PSClub - Hellas
Κινητήρας - 106 - θερμοκρασια σε 106 rallye και βεντιλατερ!!!
thanos_vt - Κυρ 14 Ιούν 2009, 00:02:57
Θέμα δημοσίευσης: 106 - θερμοκρασια σε 106 rallye και βεντιλατερ!!!
καλησπέρα παιδες!! Θα ηθελα με την σειρα μου να σας ρωτησω το εξής: σε τι θερμοκρασίες δουλευει το 106 rallye 8v kai σε τι θερμοκρασιες αρχιζει να δουλεύει το βεντιλατερ??? Ρωταω γιατι οταν μου ειχε χαλασει (το βεντιλατερ) ενας ηλεκτρολογος μου το εβαλε να αρχιζει να δουλευει η πρωτη σκαλα κατι ψιλα μετα την μέση με αποτέλεσμα το τουτου να δουλευει σε θερμοκρασιες μετα την μεση και ιδιαιτερα τωρα μεσα στην πολη που ειναι και καλοκαιράκι το αυτοκίνητο βαραει κοκκινα και πολλες φορες μου αναβει το λαμπάκι της θερμοκρασίας!! Χθες λοιπον το πηγα σε εναν αλλο ηλεκτρολογο και εκανε το βεντιλατέρ να ανοιγει λιγο πριν την μεση!! Και επειδη ο καθενας κανει οτι θελει ζηταω τα δικα σας τα φωτα μιας και ειστε πιο σχετικοί!! το 106 ραλλυε 8ν απο την μαμα σε τι θερμοκρασίες δουλεύει??? Ευχαριστω και σορρυ για το πολυ μπλα μπλα
action_peugeot - Τετ 17 Ιούν 2009, 21:47:48
Θέμα δημοσίευσης:
η κόκκινη βαλβίδα στην πρώτη σκάλα το βεντιλατέρ ανοίγει στα 97 και σταματάει 92 αυτή δεν ακούγεται και πολύ η δεύτερη σκάλα που κάνει και αρκετή φασαρία παίρνει 101 και σταματάει 96 αν βάλεις το διαγνωστικό θα μπορέσεις να δεις τη θερμοκρασία ακριβώς έχει το αυτοκίνητο σου μην εμπιστεύεσαι μονο το όργανο
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες