηθήσει μόνο άν αγοράσεις κατευθείαν από Peugeot ή αντιπροσωπώ της = γνήσιο ανταλακτικό με γνήσια τιμή 1200+ εύρω. Evil

Εγώ βρήκα ένα γνωστό στα ανταλακτικά και με άφησε να δω το ανταλακτικό της Peugeot και να αντιγράψω τον 10ψήφιο κωδικό τύπου 9663703380 καθώς και το κωδικό αντλιας :10.399-2976.4 και της ECU 10.0960-1195.3. Με αυτόυς του κωδικούς μπορείς να βρεις αναταλακτικά στο ebay, υπομονή θέλει να βρεις το καταληλο part στην τιμή που θες να δώσεις.

Ελπίζω να βοήθησα.

Υ.Γ. Βρίζω την Peugeot αλλά το ^$%^$ ανταλακτικό είναι της ATE (Γερμανική τεχνολογία σους λένε μετά ...)
outser - Δευ 29 Απρ 2013, 13:00:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ πολύ.Τους κωδικούς θα τους πάρω (τόσα χρόνια στην δουλειά) και ναι "έψαξα" και είδα ότι είναι της ΑΤΕ το ανταλλακτικό.
Βλέπω ότι αυτό το "πρόβλημα" κανονικά θα σήκωνε "καμπάνια" αλλά δύσκολοι καιροί...
Σε ευχαριστώ πολύ.Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω μήνυμα.
nOkpos - Τετ 08 Μάϊ 2013, 21:04:32
Θέμα δημοσίευσης:
2η φορα και εμενα μετα απο 3 χρονια παει και η 2η μοναδα esp τι να πω ποτε ξανα απλα !
actinf - Πεμ 09 Μάϊ 2013, 14:18:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ξεφτίλα τελείως...
Και δυστυχως δεν θα βγάλεις άκρη με τίποτα. Είναι τραγικοί ακόμη και στα κεντρικά στην Γαλλία...
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις να μην πάρεις ΠΟΤΕ ξανα Peugeot/Citroen. Το ίδιο ορκίστηκα και εγώ. Και επειδή είμαι καλός άνθρωπος, φροντίζω να διηγούμαι τα πάθη μου και τα αστρονομικά ποσά που έχω πληρώσει για τα ελατωματικά τους προϊόντα, ώστε κανείς φίλος και γνωστός να μην πέσει θύμα σαν εμένα.

Κουράγιο φίλε μου.
nOkpos - Πεμ 09 Μάϊ 2013, 15:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον επειδη λεμε τα κακα αλλα ειναι σωστο να λεμε και τα καλα ..
το αυτοκινητο την επομενη μερα ειναι οκ .. πηγα στην Peugeot και ειδαμε ενα σφαλμα επικοινωνιας με τον κεντρικο εγκεφαλο του αυτοκινητου κατα τα αλλα οκ !

ευχαριστω την μοναδα esp που δεν χαλασε λοιπον !!
MAD - Πεμ 09 Μάϊ 2013, 17:31:08
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
το αυτοκινητο την επομενη μερα ειναι οκ .. πηγα στην Peugeot και ειδαμε ενα σφαλμα επικοινωνιας με τον κεντρικο εγκεφαλο του αυτοκινητου κατα τα αλλα οκ !

Κομμένο καλώδιο Δημήτρη;
Πως το απο κατέστησαν;
nOkpos - Πεμ 09 Μάϊ 2013, 19:50:01
Θέμα δημοσίευσης:
MAD έγραψε:
nOkpos έγραψε:

Κομμένο καλώδιο Δημήτρη;
Πως το απο κατέστησαν;

τπτ μαλλον ηταν της στιγμης απλα θελει αρκετη ωρα για να κανει reset o εγκεφαλος και χθες δεν εσβησε μονο του ... οποτε σημερα το πρωι το πηρα και ηταν ολα καλα πριν το παω στη Peugeot ..
bagos - Πεμ 09 Μάϊ 2013, 20:22:46
Θέμα δημοσίευσης:
μακαρι να μην ειναι τιποτα,αλα ολα ετσι ξεκινανε.το πεταει μια στις τοσες(δλδ δεν εχεις αντισπιν κτλ),οταν το σβηνεις στρωνει,κ μετα το ξαναπεταει αραια κ που,μετα το κανει ολο κ πιο συχνα μεχρι που τον περνει εντελως... Crying or Very sad
nOkpos - Πεμ 09 Μάϊ 2013, 20:49:46
Θέμα δημοσίευσης:
bagos έγραψε:
μακαρι να μην ειναι τιποτα,αλα ολα ετσι ξεκινανε.το πεταει μια στις τοσες(δλδ δεν εχεις αντισπιν κτλ),οταν το σβηνεις στρωνει,κ μετα το ξαναπεταει αραια κ που,μετα το κανει ολο κ πιο συχνα μεχρι που τον περνει εντελως... Crying or Very sad

εμενα την πρωτη φορα πεθανε με την μια ....
ελπιζω να μην το ξανα κανει παντως και φαε την γλωσσα σου ! πες κατι καλο ! Razz
actinf - Πεμ 09 Μάϊ 2013, 21:58:56
Θέμα δημοσίευσης:
Σου εύχομαι να ήταν πραγματικά τυχαίο.
Και σε εμένα όταν χάλασε, χάλασε με την μία...
N207r - Πεμ 09 Μάϊ 2013, 22:50:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα έχει ανάψει 2 φορές στιγμιαία κ έσβησε αμέσως παίζει να είναι επειδή έχει πέσει η στάθμη υγρών?? Χωρίς να καταγράψει κάτι.
outser - Παρ 10 Μάϊ 2013, 14:04:41
Θέμα δημοσίευσης: καλημέρα
Λοιπόν πήρα τους κωδικούς του ανταλλακτικού.
Το λαμπάκι δεν έχει σβήσει εδώ και πολλές ημέρες και επειδή στην αντιπροσωπεία το έβαλαν στο διαγνωστικό και μου είπαν ότι είναι μονάδα,και από πελάτες μου με ΜΙΝΙ βλέπω ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα,ψάχνω πια για μονάδα ABS/ESP.
Ο κωδικός που μου έδωσαν είναι 454123 και οι της ΑΤΕ 9654777580/100206-0197.0
Η όποια βοήθεια στην εύρεση του ανταλλακτικού καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ και πάλι...
nOkpos - Δευ 20 Μάϊ 2013, 21:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
και σημερα τα ιδια αναψε(esp/asr system faulty) και μετα απο σβήσιμο του κινητηρα για να βαλω βενζινη ολα καλα παλι ... Confused
mathanas - Δευ 20 Μάϊ 2013, 22:48:22
Θέμα δημοσίευσης:
Μ αυτο τ αμαξι δε ξερει κανεις πραγματικα τι θα τον βρει καθε μερα...ζεις μονιμα με ενα αγχος Razz

κατάργησε το μπ@υρδελ@ ESP να τελειωνεις ......
pathfinder - Τετ 29 Μάϊ 2013, 10:40:57
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
και σημερα τα ιδια αναψε(esp/asr system faulty) και μετα απο σβήσιμο του κινητηρα για να βαλω βενζινη ολα καλα παλι ... Confused

Εμένα πάντως χάλασε μιά και έξω απο την μια μέρα στην άλλη ...
nOkpos - Τετ 29 Μάϊ 2013, 12:53:54
Θέμα δημοσίευσης:
να πω οτι βρηκαμε τον ενοχο για αυτο το αναψε σβησε και κατα 90% ειναι ο ενισχυτης τον χενον ! μεγαλη προσοχη παιδες ! οσοι εχετε χενον !!

1000% ειναι τα ξενον αλλαξα θεση στον ενισχυτή και σταματησαν τα σφαλματα ! απο τι μερια του οδηγου .
bagos - Σαβ 10 Αύγ 2013, 20:28:57
Θέμα δημοσίευσης:
Αφου αλλαξα πριν 5 χρονια τη μαμα μοναδα,σημερα τον πηρε κ αυτη...κ ενω η πρωτη,μια δουλευε,μια οχι,αυτη τον πηρε μια κ εξω.μια που αναψε κ δε ξανασβησε ποτε Laughing
Δε γαμιεται,θα μεινει ετσι.τοσα χρονια που δεν ειχαμε,τι παθαμε?? Laughing Laughing
N207r - Κυρ 11 Αύγ 2013, 19:37:52
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι κ αλλιώς μόνιμα off δεν το είχες??
bagos - Δευ 12 Αύγ 2013, 07:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι οικογενειακο το αμαξι ρε... Laughing Laughing
rallyefromhell - Τρι 13 Αύγ 2013, 16:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
το 308cc που εχω εχει ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα με ολ αυτα που διαβασα ετσι θα μεινει για ολη του την ζωη,,,,,,,,, να τα βρασω ολα ντα καινουρια μοντελα αρε ραλακι δεν εχεις παθει ποτε τιποτα .....
bagos - Τετ 21 Αύγ 2013, 14:33:04
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως οι βλαβες που εδειξε το δικο μου για το esp ηταν
Μειωμενη πιεση αισθητηρα συστηματος πεδησης
Διακοπη γειωσης στη πορεια του κυκλωματος(η καπως ετσι)
Παρατεταμενη βλαβη abs
Ειχε αλλο ενα κατεβατο με βλαβες,οι οποιες σβηστικαν,αλλα εμειναν αυτες.κατι μου λεει οτι το 2ο ειναι απο το μπουτον που το απενεργοποιω εγω,αλλα οι αλλες???
reselie-206 - Τετ 21 Αύγ 2013, 15:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
BAΣΙΚΑ το ABS SYSTEM FAULTY που μου έχει βγάλει ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ με κλειστό το ESP κανα 2 φορές (μια πάνω σε στρίψιμο σε φουρκέτα και μια σε πορεία) ανάβοντας και το STOP μαζί έχει καμια σχέση? Και τα 2 σβήσανε σε 1 δευτερόλεπτο ... Μπάς και θα ψάχνομαι και εγώ σε λίγο???
nOkpos - Τετ 21 Αύγ 2013, 23:21:46
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
BAΣΙΚΑ το ABS SYSTEM FAULTY που μου έχει βγάλει ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ με κλειστό το ESP κανα 2 φορές (μια πάνω σε στρίψιμο σε φουρκέτα και μια σε πορεία) ανάβοντας και το STOP μαζί έχει καμια σχέση? Και τα 2 σβήσανε σε 1 δευτερόλεπτο ... Μπάς και θα ψάχνομαι και εγώ σε λίγο???

δες τα τακακια σου και την σταθμη των υγρων σου ..
N207r - Πεμ 22 Αύγ 2013, 12:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι.κ.εμένα πάνω σε στροφή έχει ανάψει για πολύ λίγο κ ηταν λογο χαμηλής στάθμης υγρών..
vansak - Πεμ 05 Σεπ 2013, 16:35:09
Θέμα δημοσίευσης:
μου το εμφάνισε 3 φορές σε 2 ημέρες. μετά από μικρή στάση όλα εντάξει, αλλά μετά από στάση διαρκείας το ξανάκανε. Πάω Λάρισα και πάνω που ήταν έτοιμοι να προωθήσουν μήνυμα στα κεντρικά - γαλλια κλπ. το όχημα (ευτυχως) έμεινε από μπαταρία. Αλλάχθηκε και μέχρι στιγμής όλα οκ.
marios_207_GT - Τρι 01 Οκτ 2013, 16:30:00
Θέμα δημοσίευσης:
μου το κανε κι εμενα μολις τωρα, εβγαλα τον πολο, τον ξανα εβαλα πηγα και μια βολτα προσπαθωντας να σπινιαρω συνεχεια και δουλευε κανονικα, παρεπιπτοντως σημερα ειχα θεμα με καμμενη λαμπα ξενον, τα μπαλαστ τα εχω στους θολους, λετε να τα εξαφανισω απο εκει? Αυριο θα παω να σφυρηξω και 2-3 φωνηεντα στη Lion να με εχουν στα υπ οψην γιατι 1500αρια δεν θα τους δωσω ΠΟΤΕ.

Υ.Γ Το αμαξι μου εβγαλε P033 ως βλαβη στο sacn που εκανα με το ELM και σημαινει Oxygen Sensor Circuit Slow Response. Κατι με το λαμδα μου βρωμαει αλλα το ESP τι σχεση εχει? λετε να τα μπουρδουκλωσε ο εγκεφαλος?
vansak - Τρι 01 Οκτ 2013, 18:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
καμμένη ασφάλεια εγκέφαλου esp (το βιβλίο χρήσης γράφει την F9 στο κουτί δίπλα στη μπαταρία) παίζει να είναι ή θα το εμφάνιζε σε μήνυμα το διαγνωστικό???
marios_207_GT - Τρι 01 Οκτ 2013, 18:23:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα ηταν καμενη η ασφαλεια πιστευω πως δεν θα λειτουργουσε αφου εβγαλα τον πολο της μπαταριας και τον ξανα εβαλα, να πω την αληθεια θελω να κανω διαγνωση βλαβης καπου αλλου γιατι φοβαμαι πως η Peugeot θα μου πει οτι ειναι ESP για να μου τα αρπαξει.....
makis106 - Τρι 01 Οκτ 2013, 18:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είχε καεί ασφάλεια δεν θα επανερχότανε.
makis106 - Τρι 01 Οκτ 2013, 18:23:50
Θέμα δημοσίευσης:
vansak - Τρι 01 Οκτ 2013, 18:36:23
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

...για την περίπτωση που ανάβει μόνιμα ρώτησα, γιατί συνέβη σε φίλο και του είπα να δει ασφάλεια.
N207r - Τρι 01 Οκτ 2013, 22:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι απο ασφάλεια δεν το δείχνει το διαγνωστικό απλα μονο δείχνει βλάβη.
marios_207_GT - Παρ 04 Οκτ 2013, 19:07:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ξανα σήμερα ESP/ASR System faulty με βλαβη στο ELM P0053....να πω πως τα trims σπο-0.8 εφτασε στο -3.2
Samer - Παρ 04 Οκτ 2013, 20:28:06
Θέμα δημοσίευσης:
marios_207_GT έγραψε:
Ξανα σήμερα ESP/ASR System faulty με βλαβη στο ELM P0053....να πω πως τα trims σπο-0.8 εφτασε στο -3.2

Δεν πειραζει εγω ειμαι -15!! Laughing Surprised Laughing
marios_207_GT - Παρ 04 Οκτ 2013, 21:19:30
Θέμα δημοσίευσης:
Θα με τρελανει το αμαξι, ενω το εσβησα το αφησα μιση ωρα και μολις ξανα εφυγα εβγαλε κανονικα το σφαλμα, στο δρομο σταματησα 1 λεπτο σε βενζιναδικο, εβαλα ενα 20αρικο και μολις ξανα εβαλα μπροστα το αμαξι δουλευε κανονικα χωρις την ενδειξη...........Το ESP δουλευε κανονικα, εκανα μια στραβοτιμονια με φρεναρισμα σε στροφη να δω αν θα εμπλακει και με μαζεψε. Μηπως ο εγκεφαλος μπερδευει το σφαλμα P0053 που κατι ειναι με τους αισθητηρες λαμδα (νομιζω) με το ESP? Βοηθεια καποιος γιατι στην Peugeot θα παω στις 14 του μηνα που θα ειναι εκει ενας γνωστος ηλεκτρολογος.
nOkpos - Παρ 04 Οκτ 2013, 22:15:52
Θέμα δημοσίευσης:
marios_207_GT έγραψε:
Θα με τρελανει το αμαξι, ενω το εσβησα το αφησα μιση ωρα και μολις ξανα εφυγα εβγαλε κανονικα το σφαλμα, στο δρομο σταματησα 1 λεπτο σε βενζιναδικο, εβαλα ενα 20αρικο και μολις ξανα εβαλα μπροστα το αμαξι δουλευε κανονικα χωρις την ενδειξη...........Το ESP δουλευε κανονικα, εκανα μια στραβοτιμονια με φρεναρισμα σε στροφη να δω αν θα εμπλακει και με μαζεψε. Μηπως ο εγκεφαλος μπερδευει το σφαλμα P0053 που κατι ειναι με τους αισθητηρες λαμδα (νομιζω) με το ESP? Βοηθεια καποιος γιατι στην Peugeot θα παω στις 14 του μηνα που θα ειναι εκει ενας γνωστος ηλεκτρολογος.

χενον εχουμε ?
marios_207_GT - Παρ 04 Οκτ 2013, 22:57:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εδω και 1μιση χρονο χωρις προβληματα
vansak - Δευ 07 Οκτ 2013, 17:30:15
Θέμα δημοσίευσης:
https://ecu.co.uk/peugeot/abs---asr---esp-control-unit/ate-abs-asr-mk70/peugeot-9641871180-ate-10097011053-10027000024-5wk84105-106151.html?PHPSESSID=022o7s0kei9ejm21k80g5gji47

...αν υπάρχει κάποιος που να έχει επαφή με Αγγλία ίσως μπορεί να μάθει περισσότερα για την επισκευή
marios_207_GT - Σαβ 23 Νοέ 2013, 15:30:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ενω 1.5 μηνα πηγαιναμε καλα χωρις κανενα ESP faulty ξαφνικα σημερα μου το βγαζει εκτος και λεω κατσε να βαλω ξανα βενζινη οπως την τελευταια φορα, σταματαω σβηνω ξανα βαζω μπροστα το σφαλμα στη θεση του, μολις εβαλα ενα 20αρικο εφυγε, στο ELM εχει βγαλει ξανα P0053, αυτη τη φορα δεν τη γλυτωνω τη διαγνωση στη Peugeot, καμια ιδεα κανεις? Σε οσους εβγαζε σφαλμα μια στο τοσο και επανερχοταν ωσπου τα εφτυσε τελειως το ESP τι σφαλμα εβγαζε? εμενα παντως ακομα και με αναμενο το ESP faulty στο ELM μονο το P0053 βγαζει.
vansak - Σαβ 23 Νοέ 2013, 15:59:07
Θέμα δημοσίευσης:
Σταμάτησες έβαλες βενζίνη και στην επανεκκίνηση δεν το έκανε? κουφό λίγο.

βρε μηπως παίζει τιποτα με τα ρευματα και τα κυκλωματα όπου οι Γάλλοι "έχουν παράδοση" ???
γιατί όταν η σταθμη καυσιμου αφησει το επάνω ηλεκτρικό μερος της αντλιας ακάλυπτο (κάπου στο 1/4 λένε αρχίζει και γίνεται αυτό) και δεν το ψυχει αυτή ζεσταίνεται, κι αν επηρεάζονται ντόμινο τα ηλεκτρικά ίσως αυξάνει το ρεύμα στα ηλεκτρονικά κι όποιο πάρει ο χάρος. (βέβαια δεν ειμαι μηχανικός αλλά το σκέφτομαι με στοιχειώδεις γνωσεις φυσικής) δεδομένου του μπαχαλου στις συνδεσμολογίες των αυτοκινήτων για να κατεβει το κόστος.
marios_207_GT - Σαβ 23 Νοέ 2013, 17:12:00
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν απο 1.5 μηνα μου εβγαλε Esp-Asr system faulty δεν εβηνε με τιποτα παρα μονο ενω εβγαλα τον πολο, δουλευει μερικες μερες ετσι και το ξανα εβγαλε, ξανα δεν εσβηνε και λεω το αφηνω και το παω στη Peugeot για διαγνωση οταν εβαλα βενζινη ομως εφυγε. Σημερα 1.5 μηνα μετα ξανα το ιδιο εκανα διαδρομη αναβει και κανω δεξια σβηνω το αμαξι, βγαινω εξω κιολας το κλειδωνω κανω ενα τσιγαρο απο τα νευρα μου Confused και φευγω να δοκιμασω την τοτε λυση του να βαλω βενζινη, μολις εβαλα εφυγε μονο του. Πραγμαικα δεν ξερω τι γινετε στο ELM εβγαλε P0053 το οποιο ειναι καποιο προβλημα με τον λαμδα απ οτι βλεπω, τι σχεση εχει το ESP ομως δεν ξερω.

Υ.Γ το τελευταιο 6μηνο παντως το δικο μου δουλευει μονιμα απο τα 3/4 του ντεποζιτου μεχρι το 1/4 εχω ξεχασει τι θα πει γεμισμα.
307__:)(dimitris) - Παρ 21 Φεβ 2014, 15:53:02
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα να κανω μια ερωτηση για οποιον ξερει εχω ενα 407 coupe ειναι ακινησια κανα χρονο λογω φορων τελων κλπ μεχρι να πουληθει το 307. Λοιπον ειχα κανα τετραμηνο να το βαλω μπρος λογω του οτι ελειπα, ηταν με βγαλμενο πολο μπαταριας, τελικα πηγα να το βαλω προχθες δεν πηρε λογω ρευματος τελικα με την δευτερη πηρε δυσκολα οταν πηρε μετα απο λιγο αναψε abs fault και esp/asr system faulty. Πηγα την μπαταρια για φορτισμα, φορτισε και την μετρησε με ενα μηχανημα της peugeot και αντι για 720 Α εβγαζε 199 και μυνημα replace battary. μου ειπε οτι για αυτο αναβουν σφαλαματα στα παραπανω ισχυει ξερεται Question

Υ.Γ Την εβαλα πάλι στο αμαξι πηρε κανονικα αλλα τα σφαλματα αναβουν παλι οταν παιρνει μπρος και δεν μπορω να παω ακομα αντιπροσωπεια Evil
marios_207_GT - Παρ 21 Φεβ 2014, 19:46:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω δει κατι αντιστοιχο στο Εος του αδελφου μου μολις εβγαλε πολο για να αλλαξει μπαταρια αλλα το αφησαμε χωρις ρευμα κανα μισαωρο, μολις βαλαμε τη καινουρια εβγαλε καθε λογης ακυρο σφαλμα, τα σβησαμε ολα και μετα δεν ξανα εβγαλε κατι.
307__:)(dimitris) - Σαβ 22 Φεβ 2014, 10:41:28
Θέμα δημοσίευσης:
Το αμαξι εχει 26.000 χλμ υπαρχει περιπτωση να εκαψε κατι που πηρε μπρος με δυσκολια? Με αλλαγη μπαταριας λετε να συνελθει? Γιατι με την ιδια παλι τα βγαζει παροτι παιρνει μπρος σχετικα καλα Sad
marios_207_GT - Σαβ 22 Φεβ 2014, 20:03:02
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε τα σφαλματα δεν φευγουν μονα τους, πρεπει να τα σβησεις εσυ και μετα να δεις αν θα ξανα βγαλει κατι.
Xousme - Παρ 07 Μάρ 2014, 20:23:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια καλησπέρα.Το ίδιο πρόβλημα και στο δικό μου 207 rallye από την Τρίτη. Το πήγα σε δικό μουμάστορα , μου είπε ότι έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο του abs και με έστειλε σε μια γνωστή του αντιπροσωπεία για να με εξυπηρετήσουν. Το έχω μέσα από Τρίτη και αυτό που μου είπε η αντιπροσωπεία είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στον κεντρικό εγκέφαλο, έχουν στείλει email και ακόμα περιμένουν απάντηση. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζεται, θα ενημερώσω για το αν άξιζε τελικά όλη αυτή η ταλαιπωρία.
N207r - Παρ 07 Μάρ 2014, 22:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
Τι μοντέλο είναι?
Xousme - Σαβ 08 Μάρ 2014, 09:47:02
Θέμα δημοσίευσης:
N207r έγραψε:
Τι μοντέλο είναι?

2/08
Xousme - Πεμ 20 Μάρ 2014, 09:48:39
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα σε ολους. Τελικα, μετα απο 2 εβδομαδες αναμονης, δεν εγινε τιποτα. Δεν καταφεραν στην αντιπροσωπεια να το περασουν σε εγγυηση γιατι οπως μου είπαν εχω περασει κατα πολυ τους μηνες που δικαιολογουν την αντικατασταση του εγκεφαλου. Μενω ως εχω (χωρις esp) και περιμενω να δω μηπως μαζεψω κανα φραγκο για να το αντικαταστησω. Εαν εχει να μου προτεινει κανεις καμια φθηνοτερη λυση, περιμενω να την ακουσω και ευχαριστω εκ των προτέρων.
bacakas - Παρ 21 Μάρ 2014, 02:32:29
Θέμα δημοσίευσης:
όλα τα μοντέλα της παρτίδας 11/2007 όπως το δικό μου 207 rallye είχαν εντολή ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ- ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ESP (εγκέφαλός) ειδικά αν είχε βγάλει κάποια στιγμή αισθητήρα abs σε κάποιο τροχό ( στο δικό μου πίσω αριστερά το οποίο κ κάλυψα στην εγγύηση στο 1ο έτος 15000km) .Την οποία όμως λίγοι την έμαθαν!!! στα 60,000km περίπου 3,5 έτη βγάζει esp faulty και μένω από με απλό φρένο και κανένα υποβοήθημα! Evil η εταιρεία Ελλάδας και ΓΑΛΛΙΑΣ αρνήθηκε κατηγορηματικά λόγο λήξης εγγύησης την αντικατάσταση και μου ζητούσαν 1300ευρο τότε Shocked Τελικά νευρίασα με την πολιτική της peugeot για θεσιμο της ζωής μας σε κίνδυνο (φρένα) και έβαλα δικηγόρο . χρεώθηκα 30-35ευρο αλλά μου το άλλαξαν τσάμπα και μου ζήτησαν έγγραφα και συγνώμη για την ταλαιπωρία. ελπίζω να βοήθησα λίγο...
Xousme - Πεμ 03 Απρ 2014, 09:13:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω για την βοηθεια. Εαν σου ειναι ευκολο να μου στειλεις με ενα pm το τηλεφωνο του δικηγορου που γνωριζει την κατασταση για να μην ψαχνω αλλον και εξηγω απο την αρχη το τι εχει γινει.
Samer - Πεμ 03 Απρ 2014, 10:49:45
Θέμα δημοσίευσης:
Xousme έγραψε:
Ευχαριστω για την βοηθεια. Εαν σου ειναι ευκολο να μου στειλεις με ενα pm το τηλεφωνο του δικηγορου που γνωριζει την κατασταση για να μην ψαχνω αλλον και εξηγω απο την αρχη το τι εχει γινει.

Θα σε εμενα αν σου ειναι ευκολο μιας κ ειχα κατι περιεργα με το θεμα αυτο. Και εγω 11/07
bacakas - Πεμ 03 Απρ 2014, 15:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπέρα! δυστυχώς αλλά δεν έχω τα στοιχειά του δικηγόρου Sad Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από τότε! το μόνο πάντως που θυμάμαι ,αν μπορεί να σας βοηθήσει καθόλου, είναι πως ο δικηγόρος είχε πάει ένα έγγραφο και έθετε υπόψιν για ελαττωματικό μηχάνημα που θέτει την ζωή σε κίνδυνο! καλά ξεμπερδέματα Rolling eyes
volvos - Πεμ 03 Απρ 2014, 17:05:28
Θέμα δημοσίευσης:
σε ποια πεζο ειχε γινει το σκηνικό?
ισως αυτο βοηθησει αν πανε τα παιδια στην ιδια...
reselie-206 - Πεμ 03 Απρ 2014, 17:13:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τί έγινε ρε παιδιά πολλοί μαζευτήκαμε με 11/07... εμένα ακόμα δόξασι ο κύριος δενέχεικάνει κιχ ακόμα
Samer - Πεμ 03 Απρ 2014, 17:28:26
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
Τί έγινε ρε παιδιά πολλοί μαζευτήκαμε με 11/07... εμένα ακόμα δόξασι ο κύριος δενέχεικάνει κιχ ακόμα

Εγω δεν επαθα κατι απλα το θελω για το μελλον οταν ειναι να γινει. Αφου λεει το παιδι συγκεκριμενα για 11/7, γιατι οχι
marios_207_GT - Πεμ 03 Απρ 2014, 17:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
11ος του 2007 ειναι κατασκευη του αυτοκινητου? γιατι αμα ειναι της αδειας η κατασκευη μπορει να διαφερει, για πειτε να ξερουμε γιατι το δικο μου πριν κατι μηνες εκανε κατι κολπα αλλα απο τοτε εχει ηρεμησει.
Samer - Πεμ 03 Απρ 2014, 19:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
11 του 2007 ναι.
bacakas - Παρ 04 Απρ 2014, 01:19:32
Θέμα δημοσίευσης:
το ολο θέμα είχε γίνει στην peugeot κοζανης. καλο βραδυ σε όλους..
manosm3 - Τετ 21 Μάϊ 2014, 23:27:04
Θέμα δημοσίευσης:
στο μπουρδ3λο μου μολις αναβει το λαμπακι της βενζινης αναβει και το λαμπακι του esp Evil
γνωριζει κανενας;
bagos - Πεμ 22 Μάϊ 2014, 12:12:10
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα αναψε μια φορα του esp,με τη καινουρια μοναδα,κ απο τοτε δεν εχει ξανασβησει....οποτε δε χρειαζεται να το απενεργοποιω κ μονος μου... Laughing Laughing
volvos - Πεμ 22 Μάϊ 2014, 14:04:59
Θέμα δημοσίευσης:
abs δουλευει?
μηπως τα κοβει ολα μαζι... Rolling eyes
manosm3 - Πεμ 22 Μάϊ 2014, 14:06:37
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
abs δουλευει?
μηπως τα κοβει ολα μαζι... Rolling eyes

τωρα τελευταια το ξεκινησε... το abs δουλευει

ποια πληγωσα παλι και με καταραστηκε ρε πστ μου;;; Cool Laughing
marios_207_GT - Πεμ 22 Μάϊ 2014, 14:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
Το εχω γραψει κι εγω πιο πισω οτι μου το εκανε και μολις εβαλα βενζινη δεν το ξανα εκανε, σαν σφαλμα με το torque μου εβγαζε P0053 που δεν ξερω τι ακριβως βλαβη ειναι αλλα σχετιζοταν με το αισθητηρα λ αλλαξα βενζιναδικο απο τοτε και δεν ξανα ειχα θεμα.
gio_rallye - Σαβ 07 Ιούν 2014, 10:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα και καλως τα δεχτηκα και εγω.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Σημερα ξεκινησα το πρωι για Ραφηνα φτανω... ολα καλα, κανω τη δουλεια μου και ξεκιναω να γυρισω. Με το που φτανω στο πρωτο φαναρι της Μαραθωνος σταματημενος με νεκρα το αμαξι ανεβαζει μονο του στροφες, χωρις να παταω γκαζι επαιζε μονο του 1800-2500 στροφες μονο του ξαναλεω!! Shocked Shocked Το σβηνω το ξαναβαζω μπροστα τα ιδια.. ( Δυο μερες πριν εκανα καθαρισμο βαλβιδων-αυλων στον Καντερε και δε μου ειπε οτι προσεξε κατι περιεργο πλην του οτι θελω συμπληρωμα στα υγρα φρενων, αλλα αυτο δικαιολογημενα γιατι θελω αλλαγη τακακια). Το αρχιζω λοιπον και το πλακωνω κοφτη μεχρι και τη 4η, οταν ανεβαζα προσεξα ενα θορυβο απο μπροστα αριστερα σαν να ρουφαει κατι, ειμαι σιγουρος οτι δεν εκανε ετσι η εισαγωγη καθως ειμαι μαμα και ποτε δεν ακουγοταν τοσο. Συνεχιζω λοιπον φτανω Παλληνη και ενω ειμαι σταματημενος σε φαναρι με ακριβως τα ιδια συμπτωματα με πριν μπιιιιιιιιιιιπ !!! ESP/ASR FAULTY. Δικαιολογειται αυτη η συμπεριφορα απο τη Μοναδα ESP ? To αμαξι το πηρα 2/08 και εχει 93000 χλμ. Ειναι μαμα ουτε ξενον δεν εχω βαλει.. Παρακαλω καθε βοηθεια ευπροσδεκτη καθως οπως ειδα παραπισω δεν ειναι καιρος για 1.300αρια
bagos - Σαβ 07 Ιούν 2014, 13:00:17
Θέμα δημοσίευσης:
Το εσπ δεν εχει να κανει με τις στροφες...λογικα καπου εχει γινει θ μλκια με το σπρευ κ ειχαν μεινει υπολειματα στις βαλβιδες κ περασαν στους θαλαμους καυσης.
υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα,με αυτο να σου χαλασε ο αισθητηρας "λαμδα",κ να σου αναψε κ το εσπ.το βαζεις σε ενα διαγνωστικο για να σιγουρευτεις.παντως το μοντελο του αυτοκινητου σου ανηκει σε αυτα που ειχαν προβλημα οι μοναδες εσπ.
gio_rallye - Σαβ 07 Ιούν 2014, 14:25:39
Θέμα δημοσίευσης:
To ESP faulty δεν ξαναναψε απo το πρωι ευτυχως... μαλλον ηταν της στιγμης η το προκαλεσε αυτο που λες Βαγγελη.. Τον πηρα ομως τον μηχανικο τηλεφωνο και δε μου ειπε κατι τετοιο, αυτος μου ειπε να ελεγξω ολες τις σωληνωσεις, οτι καπου εχει ξεκουμπωσει σωληνας και τα κανει αυτα..οτι απο καπου προσπαθει να παρει αερα και κατι τετοια μου ελεγε, εγω ελεγξα οσες σωληνωσεις μπορουσα και φαινονται ολα καλα δεμενα. Τωρα μετα απο δυο ωρες που εκανα τα παραπανω και το εβαλα ξανα μπροστα παλι κανει το ιδιο πραγμα αλλα σε λιγοτερες στροφες και κατω απο το φιλτρο αερα ακουγεται συχνα ενα κρακ κρακ.. Τα κολαρα στο φιλτρο ειναι μια χαρα δεμενα παντως.. Δε μπορω να καταλαβω τι γινεται..
puglover - Σαβ 07 Ιούν 2014, 14:43:15
Θέμα δημοσίευσης:
δυσανασχετησε φιλε το οχημα επειδη του καθαρισες την καρβουνιλα!
gio_rallye - Σαβ 07 Ιούν 2014, 14:54:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα ηταν αυτο θα ειχε καθαρισει με τοσο ξυλο που εφαγε το πρωι Twisted evil και θα ερχοταν στα ισα του.. Αυτο τωρα ολο τρακα τρουκ και τρικι τρακα ειναι
bagos - Σαβ 07 Ιούν 2014, 15:18:44
Θέμα δημοσίευσης:
Βαλε το χερι σου αριστερα κατω απο τον παπα(φιλτροκουτι),ειναι η πεταλουδα...μηπως εχει φυγει απο εκει η σωληνα(που παει στη πεταλουδα).ακολουθα τη σωληνα που βγαινει απο το ιντερκουλερ μεχρι το τελος της πορειας της κ θα σ οδηγησει στη πεταλουδα Wink
gio_rallye - Σαβ 07 Ιούν 2014, 17:20:43
Θέμα δημοσίευσης:
βαγγος γτ ρεσπεκτ !! εκανα αυτο που μου ειπες και ολα οκ! βεβαια εκει μεσα δε μου εδινε καθολου χερι, με τα χιλια ζορια το εκανα.. Οσον αφορα το εσπ τωρα που το εβγαλα μια βολτα δε μου τα λεει καλα. το παταω να απενεργοποιηθει και δε κανει τιποτα,το κρατησα πατημενο και εκλεισε τελειως, δε ξαναλειτουργει ουτε μετα τα 50. Μονο αμα σβησω και ξαναβαλω μπρος λειτουργει... Μαλλον ειναι ετοιμο να παραδωσει πνευμα Rolling eyes

