geo106xs έγραψε: |
Αχ αυτα τα μαγνητακια...τωρα προσφατα με το παιδι που δουλευω(επισκευαζουμε καυστηρες πετρελαιου) αναρωτιομασταν αν οντως αυτα λειτουργουν και για'αυτο αποφασισαμε να το εφαρμοσουμε σε ενα καυστηρα του οποιου προηγουμενως θα εχουμε μετρησει με τον αναλυτη καυσαεριων τα καυσαερια,μετα να του τοποθετησουμε το μαγνητακι και αν οπως ισχυριζεται το τμημα διαφημησης του εκαστοτε "μαγνητη" βελτιωθει η αποδοση τοτε αυτο θα αποτυπωθει με διαφορετικα "νουμερα" στον καυσαναλυτη...ετσι λοιπον με την πρωτη ευκαιρια θα σας αναφερω τη διαφορα! Ετσι για το γμτ! |
makis106 έγραψε: | ||
Αυτό θα είχα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω κ εγώ στον καυσαναλυτή του ΚΤΕΟ, να βλέπαμε τι επίδραση έχει σε ένα αυτοκίνητο. Όταν πέσει στα χέρια μου κάτι τέτοιο θα το δούμε... |
makis106 έγραψε: |
Αυτό θα είχα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω κ εγώ στον καυσαναλυτή του ΚΤΕΟ, να βλέπαμε τι επίδραση έχει σε ένα αυτοκίνητο. Όταν πέσει στα χέρια μου κάτι τέτοιο θα το δούμε... |
Arvas έγραψε: | ||
Προσεχε να το κανεις το πριν και το μετα με ενα γεμισμα γιατι αλλιως δεν εχει νοημα... |
Arvas έγραψε: |
αναλογα και το νερακι που εχουν μεσα... |
Arvas έγραψε: |
Υπαρχει λογος γιατι συνηθως διαφορετικα καυσιμα βγαζουν διαφορετικα καυσαερια... αναλογα και το νερακι που εχουν μεσα... |
Αχ αυτα τα μαγνητακια...τωρα προσφατα με το παιδι που δουλευω(επισκευαζουμε καυστηρες πετρελαιου) αναρωτιομασταν αν οντως αυτα λειτουργουν και για'αυτο αποφασισαμε να το εφαρμοσουμε σε ενα καυστηρα του οποιου προηγουμενως θα εχουμε μετρησει με τον αναλυτη καυσαεριων τα καυσαερια,μετα να του τοποθετησουμε το μαγνητακι και αν οπως ισχυριζεται το τμημα διαφημησης του εκαστοτε "μαγνητη" βελτιωθει η αποδοση τοτε αυτο θα αποτυπωθει με διαφορετικα "νουμερα" στον καυσαναλυτη...ετσι λοιπον με την πρωτη ευκαιρια θα σας αναφερω τη διαφορα! Ετσι για το γμτ! |
Giannis307 έγραψε: | ||
Kανουμε την ιδια δουλεια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με αναλυτη και γω διαφορα δεν ειδα καμια.... |
ο καυσαναλυτης σου ειναι της KANE; (καθαρη περιεργια!) |
kane έγραψε: | ||
ποια ειναι αυτή η εταιρια που έκανε κλοπυ-ραιτ το νικνειμ μου??? ![]() ![]() ![]() |
geo106xs έγραψε: | ||||
Για φαντασου!!!Απο την ωρα που ειχα γραψει αυτη την ερωτηση ελεγα,κοιτα να δεις ομοιοτητα στα ονοματα! Για να πω την αληθεια οταν ειχα πρωτοδει το nickname σου σκεφτηκα οτι μπορει να εισαι καυστηρατζης και οτι ο καυσαναλυτης σου ειναι συνονοματος σου!!! ![]() |
kane έγραψε: | ||||||
ειμαι και γω μυθοπλαστης...ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...χαχαχα |
bakclima έγραψε: |
λοιπον τα μαγνητακια δεν κανουν τιποτα, εχω μετρηση καυστηρα με αναλυτη testo πριν και μετα και δεν ειδα καμια διαφορα, κατι αλλο προς τους καυστηριατσιδες του κλαμπ που θα το καταλαβουν καλυτερα, ο καθε καυστηρας επανω γραφει πχ 2λιτρα την ωρα, οποτε αυτο θα καιει, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ 1,5. |
λοιπον τα μαγνητακια δεν κανουν τιποτα, εχω μετρηση καυστηρα με αναλυτη testo πριν και μετα και δεν ειδα καμια διαφορα, κατι αλλο προς τους καυστηριατσιδες του κλαμπ που θα το καταλαβουν καλυτερα, ο καθε καυστηρας επανω γραφει πχ 2λιτρα την ωρα, οποτε αυτο θα καιει, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ 1,5. |
geo106xs, βαλ'του ενα 0.50-50μοιρες να μην του καει τιποτα, αλλα να ζεστενει το 1 απο τα 3 ![]() |
καλα, κανε μια διαστασιολογηση στοιχειων σε ενα inverter και ενα συμβατο και μετα τα λεμε, μην κοιτατε μονο τους συμπιεστες.(ειμαστε ![]() |