tsosmoulis έγραψε: |
θα βρεθούμε (και πάλι) στην πισίνα ![]() ![]() |
kane έγραψε: |
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ (βλέπε αρης,μητσακος,νικος ![]() ![]() ![]() Αρχιζουμε απτο "εγνατια προς ιωαννινα" (που απ'οτι πηρε το αυτι μου εχει ολοκληρωθει τελειως). Ευχαριστω εκ των προτερων, Εκ της sprint watching team Kane |
Ghost Dog έγραψε: |
Η ειδικη ειναι απιστευτα κοντα στην Εγνατια....
Με το που τελειωνει η Εγνατια κανεις δεξια προς Γιαννενα και μετα αριστερα στο φαναρι για Δωδωνη! Αααα, η Εγνατια για Γιαννενα εχει τελειωσει.... ![]() |
MTerry έγραψε: |
Αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια σχετικά με την πόλη και τον αγώνα ευχαρίστως να βοήθήσω . . . καλώς να ερθετε ![]() |
Και μη με λές κύριο . . . τα έχω τα χρονάκια μου αλλα δεν χρειάζετε να με το χτυπάς ![]() Ότι θέλετε στό 6944881037 |
Η Εγνατία εχει ολοκληρωθεί . Θεσσαλονίκη --> Ιωάννινα ειναι 250-260 χλμ !
Και αυθημερόν το κάνεις γιατί πάς ξεκούραστα ! Μια μέση ωριαία 130 χλμ/ωρα ειναι 2 ωρες (ποιός πάει με 130 ??? ![]() Τώρα για φαγητό , φίλε μου Σταυρο (Kane) , τα μαγαζιά που ειναι στην παραλία αριστερα οπως κατεβαίνεις στον Μώλο θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους . Πρωτείνω Σείριο, Φίλιπας(σούβλες,κοκορέτσια κ.λ.π.) , Ιθάκη . Δέν ειναι αυτό που ακριβώς πού μου ζήτησες αλλά δεν θά τρέχετε εκτός Ιωαννίνων . . . Αν όμως επιμένεις : ΛΙΣΓΑΡΑΣ(Κατσικά), ΑΜΒΡΟΣΙΑ(Μπίζάνι), ΓΑΣΤΡΑ(Ελεούσα-έχει ψητά στην γάστρα) Και μη με λές κύριο . . . τα έχω τα χρονάκια μου αλλα δεν χρειάζετε να με το χτυπάς ![]() Ότι θέλετε στό 6944881037 |
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ τα λές ! ![]() Αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια σχετικά με την πόλη και τον αγώνα ευχαρίστως να βοήθήσω . . . καλώς να ερθετε ![]() |