| tsosmoulis έγραψε: |
| θα βρεθούμε (και πάλι) στην πισίνα |
| kane έγραψε: |
| ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ (βλέπε αρης,μητσακος,νικος Αρχιζουμε απτο "εγνατια προς ιωαννινα" (που απ'οτι πηρε το αυτι μου εχει ολοκληρωθει τελειως). Ευχαριστω εκ των προτερων, Εκ της sprint watching team Kane |
| Ghost Dog έγραψε: |
| Η ειδικη ειναι απιστευτα κοντα στην Εγνατια....
Με το που τελειωνει η Εγνατια κανεις δεξια προς Γιαννενα και μετα αριστερα στο φαναρι για Δωδωνη! Αααα, η Εγνατια για Γιαννενα εχει τελειωσει.... |
| MTerry έγραψε: |
|
Αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια σχετικά με την πόλη και τον αγώνα ευχαρίστως να βοήθήσω . . . καλώς να ερθετε |
|
Και μη με λές κύριο . . . τα έχω τα χρονάκια μου αλλα δεν χρειάζετε να με το χτυπάς Ότι θέλετε στό 6944881037 |
| Η Εγνατία εχει ολοκληρωθεί . Θεσσαλονίκη --> Ιωάννινα ειναι 250-260 χλμ !
Και αυθημερόν το κάνεις γιατί πάς ξεκούραστα ! Μια μέση ωριαία 130 χλμ/ωρα ειναι 2 ωρες (ποιός πάει με 130 ??? Τώρα για φαγητό , φίλε μου Σταυρο (Kane) , τα μαγαζιά που ειναι στην παραλία αριστερα οπως κατεβαίνεις στον Μώλο θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους . Πρωτείνω Σείριο, Φίλιπας(σούβλες,κοκορέτσια κ.λ.π.) , Ιθάκη . Δέν ειναι αυτό που ακριβώς πού μου ζήτησες αλλά δεν θά τρέχετε εκτός Ιωαννίνων . . . Αν όμως επιμένεις : ΛΙΣΓΑΡΑΣ(Κατσικά), ΑΜΒΡΟΣΙΑ(Μπίζάνι), ΓΑΣΤΡΑ(Ελεούσα-έχει ψητά στην γάστρα) Και μη με λές κύριο . . . τα έχω τα χρονάκια μου αλλα δεν χρειάζετε να με το χτυπάς Ότι θέλετε στό 6944881037 |
| ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ τα λές ! Αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια σχετικά με την πόλη και τον αγώνα ευχαρίστως να βοήθήσω . . . καλώς να ερθετε |