makis106 έγραψε: |
Καταρχήν να κάνεις ένα ευχέλαιο ![]() Έχεις πέσει σε περίεργο κομμάτι μάλλον, ο ΕΡ6 απ όσο ξέρω, δε φημίζεται για τις βλάβες του και μάλιστα με τέτοια συχνότητα. Οπότε κάνε υπομονή και αυτό που είπες, δλδ να ελπίζεις ότι θα έχουν λυθεί τα προβλήματα πριν λήξει η εγγύηση. |
thesalos έγραψε: |
Μαλλον τοτε θα πρεπει να αλλαξεις το ψευδωνυμο σου ![]() ![]() ![]() |
gastone έγραψε: |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ(ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΛΕΓΟΜΑΙ ΗΛΙΑΣ)
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ FAULTY ANTIPOLLUTION STO 207 1.6 120HP (08 ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ) ΣΤΑ 7000ΧΛΜ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Λ ΣΤΑ 14000 ΑΛΛΑΞΑΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡ. ΚΑΝΙΣΤ.(ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ VALVOTRONIC) ΣΤΑ 28000 ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΟΞΥΓ. ΤΩΡΑ ΣΤΑ 34000 ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?? ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΡΕΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΒΛΑΒΗΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
Puzzle έγραψε: | ||
να σου πω απλα οτι με την ιδια ενδειξη εχω αλλαξει καταλυτη χταποδι.. |
Puzzle έγραψε: |
Ναι μεσα στην εγγυηση ημουν...
Το κακο ειναι οτι τελειωνει σε 2 μηνες και πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να περιμενω απ αυτο το αμαξι... Τωρα προσπαθω να διορθωσω τα οσα μικροπροβληματακια εχουν απομεινει μπας και γλιτωσουμε κανα φραγκο επειτα.. |
gastone έγραψε: | ||
εχω νεα ... μου είπαν στο συνεργειο οτι θα αλλάξουν αισθητήρα λάμδα- ανω σιγουρα,και και επειδη η ενδειξη βγαινει συχνα ισως αλλάξουν και καταλύτη. Ο αισθητήρας θα έρθει την αλλή εβδομαδα, τον καταλύτη τον περιμένουν απο γαλλία. εχω λίγο αγχος για τον αν τελικά θα αλλάξουν ή θα το κρατήσουν στα ανταλακτικά τους τον καταλύτη.μου τα ειπαν μπερδεμένα.... η εγγύση ειναι για αλλους 7 μήνες Καλή τύχη με τα μικροπροβλήματα.... οταν τα λύσεις να μας δωσεις τα φώτα σου... τι ακριβως είναι ηλεκτρ παραθυρα?? |
gastone έγραψε: | ||||
Γεία σας και πάλι... Τελικά σήμερα μου αλλάξανε αισθητήρα λάμδα άνω. Μου είχαν πει ότι θα μου αλλάξουν και καταλύτη, αλλά λέει ότι τον ανοίξαν και δεν είδαν τρύπα ...Έτσι η αλλαγή ματαιώθηκε..... τελικά |