kane έγραψε: |
δυστηχώς δν μπόρεσα να ερθω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποτι ειδα,αθανασσουλας 11ος γενικης??? Κωστή βάλε καμμια φωτό αγορι μ' ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Μολις βγηκα απο το μπανιο. Βουλωσα τους σωλήνες ![]() ![]() ![]() |
περιμενε λιγακι, θα ανεβασω σε κανενα μισαωρο..
βλεπω videακια wrc.com |
Μολις βγηκα απο το μπανιο. Βουλωσα τους σωλήνες ![]() ![]() ![]() |
Πάνος έγραψε: |
και αν και εφοσον δεν γινει του χρονου του αλλουνου βλεπουμε τις συμμετοχες και μετα αποφασιζουμε. ![]() |
[...]πάλι ψιλοκοντά πρεπει να καθοσουν! |
Sinanai έγραψε: | ||
Όχι μωρέ, γιατί το λες;... Η καρδούλα μου το ξέρει: Τον κλασικό-και καφέ, πλέον-17-85 is έχω... |
Sinanai έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ένα μόνο θα σου πω: Πήγαμε και σε σημείο που περνούσαν τελική... Δεν ξέρω με πόσα... 160; 170; Πάντως ήταν ποοολύ χ*σιμο!!! ![]() |
[...]Τον προφυλακτήρα του Novikov ton πήρατε ή δεν έφυγε τελείως? |
Πραγματικά συγκινητικό βιντεάκι-αφιέρωμα, από 4 Τροχούς, στον Αθανασσούλα ![]() |
[...]Το καλυτερο που διαβασα στο 4τ forum ηταν οτι επρεπε να δαφνοστεφανωθούν στο καλιμαρμαρο... Ε, ρε γλέντιαααααα |
Γενικα ολη την ιστορια την εχουν παρακανει...
Δεν λέω, μπραβο του, κερδισε το ακροπολις, μπροστα απο δυνατους συνδιασμους αλλά όχι και φράσεις του στυλ "δεν το πιστευουμε" και "ανατριχιασαμε" και "μας εκανε να δακρυσουμε". Ουτε οταν πηρε η εθνικη το γιουρο τετοιοι πανηγυρισμοι.. |
kane έγραψε: | ||
κλασσικος αγωνιζόμενος... αιντε πιείτε την χολή σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε ![]() ![]() ![]() |
καταλαβα τι εννουσες,απλα επρεπε να αρπαξω την ευκαιρια και να σε αποκαλεσω "κλασσικο αγωνιζομενο" ![]() ![]() ![]() |