PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Τα φωτα σας παιδια-Προβλημα 207 gt

notis1313 - Πεμ 28 Μάϊ 2009, 12:02:43
Θέμα δημοσίευσης: Τα φωτα σας παιδια-Προβλημα 207 gt
εχθες που βγηκα μια βολτιτσα σαν ανθρωπος κ εγω παρατηρησα το εξης: οταν περπαταει το αμαξι κ ειδικα σε οχι καλο δρομο(οχι οτι σε καλο δεν το κανει, απλα ακουγεται λιγοτερο)ακουγεται συνεχως ενας πολυ δυνατος ηχος χρρρρρρρρρρρρ!νομιζω οτι ακουγεται καπου κατω απο το ταμπλο χωρις να ειμαι σιγουρος!λετε να εχει κοψει καμια βαση οπως κοβανε παλια τα 106???ειμαι για αντιπροσοπεια!!!καμια αποψη?ο θορυβος ακουγεται μονο οταν το αμαξι τσουλαει.οταν ειναι σταματημενο τιποτα!ευχαριστω εκ των προτερων!
android - Πεμ 28 Μάϊ 2009, 13:43:07
Θέμα δημοσίευσης:
ποτε μια βαση δεν φαινεται αν κυλαει ανεμαλα το αμαξι
βαση θα ναι αν στα πατα ασε γκαζιου κ στις αλλαγες ταχυτητων κανει γκουπ....
Miss 207 GT - Κυρ 31 Μάϊ 2009, 13:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν περ. 2 εβδομάδες άλλαξα βάσεις μηχανής στο δικό μου GT. Άκουγα κι εγώ ένα θόρυβο μόλις έστριβα πολύ το τιμόνι και πάταγα γκάζι για να ξεκινήσει το αμάξι. Ο θόρυβος ήταν σαν να πατάει η ρόδα κάτι μικρό στο έδαφος ή κάτι σαν τρίξιμο.

Όπως μου είπαν από το εξουσιοδοτημένο που το πηγαίνω, έχει βγει οδηγία από την Peugeot για το εν λόγω πρόβλημα στα GT και η αλλαγή γίνεται εντός εγγύησης.

Με μόνο 10.000 χλμ να αλλάξω βάσεις μηχανής ; Εντύπωση μου έκανε ...
psilos133 - Δευ 01 Ιούν 2009, 19:55:34
Θέμα δημοσίευσης:
ωχ και μένα κάτι τετοια κανει.. μάλλον για βάσεις πάω κ εγω... έχει λήξει και η εγγύηση Crying or Very sad πόσο πάει το μαλλί ξέρει κανένας???
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες