mrkaza έγραψε: |
και αυτο δεν εχει ουτε αναπτηρα (δεν καπνιζω αλλα με ενοχλη η υπαρξη μια ψεφτικης λαστηχενιας ταπας |
ironman02 έγραψε: |
Εμένα δεν είχε έξοδο στο ντουλαπάκι και το mp3 τους έπρηξα για να το βάλουν από άλλο αμάξι... ![]() |
bagosgt έγραψε: |
τα πρωτα ραλλυ ηταν χωρις mp3,μονο τα GT το ειχαν στον στανταρ εξοπλισμο, κ νομιζω οτι τα τελευταια ραλλυ ειναι ολα με mp3.μπηκα σε φιλου 08 μοντελο κ το ειχε ![]() |
Globalzero έγραψε: |
Το δικο μου ειχε και mp3 και αυτοματα φωτα να και θα ηθελα να ειχα και το μετρητη πιεσης στα ελαστικα! ![]() |
fynos έγραψε: |
Κάποιος από τους admin, αν μπορεί να μου βρει παρόμοιες συζητήσεις γιατί δεν έχω χρόνο να ψάξω !
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάς εσύ ο ίδιος από το συνεργείο να πάρεις την απάντηση και να τους βάλεις να μιλήσουν με την έκθεση ! Είναι λογικό να μην το γνωρίζουν στην έκθεση, οπότε μην αγχώνεσαι ! |
makis106 έγραψε: | ||
Αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες έχουν όλα τα rallye, το mp3 παίζεται. Mετρητη πιεσης δεν έχουν. |
Ναι λειτουργεί κανονικά και μπορείς να την τοποθετήσεις !
Η τιμή της είναι στα 120ε |
Ναι λειτουργεί κανονικά και μπορείς να την τοποθετήσεις !
Η τιμή της είναι στα 120ε |
ironman02 έγραψε: |
To service box έβγαλε το παρακάτω για την οθόνη του δικού μου αν δεν έκανα κάποιο τραγικό λάθος... ![]() http://img689.imageshack.us/i/othoni207rallye.jpg/ Πρώτη φορά χρησιμοποίησα το service box, αλλά απ'ότι κατάλαβα αυτοί είναι οι κωδικοί της οθόνης.. Τώρα για το "διαμορφωμένο εξάρτημα" και το "εξάρτημα πρός διαμόρφωση" δεν κατάλαβαίνω ακριβώς τι είναι τι... Ψάχνω κάτι αντίστοιχο για την οθόνη του GT/RC φαντάζομαι για να βρώ τον κωδικό... ![]() |
drdino έγραψε: | ||
Το θεμα ειναι οτι και με vin απο GT μου εβγαλε την ιδια οθονη. ![]() |