Εσωτερικό και Αμάξωμα - ΓΕΝΙΚΑ - Alcantara και καλοκαίρι! vama51 - Σαβ 16 Μάϊ 2009, 12:39:41 Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Alcantara και καλοκαίρι!
Ποιά νομίζετε ότι είναι η καλύτερη προστασία για καθίσματα (σαν του RC) τώρα το καλοκαίρι με τον ιδρώτα και τις ζέστες;Για θάλασσα δεν μιλάμε μιας και τουλάχιστον εγώ δεν θα το πάρω ποτέ για μπάνιο.Λέω να του βάλω καμιά πετσέτα για να απορροφάνε τον ιδρώτα όταν είμαι πολύ ώρα στο αμάξι. Arvas - Κυρ 17 Μάϊ 2009, 01:00:33 Θέμα δημοσίευσης:
μπαααα... η πετσετα θα τριβεται και δεν θα μεινει ουτε χνουδι απο το αλκανταρα... Byakuya - Κυρ 17 Μάϊ 2009, 23:14:45 Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα οι κατοχοι ανω του ενος ετους εχουν παρατηρισει καποια φθορα κατα την χρηση; rubal - Κυρ 17 Μάϊ 2009, 23:25:36 Θέμα δημοσίευσης:
οχι καμια... Byakuya - Πεμ 18 Ιούν 2009, 02:56:04 Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα που εχουμε καλοκαιρι , εχετε βαλει καποιο ειδος καλλυματος στα μπροστα καθισματα ή εχετε να προτεινετε κατι για τον ιδρωτα και πιθανος και για το αλατι.....
Σκεφτομαι να βαζω για την παραλια καποιο καλλυμα τουλαχιστον στα μπροστινα , υπαρχει καποιο λινκ/καταστημα οπου να εχει κατι συγκεκριμενο;
Ευχαριστω Steve - Πεμ 18 Ιούν 2009, 07:02:04 Θέμα δημοσίευσης:
Byakuya έγραψε:
εχετε να προτεινετε κατι για τον ιδρωτα και πιθανος και για το αλατι.....
Ντους, βρωμιάρη! SAKIS-LEMANS - Πεμ 18 Ιούν 2009, 08:19:06 Θέμα δημοσίευσης:
γνώμη μου.... έχουμε τόσο ωραία καθίσματα γιατί να βάζουμε καλύματα? ο ατμός πάντως τα καθαρίζει μια χαρά. Τώρα για την αλμύρα, ε νομίζω μετά το μπάνιο αν αλλάζεις θα είσαι μια χαρά. Και επιστροφή με κλιματισμό ανοιχτό. vamvakoolas - Πεμ 18 Ιούν 2009, 12:32:47 Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνω απολυτα αλλα αντι για ατμο βαζω κρεμες (θελουν τη φροντιδα τους) Byakuya - Πεμ 18 Ιούν 2009, 13:47:01 Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνω και με τα 3 παραπανω ποστ(steve:P) απλα ηθελα να αποφυγω τον "αστυνομο" καθε φορα που μεταφερω ατομο/α πλην του εαυτου μου:/
Ισως η προσωρινη λυση της πετσετας για μετα το μπανιο και κλιματισμος.
Ευχαριστω παιδες. mol - Δευ 27 Ιούλ 2009, 08:14:13 Θέμα δημοσίευσης:
αν και κοντευει να τελειωσει το καλοκαιρι, εγω το λεω.
πηρα καλυμματα μονο για μπροστα. φροντισα μονο να εχουν πετσετα προς τα εξω, και αλλο υλικο προς τα μεσα για να μην τριβεται η πετσετα στην αλκανταρα.
το προβλημα ειναι πως τα περισσοτερα καλυμματα της αγορας ειναι για "κανονικα" καθισματα και οχι για bucket. οποτε αυτα που πηρα εγω, και υποθετω και τα περισσοτερα της αγορας θελουν μοντα για να "φορεθουν" στα καθισματα του RC.
βεβαια παρα την παρουσια των καλυμματων δεν εμπαινα στο αμαξι βρεγμενος, αλλα περιμενα να στεγνωσω λιγο πρωτα. Gr13 - Δευ 27 Ιούλ 2009, 09:34:02 Θέμα δημοσίευσης: Alcantara και καλοκαίρι!
Καλα τοση φασαρία για ενα καθισμα?Εντάξει καλοκαίρι είναι τι και αν λερωθει λίγο αμάξι είναι.Εγω παντωσ καθε καλοκαίρι τα καθίσματα και οι ζωνες μου είναι λευκά απο το αλάτι και τέλος του καλοκαιριου το παω και μου το κανουν παλι καινουριο.Που να δείς και ποση αμμο μαζευει μέσα ,φτιαρι θέλει.Πάω σχεδον κάθε μέρα στη θάλασσα αν ηταν να κανω τοση φασαρια παει νυχτοσε .Τέλος παντον πηστευω η καλυτερη λυση ειναι ενα καλιματάκι χοντρουτσικο και είσαι οκ.