PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - Λιβάδι

glf - Τετ 28 Μάϊ 2003, 09:54:04
Θέμα δημοσίευσης: Λιβάδι
Αν και από όσο κατάλαβα δεν πολυπάτε σε αγώνες, ενημερώνω και για το σπριντ στο Λιβάδι που γίνεται την Κυριακή στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Βγήκαν και οι συμμετοχές στο site του A.O.Θ.
http://www.aoth.gr/

Νίκο το Diafas Team γιατί δεν κατεβαίνει ?

Εγώ θα τρέξω και αυτό και μετά θα αρχίσω να.... ξεχρεώνω κόσμο !!! Very happy
ΝΙΚΟΣ - Τετ 28 Μάϊ 2003, 13:37:27
Θέμα δημοσίευσης: Re: Λιβάδι
glf έγραψε:
Αν και από όσο κατάλαβα δεν πολυπάτε σε αγώνες, ενημερώνω και για το σπριντ στο Λιβάδι που γίνεται την Κυριακή στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Βγήκαν και οι συμμετοχές στο site του A.O.Θ.
http://www.aoth.gr/

Νίκο το Diafas Team γιατί δεν κατεβαίνει ?

Εγώ θα τρέξω και αυτό και μετά θα αρχίσω να.... ξεχρεώνω κόσμο !!! Very happy

Απο οσο ξερω δεν δειχνουν και πολυ ενδιαφερον για αυτον τον αγωνα.Δεν μου ειπαν τιποτα τα παιδια,αλλα απο οσο ξερω θα ειναι και αυτοι στην εκθεση αυτοκινητου στα κοιλα οποτε μαλλον γιαυτο.Ουτε και εγω θα κατεβω λογο της εκθεσης οποτε Νικολα να σου ευχηθω εναν καλο αγωνα και με προσοχη.

ΕΛΑ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΑ ΜΑΣ
glf - Δευ 02 Ιούν 2003, 01:36:58
Θέμα δημοσίευσης:
Στο Λιβάδι είχα έξοδο και ... παραλίγο επαναφορά στην άσφαλτο. Αλλά όπως έμπαινα, βρήκα σε ένα κολωνάκι πεσμένο από παλιότερα, και μου έφαγε το κάτω μέρος....
Sidobre - Δευ 02 Ιούν 2003, 09:01:37
Θέμα δημοσίευσης:
Eλπίζω να μην είχες καμμία σοβαρή ζημιά! Περαστικά και την επόμενη φορά δρυμήτερος!!!!
ΝΙΚΟΣ - Δευ 02 Ιούν 2003, 14:05:03
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν πολυ αερα πηγαινες μαστορα..........
Την επομενη φορα γραφετε και πουθενα σε 2 δεξια φυλαγμενη η αλλιως ΄΄φυλαξ'΄΄ δεν ειναι ολες τεζα αερα και οπου παει.Πες και τον Γιωργο να σε συγκρατει που και που.Αυτο δεν ειναι EVO7..τα 106 θελουν προσοχη. Wink
alemao - Δευ 02 Ιούν 2003, 14:11:53
Θέμα δημοσίευσης:
περαστικα στο ραλλακι σου Νίκο!
Ghost Dog - Δευ 02 Ιούν 2003, 15:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
περαστικα και απο εμενα στην rallaρα σου!!! Crying or Very sad
glf - Δευ 02 Ιούν 2003, 15:16:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εντάξει, την γλύτωσε πολύ φθηνά ο γάλλος μου. Το μόνο που μου λείπει είναι ένα δίχαλο και είναι έτοιμο το αμάξι.
Οι απώλειες ήταν ένα ακρόμπαρο, η μια πλευρά που πιάνει την βάση σαζμαν, το δίχαλο και .... μια τρύπα από 2 κομάτια αλουμίνιο στο καπάκι του βολάν. Δεν έχασε ούτε βαλβολίνες και ο κινητήρας δεν κατάλαβε τίποτα.

και σκεφτείτε ότι έσκασα με 3η επάνω σε πεσμένο κολονάκι... !!!!

Από αύριο θα έχω έτοιμο και το video της εξόδου από την εσωτερική κάμερα. Μη το χάσετε.

Τέλος πρέπει να ευχαριστήσω και από εδώ το Ντίνο το Γκαγκαστάθη που το βράδυ του Σαββάτου μου έδωσε ένα εγκέφαλο (από τους καλούς Smile ενώ είχαμε κάψει ( ?? ) τον εγκέφαλο από το 106 GTI της ομάδας υποστήριξης "Tunas". Μιλάμε για πολύ γκαντεμιά αυτο το ΣΚ ....
alemao - Δευ 02 Ιούν 2003, 15:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
βαλε καλου κακου το καπακι της PS για το καρτερ....
ΝΙΚΟΣ - Δευ 02 Ιούν 2003, 16:47:40
Θέμα δημοσίευσης:
Nικο το κολονακι δεν σου στραβωσε το πατωμα Question Σημερα το βραδυ τι κανεις Question Θελω να δω το βιντεακι Wink Θα βρεθουμε Question Στειλε SMS στο κινητο να μου πεις ωρα.
glf - Δευ 02 Ιούν 2003, 17:23:36
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Nικο το κολονακι δεν σου στραβωσε το πατωμα Question Σημερα το βραδυ τι κανεις Question Θελω να δω το βιντεακι Wink Θα βρεθουμε Question Στειλε SMS στο κινητο να μου πεις ωρα.

μη στεναχωριέσαι καθόλου, μπορείς να δεις και στο σπίτι το videaki, το έχω έτοιμο !

http://www.galfas.gr/racing/video/glf-sprint_AO8-e3odos.avi

ειναι DivX 3 2,5 MB (κάντε δεξί-κλικ και Save As...)

περιμένω σχόλια !!! Very happy

Αριστείδη, μάλλον υπάρχει μια ποδιά διαθέσιμη και αναλόγως με το βάρος θα φορεθεί ή όχι!

Νικ, σήμερα έχει βραδιά προβολών στο Αβάντζο, αν και ανυσηχώ που δεν θα είναι ο περιπτεράς. Έχω και το.... DVD από το Κένταυρος !!! χαμός !!!
έλα να δεις περάσματα ! Very happy
ΝΙΚΟΣ - Δευ 02 Ιούν 2003, 18:10:14
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

μη στεναχωριέσαι καθόλου, μπορείς να δεις και στο σπίτι το videaki, το έχω έτοιμο !

http://www.galfas.gr/racing/video/glf-sprint_AO8-e3odos.avi

ειναι DivX 3 2,5 MB (κάντε δεξί-κλικ και Save As...)

περιμένω σχόλια !!! Very happy

Αριστείδη, μάλλον υπάρχει μια ποδιά διαθέσιμη και αναλόγως με το βάρος θα φορεθεί ή όχι!

Νικ, σήμερα έχει βραδιά προβολών στο Αβάντζο, αν και ανυσηχώ που δεν θα είναι ο περιπτεράς. Έχω και το.... DVD από το Κένταυρος !!! χαμός !!!
έλα να δεις περάσματα ! Very happy

ΝΙΚΟ ΩΡΑ ΠΕΣ
Sidobre - Δευ 02 Ιούν 2003, 18:14:52
Θέμα δημοσίευσης:
Eίδα το βιντεάκι και πόνεσε η ψυχή μου!!!! Για άλλη μια φορά περαστικά!

Δεν μου λες, το κολωνάκι το έριξε κάποιος προηγούμενος ή ήταν βαλμένο επίτιδες; Shocked Γιατί στο σημείο που ήταν .....

Απ'ότι είδα η στροφή είχε μια περίεργη κλίση με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι στον αέρα... τα λέω σωστά ή όχι;
glf - Δευ 02 Ιούν 2003, 19:15:03
Θέμα δημοσίευσης:
το κολωνάκι πρέπει να είχε χρόνο ή περισσότερο εκεί πέρα. μάλιστα, εκεί κοντά είδα και κάτι μπλε πλαστικά, προφανώς του τυχερού που το ακούμπησε.
ΑΛΛΑ γιατί δεν το πέταξε μέσα στο γκρεμό ο χριστιανός ήθελα να ξερα............

για την κλίση που λες καλά το κατάλαβες. Η άσφαλτος είναι λίγο ψηλότερα από το χώμα. Όταν ξαναβγήκα στην άσφαλτο με το κολωνάκι μπροστά μου, σηκώθηκε η μούρη και μάλλον εκεί έσπασε το ακρόμπαρο. Όταν σταμάτησα και βγήκα από το αμάξι, είδα (με... τρόμο) το κολωνάκι μέσα στη μέση της στροφής !!! έτρεξα και το έσμπρωξα πάλι μέσα για να μην το βρει ο επόμενος μπροστά του (και έρθει και σκάσει επάνω στο δικό μου που ήταν δίπλα στο δρόμο).

Όταν τελείωσε ο αγώνας το πέταξα στο γκρεμό, αφού πρώτα το .... φωτογραφήσω !! Very happy

Νικ, κατά τις 11.... α, και το πάτωμα δεν κατάλαβε τίποτα Smile
alemao - Δευ 02 Ιούν 2003, 19:17:29
Θέμα δημοσίευσης:
ελπιζω το επομενο βιντεακι να σε δειχνει να πηγαινεις με το πλαι, οχι αλλο δυσαρεστο...
Sidobre - Δευ 02 Ιούν 2003, 19:29:06
Θέμα δημοσίευσης:
Λίγο άσχετο....

Με τι κάμερα τραβάς; Οι λήψεις είναι πολύ καλές!
alemao - Δευ 02 Ιούν 2003, 19:32:06
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως πρεπει να εχει ειδικη βαση (ή βεντουζα) που βιδωνει πανω στο cage... γαμωτ.. θελω και εγω να βρω μια τετοια για το drift challenge να τραβηξω in-car video
ΝΙΚΟΣ - Δευ 02 Ιούν 2003, 19:38:41
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Λίγο άσχετο....

Με τι κάμερα τραβάς; Οι λήψεις είναι πολύ καλές!

Με του συνοδηγου του.Αυτος οτι αγοραζει ειναι κορυφη.Απο EVO μεχρι καμερα Wink ΠΑΚΕΤΟ.

Αφου ελεγε πως αν ΔΕΝ επαιρνε το EVO θα εφερνε 306 MAXI απο Γαλλια.

Βασικα για μενα μαλ***α εκανε που πηρε το EVO.ΝΙΚΟΛΑ ΤΙ ΛΕΣ Question Twisted evil Twisted evil Twisted evil
alemao - Δευ 02 Ιούν 2003, 19:41:04
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω ενα 306 Maxi MkII θα προτιμουσα Wink
αντε με βαρια καρδια ενα 106 maxi Very happy Very happy
Sidobre - Δευ 02 Ιούν 2003, 19:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Με του συνοδηγου του.

... έτσι θα την ζητήσω; Shocked

Πάντως και εγώ θα ήθελα το πακέτο του JWRC αλλά με βλέπω μόνο για κλίμακα 1/1000!!!
alemao - Δευ 02 Ιούν 2003, 19:44:52
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Με του συνοδηγου του.

... έτσι θα την ζητήσω; Shocked

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Laughing
ΝΙΚΟΣ - Δευ 02 Ιούν 2003, 19:58:19
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
... έτσι θα την ζητήσω; Shocked !!!

Πως το καταλαβες Question Μαζι με την καμερα δινει και το EVO βολτα.Πανε πακετο αυτα. Wink Very happy
glf - Τρι 03 Ιούν 2003, 01:14:59
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
Παντως πρεπει να εχει ειδικη βαση (ή βεντουζα) που βιδωνει πανω στο cage... γαμωτ.. θελω και εγω να βρω μια τετοια για το drift challenge να τραβηξω in-car video

H βάση είναι φτιαχτή σε φίλο σιδερά. Του είχα φέρει ένα bucket από Ιταλία και με βοηθάει σε κάτι τέτοια. Η βάση έγινε τώρα τελευταία και αν θυμηθώ να βγάλω μια photo με την ψηφιακή του... συνοδηγού (πάλι!!) θα σας το δείξω. Περνάνε 2 στρώματα σφουγγάρια για να κρατήσει έξω όσο περισσότερο κραδασμό γίνεται....

sidobre, δε θυμάμαι μοντέλο, είναι μια sony με steady shot και πτυσόμενη οθόνη lcd
η δικιά μου τα είχε παίξει στο Κένταυρος και έγραψε θολά τις καλύτερες ειδικές που έχω περάσει ως τώρα Sad

Ευτυχώς είδα την κασέτα του αγώνα και γούσταρα με τα περάσματα μου Very happy
glf - Τρι 03 Ιούν 2003, 01:18:18
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ δε θα γούσταρα καθόλου να έχω το maxi, αυτό τον καιρό.

τα λεφτά για βενζίνες και λύσιμο κινητήρα κάθε 10.000 χλμ, που τα βάζετε ? Very happy

και αν έκανα αυτή την έξοδο με maxi, τώρα θα ήμουν φυλακή για χρέη Very happy Very happy Very happy
ΝΙΚΟΣ - Τρι 03 Ιούν 2003, 08:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
εγώ δε θα γούσταρα καθόλου να έχω το maxi, αυτό τον καιρό.

τα λεφτά για βενζίνες και λύσιμο κινητήρα κάθε 10.000 χλμ, που τα βάζετε ? Very happy

και αν έκανα αυτή την έξοδο με maxi, τώρα θα ήμουν φυλακή για χρέη Very happy Very happy Very happy

Παρε εσυ το MAXI και μην σε νοιαζει.Θα σου δωσω το δικο μου να τρεχεις και θα εχω το αλλο για βολτα Laughing Laughing
Sidobre - Τρι 03 Ιούν 2003, 08:22:42
Θέμα δημοσίευσης:
Για ένα πράγμα σας ζηλεύω ρε κ@λόπαιδα....

Αν φορούσα Group Ν εξάτμιση θα μου κόβανε 45 κλήσεις για ηχορύπανση την ημέρα....

Αχχχχ επαρχία! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ΝΙΚΟΣ - Τρι 03 Ιούν 2003, 08:28:43
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Αν φορούσα Group Ν εξάτμιση θα μου κόβανε 45 κλήσεις για ηχορύπανση την ημέρα....

Αχχχχ επαρχία! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

GROUP N Question Question Question GROUP A Φοραμε Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ασε που και οι δυο ΔΕΝ εχουμε καποια σχεση το τελευταιο διαστημα Wink Αρα κανουμε ΟΤΙ θελουμε Razz
glf - Τρι 03 Ιούν 2003, 09:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

ηχορύπανση ? i don't know this word!!
σοβαρά η δικιά μου δεν ακούγεται καθόλου, σε εκνευριστικό βαθμό!
έβλεπα την κασέτα από το Κένταυρος και άκουγα μόνο τα λάστιχα!!!
alemao - Τρι 03 Ιούν 2003, 09:47:29
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
Sidobre έγραψε:

ηχορύπανση ? i don't know this word!!
σοβαρά η δικιά μου δεν ακούγεται καθόλου, σε εκνευριστικό βαθμό!
έβλεπα την κασέτα από το Κένταυρος και άκουγα μόνο τα λάστιχα!!!

εεεεεεεεεεετσι
εεεεεεεεεεετσι! Very happy Very happy
glf - Τρι 03 Ιούν 2003, 09:54:58
Θέμα δημοσίευσης:
i knew you would understand !!!!

κλαπς!! συγκινήθηκα πρωινιάτικα! Laughing
ΝΙΚΟΣ - Τρι 03 Ιούν 2003, 11:56:21
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
i knew you would understand !!!!

κλαπς!! συγκινήθηκα πρωινιάτικα! Laughing

Προσεχε μην σε φυγουν οι μυξες εσενα Laughing