MTerry έγραψε: |
Εισαι σίγουρος ότι δεν εχει mp3 ???
Εγώ το αγόρασα Ιούνιο ΄08 και έχει . . . ![]() |
MTerry έγραψε: |
Εισαι σίγουρος ότι δεν εχει mp3 ???
Εγώ το αγόρασα Ιούνιο ΄08 και έχει . . . ![]() |
mrkaza έγραψε: |
Ρε παιδια δεν ξερω αλλα συμφωννα με αυτο http://www.peugeot.gr/configurator/exterior.php?model_code=T2-37&model=207&ekdosh=RALLYE&engine=1.6%2016V%20TURBO%20150HP&doors=3&timh=16650
Ολα τα Rallye εχουν αυριο θα ξερω και για το δικο μου ![]() Αλλα μια και μιλαμε για mp3 αν βαλουμε Directories (folders) πρεπει να εχουν καποια ονομασια κτλ κτλ . Πχ σε ενα JVC 909 που εχω και καθετε ![]() 01Suxe 02 Gav gav 03 80s 04 Rock 05 Balantes 06 RnB Πατωντας της μνημες απο 1-6 ηταν σα να ειχες Cdερα και αλαζες τα cd 1-6 κοαι σου εβγαζε το ονομα χωρις το 01-06 μπροστα ![]() Παιζει κατι τετοιο στο Rd4 του Rallye ? |
_daemon_ έγραψε: |
δεν εννοώ να παίζει mp3 από το cd εννοώ να υπάρχει υποδοχή για καλωδιάκι σαν των ακουστικών των mp3 οπότε να συνδέεται απευθείας |
MTerry έγραψε: | ||
Τότε αγοράζεις εναν αντάπτορα 3,5mm(αρσενικό) --> RCA και το συνδέεις μέσα στο ντουλαπάκι και το λειτουργείς στην επιλογή INPUT . . . Αν τυχόν το mp3 σου εχει πιό μικρή εξοδο (2,5mm ) τότε θα χρειαστείς και αλλον έναν αντάπτορα 2,5mm(αρσενικό)-->3,5mm(θυληκό) ![]() |