DRAKE έγραψε: |
Εννοείς 17 εκατοστά..... ![]() |
mrkaza έγραψε: |
Ξέρει κανείς τι μπορεί ηχεία μπορούν να χωρέσουν ?
Εχω 2 ζευγάρια Focal 165 V και θέλω να δω αν μπαίνουν . Ευχαριστώ |
sotos 207Gt έγραψε: |
ταλκ στην αναρτηση απαραιτητα πριν τα δουλεψεις |
sotos 207Gt έγραψε: |
Μπαινουν απλα στις μπροστινες πρεπει να ειναι μεχρι 58mm βαθος |
marios_207_GT έγραψε: | ||
πολυ μικρο βαθος ρε φιλε, με μια γρηγορη ερευνα που εκανα δεν βρηκα τιποτα το αξιολογο σε διαιρουμενα με τοσο μικρο βαθος........ ![]() ![]() ![]() |
marios_207_GT έγραψε: |
Σας ευχαριστω για το χρονο σας, τα 58mm ειναι για τις μπροστα, τις πίσω ή ισχύει και για τις δυο περιπτωσεις? Αν παω σε μια αντιπροσωπεια λέτε να έχουν "οδηγους" για το τι ηχεία μπορούν να μπουν σε διαστάσεις? |
Samer έγραψε: |
Λοιπον, μου εσκασε το δεξι ηχειο του συνοδηγου και παω για αλλαγη. Οταν λεω εσκασε εννοω κανει βζζ βζζ βζζ κλπ και αναγκαστικα θα τα αλλαξω.
Τι προτεινεται; Ενα παλικαρι που ξερω μου ειπε για Focal με 160€. |
mrkaza έγραψε: |
Ξέρει κανείς τι μπορεί ηχεία μπορούν να χωρέσουν ?
Εχω 2 ζευγάρια Focal 165 V και θέλω να δω αν μπαίνουν . Ευχαριστώ |
nOkpos έγραψε: |
να φανταστω οτι τα 66 mm βαθος ειναι απαγορευτικο για το 207 ? παιζει να σπασω την βαση απο μεσα και να κατσουν μηπως ? |
Manos206 έγραψε: | ||
Εγω στο 206 εχω σπασει τις προστασιες απο μεσα για να βαλω 56mm ή 58mm ηχειο (δε θυμαμαι ακριβως). Εκτος απο αυτο εβαλα και ενα στεφανι στη βαση του ηχειου για να το τραβηξω λιγο πιο εξω (αφηνε περιθωρια η ταπετσαρια). |
Εχει κανεις αντιμετωπισει προβλημα με τριγμους της ταπετσαριας απο τα ηχεια, εμενα με το παρα μικρο μπασο τριζουν και οι ταπετσαριες, τι να κανω σκεφτομαι να περασω με κανα αφρολεξ τα σημεια επαφης μεταλλου-πλαστικου και να αλλαξω τα κλιψακια με αυτα των Audi, τα ειδα σε φανοποιειο και ακομα και εκει η Audi ειναι πολυ μπροστα. |
Ναι αυτο εννοω, μηπως θα ηταν ιδανικοτερο να παμε σε πιο κοντινα RMS δηλαδη σε μεγαλυτερο ενισχυτη? |
jimakos205 έγραψε: |
μην ασχολεισε κ ιδιαιτερα με τα watt των ηχειων(σε λογικα πλαισια παντα) αλλα με την ευαισθησια τους.δλδ ποσα db ειναι...επισης ενας "καλος" κ ποιοτικος ενισχυτης παντα βελτιωνει τον ηχο ασχετα με το ποσα watt ειναι(σε νορμαλ εντασεις παντα).γεφυρωμα μπορει να γινει στον ενισχυτη που λες κ να μπει πανω του ενα σαμπ μονο. |
Ερωτηση για τους γνωστες του ηχου, οταν εχουμε μπροστα ενα σετ διαιρουμενα με ισχυ συνολικα 200W RMS και πισω αλλα τοσα σε Watt ενας ενισχυτης 4Χ60 RMS στα 4Ω μας κανει ή ειναι μικρος? Για αυτη την απαιτηση των ηχειων πρεπει να παρουμε ενισχυτη στα ιδια RMS? |
Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για οσα εγραψες αν και ειχα σκοπο να παω σε ενα εξ ειδικευμένο ατομο να τα φτιάξει απλα ηθελα περιληπτικά οπως τα είπες να ξερω 5-6 πραγματα για να μην πιαστω κορόιδο. Μια τελευταια ερώτηση η μπαταρια μου (64Ah) για τα ηχεία που εχω και ενα σαμπακι οχι σαμπαρα θα μου φτασει? |
nOkpos έγραψε: | ||
μια χαρα φτανει , εγω εχω 2 χ 40 rms μπροστα 2 χ 100 rms στην ταβλα και 1 sub 150 rms και ειναι μια χαρα με την μαμα μπαταρια ... απλα δεν θα το αφηνεις να παιζει χωρις να δουλευει το αυτοκινητο .. |
Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για οσα εγραψες αν και ειχα σκοπο να παω σε ενα εξ ειδικευμένο ατομο να τα φτιάξει απλα ηθελα περιληπτικά οπως τα είπες να ξερω 5-6 πραγματα για να μην πιαστω κορόιδο. Μια τελευταια ερώτηση η μπαταρια μου (64Ah) για τα ηχεία που εχω και ενα σαμπακι οχι σαμπαρα θα μου φτασει? |
reselie-206 έγραψε: |
Επειδή καταλαβαίνω τι θέλει ο Μάριος και προφανώς δεν πρόκειται να μπλέξει με extreme καταστάσεις (απλά για κάποιους , μη θεμιτά για κάποιους άλλους) η πιο απλή λύση κατα τη γνώμη μου (που δεν χρήζει άλλων μετατροπών/βελτιώσεων) είναι 1 ενισχυτής καλός 4*40rms για τα ηχεία και ένα ενεργητικό sub μαζί με μια καλή σχετικά πηγή με 6 εξόδους RCA.απο μεγάφωνα πάρε ότι αγαπάς(εγώ απο focal/peerless είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος αλλα κόστισαν 150€ οι κόρνες + 200~ τα μεγάφωνα) Απο θέμα κόστους περι τα 400~ € για πηγή / ενισχυτή και απο εκεί και πέρα όσο κάνουν τα ηχεία + καλώδια +++
Για τα παραπάνω δε πρόκειται να χρειαστεί επιπλέον ρεύματα ούτε την οποιαδήποτε μετατροπή εφόσον θα ακούει και σε "νορμάλ" εντάσεις..Φυσικά το να ακούς μουσική με σβηστό το αμάξι γίνεται αλλα δεν ενδείκνυται για άλλους λόγους (ενισχ) ΥΓ Βασίλη το είδα το αμάξι σου , πέρασες έξω απο την εργασία μου (Μουστοξύδη προς Ευελπίδων) πρίν κανα μήνα... όμορφο αν και εκτός των γούστων μου ![]() |