makis106 έγραψε: |
Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι θα ανάβουν...
...Ήθελα όμως να ξερα απο που και πως τραβάει αέρα ο τύπος, εκει μέσα που έχει χώσει την εισαγωγή, πρέπει να χει γίνει σωστή δουλεια... |
Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι θα ανάβουν...
...Ήθελα όμως να ξερα απο που και πως τραβάει αέρα ο τύπος, εκει μέσα που έχει χώσει την εισαγωγή, πρέπει να χει γίνει σωστή δουλεια... |
akis23 έγραψε: | ||
Απ οτι διαβασα, πισω απο το φαναρι ειναι η εισαγωγη |
akis23 έγραψε: |
Οταν βγει το κιτ θα υπαρχει λογικα και pdf με οδηγιες εγκαταστασης. Τοτε θα μαθουμε τι εννοει ο ποιητης. |
makis106 έγραψε: | ||||
Και πως χώρεσε γαμοφίλτρο εκει πίσω???? ότι και να χω δοκιμάσει, δε χωράει τίποτα... ![]() |
akis1987 έγραψε: | ||||||
εβγαλες την πλαστικη σκουπιτσα π φερνει αερα στο μηχανοστασιο απο την μετωπη??? |
Μαλλον χοανη εχουν βαλει, αρα για μενα τουλαχιστον αυτο το κομματι απορριπτεται |
makis106 έγραψε: | ||||||||
Έχω βγάλει ότι πλαστικό υπάρχει εκεί, αλλα και η πιο στενή χοάνη που βρήκα, δεν χωράει. Το σημείο εκεί είναι πολύ καλό για φρέσκο αέρα... |
Δεν βρήκα κάτι, αν το βρεις πόσταρε το link.
Πάντως δεν νομίζω ότι έχει χωρέσει κανείς απο μας χοάνη εκει μέσα... |
akis1987 έγραψε: | ||
επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο pc 1)www.etuners.gr 2)αριστερα εχει διαφορα λινκς το ενα λεει forum 3)ψαχνεις τις μαρκες αυτοκινητων cintroen-peugeot PSA group 4)εκει στα τοπικ λεει εισαγωγη για 207 ελπιζω να βοη8ησα... |
Ευχαριστώ Βασίλη! Το φανταζόμουν ότι είναι έτσι, είναι αυτή που έχει βάλει ο Jim207GT αν θυμάμαι καλά.
Και για τον Άκη που με παρέπεμψε, αυτό είναι το πιο ακρινό σημείο που μπορεί να πάει η χοάνη. Πίσω απ' το φανάρι δεν πάει με τίποτα. |
sotos 207Gt έγραψε: |
παντως οι σωληνες ειναι ολα τα λεφτα.
Δεν ξερω το πως και το γιατι αλλα ειχα αυτη την ιδεα κατα νου να την φτιαξω με δικους μου ανοξειδωτους. Παντως αν η τιμη ειναι αυτη που ριξατα να πα να......... ![]() |
akis23 έγραψε: | ||
Απλα μια εκτιμηση εκανα βασισμενη σε αντιστοιχα προιοντα της forge. Παντως θα ειναι δυο τα κιτ, ενα οι σωληνες και το αλλο η εισαγωγη μαζι με το φιλτρο. |
Μακη στο site της Forge το αναφερει ως φιλτρο.Σε δυο βδομαδες που θα βγουν τα κιτ θα λυθουν οι αποριες μας. |
makis106 έγραψε: | ||
Αξίζει τότε να περιμένουμε για ένα κιτάκι (ελπίζω) της προκοπής... |
Παράθεση: |
Υ.Γ. Και πες του Craig να έρθει να του περάσεις κανα πρόγραμμα και τα σχετικά μπας και δει κανα άλογο ![]() ![]() |
![]() Shot at 2009-06-10 |
Giannis307 έγραψε: | ||
Η σκαστρα ειναι ανοιχτου τυπου μηχανικη για ειναι ιδεα μου??? Το λεω γιατι βλεπω μια υποπιεση απο την εισαγωγη πανω της....και κανενα καλοδιακι.... ![]() |
Giannis307 έγραψε: | ||
Η σκαστρα ειναι ανοιχτου τυπου μηχανικη για ειναι ιδεα μου??? Το λεω γιατι βλεπω μια υποπιεση απο την εισαγωγη πανω της....και κανενα καλοδιακι.... ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Tο εργοστασιακό σύστημα έχει πολλά στενέματα και πνίχτες για τον ήχο τώρα απλά εσύ τα ακούς όλα... ![]() Άμα βάλεις και χοάνη να δείς πανηγύρη. ![]() ![]() |
noa180rs έγραψε: |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ 207 RALLYE ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΤΙΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ FORGE ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ |
bagosgt έγραψε: |
ετοιμαζουμε εισαγωγη,σαν αυτη που υπαρχει σε καποιο θεμα που βγαζει η forge.δλδ αντικατασταση των πλατικων σωληνωσεων με αλουμινιου κ μεταφορα φιλρτοχοανης,με αλουμινοσωληνα παλι,καπου κατω απο το φαναρι,οπως το δεινει κ η forge.οταν ετοιμαστει κ δυναμομετρηθει,θα υπαρξουν κ φωτο ![]() |
Samer έγραψε: |
Μιλησα με τον υπευθηνο της Forge στην Ελλαδα την παρασκευη και ρωτησα για της σωληνες, ειπε 180 ευρω και θελουν κανα μηνα να φτασουν. |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
σας παρακαλω να ηρεμησετε...τελος εβδομαδας θα εχουμε ετοιμα καποια αποτελεσματα και θα ανεβουν φωτογραφιες....
απο εκει και επειτα ξαναμιλαμε...μην τρελενεστε ![]() ![]() ![]() |
μην κανετε βιαστικες κινησεις οσον αφορα το θεμα απο forge,,,καντε λιιιγο υπομονη ειναι σε εξελιξη δυο παραγγελειες για τους σωληνες που συζητατε...βλεπετε τις φωτο συμφωνα με τις τιμες και αποφασιζετε...
βεβαια ο γιαννης manabis207gt ειναι ο πιο προσφατος βελτιωμενος και αυτος με σωληνα μεχρι πεταλουδα και θα τον παρακαλεσω εαν βρει χρονο να ποσταρει καποιες,,, γιαννη που εισαι οεο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
σας παρακαλω να ηρεμησετε...τελος εβδομαδας θα εχουμε ετοιμα καποια αποτελεσματα και θα ανεβουν φωτογραφιες....
απο εκει και επειτα ξαναμιλαμε...μην τρελενεστε ![]() ![]() ![]() |
Lefter1s RC έγραψε: |
Χριστοφορε μηπως ξερεις να μας πεις και τι κολλαρα θα χρειαστουμε για να τα παρουμε κ αυτα? |
salex έγραψε: |
Τί σόι φίλος θα είναι ο Χριστόφορος αν δεν μας πει για τα κολαράκια
που χρειάζονται! (Σταύρο σε πρόλαβα!) |
giannis27 έγραψε: |
ο σωλήνας που φεύγει μετά το τούρμπο είναι διαφορετικός στο RC ,ίσως για αυτό δεν ταιριάζει ,αν μπορείς βγάλε τα μια φώτο δίπλα δίπλα. |
saikoe_39 έγραψε: | ||
ναι ειναι πιο μεγαλος..!!!! αλλα σχεδιαστηκα εχουν ιδια πατηματα..!!!! |
fynos έγραψε: |
Αυτό αντιμετωπίσαμε και με του mez τις σωλήνες . . . δυστυχώς ότι δεν φτιάχνεται πάνω στο αυτοκίνητο δεν έχει σωστή εφαρμογή!
Θέλει επιπλέον δουλεία για να τα φέρεις εκεί που θες ! |
Ρε παιδια τα βαλατε τα πραγματα απο χαλκιαδακη??
Σε μενα το A-Tube ειναι λαθος.... ![]() |
Το A-tube δε ταιριαζει καθολου στο RC μου.
Αν υπαρχει καποιος αλλος με RC που μπορει να με διαψευσει... ![]() ![]() |
saikoe_39 έγραψε: |
εμενα εκατσε μια χαρα..!!!! Εγω εβαλα μονο το a tube...!!!!!! |
106 T16 έγραψε: |
Παιδιά η σωλήνα με τον αισθητήρα πίεσης είναι λίγο πιο μακριά κ η σωλήνα που φεύγει από το τούρμπο έχει λίγο λάθος κλίση με αποτέλεσμα να μην κάθεται σωστά. |
fynos έγραψε: |
Αυτό αντιμετωπίσαμε και με του mez τις σωλήνες . . . δυστυχώς ότι δεν φτιάχνεται πάνω στο αυτοκίνητο δεν έχει σωστή εφαρμογή!
Θέλει επιπλέον δουλεία για να τα φέρεις εκεί που θες ! |
Χριστοφορε μην ανησυχεις εχω μιλησει με τον μανθο και δευτερα θα στειλω πισω το A-tube. Αν μπορεις διευκολυνε τον στο να βρει ενα γνησιο RC για να φτιαξει το καινουριο A-tube.
Καλημερα σε ολους! |
mez έγραψε: |
και ότι ο Μάνθος μου τα είχε στείλει εις γνώση μου χωρίς τρύπες στις βάσεις (πάλι καλά)
|
mez έγραψε: |
Ωραία για να πούμε δύο τρία πραγματάκια σοβαρά:
1ον η δουλειά του Μάνθου είναι απλά υπεράνω κριτικής 2ον η δυσκολία για να μπούνε ήταν καθαρά θέμα ότι το i/c του δικό μου με του Χαλκ ήταν σε λίγο διαφορετική θέση (τα μέτρα ο Μάνθος τα πήρε πάνω στο αμάξι του Χαλκ) και ότι ο Μάνθος μου τα είχε στείλει εις γνώση μου χωρίς τρύπες στις βάσεις (πάλι καλά) 3ον πάνω στο αμάξι δουλέψαμε τρία άτομα: εγώ, ο φύνος και ο μπαμπάς mez και μας πήρε αρκετή ώρα το όλο μοντάρισμα γιατί οι δικές μου σωλήνες είναι από τουρμπίνα μέχρι πολλαπλή εισαγωγής και όχι κομμάτια όπως των παιδιών, οπότε αυτόματα καταλαβαίνειο κάποιος ότι με λιγότερα κομμάτια μπορείς να πάρεις και λιγότερα μπόσικα (ή διορθώσεις) με τα κολάρα 4ον από την στιγμή που μπήκαν οι σωλήνες δεν έχουν κάνει κιχ, και έχω και σαν μπόνους καλές θερμοκρασίες (εγώ ζήτησα αλουμινίου από τον Μάνθο) 5ον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι σωλήνες στο παιδί με του ρουσου ήταν μία χαρά, απλά δεν είναι plug-and-play |
salex έγραψε: |
Να προτείνω να ανοίξουμε ένα διαφορετικό topic που να έχει τίτλο
207 - Σωλήνες για 207 1.6Τ από Χαλκ Νομίζω ότι θα βόηθαγε την κατάσταση, με τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Χριστόφορος στην πρώτη σελίδα για να μπορούν όλοι να συνενοηθούν μεταξύ τους. |
οχι δεν εχει θεμα το a tube...το μαμα του ραλλυε....παει μια χαρα με τον τουρμπο του Rc...δεν αλλαζεις τπτ....
οπως και ολα ειναι οκ και το atube απο τον μανθο..???αν δεν κανω λαθος.? οριστε απο το δικο μου.......(στην φωτο..το a tube ειναι οκ...απλα εχω βαλει λιγο στραβα την σωληνα που παει στο κουλερ...και για αυτο και το κωλαρο παταει στραβα πανω στο atube... http://i172.photobucket.com/albums/w8/saikoe39/DSC01296.jpg |
παρακατω ειναι δυο φωτογραφιες απο to atube του φιλου βασιλη που το βαλαμε πανω στο αμαξι για να δουμε τι δεν ειναι σωστα πια...
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiadakhs%20intercooler%20207%20gt/P3081541.jpg http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiadakhs%20intercooler%20207%20gt/P3081542.jpg τελικα ειναι οοοολα σωστα...το μονο θεμα ειναι οτι εμεις δεν ειχαμε κανει """σταμπο""" πανω σε rc για αυτο και η παρεξηγηση με τον leyteris rc η οποια λυνετε συντομα... και μια ερωτηση για τους {rallye-gt που εχουν βαλει turbo απο rc} για να καταλαβω..οοοταν ειχατε αλλαξει το turbo το atube εκατσε σωστα το μαμα σας η το αλλαξατε αυτο και ξεχασατε να μας το πειτε ![]() ![]() |
Mα και εγω το μαμα κολαρο εχω βαλει...!!!και δεν εχει κανενα θεμα ακομα..απλα θελει λιγο δυναμη για να μπει..!!!!!
σιγουρα για να ειναι οκ..θελει λιγο πιο μεγαλο....αλλα και ετσι δεν εχει θεμα..!!!! |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
έχεις βάλει τουρμπίνα rc? |
saikoe_39 έγραψε: | ||||
yeap |
Οταν φωναζα και ελεγα πως η Κ03s εχει μεγαλυτερη εισαγωγη ειχα δικιο τελικα. 7mm διαφερουν. |
απο ραλλυε εχω.. ![]() |
vaggelisgr έγραψε: |
έκατσε τέλεια με τους σωστούς αποστάτες,
πακέτο έγιναν ανοξείδωτοι και οι δυο γνωστοί και μη εξαιρετέοι σωλήνες.. |
Οριστε το εν λογω σετακι της Forge. Αλουμινιο κουρμπαριστο με ροικη και γενικα τελειο φινιρισμα.
![]() |
190 λιρες με τα μεταφορικα Στελιο |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
220euro δηλαδη για δυο σωληνες,και ενα κολλαρο,καλη φαση!! οντως μια χαρα ειναι φιλε στις φωτο,απλα ανεβασε και αλλες πανω στο αμαξι να δουμε πως καθονται επανω!!! το υλικο του αλουμινιου σαν υλικο τι λεει?καλο ειναι? αντε μεγειες...καλες θερμοκρασιες φιλε!!! ![]() ![]() ![]() |
Απο εκει τις πηρα και εχεις δικιο 170 λιρες πληρωσα. Τωρα ειδα την αποδειξη |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Σαφώς και κάνουν, αλλά δεν θα το αντιληφθείς εύκολα στο δρόμο (αν μπούν χωρίς cooler). |
GEO!!207-RC!! έγραψε: | ||
ο λογος που δεν θα τ καταλαβω φιλε μου!!??μπορεις να μου το εξηγησεις? |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||||
Μικρή η διαφορά στη πράξη, απλώς βοηθούν στη καλύτερη και πιο ελεύθερη ροή του αέρα. Υ.Γ. Οι συγκεκριμένες της forge δεν είναι και οι καλύτερες (κατ'εμέ). |
android έγραψε: | ||||||
Kανεις πλακα ετσι?Οι κουρμπες ειναι καμια σχεση με τις κολητες 90αρες γιατι καταρχην δεν εχει 90αρες ![]() |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||||||||
Δεν κάνω πλάκα, απλώς προσωπικά δεν με εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα (άποψη μου). Και εννοείται πως δεν τις συγκρίνω με απλές που έχουν κολλήσεις, αλλά με κάτι αντίστοιχο πάντα. |
kourlis έγραψε: |
Σε απόδοση σχεδόν καμία διαφορά... αισθητή τουλάχιστον... τουλάχιστον πολύ δυσανάλογη σε σχεση με τα χρηματα του forge... από εμφάνιση και ήχο είναι μια ωραία βελτίωση... αν δεν έχεις τι άλλον να κάνεις 250... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Όλα δένουν μεταξύ τους, και μάλιστα να βάλεις τους σωλήνες αλλα να βάλεις - φτιάξεις και ένα κομμάτι ώς την πεταλούδα. Ολοκληρωμένες δουλιές. |