υ.γ Ευχαριστω για τη βοηθεια ! χρωσταω καφεδακι !!
bagos - Σαβ 07 Ιούν 2014, 19:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαυτο ειμαστε εδω,για να μοιραζομαστε τις γνωσεις μας κ τις εμπειριες μας Wink
οταν πατας,τουρμπιζει κανονικα?γτ αν τουρμπιζει κανονικα,τοτε δεν ισχυει η παπαρια που σου ειπε οτι περνει αερα απο καπου.γιατι οπως περνει αερα στο ρελαντι,ετσι χανεις κ πιεση οταν τουρμπιζεις Wink
gio_rallye - Σαβ 07 Ιούν 2014, 22:39:46
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα τουρμπιζει κανονικα, οταν το ειχα πλακωσει με βγαλμενο το σωληνακι ακουγα εναν περιεργο θορυβο, σαν ηλεκτρικη σκουπα και δε πηγαινε οπως παει.. δε ξερω τα μπερδεψαμε πολυ μου φενεται.. Confused τωρα καλα παει παντως
xalkiadakhs 207gt - Τετ 09 Ιούλ 2014, 14:47:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΟΛΛΕΣ καλησπερες σε ολους και το λεει ετσι γιατι ειμαι απων πολλους μηνες απο το αγαπημενο μου φορουμ...
μιας και το GT μου καθετε ολους τους καλοκαιρινους μηνες,ειπα να του φτιαξω κανα δυο πραγματακια που τα εχω αφησει πισω.....
λοιπον ερωτηση προς τους γνωστες,ειμαι χωρις μοναδα πολυ καιρο,ο αυτοματος πιλοτος δουλευει ρε παιδια οταν εχει χαλασει η μοναδα?δεν μου κουμπωνει ο αυτοματος πιλοτος καθολου,και δεν μπορω να θυμηθω εαν τον ειχα και μετα που χαλασε η μοναδα......παρακαλω πολυ τα φωτα σας!!!!
bagos - Πεμ 10 Ιούλ 2014, 09:54:53
Θέμα δημοσίευσης:
Δουλευουν ολα κανονικα,ακομα κτο abs,εκτος απτο esp...
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 10 Ιούλ 2014, 10:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
bagos έγραψε:
Δουλευουν ολα κανονικα,ακομα κτο abs,εκτος απτο esp...

σε ευχαριστω αδερφε βαγγελη..... Wink Wink Wink Wink Wink Wink
dimkeras - Σαβ 12 Ιούλ 2014, 10:06:39
Θέμα δημοσίευσης:
xalkiadakhs 207gt έγραψε:
ΠΟΛΛΕΣ καλησπερες σε ολους και το λεει ετσι γιατι ειμαι απων πολλους μηνες απο το αγαπημενο μου φορουμ...
μιας και το GT μου καθετε ολους τους καλοκαιρινους μηνες,ειπα να του φτιαξω κανα δυο πραγματακια που τα εχω αφησει πισω.....
λοιπον ερωτηση προς τους γνωστες,ειμαι χωρις μοναδα πολυ καιρο,ο αυτοματος πιλοτος δουλευει ρε παιδια οταν εχει χαλασει η μοναδα?δεν μου κουμπωνει ο αυτοματος πιλοτος καθολου,και δεν μπορω να θυμηθω εαν τον ειχα και μετα που χαλασε η μοναδα......παρακαλω πολυ τα φωτα σας!!!!

