vini έγραψε: |
Προς MILTELLA & Pezomania
Απλά τα πράγματα! Δεν είναι όλοι ίδιοι ε?? Τουλάχιστον αυτό λέτε και ισχυρίζεστε.... Δεν λέτε και σε μας, ρε παιδιά, ποιοι είναι οι καλοί επαγγελματίες να πηγαίνουμε και εμείς εκεί ? Ή απλά κάνετε υποθέσεις ? Περιμένω απαντήσεις.... Καλές οι θεωρίες....αλλά η πράξη είναι που φαίνεται και τελικά μετράει.... υ.γ. Επίσης θα ήθελα να πω ότι εγώ είμαι ο αντίλογος της παρέας....έτσι θα γίνουμε καλύτεροι και θα προβληματιζόμαστε περισσότερο... |
pezomania έγραψε: | ||
Νίκο καλημέρα, Για να δείς ότι δεν είμαι μόνο θεωρία, βρήκα (ελπίζω) ένα μηχανικό εξουσιοδοτημένο για το group PSA και από 2 γνωστούς μου που το πήγαν εκεί για πρώτη φορά, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ! Moυ είπαν και ένα στοιχείο που με έκανε να ανατριχιάσω: ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ 8O ΤΟ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 8) Μήπως ανατριχιασές και εσύ ![]() Άλλα για να είμαι απολύτος σίγουρος, θα τον επισκευθώ και εγώ ο ίδιος (που είμαι και λίγο περίεργος ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Εντάξει συνοδηγάρες μου, να οργανωθούμε πρώτα. ![]() Αλλά όπως γίνεται ήδη φανερό είμαστε σε σωστή θέση και αρχίσαμε τις κινητοποιήσεις. Πε-ζώ, Λα-ός στην ε-ξου-σία! |
pduke, σου έστειλα μήνυμα, το έλαβες; |
Μπράβο Pezomania! Δεν είσαι μόνο λόγια... ![]() Αντε, για να μην μου λες και δικαιολογίες όταν θα μυρίζεις το καυσαέριό μου, ότι τάχα' μ' δήθεν δεν σου το ρυθμίζει καλά ο μηχανικός. ![]() ![]() |
Slash έγραψε: |
Στο κάτω κάτω αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στην αντιπροσωπεία, ποιος μάστορας μπορεί να εγγυηθεί; |
christhehealer έγραψε: |
Και ως γνωστών οι οδηγίες της ΕΕ, πρέπει εν ενθέτω χρόνο να γίνουν νόμοι του κράτους.
Το "έτσι κάνουν τα 206", πέθανε. Όπου να 'ναι θα του κάνουμε και το μνημόσυνο. Γιατί οι νόμοι του κράτους, είναι πάνω από την οποιασδήποτε Peugeot Τους κάνεις στο finale και μια καταγγελία στην EE (εκεί δεν κάνουν πλάκα) και σου πληρώνουν το 206 για Ferrari. :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: |
Alexandros έγραψε: |
Απο Βρυξελλες σε Αθηνα εχει πολυ δρομο για να φτασει(ακομη και αν την φερουν με 206) ![]() |