PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Γρυλισμα...απο που?

Puzzle - Τρι 19 Μάϊ 2009, 07:09:39
Θέμα δημοσίευσης: Γρυλισμα...απο που?
1)Καλημερα παιδια...
Το πασχα κατα την επιστροφη μου μπλοκαρισμςνοσ και ενω πηγαινα με 30-40 χλμ ακουγα ενα περιεργο εντονο γρυλισμα..ισως απο τους τροχους..
Οταν γυρισα πλεον Αθηνα το ακουω αλλα οχι τοσο εντονο ενω να πω οτι δεν ειναι μονιμο...το κακο ειναι οτι δεν μπορω να βρω με σιγουρια απο που ειναι..καπου απο τη μηχανη...απο τους τροχους...δυσκολο..
Καποιες φορες ακουγεται ειτε περνωντας απο χαντακια αλλα αλλωτε κανονικα και στην ευθεια.. εχει κανεις καμια ιδεα?Μηπως ρουλεμαν?

2)Οταν ειναι σβηστο το αμαξι και αρχιζω να το κουναω μπρος πισω ας πουμε ακουγεται ενας ηχος νομιζω απο τις αναρτησεις...ειναι φυσιολογικο?

3)Καθε 2-3 μηνες χρειαζομαι συμπληρωμα παραφλου...το εχω πει απειρες φορες στην αντιπροσωπεια κοιταξαν την αντλια αλλα δεν βρισκουν καπου διαρροη οποτε δεν εκαναν και τιποτα...

Να πω οτι μεσα σε 1.5 χρονο εχω αλλαξει ενα καρω πραγματα μεσα στην εγγυηση και τωρα τον αυγουστο ληγει...
Ομολογω οτι εχει παει η καρδια μου στη κουλουρη γιατι αν ειχα πληρωσει ολα αυτα που ειχε βγαλει μεχρι στιγμης θα χρειαζομουν δανειο...
Λενε οτι καλυτερα να βγαλει οτι βγαλει το πρωτο καιρο ωστε να αλλαχθουν και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...ελπιζω να ειναι πραγματικοτητα!!!
Alexis22 - Τρι 19 Μάϊ 2009, 13:16:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ειναι ο θορυβος οπως καταλαβα πρεπει να ειναι τ ρουλεμαν τ συμπλεκτη....ο δικος μου τ εφτυσε στ 25000χλμ και δν μ τ καλυπτει η εγγυηση Evil τωρα τελευταια οποτε παταω γκαζι ακουω ενα τακ...κ οσο περναει ο καιρος δυναμωνει...γενικα παντως τ αμαξι δν μ εβγαλε κανενα προβλημα!
Puzzle - Τρι 19 Μάϊ 2009, 13:52:40
Θέμα δημοσίευσης:
Alexis22 έγραψε:
Αν ειναι ο θορυβος οπως καταλαβα πρεπει να ειναι τ ρουλεμαν τ συμπλεκτη....ο δικος μου τ εφτυσε στ 25000χλμ και δν μ τ καλυπτει η εγγυηση Evil τωρα τελευταια οποτε παταω γκαζι ακουω ενα τακ...κ οσο περναει ο καιρος δυναμωνει...γενικα παντως τ αμαξι δν μ εβγαλε κανενα προβλημα!

Με το συμπλεκτη δεν νομιζω οτι εχω καποιο προβλημα..δεν ξερω αν εχει σχεση... ουτως η αλλως εχω συννενοηθει αρχες ιουνιο να παω να αλλαξουμε στην εγγυηση οτι εχω προβλημα πριν ληξει...
βεβαια με το γρυλισμα αρκει να βρουμε απο που προερχεται ο ηχος γιατι δεν το κανει παντα...και ορισμενες φορες αν εχει θορυβο απ εξω δεν ακουγεται..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες