PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - 207 - Forge σωληνες για 207 1.6Τ

akis23 - Τετ 10 Ιούν 2009, 12:50:50
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Forge σωληνες για 207 1.6Τ
Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2009-06-10
SAKIS-LEMANS - Τετ 10 Ιούν 2009, 12:53:21
Θέμα δημοσίευσης:
ρε τρελάρα! τι βρήκες πάλι και μας κ@υλωσες!
dope207 - Τετ 10 Ιούν 2009, 12:55:16
Θέμα δημοσίευσης:
WOW Shocked Κουκλί είναι...
Έχουμε και τιμή στα υπόψη?!
akis23 - Τετ 10 Ιούν 2009, 12:56:45
Θέμα δημοσίευσης:
Σε λιγο θα ειναι διαθεσιμο το κιτ. Το εχω τσιμπισει στανταρ!!!
kane - Τετ 10 Ιούν 2009, 13:04:26
Θέμα δημοσίευσης:
εεεε!! ζηλεύω... Sad

Το μονο πράγμα που μου αρεζε παντα στα Τ αυτ/τα...οι σωληνωσεις,και τα κολαρα σιλικονης,μια ομορφια!

Ποσο εχει τουτο αραγε? κανα 400ρι ευρώ πανυγυρικα...
akis23 - Τετ 10 Ιούν 2009, 13:09:50
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ειναι δυο τα κιτακια.Το ενα οι σωληνες της εισαγωγης και το αλλο φιλτρο μαζι με κολαρα κτλ. Εχω κανει ηδη register στο site της forge και απ οτι ειδα στελνουν Ελλαδα Laughing Laughing Laughing Laughing
makis106 - Τετ 10 Ιούν 2009, 13:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Άκη, γαμάτο είναι, αλλα δεν θα ανάβουνε αυτά με τις θερμοκρασίες εκει μέσα και θα ζεσταίνουν και τον αέρα? Rolling eyes
akis23 - Τετ 10 Ιούν 2009, 13:29:58
Θέμα δημοσίευσης:
Λες να ειναι καλυτερα με τους πλαστικους σωληνες της Peugeot? Παντως λιγο κοιταξα τιμες για αντιστοιχα προιοντα της Forge και μιλαμε ειναι φαρμακειο!!!!
makis106 - Τετ 10 Ιούν 2009, 13:32:49
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι θα ανάβουν...
...Ήθελα όμως να ξερα απο που και πως τραβάει αέρα ο τύπος, εκει μέσα που έχει χώσει την εισαγωγή, πρέπει να χει γίνει σωστή δουλεια...
akis23 - Τετ 10 Ιούν 2009, 13:46:32
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
...Ήθελα όμως να ξερα απο που και πως τραβάει αέρα ο τύπος, εκει μέσα που έχει χώσει την εισαγωγή, πρέπει να χει γίνει σωστή δουλεια...

Απ οτι διαβασα, πισω απο το φαναρι ειναι η εισαγωγη
207 GT HRAKLEIO - Τετ 10 Ιούν 2009, 13:49:34
Θέμα δημοσίευσης:
Να τα πάλι τα έξοδα...
Κουκλί είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το θέλω και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked Laughing
akis1987 - Τετ 10 Ιούν 2009, 14:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

οχι αγορινα μ πολυ καλυτερο το αλουμινιο...ολοι π βαζουν κουλερ αλουμινενιες σωληνωσεις βαζουν πολυ κτηνος το κιτ παιδια αλλα απο τιμη αστο στειλτην με πμ καλυτερα...
dope207 - Τετ 10 Ιούν 2009, 14:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
αχχχχχχχχχχ πάνε οι οικονομίες των διακοπών....
μας έβαλες σε τρυπάκι λέμε!!!!
kane - Τετ 10 Ιούν 2009, 14:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
πωωωω...ποιος αντεχει μεχρι το δωρο χριστουγέννων ε???

χαχαχα

Σας βλέπω για κανα γκρουπ μπαι... Laughing
akis23 - Τετ 10 Ιούν 2009, 14:17:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα μαζι (και τα δυο) τα κοβω για 600€+ Shocked Shocked Shocked Shocked
kane - Τετ 10 Ιούν 2009, 14:21:31
Θέμα δημοσίευσης:
ακη το bolt on πληρωνεται αδρά μια ζωή...

Σκεψου οτι τα ι/κ κιτ για το αστα ειχαν 1000+ ευρώ και μεις το τοποθετησαμε με 500...
makis106 - Τετ 10 Ιούν 2009, 14:51:07
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
makis106 έγραψε:

Και πως χώρεσε γαμοφίλτρο εκει πίσω???? ότι και να χω δοκιμάσει, δε χωράει τίποτα... Evil
akis23 - Τετ 10 Ιούν 2009, 14:53:39
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν βγει το κιτ θα υπαρχει λογικα και pdf με οδηγιες εγκαταστασης. Τοτε θα μαθουμε τι εννοει ο ποιητης.
SAKIS-LEMANS - Τετ 10 Ιούν 2009, 15:02:24
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Οταν βγει το κιτ θα υπαρχει λογικα και pdf με οδηγιες εγκαταστασης. Τοτε θα μαθουμε τι εννοει ο ποιητης.

μπορεί να έλυσε προφυλακτήρα+μετώπη για να το βάλει το φίλτρο μουχαχαχα!

BMC..... Cool
akis23 - Τετ 10 Ιούν 2009, 15:12:24
Θέμα δημοσίευσης:
Tα κανει κατι τεοια η Forge Laughing Laughing Laughing Laughing
akis1987 - Τετ 10 Ιούν 2009, 16:30:10
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
akis23 έγραψε:
makis106 έγραψε:

Και πως χώρεσε γαμοφίλτρο εκει πίσω???? ότι και να χω δοκιμάσει, δε χωράει τίποτα... Evil

εβγαλες την πλαστικη σκουπιτσα π φερνει αερα στο μηχανοστασιο απο την μετωπη???
akis23 - Τετ 10 Ιούν 2009, 16:42:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον χοανη εχουν βαλει, αρα για μενα τουλαχιστον αυτο το κομματι απορριπτεται
makis106 - Τετ 10 Ιούν 2009, 16:59:04
Θέμα δημοσίευσης:
akis1987 έγραψε:
makis106 έγραψε:
akis23 έγραψε:
makis106 έγραψε:

Έχω βγάλει ότι πλαστικό υπάρχει εκεί, αλλα και η πιο στενή χοάνη που βρήκα, δεν χωράει. Το σημείο εκεί είναι πολύ καλό για φρέσκο αέρα...
makis106 - Τετ 10 Ιούν 2009, 17:00:00
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Μαλλον χοανη εχουν βαλει, αρα για μενα τουλαχιστον αυτο το κομματι απορριπτεται

Άκη δεν τα έχεις καλά με τις χοάνες?
kostas207rc - Τετ 10 Ιούν 2009, 17:02:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως δεν τα έχω καλά σίγουρα με τις χοάνες!
Πανέμορφο το ρημάδι αλλά μεταξύ μας 600ε εγώ δεν τα δίνω για την συγκεκριμένη φάση...too much...
akis1987 - Τετ 10 Ιούν 2009, 17:49:15
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
akis1987 έγραψε:
makis106 έγραψε:
akis23 έγραψε:
makis106 έγραψε:

Έχω βγάλει ότι πλαστικό υπάρχει εκεί, αλλα και η πιο στενή χοάνη που βρήκα, δεν χωράει. Το σημείο εκεί είναι πολύ καλό για φρέσκο αέρα...

μπες στο φορουμ των etuners κ ψαξε για εισαγωγη 207 κ δειχνει φωτο απο κοντα του στελιου με kn χοανη βγαινει ακριβως δεξια απο την τουρμπινα με ενα σωληνα την τραβας πιο εξω δεξια κ.ο.κ
makis106 - Τετ 10 Ιούν 2009, 18:01:14
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν βρήκα κάτι, αν το βρεις πόσταρε το link.
Πάντως δεν νομίζω ότι έχει χωρέσει κανείς απο μας χοάνη εκει μέσα...
akis1987 - Τετ 10 Ιούν 2009, 18:16:08
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο pc
1)www.etuners.gr
2)αριστερα εχει διαφορα λινκς το ενα λεει forum
3)ψαχνεις τις μαρκες αυτοκινητων cintroen-peugeot PSA group
4)εκει στα τοπικ λεει εισαγωγη για 207 ελπιζω να βοη8ησα...
makis106 - Τετ 10 Ιούν 2009, 18:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
akis1987 έγραψε:
makis106 έγραψε:

επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο pc
1)www.etuners.gr
2)αριστερα εχει διαφορα λινκς το ενα λεει forum
3)ψαχνεις τις μαρκες αυτοκινητων cintroen-peugeot PSA group
4)εκει στα τοπικ λεει εισαγωγη για 207 ελπιζω να βοη8ησα...

Δεν βρήκα κάτι... thanks anyway...
207 GT HRAKLEIO - Τετ 10 Ιούν 2009, 22:56:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μάκη φίλε μου αν πας σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, θα το βρείς πολύ εύκολα..Για να σε διευκολύνω η εισαγωγή που έχει στο forum των παιδιών(etuners) ειναι ακριβώς η ίδια η δική μου, απλά με άλλη χοάνη..
στο βήμα 4 , γιανα βρείς την εισαγωγή λέει συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά
207 1.6T - DIY air intake
το λίνκ είναι:
http://www.carsinspections.com/forum/viewtopic.php?t=199
makis106 - Τετ 10 Ιούν 2009, 23:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ Βασίλη! Το φανταζόμουν ότι είναι έτσι, είναι αυτή που έχει βάλει ο Jim207GT αν θυμάμαι καλά.
Και για τον Άκη που με παρέπεμψε, αυτό είναι το πιο ακρινό σημείο που μπορεί να πάει η χοάνη. Πίσω απ' το φανάρι δεν πάει με τίποτα.
akis1987 - Πεμ 11 Ιούν 2009, 02:26:14
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Ευχαριστώ Βασίλη! Το φανταζόμουν ότι είναι έτσι, είναι αυτή που έχει βάλει ο Jim207GT αν θυμάμαι καλά.
Και για τον Άκη που με παρέπεμψε, αυτό είναι το πιο ακρινό σημείο που μπορεί να πάει η χοάνη. Πίσω απ' το φανάρι δεν πάει με τίποτα.

τπτ φιλε 8α σε ειχα βοη8ησει νωριτερα αν ηξερα πως να ποσταρω το λινκ καλα φτιαξιματα!!!
sotos 207Gt - Πεμ 11 Ιούν 2009, 09:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
παντως οι σωληνες ειναι ολα τα λεφτα.
Δεν ξερω το πως και το γιατι αλλα ειχα αυτη την ιδεα κατα νου να την φτιαξω με δικους μου ανοξειδωτους.
Παντως αν η τιμη ειναι αυτη που ριξατα να πα να......... Crying or Very sad
akis23 - Πεμ 11 Ιούν 2009, 09:51:24
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Δεν ξερω το πως και το γιατι αλλα ειχα αυτη την ιδεα κατα νου να την φτιαξω με δικους μου ανοξειδωτους.

Απλα μια εκτιμηση εκανα βασισμενη σε αντιστοιχα προιοντα της forge. Παντως θα ειναι δυο τα κιτ, ενα οι σωληνες και το αλλο η εισαγωγη μαζι με το φιλτρο.
makis106 - Πεμ 11 Ιούν 2009, 11:29:32
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Απλα μια εκτιμηση εκανα βασισμενη σε αντιστοιχα προιοντα της forge. Παντως θα ειναι δυο τα κιτ, ενα οι σωληνες και το αλλο η εισαγωγη μαζι με το φιλτρο.

Λέτε να περιμένω λίγο πριν βάλω βαρελάκι Question Question Rolling eyes
akis23 - Πεμ 11 Ιούν 2009, 11:50:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μακη στο site της Forge το αναφερει ως φιλτρο.Σε δυο βδομαδες που θα βγουν τα κιτ θα λυθουν οι αποριες μας.
makis106 - Πεμ 11 Ιούν 2009, 12:21:38
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Μακη στο site της Forge το αναφερει ως φιλτρο.Σε δυο βδομαδες που θα βγουν τα κιτ θα λυθουν οι αποριες μας.

Αξίζει τότε να περιμένουμε για ένα κιτάκι (ελπίζω) της προκοπής...
207 GT HRAKLEIO - Πεμ 11 Ιούν 2009, 19:59:44
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
akis23 έγραψε:

Αξίζει τότε να περιμένουμε για ένα κιτάκι (ελπίζω) της προκοπής...

Κάνε λιγάκι υπομονή φίλε μου Μάκη και βλέπεις..
Διαφορετικά αν η Forge δεν είναι κάτι αξιόλογο , προχώρα τη λύση με το βαρελάκι..(προσωπική μου γνώμη).. Wink
akis1987 - Παρ 12 Ιούν 2009, 16:32:01
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια οταν μα8ετε τιμη ποσταρετε κατι γιατι το φιλτρο ειδικα φαινεται πολυ ενδιαφερον...
sfakattakrc - Παρ 12 Ιούν 2009, 16:50:52
Θέμα δημοσίευσης:
απιστευτο ... Laughing
salex - Παρ 12 Ιούν 2009, 17:15:49
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, μερικές διευκρινίσεις:

1) Η φωτογραφία του μηχανοστασίου είναι του Craig, ενός εκ των μελών του 207oc.com από την Αγγλία. Craig's GTI λέγεται το topic.
Ο Craig πήγε ολόκληρο το αυτοκίνητό του στην Forge προκειμένου να του φτιάξουν εισαγωγή και σωληνώσεις για ένα κιτ μεγαλύτερης τουρμπίνας που έβαλε.

2) Η τουρμπίνα που βλέπετε στη φωτογραφία ΔΕΝ είναι εργοστασιακή. Εξού και το πρόβλημα του Craig, δεν ταιριάζουν οι γνωστές εισαγωγές για 207 που υπάρχουν / έχουμε φτιάξει μέχρι σήμερα. Γιατί η τουρμπίνα είναι πολύ διαφορετική έτσι όπως την έχουν τροποποιήσει!

3) Η εισαγωγή αέρα περνάει με σωλήνα μπροστά από τη μπαταρία και χάνεται μπροστά από το θόλο. Με βάση την εμπειρία όλων μας με το χώρο ανάμεσα στο φανάρι και τον θόλο, τα καλώδια και ό,τι άλλο υπάρχει εκεί, αμφιβάλλω αν είναι κάτι μεγαλύτερο από 60άρα η σωλήνα σε διάμετρο.
Προσωπικά, δεν παίρνω όρκο ούτε για τη φιλτροχοάνη, που δεν έχει δει κανείς.

4) Η σκάστρα που βλέπετε πάνω στην τουρμπίνα είναι η γνωστή μας από τα Audi/VW/Skoda/Seat 2.0TFSI της Forge.

5) Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από τη Forge, πέραν του blog της, γιατί το αυτοκίνητο δεν έχει ρυθμιστεί ακόμα.

Θα μπορούσα να γράψω ένα σωρό πράγματα ακόμα περί της ιστορίας γιατί έχουμε μιλήσει με τον Craig, το κακό με τους Άγγλους είναι ότι βρίσκονται πολύ πίσω από πλευράς εξέλιξης στα 207 τους.
Με την εργοστασιακή τουρμπίνα ο δύσμοιρος είχε βγάλει 208 ίππους στο 1 bar και την μεγάλωσε για να δει περισσότερα! (207 GTI = 207 RC)
makis106 - Παρ 12 Ιούν 2009, 17:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως Στέλιο το όποιο κιτ βγάλει τελικά στην παραγωγή η forge θα είναι για τις μαμίσιες τουρμπίνες. Το θέμα είναι αν η λύση που θα προτείνουν για το κομμάτι απο την τουρμπίνα μέχρι το φίλτρο (το οποίο και μόνο με ενδιαφέρει) θα είναι κάτι λειτουργικό και εύκολο στην τοποθέτηση και δεν θα χρειάζεται να ξηλώσεις κανα φανάρι για να βάλεις το φίλτρο στο φτερό. και φυσικά να πωλείται ξεχωριστά απο το υπόλοιπο, όπως και να έχει μια λογική τιμή (αν και δεν το βλέπω). Εγώ πάντως θα περιμένω πριν προχωρήσω σε αλλαγή της εισαγωγής μου...

Υ.Γ. Και πες του Craig να έρθει να του περάσεις κανα πρόγραμμα και τα σχετικά μπας και δει κανα άλογο Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 12 Ιούν 2009, 17:41:39
Θέμα δημοσίευσης:
...ή αλλιώς... ότι λάμπει δεν είναι χρυσός... Laughing
207 GT HRAKLEIO - Παρ 12 Ιούν 2009, 23:50:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Υ.Γ. Και πες του Craig να έρθει να του περάσεις κανα πρόγραμμα και τα σχετικά μπας και δει κανα άλογο Laughing Laughing

Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Wink
Giannis307 - Δευ 10 Αύγ 2009, 16:04:17
Θέμα δημοσίευσης: Re: Forge σωληνες για 207 1.6Τ
akis23 έγραψε:
Shot at 2009-06-10

Η σκαστρα ειναι ανοιχτου τυπου μηχανικη για ειναι ιδεα μου???
Το λεω γιατι βλεπω μια υποπιεση απο την εισαγωγη πανω της....και κανενα καλοδιακι.... Laughing
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 27 Αύγ 2009, 03:26:03
Giannis307 έγραψε:
akis23 έγραψε:
Shot at 2009-06-10

Το λεω γιατι βλεπω μια υποπιεση απο την εισαγωγη πανω της....και κανενα καλοδιακι.... Laughing

παιδια γεια σας μια απορια με αυτες τις σωληνωσεις...και εγω τις αλλαξα αλλα δεν εβαλα forge Laughing εβαλα ενος φιλου το copy paste by forge Laughing Laughing Laughing ...τελος παντον!μου εχει βγαλει ενα οχι παλι βουητο ουτε σφυριγμα εναν παραξενο ηχο οταν ανοιγει η τουρμπινα!δεν ειναι και πολυ ενοχλητικος αλλα με ανοικτα τα παραθυρα και με ησυχια τον ακους καλα!!λετε να οφειλετε σε καποια σωληνωση λαθος...μηπως γνωριζει καποιος συγκεκριμενα να μας πει εαν φταιει η σωληνα που φευγει απο την τουρμπινα και παει στο κουλερ?το λεω ετσι γιατι η γνωμη μου ειναι πως το εργοσταστιακο πλαστικο που φευγει απο την τουρμπινα μεχρι να παει στο κολλαρο του κουλερ σαν να κανει κατι στροφες..ενω τωρα με την σωληνα ειναι μονοκομματο με το κουλερ!!!
περιμενω να δω γνωμες Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Jim207GT - Πεμ 27 Αύγ 2009, 08:45:26
Θέμα δημοσίευσης:
Tο εργοστασιακό σύστημα έχει πολλά στενέματα και πνίχτες για τον ήχο τώρα απλά εσύ τα ακούς όλα... Laughing
Άμα βάλεις και χοάνη να δείς πανηγύρη. Laughing Laughing
sotos 207Gt - Πεμ 27 Αύγ 2009, 09:32:27
Giannis307 έγραψε:
akis23 έγραψε:
Shot at 2009-06-10

ειναι η ενισχυμενη μηχανικη της forge για τα tfsi..
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 27 Αύγ 2009, 10:49:30
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
Tο εργοστασιακό σύστημα έχει πολλά στενέματα και πνίχτες για τον ήχο τώρα απλά εσύ τα ακούς όλα... Laughing
Άμα βάλεις και χοάνη να δείς πανηγύρη. Laughing Laughing

ετσι ειναι οντως jim...εχω βαλει εξατμιση και χοανη και γινετε χαλασμος μπρος πισω!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
noa180rs - Πεμ 27 Αύγ 2009, 15:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ 207 RALLYE ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΤΙΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ FORGE ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 27 Αύγ 2009, 16:05:53
Θέμα δημοσίευσης:
noa180rs έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ 207 RALLYE ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΤΙΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ FORGE ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

γεια σου φιλε μας..καταρχας γραφε με μικρα ελληνικα γιατι ειναι κανονας του φορουμ αυτο!!δευτερον οπως διαβασες πιο πανω δεν νομιζω να εχει βγει κατι ακομα στο εμποριο για να πουλιεται!!!το μηχανοστασιο αυτο ειναι απο αγγλικο αυτοκινητο απο το φορουμ του site 207oc.com στην ενοτητα graigs gti....
bagosgt - Τετ 09 Σεπ 2009, 21:12:48
Θέμα δημοσίευσης:
ετοιμαζουμε εισαγωγη,σαν αυτη που υπαρχει σε καποιο θεμα που βγαζει η forge.δλδ αντικατασταση των πλατικων σωληνωσεων με αλουμινιου κ μεταφορα φιλρτοχοανης,με αλουμινοσωληνα παλι,καπου κατω απο το φαναρι,οπως το δεινει κ η forge.οταν ετοιμαστει κ δυναμομετρηθει,θα υπαρξουν κ φωτο Wink
spyros_rallye - Τρι 10 Νοέ 2009, 19:19:31
Θέμα δημοσίευσης:
ξερουμε τι διαστασεις ειναι οι σωληνες που χρειαζομαστε?
orfanos mulopotamos - Τρι 10 Νοέ 2009, 19:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
ετοιμαζουμε εισαγωγη,σαν αυτη που υπαρχει σε καποιο θεμα που βγαζει η forge.δλδ αντικατασταση των πλατικων σωληνωσεων με αλουμινιου κ μεταφορα φιλρτοχοανης,με αλουμινοσωληνα παλι,καπου κατω απο το φαναρι,οπως το δεινει κ η forge.οταν ετοιμαστει κ δυναμομετρηθει,θα υπαρξουν κ φωτο Wink
φιλε βαγγο λες να δινει αυτο το πραγμα παραπανω αποδοση....? αν εξερεσεις το φιλτρο που θα παιρνει κρυο αερα τι να κανουν οι σωληνωσεις...?
android - Τρι 10 Νοέ 2009, 20:04:11
Θέμα δημοσίευσης:
μην κανετε την παπαρια να βαλετε χοανη αναμεσα φαναρι κ προβολακι το δοκιμασα εγω....να παρακαλατε αν το κανετε να μην βρεξει
καταναλωση μαμα gt 13.8 ρουφαει τρελα...αλλα δεν παει κ τοσο τρελα...χανει κ αποκριση
κανει κ τρελο ηχειο εκει κατω που τα ακους ολα τσαφ τσουφ γεμισματα σε 3πλασιο επιπεδο απ οτι απο την μπαταρια κ ακους κ αυτο το ψιλο σφυριγμα που λετε εσεις λες κ σφυραει κανας γιδοβοσκος στο αυτι σας μετα τις 4000
χωραει κ 70αρα σωληνα εκει παντως....
πισω απο το φαναρι ειναι το καλυτερο με φαλτσαριστη χοανη χωρις να κατεβει καθολου κατω...απο κει κ μετα μπορειτε να παρετε αερα απο μπρωστα
bagosgt - Τρι 10 Νοέ 2009, 20:59:46
Θέμα δημοσίευσης:
αν τοποθετησουμε σωληνωσεις απο αλουμινιο,τοτε θα εχουμε αρκετα χαμηλοτερες,θερμοκρασιες(αποτι με αλλες),δεν θα εχει τα γνωστα "πνιξιματα" οποτε θα εχουμε μεγαλυτερη παροχη(ακομα κ με το φιλτροκουτι πιστευω) κ το συμαντικοτερο δε θα εχουμε κανενα προβλημα με τις πιεσεις,που σε μεγαλες πιεσεις αυτα που "πονανε" κ ειναι επιφοβα να σπασουνε ειναι οι πλαστικες σωληνες της εισαγωγης.εγω εχω δει απο τις πλαστικες σωληνωσεις να "γλυφει" λιγο λαδι κ το εχω σαν αμεσο στοχο να φτιαξω με φιλο που εχει τα μηχανηματα,τις σωληνωσεις απο αλουμινιο.απλα με εχει καθυστερησει μια αγορα που εχω κανει για το R1 Embarassed
Paylos_207T - Κυρ 14 Φεβ 2010, 16:12:20
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια ξερει κανεις τιμη για αυτα τα καλουδια για τα πυραυλακια μας?
Persis9 - Δευ 15 Φεβ 2010, 12:16:12
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια αυτες τις σωληνώσεις μπορεί να φτιαχτούν και σε οποιοδήποτε αλουμινα??
η εξατμισα ακομα??
αρκει βέβαια να είναι αλουμίνιο οι σωληνώσεις!!
Alexis22 - Τρι 23 Φεβ 2010, 01:34:21
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα μου ζητησαν 250Ε για μεταλλικες σωληνωσεις δλδ αντικατασταση των 2 πλαστικων χωρις κολλαρα σιλικονης κλπ.. σας φαινεται λογικη η τιμη?ποσο κοστιζουν περιπου?αξιζει η αλλαγη τους?
akis23 - Τρι 23 Φεβ 2010, 09:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβες ειναι φιλε μου. Ο Χριστοφορος (xalkiadakhs 207gt) εχει ακρη με αρκετα καλυτερη τιμη και πολυ καλο αποτελεσμα.
Samer - Τρι 23 Φεβ 2010, 10:19:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλησα με τον υπευθηνο της Forge στην Ελλαδα την παρασκευη και ρωτησα για της σωληνες, ειπε 180 ευρω και θελουν κανα μηνα να φτασουν.
SAKIS-LEMANS - Τρι 23 Φεβ 2010, 10:39:31
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
Μιλησα με τον υπευθηνο της Forge στην Ελλαδα την παρασκευη και ρωτησα για της σωληνες, ειπε 180 ευρω και θελουν κανα μηνα να φτασουν.

μια χαρά. Σου είπε ακριβώς τι περιλαμβάνει το κιτάκι? Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει την σιλικονούχα σωλήνα που ενώνεται με την τουρμπίνα.

Επίσης ξέρει κάποιος διαμέτρους από το κιτάκι?
mez - Τρι 23 Φεβ 2010, 10:46:47
Θέμα δημοσίευσης:
Για σωλήνες ρωτήστε τον Χαλκ γιατί με παρόμοια λεφτά βάζεις αλουμινίου και με σίγουρα καλύτερα δεσίματα από της Forge.

Αν παρατηρήσετε η σωλήνα της Forge μετά την τουρμπίνα δεν έχει βάση για να κάτσει πάνω στο καπάκι του κινητήρα!!!

Για φωτογραφίες από την προαναφερόμενη δουλειά στείλτε μου π.μ.
Samer - Τρι 23 Φεβ 2010, 14:14:52
Θέμα δημοσίευσης:
Στο λινκ γραφει οτι ειναι μονο τα hardpipes (2) και connecting hose που λογικα ειναι 1 που το ενωνει πανω στην τουρμπινα.
Δεν γραφει διαστασεις
xalkiadakhs 207gt - Τρι 23 Φεβ 2010, 15:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
μην κανετε βιαστικες κινησεις οσον αφορα το θεμα απο forge,,,καντε λιιιγο υπομονη ειναι σε εξελιξη δυο παραγγελειες για τους σωληνες που συζητατε...βλεπετε τις φωτο συμφωνα με τις τιμες και αποφασιζετε...
βεβαια ο γιαννης manabis207gt ειναι ο πιο προσφατος βελτιωμενος και αυτος με σωληνα μεχρι πεταλουδα και θα τον παρακαλεσω εαν βρει χρονο να ποσταρει καποιες,,,

γιαννη που εισαι οεο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
akis23 - Τρι 23 Φεβ 2010, 16:56:19
Θέμα δημοσίευσης:
Το κιτ της Forge ειναι για το RC, oσον αφορα τη σωληνα μου ενωνει τουρμπο με κουλερ (τα GT, Rallye εχουν πιο στενη και το ξερω απο τη στιγμη που αλλαξα τουρμπινα)
Paylos_207T - Τρι 23 Φεβ 2010, 18:45:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Χριστοφορος (xalkiadakhs 207gt) εχει ακρη με αρκετα καλυτερη τιμη και πολυ καλο αποτελεσμα
χριστοφορε για πες τιμη πλζ για τις σωληνες και πως μπορω να τις παραγγειλω?
xalkiadakhs 207gt - Τρι 23 Φεβ 2010, 20:31:35
Θέμα δημοσίευσης:
σας παρακαλω να ηρεμησετε...τελος εβδομαδας θα εχουμε ετοιμα καποια αποτελεσματα και θα ανεβουν φωτογραφιες....
απο εκει και επειτα ξαναμιλαμε...μην τρελενεστε Laughing Laughing Laughing
akis23 - Τρι 23 Φεβ 2010, 20:39:25
Θέμα δημοσίευσης:
xalkiadakhs 207gt έγραψε:
σας παρακαλω να ηρεμησετε...τελος εβδομαδας θα εχουμε ετοιμα καποια αποτελεσματα και θα ανεβουν φωτογραφιες....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Manavis207Gt - Τρι 23 Φεβ 2010, 22:43:15
Θέμα δημοσίευσης:
μην κανετε βιαστικες κινησεις οσον αφορα το θεμα απο forge,,,καντε λιιιγο υπομονη ειναι σε εξελιξη δυο παραγγελειες για τους σωληνες που συζητατε...βλεπετε τις φωτο συμφωνα με τις τιμες και αποφασιζετε...
βεβαια ο γιαννης manabis207gt ειναι ο πιο προσφατος βελτιωμενος και αυτος με σωληνα μεχρι πεταλουδα και θα τον παρακαλεσω εαν βρει χρονο να ποσταρει καποιες,,,

γιαννη που εισαι οεο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Χριστοφορε ασε φιλε,εχω χαθει εντελως !!!!!
Θα ανεβασω φωτο απο τις σωληνωσεις σε κανα δυο μερες ...Ενταξει φιλε !!!!!
Εγινε .... Wink Wink
Lefter1s RC - Παρ 26 Φεβ 2010, 11:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
Επειτα απο σχετικη ερωτηση στην forgemotorsport.co.uk με ενημερωσαν οτι οι σωληνωσεις ειναι 57mm και το κολλαρο στην τουρμπινα ειναι reducing απο 57 σε 48mm

Τελος Very happy
xalkiadakhs 207gt - Παρ 26 Φεβ 2010, 15:20:20
Θέμα δημοσίευσης:

καλησπερες απο ολους....ετοιμες οι παραγγελειες για τα πραγματα που ειχαμε πει...
σας παραδιδω φωτος απο τα καλουδια
1)κομματι που ενωνει το τουρμπο σχεδιασμενο μεχρι το μαμα κολλαρο(ειτε σιλικονουχο κολλαρο) *a-tube* Wink
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261521.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261522.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261528.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261527.jpg
2)κομματι που ξεκιναει απο το μαμα κολλαρο-σιλικονουχο και τελειωνει λιγο πιο πανω απο τον *map* αισθητηρα
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261529.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261526.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261530.jpg
3)κομματι που ξεκιναει απο τον map αισθητηρα και καταληγει στην πεταλουδα....
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/IMG_0177.jpg
ειναι τα κομματια 5* και 6*
http://s86.photobucket.com/albums/k108/mezaetos/?action=view&current=swlhnas.jpg
και για να τοποθετηθουν χρειαζονται ενα 2 κολλαρα με 4 σφικτηρες...(((ενα κολλαρο+2 σφυκτηρες μεταξυ τους και ενα κολλαρο+2 σφυκτηρες στην πεταλουδα)))

τα πραγματα στεκουνε ειναι ετοιμα...και εννοω ειναι ετοιμα των παιδιων που ειχαν πει οτι θελουν """αλλα"""" εδω υπαρχει ενα αλλα
οποιος ενδιαφερεται μπορει να επικοινωνησει μαζι μου να τα παρει ειναι ετοιμα 4 σετ συνολικα τα οποια τα *2*ειναι κυριολεκτικα στον """αερα"""
δεν τα εχει πληρωσει κανενας-δεν τα εχει κλεισει κανενας...δεν τα βαζω στις αγγελιες διοτι καποιοι ενδιαφερομενοι και οχι περαστικοι περιμενουν απαντησεις απο αυτο το τοπικ!!!!
Paylos_207T - Παρ 26 Φεβ 2010, 15:36:22
Θέμα δημοσίευσης:
χριστοφορε ενδιαφερομαι εγω πες μου το τηλ σου να επικοινωνισουμε
για τα χρηματα και την πληρωμη
noa180rs - Παρ 26 Φεβ 2010, 15:39:54
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου ενδιαφερομαι εγω πολυ σοβαρα πωσ θα γινει να εποικινονισουμε να μου πεις τιμουλες και τα σχετικα
Jim_207GT - Παρ 26 Φεβ 2010, 18:15:05
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε μου ενδιαφερομαι και εγω αν θελεις στειλε μου πμ το κιν σου να κανονισουμε!
Persis9 - Σαβ 27 Φεβ 2010, 11:01:52
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου ενδιαφερομαι και εγω πολυ σοβαρα
αν δεν τα προλαβει αλλος
στειλε μου πμ για να επικοινωνησουμε
xalkiadakhs 207gt - Κυρ 28 Φεβ 2010, 20:12:56
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερες..λοιπον παιδες ας επανερθουμε στο θεμα μας...κατα αρχας να εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι!δεν ειμαι μηχανικος ουτε εξατμισας και ουδεποτε ειχα σχεση με αυτες τις δουλειες απλα ειμαι και εγω οπως πολλοι αλλωστε ενας ""πελατης"" τους οπως ολοι σας...ολα ξεκινησαν οταν ο φιλος akis23 μας παραγγειλε σωληνες,και λεω ""μας"" γιατι το παιδι που τα φτιαχνει ειναι κολλητος και τιποτα αλλο,,στην συνεχεια παραγγειλε και ο λευτερακος και το αποτελεσμα ειναι να φτιαξει ο δικος μου 2 σετ για τα παιδια αυτα και 2 καβατζα,για τον λογω τον οποιο δεν μπορει να καθεται καθε μερα για προσωπικους του καθαρα λογους....

εχουμε και λεμε παιδια..τα 4 αυτα σετ πηγαινουν
1)lefterisrc
2)saikone
3)sammer
4)akis23*** αλλα λογω αλλαγης setup παει στον baggosgt!! Laughing

οι υπολοιποι ενδιαφερομενοι μπορουν να παρουν το σετ αλλα οχι τωρα,επειτα απο συννενοηση η οποια θα γινει μεταξυ σας με το παιδι που τα φτιαχνει απευθειας γιατι δεν θελω να βρεθω εκτεθειμενως σε καμια περιπτωση-για κανενα λογο!!το μονο που θελω ειναι αυτοι οι οποιοι θα τις βαλουν να γραφουν εδω στο τοπικ τα σχολια τους απο τις εντυπωσεις τους!!

Υ.Γσυγνωμη για το μεγαλο τοπικ Wink Wink Wink
Persis9 - Δευ 01 Μάρ 2010, 09:57:49
Θέμα δημοσίευσης:
Χριστόφορε καλημέρα

Αν μπορείς στείλε μου πληροφορίες για το παιδί που έφτιαξε τις σωληνώσεις
για να συνενοηθώ να πάρω και εγώ

Σε ευχαριστώ
Lefter1s RC - Δευ 01 Μάρ 2010, 14:14:13
Θέμα δημοσίευσης:
Χριστοφορε μηπως ξερεις να μας πεις και τι κολλαρα θα χρειαστουμε για να τα παρουμε κ αυτα?
saikoe_39 - Δευ 01 Μάρ 2010, 14:20:41
Θέμα δημοσίευσης:
Lefter1s RC έγραψε:
Χριστοφορε μηπως ξερεις να μας πεις και τι κολλαρα θα χρειαστουμε για να τα παρουμε κ αυτα?

λογικα θα κανουν και τα μαμα....[/list]
salex - Δευ 01 Μάρ 2010, 14:50:02
Θέμα δημοσίευσης:
Τί σόι φίλος θα είναι ο Χριστόφορος αν δεν μας πει για τα κολαράκια
που χρειάζονται!

(Σταύρο σε πρόλαβα!)
xalkiadakhs 207gt - Τρι 02 Μάρ 2010, 16:48:37
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον και ερχομαι και εγω παλι και λεω....
τρεχατε πανω πανω πανω στην σελιδα αυτη και θα δειτε οτι λεει...
207-FORGE ΣΩΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 1.6Τ
ειπαμε τελος αυτα εδω...και πιστευω να συμφωνειτε ρε παιδια ολοι σας....
απο αυριο που θα παραλαβουν τα παιδια σωληνες αλλα οχι forge,ξεκιναμε τα σχολια για την βελτιωση με σωληνες,τιποτα αλλο παιδια!υπαρχουν τοσα τοπικ,δεν το λεω με την κακια εννοια αλλα φτανει....

salex έγραψε:
Τί σόι φίλος θα είναι ο Χριστόφορος αν δεν μας πει για τα κολαράκια
που χρειάζονται!
(Σταύρο σε πρόλαβα!)

και παροοοολα αυτα να απαντησω και στην ειρωνεια....
το μαμα κολλαρο ειναι οκ για το a-tube...
εαν σιλλικονουχο 60mm χρειαζεσται για να ενωσετε την σωληνα του map με της πεταλουδας,και ενα με 70mm για να ενωσετε το κομματι της πεταλουδας επανω στην πεταδουδα,και τα δυο γυρω στους 7 ποντους!!!!!
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 04 Μάρ 2010, 20:21:17
Θέμα δημοσίευσης:
ελατε παιδια...ακομα να πιασετε τα κατσαβιδακια με τα κολλαρακια και τα σωληνακια.....για να δουμε spoolαρουνε τα τουρμπινακια σας... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
που ειναι οι σωληνωμενοι οεο!!!!

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Paylos_207T - Πεμ 04 Μάρ 2010, 20:57:56
Θέμα δημοσίευσης:
δεν τα πηραμε εμεισ να τα βαζαμε κιολασ τι να κανουμε
Lefter1s RC - Σαβ 06 Μάρ 2010, 16:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια τα βαλατε τα πραγματα απο χαλκιαδακη??
Σε μενα το A-Tube ειναι λαθος.... Crying or Very sad
saikoe_39 - Σαβ 06 Μάρ 2010, 16:15:39
Θέμα δημοσίευσης:
Λαθος..???(τι σου κανει)

εμενα εκατσε μια χαρα..!!!!

Εγω εβαλα μονο το a tube...τα αλλα πιο μετα που θα εχω αρκετο χρονο..!!!

Καλη δουλεια ειναι παντως..!!!!!!
Lefter1s RC - Σαβ 06 Μάρ 2010, 16:27:29
Θέμα δημοσίευσης:
Το A-tube δε ταιριαζει καθολου στο RC μου.
Αν υπαρχει καποιος αλλος με RC που μπορει να με διαψευσει... Rolling eyes Rolling eyes
giannis27 - Σαβ 06 Μάρ 2010, 16:44:20
Θέμα δημοσίευσης:
ο σωλήνας που φεύγει μετά το τούρμπο είναι διαφορετικός στο RC ,ίσως για αυτό δεν ταιριάζει ,αν μπορείς βγάλε τα μια φώτο δίπλα δίπλα.
saikoe_39 - Σαβ 06 Μάρ 2010, 16:48:36
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
ο σωλήνας που φεύγει μετά το τούρμπο είναι διαφορετικός στο RC ,ίσως για αυτό δεν ταιριάζει ,αν μπορείς βγάλε τα μια φώτο δίπλα δίπλα.

ναι ειναι πιο μεγαλος..!!!!

αλλα σχεδιαστηκα εχουν ιδια πατηματα..!!!!
SAKIS-LEMANS - Σαβ 06 Μάρ 2010, 17:53:19
Θέμα δημοσίευσης:
saikoe_39 έγραψε:
giannis27 έγραψε:

ναι ειναι πιο μεγαλος..!!!!

αλλα σχεδιαστηκα εχουν ιδια πατηματα..!!!!

ναι είναι πιο μεγάλος, και ο άκης όταν έβαλε τουρμπίνα του rc στο rally του είχε πρόβλημα με την μαμα σιλικονούχα σωλήνα του rally

.
106 T16 - Σαβ 06 Μάρ 2010, 18:04:06
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά η σωλήνα με τον αισθητήρα πίεσης είναι λίγο πιο μακριά κ η σωλήνα που φεύγει από το τούρμπο έχει λίγο λάθος κλίση με αποτέλεσμα να μην κάθεται σωστά.
fynos - Σαβ 06 Μάρ 2010, 18:12:29
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό αντιμετωπίσαμε και με του mez τις σωλήνες . . . δυστυχώς ότι δεν φτιάχνεται πάνω στο αυτοκίνητο δεν έχει σωστή εφαρμογή!
Θέλει επιπλέον δουλεία για να τα φέρεις εκεί που θες !
mez - Σαβ 06 Μάρ 2010, 20:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Αυτό αντιμετωπίσαμε και με του mez τις σωλήνες . . . δυστυχώς ότι δεν φτιάχνεται πάνω στο αυτοκίνητο δεν έχει σωστή εφαρμογή!

Θυμάσαι ρε John, θα'ταν δε θα'ταν Απρίλης του '67!!!!!! Laughing Laughing Laughing

Πέραν της πλάκας είχαμε φάει πάρα πολύ ώρα (και ένα δάκτυλο)!!!
Lefter1s RC - Σαβ 06 Μάρ 2010, 22:53:11
Θέμα δημοσίευσης:
+1 στον βαγγελη κ επισης +1 στον φυνο
= +2 συνολο Laughing
xalkiadakhs 207gt - Κυρ 07 Μάρ 2010, 04:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
Lefter1s RC έγραψε:
Ρε παιδια τα βαλατε τα πραγματα απο χαλκιαδακη??
Σε μενα το A-Tube ειναι λαθος.... Crying or Very sad

Lefter1s RC έγραψε:
Το A-tube δε ταιριαζει καθολου στο RC μου.
Αν υπαρχει καποιος αλλος με RC που μπορει να με διαψευσει... Rolling eyes Rolling eyes

κατα αρχας...για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...εχεις rc φιλε λευτερη και οταν πηγες στον μαστορα σου να τα βαλεις και με πηρες τηλ και μου λες οτι """δεν κανουν""" μου φανηκε πολυ παραξενο...γιατι εχω δει και rc και gt και μας φαινοντουσαν τα ιδια...οπως και να εχει
αμεσως σου ειπα στειλε τα οοοολα πισω με δικα μας εξοδα χωρις να χρεωθεις κατι και το μονο που θα εκανες λιγακι υπομονη τιποτα αλλο εαν ηθελες σωστα μετρα απο τη αρχη η να σου διναμε οοολα τα λεφτα πισω..(λαθος μετρα για σενα και τον μαστορα σου)... και σου τονισα οτι θα κανω τον κοπο να βρω εγω ενα rc να δω τι παιζετε με αυτο το σκατο atube σου..ωραια?ξαφνικα βγαινεις παραπονεμενος και βγαινεις και λες οτι σου ρθει....

saikoe_39 έγραψε:

εμενα εκατσε μια χαρα..!!!!
Εγω εβαλα μονο το a tube...!!!!!!

οπως εχει κατσει και σε αλλους απο αποσταση πολλων μετρων.........

106 T16 έγραψε:
Παιδιά η σωλήνα με τον αισθητήρα πίεσης είναι λίγο πιο μακριά κ η σωλήνα που φεύγει από το τούρμπο έχει λίγο λάθος κλίση με αποτέλεσμα να μην κάθεται σωστά.

yes μαστορα....ειπαμε yes

fynos έγραψε:

περα απο τη θεση του αισθητηρα την οποια την εβαλε λαθος και μαλ***α του δικου μου ναι οντως που εκει χρειαστηκαν τα μαγικα σου δεν θυμαμαι κατι αλλο λαθος...αλλα οπως και να εχει εχεις δικιο...δεν τα παραγγελνεις απο βιομηχανια αλλα απο χερια ανθρωπου....
SAKIS-LEMANS - Κυρ 07 Μάρ 2010, 06:03:46
Θέμα δημοσίευσης:
Κύριοι a-tube του rc με του rally τα μαμα είναι διαφορετικά και με διαφορετικό κωδικό!

το στόμιο επίσης του atube του rc είναι πιο μεγάλο (48mm περίπου) από την πλευρά της τουρμπίνας!

Έγγραψα με κόκκινο μπας και το προσέξει κανένας! Επίσης προσοχή γιατί τα forge είναι μόνο για gti (rc) 207
Lefter1s RC - Κυρ 07 Μάρ 2010, 09:33:22
Θέμα δημοσίευσης:
Χριστοφορε μην ανησυχεις εχω μιλησει με τον μανθο και δευτερα θα στειλω πισω το A-tube. Αν μπορεις διευκολυνε τον στο να βρει ενα γνησιο RC για να φτιαξει το καινουριο A-tube.
Καλημερα σε ολους!
mez - Κυρ 07 Μάρ 2010, 11:49:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία για να πούμε δύο τρία πραγματάκια σοβαρά:
1ον η δουλειά του Μάνθου είναι απλά υπεράνω κριτικής
2ον η δυσκολία για να μπούνε ήταν καθαρά θέμα ότι το i/c του δικό μου με του Χαλκ ήταν σε λίγο διαφορετική θέση (τα μέτρα ο Μάνθος τα πήρε πάνω στο αμάξι του Χαλκ) και ότι ο Μάνθος μου τα είχε στείλει εις γνώση μου χωρίς τρύπες στις βάσεις (πάλι καλά)
3ον πάνω στο αμάξι δουλέψαμε τρία άτομα: εγώ, ο φύνος και ο μπαμπάς mez και μας πήρε αρκετή ώρα το όλο μοντάρισμα γιατί οι δικές μου σωλήνες είναι από τουρμπίνα μέχρι πολλαπλή εισαγωγής και όχι κομμάτια όπως των παιδιών, οπότε αυτόματα καταλαβαίνειο κάποιος ότι με λιγότερα κομμάτια μπορείς να πάρεις και λιγότερα μπόσικα (ή διορθώσεις) με τα κολάρα
4ον από την στιγμή που μπήκαν οι σωλήνες δεν έχουν κάνει κιχ, και έχω και σαν μπόνους καλές θερμοκρασίες (εγώ ζήτησα αλουμινίου από τον Μάνθο)
5ον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι σωλήνες στο παιδί με του ρουσου ήταν μία χαρά, απλά δεν είναι plug-and-play
akis23 - Κυρ 07 Μάρ 2010, 13:45:56
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια δειτε το servicebox πριν βγαλετε συμπερασματα. Μονο ο A-tube και το κολαρο που το ενωνει με το τουρμπο ειναι διαφορετικα στα RC - GT/Rallye. Ολα τα αλλα ειναι τα ιδια ακριβως.
xalkiadakhs 207gt - Κυρ 07 Μάρ 2010, 16:55:08
Θέμα δημοσίευσης:
Lefter1s RC έγραψε:
Χριστοφορε μην ανησυχεις εχω μιλησει με τον μανθο και δευτερα θα στειλω πισω το A-tube. Αν μπορεις διευκολυνε τον στο να βρει ενα γνησιο RC για να φτιαξει το καινουριο A-tube.
Καλημερα σε ολους!

πολυ ωραια,μια χαρα!και οταν τελειωσουν ολα τα πραγματα τοτε να μιλας για αποτελεσματα-απλα πρεπει να κανεις υπομονη (rc βρηκα οποτε στειλτο πισω και σε 3 μερες θα εχεις το δικο σου)

mez έγραψε:
και ότι ο Μάνθος μου τα είχε στείλει εις γνώση μου χωρίς τρύπες στις βάσεις (πάλι καλά)

πολυ βασικο αυτο επειδη μου ειχε πει οτι σηκωνεται λιγο ψηλα ο λευτερης.... Wink

mez έγραψε:
Ωραία για να πούμε δύο τρία πραγματάκια σοβαρά:
1ον η δουλειά του Μάνθου είναι απλά υπεράνω κριτικής
2ον η δυσκολία για να μπούνε ήταν καθαρά θέμα ότι το i/c του δικό μου με του Χαλκ ήταν σε λίγο διαφορετική θέση (τα μέτρα ο Μάνθος τα πήρε πάνω στο αμάξι του Χαλκ) και ότι ο Μάνθος μου τα είχε στείλει εις γνώση μου χωρίς τρύπες στις βάσεις (πάλι καλά)
3ον πάνω στο αμάξι δουλέψαμε τρία άτομα: εγώ, ο φύνος και ο μπαμπάς mez και μας πήρε αρκετή ώρα το όλο μοντάρισμα γιατί οι δικές μου σωλήνες είναι από τουρμπίνα μέχρι πολλαπλή εισαγωγής και όχι κομμάτια όπως των παιδιών, οπότε αυτόματα καταλαβαίνειο κάποιος ότι με λιγότερα κομμάτια μπορείς να πάρεις και λιγότερα μπόσικα (ή διορθώσεις) με τα κολάρα
4ον από την στιγμή που μπήκαν οι σωλήνες δεν έχουν κάνει κιχ, και έχω και σαν μπόνους καλές θερμοκρασίες (εγώ ζήτησα αλουμινίου από τον Μάνθο)
5ον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι σωλήνες στο παιδί με του ρουσου ήταν μία χαρά, απλά δεν είναι plug-and-play

τελος παντον οπως τον ισιδωρο ειναι και αλλοι και απορω γιατι δεν γραφουνε κατι η να δειξουν καμια φωτογραφια...οπως και να εχει ολα καλα!!!
salex - Κυρ 07 Μάρ 2010, 22:11:38
Θέμα δημοσίευσης:
Να προτείνω να ανοίξουμε ένα διαφορετικό topic που να έχει τίτλο

207 - Σωλήνες για 207 1.6Τ από Χαλκ

Νομίζω ότι θα βόηθαγε την κατάσταση, με τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Χριστόφορος στην πρώτη σελίδα για να μπορούν όλοι να συνενοηθούν μεταξύ τους.
xalkiadakhs 207gt - Δευ 08 Μάρ 2010, 16:49:21
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Να προτείνω να ανοίξουμε ένα διαφορετικό topic που να έχει τίτλο

207 - Σωλήνες για 207 1.6Τ από Χαλκ

Νομίζω ότι θα βόηθαγε την κατάσταση, με τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Χριστόφορος στην πρώτη σελίδα για να μπορούν όλοι να συνενοηθούν μεταξύ τους.

ντεν φτιακνω τσοληνες καρντια μου.....
οκ?
εγω freddo cappuccino-freddo espresso και φραπε-ελληνικο σερβιρω....
α και τσοκολατα.....και κερναω και τσαγακια ζεστα και κρυα στους φιλους Wink Wink Wink Wink
xalkiadakhs 207gt - Δευ 08 Μάρ 2010, 16:57:05
Θέμα δημοσίευσης:
παρακατω ειναι δυο φωτογραφιες απο to atube του φιλου βασιλη που το βαλαμε πανω στο αμαξι για να δουμε τι δεν ειναι σωστα πια...
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiadakhs%20intercooler%20207%20gt/P3081541.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiadakhs%20intercooler%20207%20gt/P3081542.jpg

τελικα ειναι οοοολα σωστα...το μονο θεμα ειναι οτι εμεις δεν ειχαμε κανει """σταμπο""" πανω σε rc
για αυτο και η παρεξηγηση με τον leyteris rc η οποια λυνετε συντομα...

και μια ερωτηση για τους {rallye-gt που εχουν βαλει turbo απο rc} για να καταλαβω..οοοταν ειχατε αλλαξει το turbo το atube εκατσε σωστα το μαμα σας η το αλλαξατε αυτο και ξεχασατε να μας το πειτε Wink Wink
saikoe_39 - Δευ 08 Μάρ 2010, 17:11:49
Θέμα δημοσίευσης:
οχι δεν εχει θεμα το a tube...το μαμα του ραλλυε....παει μια χαρα με τον τουρμπο του Rc...δεν αλλαζεις τπτ....

οπως και ολα ειναι οκ και το atube απο τον μανθο..???αν δεν κανω λαθος.?

οριστε απο το δικο μου.......(στην φωτο..το a tube ειναι οκ...απλα εχω βαλει λιγο στραβα την σωληνα που παει στο κουλερ...και για αυτο και το κωλαρο παταει στραβα πανω στο atube...

http://i172.photobucket.com/albums/w8/saikoe39/DSC01296.jpg
SAKIS-LEMANS - Τρι 09 Μάρ 2010, 14:53:22
Θέμα δημοσίευσης:
saikoe_39 έγραψε:
οχι δεν εχει θεμα το a tube...το μαμα του ραλλυε....παει μια χαρα με τον τουρμπο του Rc...δεν αλλαζεις τπτ....

οπως και ολα ειναι οκ και το atube απο τον μανθο..???αν δεν κανω λαθος.?

οριστε απο το δικο μου.......(στην φωτο..το a tube ειναι οκ...απλα εχω βαλει λιγο στραβα την σωληνα που παει στο κουλερ...και για αυτο και το κωλαρο παταει στραβα πανω στο atube...

http://i172.photobucket.com/albums/w8/saikoe39/DSC01296.jpg

για να επαναλάβω το post μου στην προηγούμενη σελίδα

Κύριοι a-tube του rc με του rally τα μαμα είναι διαφορετικά και με διαφορετικό κωδικό!

το στόμιο επίσης του atube του rc είναι πιο μεγάλο (48mm περίπου) από την πλευρά της τουρμπίνας!

Έγγραψα με κόκκινο μπας και το προσέξει κανένας! Επίσης προσοχή γιατί τα forge είναι μόνο για gti (rc) 207

Τώρα με την πατέντα πιο πάνω στις εικόνες του xalkiadakhs οκ...αλλά και με την σιλικονούχα σωλήνα του saikoe_39 οκ...

SAKIS-LEMANS - Τρι 09 Μάρ 2010, 14:56:45
Θέμα δημοσίευσης:
παρακατω ειναι δυο φωτογραφιες απο to atube του φιλου βασιλη που το βαλαμε πανω στο αμαξι για να δουμε τι δεν ειναι σωστα πια...
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiadakhs%20intercooler%20207%20gt/P3081541.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiadakhs%20intercooler%20207%20gt/P3081542.jpg

τελικα ειναι οοοολα σωστα...το μονο θεμα ειναι οτι εμεις δεν ειχαμε κανει """σταμπο""" πανω σε rc
για αυτο και η παρεξηγηση με τον leyteris rc η οποια λυνετε συντομα...

και μια ερωτηση για τους {rallye-gt που εχουν βαλει turbo απο rc} για να καταλαβω..οοοταν ειχατε αλλαξει το turbo το atube εκατσε σωστα το μαμα σας η το αλλαξατε αυτο και ξεχασατε να μας το πειτε Wink Wink

Το κολάρο τους δεν ταιριάζει οπότε και με τα χίλια ζόρια, πχ Akis23 το βάλανε, αλλά παραμορφώνει και είναι και επικίνδυνο να κοπεί....εκεί λοιπόν για τους ραλλάκιδες που βάζουν τουρμπίνα rc θέλει σιλικονούχα σωλήνα για το μέγεθος της τουρμπίνας και του A-tube του RC
saikoe_39 - Τρι 09 Μάρ 2010, 15:16:18
Θέμα δημοσίευσης:
Mα και εγω το μαμα κολαρο εχω βαλει...!!!και δεν εχει κανενα θεμα ακομα..απλα θελει λιγο δυναμη για να μπει..!!!!!
σιγουρα για να ειναι οκ..θελει λιγο πιο μεγαλο....αλλα και ετσι δεν εχει θεμα..!!!!
akis23 - Τρι 09 Μάρ 2010, 15:16:42
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν φωναζα και ελεγα πως η Κ03s εχει μεγαλυτερη εισαγωγη ειχα δικιο τελικα. 7mm διαφερουν.
SAKIS-LEMANS - Τρι 09 Μάρ 2010, 15:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
saikoe_39 έγραψε:
Mα και εγω το μαμα κολαρο εχω βαλει...!!!και δεν εχει κανενα θεμα ακομα..απλα θελει λιγο δυναμη για να μπει..!!!!!
σιγουρα για να ειναι οκ..θελει λιγο πιο μεγαλο....αλλα και ετσι δεν εχει θεμα..!!!!

έχεις βάλει τουρμπίνα rc?
saikoe_39 - Τρι 09 Μάρ 2010, 16:11:37
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
saikoe_39 έγραψε:

yeap
SAKIS-LEMANS - Τρι 09 Μάρ 2010, 16:39:35
Θέμα δημοσίευσης:
saikoe_39 έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
saikoe_39 έγραψε:

yeap

τότε έχεις το κολάρο του rc.

αλλιώς από την μεριά της τουρμπίνας θα έπρεπε να είχε ξεχειλώσει (μεγαλώσει παραπάνω από το κανονικό του, λόγω μεγαλύτερης εισαγωγής τουρμπίνας)
Άκη ανέβασε φωτό πως γίνεται το μαμα κολάρο του rally με την μαμα τουρμπίνα του rc.
saikoe_39 - Τρι 09 Μάρ 2010, 16:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
απο ραλλυε εχω.. Embarassed
xalkiadakhs 207gt - Τρι 09 Μάρ 2010, 19:12:02
Θέμα δημοσίευσης:
guys το ιδιο πραγμα λεμε ολοι αλλα με διαφορετικα λογια...
λοιπον για να σας πω τι καταλαβα εγω επειτα με μια πρωτη επαφη που ειχα σημερα με atube του rc...ναι οντως οπως λετε ολοι ειναι πιο μεγαλο και τελειως διαφορετικο του rc...και στην διαμετρο αλλα και στην καμπυλη του..ολοι εσεις που εχετε αλαξει τουρμπινα επρεπε να εχετε αλλαξει και το κολλαρο...διοτι το μαμα μας και εννοω """μας""" του rallye-gt πεφτει λιγακι μικρο,μπαινει ναι μεν αλλα ζορικα η αληθεια ειναι!!

akis23 έγραψε:
Οταν φωναζα και ελεγα πως η Κ03s εχει μεγαλυτερη εισαγωγη ειχα δικιο τελικα. 7mm διαφερουν.

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

saikoe_39 έγραψε:
απο ραλλυε εχω.. Embarassed

αρα οταν αλλαξες την τουρμπινα δεν αλλαξες και το κολλαρο,κρατησες το μαμα,μπηκε ζορικα ναι μεν αλλα ολα καλα Wink
akis23 - Τετ 10 Μάρ 2010, 10:25:02
Θέμα δημοσίευσης:

m@kis - Τετ 10 Μάρ 2010, 13:25:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδιαφέρομαι για τέτοια κολάρα (όλα) μαζί με το μεγάλο που φοράς.. μπορώ να έχω κάποιο link (εξωτερικό) ή που τα προμηθεύτηκες, αν τα πήρες από κάποιο μαγαζί εδώ?

Επειδή φοράω ελεύθερο φίλτρο στο φιλτροκούτι θα ήθελα να μάθω αν αλλάζει το κολάρο ολόκληρο από το φιλτροκούτι στην τουρμπίνα και αν υπάρχει σωληνάκι αναθυμιάσεων καθώς και θέση για τον αισθητήρα που έχει το μαμά..

Ευχαριστώ!
Lefter1s RC - Τετ 10 Μάρ 2010, 14:12:06
Θέμα δημοσίευσης:
Samco ειναι ολα μαμα μενουν.
Persis9 - Τετ 17 Μάρ 2010, 20:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά καλησπέρα!!
Κατάφερα και εγώ μετά από καμια βδομάδα να βάλω τις σωλήνς απο τον Χριστόφορο!!
Χριστόφορε ενα μπράβο και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σου!!!
φωτό πως ανεβάζω??
Persis9 - Τετ 17 Μάρ 2010, 20:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια ορίστε και οι φωτό
http://s1034.photobucket.com/albums/a426/persis9/?action=view&current=P100317_182005.jpg
http://s1034.photobucket.com/albums/a426/persis9/?action=view&current=P100317_181931.jpg
http://s1034.photobucket.com/albums/a426/persis9/?action=view&current=P100317_182042.jpg

Χριστόφορε ωραίο το αποτέλεσμα!!
Τις άλλες δεν κατάφερα να τις βάλω!!
δεν κατάφερα να ξεβιδώσω μια αναθεματισμένη βίδα!!που θα πάει
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 18 Μάρ 2010, 02:20:04
Θέμα δημοσίευσης:
ωραιος ο περικλης...μιας και εβαλες το κομματι αυτο,για πες μας..ειδες-ακουσες καμια διαφορα στον ηχο της τουρμπινας σου?βλεπω οτι εισαι μαμα τελειως απο φιλτρο αερος ομως Wink αλλα για πες για πες...... Wink
Persis9 - Πεμ 18 Μάρ 2010, 16:46:30
Θέμα δημοσίευσης:
απο φίλτρο αέρος έχω μέσα στο φιλτροκούτι φίλτρο K&N
αλλά όσο αναφορά για θόρυβο στην τουρμπίνα, χθες το βράδυ μετά από βόλτα, δν μπορώ να πώ ότι ακούγετε πολύ αλλά μια μικρή διαφορά την έχει!!
ένα ελαφρό σφύριγμα, για να ακουστεί πρέπει να έχει silence!!
προσεχώς που θα αλλάξω και το i/c θα αλλάξω και το άλλο κομμάτι!!
πάντως έκατσε μια χαρά, δεν είχα κανένα πρόβλημα!!
vaggelisgr - Πεμ 18 Μάρ 2010, 19:27:42
Θέμα δημοσίευσης:
όπως ανέφερα και σε άλλη ενότητα, πριν λίγο μπήκαν και στο δικό μου rallye οι σωλήνες - copies της forge. χειροποίητοι, ανοξείδωτοι και μια ομορφιά σε συνδυασμό με το κολλάρα κτλ..και από φράγκα ικανοποιητικά κατ' εμε. πολύ όμορφη δουλειά, χρήσιμη για τους προγραμματισμένους και αλογατάρηδες, και σαν θέαμα όταν ανοίγεις το καπό.. απλά τέλειο.. τις καλησπέρες μου σε όλους..
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 18 Μάρ 2010, 19:52:34
Θέμα δημοσίευσης:
vaggelisgr έγραψε:
έκατσε τέλεια με τους σωστούς αποστάτες,
πακέτο έγιναν ανοξείδωτοι και οι δυο γνωστοί και μη εξαιρετέοι σωλήνες..

ωραιος,καλοφορετα οοολα..
για δειξε μας ομως και φωτος μην ντρεπεσαι,και εξηγησε μας λιγακι κατι..
αγορασες ολο το κιτ της forge η εκανες καποια ""κοπια"" ας το πουμε?μας μπερδεψες λιγακι για αυτο... Wink Wink Wink Wink
vaggelisgr - Πεμ 18 Μάρ 2010, 19:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστώ χριστόφορε, κόπια όπως όλοι μας νομίζω.. φώτο αν μάθω και το πετύχω θα ανεβάσω, έχω τραβήξει από το κινητό μου αρκετές..
vaggelisgr - Πεμ 18 Μάρ 2010, 20:13:46
Θέμα δημοσίευσης:
http://i585.photobucket.com/albums/ss292/vaggelisgr/0003.jpg?t=1268935816[/url]

τώρα χριστόφορε νομίζω θα χεις μια εικόνα..
akis23 - Τρι 30 Μάρ 2010, 19:52:33
Θέμα δημοσίευσης:
Οριστε το εν λογω σετακι της Forge. Αλουμινιο κουρμπαριστο με ροικη και γενικα τελειο φινιρισμα.

SAKIS-LEMANS - Τρι 30 Μάρ 2010, 20:07:07
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Οριστε το εν λογω σετακι της Forge. Αλουμινιο κουρμπαριστο με ροικη και γενικα τελειο φινιρισμα.
Άκη παραλάβαμε σωλήνες και δεν το πήρα πρέφα?
salex - Τρι 30 Μάρ 2010, 20:08:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τα σπάει!

Πάντως και η custom δουλειά που είχαν κάνει πάνω στο αυτοκίνητο του Craig, όταν τις προετοίμαζαν για παραγωγή, ήταν άψογη.

Στην αρχή οι σωληνώσεις είχαν γαζιά από συγκόλληση, στη συνέχεια έγιναν κουρμπαριστές. Αυτές που βλέπω τώρα φαίνονται ακόμη καλύτερες πάντως!

Άκη, πόσο πήγε (ή θα πάει) το μαλλί;
akis23 - Τρι 30 Μάρ 2010, 20:24:28
Θέμα δημοσίευσης:
190 λιρες με τα μεταφορικα Στελιο. Κωστα σημερα ηρθαν και τις παρελαβε ο αδερφος μου. Οι δικιες σου μαλλον ειναι στη φαση της κατασκευης.
android - Τρι 30 Μάρ 2010, 21:48:54
Θέμα δημοσίευσης:
με το 3ο κομματι δεν ασχοληθηκαν?
xalkiadakhs 207gt - Τετ 31 Μάρ 2010, 13:57:16
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
190 λιρες με τα μεταφορικα Στελιο

220euro δηλαδη για δυο σωληνες,και ενα κολλαρο,καλη φαση!!
οντως μια χαρα ειναι φιλε στις φωτο,απλα ανεβασε και αλλες πανω στο αμαξι να δουμε πως καθονται επανω!!!
το υλικο του αλουμινιου σαν υλικο τι λεει?καλο ειναι?
αντε μεγειες...καλες θερμοκρασιες φιλε!!! Wink Wink Wink
SAKIS-LEMANS - Τετ 31 Μάρ 2010, 16:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
190 λιρες με τα μεταφορικα Στελιο

220euro δηλαδη για δυο σωληνες,και ενα κολλαρο,καλη φαση!!
οντως μια χαρα ειναι φιλε στις φωτο,απλα ανεβασε και αλλες πανω στο αμαξι να δουμε πως καθονται επανω!!!
το υλικο του αλουμινιου σαν υλικο τι λεει?καλο ειναι?
αντε μεγειες...καλες θερμοκρασιες φιλε!!! Wink Wink Wink
μάλλον μπερδεύτηκες Άκη καθώς 190 ευρώ είναι.

όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει και από εδώ

http://prodigymotorsport.co.uk/catalog/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=45819

paypal κιόλας.
akis23 - Τετ 31 Μάρ 2010, 16:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
Απο εκει τις πηρα και εχεις δικιο 170 λιρες πληρωσα. Τωρα ειδα την αποδειξη
Paylos_207T - Παρ 09 Απρ 2010, 14:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
περαστικαν και σεμενα σημερα η σωληνωσεις απο τον χαλκ
υπηρχαν μερικες δυσκολιες στο περασμα αλλα μπικαν
ο σωληνας απο turbo στο κολλαρο του i/c χει μικροτερη διατομη με αποτελεσμα να σφυξουμε τερμα το σφυχτηρα και το λαμακη που βιδονει στο κινητηρα επερεπε να ειναι ενα δαχτυλο ποιο κατω
SAKIS-LEMANS - Παρ 09 Απρ 2010, 15:08:46
Θέμα δημοσίευσης:
φωτό?
Paylos_207T - Παρ 09 Απρ 2010, 15:17:02
Θέμα δημοσίευσης:
φωτο θα βαλω μολις περασω και τα κολλρα samco που 8α παραλαβω αυτες τις ημερες
ParisMcridis - Πεμ 20 Μάϊ 2010, 15:09:35
Θέμα δημοσίευσης:
Οι σωληνες απο την prodigy motorsport ποσο ποιο μεγαλοι ειναι απο του rc?Γιατι σκεφτομαι να βαλω κατι τετοιο τωρα που εβαλα κ φιλτροχοανη να ελεφθερωσω ολη την εισαγωγη...αλλα δε φοραω προγραμμα κ ουτε θελω να βαλω συντομα.
GEO!!207-RC!! - Παρ 20 Ιαν 2012, 01:12:54
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Απο εκει τις πηρα και εχεις δικιο 170 λιρες πληρωσα. Τωρα ειδα την αποδειξη

καλησπερα σε ολους.θελω να ρωτησω αυτοι οι σωληνες σε μαμα 207 rc κανουν δουλεια βλεπεις καμια διαφορα καπου η μονο για ομορφια ειμαι??
SαλιγκαρAKIS - Παρ 20 Ιαν 2012, 01:20:21
Θέμα δημοσίευσης:
Σαφώς και κάνουν, αλλά δεν θα το αντιληφθείς εύκολα στο δρόμο (αν μπούν χωρίς cooler).
GEO!!207-RC!! - Παρ 20 Ιαν 2012, 02:03:32
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Σαφώς και κάνουν, αλλά δεν θα το αντιληφθείς εύκολα στο δρόμο (αν μπούν χωρίς cooler).

ο λογος που δεν θα τ καταλαβω φιλε μου!!??μπορεις να μου το εξηγησεις?
SαλιγκαρAKIS - Παρ 20 Ιαν 2012, 13:07:45
Θέμα δημοσίευσης:
GEO!!207-RC!! έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Μικρή η διαφορά στη πράξη, απλώς βοηθούν στη καλύτερη και πιο ελεύθερη ροή του αέρα.

Υ.Γ. Οι συγκεκριμένες της forge δεν είναι και οι καλύτερες (κατ'εμέ).
android - Παρ 20 Ιαν 2012, 17:46:48
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
GEO!!207-RC!! έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Μικρή η διαφορά στη πράξη, απλώς βοηθούν στη καλύτερη και πιο ελεύθερη ροή του αέρα.

Kανεις πλακα ετσι?Οι κουρμπες ειναι καμια σχεση με τις κολητες 90αρες γιατι καταρχην δεν εχει 90αρες Laughing
SαλιγκαρAKIS - Παρ 20 Ιαν 2012, 17:59:48
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
GEO!!207-RC!! έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Kανεις πλακα ετσι?Οι κουρμπες ειναι καμια σχεση με τις κολητες 90αρες γιατι καταρχην δεν εχει 90αρες Laughing

Δεν κάνω πλάκα, απλώς προσωπικά δεν με εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα (άποψη μου).
Και εννοείται πως δεν τις συγκρίνω με απλές που έχουν κολλήσεις, αλλά με κάτι αντίστοιχο πάντα.
GEO!!207-RC!! - Παρ 20 Ιαν 2012, 18:34:11
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
android έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
GEO!!207-RC!! έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Δεν κάνω πλάκα, απλώς προσωπικά δεν με εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα (άποψη μου).
Και εννοείται πως δεν τις συγκρίνω με απλές που έχουν κολλήσεις, αλλά με κάτι αντίστοιχο πάντα.

Εγω θελω να ξερω σε ενα μαμα αν τις βαλεις θ εχει διαδορα η μονο λεφτα θ πεταξει καποιος.εγω θελω να βαλω αλλα δεν θ μεινω βεβαια μονο εκει.οποιος μπορει ας μου πει την γνωμη του κ απο ατομα κυριως που εχουν βαλει..ευχαριστω..
kourlis - Παρ 20 Ιαν 2012, 19:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Σε απόδοση σχεδόν καμία διαφορά... αισθητή τουλάχιστον... τουλάχιστον πολύ δυσανάλογη σε σχεση με τα χρηματα του forge... από εμφάνιση και ήχο είναι μια ωραία βελτίωση... αν δεν έχεις τι άλλον να κάνεις 250...
android - Σαβ 21 Ιαν 2012, 11:59:57
Θέμα δημοσίευσης:
kourlis έγραψε:
Σε απόδοση σχεδόν καμία διαφορά... αισθητή τουλάχιστον... τουλάχιστον πολύ δυσανάλογη σε σχεση με τα χρηματα του forge... από εμφάνιση και ήχο είναι μια ωραία βελτίωση... αν δεν έχεις τι άλλον να κάνεις 250...

Η σωληνα απο την τουρμπινα ειναι λιγο πνιγμενη η μαμα η αλλη καλη ειναι,ασε που κοβετε για πλακα η αλουμινιου
λογικο να μην δεις διαφορα,ετσι οπως εχουμε μαθει να περνουμε δυναμη Laughing
jonnakosgt - Πεμ 30 Αύγ 2012, 22:29:46
Θέμα δημοσίευσης: καλησπερα
καλησπερα παιδια..ενδιαφερομαι για τισ σωληνεσ τισ forge..μπορουμε να βρουμε σε κατι πιο φθινο?after market η οτιδηποτε?οι σωληνεσ τι διατομη εχουν?
AtastaleiaS - Τετ 24 Οκτ 2012, 20:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
δεν προκειται να δεις διαφορα αισθητη.απλα ειναι πιο ομαλη η ροη του αερα.μπορεις να φτιαξεις σε ενα εξατμισα υπαρχουν και ετοιμες απο διαφορα μαγαζια.εγω προσωπικα φοραω forge ολο το κιτ(εισαγωγη,intercooler,εισαγωγη).
SAKIS-LEMANS - Πεμ 25 Οκτ 2012, 04:02:30
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα δένουν μεταξύ τους, και μάλιστα να βάλεις τους σωλήνες αλλα να βάλεις - φτιάξεις και ένα κομμάτι ώς την πεταλούδα. Ολοκληρωμένες δουλιές.
AtastaleiaS - Δευ 29 Οκτ 2012, 19:05:00
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ σωστα αλλα πολλοι λιγοι το κανουν.εγω οταν βγαλω πολλαπλη για καθαρισμα θα κανω το υπολοιπο.

leonidasthess - Δευ 29 Οκτ 2012, 19:28:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ωραίο φαίνεται φίλε!! Μεγειά!!

Κάνουν καθόλου δουλειά στην ροή του αέρα? Μόνος σου τα πέρασες ή σε μάστορα?
AtastaleiaS - Δευ 29 Οκτ 2012, 19:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
οτι κανουν καλο ειναι το μονο συγουρο καθως δεν εχουν κολλησεις και εμποδια οπως ειναι οι πλαστικες.μην νομιζεις ομως οτι καταλαβαινεις διαφορα.μπορεις πολυ ευκολα να τις τοποθετησεις και μονος σου.εγω το ειχα ηδη μεσα συνεργειο και με την ευκαιρια τις περασε ο μηχανικος μου.
leonidasthess - Δευ 29 Οκτ 2012, 21:08:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ ακριβές δεν είναι όμως ρε παιδιά, απλα για να κυλάει καλύτερα ο αέρας?
rallaki-1 - Δευ 29 Οκτ 2012, 22:02:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πάραπολυ ωραίο αποτέλεσμα AtastaleiaS. Πραγματικά έγινε πανέμορφο. Εβαλες κ την εισαγωγή της forge? Αν ναι, τι διαφορά ειδες σε αποδοση-ήχο?
AtastaleiaS - Δευ 29 Οκτ 2012, 22:09:32
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω πολυ φιλε μου.διαφορα δεν μπορω να πω γιατι εβαλα intercooler,εισαγωγη,εξατμιση,προγραμμα ολα μαζι.

leonidasthess - Δευ 29 Οκτ 2012, 22:43:36
Θέμα δημοσίευσης:
Και πόσο σου βγήκαν όλα αυτα μαζί φίλε??? Shocked Shocked Shocked
AtastaleiaS - Τρι 30 Οκτ 2012, 00:49:16
Θέμα δημοσίευσης:
στο περιπου 200 οι πανω σωληνωσεις,1200 intercooler με τις σωληνωσεις και την τραβερσα,260 εισαγωγη.ολα ηρθαν με τα κολαρα και τα τσεμπερια τους.απο πλευρας ποιοτητας δεν βρηκα κατι καλυτερο.
ParisMcridis - Τρι 30 Οκτ 2012, 18:53:49
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
Όλα δένουν μεταξύ τους, και μάλιστα να βάλεις τους σωλήνες αλλα να βάλεις - φτιάξεις και ένα κομμάτι ώς την πεταλούδα. Ολοκληρωμένες δουλιές.

Πανω σε αυτο.Εχουμε και λεμε.
Η εξοδος απο την τουρμπινα μας ειναι 48εσ 50εξ νομιζω.
Ειναι καλυτερο με cooler cupra που εχει 63.5 εισοδο εξοδο να φτιαξουμε σωληνωσεις 60αρες απο τουρμπινα προς το cooler και απο το cooler στην πεταλουδα παλι 60 αλλαζοντας την πλαστικη σωληνα(μετα το μαπ) σε 60αρα και στο τελος ενα 90 reucer 60-70 που ειναι η πεταλουδα μας.

Η μηπως θα ειναι πολυ μεγαλες οι σωληνωσεις και θα αδειαζει??Ολα αυτα σε φουλ φπε.
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 22 Νοέ 2012, 18:01:01
Θέμα δημοσίευσης:

καλησπερες απο ολους....ετοιμες οι παραγγελειες για τα πραγματα που ειχαμε πει...
σας παραδιδω φωτος απο τα καλουδια
1)κομματι που ενωνει το τουρμπο σχεδιασμενο μεχρι το μαμα κολλαρο(ειτε σιλικονουχο κολλαρο) *a-tube* Wink
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261521.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261522.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261528.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261527.jpg
2)κομματι που ξεκιναει απο το μαμα κολλαρο-σιλικονουχο και τελειωνει λιγο πιο πανω απο τον *map* αισθητηρα
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261529.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261526.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/P2261530.jpg
3)κομματι που ξεκιναει απο τον map αισθητηρα και καταληγει στην πεταλουδα....
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/downpipe%20207%20gt/IMG_0177.jpg
ειναι τα κομματια 5* και 6*
http://s86.photobucket.com/albums/k108/mezaetos/?action=view&current=swlhnas.jpg
και για να τοποθετηθουν χρειαζονται ενα 2 κολλαρα με 4 σφικτηρες...(((ενα κολλαρο+2 σφυκτηρες μεταξυ τους και ενα κολλαρο+2 σφυκτηρες στην πεταλουδα)))

Κοιτάω τις φώτο από τις σωληνώσεις και βλέπω πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά!

Αυτές τις σωλήνες (επειδή πάει καιρός) ποιός μάστορας τις φτιάχνει και πόσο κοστίζουν αν επιτρέπεται;
xaris310702 - Τρι 09 Ιούν 2015, 19:57:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τις συγκεκριμένες 3 σωληνώσεις απο που θα μπορούσα να τις προμηθευτώ?
Vasilispug - Τρι 09 Ιούν 2015, 22:00:05
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη ενδιαφερομαι κ εγω αν μπορει καποιος ας στειλει πληροφοριες με π.μ
sotiris207rallye - Πεμ 23 Ιούλ 2015, 16:40:48
Θέμα δημοσίευσης: Σωληνωσεις τουρμπο
Καλησπερα παιδια.... Ενδιαφερομαι κ γω για την σωληνα που καταληγει στην πεταλουδα... παρακαλω εαν ξερει καποιος που μπορω να βρω ας μου πει.... Ευχαριστω πολυ....
akis1976 - Πεμ 23 Ιούλ 2015, 17:38:01
Θέμα δημοσίευσης:
Σε όποιον εξατμισα και να πας θα σου φτιάξει,τωρα αν θες της forge αν ψάξεις λιγο στο net θα βρεις πολλά μαγαζιά.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες