MTerry έγραψε: |
Καλημέρα! ![]() Το ιδιο έκανε και εμένα (μπροστά δεξιά στα 9.000 χλμ ) . . . το κοιτάξαν στην αντιπροσωπεία . . . δεν υπάρχει πουθενά τζόγος και τελικά η διάγνωση ειναι , ότι πιθανόν το αμορτισέρ να τα έχει παίξει , γιατί λόγω χαμηλώματος ( και κανα δυο καλες λακουβες ) . . . δεν εχει διαδρομή και τερματίζει . . . θα το πάω και σε αλλο συνεργείο (φίλου μου) και βλέπουμε ! |
mathanas έγραψε: |
Και εγω για προβλημα στο αμορτισερ το βλεπω αν και δεν εχω χαμηλωσει ουτε το χω ριξει ποτε σε κρατηρα, ελεγξα σημερα σε γνωστο το συστημα δεξια και δεν υπαρχει τζογος πουθενα ουτε στο μπαρακι της ζαμφορ , σφυξαμε βιδες (οπου μερικες πηραν λιγο) αλλα συνεχιζει το προβλημα σε ορισμενα σαμαρακια ... |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
φιλε μου σε κολλητο μου σε gt στα 18000 χλμ του αλλαξανε και τα δυο μπροστιονα στην εγγυηση γιατι βρηκανε οτι χανανε λαδι..κατι ψιλο λενε αλλα χανανε!!για τσεκαρε αμα εχεις υχνος απο λαδακι εκει τριγυρω!!!!μπορει να τα εχει παιξει!!!το δικο μου πλεον στα 24000 εδειξε 25% οτι λειιτουργουνε τα αμορτισερ μου!!!!(αρα κατι συμβαινει με τα αμορτισερ γενικως!!) |
mathanas έγραψε: | ||
Θα με βοηθαγε αν μαθαινα ποιος και που αλλαξε αμορτισερ σε εγγυηση διοτι με λενε ρητα οτι αυτο δεν γινεται λεει πουθενα οχι μονο στη peugeot , με εχουνε βγαλει τρελο , τα χω παρει κρανιο.... |