Χριστόφορε, καλημέρα! Very happy

Κοίταξε το πλεξουδάκι του φρένου για το cruise control. Εμένα 2 φορές που σταμάτησε να λειτουργεί πήγα αντιπροσωπεία και μου άλλαξαν το πλεξουδάκι και έφτιαξε. Τη 2η φορά μου έβαλαν το τελευταίο ανταλλακτικό οπότε δε μου ξανάκανε τίποτα από τότε Wink
xalkiadakhs 207gt - Κυρ 13 Ιούλ 2014, 19:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:

Χριστόφορε, καλημέρα! Very happy

Κοίταξε το πλεξουδάκι του φρένου για το cruise control. Εμένα 2 φορές που σταμάτησε να λειτουργεί πήγα αντιπροσωπεία και μου άλλαξαν το πλεξουδάκι και έφτιαξε. Τη 2η φορά μου έβαλαν το τελευταίο ανταλλακτικό οπότε δε μου ξανάκανε τίποτα από τότε Wink

φιλε μου καλε δημοσθενη,,,χαθηκαμε,κανε μου μια χαρη διοτι δεν μπορω να βρω τον καινουργιο κωδικο ανταλλακτικου για το οποιο πολυ καλα και μου ανεφερες,στειλε μου τον εαν δεν σου κανει κοπο....
παντως εβαλα καινουργιο βαλβιδακι και δεν δουλευει το cruise,οποτε παμε για πλεξουδακι!!!
peugeot207cc - Δευ 21 Ιούλ 2014, 12:37:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ και μήνες έχω μόνιμα και εγώ το σφάλμα ESP System Faulty αναμμένο. Το ABS δείχνει να λειτουργεί αλλά τώρα τελευταία άρχισε να τα παίζει και το cruise control (δεν ξέρω αν σχετίζονται).

Ερωτήσεις:
1. Έχει αλλάξει κανείς σας μονάδα ESP; Κόστος γύρω στα 1300 ευρώ;
2. Έχει δοκιμάσει κανείς σας να το στείλει έξω για επισκευή; Αποτελέσματα;
Byakuya - Τρι 22 Ιούλ 2014, 16:25:27
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα και απο μενα.
Μολις γυρνουσα απο δουλεια...μου αναβει λαμπακι βενζινης και στα καπακια μου εμφανιζει και αυτο το γνωστο error, για πρωτη φορα. Ειχαν αλλαξει τακακια πριν 3 εβδομαδες.....Θα το παω αυριο σε εξουσιοδοτημενο κοντα στην δουλεια μου να δω τι εγινε παλι....ελπιζω να μην τα επαιξε η μοναδα.

***UPDATED:
Πηγα και εβαλα 15 ευρω βενζινη(ακολουθησα το παραδειγμα παιδιων με ιδιο θεμα-συνδιασμος λαμπακι βενζινης) και δεν το εβγαλε παλι. Ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει. Θα το παω ετσι και αλλιως αυριο στο συνεργειο και θα ενημερωσω.
Byakuya - Τετ 23 Ιούλ 2014, 12:21:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα ξανα,

Να ενημερωσω για την εξελιξη. Δεν βρεθηκε καποιο σφαλμα στο μηχανημα που το ελενξαν. Μου ειπαν οτι καποιο conflict πρεπει να εγινε με την χαμηλη ενδειξη βενζινης . Αν ξανασυμβει να τους το παω με το μνμ-χωρις να βαλω βενζινη- για να δουν απο τι μπορει να προκαλειτε αυτο το ψευδοσφαλμα.
Αυτα παιδια.....
pitouras - Τρι 07 Οκτ 2014, 18:13:39
Θέμα δημοσίευσης: 207 rallye
Καλησπέρα παιδιά....Εχω ενα 207 rallye αγορασμένο 1/2008 που πολυ πιθανο είναι παρτίδα 11/2007 και εχει φυσικα το esp system faulty εδω και κανα χρόνο....εχω μετρίσει μπαταρία , έχω δεί ασφάλειες τίποτα....Πήγα σε μια σκοτωμένη peug και μου ειπαν αλλαγη εγκεφάλου esp 1800 ευρω !!!!

Είπα ευχαριστώ και εφυγα...Η ερώτηση μου είναι..Πλέον ποιος εκπροσωπεί τη peugeot πλέον στη μπανανία μας ??? Δηλ που μπορεί να πάει κανείς να διεκδικήσει αλλαγή με εγγύηση μιας και απο ότι κατάλαβα είναι ελαττωματικό εξάρτημα.

Διαφορετικά ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο στα βόρεια το οποίο ενδεχομένως θα κάνει μια έκπτωση ή θα ασχοληθεί να δεί τι φταίει ?

Θέλω να πουλήσω το αμάξι και ενώ είναι πένα , μαμά κτλ δε μπορώ λόγω του esp.....
Samer - Τετ 08 Οκτ 2014, 14:12:21
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rallye
pitouras έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά....Εχω ενα 207 rallye αγορασμένο 1/2008 που πολυ πιθανο είναι παρτίδα 11/2007 και εχει φυσικα το esp system faulty εδω και κανα χρόνο....εχω μετρίσει μπαταρία , έχω δεί ασφάλειες τίποτα....Πήγα σε μια σκοτωμένη peug και μου ειπαν αλλαγη εγκεφάλου esp 1800 ευρω !!!!

Είπα ευχαριστώ και εφυγα...Η ερώτηση μου είναι..Πλέον ποιος εκπροσωπεί τη peugeot πλέον στη μπανανία μας ??? Δηλ που μπορεί να πάει κανείς να διεκδικήσει αλλαγή με εγγύηση μιας και απο ότι κατάλαβα είναι ελαττωματικό εξάρτημα.

Διαφορετικά ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο στα βόρεια το οποίο ενδεχομένως θα κάνει μια έκπτωση ή θα ασχοληθεί να δεί τι φταίει ?

Θέλω να πουλήσω το αμάξι και ενώ είναι πένα , μαμά κτλ δε μπορώ λόγω του esp.....

Ειτε του 07 η του 08 το ιδιο ειναι. Απο 09 και μετα υποτιθεται φερανε "καλυτερα" κομματια. Πρεπει να παλεψεις λιγο μαζι τους και αρκει να μην εχεις περασει τα 105,000χλμ απο τι εχω διαβασει καπου εδω σε καλυπτει αλλα πληρωνεις μονο τα εργατικα.
peugeot207cc - Τετ 08 Οκτ 2014, 14:18:38
pitouras έγραψε:

Διαφορετικά ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο στα βόρεια το οποίο ενδεχομένως θα κάνει μια έκπτωση

Ας πούμε ότι βρίσκεις ένα συνεργείο που σου κάνει έκπτωση (αν και το θεωρώ απίθανο). Θα πληρώσεις 1000+ ευρώ για ένα εξάρτημα το οποίο πολύ πιθανό πάλι να χαλάσει μετά από λίγα χρόνια;
makis106 - Τετ 08 Οκτ 2014, 15:13:25
Samer έγραψε:

Ειτε του 07 η του 08 το ιδιο ειναι. Απο 09 και μετα υποτιθεται φερανε "καλυτερα" κομματια. Πρεπει να παλεψεις λιγο μαζι τους και αρκει να μην εχεις περασει τα 105,000χλμ απο τι εχω διαβασει καπου εδω σε καλυπτει αλλα πληρωνεις μονο τα εργατικα.

Οχι ρε συ αρκετοι με του 08 δεν ειχαμε ποτε προβλημα, του 07 ηταν κυρίως τα σκαρτα, αντε και αρχες 08...

peugeot207cc έγραψε:
pitouras έγραψε:

Διαφορετικά ξέρετε κάποιο καλό συνεργείο στα βόρεια το οποίο ενδεχομένως θα κάνει μια έκπτωση

Ας πούμε ότι βρίσκεις ένα συνεργείο που σου κάνει έκπτωση (αν και το θεωρώ απίθανο). Θα πληρώσεις 1000+ ευρώ για ένα εξάρτημα το οποίο πολύ πιθανό πάλι να χαλάσει μετά από λίγα χρόνια;
Θα πληρωσεις και πολλα παραπανω για ενα συστημα που μπορει να σου σωσει τη ζωη...
Samer - Τετ 08 Οκτ 2014, 15:22:44
makis106 έγραψε:
Samer έγραψε:

Οχι ρε συ αρκετοι με του 08 δεν ειχαμε ποτε προβλημα, του 07 ηταν κυρίως τα σκαρτα, αντε και αρχες 08...

Γενικα με προβληματα λεω οχι μονο με το ΕΣΠ. Και του 08 μια χαρα προβληματα ειχαν τα 207.
Mono AEK - Τετ 08 Οκτ 2014, 15:23:43
Θέμα δημοσίευσης:
το ιδιο αναψε και στον πατερα μου (c3 d)
το αμαξι ειναι μηνων και εχει 3000 χλμ
πηγε στην αντιπροσωπεια και του αλλαξαν μια βαλβιδα των 15 ευρω εντος εγγυησης
makis106 - Τετ 08 Οκτ 2014, 15:26:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αναφέρομαι στη μονάδα ESP, για αυτο δε συζητάμε?
Αν λες γενικά για προβλήματα, ναι και του 08 είχαν προβλήματα, του 07 πολλά, του 09 λιγότερα, κ.ο.κ.
Samer - Τετ 08 Οκτ 2014, 15:29:15
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Αναφέρομαι στη μονάδα ESP, για αυτο δε συζητάμε?
Αν λες γενικά για προβλήματα, ναι και του 08 είχαν προβλήματα, του 07 πολλά, του 09 λιγότερα, κ.ο.κ.

Ναι γενικα, μαζι με τα ΕΣΠ ομως.
rallaki-1 - Σαβ 22 Νοέ 2014, 21:47:19
Θέμα δημοσίευσης:
Χτες μου εκανε και εμενα δωρο το Rallaki μου "ESP/ASR System Faulty"!!! Είναι σαν να οδηγάω άλλο αμάξι.. Τέλικα το esp κάτω από της 2500rpm κόβει αρκετά από την απόκριση και την δύναμη!
Ξέρει κανένας αν δεν διορθώσω το πρόβλημα αν μου διμιουργηθεί κανενα άλλο?
Α! 1ος του 2008 είναι το αμάξι..
peugeot207cc - Κυρ 23 Νοέ 2014, 08:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
rallaki-1 έγραψε:

Ξέρει κανένας αν δεν διορθώσω το πρόβλημα αν μου διμιουργηθεί κανενα άλλο?

Το έχω έτσι σχεδόν 1 χρόνο και δεν έχω άλλο πρόβλημα.
marios_207_GT - Κυρ 23 Νοέ 2014, 20:44:43
Θέμα δημοσίευσης:
Οσοι εχετε βαλει διακοπτη για το ESP (ξερω ειναι ψιλο-παρανομο το να σκαλιζουμε συστημα ασφαλειας) τα παιξε μετα ή λειτουργει κανονικα? Λεω να βαλω ενα διακοπτη να του κλεινω το ρευμα οποτε χρειαστει Very happy Very happy αλλα φοβαμαι μηπως τα παιξει μετα η μοναδα.
saikoe_39 - Κυρ 23 Νοέ 2014, 20:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μαριε θεμα τύχης είναι...
Εδώ διακόπτη από το 2009....και μέχρι σήμερα ολα οκ
marios_207_GT - Κυρ 23 Νοέ 2014, 21:06:44
Θέμα δημοσίευσης:
saikoe_39 έγραψε:
Μαριε θεμα τύχης είναι...
Εδώ διακόπτη από το 2009....και μέχρι σήμερα ολα οκ

Κι ελεγα ποιος δασκαλος θα μου 2-3 πραγματα για το πως να το κανω..... σ ευχαριστω πολυ Κωστα και για αυτη τη βοηθεια. Thumb Left
drdino - Τετ 03 Ιούν 2015, 23:02:41
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ecutesting.com/vw_golf_touran_abs_pump_module.html

Gnwsto problima loipon.
mpokos - Τρι 09 Μάϊ 2017, 17:50:18
Θέμα δημοσίευσης:
μου εβγαλε και μενα το γνωστο μηνυματακι στα 95000χλμ με την διαφορα οτι μολις μπηκε στο διαγνωστικο εβγαλε κωδικο σφαλματος u1208 (σφλαμα επικοινωνιας με τον εγκεφαλο).επισης το ειχε βγαλει και παλιοτερα και μετα εσβησε μονο του,το ξαναεβγαλε ξαναεσβησε μονο του και παει λεγοντας.τι μπορει να ειναι...
Topal_23 - Δευ 26 Ιούν 2017, 19:52:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μου έβγαλε και εμένα πρόβλημα το esp και βλέπω άλλοι γράφουν ότι το κάλυψε η peugeot και ας είχε λήξει η εγγύηση παίζει να την γλιτώσω και εγώ και να μου το καλύψει η peugeot? ???
Asterix 106 - Δευ 12 Φεβ 2018, 20:44:14
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και 2 μήνες περίπου μου έβγαζε και εμένα την βλάβη esp asr και από στιγμιαίες τον τελευταίο καιρό γίνανε μόνιμες. Στο διαγνωστικό μου έβγαλε τα εξής: U 1208 k C 1390. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Είμαι κάτοχος 207 hdi 1.6 2006.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες