PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - MOTER 106 GR.A BY APR

REDRC - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 19:06:00
Θέμα δημοσίευσης: MOTER 106 GR.A BY APR
το γραφω εδω αν και δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος..

σημερα πηγα στον ΑPR να του παω πισω το μοτερ που μου ειχε πουλησει για 174 αλογα οπως λεει εδω η αγγελια...

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=33938

το αποτελεσμα ηταν αντι να παραδεχτει το λαθος του και να μου ζητησει και συγνωμη (ασε που αν ηταν σοβαρος επαγγελματιας θα μου εδινε πισω τα λεφτα μου) κατηγορησε και τον μηχανικο μου ACTION SPORT αλλα και τον ανδιανακη οτι ειναι μ@λ!%^&κες και δεν ξερουν τι τους γινεται και γιαυτο το μκοτερ δεν εβγαλε δυναμη.. υποψιν οτι το μοτερ μπηκε απειραχτο ππανω στο αμαξι ουτε καν γυρισαμε τα μεταβλητα (για να μην το χαλασουμε υποτιθεται)

το μοτερ οταν το ανοιξαμε γιατι εκαιγε 1 λιτερο λαδι στα 500km
διαπιστωσαμε οτι ηταν ενα νορμαλ μοτερ με 4 πιστονια μια ψευτοροικη και δυο PT52...
με αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει 174 ουτε καν 160...

με λιγα λογια για να μην σας ζαλιζω το αποτελεσμα ηταν να του το πεταξω στη μουρη και η συνεχεια θα ειναι στα δικαστηρια κατηγορουμενος και απο εμενα αλλα και απο τον μηχανικο και τον προγραματιστη μου..

η συνεχεια στις οθονες σας....
kane - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 19:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα οταν γραφω εγω και κανα 2 αλλοι,γινομαστε κακοι και αγνωμονες...

ΟΥΣΤ επιτελους ρε λαμογια.

Με το καλό παντελή να βρεις το δικιο σου,γιατι με τοσα λεφτα που εχεις φαει σε αγωνες κι αυτ/τα δεν σε εχω ικανο να ανοιξεις ενα μοτερ και να πεις οτι δεν εχει καποια πραγματα για 2000 ψωροευρω...

Αναμένουμε τις εξελιξεις...

Ακου κει γρουπΑ 174πς...

"λυπαμαι που δεν προλάβατε..." Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
volvos - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 19:37:51
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη το θεμα ειναι αρκετα σοβαρο και ελπιζω ο κυριος κανελλες παντελης να βγαλει αμεσα ακρη καλο θα ηταν να μη γινονται σχολια και να μην αναγαγουμε το φορουμ σε λαικο δικαστηριο...

ειμαστε ανοιχτοι προς καθε μερια που θελει να παρει θεση. Cool
kane - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 21:29:56
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιωτη ουδεποτε ειχα την διαθεση να προβώ σε τετοιου ειδους ποστ...Ισως το ανωθεν ποστ μου να ηταν λαικιστικο,αλλα ενθυμησαι την περιπτωση...βλ. ρεπροφαιλ γνησιων εκκ.

Φυσικα και περιμενουμε να ακουσουμε τις αποψεις ολων...Και αν χοντρυνει το "πραγμα" εχουμε και φωτο-αποδειξεις,αν φυσικα ο πρωην εμπλεκομενος αφησει να δημοσιευσουμε.
volvos - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 22:09:26
Θέμα δημοσίευσης:
σταυρο γνωριζω τη περιπτωση μη τα μπερδευουμε...
kane - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 23:23:03
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μπερδευουμε τιποτε παναγιωτη...

απλα κι αυτο ειναι μια αποδειξη μη επαγγελματισμου,οπως και η ανωθεν του παντελη,εφοσον φυσικα ισχυει...
REDRC - Πεμ 02 Ιούλ 2009, 23:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη δεν ξερω το ιστορικο του συγκεκριμενου ''μαστορα'' καλο θα ηταν να μου το ελεγε καποιος για να ξερω με τι κουμασι εχω να κανω..
δεχομαι και π.μ..
asa1 - Δευ 06 Ιούλ 2009, 11:34:32
Θέμα δημοσίευσης: Re: MOTER 106 GR.A BY APR
REDRC έγραψε:

σημερα πηγα στον ΑPR να του παω πισω το μοτερ που μου ειχε πουλησει για 174 αλογα οπως λεει εδω η αγγελια...

το αποτελεσμα ηταν αντι να παραδεχτει το λαθος του και να μου ζητησει και συγνωμη (ασε που αν ηταν σοβαρος επαγγελματιας θα μου εδινε πισω τα λεφτα μου) κατηγορησε και τον μηχανικο μου ACTION SPORT αλλα και τον ανδιανακη οτι ειναι μ@λ!%^&κες και δεν ξερουν τι τους γινεται και γιαυτο το μκοτερ δεν εβγαλε δυναμη.. υποψιν οτι το μοτερ μπηκε απειραχτο ππανω στο αμαξι ουτε καν γυρισαμε τα μεταβλητα (για να μην το χαλασουμε υποτιθεται)

διαπιστωσαμε οτι ηταν ενα νορμαλ μοτερ με 4 πιστονια μια ψευτοροικη και δυο PT52...

με λιγα λογια για να μην σας ζαλιζω το αποτελεσμα ηταν να του το πεταξω στη μουρη και η συνεχεια θα ειναι στα δικαστηρια κατηγορουμενος και απο εμενα αλλα και απο τον μηχανικο και τον προγραματιστη μου..

Καλημερα!Το συγκεκριμενο μοτερ ειναι οντως 174 στροφαλο σε μαχα ρυθμισμενο με ΑΓΡΑΦΟ και σωστη εξατμιση απο τον κ.νομικο(ο οποιος ρυθμιζη τα τοπ ελληνικα αγωνιστικα ρωτα τον κ. ανδριανακη να σου πει) το νουμερο που βγαζει του κ.ανδριανακη στροφαλο ειναι λιγο λιγοτερο απο αυτο που βλεπει στροφαλο το μαχα οποτε αν και με μαμα εγκεφαλο βγαλατε 160 ειναι σε αυτα που σας εχει πει ο κ.αναγνωστοπουλοςAPR και καλο νουμερο για νορμαλ εγκεφαλο.Ενα καλο 52αρι παιζει στα 175 στροφαλο.Επισης καλο θα ηταν οταν μιλας για εναν ανθρωπο που ειναι στο χωρο και στους αγωνες 30 χρονια να προσεχεις τι λες γιατι κανεις ποτε δεν εχει πει κουβεντα ουτε για τη δουλεια του ουτε για το ηθος του!!και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειχε αναγκη τα 3500 για να σε κοροιδεψη!!
φιλικα Τασος Αγγελιδης
volvos - Τρι 07 Ιούλ 2009, 09:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
τασο ποσο σιγουρος εισαι οτι μιλατε για το ιδιο μοτερ??

