WilDuck έγραψε: |
Για 106 1.6 8ν 1ο στάδιο + χταπόδι,
πείτε κανα μπουζάκι πλιζ. Λίγο πιο ψυχρό από μαμά. ΘΕΝΚΣ ΜΠΟΪΣ. ![]() ![]() |
LIONKING έγραψε: |
φιλε μου τα ικ20 ειναι τα σωστα,ικ22+ πολυ ψυχρα,αν και γω δε θα εβαζα ιριδιου γιατι το κερδος ειναι μηδενικο |
kpsig έγραψε: | ||
ΙΚ22 πλατίνας. |
για να ακουω κανα μπουζακι για 2ο σταδιο ![]() ![]() |
το ξερω ρε στελαρα ομως μετα απο αρκετα μπουζι που δοκιμασα ηταν τα μονα που δε τρικυλινδριζε το αμαξι.με οτι εχω δοκιμασει μετα απο μια βδομαδας χρησης τσουπ to check και τρικυλινδρο το αμαξι ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
Σε φτηνο μπουζι δεν εχεις επιλογες... ![]() Σε ακριβα εχεις,το θεμα ειναι τι θες να πληρωσεις. Τα μαμα 6αρια παντως(58αρια σε Eyquem) "κλανουν" πολυ συντομα αν αρχισεις να σκιζεις το μοτερ... ![]() |
ξερει κανεις τι διαφορες υπαρχουν στα champion c61yc και c61c |
καλημερα παιδια, εβγαλα εχτες τα μπουζι και μου φανηκαν καπως τα 2 μεσσαια.σαν να ψιλοστεγνωνει ενω τα αλλα 2 ειναι πιο μαυρισμενα.ειναι τα μαμα και δουλευουν 3 μηνες περιπου
![]() |
Γιαννη αλλου ειναι το προβλημα σου,οχι στα μπουζι(αν φορας τα σωστα). ![]() |
Κατι στην τροφοδοσια.
Πειρακια εχεις απο κακη τροφοδοσια ή απο επιπλεον αερα. Σχεδον απιθανο να εχεις απο κατι αλλο... ![]() Δες αν ο κωδικος των μπουζι σου ειναι σωστος. Αν ναι,τοτε αρχισε και ψαχνε για προβληματικη αντλια βενζινης,ρυθμιστη στην μπεκιερα και βουλωμενα μπεκ. Εκτος και αν εισαι τοσο γκαντεμης και ελιωσε κανενας καταλυτης... ![]() |
Η συμπιεση του θα ειναι κατι λιγοτερο απο 11,5 και απορω πως δεν το εψαξε ακομα...
Μαλιστα αν το σκηνικο με ταξιδι και 7000 ηταν με αυτο το αμαξι,μαλλον δεν εχει και πολυ συναισθηση του τι ακριβως κανει. ![]() Σχετικα με τα πυρακια παντως,εδω δεν κελαηδουν με τα υβριδια ρε που εχουν 11,1 απο το εργοστασιο και ειναι και θεοφτωχα απο μιγματα,τα δικα σας πως σκaτα χτυπανε πυρακια σε μαμα μορφη; ![]() |
Pugobios έγραψε: |
συμπιεση δεν εχω πολυ 11.3 /11.4 το πολυ.με τα μαμα θα εχω προβλημα? |
νομιζω ξερω πια λες αν ειναι αυτα που καταλαβα εχει πιο μακρυ σπειρωμα που φαινεται μονο η ακιδα? εχω βαλει τα c61c που ειναι 0.7 και σαν ψυχροτητα σαν 62αρια αλα δεν ειμαι σιγουρος αν για ασφαλη καθημερινη χρηση(ειναι και racing) se καλοκαιρι δε ταχω δοκιμασει να δω τι λενε |
iceage έγραψε: | ||
Δεν έχει να κάνει με το αν έχει μακρύ ή κοντό σπείρωμα το μπουζί αλλά με το πόσο πρόβολο έχει στο θάλαμο καύσης η ακίδα με το άκρο της. |
Τα Bosch μετρανε αναποδα σε κλιμακα,δηλαδη 9αρι ειναι το θερμο και 1 το ψυχρο. |
RoadRunner122 έγραψε: |
Bosch Spark Plug Designation Codes
Tο νούμερο μετά το + που το βρήκες να αναφέρεται? |
plaketokofths έγραψε: |
2. FR7DC+ 8 με τα FR7LDC+ 7 φαίνεται να εχουν ιδια ψυχρότητα, ο συνοδευτικός αριθμός τι παριστάνει? |
Pughell έγραψε: | ||
Δεν εχουν ιδια ψυχροτητα τα 7αρια με τα 8αρια. Τα 8αρια παραειναι θερμα... |
Τα Bosch μετρανε αναποδα σε κλιμακα,δηλαδη 9αρι ειναι το θερμο και 1 το ψυχρο.
Βασιλη περι Champion,εγω βολευτηκα ακομα και με τα 59αρια που ειναι καθαρα αγωνιστικα. Με τα 61 δεν θα υπαρχει κανενα λειτουργικο προβλημα εκτος και αν το κριτηριο ειναι εντελως εργοστασιακη λειτουργια(χωρις κραδασμους,κλπ,κλπ) οποτε βαζετε τα μαμα και πολυ ασχοληθηκατε... ![]() |
Στέλιο νομίζω κατάλαβες κάτι λάθος.... Και τα 2 μπουζί 7αρια ειναι, ιδια μπουζί ειναι, το ενα ειναι μονάκιδο και το αλλο διακιδο! Εχουν εναν συνοδευτικο αριθμό που δεν καταλαβαινω τι ειναι και δεν αναφέρεται στο υπόμνημα της bosch! |
RoadRunner122 έγραψε: |
Στέλιο, για τα Champion τα 61 που λες, ποιά είναι η πλήρης ονομασία τους, θυμάσαι? |
Pughell έγραψε: | ||
Δυστυχως οχι γιατι βγαζουν αρκετες παραλαγες σε ιδια ψυχροτητα... ![]() |
Εγώ σου λέω να πάρεις 2 6άρια και 2 7άρια με 0.9 διάκενο. |
Δεν θέλω να συμβουλεύσω κανέναν για αυτό το σετάπ Αλλά μόνο τον RR122 που τα έχουμε πει πολάκις για το συγκεκριμένο και μπορεί να κρίνει και να επιλέξει αν είναι κάτι που του προτείνω κάτι που το έχω βγάλει από το κεφάλι μου Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν |
Γιώργο, εγώ θα θελα να ακουσω εδώ ή με πμ αν δεν σου ναι κόπος το σκεπτικό σου, ασχετα αν μπορεί να ναι και "λάθος". Σε ότι εχω παρακολουθήσει να γράφεις φαίνεται να γνωρίζεις πολλά γενικά και ειδικά για το 106. |
Σχετικα με τις διαφορετικες ψυχροτητες σε καθε κυλινδρο,διαφωνω καθετα αλλα δεν ειναι του παροντως οποτε αν θελετε να το αναλυσουμε στο αναλογο topic... ![]() |
giannis deep blue έγραψε: |
Ξέρει κάποιος ποια Ngk ιριδίου αντιστιχουν στα μαμά?Δηλαδή θέλω να αλλάξω τα μαμά και να βάλω ιριδίου ngk αλλα ιδιας ψυχρότητας.Ευχαριστώ |