PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Peugeot 308 cc 150T

stefplak - Δευ 29 Ιούν 2009, 22:04:11
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 308 cc 150T
Παιδια καλησπερα.Ειμαι νεος στο φορουμ σας και θα σας παρακαλουσα εαν γινεται να εχω την βοηθεια σας.Εαν και δεν σκαμπαζω πολλα απο peugeot αυτοκινητα σημερα εγινε μια αγορα αυτοκινητου peugeot 308cc 1600 κ.εκ σε 150 αλογα τουρμπο εαν τα λεω καλα.Το αυτοκινητο εαν και κοστισε αρκετα περιπου 27500 ευρω θα ηθελα να μαθω περισσοτερα.Καταρχην θα ηθελα να ρωτησω ειλικρινα εαν ειναι καλα αυτοκινητα τα peugeot ,τι προβληματα βγαζουν και τελικα εαν αξιζει τα χρηματα του.Θα ηθελα ειλικρινα να μου απαντησετε.
Προσωπικα θεωρω το αυτοκινητο ενα απο τα πιο ομορφα που εχω δει.Δεν γνωριζω ομως ποσο καλη οδικη συμπεριφορα εχει και πια θα ειναι η αποδοση του με το turbo μιας και δεν εχω ξαναοδηγησει ενα τετοιο αυτοκινητο.Παιδια μια βοηθεια θα ηταν οτι πρεπει για μενα μπας και μπω στον θαυμαστο κοσμο της peugeot.Οτι αλλο εχετε να προσθεσετε ως ωφελιμο να μαθω θα ημουν υποχρεος.Ευχαριστω
Στεφανος
vamvakoolas - Τρι 30 Ιούν 2009, 12:49:02
Θέμα δημοσίευσης:
καταρχην καλως ηλθες.

Κατα δευτερον γιατι δε διαβαζεις και λιγο στο φορουμ???υπαρχουν αναλυτικες λεπτομεριες για τεχνικα και εμπειρικα ζητηματα.
stefplak - Τρι 30 Ιούν 2009, 19:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
καταρχην καλως ηλθες.

Κατα δευτερον γιατι δε διαβαζεις και λιγο στο φορουμ???υπαρχουν αναλυτικες λεπτομεριες για τεχνικα και εμπειρικα ζητηματα.

εχεις δικαιο για αυτο επεσα χτες με τα μουτρα και διαβαζα ολο το βραδυ. Very happy
Κλατεληξα οτι τα αυτοκινητα ειναι οτι καλυτερο οσο αναφορα τιμη-αποδοσης βεβαια για το 308 cc δεν βρηκα και πολλα διοτι ειναι καινουργιο μοντελλο αλλα οσο να'ναι πηρα μια αποψη απο το 308 για το οποιο γραφτηκαν πολλα.Απλως ηθελα προσωπικες εμπειριες και γνωμες για αυτο το αυτοκινητο και για την εταιρια γενικα.....
stefplak - Τρι 14 Ιούλ 2009, 18:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα φιλοι εαν και δεν πηρα πολλες απαντησεις θα μοιραστω την εμπειρια μου μαζι σας.Τελικα ηρθε στα χερια μου το νεο 308 cc και εχω παθει την πλακα μου.Το αυτοκινητο ειναι εκπληκτικα ομορφο και η αισθηση cabrio ειναι αξεπεραστη.Αυτη η εταιρια κανει και γα** τα αμαξια.Τα 150 τουρμπατα αλογακια κανουν το αυτοκινητο πολυ γρηγορο τοσο που δεν καταλαβα πως επιασα τα 160 χιλιομετρα..απλα για την πλακα .Σας επισυναπτω μερικες φωτο και ελπιζω να το χαρειτε και εσεις.Για οποιον ενδιαφερεται να το αγορασει με κλειστα ματια αξιζει και την τελευταια δραχμη...σορρυ ευρω Very happy

MEMsound - Τρι 14 Ιούλ 2009, 18:38:27
Θέμα δημοσίευσης:
αν και η φωτογραφίες που το εχεις βγάλει το παραμορφώνουν λίγο στο κέντρο (με κινητο τις εβγαλές?) το αμάξακι ειναι απλά πανεμορφο...

καλές βόλτες

(δοκιμασε να το βγαλεις φώτο από λιγο πιο μακριά) Wink
Gr13 - Τρι 14 Ιούλ 2009, 23:48:04
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 308 cc 150T
Kαλοτάξιδο φίλε και όντως η αισθηση του κάμπριο ειναι αξεπέραστη,δύσκολο μετα να συμβιβαστείς πάλι με κλειστο αμάξι.Καλες βόλτες!!!Τώρα κατα πόσο αξιόπιστα είναι θα το δείς στο περασμα του χρόνου οπως ολοι μας. Thumbs Up Thumb Left
xrisa-xs - Τετ 15 Ιούλ 2009, 10:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
πανέμορφο και καλοτάξιδο!
να το χαρείς τόσο ανοιχτό όσο και κλειστό!

τώρα από προσωπικές εμπειρίες... έχω το 206 και πήρα το 207 gt, αυτό από μόνο του πρέπει να λέει κάτι.
vamvakoolas - Τετ 15 Ιούλ 2009, 14:53:32
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιο χρωμα Laughing Laughing Laughing

τωρα που ειναι και καλοκαιρακι εισαι αρχοντας

ΚΑΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ πλεον
stefplak - Τετ 15 Ιούλ 2009, 16:22:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω φιλοι για τα καλα σας λογια.Πραγματικα εχετε ενα υπεροχο φορουμ και οτι χρειστεις καποιος το βρισκει.Δεν ξερω, εαν και δεν ειμαι ο γνωστης των αυτοκινητων αυτο που ελεγα παντα οταν με ρωτουσε καποιος τι αυτοκινητο να παρει ελεγα mercedes.Tωρα αρχιζουν και αλλαζουν τα δεδομενα θα λεω peugeot.Για μενα ειναι best value for money αυτοκιντα,με φινετσα ταχυτητα και αξιοπιστια.Μια συγκριση θα σας πω αναμεσα στο δικο μου και της κοπελλας μου που το οδηγω συνεχεια.Εχει ενα merceds clc sports coupe 1800 ,143 αλογα compressor.Συγκρινοντας και τα 2 αυτοκινητα δεν ειδα καμια μα καμια διαφορα στην οδικη συμπεριφορα , μονο που το δκο μου ειναι ελαφρως πιο γρηγορο.Πραγματικα χαιρομαι το αυτοκινητο μου οσο δεν παει αλλο αλλα χαθηκα λιγο με το στρωσιμο του ρε παιδια.Διβασα χτες το σχετικο θεμα που υπαρχει και δεν καταλαβα τιποτα.Ο καθενας λεει και μια διαφορετικη αποψη.Αυτο που κατεληξα ειναι οτι πρεπει να το παιζεις στις 3000-4000 στροφες στα πρωτα 1000-2000 χιλιομετρα χωρις να πατας τερμα και αποτομα το γκαζι .Μιλαω σωστα;Εαν εχετε καποια γνωμη γιατο τι πρεπει να κανω ενημερωστε με θα σας ημουν ευγνωμων...

Παιδια και κατι αλλο.Τι αναβαθμισεις μπορω να κανω στο αυτοκινητο μου;Αυξανονται τα αλογα;Απο ηλεκτρονικα μπορει να μπει κατι επιπλεον τωρα;Τι θα μου προτινατε;Σαν αρχη θα βαλω δερματινα καθισματα και ενα multi συστηματακι με navi,dvd ...κτλπ....
makis106 - Τετ 15 Ιούλ 2009, 16:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
Με γειες και απο μένα, πολύ όμορφο. Εγώ θα σου πω μόνο δυο πραγματα που αποτελούν την προσωπική μου γνώμη:
1ον για το στρώσιμο το πιο απλό που έχεις να κάνεις είναι να μην το σκίζεις για 1000 χλμ περίπου, ενώ μετα του δίνεις να καταλάβει! (Εγώ πάντως που το ακολούθησα, μέχρι στιγμής δεν καιω σταγόνα λάδι) και
2ον Μόλις το στρώσεις, βαλ'του ένα πρόγραμμα (etuners που είναι και δοκιμασένο και αξιόπιστο) να δεις τι μπορεί να κάνει το λιονταράκι σου και είσαι οκ. Wink
stefplak - Τετ 15 Ιούλ 2009, 17:26:15
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Με γειες και απο μένα, πολύ όμορφο. Εγώ θα σου πω μόνο δυο πραγματα που αποτελούν την προσωπική μου γνώμη:
1ον για το στρώσιμο το πιο απλό που έχεις να κάνεις είναι να μην το σκίζεις για 1000 χλμ περίπου, ενώ μετα του δίνεις να καταλάβει! (Εγώ πάντως που το ακολούθησα, μέχρι στιγμής δεν καιω σταγόνα λάδι) και
2ον Μόλις το στρώσεις, βαλ'του ένα πρόγραμμα (etuners που είναι και δοκιμασένο και αξιόπιστο) να δεις τι μπορεί να κάνει το λιονταράκι σου και είσαι οκ. Wink

οπα τωρα με τρελανες...οταν λες etuners τι εννοεις;Συγνωμη που ρωταω αλλα ειμαι λιγο ασχετος και εαν μπορεις να με ενημερωσεις...

το βρηκα
http://www.carsinspections.com/gr/contact.html
απο οτι ειδα ανεβαζει 41 αλογα και ροπη εαν δεν κανω λαθος.Το κοστος εαν επιτρεπεται γνωριζει κανενας;
makis106 - Τετ 15 Ιούλ 2009, 22:03:57
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω απαντήσει στο pm σου.
drdino - Τετ 15 Ιούλ 2009, 22:21:24
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

Καλά, αν επί 1.000 πηγαίνεις κυρία και μετά του ρίξεις στα αυτιά κατευθείαν... Confused
makis106 - Τετ 15 Ιούλ 2009, 22:30:08
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
makis106 έγραψε:

Καλά, αν επί 1.000 πηγαίνεις κυρία και μετά του ρίξεις στα αυτιά κατευθείαν... Confused

Δεν είπα κυρία, είπα για χίλια όχι σκίσιμο, ή αλλιώς όχι κόφτες.
stefplak - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 11:57:05
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια τι κοφτες;Εδω το παλιο μου alfa romeo 146 δεν εκανα ετσι αυτο θα κανω.Απλα ρωτησα εαν πρεπει να το παιζω σε συγκεκριμνο ευρος στροφων...
vamvakoolas - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 12:21:14
Θέμα δημοσίευσης:
για τα δερματινα που λες (για προγραμματακι απαντησε) κατα τη γνωμη μου επειδη εχω ασχοληθει λογω αμαξιου εκανες μεγαλη @@ που δε το πηρες εξαρχης με δερματινα δυσκολα θα βρεις κατασκευαστη aftermarket να στα εφαρμοσει τελεια Confused

Επισης αν θα πρεπει να πουμε για ποιοτητα θα πρεπει να δωσεις αρκετα λεφτα που πανω κατω φτανεις στη τιμη των μαμα....
MEMsound - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 12:47:05
Θέμα δημοσίευσης:
εχουν γραφτεί ενα σωρο τοπικ για το στρώσιμο πάντως...
ριξτε κανα βλεφαρο Laughing
smoki - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 12:51:31
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
για τα δερματινα που λες (για προγραμματακι απαντησε) κατα τη γνωμη μου επειδη εχω ασχοληθει λογω αμαξιου εκανες μεγαλη @@ που δε το πηρες εξαρχης με δερματινα δυσκολα θα βρεις κατασκευαστη aftermarket να στα εφαρμοσει τελεια Confused

Επισης αν θα πρεπει να πουμε για ποιοτητα θα πρεπει να δωσεις αρκετα λεφτα που πανω κατω φτανεις στη τιμη των μαμα....

Αντιθετως, καλα εκανες και το πηρες χωρις δερματινα. Πρωτον γιατι στα χρεωνουν διπλασια τιμη αποτι εξω, δευτερον ποιος ειπε οτι ειναι απο την peugeot τα δερματινα καθισματα και τριτον δεν σου βαζουν δερμα αλλα υλικο κατωτερο και απο δερματινη. Τωρα αν θα ταιριαξουν η οχι αψογα πανω στο καθισμα ειναι θεμα μαστορα
vamvakoolas - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 16:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
???

τι να πω....μια απλη ερωτηση: ρε φιλαρακο εχεις εσυ δερματινα? ποσο τα εχεις? εχεις ρωτησει εξω?

Υ.Γ 1Πες μου μια αυτοκινητοβιομηχανια που να εχει βιοτεχνια με δερματα και να βαζει στα δικα της...(εκτος απο ροβερ που ειχε παλια)

2Επισης βρες μου μια σοβαρη εταιρια στΟ Ελλαδισταν που να σου βαζει ιδιο δερμα και χαμηλη τιμη

3Καλο διαβασμα http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4813
smoki - Πεμ 16 Ιούλ 2009, 22:21:07
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον επειδη βαριεμαι να διαβαζω ο θειος μου τυγχανει να εχει μαγαζι με ταπετσαριες αυτοκινητων εδω και 30 χρονια και αν σου πω με ποσες αντιπροσωπειες συνεργαζεται για τα δηθεν "μαμα" δερματινα σαλονια θα παθεις πλακα. Η μαλλον αν σου πω και ποσο ειναι το κοστος θα παθεις πλακα. Φιλικα παντα
king207cc - Παρ 17 Ιούλ 2009, 00:05:13
Θέμα δημοσίευσης:
smoki έγραψε:
Λοιπον επειδη βαριεμαι να διαβαζω ο θειος μου τυγχανει να εχει μαγαζι με ταπετσαριες αυτοκινητων εδω και 30 χρονια και αν σου πω με ποσες αντιπροσωπειες συνεργαζεται για τα δηθεν "μαμα" δερματινα σαλονια θα παθεις πλακα. Η μαλλον αν σου πω και ποσο ειναι το κοστος θα παθεις πλακα. Φιλικα παντα

δηλαδη έχουμε κονέ για δερμάτινα??? Laughing Laughing
πάντως έχεις δίκιο, μου έκαναν προσφορα κ μένα απο την αντιπροσωπεία αν ήθελα να έβαζα εδώ οτι χρώμα ήθελα.
MEMsound - Παρ 17 Ιούλ 2009, 03:23:36
Θέμα δημοσίευσης:
Σπυρο δεν ξέρω τι ισχυει για αλλες μάρκες και άλλα μοντελα αλλα τα περισσότερα peugeot που λενε για εργοστασιακά δερμάτινα στο στανταρ εξοπλισμο εχουν εισαχθεί ετσι στην Ελλάδα (=με τα δερμάτινα τοποθετημένα στο εργοστασιο κατασκευης, πχ 206 gti 1,6+2,0 , 206 rc , 207 gt και rc κλπ κλπ).

το ορθοτερο ειναι να check-αρετε αν η εκδοση που παραγγελνετε εχει στον στανταρ εξοπλισμο το δερμάτινο σαλόνι ή στον προαιρετικό... Wink
stefplak - Παρ 17 Ιούλ 2009, 09:45:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια δεν χρειαζεται να μαλωνεται.το θεμα με τα δερματινα ειναι ολοκληρη ιστορια Και μονο μαλ***α δεν εκανα.καταρχην το αυτοκινητο ειναι δωρο πτυχιο απο τους δικους μου Και δεν ηθελα να τους βαλω να πληρωνουν.στο θεμα δερματινα ομως επεμεινα αλλα το προβλημα ηταν απο την αντιπροσωπεια διοτι δεν ειχε ετοιμοπαραδωτα αυτοκινητα με δερματινα Και θα το επερνα μετα τις 7 Αυγουστου με αποτελεσμα να χασω το μετρο των τελων ταξινομησης.εκτος αυτου η αντιπροσωπεια επεμεινε οτι συντομα θα συνεργαστει με aftermarket εταιρια για δερματινα καθισματα οποτε θα μπορω να βαλω οποτε θελω.
vamvakoolas - Παρ 17 Ιούλ 2009, 12:06:34
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα με καλυψε ο Μανθος

Επεισης να πω οτι οποιος θυμαται τα cc βγαιναν με δερμα παντου π.χ ταμπλο λεβιε τιμονι και δε σημαζευεται οποτε μιλαμε για....πολυ δερμα (αρα και κοστος)
stefplak - Παρ 17 Ιούλ 2009, 12:15:12
Θέμα δημοσίευσης:
οπως τα λες ειναι φιλε μου.στο δικο μου εχει παντου δερμα εκτος απο τα καθισματα Και ενα μερος στις πορτες.ταμπλο λεβιες κτλπ ειναι ολα δερματινα εκτος Και εαν ειναι αλλο υλικο πχ δερματινη.
vamvakoolas - Παρ 17 Ιούλ 2009, 12:22:45
Θέμα δημοσίευσης:
αρα ετσι ηρθε απο μαμα

να υποθεσω οτι και τα πομολα ειναι αλουμινενια οπως και οι αεραγωγοι Wink
stefplak - Παρ 17 Ιούλ 2009, 16:34:51
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
αρα ετσι ηρθε απο μαμα

να υποθεσω οτι και τα πομολα ειναι αλουμινενια οπως και οι αεραγωγοι Wink

Ναι ετσι ακριβως.Ειναι η εκδοση Peugeot 308 CC 1.6 150THP Sport Pack.Παντως ρε παιδια πρωτη φορα ειχα στην κατοχη μου turbo αμαξι και ειναι απλα τελειο.Φευγει σφηκα.Φανταζομαι οταν με το καλο κανω και την αναβαθμιση στο etuners πως θα παει....
MEMsound - Παρ 17 Ιούλ 2009, 19:51:28
Θέμα δημοσίευσης:
μεγεις και προσεκτικά Wink
stefplak - Δευ 11 Ιαν 2010, 17:53:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εαν και ειχα καιρο να μπω στο φορουμ λογω υποχρεωσεων θα ενημερωσω την αποψη μου για το αυτοκινη,ο ωστε να βοηθησω μελλοντικους αγοραστες.Μεχρι στιγμης απο το καλοκαιρι εχω κανει 5500 απροβληματιστα χιλιομετρα.Το αμαξι οσο το οδηγω τοσο το ερωτευομαι.Ταξιδια εγιναν και αυτο που μου εκανα τρομερη εντυπωση ειναι πως το αμαξι ακομη και σε υψηλες ταχυτητες ειναι εκπληκτικα αθορυβο.Επισης καταλαβα τι σημαινει Γαλλικο αμαξι σε στροφες.Ρε παιδια δεν ξερω πολλα ,αλλα το αυτοκινητο κολλαει στο δρομο,καταπληκτικη οδικη συμπεριφορα.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι πιθανον το αυτοκινητο εχει απο την μανα του σκρηρες αναρτησεις και στους τρισαλθιους δρομους της Ελλαδος καταλαβαινεις και την μικρη κακοτεχνια.Μεχρι στιγμης εχω αλλαξει μονο λαδια και το κοστος 120 ευρω.Ελπιζω να βοηθησα.

υγ:Προγραμμα etuners συντομα θα εγκατασταθει.
sabbio - Πεμ 19 Αύγ 2010, 02:18:37
Θέμα δημοσίευσης:
geia sas kai go neos sto club me 308 cc... einai pragmatika panemorfo kai den sygkrinetai kata tin apopsi mou me kanena tis katigorias tou... kai go to 1,6 150hp... arxika den ithela na paro peugeot alla i etairia me 3 xronia dorean antallaktika kai service den nomizo na paizei......
sabbio - Πεμ 19 Αύγ 2010, 02:28:57
Θέμα δημοσίευσης:
episis oson afora to derma ego exo to feline me foul derma ( kathismata , tamplo) mauro to amaxi me to portokalo kafe derma.... pragmatika otan einai anoixto kai fainetai to esoteriko tou kathomai kai to xazeuo monos mou Smile
nikos 206cc - Πεμ 19 Αύγ 2010, 04:45:55
Θέμα δημοσίευσης:
Το αμαξι ειναι μουν@ρος!!!Καλοταξιδο φιλε!!Να πω την αληθεια εγω θα το επαιρνα σε ενα λευκο...με ενα φιμε τζαμακι θα εισαι μουρλια!!Αντε μην το αργεις!! Laughing
sabbio - Πεμ 19 Αύγ 2010, 12:20:08
Θέμα δημοσίευσης:
ta evala prin vgoun oi pinakides gia na min troei o ilios to derma.... telika omos kai apo omorfia edeixe apisteuto.... leuko e..... nai einai apisteuto se leuko eidika piso oi diaxytes pos kanoun tin antithesi...alla.... ego ithela san trelos na paro to portokalokafe esoteriko opote mono me mayro amaxoma deixnei toso poly... se leuko den pigaine. alloste ego mesa kathomai xaxxaxax
p206Mike - Πεμ 19 Αύγ 2010, 14:26:40
Θέμα δημοσίευσης:
Βάλτε καμιά φωτογραφία να χαζέψουμε κι έμεις... Cool Cool

Και παρακαλώ γράφετε Ελληνικά..
sabbio - Πεμ 19 Αύγ 2010, 17:52:32
Θέμα δημοσίευσης:
συγνωμη για τα αγγλικα.... φωτογραφια θα βαλω αφου το πλυνω.... σημερα ειχε κοσμο.... χαχαχχα
jimaoua - Τετ 25 Αύγ 2010, 22:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
sabbio έγραψε:
συγνωμη για τα αγγλικα.... φωτογραφια θα βαλω αφου το πλυνω.... σημερα ειχε κοσμο.... χαχαχχα

Κ Α Λ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Ο!

Μην το πλένεις σε πλυντήριο μέσα...Μόνο με χέρι-σφουγγάρι..Δε θέλω να βλέπω 308cc με ''αράχνες''..

Το αυτοκίνητο θα το απολαύσεις πάρα πολύ..Ειδικά στην εθνική ειναι απόλαυση..Το δέρμα θα σε κάνει να ιδρώνεις λίγο αλλα αξίζει..Τι πιο όμορφο απο ενα 308cc FELINE?

Οταν εψαχνα αυτοκινητο το Δεκέμβρη που μας πέρασε φλέρταρα με Octavia 5 GT facelift.
Μπήκα μια και στο peugeot.gr και μόλις ειδα το 308cc πήγα στη ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ στην Αγία Παρασκευη και το παρήγγειλα...ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ μιλάω..Το είχαν και σε FELINE και ερωτεύτηκα..Εγω το πήρα στο λευκό του και δεν το μετάνιωσα είναι τρέλα...

Υ.Γ. Μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα με τα γκομενάκια που θα σε καρφώνουν με το βλέμα..Ειδικα τα βράδυα που τα πισω φώτα μας μαγεύουν τα λάγνα και γεμάτα ερωτισμό μάτια τους Cool Laughing Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ2 Τα λεντακια των εξωτερικών καθρεφτών μου έχουν καεί 2 φορές και μου χάλασε η τρόμπα νερου στο 2ο μήνα..τα άλλαξα δωρεάν(εγγύηση) φυσικά...Αν σου συμβεί κατι ανάλογο(το απευχομαι) μην χαλαστείς...Μπέκα μέσα,ανοιξε οροφή,βάλε radio DJ και πήγαινε στην αντιπροσωπεία για αλλαγή....
sabbio - Πεμ 26 Αύγ 2010, 22:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
4500χλμ. εμενα μολισ το πηρα απο αντιπροσωπια στα 130 ετρεμε λιγο το τιμονι... ζυγοσταθμιση και μετα οκ...
μαλ***α τους που δεν το ειχαν κανει πιο πριν.
απο ταξιδι αλλο τιποτα... χαλκιδικη-καλαματα... ξεκουραστα. Very happy
το πλενω εξω με αφρο χωρισ σφουγγαρια... οσο για τον ιδρωτα που λες.... ο κωλος μου το ξερει Very happy
συντηρηση οροφης και λαστιχων οροφης σου εχουν πει οτι χρειαζεται καθολου?
jimaoua - Παρ 27 Αύγ 2010, 14:48:48
Θέμα δημοσίευσης:
sabbio έγραψε:
4500χλμ. εμενα μολισ το πηρα απο αντιπροσωπια στα 130 ετρεμε λιγο το τιμονι... ζυγοσταθμιση και μετα οκ...
το πλενω εξω με αφρο χωρισ σφουγγαρια... οσο για τον ιδρωτα που λες.... ο κωλος μου το ξερει Very happy

Oχι, δεν ανεφεραν κατι τετοιο...Μου ειχαν πει μονο να παω για αλλαγη λαδιών στα 5.000 χλμ οπως και έκανα και μου διευκρίνησαν πως δε θέλει στρώσιμο...Ετσι λοιπόν μόλις μου δώσαν τα κλειδιά εβαλα μπρος και κόφτηασα αμέσως 1η και 2α στη Μεσογείων!
mechanic - Παρ 27 Αύγ 2010, 15:57:45
Θέμα δημοσίευσης:
jimaoua έγραψε:
sabbio έγραψε:

Oχι, δεν ανεφεραν κατι τετοιο...Μου ειχαν πει μονο να παω για αλλαγη λαδιών στα 5.000 χλμ οπως και έκανα και μου διευκρίνησαν πως δε θέλει στρώσιμο...Ετσι λοιπόν μόλις μου δώσαν τα κλειδιά εβαλα μπρος και κόφτηασα αμέσως 1η και 2α στη Μεσογείων!

στα αυτακια μας μπορει να ακουγεται ευχαριστο αυτο...
αλλα αυτος που στο ειπε.....
πως να τον περιγραψω?......?????
ισως σαν το καλυτερο παραδειγμα της φρασης:
η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...

Τελος παντων,
καλορηζικο να ειναι και φροντισε να αλλαξεις αντιπροσωπια η τουλαχιστο "μηχανικο"
drdino - Παρ 27 Αύγ 2010, 21:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτό; Στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτό λένε πλέον. Rolling eyes Evil
mechanic - Σαβ 28 Αύγ 2010, 12:24:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που ρωτας ειναι καλη απορια...
αλλα η απαντηση ειναι απλη:
ελαχιστες αντιπροσωπιες το κανουν
και για συγκεκριμενα μοντελα κτλ...
τωρα απο εκει και επειτα δεν θελω να χρησιμοποιησω την προσβλητικη φραση...
"εχουν μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσ@
και αντι να χτενηστουν γ@μιουνται..."

απλα θα πω οτι κανουν μεγα λαθος καθως εχουν παραφρασει
η παρανοησει τις τεχνικες λεπτομεριες που κατα καιρους λαμβανουν
απο τις εταιριες τους...

και αυτο ειναι βεβαια κατι που συμφερει το μαρκετιν
καθως το αμαξι μπορει να μην σε αφηνει στο δρομο
αλλα θα "ζηταει" τεχνικη υποστηριξη ποιο συχνα η ποιο νωρις απο οτι μπορει στην πραγματικοτητα να ανταπεξελθει... Wink

τωρα περαιτερω λεπτομεριες επετρεψε μου δημοσιως να μην αναφερω...
drdino - Σαβ 28 Αύγ 2010, 17:49:59
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι αγαπητέ Θανάση θα θέσω και την εξής παράμετρο: με τον τρόπο με τον οποίο τα αμάξια οδηγούνται πχ στην Μάνδρα από τους κ@υλωμένους πιτσιρικάδες τρομπίκουλες δεν έχει καμία διαφορά το τι θα κάνουμε εμείς. Ειδικά αν είναι κανένα σπετσιάλε αυτοκίνητο, κλάφτα Χαραλαμπέισον είναι η φάση...
mechanic - Σαβ 28 Αύγ 2010, 18:06:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεις τα χαμογελα που σκανε στα ηληθια προσωπα τους καθε φορα που βλεπουν παρτιδα με σπορ αμαξια, θα καταλαβεις πολλα...

Θα σου απαντησω με ενα παραδειγμα/γεγονος...
καποτε που ηταν να παρω κλειω RS
λογω γνωρημιας με τον πωλητη εψαξα πολυ αυτο το θεμα...
και το συγκεκριμενο που παρολιγον θα αγοραζα ειχε κανει
(χωρις πινακιδες)
240κατι χλμ... !!!!!!!
εννοειται το ακυρωσα και πηρα αλλο κομματι με 8 χλμ στο κοντερ (αν θυμαμαι καλα)
Αυτο με τα 240κατι αλλαξε ταμπλο (δεν μπορουσαν αλλιως τω καιρο εκεινο αυτα τα "ανθρωπος" να μηδενισουν το κοντερ)
το πηγαν "οδικως" Evil μεχρι τον πειραια στο βαπορι
και απο εκει κρητη οπου και πουληθηκε...

επισης εχω αρκετα παραδειγματα
οπως πχ απο ατομα που ετυχε να αγοραζουμε μαζι ηδιο ακριβως αμαξι και εγω να ακολουθησω τον επιπονο και ενοχλητικο δρομο του στρωσηματος και η αλλη πλευρα να το "ευχαρηστιθουν"
απο την πρωτη στιγμη...
τα αποτελεσματα δεν θελω να τα πω δημοσιως...

Γενικα υπαρχει ολοκληρη/οδηγια διαδηκασια στρωσηματος κτλ κτλ...
απο τις εταιριες κατασκευης παντως τυπων κινητηρων...
τα οποια ομως δεν ακολουθουντε για αυτοκινητα σειρας
γιατι πολυ απλα ανεβαινει αρκετα το κοστος πωλησης τους...

τεσπα ειμαι ηδη εκτος θεματος,
σορρυ...
drdino - Σαβ 28 Αύγ 2010, 18:11:48
Θέμα δημοσίευσης:
mechanic έγραψε:
Αν δεις τα χαμογελα που σκανε στα ηληθια προσωπα τους καθε φορα που βλεπουν παρτιδα με σπορ αμαξια, θα καταλαβεις πολλα...

Tα χω δει live, οπότε... Sad
imaginas - Σαβ 28 Αύγ 2010, 22:08:00
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά με νταλίκες δε διακινούνται τα οχήματα από το χώρο αποθήκευσης έως το κατάστημα πώλησης;Οδικώς,χωρίς πινακίδες και ιδίως ασφάλεια είναι παράνομο.Και κατά πόσο μπορείς να αρνηθείς την παραλαβή ενός οχήματος που πιστεύεις ότι έχει οδηγηθεί;
Nikos.vg - Τετ 15 Ιούλ 2015, 18:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα σε ολους!! Ειναι 5ετων η συζητηση αλλα ελπιζω να απαντησει καποιος! Σε αυτο το χαμο που ζουμε αυτο το διαστημα ενας ξαδεφος μου με εβαλε σε σκεψεις... να μου πουλησει ενα 308cc ετους 09 με το 1,6T κινητηρα!
Απ οτι ειδα ο ιδιος στα 207 ηταν πολυ ζημιαρικος... Εχει βελτιωθει σε αυτο το μοντελο; Εως τωρα μονο αντλια νερου χρειαστηκε τιποτα αλλο! Το αμαξι το οδηγησα, απλα ΤΕΛΕΙΟ!!! Δεδομενου οτι ειμαι της ιαπωνικης σχολης θα απογοητευτω απο θεματα κοστους-αξιοπιστιας με αυτο;
Συγνωμη αν κουρασα ελπιζω για καποια απαντηση!
Ευχαριστω
android - Τετ 15 Ιούλ 2015, 20:45:10
Θέμα δημοσίευσης:
Nikos.vg έγραψε:
Καλησπερα σε ολους!! Ειναι 5ετων η συζητηση αλλα ελπιζω να απαντησει καποιος! Σε αυτο το χαμο που ζουμε αυτο το διαστημα ενας ξαδεφος μου με εβαλε σε σκεψεις... να μου πουλησει ενα 308cc ετους 09 με το 1,6T κινητηρα!
Απ οτι ειδα ο ιδιος στα 207 ηταν πολυ ζημιαρικος... Εχει βελτιωθει σε αυτο το μοντελο; Εως τωρα μονο αντλια νερου χρειαστηκε τιποτα αλλο! Το αμαξι το οδηγησα, απλα ΤΕΛΕΙΟ!!! Δεδομενου οτι ειμαι της ιαπωνικης σχολης θα απογοητευτω απο θεματα κοστους-αξιοπιστιας με αυτο;
Συγνωμη αν κουρασα ελπιζω για καποια απαντηση!
Ευχαριστω

Ιδιος με τα 207 ειναι,οποτε ελα σε κοντρα με τον εαυτο σου τωρα οτι ειναι ζημιαρικος Laughing
Nikos.vg - Τετ 15 Ιούλ 2015, 21:26:26
Θέμα δημοσίευσης:
Μεσα πεφτεις... Απλα τα οικονομικα πλεον δε σηκωνουν κ πολλα πολλα σε εξοδα για επισκευες!! Σκεφτομαι να το παρω παντως γιατι επαθα πλακα οταν το ειδα κ το οδηγησα! Εφοσον ως τωρα δεν εχει κατι υπαρχει πιθανοτητα να με προβληματισει αργοτερα; Εννοειται οτι ειμαι σχολαστικος σε συντηρηση κ προσεκτικος στη χρηση
puglover - Πεμ 16 Ιούλ 2015, 01:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
Στο ιδιο διλημμα βρισκομαι κι εγω σκεπτομενος να αγορασω ενα 207 rallye αλλα φοβαμαι πολυ οτι θα ερθω αντιμετωπος με ζημιες χιλιαδων €. Ειναι πολλα που εχουν γραφτει...Καταναλωση λαδιου, χρονισμος, μοναδα esp, αντλια υψηλης, αντλια νερου, αντλια ψυξης τουρμπο, σωληνακια λαδιου τουρμπινας, πεταλουδα κ.α. Εισαι διατεθιμενος να παρεις το ρισκο? Εγω μετα απο πολυ εντονη εσωτερικη παλη με τον εαυτο μου αποφασισα πως δεν ειμαι. Παιζει ρολο και η χρηση βεβαια που γινεται αλλα πιστευω οτι αργα ή γρηγορα οι ζημιες αυτες θα εμφανιστουν και στα πιο καλοσυντηρημενα αυτοκινητα.
Mono AEK - Πεμ 16 Ιούλ 2015, 11:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
παντως εχουν αλλαξει πολλοι εως αμετρητοι κωδικοι ανταλακτικων απο το 07 ές το 09.

επειδη κι εγω εχω την φεισλιφτ εκδοση με τα 156 αλογα (νομιζω αυτη φοραει και το 308) μετα απο 2 χρονια και 23000 χλμ (λιγα το ξερω) δεν εχω δωσει ευρω περα απο τη νορμαλ συντηρηση

δεν εχω καψει ακομα σταγονα λαδι και η αληθεια ειναι οτι το μονο που εχω στο μυαλο μου ειναι ενα τσεκ στο χρονισμα σε καμια 10000χλμ...
Nikos.vg - Πεμ 16 Ιούλ 2015, 21:18:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Εγω ακομα ειμαι στην εσωτερικη παλη, δεν εχω καταληξει ακομα! Παντως ειναι κριμα ενα τοσο ωραιο αμαξι με κινητηρα καλης τεχνολογιας να εχει θεματα αξιοποστιας! Στο συγκεκριμενο μοντελο εχω μαθει οτι υπηρχαν προβληματα στο χρονισμο(επιδιορθωνεται ευκολα νομιζω) και με την αντλια νερου! Εκτος αυτων υπηρχαν και αλλα? Γι αυτα που αναφερθηκαν πριν αφορουν εκτος του 207 και το 308cc?
puglover - Πεμ 16 Ιούλ 2015, 21:50:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοειται οτι αφορουν οποιαδηποτε καροτσα φορεσε τον καταραμενο κινητηρα.. Laughing
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=28506&highlight=
Nikos.vg - Πεμ 16 Ιούλ 2015, 22:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη αν το παρω απλα κανω το σταυρο μου μην βγαλει κατι σοβαρο; Αλλιως δε σωζεται η κατασταση;
Steve - Πεμ 16 Ιούλ 2015, 23:34:26
Θέμα δημοσίευσης:
puglover έγραψε:
θα ερθω αντιμετωπος με ζημιες χιλιαδων €.
Εκατομμυρίων € θα είναι οι ζημιές και θα μας ανεβάσεις και το ΑΕΠ σα χώρα! Shocked
puglover - Παρ 17 Ιούλ 2015, 07:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εκατομμυρίων € θα είναι οι ζημιές και θα μας ανεβάσεις και το ΑΕΠ σα χώρα! Shocked

Υπαρχουν €, δεκαδες €, εκατονταδες €. Απο 1000€ μεχρι 9999€ ειναι χιλιαδες. Απο εκει και πανω ανεβαινουμε σε δεκαδες χιλιαδες, εκατονταδες χιλιαδες, εκατομμυρια κοκ.

Οποτε μια μοναδα ESP αν προκυψει, καμια αντλια υψηλης και τιποτα αλλο γυρω-γυρω, τοτε οντως εχουμε να κανουμε με ζημιες χιλιαδων €.. Confused
Nikos.vg - Παρ 17 Ιούλ 2015, 11:34:01
Θέμα δημοσίευσης:
Η βλαβη στο esp ειναι πολυ ακριβη απ οτι φαινεται! Επισης οτι το αμαξι δουλευει μια χαρα εδω και 6 χρονια δεν μειωνει τις πιθανοτητες να προκυψει κατι σοβαρο... Αυτα συμπεραινω! Προγραμμα στα 200hp το κανει να κινει πιο ανετα τα πολλα κιλα του το εβαλε φιλος! Το προτεινετε εσεις?
Mono AEK - Παρ 17 Ιούλ 2015, 11:48:56
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου εγω έβαλα προγραμμα περσι τετοια εποχή
όντως το προτείνω ανεπιφυλακτα μεγαλη και εμφανεστατη η διαφορα
αλλα υπηρχαν καποιες μερες του καλοκαιριου που λογω μικρου ιντερκουλερ και πολυ ζεστης πηγαινα χειροτερα απο μαμα

αποτελσεμα μετα απο ενα μηνα εβαλα και κουλερ
η αποφαση δικη σου
Nikos.vg - Παρ 17 Ιούλ 2015, 11:56:47
Θέμα δημοσίευσης:
Κοστος προγραμματισμου στα 600e ειναι? Το ιντερκουλερ? Απο καυσιμο στο ταξιδι ειναι καλυτερα, αλλα μονο εκει εμαθα! Θα ρισκαρω να μου βγαλει εξτρα βλαβες με συτο? Σκεφτομαι να το κανω παντως αλλα εξαρταται απ το κοστος και συμφωνω οτι το αυτοκινητο παει πολυ καλυτερα
Mono AEK - Παρ 17 Ιούλ 2015, 12:24:53
Θέμα δημοσίευσης:
Κοστος γυρω στα 400.
Παει πολυ καλυτερα και ειναι πιο οικονομικο στη νορμαλ οδηγηση
Στη γρηγορη οχι

Με ενα safe προγραμμα γυρω στα 190 αλογα να περιμενεις το πολυ δε ρισκαρεις τιποτα

Για το κουλερ υπαρχουν διαφορες λυσεις αλλα να υπολογιζεις αλλα 400 περιπου τοποθετημενο
Nikos.vg - Παρ 17 Ιούλ 2015, 12:45:03
Θέμα δημοσίευσης:
Η αληθεια ειναι οτι δε σκοπευω να το σκισω!! Απλα θελω να απολαμβανω τις βολτες μου(για καθημερινη χρηση εχω σκουτερ). Μπορεις να μου προτεινεις που να απευθυνθω για το προγραμμα; Το δικο σου ειναι οκ απο προβληματα;
Mono AEK - Παρ 17 Ιούλ 2015, 13:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
το δικο μου οπως σου ξαναπα περα απο συντηρηση και βελτιωση δεν εχω δωσει ευρω

φτου φτου να μη το ματιασω

τωρα για προγραμμα με πμ
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες