Sinanai έγραψε: |
Διόρθωσέ με, αν κάνω λάθος: Στην κατηγορία αυτή θα μπορούσαν να ενταχθούν και τα bridgestone 070;
![]() Ή αυτό θεωρείται καθαρόαιμο ημισλίκ; |
drdino έγραψε: |
Δείκτης treadwear |
Δείκτης treadwear |
το ανάποδο |
sps έγραψε: | ||
Για παραδειγμα: Ημισλικ silverstone 50 michelin exalto 205/55/16 240 toyo t1R 280 michelin energy 400!!! |
volvos έγραψε: |
ΕΧΩ βρει το μπελα μου
... |
MIATAKOST έγραψε: |
Παίδες καλησπέρα, μετά από αρκετό καιρό επίσκεψης του Forum λόγω τρεχαματος και μετά από προτροπή του Jason ποστάρω τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο ελαστικό, κάποιος μάλιστα ζήτησε και προσωπική γνώμη επαυτού...ύστερα από 4 μήνες χρήση και δεδομένου οτι επισκέπτομαι την πίστα μία με δύο φορές το χρόνο τοποθέτησα το R1R το οποίο μου αφησε άψογη εντύπωση τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο τεραίν (τώρα ειδικά με τις βροχές)...φοβερό κράτημα, τέλειο φρενάρισμα, και δυνατό grip με μοναδικό μειονέκτημα μια μικρή ελαστικότητα στο τιμόνι την οποία την αποδίδω στα σχετικά μαλακά πλαινά...παρεπιπτόντος δεν το περίμενα τόσο άνετο.. και η τιμή του...310 ευρώ τοποθετημένο...μετά από μια εκτενέστερη ευθυγράμμιση θα επισκεφθούμε και το καρτόδρομο για ακόμη πιο πλήρη εικόνα...stay tuned.. |
Εδώ και 7 χλμ είμαι κι εγώ με τα R1R |
Randy έγραψε: |
Και θα το φορεσεις για κανα χρονο ισως και λιγοτερο και μετα θα το πεταξεις..
Παντως σε τετοιου ειδους ελαστικα, αν και δε θα βαζα ποτε,θα προτιμουσα το Dunlop Direzza Star Spec Z1 ![]() http://www.dunloptires.com/dunlop/display_tire.jsp?prodline=Direzza+Sport+Z1+Star+Spec&mrktarea=Performance |
Και θα το φορεσεις για κανα χρονο ισως και λιγοτερο και μετα θα το πεταξεις.. |
Και θα το φορεσεις για κανα χρονο ισως και λιγοτερο και μετα θα το πεταξεις... |
Και θα το φορεσεις για κανα χρονο ισως και λιγοτερο και μετα θα το πεταξεις..
Παντως σε τετοιου ειδους ελαστικα, αν και δε θα βαζα ποτε,θα προτιμουσα το Dunlop Direzza Star Spec Z1 |
jimakos205 έγραψε: |
α ξεχασα να πω πως η πρωτη μου εμπειρια απο 888 κ βροχη ηταν απλα τρομακτικη!!!οπου υπηρχε υπονοια λιμνης νερου γεια σας......χαλαλι ομως τα χαρηκα ολο το καλοκαιρι ωρα να ξεκουραστουν!! |
Παράθεση: |
Έτσι σου είπαν στο χωριό σου εσένα? |
Δε πειραζει, βαλτα συ και κρατα τα 4-5 χρονια γιατι τοσο θα κρατησουν σε εσενα σιγουρα! |
Randy έγραψε: | ||
Μα εγω αρχικα ημισλικ ηθελα να βαλω και μετα εμαθα οτι γενικα δεν ειναι τοσο αντοχης στο χρονο. Και 2 χρονια να μου κρατησουν, παλι λιγο το θεωρω. |
Εσύ διάβασες το κείμενο της περιγραφής τους και κατάλαβες ότι είναι ημισλίκ? |
Πάνος έγραψε: |
...Toyo R1R,Υοkohama Parada spec 2, hankook Z212 σε 195-50-15 φυσικα... |
MEMsound έγραψε: |
...
απ την αλλη τα r1r απ οτι εχω καταλαβει - απο τα λεγομενα διαφορων - παιζουν και στα νερα - σε αντιθεση με τα παραντα... |
Pughell έγραψε: | ||
Αυτοι που το ειπαν αυτο,δεν εχουν δοκιμασει ΣΙΓΟΥΡΑ κανενα απο τα δυο... ![]() |
Αυτοι που το ειπαν αυτο,δεν εχουν δοκιμασει ΣΙΓΟΥΡΑ κανενα απο τα δυο... ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
αν δεν εχεις βλεπψεις για καμμια πιστα (ή εστω εχεις βλέψεις για λιγους γυρους - ετσαι για το "μπουγιουρντι") |
BTS έγραψε: |
Νομίζω ότι υπερβάλλουμε ώρες ώρες.
Με εμπρός R1R και πίσω Z212 έκανα ταξίδι Β.Ιταλία και συνάντησα αρκετές βροχές, και πρωϊνές θερμοκρασίες στους 10 βαθμούς. Κανένα πρόβλημα με νορμάλ οδήγηση. Δεν είδα ποτέ απρόβλεπτο γλίστρημα ή υδρολίσθηση, ούτε στο βουνό (στροφοδιαδρομές που περιλαμβάνονταν στο τοπικό ράλλυ Άλμπα), ούτε σε καμπές της οτοστράντα με 130. Και μην μου πείτε για την ιταλική άσφαλτο, γιατί σε αρκετά σημεία ήταν "γυαλιστερή" σαν τη δική μας. Αντίστοιχη εικόνα και στους ελληνικούς δρόμους. Σημειωτέον, το αυτοκίνητο μου δεν έχει ίχνος ηλεκτρονικού βοηθήματος πάνω του. Τα R1R τα ξαναέβαζα για κάθε μέρα. Το μόνο μείον για μένα είναι ότι περιορίζουν την άνεση + ότι κόβουν ελαφρά τις επιδόσεις. |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Τα μαλλιά σου θα γίνουνε από μόνα τους ξανθά μόλις αποκτήσεις 345 σετ ζάντες με ελαστικά από τις πίστες όλου του κόσμου (από χθες ψάχνει να βρει την τετράδα που στούκαρε ο Webber γιατί είδε σε slow motion ότι είχε λιγο ψωμί ακόμα). Σε αντίθεση με τον MikeRR Fujitsu που λόγω του ότι ο Ξανθομπούμπουρας δεν του αγοράζει τίποτα αλλά συνέχεια του κάνει συνδυασμούς με τις ζάντες του κοντεύει να χάσει ότι μαλλί του έχει μείνει. |
Road_Runner έγραψε: |
Ισχυει αυτο που λες ΠΟανο για την βροχη, αρκει ν α μην βρεις πουθενα λιμναζοντα νερα...
Κατα τα αλλα πατανε πολυ καλα και στο βρεγμενο, αφου ειναι σχετικά μαλακά και ζεσταίνονται αρκετά εύκολα... |
nai και μετα μαζευεις τα τροπετα 20-20
οταν ειχα ανεβει που ριχνε καρεκλες (σε σημειο που κλεισανε πιστα και για αμαξια) μετρησα πανω απο 20ολικες τα πιο πολλα πορσικα και αρκετα απο αυτα με ααγλικες πινακιδες αραγε τους κανουν αλκοτεστ πριν οδηγησουν |
sps έγραψε: |
Σωστα τα λες κωστη, απλα με τα ημισλικ ενδεχομενως να εισαι 1 κατω στα μεγαρα |
plaketokofths έγραψε: |
Για να δούμε τι λενε και το γιοκο AD08... |
MEMsound έγραψε: | ||
σε τι διασταση? http://www.yokohamatire.com/tires/spec.aspx?tire=ADVAN%20NEOVA%20AD08 |
Eγω αν ξαναβαλω supersport ελαστικα παλι parada θα βαλω! |
Octane έγραψε: |
205/40-17 και στο βουλκανιζατερ της γειτονιας ειχαν δυσκολιες να τα φορεσουν στη ζαντα ![]() ![]() Βεβαια απο την αλλη , ουτε και στο κρατημα , μολις ζεσταθουν ![]() |
Πάνος έγραψε: | ||
Εννοεις οτι ειναι σκληρα προφανως; Απο θορυβο κυλισης; |
Πάνο υποτίθεται ότι ανέβηκες για να διαβάσεις παιδί μου! Σοβαρέψου! Κλείσε το ίντερνετ και συγκεντρώσου... Ζατς! ![]() ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
Μια λεπτομερεια που δεν εχει γινει κατανοητη...
Εγω,και ο Σπυρος,λεμε οτι το Parada εχει μαλακο προφιλ στην συγκεκριμενη διασταση(ακα 195/50/15). Στα 17αρια λογικο ειναι να μην εχει την ιδια δομη πλαινων... ![]() |
Στελιο να τα δοκιμασω σε 15αρια;
Η τιμη τους ειναι δελεαρ. Επισης καποια γνωμη για τα hankook που ποσταρα πιο πανω; Τακη τα ειχες δοκιμασει εσυ; |
αν και πλεον ελπιζω να μη χρειαστει να ξαναφορεσω πολιτικο λαστιχο |
ναι...δε θα το πετυχεις
θα ξενερωσεις και θα εχεις δωσει ενα σκασμο λεφτα για λαστιχα το πιο κοντινο σε αυτο που θες ειναι το hankook z212 |
http://camskill.co.uk/products.php?plid=m12b0s662p59628 |
Μανθο σε εχασα...
Αν καταλαβα καλα εννοεις να βαλω τις 15αρες foudre (που παρεπιπτοντως δεν εχω) σε πιστα και τις chrono καθημερινα; Αντ αυτου εχω τις 16αρες ouragan οι οποιες θα μεινουν στην ακρη και τις οποιες δεν θελω να πουλησω(και γιατι τις εχω παρει καινουργιες,και γιατι μου αρεσουν). Τα δεκατα και οι χρονοι δεν με ενδιαφερουν.Αν συνεβαινε αυτο δεν θα σκεφτομουν να μπω πιστα καποια στιγμη με πολιτικο(ασε που δεν βλεπω και τη πιστα να ανοιγει αμεσα). Ασε που δεν νομιζω οτι εχω και αρκετα πιο κατω ετσι οπως ειναι το αμαξι μου οποτε απλα θελω να το χαιρομαι. Το σκεπτικο μου ειναι απλο.Επειδη θελω να χαιρομαι οπτικα και τις chrono χωρις να μπλεξω και με αλλες ζαντες μιας και ηδη εχω τις ouragan τις οποιες τις θελω ας πουμε για πιο μαζεμενη εμφανιση και σαν ταιριαστη ζαντα του gti. Ειναι απλο.Ειναι στιγμες που με πιανουν οι καγκουριες μου και θελω το αμαξι φαρδυ,γουρουνι, να τρομοκρατει,να φουσκωνει.(αυτο ερχεται κουτι με τις chrono που εχουν 42 ofset και τους 26αρηδες αποστατες) Ειναι στιγμες που το θελω μαμα τελειως. Αυτα... ![]() ![]() ![]() |
υ.γ. τις τελευταίες μερες ψυνομαι κι εγω να φτιάξω ενα σετακι 15" για το δρόμο...ετσι για να μην καθονται οι 15" που εχω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
υ.γ. τις τελευταίες μερες ψυνομαι κι εγω να φτιάξω ενα σετακι 15" για το δρόμο...ετσι για να μην καθονται οι 15" που εχω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συγκρινεις την πoυτσα με την βουρτσα... |
Συγκρινεις την πoυτσα με την βουρτσα... |
Πάνος έγραψε: | ||
Καλα θα ρωτησω και εδω Ελλααδα κανα local να δω ποσο βγαινουν τα parada. ![]() |
http://ww1.prweb.com/prfiles/2010/08/10/3810274/Champiro228choice65D661.jpg
![]() |
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=80300383.137.12295&typ=R-135586&ranzahl=4&Breite=195&Quer=50&Felge=15&Speed=H&weiter=105&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&Transport=P&dsco=137&sowigan=So
Αουτς... Τελικα μαλλον συμφερει απεξω. ![]() |
Ρωτησα σημερα σε γνωστο για τα regal racer σε 195-50-15 τοποθετημενα 200€.
Οποτε μαλλον καποια στιγμη θα τα δοκιμασω. Εντυπωσεις,τα καθεκαστα και οσοι πιστοι μετα προσελθετε. ![]() |
android έγραψε: | ||
|
Αν κάπου φθινόπωρο, που υπολογίζω να αλλάξω λάστιχα, υπάρχουν ακόμα τα R1-R στην Πάτρα με 299 γιούργια λέω να τα βάλω. Μου φαίνεται μια χαρά τιμή, και εφόσον με ικανοποίησαν στο εύρος χρήσης που έκανα και που προβλέπεται να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, νομίζω πως είναι σώφρον να τα ξαναπροτιμήσω.
Το γράφω έτσι στο άσχετο, μιας και χάζευα ελαστικά και έπεσα πάνω τους. Η προσφορά είναι από Στασινόπουλο, σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται. Εννοείται σε 195/50R15. |
Βεβαια δεν ξερω πως θα συμπεριφερονταν με την ταυτοτητα στο στομα οπου εκει πραγματικα τα παραντα ειναι αλλου. |
Τα S1 σου κοίτα εσύ. Θείτσα.
![]() |
Pugobios έγραψε: |
συγκρινεις πολιτικο λαστιχο με σεμι αδερφε...τα τ1ρ μια χαρα λαστιχα ειναι για καθημερινη χρηση μεχρι εκει ομως...τα ρ1ρ πολλοι τα εκθιαζουν τωρα τελευταια μεχρι και οτι ειναι καλυτερα απο τα 8αρια ακουσα (στον δρομο οχι σε πιστα) |
Eχει δοκιμάσει κανείς τα ad08? Ψάχνω για το saxo 4 λάστιχα με σκληρά πλαινά και μιας και δεν υπάρχει λεφτό για 195/45/15 πάω για 195/50/15.
Τείνω προς parada που ναι και οικονομικά αλλά θα ήθελα και την γνωμη σας. |
Hankook S1 evo ![]() Μολις περασε με επιτυχια το πρωτο του τεστ ![]() |
Σταύρε και Πάνο, γαμηστερά και τα 2 λαστιχάκια που λέτε, στην κατηγορρία τους - ή, μάλλον, στις κατηγορίες τους, το καθένα, καθότι πρόκειται για 2 διαφορετικού προσανατολισμού ελαστικά, αλλά είναι άλλο αυτά κι άλλο τα AD08, τα R1-R, τα Parada και τα Z212. ![]() Δεν αντιλέγω ότι είναι φθηνότερα, βέβαια. ![]() |
Πανο εσυ αναφερεσαι τοση ωρα στην εγοστασιακη διασταση του vts 195-45-16;
Ή χρησιμοποιησες αλλες ζάντες; |
Ας δοκιμάσουμε και Παράδα το λοιπόν, από φθινόπωρο... ![]() |
B.M-SPORT έγραψε: |
Ερωτηση γνωριζουμε σε 195/50 15 αν τα hankook S1 ή V12 εχουν ποιο σκληρο πλαϊνο απο michelin PS2;;;
Σε βροχη τι λενετα hankook δουλευουν;;; |
Eχει δοκιμάσει κανείς τα ad08? Ψάχνω για το saxo 4 λάστιχα με σκληρά πλαινά και μιας και δεν υπάρχει λεφτό για 195/45/15 πάω για 195/50/15.
Τείνω προς parada που ναι και οικονομικά αλλά θα ήθελα και την γνωμη σας. |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
AD08 θα εχω άποψη εγώ αλλα απο φθινόπορο... Προς το παρόν σε λίγες μέρες θα σας πω στο στεγνό το καλοκαίρι τι λέει το λάστιχο. ![]() ![]() πρέπει να είναι θεϊκό πάντως. Για να δούμε είναι και στο 207 έτσι? |
kostas207rc έγραψε: | ||||
Kώστα πόσο κόστησε και απο πού το πήρες?διάσταση? |
Εγω τα ειχα βρει μεταχειρισμενα, και ευτυχως ηταν 2 μηνες φορεμενα και σαν καινουρια.
Και απο φθορα ειναι πολυ καλα, φθειρονται λιγο και ομοιομορφα και εχουν TDW 300! Καινουρια με λιγο ψαξιμο τα εχω βρει γυρω στα 280. Το 220 ειναι πολυ καλη τιμη, αρκει να μην ειναι πολυ παλια και σωστα αποθηκευμενα. |
Γιαννη το παραντα για μενα ειναι κορυφαιο σε σχεση με ολα τα πολιτικα που εχω δοκιμασει οσον αφορα το στεγνο και μαλιστα υπο πιεση.
Εκει δουλευει τελεια, εχει προσφυσει δε μπαινει το abs και γι αυτο μου τελειωνει και τα νορμαλ φρενα. Σε νορμαλ συνθηκες σε στεγνο ειναι ενα κανονικο λαστιχο, δλδ το κατι παραπανω θα στο δωσει οταν επιτεθεις. Σε συγκριση με ενα PE2 που ναι μεν ειχε και αυτο προσφυση, αλλα την ξεπερναγες ευκολα και πηγαινες υποστρεφοντας και τσιριζοντας(παναγιωτη ειχα οδηγησει και τον κιτκαρο πιτιτσα αν θυμασαι) ειναι καλυτερο γιατι φτανει σε επιπεδα ημισλικ εκει η αποδοση του. Το pe2 δεν ειχε καλη αισθηση ενω το παραντα εχει. δλδ και σουπερμαρκετ που πηγαινα τα pe2 δεν τα αντεχα. Αλλα οπως εχω ξαναπει κανει θορυβο, οποτε για καθημερινη χρηση ισως κουρασει, ενω στο βρεγμενο θελει προσοχη. Πας, αλλα με προσοχη ενω το PE2 σε βροχη σου εδινε την ασφαλεια του στεγνου, ενω ηταν κορυφαιο σε φρεναρισμα στεγνο-βρεγμενο, ενω το παραντα θα φρεναρει καλα μονο σε στεγνο και μονο οταν ειναι ζεστο καλα(οταν πιεσεις πολυ δλδ) |
ε αμα ειναι και "ring certified" ... δαγκωτο τοτε! |
B.M-SPORT έγραψε: |
Ερωτηση γνωριζουμε σε 195/50 15 αν τα hankook S1 ή V12 εχουν ποιο σκληρο πλαϊνο απο michelin PS2;;;
Σε βροχη τι λενετα hankook δουλευουν;;; |
B.M-SPORT έγραψε: | ||
κανεις για τα Hankook παιδια ;;; |
Γιάννη όχι εδώ. Εδώ είναι για ελαστικά supersport κατηγορίας, αυτό λέω 1 ποστ πάνω από σένα! ![]() |
Πάντως, μέχρι να γράψει και ο Κωστάκης, να πω ότι σε 30φεύγα χιλιάδες χλμ. που τα φοράω έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος... |
με παρα πολυ συνεση κ καθολου πιστα |
με παρα πολυ προσεκτικο burnout και καθολου πιστα |
bagosgt έγραψε: |
... η επομενη απιλογη βεβαια ειναι τα R1R κ ειδωμεν.... |
Τελικα θα δοκιμασω τα S-Drive μετα απο 40000χλμ και 3 χρονια με τα Michelin PE2. Πιστευω οτι θα υπαρχει διαφορα..
440 τα 195/55/15. |
Τα R1-R μου έχουν κρατήσει περίπου 35+ k χλμ. ![]() |
υπαρχει περιπτωση το direzza star spec z1 να υπαρχει εδω? αυτο βεβαια πρεπει να κραταει 10000χλμ. |
Καθημερινές μετακινήσεις (λίγες), ταξίδια (μπόλικα) στριψίματα (αρκετά) και 2 ή 3 φορές Καρτόδρομο και 2 Μέγαρα. |
ρωτα πρεπει να ξεκαθαρισεις τι θελεις να κανεις...που εισαι αναρτησιακα,μεχρι τι μπορεις να θυσιασεις...βροχη,οικονομικα κτλ και ποσο θαρρος εχεις να κανεις μια δοκιμη που ισως δεν σου κανει. |
Γιαννη τσιτωσε πιεσεις αφοβα,και εγω με 36-38 δουλευα μπροστα οταν τα εβαλα στο Clio μου. ![]() Περι φθορας,αναλογα με την χρηση βεβαια,οι πρωτες 10.000 χλμ ηταν πολυ ωραιες,μετα τις 12 περιπου αρχισε να γλιστραει αλλα δεν ετυχε να παω και ποτε πιστα για να τα "καθαρισω" απο την ξερη γομα. Υποψιν οτι θελουν αυξημενη καμπερ για να δουλεψουν σωστα το πελμα τους. ![]() |
S-drive το τελευταιο θυμιζε πέτρα |
Randy έγραψε: | ||
Στα S μπορεις να βαλεις 35-36 (2.5 bar) ανετα? Σε 195/55/15. |
Θα δώσω κι αλλες ατμο, ακομα το ψάχνω - 3 μερες τα χω! Δυστυχώς camber δεν ειχα ποτέ, οταν ημουν -1εκ χαμηλωμένος είχα περιπου 15λεπτά της μοιρας αρνητικο στον καθε τροχό. Πλεον που ναι κατσίκι, ξεπερνάει με 45αρια λαστιχα το μαμά ύψος και η καμπερ στον ενα ειναι 5 λεπτά θετικό και στον αλλο 5 λεπτά αρνητικό. Την φθορά γι' αυτο την φοβάμαι κι ανησυχω οτι θα φαγωθούν εξωτερικά. Το παραξενο Στέλιο ειναι οτι τα 048, τα τρωω μονο στην μέση με πιεσεις 32 μπορστά και 30 πίσω. (αναφερομαι σε μετρηση πιεσης μετα απο πολύ σκισιμο, γτ κρυα ειναι πολύ πιο κατω). Εξωτερικά στο πελμα ειναι σαν καινουρια. Ετσι θεωρησα οτι τα καμπερ δεν ειναι προβλημα για την προωρη φθορά του ελαστικού στο εξωτερικό μέρος αλλά του ελαστικού (ή της οδηγησης μου) |
Μαριάνα έγραψε: |
Ναι, το διόρθωσα...
Το ερώτημα είναι και για δρόμο και για πίστα βάζεις ποιό; Μάλλον το 08 ε... |
Λαστιχο που να σε βολεψει με την τωρινη σου γεωμετρια δυσκολα θα βρεις... ![]() Τα RE720 σταματησαν οποτε μονον semi... Εναλλακτικα σεταρεις αναλογα την αναρτηση σου. ![]() |
Το θέμα είναι ok, χρήση δρόμου, αλλά τι;
Δλδ αν δε μιλάμε για πολύ ξύλο, με ένα καλό σπορ πολιτικό είσαι υπερκαλυμένη... Ο μόνος λόγος π.χ. που έβαλα R1-R (και λογικά θα ξαναβάλω) είναι επειδή πλέον δεν έχω δεύτερη τετράδα semi και μπαίνω πίστα "όποτε" "όπως είμαι", και επειδή γενικώς η χρήση του αυτοκινήτου ακόμη και στο δρόμο είναι κυρίως για βόλτες εστιασμένες σε οδήγηση. Αν αυτά δε συμβαίνουν, δεν υπάρχει λόγος να ζήσεις τα όποια αρνητικά των "supersport" έναντι ενός σπορ πολιτικού. |
Βασικά αμα δεν στραβώσω για καμπερ μου φαινεται προκοπή δεν θα δω. Αλλα δεν παιζει χρημα για βαλε βγαλε, στραβωνε, παρε το ρισκο να βγει το ενα ακρο -2 και το αλλο -1.3. Δεν ξερω μηπως κοιταξω σε τπτ ρυθμιζόμενο top mounts, αλλα κι αυτα κοστίζουν μαλλον περισσότερο. Προσπαθώ να κρατηθώ και μετά απο κανα χρόνο να βαλω viarouge circuit με ολα τα παρελκόμενα. |
Παντως για να μαι και ψιλο εντος θεματος, το s-drive σε 45αρι με την μεθοδου του χεριού ειναι αναμφίβολα πιο σκληρό το πλαινό του απο το parada σε 50αρι...
Δεν ξέρω τα ρημάδια τα Κ110 και το S1 τι λενε... |
ΥΓ. Tα RE720 σε καλη ασφαλτο αμα ζεσταινόταν οντως ηταν γα**, οπως και το sx-gt ε καπου εκει τελειώσαν τα καλά πολιτικά λάστιχα. |
Όλα τα "μη πολιτικά" συμφέρουν Ελλάδα.
Ούτε εγώ ξέρω γιατί... |
Μαριάνα έγραψε: |
Τέλος πάντων, αν ακούσεις καμιά καλή τιμή σε κάποιον ''λαστιχά'' για 17ρια R1R, κάνε έναν κόπο και στείλε ένα ΠΜ... ![]() |
Τσέκαρα R1-R στο Στασινόπουλο, τουλάχιστον στο car τα έχει 630. |
Ναι, αυτό εννοώ, ότι στα συγκεκριμένα λάστιχα και στη συγκεκριμένη διάσταση δεν είναι φτηνός.
Σε 195/50R15 πόσο τα έχετε βρει; ![]() |
Και τα Α048... τα γιοκοχάμα λοιπόν στα Μεγαρα, εξωτερικά δεν ειχαν φαγωθεί καθόλου. Λιγο απο την εσωτερική, αρκετά στο κέντρο και πολύ λιγο εξωτερικά. (μετα απο 10 μαχιμους γυρους βγηκα και τα μετρησα ζεστά 34psi)
Πιστεύω, οπότε φταίει και το λάστιχο περα απο την αναρτηση και την γεωμετρια του αυτοκινητου. Εχω σε κατι 14αρες 4 s-drive 185/55/14, το πλαινό τους δειχνει πιο σκληρό. Θα τα φονεύσω κι αυτά να δούμε... |
oustampas έγραψε: |
Τέλος, και λίγο άσχετο, να πω μιας και μπορεί να ενδιαφέρει μερικούς, ότι τα dunlop z1 star spec δεν υπάρχει προοπτική να έρθουν στην Ευρώπη γενικά μιας και έχουν διαφορετικές (αμερικάνικες) προδιαγραφές και δεν μπορούν να πάρουν έκδοση εδώ. Όλα αυτά από επίσημο αντιπρόσωπο, ο οποίος πήρε τηλέφωνο ρώτησε και έμαθε, οπότε δε μιλάει στο φλου, όπως πολλοί άλλοι. |
oustampas έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση έχω να κάνω...
Βασικά απευθύνεται πιο πολύ σε εκείνους που έχουν δοκιμάσει τα Yokohama ad08. Πως βλέπεται τη φθορά τους? Θα μου βγάλουν 2 σεζόν (το πολύ 3 καλοκαίρια αν θεωρήσουμε ότι τα βάζω κάπου τον Φεβρουάριο)? Επίσης να πω ότι η χρήση του αυτοκινήτου είναι για βόλτα (βραδυνή έξοδος ή πρωινή εστιασμένη στην οδήγηση)... Θα μου το προτείνατε όσοι το έχετε βάλει? Ή να το πω αλλιώς θα το ξαναβάζατε?? Σκέφτομαι να κάνω τώρα την παραγγελία και να τα αποθηκεύσω σε σκιά, μιας και μέχρι τον Φεβρουάριο κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με την παρούσα κατάσταση και πόσο θα χει φτάσει η λίρα σε σχέση με το νόμισμα που θα χουμε τότε ![]() Τέλος, και λίγο άσχετο, να πω μιας και μπορεί να ενδιαφέρει μερικούς, ότι τα dunlop z1 star spec δεν υπάρχει προοπτική να έρθουν στην Ευρώπη γενικά μιας και έχουν διαφορετικές (αμερικάνικες) προδιαγραφές και δεν μπορούν να πάρουν έκδοση εδώ. Όλα αυτά από επίσημο αντιπρόσωπο, ο οποίος πήρε τηλέφωνο ρώτησε και έμαθε, οπότε δε μιλάει στο φλου, όπως πολλοί άλλοι. |
Παντως μιας και λέμε για παραντα εχει παρατηρησει καποιος κατι κουλό στο λάστιχο?
η αριστερή πλευρά διώχνει τα νερα προς τα εξω ενώ η δεξια προς τα μέσα!!! |
Ε,και τι αγχωνεσαι; Shit happens... ![]() ![]() ![]() Το εχω δει και νομιζα οτι μου τα εβαλαν με αναποδη φορα αλλα τελικα απλως δουλευει ετσι το λαστιχο. ![]() |
Δε ξερω τι λετε για βρεγμενο, αλλα προχτες γυρνουσα απο καλαματα με τιγκα βροχη και ημουν 100-110 σταθερα, δεν υδρολισθησε, και δε γλιστρησε πουθενα.
Απλα σου εδινε την αισθηση οτι αμα το χασεις "χαιρετα μας τον πλατανο" διπλα στο δρομο, σε σχεση με το εξαλτο που σε προειδοποιουσε στο βρεγμενο και σου εδινε την αισθηση οτι οδηγας σε στεγνο, εμπιστοσυνη δλδ. αλλα σαν αποτελεσματικοτητα τελικα και τα παραντα περασαν το τεστ! |
Total price of goods *222.28 Euro (EUR)
Shipping & Handling (P&P) ( Greece & Crete (GR) - Tyres - Car/Van) £70.00 ORDER TOTAL *305.93 Euro (EUR) |
Και 'γω 300 τα 'χα βρει Πάτρα, Σταύρε, αλλά σα να 'χα καταλάβει ότι Θεσ/νίκη παίζουν και φτηνότερα. Όχι; |
Ε,και τι αγχωνεσαι; Shit happens... ![]() ![]() ![]() Το εχω δει και νομιζα οτι μου τα εβαλαν με αναποδη φορα αλλα τελικα απλως δουλευει ετσι το λαστιχο. ![]() |
Σταύρε μπερδεύτηκα |
plaketokofths έγραψε:
Παντως μιας και λέμε για παραντα εχει παρατηρησει καποιος κατι κουλό στο λάστιχο? η αριστερή πλευρά διώχνει τα νερα προς τα εξω ενώ η δεξια προς τα μέσα!!! |
Οσο για τα AD08 : Θα σου βγαλουνε ανετα και 3 και 10 σεζον....εγω εχω μπει 5 φορες μεγαρα με αυτα και περιπου στα 8-10.000 χιλιομετρα δρομο και φθορα εχω δει ελαχιστη.... |
το ειδα και με καμπερ το σεναριο parada |
Steve έγραψε: | ||
|
Steve έγραψε: |
Μπήκαν και τα Parada την Πέμπτη το πρωί, 45η βδομάδα του 2011 παραγωγή... πέτυχα μπερεκέτι μπορώ να πώ ![]() Στο δια ταύτα, στα πρώτα 500 χλμ οδήγησης, μπορώ να πώ ότι έχουμε περάσει σε άλλα επίπεδα πρόσφυσης... ![]() Κρύο το λάστιχο, έχει άφθονο Michael Jackson Effect, μόλις ζεσταθεί, στρίβεις και φεύγουν τα σφραγίσματα από τα δόντια και γίνονται ταπετσαρία στην πόρτα... Δεν είχα την ευκαιρία να το πιέσω για πάνω από 2 λεπτά για να δώ και αντοχή, πάντως, τα αξίζει τα λεφτά του το ρημάδι το λάστιχο και με το παραπάνω... ![]() |
Ρε Σταυρο σε σχεση με s-drive πως σου φαινεται? |
το feedback στο τιμόνι μεχρι στιγμής ποιο βλεπεις καλύτερο? |
Στα κομμάτια που πάτησες χιόνι με τα Parada γυμνά, γράψε καμια εντύπωση στο ανάλογο topic γιατί με ενδιαφέρει ![]() |
γιωργος xsara έγραψε: |
Τα S1 ποια ειναι φιλος; |
k107?hankook? βλεπω 104 110, 107 δεν! |
το camskill ομως δεν τα εχει ![]() |
Για τα Hankook έχουν γραφτεί αναλυτικά reviews στο φόρουμ.
Είχα και τα V12 και τα S1 και θα σου πρότεινα τα δεύτερα σαν καλύτερα στους τομείς που σε ενδιαφέρουν. |
tελικα σε φτηνο 15αρι σπορ του στυλ τα κανω ολα φτηνα
εχουμε να επιλεξουμε αναμεσα σε κουμο και χανκοοκ τι βγηκε καλυτερο? |
αν εννοεις οτι τα drb γλιστρανε κανεις λαθος. τα χω δοκιμασει με κατακλυσμο και το abs ουτε καν επενεβη ουτε το αμαξι συρθηκε |
205/45/16 |
Πως θα πατησει ρε μαλ**α κατω
230αλογα αμαξι με 950κιλα με 195 σαμπρελιτσα? |
ta federal einai semi re poaidia
ti na ta kano gia dromo |
σε 15αρια απ'οτι διαβαζω ειναι βουτυρο. |
![]() |
sps έγραψε: | ||||
οσο βουτυρο και να ειναι εγω δεν εχω καταφερει να τα μαγουλιασω, οπως ολα τα υπολοιπα, εξαλτο, t1R κλπ |
bagosgt έγραψε: |
λοιπον μιας κ ειστε λαστιχοφαγοι,κ αρκετοι εχετε δουλεψει τα σεμι,θελω τη γνωμη σας...αν ολα πανε καλα,με το νεο σετ απ θα χρειαστω λαστιχα για πατηματα!εχω 2 15αρες ζαντες,κ τα σεμι που εχω βρει ειναι 205/50/15 κ η μαμα διασταση ειναι 205/45/17!τα σεμι θα μπουν ζευγαρι,μονο μπροστα κ θαναι αποκλειστικα για πατηματα!τα βαζω η ψαχνω να βρω αλλη διασταση,κ αν ναι,τι διασταση? |
τι διαφορα εχουν τα federal ss απο τα rs-r ? |
android έγραψε: |
Oλα τα σημερινα παντως ειναι καλυτερα,σε ολα,ακομα και στο στεγνο,μερα με την νυχτα σε νερα και κυλιση.
Τωρα αν επειδη κανει σαν πολεμιστρα και εχετε αισθηση οτι κατι κανετε,ε παρτε και ενα 106 να παλευετε απο το πρωι μεχρι το βραδυ ,που πατε με 206-207 |
Octane έγραψε: | ||
Αλλες εποχες αυτες Γιωργο ![]() Μακαρι να γυριζαμε πισω... , κ να μην χρειαζοταν να μετακινουμαστε με κινητα περιπτερα... . |
To parada ειναι 2 κατηγοριες κατω απο το r1r |
'Andy'-lag έγραψε: | ||||
Τώρα που θα ξαναπάρω PARADA (στην σωστή διάσταση που συζητούσαμε) και θα έρθεις θα κάνουμε σωστή βόλτα....!! ![]() ![]() |
![]() Όταν το δοκιμάσεις το parada τότε μιλάμε ξανά... |
Εγω παντως θα ελεγα να δοκιμασεις τα rsr... Ωραια τα parada , τα εζησες , οκ. Δοκιμασε κ τιποτε αλλο ![]() |
Tο εχω δοκιμασει στην εποχη τους,πριν παρω 207 δλδ
Δεν λεω οτι τα R1R μαμανε και δερνουν απλα εκει τα βαζουν |
Μια καλη τιμη που θα βρουμε?Ελπιζω να μην ειναι φωλες σαν τα hankook z212 ![]() |
reselie-206 έγραψε: |
Τελικά να πώς έσκασε το λάστιχο:
Είχα πατήσει μια βιδούλα που τελικά κόπηκε η μισή και έφερνε βόλτες μέσα στο "ζαντολάστιχο" Με τα πολλά λοιπόν και τη φυγόκεντρο είχε κάνει όλο το λάστιχο (τα λινά) απο μέσα "σα τα μούτρα της" και ΜΠΟΥΜ |
milvas7 έγραψε: |
Παιδες μια ερώτηση..
θελω να παραγγειλω πρώτη φορα απο camskill to yokohama το καινουριο το ad8 advan neova εκει που λεει Select your delivery region »» εχει 2 επιλογές για ελλαδα κ 2 διαφορετικές τιμές τι επιλέγουμε αυτο? Greece & Crete (GR) - VAT(FPA) Company - Parts (No Tyres)(EC trade sales)532 ευρώ ή αυτό? Greece & Crete (GR) - Parts (No Tyres) 638 ευρώ thnx προκαταβολικά ![]() |
Jim207GT έγραψε: | ||
Τι από το NO TYRES δεν κατάλαβες Εδώ και πολύ καιρό δεν στέλνει λάστιχα(TYRES) Ελλάδα. |
Στο camskill παρεξηγήθηκαν που τους τα πρήζαμε για "φρέσκα" λάστιχα και όχι 2ετίας, 3ετίας που πουλούσανε και μας αφαίρεσαν από την λίστα, από την αρχή του έτους ![]() |
ΚΑΛΥΤΕΡΑ.. |
![]() |
Καλύτερα που μας αφαίρεσαν απο την λίστα τους με τα μπαγιάτικα
Τόσα καταλαβαίνεις ![]() ![]() |
Το demon tweeks ειναι δοκιμασμενο, ο,τι παραγγειλεις θα στο στειλει(εχουμε αγορασει καμποσα καθισματα,τιμονια κλπ) αλλα εχει λιγο τσιμπημενες τιμες και μεταφορικα στα λαστιχα τα βλεπω επισης τσιμπημενα.
Μιλτο αν αντεχεις τα αυξημενα μεταφορικα, παρε τα απο εκει! |
![]() |
Η μανούρα έγινε γιατί οι Ελληνάρες θέλανε ελαστικά εβδομάδας! |
emena μου ειχαν στειλει ελαστικα 2006 τογιο
το 2011.... προσωπικα ξερω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ειδικα αν ειναι αποθηκευμενα σωστα αλλα οφειλεις μεγαλε να το λες και οχι να το μαθαινω οταν δω τα ελαστικα μπροστα μου. και σταυρο δε νομιζω οτι για αυτο σταματησαν να στελνουν ελλαδα. απο οσο εχω καταλαβει αλλοι ηταν οι λογοι |
emena μου ειχαν στειλει ελαστικα 2006 τογιο
το 2011.... προσωπικα ξερω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ειδικα αν ειναι αποθηκευμενα σωστα αλλα οφειλεις μεγαλε να το λες και οχι να το μαθαινω οταν δω τα ελαστικα μπροστα μου. και σταυρο δε νομιζω οτι για αυτο σταματησαν να στελνουν ελλαδα. απο οσο εχω καταλαβει αλλοι ηταν οι λογοι |
και σταυρο δε νομιζω οτι για αυτο σταματησαν να στελνουν ελλαδα.
απο οσο εχω καταλαβει αλλοι ηταν οι λογοι |
Καριοληδες
εμεινα απο λαστιχο σκισμενο κακια σκαλα και αναγκαστικα βρηκα 2 στο καρλη 195-50-15 hankook s1 evo το κριμα στο λαιμο σας αν βγαζει μουτρα πισωκινητο πραμα |
Σε λίγο μπαίνουν τα καινούρια michelin pilot super sport 205 45 17
Αναμένονται εντυπώσεις ![]() |
NoDsl έγραψε: | ||
Τιμή και απο πού αν επιτρέπεται; |
milvas7 έγραψε: | ||||
670 απο φωκάς παραγγελια απο εξω made in usa 5 του 13 μου ηρθανε, μια χαρά.. ![]() |
dimisboukis έγραψε: | ||
Αυτα φοραω και γω σε 16αρες.Λιγο προσοχη τωρα που ειναι αρχη(αν καταλαβα καλα,καινουργια)γιατι εγω τα ειχα υπερεκτιμησει.Μετα εστρωσαν ομως. |
volvos έγραψε: | ||||
an kai se δημοσιο δρομο δε πιεζω ποτε δειχνει δειγματα φοβερου ελαστικου... |
Τι γίνεται όμως αν με το "φοβερό ελαστικό" εννοεί οτι ντριφτάρει παντού ?? ![]() ![]() |
Octane έγραψε: | ||||||
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!!! Πετρο ακου τον τι λεει!!!! ![]() ![]() ![]() Καλα , μεταξυ μας παππου , σε 195 50 15 δεν εχει καμια σχεση με το 195 45 16 (γιατι το δευτερο ειναι xl) , αλλα ακομα και ετσι , αφου σου αρεσει ως τωρα εμενα μου περισσευει. Απλα σημειωνω το ποσο εχεις γερασει/κουλαθει , για να σου φαινεται το δρομισιο φοβερο ελαστικο ![]() Περιμενουμε πιο αναλυτικο review παλιοκαγκουρα που δεν πιεζεις... . ![]() |
teo206GT έγραψε: |
Για τις 16αρες με δρομισια τελικα ποια αξιζουν περισσοτερο για επιθετικη οδηγηση στο δρομο; |
teo206GT έγραψε: |
Θελω ενα λαστιχο με καλο κρατημα ν αντεξει και 2-3 ομως. Ζηταω πολλα;;; :D |
Επιθετικη οδηγηση στο δρομο?!? 1) Αυτο απαγορευεται (και υπαρχει και αναλογο προστιμο) ![]() 2) Νομιζα πως το ειδος ηταν υπο εξαφανιση , τωρα με την κριση και την τιμη της βενζινης ![]() 3) Με τί , με περιπτερο σαν του Andylag?!? ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Προφανως και το παραπανω ειναι χιουμοριστικο (οσο γινεται , μιας και δεν το εχω τοσο πολυ) , οποτε μην εχουμε καμια παρεξηγηση. ![]() Τωρα για το θεμα που εθεσες , τα γουστα διαφερουν , γενικα ο καθενας που εχει δοκιμασει μερικα , λεει την αποψη του βασει των εμπειριων του. Τι εχεις δοκιμασει και δεν σου αρεσε teo και γιατι(?!?) , ωστε να δουμε περιπου που κινεισαι. ![]() Υ.Γ.2. Η καλυτερη λυση ειναι στο λινκ του MEMsound , με σκουρα γραμματα , Γάντζος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ναι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εκτος αν εννοεις... μηνες... ![]() ![]() ![]() |
'Andy'-lag έγραψε: | ||||
Ποιος να παρεξηγηθεί βρε κουκουρουκου παλικάρι....; Ναι τωρα επεσες στα δίχτυα του samurai και όλα τα αλλα είναι περίπτερα... Λες και το κοτετσι που είχες ήταν καλύτερο... 😂😂😂😂😂 μου έχεις και άποψη για λάστιχα..... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ |
teo206GT έγραψε: | ||||
Χρονια ηθελα να πω. Ζηταω πολλα μαλλον. Χαχαχαχα |
καλα για 350 που εχουν τα ρ1ρ προτιμω να παρω 6 χανκουκ δε το συζητω...
exei fagothei o mikerr gia ena federal 453kati tetoio oti spernei...kamia gnomi? |
Sorry falken |
Για Ηankook αναφερεστε στα S107 evo1-2? |
exei fagothei o mikerr gia ena federal 453kati tetoio oti spernei...kamia gnomi? |
recife_rallye έγραψε: | ||
Federal 595RSR Αυτα φοραω εγω και ειναι μανουλα για στριψιμο..πολυ δυνατο πλαινο και οταν ζεσταθει ειναι βεντουζα ![]() Υ.γ Το εγραψα για να μην ψαχνουν οι υπολοιποι τα παλια ποστ του octane.. ![]() |
recife_rallye έγραψε: | ||
Federal 595RSR Αυτα φοραω εγω και ειναι μανουλα για στριψιμο..πολυ δυνατο πλαινο και οταν ζεσταθει ειναι βεντουζα ![]() Υ.γ Το εγραψα για να μην ψαχνουν οι υπολοιποι τα παλια ποστ του octane.. ![]() |
cztred έγραψε: |
Eχω στο ΜΙΝΙ ρ56 turbo parada spec2 εδω και δυο χρονια,εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος,το θεμα ειναι πως θελω να δοκιμασω και R1R .
Αξιζει η αλλαγη? Απο θεμα φθορας...ποιοα φθειρονται γρηγοροτερα parada ή R1R ?? |
http://www.elastika-online.gr/cgi-bin/rshop.pl?dsco=137&cart_id=16630535.137.25995&sowigan=So&Breite=215&Quer=45&Felge=17&Speed=&kategorie=6&Marke=&ranzahl=4&weiter=110&sort_by=preis&rsmFahrzeugart=PKW&search_tool=standard&Label=G-E-72-3&details=Ordern&typ=R-164300
......................................................................................... |
cztred έγραψε: |
σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου φιλε
παντα θα χουμε διαφορετικες αποψεις σαν ανθρωποι..διαφορετικα οδηγικα στυλ βλεπεις.. οσον αφορα τα R1R μπορει καποιος που τα χει καψει/δοκιμασει/ζορισει να μας πει τα επιπεδα φθορας τους? Ευχαριστω! |
gio_rallye έγραψε: |
Στα 550 με τοποθέτηση, επισης βρηκα στο Φωκα τα Goodyear F1 assymetric 2 παλι στα 550 με τοποθέτηση αλλα με δείκτη 88 Υ, απλως επειδη δεν ειναι εποχες για ανοιγματα σκεφτομαι να δοκιμασω τα Αvon ZV5 που ειναι στα 440 και απο αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ οι περισσοτεροι ειναι ευχαριστημενοι και τα θεωρουν καλυτερα και απο τα Pirelli |
Θα ηθελα γνωμη απο καποιον που εχει αποψη για καποιο απο τα παρακατω...
Διχαζομαι σε 195/50/15 μεταξυ Toyo R1R,Bridgestone Adrenalin και Yokohama AD08R(γραφω R γιατι βγαζει και το απλο με dot)... Θεωρητικα θα μπορουσα να παω στην "τζαμπα λυση" των 888 αλλά επειδη καμια φορα το αυτοκινητο καλυπτει και "οικογενειακες αναγκες",πρεπει να ειναι και ελαφρως user friendly... ![]() Parada ειχα δοκιμασει πριν χρονια και ενω μου αρεσαν σαν πελμα(για τα πρωτα χλμ),με χαλασε το μαλακο προφιλ... Ψαχνω κατι με σκληρο προφιλ. Υ.Γ. Δεν εχω καμια σχεση με κοντρες οπότε και δεν με ενδιαφερει καθολου το ποσο grip εχουν στο "φαναρι".Αντιθετα με ενδιαφερει το ποσο "διαρκεια" εχουν στο βουνο. |
Τα ειδα και αυτα ρε Πανο αλλά μου φανηκαν εντελως μυξα σε προφιλ... ![]() |
Σκληρό (πέτρα) προφίλ και άφθονη πρόσφυση σε βρεγμένο σε 195/50/15, ένα είναι το λάστιχο, S-Drive, μη τα ξαναλέμε ![]() Το Parada spec2 έχει βελτιωθεί σε σκληρότητα σαν πλαϊνό, αλλά στο βρεγμένο θέλει ευλάβεια μέχρι να ζεσταθεί. Τα υπόλοιπα από κοντά, μακρυά από Τσιτσικλή για yokohama ![]() Κάτσε να βάλουμε και μια λαστιχο-porn φωτογραφία με το πέλμα... ![]() Ααααχ.... ![]() |
Στελιο απο αυτα που προτεινεις, εγω θα εβαζα τα re002.
Σκληρα πλαινα εγγυημενα, και η bridgestone στο βρεγμενο ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να βαλεις. |
Απο την αλλη,για εντελως φτηνοδουλεια(με οτι συνεπαγεται αυτο),μου εχουν πει και για αυτο http://www.nankang-tyre.com/home.php?fn=eng/products_car_detail&lv1=1&lv2=7&no=12 αν και το φοβαμαι για να ειμαι ειλικρινης... ![]() |
Σημερα καρτοδρομο αμεση συγκριση αναμεσα φεντεραλ ρε002 και ρ1ρ ...
τελικο πορισμα το φεντεραλ ειναι απλα αλλου. |
federal καταληξαμε οτι ειναι 1 πανω μεγαρα απο 888.
καρτοδρομο σχεδον τα ιδια!!! στο δρομο καθολου βαβουρα και βρεγμενο αψογα αν ξερεις τι οδηγας και δε πας γυρευοντας... τα re002 μια απογοητευση. τα φορεσε το παιδι ιδιο αμαξι καπακι απο τα φεντεραλ και ηταν 2 πανω καρτοδρομο και με τραγικο κρατημα... τολμω να πω οτι δεν ειναι ουτε καν απο μισελεν ανωτερα τα r1r ενος αλλου δινανε ρεστα ακομα και με λινα αλλα....πολυ γρηγορη φθορα, κορυφη στο βρεγμενο μακραν απο ολα, γενικα μαλλον το καλυτερο πολιτικο αλλα μακρυα απο πιστες λογω φθορας ad08 τα εχει ενας αλλος αλλα δεν ειχαμε αμεση συγκριση χτες. παντως μεγαρα αντεξαν πολυ καλα σε φθορα χρονους και γενικα φαινονται ενα κλικ πανω απο ολα αλλα και σε τιμη ... αν θες ενα λαστιχο και για πιστα και για δρομο μαλλον το καλυτερο αλλα αρκετα ακριβο κατα τη γνωμη μου και θελει προσοχη βρεγμενο και ας λενε... ολα φορεμενα σε εννιαιο mr2 χτες καρτοδρομο ![]() |
recife_rallye έγραψε: |
Στελιο πραγματικα χαιρομαι που ξαναβλεπω post σου ![]() |
εγω παντως στο 206 θα ξαναβαλω μισελεν 195/50/15
to pilot sport 3. με 250 ειναι σουπερ λαστιχο και μετα απο 220000χλμ δε μου παει να βαλω αλλη μαρκα. τα τωρινα ειναι απο το 2008 πανω στο αμαξι και εχουν σβηστει τα γραμματα απο τα χρονια(παραλιγο να με κοψουν μεχρι και κτεο...) παρολα αυτα ακομα δουλευουν αν τα πιεσεις. |
Γ@ μ @ νε |
JDROGAS έγραψε: | ||
Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες ![]() Τελικα κι εγω ημουνα λιγακι δυσπιστος για το federal αλλα τελικα φαινεται κελεπουρι ειδικα και με αυτην την τιμη. Κι εγω για τα ad08 την ιδια αποψη εχω απο ενα civic φιλου αλλα αν φτασουμε ψηλα σε χρηματα υπαρχει κι ενα αλλο λαστιχο που προσωπικα μεσα στην πιστα για μενα ηταν κορυφαιο σε grip με οτι αυτο συνεπαγεται (φθορες εννοω) το kumho V70A. |
Pughell έγραψε: | ||||
Το ιδιο μου ειπαν και αλλοι,απλά το φοβαμαι στο βρεγμενο... ![]() Δεν δειχνει για τοσο καλη χαραξη σε θεματα υδρολισθησης. ![]() |
Kανενα απο αυτα δεν κανει στην βροχη,ολα θελουν προσοχη.Εγω κατι τετοιο θα βαζα http://prntscr.com/4sfxrt |
R1r τραγικα μεγαλη φθορα αν το σκιζεις πολυ ασχημα...
οταν τα παιλοτ εχουν 250 παντως δε καταλαβαινω σε μαμα αμαξι τι στο πουτσο ψαχνεις....πιεση εγω δουλευα 38 για σκισιμο κ ηταν αψογο απο πλαινα κ τιμονι. Τελικα κατεληξα energy saver + ...άσχετο |
I timi ayti einai gia pilot sport 3 oxi gia exalto 2 ppu les esy.
giati de pas se hanlook s1. emena mia xara douleyoyn. octane ebgaze dyo gyrous ring me ayta semama c2prin kaoun |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
AD08 μια και τα έχω 3 χρόνια και είμαι καταενθουσιασμένος. |
Περι Hankook,τα ειδα,και μου βρηκε ο Σταυρος τιμη κορυφη αλλά και αυτα δεν μου αρεσε το πελμα τους. ![]() |
Και εγω καταενθουσιασμενος ειμαι αλλά τα 400 μου λειπουν... ![]() ![]() ![]() Γενικα παντως πιστευω οτι ειναι η πιο καλη επιλογη για αυτον που θελει χρηση δρομου(οχι πιστα) και παραλληλα κατι που να αντεχει και να μην εχει φθορα R1R που κλανεις και χανει 2mm απο το πελμα του... |
μλκιες...
ένα τέτοιο και τελειώνει το θέμα αφού τα κάνει σχεδόν καινούργια άρα 2x tyre life... https://shop.rocketindustries.com.au/products/AT%20TIRE%20BITE%204L#.VC-BlRbEvXs χαχα ![]() |
Άρα είσαι για κάτι τέτοιο να τελειώνουμε ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Γιατί ρε Στέλιο, ενδιαφέρον φαίνεται το πέλμα των hankook. Αρκετά βρόχινο το βλέπω...
Για Uniroyal RainSport δεν έχουμε καμιά γνώμη ε; |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||||
Στέλιο το λάστιχο χρησιμοποιείται σε drift αγώνες απο τους σχιστομάτιδες, έχει πολύ σκληρα πλαϊνά....και δίνει ωραίο τιμόνι. |
Στέλιο είχα R1R στη barchetta και δεν μπορώ να πω ότι είχε πραγματικά σκληρό πλαϊνό. Είναι φτιαγμένο για βρεγμένη πίστα, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Επίσης, για hankook, είχα και τα V12 και τα S1, και μπορώ να πω (όπως και άλλοι που τα έχουν δοκιμάσει) ότι είναι πάρα πολύ ισορροπημένο πακέτο για χρήση δρόμου. Αντέχουν και ξύλο τύπου καρτοντρόμο, χωρίς κανένα θέμα. |
athanas έγραψε: |
το r1r το ειχα και εγω στο 206 πιο μαλακο πλαινο απο οτι περιμενα αλλα ειχε πολυ grip και στο στεγνο και στο βρεγμενο
δεν θα το επερνα ποτε ξανα για καθημερινη χρηση γιατι ξερενεται ευκολα αν δεν το πιεζεις συχνα σε καθημερινη χρηση δεν ζεσταθηκε ποτε...και στο βουνο να ζεσταθηκε το πολυ 5 φορες |
alfasud έγραψε: |
S drive Στελιο και 45 προφιλ. Εμενα με τελειωμενα εμπρος αμορτισερ, οταν περνας με μικρη ταχυτητα απο μικροανωμαλιες του δρομου,νομιζεις οτι φορας σκληρα ελατηρια!Και αυτο με πιεσεις 32 all around. |
εγω θα πηγαινα στο ρε002 μονο και μονο επειδη ειναι W με όλα τα κακα που σημαινει αυτο
ομως για σενα που κανεις πολυωρα ταξιδια τερμα γκαζι θα αντεχει. 6αρα ζαντα εχεις? δε σε παιρνει για 205-50? |
George δεν με νοιαζει ιδιαιτερα η ανεση,το πλεονεκτημα του σκληρου προφιλ υποσκελιζει το θεμα της ανεσης,τουλαχιστον για αυτα που ζηταω εγω. ![]() |
Στέλιο, τα parada δεν είναι άσχημα αλλά δεν αξίζουν για μένα. Τα χω 3,5 χρόνια, γύρω στα 35.000κμ σαν καθημερινό. Εχει το καλό ότι δεν σαπουνιάζει, ακόμα και μετά απο πολύ σκίσιμο λειτουργεί μια χαρά. Εχει όμως τραγικό πλαινό σε αισθηση, μαγουλιάζει πολύ. Ακόμα και σ' εμενα που έχω αρκετή αρνητική καμπερ είναι αισθητό-σπαστικό. Το grip είναι αρκετά άνω του μέσου όρου στο στεγνό χωρις να πλησιάζει ομως ενα σέμι .Στο βρεγμένο ειναι κάτω του μετρίου. Στα θετικά βάζω ότι η γόμα ολα αυτα τα χρόνια εχει διατηρηθεί, τα λάστιχα είναι ακόμα μαλακά και παρα την μεγάλη φθορά η αποδοσή του είναι παρομοια με καινουργια. |
alfasud έγραψε: |
Για να σε ψησω για s drive στο λεω κι εγω! ![]() |
nik_marin έγραψε: |
Παίδες επιλογή ελαστικού 195/55-15
YOKOHAMA SDRIVE 360€ http://www.tyrecheap.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=19810&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=2 K110 Ventus V12 Evo Hankook K 110 320€ http://www.camskill.co.uk/products.php?show=115096 Bridgestone RE002 Potenza Adrenalin 380€http://www.camskill.co.uk/products.php?show=110266 Ακούω γνώμες... |
Δε θα ξαναφερουν s drive ή υπαρχει ελλειψη στοκ? |
OnyX έγραψε: |
s-drive βρισκεις Δυτ. Αττικη σχετικα ευκολα (τουλαχιστον πριν 10 μερες που αλλαξα λαστιχα τα ειχαν ετοιμοπαραδοτα,απλα δεν στοκαρουν πια οπως παλια)
Το adrenaline αλλα και το turanza 001 (που τελικα εβαλα) ειναι οντως πιο μαλ**α σε σχεση με οτι μας ειχε συνηθισει η Bridgestone (τουλαχιστον σε σχεση με το turanza 300 που φορουσα πριν) αλλα δεν ειναι κακο λαστιχακι για καθημερινο... |
gio_rallye έγραψε: |
Εχει τοποθετησει κανεις τα Kumho Ecsta KU39 ??? Τα ψηνω ασχημα!! Στο Tyre reviews εχουν πολυ καλες κριτικες.. |
Γιωργο σε οσους πηρα(και σε καποιους που ελεγαν οτι εχουν και stock μαλιστα),κανενας δεν ειχε... ![]() Ειναι και θεμα διαστασης βεβαια,το 195/50/15 ειναι πολυ κινησιμο νουμερο. Περι Adrenaline,με treadware κατω απο 200,το lifetime που θα εχει θα ειναι πολυ περιορισμενο,αν και βεβαια θα προσφερει αναλογη προσφυση για οσο καιρο αντεξει... |
Αν εχουν καποια σχεση με τα παλιοτερα KU31,τα 31 ηταν πολυ τιμιο λαστιχακι. Ναι μεν με πολυ μαλακο προφιλ αλλά με πολυ συμπαθητικο πελμα και ως προς την προσφυση αλλά και ως προς το ευκολο ζεσταμα. ![]() |
Prigkipas έγραψε: |
Τα MIchelin Pilot Super Sport σε 207 αξίζουν πιστύετε; |
Δε γινεται ετσι στρώσιμο
ψαξε παλια ποστ υα βαζεις πανω πας ενα καρτοδρομο κανεις 2 σβελτα σεσσιον -οχι τερμα- Τα αφηνεις 24ωρες και εισαι ετοιμος θες 1-2 καλα heat cycle oxi bolta paralia gia polles ores asxetos rythmou timi? Meros? Megara den exei 15? |
420 ta dyo??? |
kwstas1.1 έγραψε: |
Φίλος με audi a3 1.8 tfsi, δεν έχει πάρα μόνο κακές εντυπώσεις από Michelin pilot super sport..ειναι γύρω στα 250 άλογα το αμάξι αλλά δεν πατάνε πουθενά όπως μ είπε..λογικά θα είναι γ πολύ δυνατότερα αυτοκίνητα! Πάντως δεν έχει ενθουσιαστεί καθόλου κ δεν θα τα ξαναβαζε ποτέ...τώρα σε άλλο αμάξι δεν ξέρω πως θα κάθονταν! Βέβαια κ το α3 είναι 1400 κιλά αρκετά βαρύ...έπρεπε να του κάθονται καλουτσικα. |
akis1976 έγραψε: |
Σε βλέπω να πηγαίνεις Ασπροχωμα-Μικρή Μαντίνεια κάπως ετσι ![]() https://www.youtube.com/watch?v=3FWlrbBuuZo Αν βγαίνουν κανα 500αρι παρτα, αν πάνε πιο πανω ξανά βάλε federal,αλλιώς πας σε κατι πιο extreme. |
Tolmw να προτεινω τα νανγκαν
Οχι τα σεμι αλλα τα απλα. Τα εχουν βαλει 2 σε μρ2 κ δηλώνουν χαπι |
kwstas1.1 έγραψε: |
Δεν μιλαω για τα super sport αλλα για τα pilot sport cup2. |
Το ξέρω φίλε μου απλά ένα μικρό review έκανα για τα pilot super sport! Οχι πάνω σε αυτό π έλεγες:) |
Tolmw να προτεινω τα νανγκαν
Οχι τα σεμι αλλα τα απλα. Τα εχουν βαλει 2 σε μρ2 κ δηλώνουν χαπι |
Τι πιο extreme κε Ακη να βαλω? Τα χω δοκιμασει ολα.....αφου ξερεις εχω το μικροβιο της αλλαγης στα ελαστικα.Δεν θελω παλι τα ιδια. Το Υοκοhama 048 θα ηθελα αλλα παραπαει και για χρηση στο δρομο. Toyo r1r,toyo r888,kumho v70a,federal 595 rsr,yokohama parada,bridgestone adrenalin,toyo drb,bridgestone potenza re-070,bridgestone re-050a,kumho ecsta ku36,dunlop rt maxx,profil xr-01 (αυτα τα ξερετε αληθεια) ![]() ![]() ![]() Ολα αυτα τα εχω βαλει. Eχουν απομεινει λοιπον,τα federal fz 201,dunlop direzza dg03(απο τιμη ασε),hankook rs3(δεν υπαρχουν πουθενα),michelin pilot sport cup 2(τα βρηκα προσιτα),yokohama 048(τιμη Θεο),dmack βρηκα καλη τιμη αλλα δεν εχει 215 μονο σε 225,yokohama ad08r (τα θεωρω σκληρα και υπερτιμημενα για αυτο που προσφερουν) και silverstone ftz sport type rr κι αυτα ακριβα μαλλον και πολυ δυσκολο να βρεθουν.Υπαρχουν επισης και τα nankang αλλα το ns2r δεν ειναι καθαρα σεμι που εχει καλη τιμη και το ar1 που ειναι σεμι ειναι τιμη πικρα. |
Ns2r yes
Akis se perimeno megara sabbato mi psaxnomaste pali. Asimi me salonikiotikes pinakides |
akis1976 έγραψε: | ||||
Αν η τιμή ξεφεύγει για τα cup καλύτερα να δοκιμάσεις κατι πιο extreme απο τα cup εννοώ,μιας και οτι review εχω διαβάσει τα έχουν απο θέμα απόδοσης σαν τα rsr αν οχι και πιο κάτω,πάντα για πίστα μιλάω. Τώρα βέβαια στον δρόμο/βουνό που όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να πιεσης στο οριο τι διαφορές θα καταλάβεις είναι άλλο θέμα,πχ τωρα εγω με τα r888r πρέπει να κανω αίτηση στο υπουργείο μεταφορών για να ζεσταθούν,ενω με τα federal δεν είχα ιδιαίτερο θεμα,τεσπα το σαββατο θα βγάλω τα τελικά συμπεράσματα αν και με το καινούργιο setup πρώτη φορά θα παω να δω γραμμές. Το ξέρω οτι εχεις δοκιμάσει τα πάντα αλλά οχι και τα καινούργια μοντέλα αυτόν,εκτός απο το r888r υπάρχει και το Federal 595 RS-RR ![]() Nankang NS2R ειχε ο γιωργος αν δεν κανω λαθος. |
Γιαννη τα bridgestone adrenaline πως τα ειδες? |
NS2R ωραιο ακομα και σε αυτην την κατασταση http://prntscr.com/cq9ikr |
Σπυρο τα φοραω μολις ενα μηνα στο καινουργιο rc που ειναι μαμα και ειλικρινα δεν εχω βγει απο Καλαματα να σου πω εντυπωσεις. |
JDROGAS έγραψε: |
Τα φοράω στο 207 μου Καλό ελαστικό αλλά ημισλικ.Που σημαίνει πολύ θόρυβο,αργό ζέσταμα,ακατάλληλο για βροχή (στάσιμα νερα) |
Τα πουλας? |
...
Εγω θα βαζα ενα επωνυμο καλο στα 220-240 και δε θα ψαχνα να δωσω 100 ευρω πανω για ρ1ρ θα τα κραταγα αυτα τα 100 θα μαζευα αλλα 120 μετα απο 10 χιλ χλμ παμε παλι για αλλα |
vassat έγραψε: | ||
Συμφωνώ, όμως τα μόνα επώνυμα που υφίστανται πλέον είναι τα ΥΟΚΟ AS-01 & τα HANKOOK: V12 EVO-II και VENTUS S1 EVO. Με την προσωπική μπου προτίμηση να κατευθύνεται στα V12. / Β |
Goodyear EfficientGrip Performance . |
Ευχαριστώ, όσον αφορά το πέλμα και την σκληρότητα του πλαϊνού που/πως κατατάσσονται; / Β |
vassat έγραψε: |
ΥΓ @Στέλιο (Pughell) τα R1R πόσα χλμ σε βγάζουν; |
vassat έγραψε: |
Ποιας φίρμας είναι αυτά τα "βρόχινα";
/ Β |
Τα adrenaline τα φοραω απο περυσι μετα τα parada, τα οποια τα θυμαμαι τα τελευταια 2-3 χρονια να μην δουλευουν πουθενα. Μονο τον πρωτο χρονο σαν καινουρια ηταν αψογα στο στεγνο που κραταγε, ειχαν προσφυση σχεδον ημισλικ.
Τα adrenaline δεν προσφερουν την κορυφαια προσφυση στο στεγνο του καινουριου parada, αλλα σε ολα τα αλλα ειναι κορυφαια για καθημερινη οδηγηση. Δηλαδη δεν εχω γλιστρησει σε βρεγμενο πηγαινοντας γρηγορα, εκει οπου με parada σαπουνιαζα, δεν εχω χασει ποτε φρεναρισμα, ουτε υδρολισθηση. Συνεπως αν βαλουμε μια κλιμακα σε συγκριση των 2 αυτων ελαστικων εχουμε: parada: στεγνο 110% βρεγμενο 50% φρενο στεγνο 90% φρενο βρεγμενο 50% adren: στεγνο 100% βρεγμενο 100% φρενο στεγνο 100% φρενο βρεγμενο 100% |
αλλα πρώτα δοκίμασα μτχ ar1 225-45-17 σε 7αρα το οποιo τουλάχιστον σε συνθήκες πίστας ειναι μεγάλο NO NO NO.
![]() ![]() ![]() |
225 NO
Δεν δοκιμαζεις καλυτερα 205/45? |
... ar1 225-45-17 σε 7αρα το οποιo τουλάχιστον σε συνθήκες πίστας ειναι μεγάλο NO NO NO.
![]() ![]() ![]() |
Λίγες περισσότερες διευκρινήσεις για το ΝΟ ΝΟ ΝΟ, είναι δυνατό, που υστερούσαν; (Μιλάμε για NANGANG, σωστά;) / Β |
RoadRunner122 έγραψε: |
Υokohama AD 048-R? |