PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - κρατημα στροφων και βηθυσματα ρελαντι

LIONKING - Σαβ 16 Μάϊ 2009, 16:15:02
Θέμα δημοσίευσης: κρατημα στροφων και βηθυσματα ρελαντι
ρε παιδια το ξερω οτι ζαλιζω με πραγματα που εχουν συζητηθει πολυ αλα δεν την παλευω αλλο,για πειτε τιποτα.ξερω αυτο το προβλημα το εχουν πολλοι με το ρελαντι και το κρατημα στροφων ειναι γνωστες οι λυσεις αλα υποτηθετε οτι φτιαχτικαν.και βηματικο αλαξα που παιζαν οι στροφες πανω κατω, και ποτενσιομετρο που κραταγε στροφες.τον τελευταιο καιρο μου κανει ενα παιξιμο μονο οταν ειναι ρελαντι παει να σβησει και μετα 1100 και επανερχεται normal , και ψιλοκραταει στροφες στις αλαγες,η μλκ ειναι οτι το κανει που και που και οχι για πολυ κανα 2 παιξιματα και σταματαει (και κρυο και ζεστο)να μου κρατησει στροφες ειχε και 2-3 βδομαδες, σημερα το επιασε για λιγο,τι αλλο να κοιταξω?
spyros_rallye - Σαβ 16 Μάϊ 2009, 18:32:03
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε βασιλη μεγαλο προβλημα αυτο για τα 106 και saxo, οταν ειχα το 106 rallye μου το εκανε συχνα, εγω επικεντρωθηκα περισσοτερο στις βενζινες δλδ ειχα καθαρισει τεποζιτο μπεκ και ειχα αλλαξει τρομπα βενζινης.
Road_Runner - Σαβ 16 Μάϊ 2009, 18:49:44
Θέμα δημοσίευσης:
καθαρισε μια και τον Μ.Α.Ρ. sensor
Giannis307 - Σαβ 16 Μάϊ 2009, 19:45:18
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
καθαρισε μια και τον Μ.Α.Ρ. sensor

H ακομα καλλητερα αλλαξε τον...
LIONKING - Κυρ 17 Μάϊ 2009, 00:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
mπεκ εχω καθαρισει, ντεποζιτο ποτε δεν ακουμπησα ουτε τρομπα.κανονικα τρομπα και μαπ δε επρεπε να κανουν και σβησιματα?ισως επειδη ειναι αρχη ακομα και αρχιζουν να λεν το ποιημα?δεν εχει αλαχτει ποτε τιποτα εκτος το βηματικο και το ποτενσιομετρο.κοιταχτε δε μπορω να πω οτι μου σπαει τα νευρα τα κανει αραια και που για λιγο ,θα περιμενω μεχρι να πεθανει κατι,λετε να ειναι στα τελευταια του κανας λ?καμια φορα παιρνει μπροστα βελουδινα και καμια φορα πολυ ατσαλα και νομιζεις οτι θα σβησει τhanks για τις απαντησεις παιδια το εκτιμω
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες