lyciferakos έγραψε: |
Χαιρεται. Αυτες τις μερες σκεφτομαι να βαλω το τσιπ της peugeot spor, που απ οτι μου εχουν πει, κοφτιαζει στις 9000 στφορες (13αρι ραλυ). Ειναι αληθεια αυτο? Και το δευτερο ερωτημα ειναι, αν πρεπει να αλλαχτουν τα ελλατηρια των βαλβιδων, με πιο σκληρα, ετσι ωστε να μπορουν να κλεινουν καλυτερα τις βαλβιδες στις υψηλες στροφες. |
lyciferakos έγραψε: |
Μπορει να σου φανει λιγο αστειο, αλλα θα ηθελα να χρησημοποιησω τον μανισιο εκκεντροφορο. Θελει αλλαγη ο εκκεντροφος για να μπει το τσιπακι?
Tο διαφραγμα που λες εινα το buffled sump ?Η τοπεθετηση επιπλεον λαμαρινας στο καρτερ λαδιου, ετσι ωστε το λαδι να συγκεντρωνεται καλυτερα στο καρτερ , για να εχουμε συνεχη παροχη λαδιου ακομα και στις στροφες? Αυτην την πατεντα με την ροδελα στη αντλια λαδιων δεν την εχω ακουστα μπορεις να μου την εξηγησεις? Η αντλια που χρησημοποιω ειναι απο σαξο 1100, ξερεις φιλε αν εχει καποια διαφορα με την αντλια του ραλιου 1300. Η εισαγωγη και η εξαγωγη των αντλιων ειναι παντως ιδια. |
Pughell έγραψε: |
Δεν εννοω το τσιπακι ρε,το προγραμμα εννοω... ![]() Οι αγγλοι,και γενικα στην Ευρωπη & e bay,κυκλοφορουν διαφορα τσιπακια τα οποια ονομαζονται Ν αλλα στην ουσια ειναι απλα προγραμματα για ΦΠΕ και οχι το γνησιο PS gr N. ![]() Αυτο θα το καταλαβεις αμεσα απο τις θερμοκρασιες του νερου ![]() ![]() |