γιατι μοτερ με μαμα σωθικα 174 αλογα λιγο χλωμο . . .
asa1 - Τρι 07 Ιούλ 2009, 10:02:03
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

ροικη πτ52 εμβολα και συμπιεση για το μοτερ ειμαι 100% γιατι εχει περαση απο εδω αλλα τετοια σεταπ εχουν γινει πολλα οριο υδραυλικα ωστηρια σωστη συμπιεση και καπακι μαμα μπιελες και ζυγισμενο στροφαλο για να ειναι και νομιμο!
asa1 - Τρι 07 Ιούλ 2009, 10:03:39
Θέμα δημοσίευσης:
asa1 έγραψε:
volvos έγραψε:

ροικη πτ52 εμβολα και συμπιεση για το μοτερ ειμαι 100% γιατι εχει περαση απο εδω αλλα τετοια σεταπ εχουν γινει πολλα οριο υδραυλικα ωστηρια σωστη συμπιεση και καπακι μαμα μπιελες και ζυγισμενο στροφαλο για να ειναι και νομιμο!

επισης 60αρα και αγραφο!!με 54αρα ειναι 5 κατω με σημπιεση σωστη παντα..
volvos - Τρι 07 Ιούλ 2009, 10:10:58
Θέμα δημοσίευσης:
επισης τασο του ανδριανακη στροφαλο νομιζα οτι βγαζει ενα κλικ πανω απο το μαχα σου???
asa1 - Τρι 07 Ιούλ 2009, 10:14:12
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
επισης τασο του ανδριανακη στροφαλο νομιζα οτι βγαζει ενα κλικ πανω απο το μαχα σου???

Πανο του ανδριανακη δεν βγαζει στροφαλο βγαζει μουαγιε και ειναι λιγο κατι απο το στροφαλο στο μαχα
το παλιο που ειχαν με το μαλιωρα μπορει..το καινουργειο rototest βγαζει αυτα
venzinas - Τρι 07 Ιούλ 2009, 11:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω αν μπορο να βοηθησω,απο δυναμομετρηση με διαφορα μιας ημερας και στα 2 δυναμομετρα που αναφερετε στου τασου εδιξε 159,3 στροφαλο και στου γιαννη 140,5 μουαγε....

στον ανδριανακη οταν φτιαξατε το προγραμα τη νουμερα εβγαλε?
REDRC - Τρι 14 Ιούλ 2009, 19:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
venzinas έγραψε:
δεν ξερω αν μπορο να βοηθησω,απο δυναμομετρηση με διαφορα μιας ημερας και στα 2 δυναμομετρα που αναφερετε στου τασου εδιξε 159,3 στροφαλο και στου γιαννη 140,5 μουαγε....

στον ανδριανακη οταν φτιαξατε το προγραμα τη νουμερα εβγαλε?

μουαγιε εβγαλε 143 αρα στο αλλο θα εβγαζε 162? 163? απο τα 174 ειμαστε πολλλυ μακρια....

βγαλε και αλλα 5 λογω 54αρας παμε στα 169... παλυ πολυ μακρια ειμαστε...

εξαλου η αγγελια λεει πωλειται μοτερ 174 αλογα δεν λεει πωλειται μοτερ 174 αλογα αν βαλεις 60αρα εξατμιση αγραφο και το ρυθμησει ο ταδε και μονο στα δυναμομετρο του θα τα δεις αυτα....
αν το ελεγε ετσι στην αγγελια σιγα να μην το πουλαγε...

μην τρελαινεστε αλλο ηδη τωρα που μιλαμε εχει εκδοθει το εξοδικο και παμε για συνεχεια...
REDRC - Τρι 14 Ιούλ 2009, 19:38:12
Θέμα δημοσίευσης: Re: MOTER 106 GR.A BY APR
asa1 έγραψε:
REDRC έγραψε:

Καλημερα!Το συγκεκριμενο μοτερ ειναι οντως 174 στροφαλο σε μαχα ρυθμισμενο με ΑΓΡΑΦΟ και σωστη εξατμιση απο τον κ.νομικο(ο οποιος ρυθμιζη τα τοπ ελληνικα αγωνιστικα ρωτα τον κ. ανδριανακη να σου πει) το νουμερο που βγαζει του κ.ανδριανακη στροφαλο ειναι λιγο λιγοτερο απο αυτο που βλεπει στροφαλο το μαχα οποτε αν και με μαμα εγκεφαλο βγαλατε 160 ειναι σε αυτα που σας εχει πει ο κ.αναγνωστοπουλοςAPR και καλο νουμερο για νορμαλ εγκεφαλο.Ενα καλο 52αρι παιζει στα 175 στροφαλο.Επισης καλο θα ηταν οταν μιλας για εναν ανθρωπο που ειναι στο χωρο και στους αγωνες 30 χρονια να προσεχεις τι λες γιατι κανεις ποτε δεν εχει πει κουβεντα ουτε για τη δουλεια του ουτε για το ηθος του!!και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειχε αναγκη τα 3500 για να σε κοροιδεψη!!
φιλικα Τασος Αγγελιδης

αν δεν τα ειχε αναγκη τα 3.500 θα μου εδινε πισω τα λεφτα μου και θα εληγε εκει ομορφα και ωραια το θεμα αλλα με την συμπεριφορα του αλλα εδειξε..
venzinas - Τετ 15 Ιούλ 2009, 06:55:03
Θέμα δημοσίευσης:
χωρις να θελω να παρεξηγιθω και χωρις να ξερω ουτε εσενα ουτε τον μαστορα απο τα 160 και κατι ψιλα μεχρι τα 174 ειναι μεγαλη η διαφορα.....απο τα 169 ομος μεχρι τα 174 οχι

σχετικα ομος με αυτο που λες για το τη ελεγε η αγγελια γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να επερνες μαζι με το μοτερ την εξατμιση του και τον εγκεφαλο αν τοτε δεν τα εβγαζε αφτα τα αλογα θα ειχες απολιτο δικιο....
και ξανατονιζο για να μην παρεξηγιθω ολα τα παραπανω ειναι η αποψη μου και δεν υποστιριζω κανεναν
Pughell - Τετ 15 Ιούλ 2009, 09:14:18
Θέμα δημοσίευσης:
asa1 έγραψε:
volvos έγραψε:

Τασο αμα καλο 52αρι ειναι 165-170,τοτε το μοτερ του Χιωτακη πρεπει να εχει τα 190 για πλακα,ε; Rolling eyes
REDRC - Τετ 15 Ιούλ 2009, 09:47:32
Θέμα δημοσίευσης:
venzinas έγραψε:
χωρις να θελω να παρεξηγιθω και χωρις να ξερω ουτε εσενα ουτε τον μαστορα απο τα 160 και κατι ψιλα μεχρι τα 174 ειναι μεγαλη η διαφορα.....απο τα 169 ομος μεχρι τα 174 οχι

σχετικα ομος με αυτο που λες για το τη ελεγε η αγγελια γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να επερνες μαζι με το μοτερ την εξατμιση του και τον εγκεφαλο αν τοτε δεν τα εβγαζε αφτα τα αλογα θα ειχες απολιτο δικιο....και ξανατονιζο για να μην παρεξηγιθω ολα τα παραπανω ειναι η αποψη μου και δεν υποστιριζω κανεναν

ας μου το ελεγε οτι για να βγαλεις αυτα που σου ταζω πρεπει να παρεις και αυτα μαζι...
εκεινος μου ειπε οτι με την 54 που φορας και με προγραμμα τα εχεις συγουρα τα 170..!!

το θεμα δεν ειναι μονο τα αλογα ειναι οτι το μοτερ για να παει θεσσαλονικη με 4.000 στοφες ταξιδι χρειαστηκε να του βαλω 1200 γρ λαδι!!!!

συν οτι στο τρακντεη που καναμε για 3 δεκαλεπτα που μπηκα εκαψε 500 γρ λαδι..!!

αντε να το φαω το οτι δεν ειναι 174 αλογα αλλα να καιει πιο πολυ λαδι απο βενζινη αυτο...
να συμπηρωσω οτι
απο τον ενα κυλινδρο ελειπαν τα τσιμουχακια στις βαλβιδες
και οι μισες βαλβιδες ηταν ιμιτασιον και πιο χοντρες απο τις αλλες στα καλαμια..

αυτο το μοτερ δενν ειχε κανει μονο 4 μινι ραλι που ελεγε η αγγελια αλλα 4 χρονια ραλι..

γιαυτο και η απατεωνια θα αποδειχτει στο δικαστηριο...
venzinas - Τετ 15 Ιούλ 2009, 09:57:07
Θέμα δημοσίευσης:
REDRC έγραψε:

το θεμα δεν ειναι μονο τα αλογα ειναι οτι το μοτερ για να παει θεσσαλονικη με 4.000 στοφες ταξιδι χρειαστηκε να του βαλω 1200 γρ λαδι!!!!

αντε να το φαω το οτι δεν ειναι 174 αλογα αλλα να καιει πιο πολυ λαδι απο βενζινη αυτο...

τοσο λαδι ουτε rx-8....
REDRC - Τετ 15 Ιούλ 2009, 10:08:01
Θέμα δημοσίευσης:
venzinas έγραψε:
REDRC έγραψε:

τοσο λαδι ουτε rx-8....

τουλαχιστον το rx8 ειναι 230 αλογα.... Laughing
REDRC - Τετ 15 Ιούλ 2009, 10:12:17
Θέμα δημοσίευσης:

την εσβησε την αγγελια γιατι ετσι νομιζει θα κρυφτει...
asa1 - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 07:51:55
Θέμα δημοσίευσης:
και 169 με νορμαλ εγκεφαλο ειναι μια χαρα νουμερο με αγραφο και εξατμιση θα τα εβλεπες..του χιωτακη δεν ειναι 52αρι εχει μηχανικα κτλ και οταν ειχε αγραφο επεζε στα 185+ αν θελεις παρε με τηλεφωνο να σου πω 210 6634720
venzinas - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 08:10:24
Θέμα δημοσίευσης:
Τασο τα αλογα αντε και βγενουν....το λαδι που κατεβαζι ομος...
Steve - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 08:29:07
Θέμα δημοσίευσης:
Έπαιξε... φραπεδιά? Laughing
Pughell - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 15:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
asa1 έγραψε:
και 169 με νορμαλ εγκεφαλο ειναι μια χαρα νουμερο με αγραφο και εξατμιση θα τα εβλεπες..του χιωτακη δεν ειναι 52αρι εχει μηχανικα κτλ και οταν ειχε αγραφο επεζε στα 185+ αν θελεις παρε με τηλεφωνο να σου πω 210 6634720

Αυτα να τα ακουει ο Ζαχος με το C2 R2 γιατι ειναι μλκας που πληρωσε τοσα χρηματα για να το κανει Max version. Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Παλι καλα που ερχεται 15αυγουστος και εχει μπολικα πανυγηρια για να κρυψουμε το δικο μας χαλι... Confused
volvos - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 15:46:05
Θέμα δημοσίευσης:
πηρε ο ζαχος c2?????

το εδωσε το σουπερ Ν κλιο με τη μοτερουκλα ???

να το κανουμε και κουιζ?
ποιος ελληνας μηχανικος κανει ροικη σε αγωνιστικη κεφαλη ρενο σπορτ
kane - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 15:53:07
Θέμα δημοσίευσης:
ο δικος σας ο ζαχος...
Αυτος που το δινει στη γυναικα να το τρεχει.

Πανο γιατι γινεται κακος τωρα?

Αφου οπως λεει ο τασος, ο κυριος Απρ ειναι 30 χρονια στους αγώνες? τι να κλάσει η ρενο σπορτ και η πεζο και η σιτροεν σπορτ???
volvos - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 15:59:50
Θέμα δημοσίευσης:
μη μπλεκουμε τα πραγματα μεταξυ τους Wink
asa1 - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:09:17
Θέμα δημοσίευσης:
σιγουρα ενα gra μοτερ με σφυριλατα εχει περισοτερες ανοχες απο ενα νορμαλ και εαν δουλευει και με ψιλο λαδι οσο νανε εχει καταναλωση.πηρατε συμπιεση πριν το ανοιξετε?και αν ποσο εγραφε στο καθενα?με μαμα σημαδια παντα τα εκκεντρα
kane - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:10:30
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
μη μπλεκουμε τα πραγματα μεταξυ τους Wink

afoy εσυ το ξεκινησες βλαξ...κουιζ και μλκς.

Τεσπα,δε ξαναγραφω τπτ,απλα θα περιμενω την συνεχεια επι την οθονης.
asa1 - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω κατι για του ζαχου την ιστορια και νομιζω οτι δεν εχει σχεση
Pughell - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:22:58
Θέμα δημοσίευσης:
Τασο το ξεσκισες...
Ενα σφυρηλατο μοτερ καιει λαδι μεχρι να ζεσταθουν τα πιστονια γιατι εχουν μεγαλυτερες ανοχες και διογκωνονται πολυ περισσοτερο απο τα εργοστασιακα αλουμινενια.Δηλαδη αντε 10-15 λεπτα λειτουργιας,οχι παραπανω.
Το να καιει ενα λιτρο λαδι δεν ειναι καθολου λογικο εκτος και αν το εκανε ετσι ο μλκας ο ρεκτιφιατζης με την λογικη του να μην "σφιγγει" οταν παραζεσταινεται για αυτο και ο Παντελης δεν το προλαβαινει απο λαδια...
Οτι και να ειναι παντως,ειναι πολυ λαδι για να πεις οτι φταινε τα πιστονια.
volvos - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:25:01
Θέμα δημοσίευσης:
με λιγα λογια τασο αυτο που θελουν να πουν τα παιδια ειναι

το ΄΄ 30 χρονια μηχανικος δεν εχει ακουστει κατι''

ειναι μια παρα πολυ σχετικη εννοια που σχετιζεται με παρα πολλα πραγματα παραπλευρα απο τον ιδιο το μηχανικο και το εργο του

για αυτο καλο ειναι να μην βγαινουμε και υπερασπιζομαστε ή αντστοιχα κατηγορουμε καποιον...........

δυστυχως ή ευτυχως ετσι οπως ειναι η σαπιλα στους ελληνικους αγωνες και οσους κινουν τα νηματα μονο για τα τομαρια μας πρεπει να ειμαστε σιγουροι και να εκφερουμε αποψη....

ειναι παντως κριμα γιατι ασχετα με ολα οσα εχουν λεχθει
και ο αναγνωστοπουλος και ο παντελης ειναι ανθρωποι με ενα Α επιπεδο και θα επρεπε αν μη τι αλλο να μπορουν να συννενοηθουν πολιτισμενα και χωρις εξωδικα και δικαστηρια (γιατι ειμαι σιγουρος οτι παντελης θα το φτασει μεχρι τελους το θεμα τωρα που το ξεκινησε)
venzinas - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:42:45
Θέμα δημοσίευσης:
asa1 έγραψε:
σιγουρα ενα gra μοτερ με σφυριλατα εχει περισοτερες ανοχες απο ενα νορμαλ και εαν δουλευει και με ψιλο λαδι οσο νανε εχει καταναλωση.
ok σιγουρα ρε τασο σημφωνω αλλα 3 10λεπτα στα μεγαρα περιπου 56-57 χιλιομετρα δηλαδη και μισο λιτρο λαδι δεν σου φενετε πολυ?
volvos - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 20:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
10lepta oper μαζι με ζεσταμα κρυωμα σκαρτοι 8 γυροι...
8χ3=20χ2=40χλμ ...

και εχω και το ιν καρ μου που ειναι μπροστα ο παντελης και παλευει δικαβαλος να μου ανοιξει στην ευθεια αλλα δεν...................

και επισης τασο αν καταλαβα καλα την ιστορια το μοτερ δοθηκε ετοιμο πακετο. αρα χρονισματα και συμπιεση ηταν ηδη μαζεμενα
REDRC - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 20:59:56
Θέμα δημοσίευσης:
ολο αυτο δεν το στηριζω καθαρα και μονο στην υποδυναμη αλλα και στο οτι το μοτερ δεν ηταν καινουριο με ''μολις 4 αγωνες μινι ραλλι''
συνοτι εγω του πηγα το μοτερ για να το ξανα δεσει εκεινος με τα χερακια του, γιατι οι δικοι μου μηχανικοι δεν αναλαμβαναν να το δεσουν γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να βγαλει 170 αλογα με αυτα που φοραγε...
(ουτε ζυγισμενο, ουτε ελαφρωμενο,ουτε καν ελατηρια βαλβιδων πιο σκληρα αλλα ουτε καν ενισχυμενα ωστηρια.. δεν μιλαμε για το οτι τα πιστονια ειχαν ενα κενο μεσα στον κυλινδρο που χωραγε χαρτονακι απο κουτι μπουζι αναμεσα.....

ειχε απλα 4 πιστονια wossner, 2 kent pt52 και μια ροικη που την ειχε κανει ο ''μπαμπας'' του οπως μου ειπε!! Shocked Shocked

τα μεταλα στις μπιελες εδειχναν καθαρα οτι το μοτερ αυτο εχει κανει τουλαχιστον ενα πρωταθλημα!!!!

και το καλυτερο απολα ειναι οτι οταν του πηγα το μοτερ μου ειπε παρτο αποδω εγω θα το πεταξω..!!!!

βεβαια δεν καταλαβε οτι εγω ειχα παει με μαρτυρα εκει και τα ακουσε
ολα και θα ερθει και στο δικαστηριο μαρτυρας...

αν το εχει πεταξει κακο του κεφαλιου του.....

συν οτι αν δεν συμμορφωθει με το εξοδικο στην δικη θα του ζητησω βεβαια και οτι εξοδα εχω κανει απο τοτε που εμπλεξα με το μοτερ του
και δεν ειναι και λιγα αν σκεφτει κανεις οτι το αυτοκινητο καθοταν στο συνεργειο για πανω απο ενα μηνα και εγω (ας πουμε ) πηγαινοερχομουνα με ταξι....!!!

αμα θελει μπορει να το τραβηξω ποοοολυ μακρια, θα δειξει...!!

για να μην μιλησουμε για το τιμολογιο του μοτερ που δεν μου εδωσε ποτε οπως μου ειχε υποσχεθει μπροστα σε μαρτυρες οταν μου το παρεδωσε...
και εγω δεν μπορω να ξερω απο που προερχεται αυτο το μοτερ, ειναι κλεμμενο..???

τελως παντων μην σας κουραζω....
Steve - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 21:06:21
Θέμα δημοσίευσης:
Με τέτοια περιστατικά, δεν μας κουράζεις, μας ενημερώνεις για να προσέχουμε Wink
REDRC - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 21:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Με τέτοια περιστατικά, δεν μας κουράζεις, μας ενημερώνεις για να προσέχουμε Wink

ναι αλλα βαριεμα να γραφω... Laughing Laughing Laughing
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 22:32:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα αυτά είναι πολύ δυσάρεστα....

Καλό θα ήταν εμείς οι τρίτοι να μην μπλέκουμε σε τεχνικά θέματα γιατί μπορεί και να λέμε μπαρούφες...

Ο ΑPR έχει ένα όνομα στο χώρο όπως και εσύ Παντελή...

Προσπάθησε να τα βρείτε χωρίς δικαστήρια κτλ...

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ένας επαγγελματίας σε καμμία περίπτωση δεν έχει συμφέρον να σπηλώνεται το όνομά του...

Δεν γνωρίζω τί συμφωνία έκανες πρίν το αγοράσεις(η αγορά τέτοιου μοτέρ έχει πάντα μεγάλο ρίσκο) Παντελή αλλά νομίζω το πιό συμφέρον και για σένα και για το Βασίλη είναι να τα βρείτε μακριά από αγωγές και δικαστήρια με επιστροφή των χρημάτων σου ή σεβαστού μέρους αυτών ή να σου φτιάξει σωστό τον κινητήρα στο όχημά σου.
Ποιός μηχανικός δεν θα ήθελε τον κινητήρα του στις οδηγηκές σου ικανότητες?!!

Φιλικά
REDRC - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 22:57:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:

Καλό θα ήταν εμείς οι τρίτοι να μην μπλέκουμε σε τεχνικά θέματα γιατί μπορεί και να λέμε μπαρούφες...

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ένας επαγγελματίας σε καμμία περίπτωση δεν έχει συμφέρον να σπηλώνεται το όνομά του...

Δεν γνωρίζω τί συμφωνία έκανες πρίν το αγοράσεις(η αγορά τέτοιου μοτέρ έχει πάντα μεγάλο ρίσκο) Παντελή αλλά νομίζω το πιό συμφέρον και για σένα και για το Βασίλη είναι να τα βρείτε μακριά από αγωγές και δικαστήρια με επιστροφή των χρημάτων σου ή σεβαστού μέρους αυτών ή να σου φτιάξει σωστό τον κινητήρα στο όχημά σου.

Φιλικά

πολυ σωστα τα λες...
του προτεινα εξαρχης να μου δωσει πισω 2.500ε να κρατησει ενα 1000αρικο ενοικια γιαυτους τους 2-3 μηνες που το ειχα και να ληξει εκει, δεν δεχτηκε... δεν μου αφησε περιθωρια με την συμπεριφορα του ο βασιλης οπως και ο πατερας του!!
alekoukos106 - Παρ 17 Ιούλ 2009, 01:44:28
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:

Φιλικά

θα συμφωνησω κι εγω με τον Δημητρη...καλο θα ηταν οσοι δεν γνωριζετε και την αλλη πλευρα να μην βγαινετε να πετατε τις μαλ***ες σας για να γραφει χιλιομετρα το postομετρο σας...γινατε φωστηρες ολοι...και θα παρακαλουσα αλλη φορα να μην ακουσω μαλ***ες για το που πηγαινω το δικο μου αμαξι γιατι ειμαι αρκετα μεγαλος και δοξα το Θεο εχω γυρισει αρκετους μηχανικους οπως και τον μηχανικο του Ντελη...καλυτερα να γραφει μονο ο Παντελης και κανενας αλλος... Wink
Pughell - Παρ 17 Ιούλ 2009, 12:31:39
Θέμα δημοσίευσης:
Alex το οτι ενα 106 των 175 αλογων δεν εφτανε ενα 206 των 150 αλογων ειναι γεγονος και οχι εικασια... Confused
Επισης γεγονος ειναι και ενα αλλο πραγμα που ξερω πολυ καλα εγω και ο Σταυρος(Kane) αλλα ειναι απο αλλη ιστορια.

Απο εκει και περα δεν διαφωνω οτι τα ειρωνικα δεν σχολια βοηθουν αλλα και η κοροιδια ειναι κατι το οποιο κανενας δεν ανεχεται.
Το να κανεις λαθος και να το αποδεχτεις σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακο,το να πουλας ομως τρελα ειναι καπως... Sad
alekoukos106 - Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
Στελιο με ολη την καλη διαθεση...ξερεις οτι σε συμπαθω ιδιαιτερα...αλλα ησουν μπροστα οταν πηγε και μιλησε ο Παντελης με τον Βασιλη???Γιατι αμα ειναι να πιστευετε οτι γραφεται τοτε δεν διαφερετε και πολυ και πολυ απο ενα 5χρονο παιδακι....
Pughell - Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:31:00
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι ρε,για αυτο ειπα και αλλωστε οτι ολα ειναι εικασιες πλην του γεγονοτος οτι δεν εφτανε τον Volvo...
Περα απο ολα τα υπολοιπα,εσενα πως σου φαινεται το παραπανω γεγονος;

Μπορει να ειναι καλος αλλα ισως να το κανει και επιλεκτικα.
Δεν διαφωνω οτι του Κυριακοπουλου ειναι καλο μοτερ οποτε ας μην τα ισοπεδωνουμε και ολα...

Το σωστο ειναι να ξεκαθαριστει το θεμα,τουλαχιστον απο πλευρας Παντελη(μιας και μονον αυτος γραφει εδω) και να δωθει λυση χωρις δικαστηρια,κλπ.
Απλα τονιζω οτι η λογικη που ακολουθει ο τσαπρ εδω και χρονια του υφους "Ξερεις ποιος ειμαι εγω;" μονον σωστη δεν ειναι...
volvos - Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:39:15
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:
Στελιο με ολη την καλη διαθεση...ξερεις οτι σε συμπαθω ιδιαιτερα...αλλα ησουν μπροστα οταν πηγε και μιλησε ο Παντελης με τον Βασιλη???Γιατι αμα ειναι να πιστευετε οτι γραφεται τοτε δεν διαφερετε και πολυ και πολυ απο ενα 5χρονο παιδακι....

aleko ακριβως οπως τα λες.
χτες μου ελεγες την αποψη του βασιλη πως εγιναν
εδω βλεπεις το παντελη να γραφει μια τελειως διαφορετικη αντιμετωπιση του θεματος και να επικαλειται και μαρτυρα στο εξωδικο

αρα προφανως καταλαβαινεις οτι μαλλον εμεις οι τριτοι απλα συλλεγουμε αποψεις
kane - Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:

θα συμφωνησω κι εγω με τον Δημητρη...καλο θα ηταν οσοι δεν γνωριζετε και την αλλη πλευρα να μην βγαινετε να πετατε τις μαλ***ες σας για να γραφει χιλιομετρα το postομετρο σας...γινατε φωστηρες ολοι...και θα παρακαλουσα αλλη φορα να μην ακουσω μαλ***ες για το που πηγαινω το δικο μου αμαξι γιατι ειμαι αρκετα μεγαλος και δοξα το Θεο εχω γυρισει αρκετους μηχανικους οπως και τον μηχανικο του Ντελη...καλυτερα να γραφει μονο ο Παντελης και κανενας αλλος... Wink

αλεξ μην πορώνεσαι αγορι μου...Προσεξε λιγο τι γραφεις.

Εδω δν ειμαστε λαικο δικαστηριο,απλως κοντά στην ιστορια του παντελή καταθεσαμε (οχι πληρως γιατι οντως ειναι διαφορετικες ιστοριες) την ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ αποψη μας...

Οποτε περι ποστομετρου και θεωριες αλλου.Τα πειστηρια υπαρχουν.

Θα συμφωνησω με στελιο στο εξης.

Μπορει ο κυρ απρ ναναι καλος μαστορας αλλά το υφάκι δν έκανε ποτε μάγκα κανέναν.
Και οπως ολοι οι μαστορες,απαιτούμε να πληρώνουν τις μλκς που κάνουν...
Αυτο ξεχωριζει τον σωστο μαστορα απτον παπατζη. (ασχετως αν ειναι καλος ή κακος καποιος απτους δυο). Οπως κι εσυ κι εγω,ολοι μας εχουν συναντησει τετοιους μαστορας.
Αυτος που καλύπτει την ζημια που προξενησε ειναι ο "μαγκας".

Απο τι στιγμή που ο παντελές επελεξε να το δημοσιοποιησει,μπορει καλιστα ο κυριος απρ να μπει να να γραψει με την σειρα του.

Εξαλλου στο φορουμ των 4τροχων εχει 50.000 ποστ κια ειναι ολη μερα μεσα.
Ας γραφτει κι εδω να ακουσουμε και την 2η αποψη και οχι να πεταγονται οι πελατες του (καλά κανουν,αλλα ας τηρουν τα προσχηματα ομως) με τρόπο απότομο και διαβολοδικηγοριστικο.

Αυτα απο μένα και αναμένουμε την συνέχεια.

Υ.Γ. τασο καπου ειχα ενα πμ σου,παλιοτερα ομως,που ελεγε πως το δυνατοτερο πτ52 που μετρηθηκε ποτε με τα παντα πανω,πως ηταν 164 ή 167πς...Αλλα ξανατονιζω,παλιοτερα...
alekoukos106 - Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:45:09
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα...επειδη την εχω μυριστει την δουλεια εδω και κανα 2 χρονια...δεν εμπιστευομαι ουτε την ιδια μου την μανα οτι ειμαι παιδι της...περα απο αυτο καθε μηχανικος ειναι ανθρωπος και καθε ανθρωπος κανει λαθη....αλλα αυτο που με ενδιαφερει εμενα στον μηχανικο ειναι να ειναι κυριος και οι Αναγνωστοπουλοι εινα ΚΥΡΙΟΙ...και επειδη ξερω και την αλλη πλευρα τυχαινει να ξερω πως φερθηκε σπαθι και αρχιδατα...

και να μην ξεχνανε αυτοι που μπαινουν και γραφουν περαν του Παντελη....οτι και η δυσφημιση ειναι διαφημιση....αρκει να γραφουν σωστα το ονομα σου...
Wink
kane - Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:48:25
Θέμα δημοσίευσης:
Νταξει αλεκ,κρατα την αποψη σου...

Αν πληρωνες κι εσυ κανα 3000ρο απτη τσεπη σου σε μοτερ αερα λεφτα θα ειχες αλλη αποψη.

Τεσπα,ας μη μπλεξουμε τα πραματα,γιατι και εγω και στελιος,τακης μιλάμε για τριτον και οχι για μας...
alekoukos106 - Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
alekoukos106 έγραψε:

Εδω δν ειμαστε λαικο δικαστηριο,απλως κοντά στην ιστορια του παντελή καταθεσαμε (οχι πληρως γιατι οντως ειναι διαφορετικες ιστοριες) την ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ αποψη μας...

Μπορει ο κυρ απρ ναναι καλος μαστορας αλλά το υφάκι δν έκανε ποτε μάγκα κανέναν.
Αυτο ξεχωριζει τον σωστο μαστορα απτον παπατζη. (ασχετως αν ειναι καλος ή κακος καποιος απτους δυο). Οπως κι εσυ κι εγω,ολοι μας εχουν συναντησει τετοιους μαστορας.

Απο τι στιγμή που ο παντελές επελεξε να το δημοσιοποιησει,μπορει καλιστα ο κυριος απρ να μπει να να γραψει με την σειρα του.

Ας γραφτει κι εδω να ακουσουμε και την 2η αποψη και οχι να πεταγονται οι πελατες του (καλά κανουν,αλλα ας τηρουν τα προσχηματα ομως) με τρόπο απότομο και διαβολοδικηγοριστικο.

Βασικα Σταυρο απαντησα στο προηγουμενο μου μηνυμα που εστειλα πριν δω το δικο σου...
Για τον αν ειναι ΜΑΓΚΑΣ ο apr δεν το ξερεις γιατι κι εσυ οπως και οι αλλοι που γραφουν εδω εκτος του Παντελη δεν εισασταν μπροστα για να το κρινετε...πελατης του apr δεν ειμαι,ειμαι φιλος του...και δεν εκατσε να ασχοληθει με το να postαρει εδω γιατι οπως ειπα και πριν ειναι ΚΥΡΙΟΣ...

και βασικα εκανα μαλ***α που εκατσα και ασχοληθηκα κι εγω....

Confused
alekoukos106 - Παρ 17 Ιούλ 2009, 15:56:10
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα Σταυρο απαντησα στο προηγουμενο μου μηνυμα που εστειλα πριν δω το δικο σου...
Για τον αν ειναι ΜΑΓΚΑΣ ο apr δεν το ξερεις γιατι κι εσυ οπως και οι αλλοι που γραφουν εδω εκτος του Παντελη δεν εισασταν μπροστα για να το κρινετε...πελατης του apr δεν ειμαι,ειμαι φιλος του...και δεν εκατσε να ασχοληθει με το να postαρει εδω γιατι οπως ειπα και πριν ειναι ΚΥΡΙΟΣ...

και βασικα εκανα μαλ***α που εκατσα και ασχοληθηκα κι εγω.... Confused
notis1313 - Παρ 17 Ιούλ 2009, 17:07:21
Θέμα δημοσίευσης:
κ αφου ειναι κυριος γιατι δεν επιστρεφει τα λεφτα του παιδιου να τελειωνει το θεμα???οι ΚΥΡΙΟΙ αναγνωριζουν τα λαθη τους κ τα αποζημιωνουν!
kane - Παρ 17 Ιούλ 2009, 17:25:46
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:

και βασικα εκανα μαλ***α που εκατσα και ασχοληθηκα κι εγω.... Confused

οκ αλεκο,εγω κρινω απο ΑΛΛΗ περιπτωση.Αυτη του παντελη,ακουσαμε μονο την αποψη του,οποτε δε μπορουμε να γνωριζουμε με σιγουρια...

Παντως κατ'εμε μπροστα στα εκατονταδες ανουσια ποστ του κ.χρηστου (αν δν απατωμαι) σε αλλο φορουμ,δεν νομιζω να τον πειραζε να κανει και μερικα εδω...
Πως καπου βολευει να ασχολειται καποιος και καπου αλλου οχι,ειναι αποριας αξιο.
Και δν ειπα για μαγκα τον απρ ή μη μαγκα...Γενικά μιλούσα για θεμα "μαγκιας" ενος μαστορα.

Και επειδη μας ξερεις προσωπικα,γνωριζεις οτι ουτε ποσοστα παιρνουμε απο καποιον χ,ψ, ουτε μας συμφεριε να θαβουμε καποιον αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται...

Αυτα απο μένα.
asa1 - Παρ 17 Ιούλ 2009, 18:13:05
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
alekoukos106 έγραψε:

Υ.Γ. τασο καπου ειχα ενα πμ σου,παλιοτερα ομως,που ελεγε πως το δυνατοτερο πτ52 που μετρηθηκε ποτε με τα παντα πανω,πως ηταν 164 ή 167πς...Αλλα ξανατονιζω,παλιοτερα...

Ναι σταυρο με μαμα εγκεφαλο!
REDRC - Παρ 17 Ιούλ 2009, 18:24:51
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια μη τσκωνεστε δεν υπαρχει λογος, εγω δεν το ανοιξα το θεμα για να δικασουμε κανεναν απλα για ενημερωση καποιων που γνωριζαν το θεμα απο την αρχη...

θα ελεγα οι μοντ να διαγραψουν το θεμα η να το κλειδωσουν γιατι φυγαμε πολυ απο το ζητουμενο που ειναι να παρω πισω τα λεφτα μου γιατι εξαπατηθηκα απο καποιον....

ουτως η αλλος το θεμα του εξοδικου και στη συνεχεια της μηνυσης και αγωγης εχει προχωρησει πια και δεν το σταματαω τωρα πια για κανενα λογο μετα απο την συμπεριφορα του.....

στο δικαστηριο ομως θα υποθουν ολα χαρτι και καλαμαρι με τουλαχιστον 9 ενορκους μαρτυρες (αν χρειαστει θα υπαρξουν και αλλοι) και με 4 δικηγορους απο την μερια μου...(αν χρειαστουν παντα)

δεν με πειραζει αυτη η υποθεση να μου στοιχησει 10.000ευρω (αν και δεν προκειται γιατι οι δικηγοροι ειναι της επιχειρησης μου και δεν αμοιβονται κατα περιπτωση αλλα με τον μηνα) αρκει να βρω το δικιο μου...

και θα δουμε μετα ποιος ειναι κυριος και ποιος οχι...
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Παρ 17 Ιούλ 2009, 21:32:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Βασίλης όπως και πατέρας του είναι εμπειρικοί τεχνικοί.
Δεν είναι μηχανολόγοι μοτερίστες(2 ξέρω στην Ελλάδα και δεν βγαίνουν από τα ελληνικά πολυτεχνεία).
Κατεπέκτασην δεν μπορούν να κάνουν σωστή εξέληξη έρευνα σε κινητήρα.
Λειτουργούν με τον πάγιο τρόπο όλων..βασικές αρχές, δοκιμή και εμπειρικά δεδομένα.
Σε αυτό που κάνουν είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα και με μένα ο Βασίλης έχει μοιραστεί την εμπειρία του χωρίς δόλο και με γλύτωσε από αρκετά άσκοπα έξοδα...

Το αυτοκίνητο του Παντελή με 2 άτομα άνοιγε στην ευθεία άνετα από τον Παναγιώτη αλλά για να αποδώσει ένα μοτέρ σωστά παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και βασικότερος όλων οι θερμοκρασίες...δεν είναι κριτήριο αυτό το της πίστας....

να μην μπλέκουμε με τεχνικά καθώς κανείς από εμάς δεν ξέρει για το εν λόγω μοτέρ....ίσως γενικά και για μοτέρ οι γνώσεις μας να είναι πολύ λίγες...

Αν ο Παντελής δεν έμεινε ικανοποιημένος ένας σωστός και έξυπνος επιχειρηματίας θα έπερνε πίσω τη ''δουλειά'' του ή θα έβρισκε μια λύση και δεν θα τσακωνόταν....
Αλλά δεν ξέρουμε και τις 2 πλευρές και καλό θα ήταν να μην ανακατευόμαστε παραπάνω....
volvos - Σαβ 18 Ιούλ 2009, 09:16:37
Θέμα δημοσίευσης:
exeis dei to inkar kai διπαιστωσες οτι μου εφευγε με ανεση εεε?
ειναι προφανως η ιδια ανεση που περνας εσυ τα σ3....

αλλα ξεχασα τον μαζευα στα φρενα...
REDRC - Κυρ 19 Ιούλ 2009, 19:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

τι φρενα φορας...??? Razz
volvos - Κυρ 19 Ιούλ 2009, 20:38:02
Θέμα δημοσίευσης:
283 me kατι υπεραθλια τακακια φεροντο ds performance oyte kan ds2500 με τα οποια στο ταιμ ατακ ειδα το χαρο με τα ματια μου αφου τα αναψα δοκιμες και στον αγωνα δε σταματουσα ποτε στη κ8.... Crying or Very sad
volvos - Κυρ 19 Ιούλ 2009, 20:42:07
Θέμα δημοσίευσης:
ROTISI
mias kai se petyxa. me ena set tetrapistiona kala p.x sa ta dika sas
oposo pisteyeis oti mporei na katebei gyrologio.

to problem sta frena moy den einai toso i apodosi oso i aisthisi..
pote de ksero an exo frenarei sosta me apotelesma na mi mporo na petyxo to teleio frenarisma
kala gia trail braking oyte sizitisi... Evil
REDRC - Κυρ 19 Ιούλ 2009, 21:31:34
Θέμα δημοσίευσης:
λογικα αν εχεις σωστα σε αισθηση και ακουραστα φρενα μπορεις σιγουρα να κατεβασεις 1'' ...με πολυ προπονηση ομως για να βρεις το τελειο φρεναρισμα...
Steve - Δευ 20 Ιούλ 2009, 14:45:29
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
kala gia trail braking oyte sizitisi... Evil
Θα σου μάθω όταν ξαναβάλεις τα 266...
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ - Τρι 21 Ιούλ 2009, 21:20:14
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
exeis dei to inkar kai διπαιστωσες οτι μου εφευγε με ανεση εεε?
ειναι προφανως η ιδια ανεση που περνας εσυ τα σ3....

Ποτέ δεν είπα ότι περνάω τα καινούρια S3 1 με 1...

Μια χαρά σου άνοιγε στο τέλος της ευθείας και με δυό άτομα... αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο για το πρόβλημα του Παντελή...

Αντε καλό trail braking Αyton Razz
REDRC - Κυρ 18 Οκτ 2009, 20:48:05
Θέμα δημοσίευσης:
τα νεα τα μαθατε?

οταν γυρισα απο τις διακοπες βρηκα ενα απαντητικο εξωδικο του ''κυριου'' που λεει οτι ουδεποτε του πηγα μοτερ πισω αλλα 2-3 ανταλλακτικα σκορπια!

εκτος αυτου βρηκα και καινουρια αγγελια του ''κυριου'' που πουλαει το μοτερ μου σε αλλο φορουμ...

επαγγελματιας ο κυριος....

ιδου...
http://www.trackday-special.gr/forum/index.php?topic=1278.0

τι να πω...
REDRC - Κυρ 18 Οκτ 2009, 21:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:
κοιτα...επειδη την εχω μυριστει την δουλεια εδω και κανα 2 χρονια...δεν εμπιστευομαι ουτε την ιδια μου την μανα οτι ειμαι παιδι της...περα απο αυτο καθε μηχανικος ειναι ανθρωπος και καθε ανθρωπος κανει λαθη....αλλα αυτο που με ενδιαφερει εμενα στον μηχανικο ειναι να ειναι κυριος και οι Αναγνωστοπουλοι εινα ΚΥΡΙΟΙ...και επειδη ξερω και την αλλη πλευρα τυχαινει να ξερω πως φερθηκε σπαθι και αρχιδατα...

και να μην ξεχνανε αυτοι που μπαινουν και γραφουν περαν του Παντελη....οτι και η δυσφημιση ειναι διαφημιση....αρκει να γραφουν σωστα το ονομα σου...
Wink

αλεκουκο στο εξοδικο που μου εστειλε λεει οτι δεν του πηγα καν μοτερ δεν λεει τιποτα αλλο, γιατι??

για πες μου την αποψη του γιατι στο εξοδικο δεν ειπε τιποτα απο ολα αυτα που υπονοεις οτι εγιναν... απλα οτι δεν παρελαβε μοτερ.
alekoukos106 - Κυρ 18 Οκτ 2009, 23:00:44
Θέμα δημοσίευσης:
Συγγνωμη Παντελη αλλα εγω οταν ακουω μοτερ μου ερχεται στο μυαλο ενα μοτερ μονταρισμενο,με το καπακι του τους εκκεντροφορους του,την εισαγωγη του κ.τ.λ...αυτο που εσυ λες μοτερ εγω το λεω μπλοκ-καπακι-εκκεντροφοροι και βαλβιδες σε ενα κουτι λαδιων (οτι ειδα δηλαδη πεταμενο σε μια γωνια)....μοτερ δεν το λεω!

οσο για την αγγελια εισαι σιγουρος οτι αναφερεται στο δικο σου "μοτερ"??

Υ.Γ. Αυτο ειναι καθαρα η αποψη μου...δεν αντιπροσωπευω κανεναν περαν του ευατου μου! Wink Very happy
kane - Δευ 19 Οκτ 2009, 00:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:
αυτο που εσυ λες μοτερ εγω το λεω μπλοκ-καπακι-εκκεντροφοροι και βαλβιδες σε ενα κουτι λαδιων (οτι ειδα δηλαδη πεταμενο σε μια γωνια)....μοτερ δεν το λεω!

οσο για την αγγελια εισαι σιγουρος οτι αναφερεται στο δικο σου "μοτερ"?

με την λογικη σου αλεξ,πως ξερεις οτι αυτο εκει ειναι το μοτερ του παντελη?

Ας μη κρυβομαστε πισω απτο δαχτυλο μας...

Κι επειδη δν ειναι καθαρα η αποψη σου,καλυτερα να μην ασχολεισαι,οπως κι εμεις,και να αφησεις τον χρηστο ή το γιο του να μπει και να γραψει ΑΝ θελει,οτι θελει.
alekoukos106 - Δευ 19 Οκτ 2009, 00:17:04
Θέμα δημοσίευσης:
εσυ τωρα γιατι ασχολεισαι????μιλησα γιατι απευθυνθηκε σε ΕΜΕΝΑ ο Παντελης...και θα σε παρακαλουσα αλλη φορα να διαβαζεις πρωτα το μηνυμα που εχει προηγηθει και μετα να γραφεις...αν εχεις κατι ουσιωδες να γραψεις..
kane - Δευ 19 Οκτ 2009, 00:29:19
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:
εσυ τωρα γιατι ασχολεισαι????μιλησα γιατι απευθυνθηκε σε ΕΜΕΝΑ ο Παντελης...και θα σε παρακαλουσα αλλη φορα να διαβαζεις πρωτα το μηνυμα που εχει προηγηθει και μετα να γραφεις...αν εχεις κατι ουσιωδες να γραψεις..

χαλαρωσε...δε σου θιξαμε το μπαμπα σου,εκτος και αν εχεις καμμια σχεση με τον μηχανικο σου συγγενικη,οποτε παω πασο.

Μη συμπεριφερεσαι σαν μωρο 15 χρονων.

Ασε το παντελη να κανει το κουμαντο του,για το..."μοτερ" του οπως λες,μιας και εισαι η φωνή της λογικης και του αδικημενου,μικρε μου ντ'αρτανιαναλεκουλο.

Απλα συνεχιζοντας να γραφεις,δινεις το εναυσμα να αρχισουμε να γραφουμε καποια πραματα εμεις που γνωριζουμε καταστασεις εκ των εσω,και δεν θα αρεσει σε κανενα αυτο.

Αιντε καληνυχτα και μην κανεις τον δικηγορο του διαβολου.Οπως ειδες σταματησαμε εδω και καιρο να σχολιαζουμε εμεις και αφησαμε το παντελη να βγαλει την ακρη μονος του...
alekoukos106 - Δευ 19 Οκτ 2009, 00:37:50
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο λεγα κι εγω απο την αρχη που γραφτηκε το ποστ...καλυτερα να κλειδωθει και να μην γραφει ο καθε παντογνωστης την εξυπναδα του...οπως εκανες κι εσυ στην αρχη χωρις να εχεις ιδεα...αλλα δυστυχως ετσι οπως το εχετε κανει το φορουμ σιγα σιγα θα μεινετε μονοι σας να κραζεστε και να κοροιδευεστε μεταξυ σας...

το ειρωνικο σου υφακι δειχνει πολυ καλα ποιος ειναι το 15χρονο...μπορω να το κανω κι εγω αλλα δυστυχως σε τοσο χαμηλο επιπεδο δεν μπορω να πεσω...

φιλακια και καληνυχτα Sleeping
kane - Δευ 19 Οκτ 2009, 00:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη σου νυχτα και σε σενα,κι οταν βγεις στη "πιατσα" εξω απτα συνεργεια που πηγαινεις και τα ακουμπας ελπίζω να μαθεις νασαι αντικειμενικος...

Οταν δε θα εχεις στοιχεια,να κανεις την παλαβη,παρτο ως συμβουλη.Ξερουμε πολλα για το ποιοι ειναι και τι εχουν κανει διαφοροι μαστορες,γιαυτο και κραταμε αποστασεις.

Εσυ συνεχισε να κανεις τον δικηγορο.

Πηγαινε και στο δικαστηριο να τα μαθεις και απο 1ο χερι.
Pughell - Δευ 19 Οκτ 2009, 00:45:25
Θέμα δημοσίευσης:
Χαλαρωστεεεεεεεεε... Confused
REDRC - Δευ 19 Οκτ 2009, 14:20:52
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:
Συγγνωμη Παντελη αλλα εγω οταν ακουω μοτερ μου ερχεται στο μυαλο ενα μοτερ μονταρισμενο,με το καπακι του τους εκκεντροφορους του,την εισαγωγη του κ.τ.λ...αυτο που εσυ λες μοτερ εγω το λεω μπλοκ-καπακι-εκκεντροφοροι και βαλβιδες σε ενα κουτι λαδιων (οτι ειδα δηλαδη πεταμενο σε μια γωνια)....μοτερ δεν το λεω!

οσο για την αγγελια εισαι σιγουρος οτι αναφερεται στο δικο σου "μοτερ"??

Υ.Γ. Αυτο ειναι καθαρα η αποψη μου...δεν αντιπροσωπευω κανεναν περαν του ευατου μου! Wink Very happy

αλεκο χαλαρωσε το μοτερ το ξεμονταρισα γιατι εκεινος μου ειπε φερε μου τα πιστονια να δω τι φοραει και να σου δωσω ελατηρια να βαλεις..

ανοιγωντας το ομως ειδα ενα νορμαλ μοτερ και ετσι αποφασησα να το λυσω τελειως για να δω μεχρι που φτανει η απατεωνια του....

στις κουτες λοιπον που ειδες ηταν οοοολα τα πραγματα που αποτελουν ενα μοτερ.... μηπως μερικα τα ''εχασε''επιτηδες?

και μετα απο μερικες μερες βγαινει και πουλαει ενα μοτερ ΙΔΙΟ με αυτο που μου ειχε ξαναπουλησει....

καλα ολα αυτα αλλα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΥΣ 4ΤΡΟΧΟΥΣ????

για πες μου.....
REDRC - Δευ 19 Οκτ 2009, 14:25:08
Θέμα δημοσίευσης:
και κατι αλλο απο τις 15-7 ειχε γραψει στους 4τροχους :

''μοτερ οχι..... ....ανταλλακτικα αποσυναρμολογημενα , σε χερια <ειδικων> ! Iσως να υπαρχουν .....''

μηπως τα πουλησε σε κλεφτρονια απο εκει που αγοραζει μοτερ???
γιατι οταν του ζητησα τιμολογιο οτι δεν ειναι κλεμμενο το μοτερ εκανε το παγωνι!!!
REDRC - Δευ 19 Οκτ 2009, 14:32:26
Θέμα δημοσίευσης:
στο εξοδικο μου εγραψε οτι λειπουν καπακι βαλβιδων, ελατηρια βαλβιδων,
βιδες κεφαλης,καποιες αλλες βιδες που δεν θυμαμαι η τρομπα λαδιου και φυσικα ο ΣΤΡΟΦΑΛΟΣ!! αν εχεις το θεο σου!!!

εσυ αλεκο ειδες να λυπει το καπακι και ο στροφαλος?
γιατι μονος σου ειπες οτι ειδες ενα καπακι και ενα κορμα συν ενα κουτι με βιδες.....

γιαυτο σου λεω μην ασχολεισαι δεν ξερεις που εχεις μπλεξει...
REDRC - Τετ 21 Οκτ 2009, 12:12:35
Θέμα δημοσίευσης:
alekouko υπερασπιστη γιατι δεν μιλας??

δεχομαι και π.μ....
action_peugeot - Κυρ 23 Ιαν 2011, 17:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
alekoukos106 έγραψε:

Μήπως θες να πεις κάτι για το μηχανικό του Παντελή μιας και το είδα κατά λάθος μπροστά μου το post
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες