glf έγραψε: |
Αν και από όσο κατάλαβα δεν πολυπάτε σε αγώνες, ενημερώνω και για το σπριντ στο Λιβάδι που γίνεται την Κυριακή στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Βγήκαν και οι συμμετοχές στο site του A.O.Θ. http://www.aoth.gr/ Νίκο το Diafas Team γιατί δεν κατεβαίνει ? Εγώ θα τρέξω και αυτό και μετά θα αρχίσω να.... ξεχρεώνω κόσμο !!! ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Nικο το κολονακι δεν σου στραβωσε το πατωμα ![]() ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: | ||
μη στεναχωριέσαι καθόλου, μπορείς να δεις και στο σπίτι το videaki, το έχω έτοιμο ! http://www.galfas.gr/racing/video/glf-sprint_AO8-e3odos.avi ειναι DivX 3 2,5 MB (κάντε δεξί-κλικ και Save As...) περιμένω σχόλια !!! ![]() Αριστείδη, μάλλον υπάρχει μια ποδιά διαθέσιμη και αναλόγως με το βάρος θα φορεθεί ή όχι! Νικ, σήμερα έχει βραδιά προβολών στο Αβάντζο, αν και ανυσηχώ που δεν θα είναι ο περιπτεράς. Έχω και το.... DVD από το Κένταυρος !!! χαμός !!! έλα να δεις περάσματα ! ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Λίγο άσχετο....
Με τι κάμερα τραβάς; Οι λήψεις είναι πολύ καλές! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Με του συνοδηγου του. |
Sidobre έγραψε: | ||
... έτσι θα την ζητήσω; ![]() |
... έτσι θα την ζητήσω; ![]() |
alemao έγραψε: |
Παντως πρεπει να εχει ειδικη βαση (ή βεντουζα) που βιδωνει πανω στο cage... γαμωτ.. θελω και εγω να βρω μια τετοια για το drift challenge να τραβηξω in-car video |
εγώ δε θα γούσταρα καθόλου να έχω το maxi, αυτό τον καιρό.
τα λεφτά για βενζίνες και λύσιμο κινητήρα κάθε 10.000 χλμ, που τα βάζετε ? ![]() και αν έκανα αυτή την έξοδο με maxi, τώρα θα ήμουν φυλακή για χρέη ![]() ![]() ![]() |
Για ένα πράγμα σας ζηλεύω ρε κ@λόπαιδα....
Αν φορούσα Group Ν εξάτμιση θα μου κόβανε 45 κλήσεις για ηχορύπανση την ημέρα.... Αχχχχ επαρχία! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Για ένα πράγμα σας ζηλεύω ρε κ@λόπαιδα....
Αν φορούσα Group Ν εξάτμιση θα μου κόβανε 45 κλήσεις για ηχορύπανση την ημέρα.... Αχχχχ επαρχία! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glf έγραψε: | ||
ηχορύπανση ? i don't know this word!! σοβαρά η δικιά μου δεν ακούγεται καθόλου, σε εκνευριστικό βαθμό! έβλεπα την κασέτα από το Κένταυρος και άκουγα μόνο τα λάστιχα!!! |
i knew you would understand !!!!
κλαπς!! συγκινήθηκα πρωινιάτικα! ![]() |