PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Προβλημα με μπεκ σε 207 gt!!

Jim_207GT - Παρ 15 Μάϊ 2009, 18:25:56
Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με μπεκ σε 207 gt!!
Συγκεκριμενα δεν δουλευει το μπεκ του 4 κυλινδρου !Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι εμφανιστηκε το προβλημα κυριολεχτικα απο του πουθενα αφου την προηγουμενη μερα εκανα 150 χιλιομετρα χωρις τσικ τη αλλαξε μετα απο 6 ωρες που ηταν παρκαρισμενο ενας θεος ξερει και το κακο ειναι οτι μετα απο πολες ωρες που ασχοληθηκα ακρη δεν εχω βγαλει ελπιζω αυριο που θα εχω ποιο καθαρο μυαλο να βρω λυση αν και ολα δειχνουν εγκεφαλο!
Giannis307 - Παρ 15 Μάϊ 2009, 18:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
Εισαι σιγουρος οτι ειναι μπεκ?Οτι και να ειναι σχετικο με την αναφλεξη εγινε λογο βενζινης παντως!!!
bagosgt - Παρ 15 Μάϊ 2009, 20:09:35
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως οι βενζινες σου δεν ηταν καλες κ βουλωσε κανενα μπεκ? Shocked
Jim_207GT - Σαβ 16 Μάϊ 2009, 11:31:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πλεον βενζινη βαζω μονο 100αρα BP αλλα το προβλημα δεν ηταν απο κει !
Γιατι το λεω αυτο?
1ον Τσεκαρισα την καλωδιωση και την βρηκα ενταξει
2ον Δοκιμασα αλλο μπεκ και εχω παλι το ιδιο προβλημα
3ον Και το βασικοτερο απο ολα οταν κανω ενεργοποιηση μεσα απο το διαγνωστικο μου βγαζει σωστο το μπεκ χωρις ομως να ενεργοποιεται (Δηλαδη δεν κανει ενα χαρακτηριστικο τακ τακ το γραφω ετσι για να καταλαβουν οσοι δεν γνωριζουν) αυτο μου εδωσε να καταλαβω οτι το σημα που δινει ο εγκεφαλος στο 4 μπεκ ειναι ασθενες η δεν φτανει καθολου την Δευτερα θα ανοιξω τον εγκεφαλο να βρω την γραμμη του 4 μπεκ μηπως μπορω να κανω κατι και να μετρησω με το πολυμετρο τη φτανει τελικα στο μεπκ που δεν δουλευει σε συγκριση με ενα αλλο που δουλευει κανονικα !

Το χειροτερο απο ολα ομως ειναι οτι τελειωσε η Εγγυση πριν ενα Μηνα αχχχ! τη να κανουμε ετσι ειναι αυτα φταιω εγω τωρα να το φιαξω ακομη ποιο δυνατο ετσι για να μαθει να μου κανει τσαλιμακια!
makis106 - Σαβ 16 Μάϊ 2009, 15:14:48
Θέμα δημοσίευσης:
Jim_207GT έγραψε:

Το χειροτερο απο ολα ομως ειναι οτι τελειωσε η Εγγυση πριν ενα Μηνα αχχχ!

Stunned Stunned Stunned
Jim_207GT - Δευ 18 Μάϊ 2009, 16:20:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα απο παρα πολυ ψαξιμο τελικα βρηκα λυση το προβλημα ηταν στην πλεξουδα επισκευασα το χαλασμενο πιν και ολα οκ!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες