PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 207 - κοντή κεραία αντί της εργοστασιακής

salex - Παρ 15 Μάϊ 2009, 08:18:14
Θέμα δημοσίευσης: 207 - κοντή κεραία αντί της εργοστασιακής
Υπάρχει μια κοντή κεραία για το 207, αντί της εργοστασιακής που το κάνει να μοιάζει με τηλεκατευθυνόμενο.

Είναι γνήσιο ανταλλακτικό του PSA group (!) με κωδικό 6561.Ν3 .

Τις κεραιούλες τις τσίμπησα από το ebay αν και είμαι σίγουρος ότι οι τοπικές αντιπροσωπείες πρέπει να έχουν στοκ.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=320361534852

Τα παιδιά στη Λέσχη είδαν χθες πόσο ωραιότερη είναι η κοντούλα! Laughing
akis23 - Παρ 15 Μάϊ 2009, 08:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
Αψογη, αψογη χεχεχε Very happy Very happy Very happy
SAKIS-LEMANS - Παρ 15 Μάϊ 2009, 09:37:49
Θέμα δημοσίευσης:
μια χαρά είναι!
p206Mike - Παρ 15 Μάϊ 2009, 10:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστούμε Στέλιο... Wink
Steve - Παρ 15 Μάϊ 2009, 11:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν είναι σαν τηλεκατευθυνόμενο το αμάξι... δε λέει Cool
MEMsound - Παρ 15 Μάϊ 2009, 11:55:13
Θέμα δημοσίευσης:
για όσους τα "σκεπάζουν" με κουκούλες εχω την αίσθηση οτι η κοντη κεραία (που δεν λυγίζει όπως η μακρία) ισως σκίζει πιο ευκολα την κουκούλα...
sod - Παρ 15 Μάϊ 2009, 13:54:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω κι εγω τετοια....μειωση βαρουs..... Laughing Laughing Laughing Laughing
peugeotναύτης21 - Παρ 15 Μάϊ 2009, 15:27:38
Θέμα δημοσίευσης:
Την έχω και εγώ,ταιριάζει πολύ στο 207,την είχα αγοράσει απο lion γύρω στα 5 ευρώ αν θυμάμε καλά...
giannis27 - Παρ 15 Μάϊ 2009, 16:38:53
Θέμα δημοσίευσης:
από λήψη τι λέει?έχει διαφορά από την μεγάλη κεραία?
peugeotναύτης21 - Παρ 15 Μάϊ 2009, 18:16:39
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο πράγμα...
207 GT HRAKLEIO - Τρι 26 Μάϊ 2009, 13:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
Πω πω.. Laughing
Και εγώ θέλω ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλα δεν έχω καλές σχέσεις με τις παραγγελίες μέσω διαδικτύου..
Μπορεί κάποιος να κανονίσει να μου βρεί τις ίδιες που λέει ο Σάλεξ και να μου τις στείλει..????????????????????????????? Embarassed Crying or Very sad Laughing
ypovoleas - Τρι 26 Μάϊ 2009, 14:14:31
Θέμα δημοσίευσης:
εγω αγορασα μια απο την σειρα wrc.τιμη 10 ευρω.ποιοτητα παρα πολυ καλη.την εχω σχεδον 5 μηνες και δεν επαθε τπτ.το λεω αυτο γιατι ενα φιλαρακι αγορασε μια με 5 ευρω και εκτος οτι ξεβαψε σε 2 μερες,δεν κουμπωνε μετα ξανα!!!!!απο τα καρφουρ την πηρα.αρα δεν χρειαζεται το διαδικτυο για αγορα....και απο εμφανιση πολυ ομορφη και ταιριαζει στο αμαξι.φυσικα η ληψη το ιδιο ειναι.ριξτε μια ματια και σε αυτην γιατι πιστευω αξιζει τα λεφτα της...
tasos207RC - Τρι 26 Μάϊ 2009, 20:40:58
Θέμα δημοσίευσης:
Παραγγειλα την κεραια απο ebay την μικρη και ειναι πολυ καλη.Το σαββατο θα ανεβασω αν μπορεσω καμια φωτο.Η ποιοτητα ειναι τελεια κ κουμπωνει σαν εργοστασιακη.
fynos - Τρι 26 Μάϊ 2009, 22:24:42
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδία, είναι συντονισμένη για άλλες συχνότητες (mobile) . . . Turista για πες κάνα specification !!

P.S. Έχω 2 και πωλούνται έναντι 12euro το κομμάτι !
Kama_Supra - Τετ 03 Ιούν 2009, 18:24:53
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα παιδιά,

η κεραία με κωδικό 6561Ν3 είναι η κοντή της Peugeot και την έχω από το 2006 στο 206 μου.

Η λήψη από ότι παρατήρησα είναι λίγο χειρότερη από την μαμά!!Αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ώστε να δημιουργήσει πρόβλημα...

Πάντως είναι σίγουρα πιο όμορφη και στα 207 με αεροτομή είναι η καλύτερη λύση για να μην βρίσκει η κεραία στην αεροτομή όταν ανοίγει το πορτ μπαγκάζ.
kostas207rc - Τετ 03 Ιούν 2009, 23:08:47
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν όποις θέλει μπορεί να μου στείλει pm τις παραγγέλνουμε και σε καμιά βδομάδα τις έχουμε
Τιμή 5,5 ε η μία...από Peugeot πάντα
CHR207 - Τετ 03 Ιούν 2009, 23:16:37
Θέμα δημοσίευσης: 207 - κοντή κεραία αντί της εργοστασιακής
Ωραιος!!!!Για δωσε μια τετραδα !! Wink
amafic - Πεμ 04 Ιούν 2009, 10:08:28
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - κοντή κεραία αντί της εργοστασιακής
Η λήψη της είναι λίγο χειρότερη από την εργοστασιακή. Τη διαφορά την καταλαβαίνεις όταν κάνεις ταξίδι και ακούς τον ίδιο σταθμό, τον χάνεις πιό γρήγορα και σε υπόγεια όπου πλέον απλά δεν πιάνει.
Κατα τ'άλλα είναι πολύ διακριτική σε σημείο που αναρωτιούνται όλοι που πήγε η κεραία, οεο Very happy
YiannisP - Τρι 16 Ιούν 2009, 18:00:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια να ρωτησω;; Embarassed Embarassed

Επειδη οσες φορες εχω παει να πλυνω το αυτοκινητο δεν εχω/εχουν καταφερει να βγαλουν την κεραια, για να μη σπασει (οχι πως σπαει, απλως την βγαζουν τυπικα), αυτη η κεραιουλα πως μπαινει; Μεχρι και με πενσα προσπαθησα να ξεβιδωσω τη δικια μου, αλλα τζιφος. Σιγουρα βγαινει καπως η εργοαστασιακη; Razz Razz

ΥΓ. Βλεπω πως αυτη η κεραιουλα κανει και για 307, γι'αυτο ερωτω!
tasos207RC - Τρι 16 Ιούν 2009, 18:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον εχεις κ εσυ το κλασικο προβληματακι με μερικα 106 που δεν βγαινει με τιποτα.Μια φιλη μου πηγε να της την αλλαξουν κ τελικα την σπασανε γιατι δεν εβγαινε με καμια παναγια.Βεβαια της βαλανε μετα αλλη αλλα δεν την προσεξα.Αργοτερα θα δω σε ποιο σημειο την σπασανε κ θα ενημερωσω,αν δεν σε εχει βοηθησει καποιος αλλος καλυτερα.
john207 - Τετ 07 Μάρ 2012, 21:29:42
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον είναι παλιό το thread αλλά μόλις πήρα και εγώ τη κεραιούλα.
Όντως είναι πολύ πιο όμορφη αν και χάνει λίγο στη λήψη.. Cool
salex - Πεμ 08 Μάρ 2012, 07:54:11
Θέμα δημοσίευσης:
Πράγματι!
Δεν κατάφερα να αντιληφθώ ποτέ τη διαφορά σε λήψη έναντι της εργοστασιακής, αλλά μου αρκεί που το αυτοκίνητο δεν μοιάζει με τηλεκατευθυνόμενο πλέον.

Αυτή η εργοστασιακή κεραία είναι αντιαισθητική.
john207 - Πεμ 08 Μάρ 2012, 14:08:01
Θέμα δημοσίευσης:
Nομίζω ότι έχει μια μικρή διαφορά σε περιοχές που ο ίδιος σταθμός δε θα έπιανε καλά ούτως ή άλλως.

Αλλά το αισθητικό κομμάτι το αποζημιώνει αυτό!

Δεν είχα καταλάβει ότι η εργοστασιακή με ενοχλούσε τοσο μέχρι που έβαλα τη μικρή. Τώρα κοιτάζω άλλα 207 στο δρόμο και όντως νομίζω ότι μοιάζει με τηλεκατευθυνόμενο. Very happy

Και από ότι είδα δεν την άλλαξαν ούτε στο 208 (να την κάνουν πχ σαν του scirocco)
p206Mike - Πεμ 08 Μάρ 2012, 14:38:41
Θέμα δημοσίευσης:
από που παίρνω καινούρια, εμένα μου την έκλεψαν και παράγγειλα μια από ebay,,, με 5€,

σε πολύ λίγο ήταν σπίτι μου αλλά απ ότι έχω διαπιστώσει σε σχέση με τη μικρή που είχα πριν αν και είναι ίδιες όλοιδιες εμφανισιακά δεν αποδίδει το ίδιο καλά θα έλεγα ελάχιστα....

από που παίρνω καινούρια στην καλύτερη τιμή της αγοράς... γνήσια! ??? Laughing
manosm3 - Πεμ 08 Μάρ 2012, 15:01:02
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
από που παίρνω καινούρια, εμένα μου την έκλεψαν και παράγγειλα μια από ebay,,, με 5€,

σε πολύ λίγο ήταν σπίτι μου αλλά απ ότι έχω διαπιστώσει σε σχέση με τη μικρή που είχα πριν αν και είναι ίδιες όλοιδιες εμφανισιακά δεν αποδίδει το ίδιο καλά θα έλεγα ελάχιστα....

από που παίρνω καινούρια στην καλύτερη τιμή της αγοράς... γνήσια! ??? Laughing

Εγω την ειχα παρει απο τη lion 5€
Samer - Πεμ 08 Μάρ 2012, 15:42:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πηρα μια απο τα πρακτικερ και δουλευει οπως τη μαμα. 5 ευρω περιπου.
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 08 Μάρ 2012, 18:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες για πείτε, γιατί τη ψάχνω και εγώ καιρό αυτή τη κεραία αλλά πρώτη φορά είδα το topic! Υπάρχει ως γνήσιο ανταλλακτικό στη peugeot?
king207cc - Πεμ 08 Μάρ 2012, 18:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Παίδες για πείτε, γιατί τη ψάχνω και εγώ καιρό αυτή τη κεραία αλλά πρώτη φορά είδα το topic! Υπάρχει ως γνήσιο ανταλλακτικό στη peugeot?

ναι, κάπου 5€ κάνει.
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 08 Μάρ 2012, 19:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή (της πρώτης σελίδας) από το ebay είναι γνήσια peugeot? Salexiους?
john207 - Πεμ 08 Μάρ 2012, 19:40:05
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως σε 2 αντιπροσωπείες που πήρα να ρωτήσω μου είπαν 12-15 ευρώ.

Από το ebay την πήρα ~5 αν και επειδή επικοινώνησα με τους πωλητές και τους ρώτησα αν είναι γνήσια (αφού έχουν και τον αντίστοιχο κωδικό) μου είπαν ότι δεν είναι.
john207 - Πεμ 08 Μάρ 2012, 19:41:12
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Αυτός της πρώτης σελίδας δεν στέλνει πια στην Ελλάδα..
salex - Πεμ 08 Μάρ 2012, 20:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Νομίζω ναι, γνησιότατα!
Είχαν έρθει σε σακουλάκι με κωδικό αν θυμάμαι καλά.
manosm3 - Πεμ 08 Μάρ 2012, 20:26:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι απο το 607, αν θυμαμαι καλα
p206Mike - Παρ 09 Μάρ 2012, 10:38:11
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Νομίζω ναι, γνησιότατα!
Είχαν έρθει σε σακουλάκι με κωδικό αν θυμάμαι καλά.

δε στέλνει Ελλάδα πλέον Crying or Very sad
Samer - Παρ 09 Μάρ 2012, 11:19:31
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ebay.co.uk/itm/PEUGEOT-CITROEN-SHORT-AERIAL-PICASSO-207-307-MORE-/270706872371?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f07631033

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=PEUGEOT+SHORT+AERIAL
makis106 - Παρ 09 Μάρ 2012, 14:22:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά, 5€ έχει απο Peugeot, πάρτε ένα τηλ, παραγγείλτε την με τον κωδικό 6561.Ν3 και θα την έχετε άμεσα. Γιατι παιδεύεστε με ebay???
john207 - Παρ 09 Μάρ 2012, 16:29:04
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Ρε παιδιά, 5€ έχει απο Peugeot, πάρτε ένα τηλ, παραγγείλτε την με τον κωδικό 6561.Ν3 και θα την έχετε άμεσα. Γιατι παιδεύεστε με ebay???

Πάντως εμένα μου είχαν πει 12-15(Peugeot Αγ. Δημητρίου και Γλυφάδας) οπότε αν κάποια Peugeot την έχει 5Ε θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε συγκεκριμένα ποιά είναι.
Κυρίως για να την έχουμε στα υπ'όψιν και για άλλα ανταλλακτικά. Cool
Vini - Παρ 09 Μάρ 2012, 18:03:24
Θέμα δημοσίευσης:
Σε δύο επίσημα συνεργεία εδώ στα Β.Π. των Αθηνών δεν είχαν ιδέα για αυτή τη κεραία, δεν είχαν διάθεση να κοιτάξουν αν υπάρχει ο κωδικός και αυτό που με χάλασε ιδιαίτερα ήταν που κάποιος έκανε και ειρωνικό σχόλιο ότι δήθεν έχω "κόλλημα" με το αυτοκίνητο και χασκογέλασε κιόλας.

Οπότε με τα συνεργεία (επίσημα και μη) μόνο τα τυπικά και όχι και πολλά πάρε-δώσε.

Άιντε γιατί όλοι οι ρούκουνες και οι επιστήμονες στο ελλαδιστάν μαζεύτηκαν.
king207cc - Παρ 09 Μάρ 2012, 19:22:09
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ την είχα πάρει απο το αμφιθέας service center 4 και κατι με την έκπτωση.
SαλιγκαρAKIS - Δευ 12 Μάρ 2012, 15:57:32
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα μου ανάψαν λίγο τα λαμπάκια ομολογώ, πήγα στην επίσημη αντιπροσωπεία της peugeot (στα ανταλλακτικά) να ζητήσω τη κοντή κεραία και με μεγάλη επιμονή/σιγουριά μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο ανταλλακτικό. Παρ'όλο που είχα το κωδικό ο τυπάς δεν ήθελε να ψάξει με τίποτα στον υπολογιστή γιατί ήταν σίγουρος ότι είχε δίκιο. Το αποκορύφωμα της συζήτησης, μου λέει με ειρωνικό υφάκι να του βρώ απόδειξη από κάποιον που την έχει πάρει για να του αποδείξω τα λεγόμενά μου! Shocked

Μα βρε παιδιά, τόσο λάθος έχω καταλάβει, αυτή η κεραία δεν είναι γνήσιο ανταλλακτικό peugeot; Όσοι την έχετε ήδη από που την πήρατε (εκτός e-bay) και πως ακριβώς την ζητήσατε; Αν έχει κάποιος τα ακριβή της στοιχεία (κωδικό και αμάξι που την φοράει) θα ήμουν ευγνώμον.
manosm3 - Δευ 12 Μάρ 2012, 16:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
Επαναλαμβανω... Την πηρα από Lion ζητώντας την κοντή κεραία του 607
p206Mike - Δευ 12 Μάρ 2012, 16:21:51
Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:

Μάκη κατάλαβες γιατί την ψάχνουμε από ebay, για να μην μας χαλάνε τη ζαχαρένια οι ξερόλες που δουλεύουν στα ανταλλακτικά στις περισσότερες αντιπροσωπείες Peugeot,

Τη προηγούμενη φορά τις είχαμε πάρει group buy από Fynos

Η αναζήτηση συνεχίζεται αν κάποιος έχει νεότερα ας το γράψει εδώ.....
Προσωπικά δεν μπαίνω καν στο κόπο να κατέβω τα σκαλιά στα ανταλλακτικά στη Liοn,,,,προτιμώ να περιμένω στο τοπικ αυτό... Laughing

πριν κάνα μήνα για μια τάπα σασί με τραβήξανε τρεις φορές και τελικά δεν μπορούσαν να βρουν το κωδικό και φέρανε μια μεταχειρισμένη από το συνεργείο..... σημειωτέον από τις πιο κοινές τάπες, τη φοράει και το 206.....

θα περιμένω εδώ,,,,,
p206Mike - Δευ 12 Μάρ 2012, 16:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:

πες μας και πόσο?,,,,,
γιατί νομίζω τελευταία η lion δαγκώνει όπου βρεί... έχει πολλούς μισθούς να πληρώνει και δεν νομίζω να βγαίνει από τα αμάξια που πουλάει αυτή τη περίοδο,,,,
salex - Δευ 12 Μάρ 2012, 16:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μ@μώ την τρέλλα μου μέσα...

Σάκη, εκτύπωσέ το (κατά προτίμηση σε φύλλο Α1), δείξε το στον τύπο στην αντιπροσωπεία που σου έλεγε ότι δεν υπάρχει, μετά κάνε το ρολό και βάλε το στον ... του!

Τάδε έφη Ζαρατούστρας 15/3/2009. Σε λίγο θα κοπανιόμαστε με ρόπαλα.
SαλιγκαρAKIS - Δευ 12 Μάρ 2012, 16:48:10
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:

Τους το είπα και αυτό αλλά ο ξερόλας στα ανταλλακτικά γέλασε ειρωνικά λέγοντας μου ότι το έχει ψάξει αναλυτικά το θέμα και η peugeot δεν έχει σε κανένα μοντέλο τέτοια κεραία. Evil
SαλιγκαρAKIS - Δευ 12 Μάρ 2012, 16:50:54
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Μ@μώ την τρέλλα μου μέσα...

Σάκη, εκτύπωσέ το (κατά προτίμηση σε φύλλο Α1), δείξε το στον τύπο στην αντιπροσωπεία που σου έλεγε ότι δεν υπάρχει, μετά κάνε το ρολό και βάλε το στον ... του!

Τάδε έφη Ζαρατούστρας 15/3/2009. Σε λίγο θα κοπανιόμαστε με ρόπαλα.

Πραγματικά είναι να μην σου ανάψουν τα λαμπάκια; Η σιγουριά και η ειρωνεία τους μαζί είναι απίστευτη! Θα το εκτυπώσω και θα πάω ξανά γιατί τους χρειάζεται! Evil

Thank Στέλιο.
makis106 - Τρι 13 Μάρ 2012, 07:09:02
Θέμα δημοσίευσης:

Έτσι για να γουστάρεις περισσότερο με τη μούρη του! Laughing Cool
manosm3 - Τρι 13 Μάρ 2012, 09:09:16
Θέμα δημοσίευσης:
Και για να χ*σεις στέλνεις mail στην peugeot (Ελλάδας ή Γαλλίας) με το ονομ/νυμο του. Like a boss Cool
salex - Τρι 13 Μάρ 2012, 10:21:43
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι σαν να πηγαίνεις σε μια βιβλιοθήκη και ο βιβλιοθηκάριος να μην ξέρει όχι τα βιβλία, αλλά ούτε καν σε ποιό τμήμα να σε κατευθύνει να βρεις το βιβλίο που θέλεις.

Εν πάσει περιπτώσει αυτά τα λαμόγια πληρώνονται για να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν είναι εθελοντές. Αν δεν μπορούν να βρουν ένα μ_μημένο ανταλλακτικό να πάνε σπίτι τους!

Συγγνώμη για τα μαχαίρια, τα θαυμαστικά, τις διέσεις και τα γοτθικά κράνη πρωί πρωί αλλά μου τη δίνουν οι ξερόλες! Πολύ περισσότερο όταν είναι ντενεκέδες ξεγάνωτοι.

(μετά από τις παραπάνω φωτο και την επεξήγηση του Μάκη ελπίζω να μπορέσετε να βρείτε την κεραιούλα Smile )
p206Mike - Τρι 13 Μάρ 2012, 10:48:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι το θέμα Στέλιο,,,, για να γίνεις βιβλιοθηκάριος θα πρέπει να έχεις μια σχετική εμπειρία σε βιβλία να έχεις διαβάσει και 2 βιβλία και να γνωρίζεις όταν σου ζητάει ο άλλος ένα βιβλίο αν όχι ακριβώς το περιεχόμενό του, περί τίνος πρόκειται,

Εδώ τους πετάνε σε ένα service box επάνω και τελείωσε,,,, αν τύχει και πέσεις σε κανα παλιό που κάνει τη δουλειά καιρό είσαι τυχερός, αλλιώς
SαλιγκαρAKIS - Τρι 13 Μάρ 2012, 11:29:37
Θέμα δημοσίευσης:
Evil Ο συγκεκριμένος τύπος μου την έχει ξανακάνει αρκετές φορές και μάλιστα είναι πάντα πολύ σίγουρος για τις μπαρούφες που λέει. Θα βγάλω εκτύπωση τις φώτο και θα του τις πάω να το βουλώσει λίγο γιατί έχει παραγίνει το κακό πραγματικά.
COOL ALEXIS - Τρι 13 Μάρ 2012, 11:38:11
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Αυτό είναι το θέμα Στέλιο,,,, για να γίνεις βιβλιοθηκάριος θα πρέπει να έχεις μια σχετική εμπειρία σε βιβλία να έχεις διαβάσει και 2 βιβλία και να γνωρίζεις όταν σου ζητάει ο άλλος ένα βιβλίο αν όχι ακριβώς το περιεχόμενό του, περί τίνος πρόκειται,

Εδώ τους πετάνε σε ένα service box επάνω και τελείωσε,,,, αν τύχει και πέσεις σε κανα παλιό που κάνει τη δουλειά καιρό είσαι τυχερός, αλλιώς

Δεν είναι θέμα απειρίας αλλά μαλακίας του ξερόλα Έλληνα. Σε ότι δουλειά κι αν κάνεις και όσο καλός και να είσαι πάντα πρέπει να είσαι ταπεινός και να έχεις καλή διάθεση. Αυτή την νοοτροπία την συναντάμε παντού με τον κάθε μαλ**α, που επειδή τον έχεις ανάγκη στο παίζει ιστορία και σου σπάει τα αρχ**ια Exclamation Exclamation Exclamation
Steve - Τρι 13 Μάρ 2012, 11:55:58
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Evil Ο συγκεκριμένος τύπος μου την έχει ξανακάνει αρκετές φορές και μάλιστα είναι πάντα πολύ σίγουρος για τις μπαρούφες που λέει. Θα βγάλω εκτύπωση τις φώτο και θα του τις πάω να το βουλώσει λίγο γιατί έχει παραγίνει το κακό πραγματικά.
Ουάου! Very happy

Αν το παίζεις τόσο ξερόλας όσο εδώ μέσα με τις τεχνικές ορολογίες και τα misfires και τις πιέσεις και τα άλογα, σε πληροφορώ, και λίγα σου έχει κάνει Wink
alexandros 207 Rallye - Τρι 13 Μάρ 2012, 12:31:11
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Αυτή την νοοτροπία την συναντάμε παντού με τον κάθε μαλ**α, που επειδή τον έχεις ανάγκη στο παίζει ιστορία και σου σπάει τα αρχ**ια Exclamation Exclamation Exclamation
στην προκειμένη ,μας εχουν πολυ περισσότερη αναγκη, απο οτι τους εχουμε εμεις Wink
SαλιγκαρAKIS - Δευ 19 Μάρ 2012, 15:23:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις γύρισα από την peugeot οπού είχα πάει να παραγγείλω τη κεραία, αυτή τη φορά με τις δύο φώτο (ευχαριστώ τα παιδιά) εκτυπωμένες στα χέρια μου που φυσικά έλυσαν ως δια μαγείας όλα προβλήματα και προθυμοποιήθηκαν ευχαρίστως να ψάξουν στο σύστημα για το ανταλλακτικό.

Τα μόνα παράδοξα, μου είπαν ότι αυτό το κωδικό ανταλλακτικού δεν τον έχει φέρει ποτέ καμία αντιπροσωπεία σε όλη την Ελλάδα για αυτό λέει δεν τον ήξεραν την περασμένη φορά. Επίσης προέρχεται και την παρήγγειλαν από το 807 διότι από το 607 απευθύνεται μόνο για την αγορά της Γαλλίας.

Τουλάχιστον σε μια βδομάδα θα την έχω στα χέρια μου. Razz
makis106 - Δευ 19 Μάρ 2012, 17:43:17
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Μόλις γύρισα από την peugeot οπού είχα πάει να παραγγείλω τη κεραία, αυτή τη φορά με τις δύο φώτο (ευχαριστώ τα παιδιά) εκτυπωμένες στα χέρια μου που φυσικά έλυσαν ως δια μαγείας όλα προβλήματα και προθυμοποιήθηκαν ευχαρίστως να ψάξουν στο σύστημα για το ανταλλακτικό.

Τα μόνα παράδοξα, μου είπαν ότι αυτό το κωδικό ανταλλακτικού δεν τον έχει φέρει ποτέ καμία αντιπροσωπεία σε όλη την Ελλάδα για αυτό λέει δεν τον ήξεραν την περασμένη φορά. Επίσης προέρχεται και την παρήγγειλαν από το 807 διότι από το 607 απευθύνεται μόνο για την αγορά της Γαλλίας.

Και 'μεις απο που την πήραμε? Απο την Peugeot Tirana S.A.??? Πες στον πινόκιο αν θέλει να του στείλουμε και τιμολόγιο αγοράς...
ότι να 'ναι...
SαλιγκαρAKIS - Δευ 19 Μάρ 2012, 18:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
ΧαΧα, έχουν πολύ πλάκα. Κάτι έπρεπε να πεί για να δικαιολογηθεί!

Από το 807 ξέρεις άν είναι ίδια όντως με του 607? Δεν πιστεύω να μου φέρει καμία άλλη και να μου λέει μετά "στα έλεγα"? Laughing
salex - Δευ 19 Μάρ 2012, 18:32:15
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σου φέρει μια διακριτικότατη κεραία.
Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτή που του περιέγραψες, πλην όμως θα έχει σήμα καμπάνα και δορυφορικά κανάλια!

SαλιγκαρAKIS - Δευ 19 Μάρ 2012, 18:36:35
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
Θα σου φέρει μια διακριτικότατη κεραία.
Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτή που του περιέγραψες, πλην όμως θα έχει σήμα καμπάνα και δορυφορικά κανάλια!

Ποιά από όλες είναι, αυτή η μαύρη αριστερά μήπως? Laughing
greenpug106 - Δευ 19 Μάρ 2012, 19:04:52
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Mini-Bee-Sting-Car-Van-Aerial-Antenna-New-Universal-Radio-AM-FM-/270925796860?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3APeugeot%7CModel%3A207&hash=item3f146f95fc

http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-AERIAL-ANTENNA-MAST-PEUGEOT-207-SW-/120743353003?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c1cdd5aab
Vini - Δευ 19 Μάρ 2012, 20:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Και αυτοί από EBAY ψωνίζουν. Rolling eyes Laughing
Τρεις μέρες κάνει από Αγγλία να έρθει ...

Έρχεται που λες σε τρεις μέρες, κανείς δεν σε παίρνει τηλέφωνο τους παίρνεις εσύ Παρασκευή πρωί-πρωί και σου λένε να τους πάρεις αργότερα.

Αργότερα ξαναπαίρνεις και σου λένε:
"Μισό λεπτό να δούμε αν έχει έρθει".

Ακούς το πληκτρολόγιο να το βαράει ο τύπος.
Ψάχνει να δει αν έχει πάρει από EBAY email αποστολής.

Αφού το βρίσκει, σου λέει ότι πρέπει να έχει έρθει. Και σου λέει έλα από Δευτέρα να το πάρεις...

Πας το παίρνεις και μετά ο τύπος εκεί στα ανταλλακτικά μπαίνει στο EBAY και δίνει και μία θετική αξιολόγηση στο πωλητή του EBAY....

... Laughing Laughing
SαλιγκαρAKIS - Τετ 28 Μάρ 2012, 10:58:10
Θέμα δημοσίευσης:
Χθές πήρα την κεραία, σαφώς πολύ πιο ωραία από τη μαμά και αρκετά διακριτική. Το ράδιο πιάνει ακριβώς όπως πρίν. Τιμή 6,67euro και στην απόδειξη έγραφε ότι είναι από 607 και όχι από 807 όπως μου είπαν αρχικά. Τελικά είναι πιο μικρή απ'ότι τη θυμόμουν, μια σταλίτσα.

Υ.Γ. Vini, λες τελικά να ήταν από ebay, 8μέρες έκανε Very happy
Vini - Τετ 28 Μάρ 2012, 11:29:35
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Υ.Γ. Vini, λες τελικά να ήταν από ebay, 8μέρες έκανε Very happy

Βρε λες; Rolling eyes Μπα, δεν νομίζω. Confused

Αν έχουν φτάσει στο σημείο και αυτοί να ψωνίζουν από EBAY τότε θα πρέπει να ξεκινήσουμε να ανησυχούμε... Laughing Laughing

Καλές ακροάσεις!... Wink
SnakeMJK - Τετ 28 Μάρ 2012, 11:59:44
Θέμα δημοσίευσης:
στο 206 όταν είχα βάλει την κοντή κεραία είχα δει αισθητή διαφορά στην απόδοση πάντως... βουλιαγμένης, με το που πέρναγα σήμα ολυμπιακής στη βούτα, το 90% των σταθμών δεν έπιανε... αντίθετα με την μεγάλη είχα καλό σήμα μέχρι αρκετά παρακάτω. λογικό νομίζω... αλλά σε νορμάλ συνθήκες εντός 'πόλης', όχι δεν είχα κάποιο θέμα.

στο 107, θα μείνω με το μακρυνάρι... ούτε ευρώ βελτίωση στο αυτοκίνητο Razz
Steve - Τετ 28 Μάρ 2012, 12:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
ούτε ευρώ βελτίωση στο αυτοκίνητο Razz
Μέσα είσαι Cool
Driver ///M - Τετ 28 Μάρ 2012, 13:50:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι την έχω βγάλει εντελώς την κεραία (επειδή του φοράω κουκούλα και βαριέμαι συνέχεια το βίδωνε ξεβίδωνε) και μέσα στην πόλη διαφορά δεν έχω δει.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες