alemao έγραψε: |
Απο αυτα που λεει το κοντερ βγαλε και 5 χιλιομετρακια... ![]() |
alemao έγραψε: |
Δεν ειμαι χαζος, καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα.
Στο ειπα επειδη ρωτησες ποια ειναι η τελικη που δινει η Peugeot για να συγκρινεις. Ειναι 193 km/h, οποτε μπορει να φτασει και 200 πιστευω. Αρα αυτο το 210 δεν ειναι πραγματικα χιλιομετρα, εχει σφαλμα. |
lia206cc έγραψε: |
Το κοντεράκι μου τα 'χει παίξει νομίζω...
Τρίτη ή τέταρτη φορά χθες βράδυ το σανίδωσα το εργαλείο με σκοπό να δω τελικές και μου παρουσίασε το εξής: Το αμάξι 200αρίζει κανονικά, αλλά μόλις η βελόνα πιάσει περίπου 205 αρχίζει κάτι σκαμπανεβάσματα που ζαλίζουν!!! Τρώει χοντρό κόλλημα απ' τα 200 ως τα 210. Ανεβοκατεβαίνει συνεχώς. Όταν αποφασίσει σε κάποια φάση ότι τρέχουμε με 210, τρώει νέο κόλλημα και αρχίζει να αλλάζει ενδείξεις μεταξύ 210 και γραμμής GAME OVER!!! Μόνο μία φορά ήταν απολύτως σίγουρο ότι έπιασε 210: όταν κατέβαινα με τη Τζούλια για το 2ο Touring και ήταν φορτωμένο με μπαγκάζια και 3ο άτομο. Και να πείς ότι είναι κάνα ξενέρωτο-μπουκωμένο αυτοκίνητο...!!! Κάθε μέρα κάνω 120 χλμ πήγαινελα στην εθνική, με 110-190 (βγάλε τα 60άρια στα χωριά) Και ερωτώ καλοί μου άνθρωποι: Μήπως δεν ξέρει να μετράει πάνω από 200; Η τελική που δίνει η μαμα Peugeot για το CC είναι πολύ χαμηλότερα και χάνει το λογαριασμό; |