paranoia έγραψε: |
Φίλε μου ακριβώς το ίδιο είχα κάνει και εγω στο δικό μου και την πάτησα.
Ποτέ δεν είχα μείωση τριγμών με το σπρευ σιλικόνης (πάντα της αντιπροσωπείας), αλλά είχα τα αντίθετα αποτελέσματα πολλές φορές. Έχω παρατηρήσει όμως ότι λόγω ζέστης γενικά μαλακώνουν τα λάστιχα στις τσιμούχες και μειώνονται κάπως οι θόρυβοι. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό απαραίτητα όσον αφορά τη συντήρηση. Εγώ αυτό που του βάζω και πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τους τριγμούς και τη συντήρηση είναι ένα ειδικό γαλάκτωμα της autoglym. Mε ότι άλλο έχω δοκιμάσει από σιλικόνες δεν είδα διαφορά. Εκεί που ασφαλίζει η οροφή (στα κλείστρα) στο δικό μου cc μου έχουν πει στην αντιπροσωπεία να βάζω το ειδικό γράσσο... |
king207cc έγραψε: |
βρε παιδια δεν βάζουμε σπρευ σιλικόνης στις τσιμούχες έχουμε πει. Τα λάστιχα είναι σαγρέ, για το λόγο να μην κάνουν θόρυβο( τριγμούς) στην τριβή τους με τα παράθυρα!! Εμείς όταν βάζουμε σιλικόνι το κάνουμε λίο το λάστιχο, γιατι μπένει ανάμεσα στους πόρους του λάστιχου η σιλικόνη κ αρχίζει κ τρίζει με την τριβή. ![]() |
king207cc έγραψε: |
βρε παιδια δεν βάζουμε σπρευ σιλικόνης στις τσιμούχες έχουμε πει. |
Gr13 έγραψε: | ||
Μα δεν κανει εκει φίλε μου θόρυβο αλλα εκείπου ασφαλίζει η οροφη με το παπρίζ. |
king207cc έγραψε: | ||||
έχω κ απο αυτο το πρόβλημα ![]() ![]() |
Παιδιά τα κείστρα του 207 cc για την οροφή είναι όπως του 206;; |
Παιδιά τα κείστρα του 207 cc για την οροφή είναι όπως του 206;; |
AlienHack έγραψε: |
Σπρει γράσου? τι ειναι αυτο?
εμενα στο 206cc τα λαστιχα ειναι λοια, οχι ζαγρέ, με αποτέλεσμα καθε 2-3 μηνες να θελουν λαδομα με σπρει σιλικονης ή wd40 για να σταματησουν. μετα σιγα σιγα παλι αρχιζουν. Ειδικα εκει που ακουμπάνε τα παράθυρα με τα λάστιχα. Μου εχουν πει οτι η πεζοτ εβγαλε ζαγρε λαστιχα και για το 206 που μειώνουν δραματικα τους τριγμους αλλα ποιος παει να δωσει 300Ε να τα βάλει.. ? |
AlienHack έγραψε: |
Σπρει γράσου? τι ειναι αυτο?
εμενα στο 206cc τα λαστιχα ειναι λοια, οχι ζαγρέ, με αποτέλεσμα καθε 2-3 μηνες να θελουν λαδομα με σπρει σιλικονης ή wd40 για να σταματησουν. μετα σιγα σιγα παλι αρχιζουν. Ειδικα εκει που ακουμπάνε τα παράθυρα με τα λάστιχα. Μου εχουν πει οτι η πεζοτ εβγαλε ζαγρε λαστιχα και για το 206 που μειώνουν δραματικα τους τριγμους αλλα ποιος παει να δωσει 300Ε να τα βάλει.. ? |