REDRC έγραψε: |
το γραφω εδω αν και δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος..
σημερα πηγα στον ΑPR να του παω πισω το μοτερ που μου ειχε πουλησει για 174 αλογα οπως λεει εδω η αγγελια... http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=33938 το αποτελεσμα ηταν αντι να παραδεχτει το λαθος του και να μου ζητησει και συγνωμη (ασε που αν ηταν σοβαρος επαγγελματιας θα μου εδινε πισω τα λεφτα μου) κατηγορησε και τον μηχανικο μου ACTION SPORT αλλα και τον ανδιανακη οτι ειναι μ@λ!%^&κες και δεν ξερουν τι τους γινεται και γιαυτο το μκοτερ δεν εβγαλε δυναμη.. υποψιν οτι το μοτερ μπηκε απειραχτο ππανω στο αμαξι ουτε καν γυρισαμε τα μεταβλητα (για να μην το χαλασουμε υποτιθεται) το μοτερ οταν το ανοιξαμε γιατι εκαιγε 1 λιτερο λαδι στα 500km διαπιστωσαμε οτι ηταν ενα νορμαλ μοτερ με 4 πιστονια μια ψευτοροικη και δυο PT52... με αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει 174 ουτε καν 160... με λιγα λογια για να μην σας ζαλιζω το αποτελεσμα ηταν να του το πεταξω στη μουρη και η συνεχεια θα ειναι στα δικαστηρια κατηγορουμενος και απο εμενα αλλα και απο τον μηχανικο και τον προγραματιστη μου.. η συνεχεια στις οθονες σας.... |
volvos έγραψε: |
τασο ποσο σιγουρος εισαι οτι μιλατε για το ιδιο μοτερ??
γιατι μοτερ με μαμα σωθικα 174 αλογα λιγο χλωμο . . . |
asa1 έγραψε: | ||
ροικη πτ52 εμβολα και συμπιεση για το μοτερ ειμαι 100% γιατι εχει περαση απο εδω αλλα τετοια σεταπ εχουν γινει πολλα οριο υδραυλικα ωστηρια σωστη συμπιεση και καπακι μαμα μπιελες και ζυγισμενο στροφαλο για να ειναι και νομιμο! |
επισης τασο του ανδριανακη στροφαλο νομιζα οτι βγαζει ενα κλικ πανω απο το μαχα σου??? |
venzinas έγραψε: |
δεν ξερω αν μπορο να βοηθησω,απο δυναμομετρηση με διαφορα μιας ημερας και στα 2 δυναμομετρα που αναφερετε στου τασου εδιξε 159,3 στροφαλο και στου γιαννη 140,5 μουαγε....
στον ανδριανακη οταν φτιαξατε το προγραμα τη νουμερα εβγαλε? |
Καλημερα!Το συγκεκριμενο μοτερ ειναι οντως 174 στροφαλο σε μαχα ρυθμισμενο με ΑΓΡΑΦΟ και σωστη εξατμιση απο τον κ.νομικο(ο οποιος ρυθμιζη τα τοπ ελληνικα αγωνιστικα ρωτα τον κ. ανδριανακη να σου πει) το νουμερο που βγαζει του κ.ανδριανακη στροφαλο ειναι λιγο λιγοτερο απο αυτο που βλεπει στροφαλο το μαχα οποτε αν και με μαμα εγκεφαλο βγαλατε 160 ειναι σε αυτα που σας εχει πει ο κ.αναγνωστοπουλοςAPR και καλο νουμερο για νορμαλ εγκεφαλο.Ενα καλο 52αρι παιζει στα 175 στροφαλο.Επισης καλο θα ηταν οταν μιλας για εναν ανθρωπο που ειναι στο χωρο και στους αγωνες 30 χρονια να προσεχεις τι λες γιατι κανεις ποτε δεν εχει πει κουβεντα ουτε για τη δουλεια του ουτε για το ηθος του!!και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειχε αναγκη τα 3500 για να σε κοροιδεψη!! φιλικα Τασος Αγγελιδης |
ροικη πτ52 εμβολα και συμπιεση για το μοτερ ειμαι 100% γιατι εχει περαση απο εδω αλλα τετοια σεταπ εχουν γινει πολλα οριο υδραυλικα ωστηρια σωστη συμπιεση και καπακι μαμα μπιελες και ζυγισμενο στροφαλο για να ειναι και νομιμο! |
venzinas έγραψε: |
χωρις να θελω να παρεξηγιθω και χωρις να ξερω ουτε εσενα ουτε τον μαστορα απο τα 160 και κατι ψιλα μεχρι τα 174 ειναι μεγαλη η διαφορα.....απο τα 169 ομος μεχρι τα 174 οχι
σχετικα ομος με αυτο που λες για το τη ελεγε η αγγελια γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να επερνες μαζι με το μοτερ την εξατμιση του και τον εγκεφαλο αν τοτε δεν τα εβγαζε αφτα τα αλογα θα ειχες απολιτο δικιο....και ξανατονιζο για να μην παρεξηγιθω ολα τα παραπανω ειναι η αποψη μου και δεν υποστιριζω κανεναν |
REDRC έγραψε: |
το θεμα δεν ειναι μονο τα αλογα ειναι οτι το μοτερ για να παει θεσσαλονικη με 4.000 στοφες ταξιδι χρειαστηκε να του βαλω 1200 γρ λαδι!!!! συν οτι στο τρακντεη που καναμε για 3 δεκαλεπτα που μπηκα εκαψε 500 γρ λαδι..!! αντε να το φαω το οτι δεν ειναι 174 αλογα αλλα να καιει πιο πολυ λαδι απο βενζινη αυτο... |
venzinas έγραψε: | ||
τοσο λαδι ουτε rx-8.... |
asa1 έγραψε: |
και 169 με νορμαλ εγκεφαλο ειναι μια χαρα νουμερο με αγραφο και εξατμιση θα τα εβλεπες..του χιωτακη δεν ειναι 52αρι εχει μηχανικα κτλ και οταν ειχε αγραφο επεζε στα 185+ αν θελεις παρε με τηλεφωνο να σου πω 210 6634720 |
μη μπλεκουμε τα πραγματα μεταξυ τους ![]() |
asa1 έγραψε: |
σιγουρα ενα gra μοτερ με σφυριλατα εχει περισοτερες ανοχες απο ενα νορμαλ και εαν δουλευει και με ψιλο λαδι οσο νανε εχει καταναλωση. |
Steve έγραψε: |
Με τέτοια περιστατικά, δεν μας κουράζεις, μας ενημερώνεις για να προσέχουμε ![]() |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Ολα αυτά είναι πολύ δυσάρεστα....
Καλό θα ήταν εμείς οι τρίτοι να μην μπλέκουμε σε τεχνικά θέματα γιατί μπορεί και να λέμε μπαρούφες... Ο ΑPR έχει ένα όνομα στο χώρο όπως και εσύ Παντελή... Προσπάθησε να τα βρείτε χωρίς δικαστήρια κτλ... Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ένας επαγγελματίας σε καμμία περίπτωση δεν έχει συμφέρον να σπηλώνεται το όνομά του... Δεν γνωρίζω τί συμφωνία έκανες πρίν το αγοράσεις(η αγορά τέτοιου μοτέρ έχει πάντα μεγάλο ρίσκο) Παντελή αλλά νομίζω το πιό συμφέρον και για σένα και για το Βασίλη είναι να τα βρείτε μακριά από αγωγές και δικαστήρια με επιστροφή των χρημάτων σου ή σεβαστού μέρους αυτών ή να σου φτιάξει σωστό τον κινητήρα στο όχημά σου. Ποιός μηχανικός δεν θα ήθελε τον κινητήρα του στις οδηγηκές σου ικανότητες?!! Φιλικά |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Ολα αυτά είναι πολύ δυσάρεστα....
Καλό θα ήταν εμείς οι τρίτοι να μην μπλέκουμε σε τεχνικά θέματα γιατί μπορεί και να λέμε μπαρούφες... Ο ΑPR έχει ένα όνομα στο χώρο όπως και εσύ Παντελή... Προσπάθησε να τα βρείτε χωρίς δικαστήρια κτλ... Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ένας επαγγελματίας σε καμμία περίπτωση δεν έχει συμφέρον να σπηλώνεται το όνομά του... Δεν γνωρίζω τί συμφωνία έκανες πρίν το αγοράσεις(η αγορά τέτοιου μοτέρ έχει πάντα μεγάλο ρίσκο) Παντελή αλλά νομίζω το πιό συμφέρον και για σένα και για το Βασίλη είναι να τα βρείτε μακριά από αγωγές και δικαστήρια με επιστροφή των χρημάτων σου ή σεβαστού μέρους αυτών ή να σου φτιάξει σωστό τον κινητήρα στο όχημά σου. Ποιός μηχανικός δεν θα ήθελε τον κινητήρα του στις οδηγηκές σου ικανότητες?!! Φιλικά |
alekoukos106 έγραψε: |
Στελιο με ολη την καλη διαθεση...ξερεις οτι σε συμπαθω ιδιαιτερα...αλλα ησουν μπροστα οταν πηγε και μιλησε ο Παντελης με τον Βασιλη???Γιατι αμα ειναι να πιστευετε οτι γραφεται τοτε δεν διαφερετε και πολυ και πολυ απο ενα 5χρονο παιδακι.... |
θα συμφωνησω κι εγω με τον Δημητρη...καλο θα ηταν οσοι δεν γνωριζετε και την αλλη πλευρα να μην βγαινετε να πετατε τις μαλ***ες σας για να γραφει χιλιομετρα το postομετρο σας...γινατε φωστηρες ολοι...και θα παρακαλουσα αλλη φορα να μην ακουσω μαλ***ες για το που πηγαινω το δικο μου αμαξι γιατι ειμαι αρκετα μεγαλος και δοξα το Θεο εχω γυρισει αρκετους μηχανικους οπως και τον μηχανικο του Ντελη...καλυτερα να γραφει μονο ο Παντελης και κανενας αλλος... ![]() |
kane έγραψε: | ||
αλεξ μην πορώνεσαι αγορι μου...Προσεξε λιγο τι γραφεις. Εδω δν ειμαστε λαικο δικαστηριο,απλως κοντά στην ιστορια του παντελή καταθεσαμε (οχι πληρως γιατι οντως ειναι διαφορετικες ιστοριες) την ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ αποψη μας... Οποτε περι ποστομετρου και θεωριες αλλου.Τα πειστηρια υπαρχουν. Θα συμφωνησω με στελιο στο εξης. Μπορει ο κυρ απρ ναναι καλος μαστορας αλλά το υφάκι δν έκανε ποτε μάγκα κανέναν. Και οπως ολοι οι μαστορες,απαιτούμε να πληρώνουν τις μλκς που κάνουν... Αυτο ξεχωριζει τον σωστο μαστορα απτον παπατζη. (ασχετως αν ειναι καλος ή κακος καποιος απτους δυο). Οπως κι εσυ κι εγω,ολοι μας εχουν συναντησει τετοιους μαστορας. Αυτος που καλύπτει την ζημια που προξενησε ειναι ο "μαγκας". Απο τι στιγμή που ο παντελές επελεξε να το δημοσιοποιησει,μπορει καλιστα ο κυριος απρ να μπει να να γραψει με την σειρα του. Εξαλλου στο φορουμ των 4τροχων εχει 50.000 ποστ κια ειναι ολη μερα μεσα. Ας γραφτει κι εδω να ακουσουμε και την 2η αποψη και οχι να πεταγονται οι πελατες του (καλά κανουν,αλλα ας τηρουν τα προσχηματα ομως) με τρόπο απότομο και διαβολοδικηγοριστικο. Αυτα απο μένα και αναμένουμε την συνέχεια. |
Βασικα Σταυρο απαντησα στο προηγουμενο μου μηνυμα που εστειλα πριν δω το δικο σου...
Για τον αν ειναι ΜΑΓΚΑΣ ο apr δεν το ξερεις γιατι κι εσυ οπως και οι αλλοι που γραφουν εδω εκτος του Παντελη δεν εισασταν μπροστα για να το κρινετε...πελατης του apr δεν ειμαι,ειμαι φιλος του...και δεν εκατσε να ασχοληθει με το να postαρει εδω γιατι οπως ειπα και πριν ειναι ΚΥΡΙΟΣ... και βασικα εκανα μαλ***α που εκατσα και ασχοληθηκα κι εγω.... ![]() |
kane έγραψε: | ||
αλεξ μην πορώνεσαι αγορι μου...Προσεξε λιγο τι γραφεις. Εδω δν ειμαστε λαικο δικαστηριο,απλως κοντά στην ιστορια του παντελή καταθεσαμε (οχι πληρως γιατι οντως ειναι διαφορετικες ιστοριες) την ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ αποψη μας... Οποτε περι ποστομετρου και θεωριες αλλου.Τα πειστηρια υπαρχουν. Θα συμφωνησω με στελιο στο εξης. Μπορει ο κυρ απρ ναναι καλος μαστορας αλλά το υφάκι δν έκανε ποτε μάγκα κανέναν. Και οπως ολοι οι μαστορες,απαιτούμε να πληρώνουν τις μλκς που κάνουν... Αυτο ξεχωριζει τον σωστο μαστορα απτον παπατζη. (ασχετως αν ειναι καλος ή κακος καποιος απτους δυο). Οπως κι εσυ κι εγω,ολοι μας εχουν συναντησει τετοιους μαστορας. Αυτος που καλύπτει την ζημια που προξενησε ειναι ο "μαγκας". Απο τι στιγμή που ο παντελές επελεξε να το δημοσιοποιησει,μπορει καλιστα ο κυριος απρ να μπει να να γραψει με την σειρα του. Εξαλλου στο φορουμ των 4τροχων εχει 50.000 ποστ κια ειναι ολη μερα μεσα. Ας γραφτει κι εδω να ακουσουμε και την 2η αποψη και οχι να πεταγονται οι πελατες του (καλά κανουν,αλλα ας τηρουν τα προσχηματα ομως) με τρόπο απότομο και διαβολοδικηγοριστικο. Αυτα απο μένα και αναμένουμε την συνέχεια. Υ.Γ. τασο καπου ειχα ενα πμ σου,παλιοτερα ομως,που ελεγε πως το δυνατοτερο πτ52 που μετρηθηκε ποτε με τα παντα πανω,πως ηταν 164 ή 167πς...Αλλα ξανατονιζω,παλιοτερα... |
αλλα ξεχασα τον μαζευα στα φρενα... |
kala gia trail braking oyte sizitisi... ![]() |
exeis dei to inkar kai διπαιστωσες οτι μου εφευγε με ανεση εεε?
ειναι προφανως η ιδια ανεση που περνας εσυ τα σ3.... αλλα ξεχασα τον μαζευα στα φρενα... |
κοιτα...επειδη την εχω μυριστει την δουλεια εδω και κανα 2 χρονια...δεν εμπιστευομαι ουτε την ιδια μου την μανα οτι ειμαι παιδι της...περα απο αυτο καθε μηχανικος ειναι ανθρωπος και καθε ανθρωπος κανει λαθη....αλλα αυτο που με ενδιαφερει εμενα στον μηχανικο ειναι να ειναι κυριος και οι Αναγνωστοπουλοι εινα ΚΥΡΙΟΙ...και επειδη ξερω και την αλλη πλευρα τυχαινει να ξερω πως φερθηκε σπαθι και αρχιδατα...
και να μην ξεχνανε αυτοι που μπαινουν και γραφουν περαν του Παντελη....οτι και η δυσφημιση ειναι διαφημιση....αρκει να γραφουν σωστα το ονομα σου... ![]() |
αυτο που εσυ λες μοτερ εγω το λεω μπλοκ-καπακι-εκκεντροφοροι και βαλβιδες σε ενα κουτι λαδιων (οτι ειδα δηλαδη πεταμενο σε μια γωνια)....μοτερ δεν το λεω!
οσο για την αγγελια εισαι σιγουρος οτι αναφερεται στο δικο σου "μοτερ"? |
εσυ τωρα γιατι ασχολεισαι????μιλησα γιατι απευθυνθηκε σε ΕΜΕΝΑ ο Παντελης...και θα σε παρακαλουσα αλλη φορα να διαβαζεις πρωτα το μηνυμα που εχει προηγηθει και μετα να γραφεις...αν εχεις κατι ουσιωδες να γραψεις.. |
Συγγνωμη Παντελη αλλα εγω οταν ακουω μοτερ μου ερχεται στο μυαλο ενα μοτερ μονταρισμενο,με το καπακι του τους εκκεντροφορους του,την εισαγωγη του κ.τ.λ...αυτο που εσυ λες μοτερ εγω το λεω μπλοκ-καπακι-εκκεντροφοροι και βαλβιδες σε ενα κουτι λαδιων (οτι ειδα δηλαδη πεταμενο σε μια γωνια)....μοτερ δεν το λεω!
οσο για την αγγελια εισαι σιγουρος οτι αναφερεται στο δικο σου "μοτερ"?? Υ.Γ. Αυτο ειναι καθαρα η αποψη μου...δεν αντιπροσωπευω κανεναν περαν του ευατου μου! ![]() ![]() |
θα συμφωνησω κι εγω με τον Δημητρη...καλο θα ηταν οσοι δεν γνωριζετε και την αλλη πλευρα να μην βγαινετε να πετατε τις μαλ***ες σας για να γραφει χιλιομετρα το postομετρο σας...γινατε φωστηρες ολοι...και θα παρακαλουσα αλλη φορα να μην ακουσω μαλ***ες για το που πηγαινω το δικο μου αμαξι γιατι ειμαι αρκετα μεγαλος και δοξα το Θεο εχω γυρισει αρκετους μηχανικους οπως και τον μηχανικο του Ντελη...καλυτερα να γραφει μονο ο Παντελης και κανενας αλλος... ![]() |