PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - ΣΟΣ - ακρόμπαρο ή όχι?

Athens - Τετ 03 Ιούν 2009, 16:35:14
Θέμα δημοσίευσης: ΣΟΣ - ακρόμπαρο ή όχι?
Καλησπέρα σας!!!!!!

Τις τελευταίες 2 ημέρες όταν ανάβω το αμάξι μετά από ώρες ακινησίας κάτω από το αμάξι στην πλευρά του συνοδηγού σφυροκοπάει κάτι μετα μανίας gkroup grr gkroyp αλλά συνεχόμενα. Το κάνει αυτό για κανα 5λεπτο. Όταν είμαι εν κινήση δε, το κάνει όταν πατάω γκάζι ενώ σε ρελαντί τίποτα. ΜΟΝΟ όταν έχω ταχύτητα και στο πεντάλ του γκαζιού το νιώθω. Όταν ανοίγεις βέβαια το καπό δεν το ακούς παρά μόνο όταν βάλεις το αυτί σου κοντά στη δεξιά μπροστινή ρόδα και ακόμα περισσότερο μέσα από την καμπίνα με κλειστά παράθυρα!

Τι σκ***τα παίζει πάλι????

Ευχαριστώ!
vertigo - Πεμ 04 Ιούν 2009, 01:39:41
Θέμα δημοσίευσης:
με τα λουριά είσαι ok ? δεν σου τα πέταξε ποτε?
καλού κακού κοίταξε και το μοτεράκι του υδραυλικού μην έρχεται από εκεί ο θόρυβος
Athens - Πεμ 04 Ιούν 2009, 15:57:04
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι ποτε.... Confused
action_peugeot - Πεμ 04 Ιούν 2009, 22:29:29
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικά θα πρέπει να είναι η βαλβίδα του κάνιστρου
Giannis307 - Πεμ 04 Ιούν 2009, 22:34:44
Θέμα δημοσίευσης:
action_peugeot έγραψε:

+1!

Και αν δεν κανω λαθος αυτο ακομα και αν αλλαχτει μετα απο λιγο θα το ξανακανει...
action_peugeot - Πεμ 04 Ιούν 2009, 22:57:52
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
action_peugeot έγραψε:

+1!

Και αν δεν κανω λαθος αυτο ακομα και αν αλλαχτει μετα απο λιγο θα το ξανακανει...
Σωστά γιατί πάντα λειτουργεί
Athens - Παρ 05 Ιούν 2009, 15:48:11
Θέμα δημοσίευσης:
action_peugeot έγραψε:

how much? τι εννοείτε ότι θα το ξανακάνει? και πόσο είναι το "μετά από λίγο"
Giannis307 - Παρ 05 Ιούν 2009, 17:37:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μην ασχοληθεις βασικα....
action_peugeot - Τετ 10 Ιούν 2009, 21:19:21
Θέμα δημοσίευσης:
κωδικος 16287G 22,51 EUR
Athens - Τρι 23 Ιούν 2009, 07:30:30
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα σααααααααααααααααας,

Τα δεδομένα πλέον αλλάζουν. Κάθε πρωί ο συγκεκριμένος θόρυβος κάνει πλέον σαν μια προπέλα η οποία στροφάρει παρα πολύ γρήγορα και κάπου βρίσκει. Επίσης πριν ξεκινήσω πατάω λίγο γκάζει το οποίο σκούζει τρελά. Μόλις όμως ξεκινήσω το αμάξι αντίο σκούξιμο και γυρνάμε καπάκια στα παλιά δεδομένα (αυτός ο σπαστικός θόρυβος).

Πήγα στον μηχανικό ο οποίος μου είπε ότι μπορεί να φταίει το ρουλεμαν της ανακύκλωσης του aircondition(αν το λεω σωστα) και ότι είναι κουσούρι τους.Κατα τα 90% είναι αυτό αλλιώς από ότι μου είπε μπορεί να είναι και ο τροχαλίας μηχανής. Βέβαια όσες φορές το κάναμε βόλτα δεν έκανε κιχ το μπάζο. Θα του το ξαναπάω και κάποια στιγμή αυτή τη βδομάδα μπας και. 3 φορές το κράτησε να κριώσει και πάλι δεν... Mad

Αυτά
drdino - Τρι 23 Ιούν 2009, 11:59:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ρουλεμαν ανακυκλωσης a/c; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα... Εννοεί μήπως το μοτεράκι ανακύκλωσης; Γιατί δεν στο αποσυνδέει να δείτε αν είναι από αυτό;
Athens - Τετ 24 Ιούν 2009, 07:42:31
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Ρουλεμαν ανακυκλωσης a/c; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα... Εννοεί μήπως το μοτεράκι ανακύκλωσης; Γιατί δεν στο αποσυνδέει να δείτε αν είναι από αυτό;

α για σου αυτο! μου είπε ότι θέλει πρώτα να ακούσει το θόρυβο για να βεβαιωθεί. Γιατί όσες φορές και να το πήγα δεν έκανε κιχ στα χέρια του. Θα το το ξαναπάω αυτή τη βδομάδα μιας και έχω ηχογραφήσει και το θόρυβο που κάνει θα του βάλω να το ακούσει απο κεί αν και πάλι δε....
Athens - Πεμ 06 Αύγ 2009, 08:20:47
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΕλικά ήταν βάση μηχανής...Its OK now
AlienHack - Πεμ 06 Αύγ 2009, 14:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
βάση μηχανής? εκανε τετοιο θόρυβο? δεν ειχε αλαχτει ποτέ? για να φτάσει να κανει τετοιο σπαστικο μεταλικο συνεχομενο θορυβο η μηχανή σου συμαινει οτι δεν ειχε μεινει καθολου λαστιχο στην βάση !!
τις αλλαξες και τις 3 να ησυχάσεις?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες