vamvakoolas έγραψε: |
καταρχην καλως ηλθες.
Κατα δευτερον γιατι δε διαβαζεις και λιγο στο φορουμ???υπαρχουν αναλυτικες λεπτομεριες για τεχνικα και εμπειρικα ζητηματα. |
makis106 έγραψε: |
Με γειες και απο μένα, πολύ όμορφο. Εγώ θα σου πω μόνο δυο πραγματα που αποτελούν την προσωπική μου γνώμη:
1ον για το στρώσιμο το πιο απλό που έχεις να κάνεις είναι να μην το σκίζεις για 1000 χλμ περίπου, ενώ μετα του δίνεις να καταλάβει! (Εγώ πάντως που το ακολούθησα, μέχρι στιγμής δεν καιω σταγόνα λάδι) και 2ον Μόλις το στρώσεις, βαλ'του ένα πρόγραμμα (etuners που είναι και δοκιμασένο και αξιόπιστο) να δεις τι μπορεί να κάνει το λιονταράκι σου και είσαι οκ. ![]() |
makis106 έγραψε: |
Με γειες και απο μένα, πολύ όμορφο. Εγώ θα σου πω μόνο δυο πραγματα που αποτελούν την προσωπική μου γνώμη:
1ον για το στρώσιμο το πιο απλό που έχεις να κάνεις είναι να μην το σκίζεις για 1000 χλμ περίπου, ενώ μετα του δίνεις να καταλάβει! (Εγώ πάντως που το ακολούθησα, μέχρι στιγμής δεν καιω σταγόνα λάδι) και 2ον Μόλις το στρώσεις, βαλ'του ένα πρόγραμμα (etuners που είναι και δοκιμασένο και αξιόπιστο) να δεις τι μπορεί να κάνει το λιονταράκι σου και είσαι οκ. ![]() |
drdino έγραψε: | ||
Καλά, αν επί 1.000 πηγαίνεις κυρία και μετά του ρίξεις στα αυτιά κατευθείαν... ![]() |
για τα δερματινα που λες (για προγραμματακι απαντησε) κατα τη γνωμη μου επειδη εχω ασχοληθει λογω αμαξιου εκανες μεγαλη @@ που δε το πηρες εξαρχης με δερματινα δυσκολα θα βρεις κατασκευαστη aftermarket να στα εφαρμοσει τελεια ![]() Επισης αν θα πρεπει να πουμε για ποιοτητα θα πρεπει να δωσεις αρκετα λεφτα που πανω κατω φτανεις στη τιμη των μαμα.... |
smoki έγραψε: |
Λοιπον επειδη βαριεμαι να διαβαζω ο θειος μου τυγχανει να εχει μαγαζι με ταπετσαριες αυτοκινητων εδω και 30 χρονια και αν σου πω με ποσες αντιπροσωπειες συνεργαζεται για τα δηθεν "μαμα" δερματινα σαλονια θα παθεις πλακα. Η μαλλον αν σου πω και ποσο ειναι το κοστος θα παθεις πλακα. Φιλικα παντα |
αρα ετσι ηρθε απο μαμα
να υποθεσω οτι και τα πομολα ειναι αλουμινενια οπως και οι αεραγωγοι ![]() |
sabbio έγραψε: |
συγνωμη για τα αγγλικα.... φωτογραφια θα βαλω αφου το πλυνω.... σημερα ειχε κοσμο.... χαχαχχα |
sabbio έγραψε: |
4500χλμ. εμενα μολισ το πηρα απο αντιπροσωπια στα 130 ετρεμε λιγο το τιμονι... ζυγοσταθμιση και μετα οκ...
μαλ***α τους που δεν το ειχαν κανει πιο πριν. απο ταξιδι αλλο τιποτα... χαλκιδικη-καλαματα... ξεκουραστα. ![]() το πλενω εξω με αφρο χωρισ σφουγγαρια... οσο για τον ιδρωτα που λες.... ο κωλος μου το ξερει ![]() συντηρηση οροφης και λαστιχων οροφης σου εχουν πει οτι χρειαζεται καθολου? |
jimaoua έγραψε: | ||
Oχι, δεν ανεφεραν κατι τετοιο...Μου ειχαν πει μονο να παω για αλλαγη λαδιών στα 5.000 χλμ οπως και έκανα και μου διευκρίνησαν πως δε θέλει στρώσιμο...Ετσι λοιπόν μόλις μου δώσαν τα κλειδιά εβαλα μπρος και κόφτηασα αμέσως 1η και 2α στη Μεσογείων! |
mechanic έγραψε: |
Αν δεις τα χαμογελα που σκανε στα ηληθια προσωπα τους καθε φορα που βλεπουν παρτιδα με σπορ αμαξια, θα καταλαβεις πολλα...
|
Nikos.vg έγραψε: |
Καλησπερα σε ολους!! Ειναι 5ετων η συζητηση αλλα ελπιζω να απαντησει καποιος! Σε αυτο το χαμο που ζουμε αυτο το διαστημα ενας ξαδεφος μου με εβαλε σε σκεψεις... να μου πουλησει ενα 308cc ετους 09 με το 1,6T κινητηρα!
Απ οτι ειδα ο ιδιος στα 207 ηταν πολυ ζημιαρικος... Εχει βελτιωθει σε αυτο το μοντελο; Εως τωρα μονο αντλια νερου χρειαστηκε τιποτα αλλο! Το αμαξι το οδηγησα, απλα ΤΕΛΕΙΟ!!! Δεδομενου οτι ειμαι της ιαπωνικης σχολης θα απογοητευτω απο θεματα κοστους-αξιοπιστιας με αυτο; Συγνωμη αν κουρασα ελπιζω για καποια απαντηση! Ευχαριστω |
puglover έγραψε: |
θα ερθω αντιμετωπος με ζημιες χιλιαδων €. |
Steve έγραψε: |
Εκατομμυρίων € θα είναι οι ζημιές και θα μας ανεβάσεις και το ΑΕΠ σα χώρα! ![]() |