p206Mike έγραψε: |
από που παίρνω καινούρια, εμένα μου την έκλεψαν και παράγγειλα μια από ebay,,, με 5€,
σε πολύ λίγο ήταν σπίτι μου αλλά απ ότι έχω διαπιστώσει σε σχέση με τη μικρή που είχα πριν αν και είναι ίδιες όλοιδιες εμφανισιακά δεν αποδίδει το ίδιο καλά θα έλεγα ελάχιστα.... από που παίρνω καινούρια στην καλύτερη τιμή της αγοράς... γνήσια! ??? ![]() |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Παίδες για πείτε, γιατί τη ψάχνω και εγώ καιρό αυτή τη κεραία αλλά πρώτη φορά είδα το topic! Υπάρχει ως γνήσιο ανταλλακτικό στη peugeot? |
Αυτή (της πρώτης σελίδας) από το ebay είναι γνήσια peugeot? Salexiους? |
Αυτή (της πρώτης σελίδας) από το ebay είναι γνήσια peugeot? Salexiους? |
salex έγραψε: | ||
Νομίζω ναι, γνησιότατα! Είχαν έρθει σε σακουλάκι με κωδικό αν θυμάμαι καλά. |
makis106 έγραψε: |
Ρε παιδιά, 5€ έχει απο Peugeot, πάρτε ένα τηλ, παραγγείλτε την με τον κωδικό 6561.Ν3 και θα την έχετε άμεσα. Γιατι παιδεύεστε με ebay??? |
makis106 έγραψε: |
Ρε παιδιά, 5€ έχει απο Peugeot, πάρτε ένα τηλ, παραγγείλτε την με τον κωδικό 6561.Ν3 και θα την έχετε άμεσα. Γιατι παιδεύεστε με ebay??? |
manosm3 έγραψε: |
Επαναλαμβανω... Την πηρα από Lion ζητώντας την κοντή κεραία του 607 |
manosm3 έγραψε: |
Επαναλαμβανω... Την πηρα από Lion ζητώντας την κοντή κεραία του 607 |
salex έγραψε: |
Μ@μώ την τρέλλα μου μέσα...
![]() Σάκη, εκτύπωσέ το (κατά προτίμηση σε φύλλο Α1), δείξε το στον τύπο στην αντιπροσωπεία που σου έλεγε ότι δεν υπάρχει, μετά κάνε το ρολό και βάλε το στον ... του! Τάδε έφη Ζαρατούστρας 15/3/2009. Σε λίγο θα κοπανιόμαστε με ρόπαλα. |
p206Mike έγραψε: |
Αυτό είναι το θέμα Στέλιο,,,, για να γίνεις βιβλιοθηκάριος θα πρέπει να έχεις μια σχετική εμπειρία σε βιβλία να έχεις διαβάσει και 2 βιβλία και να γνωρίζεις όταν σου ζητάει ο άλλος ένα βιβλίο αν όχι ακριβώς το περιεχόμενό του, περί τίνος πρόκειται,
Εδώ τους πετάνε σε ένα service box επάνω και τελείωσε,,,, αν τύχει και πέσεις σε κανα παλιό που κάνει τη δουλειά καιρό είσαι τυχερός, αλλιώς |
![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Αυτή την νοοτροπία την συναντάμε παντού με τον κάθε μαλ**α, που επειδή τον έχεις ανάγκη στο παίζει ιστορία και σου σπάει τα αρχ**ια ![]() ![]() ![]() |
Μόλις γύρισα από την peugeot οπού είχα πάει να παραγγείλω τη κεραία, αυτή τη φορά με τις δύο φώτο (ευχαριστώ τα παιδιά) εκτυπωμένες στα χέρια μου που φυσικά έλυσαν ως δια μαγείας όλα προβλήματα και προθυμοποιήθηκαν ευχαρίστως να ψάξουν στο σύστημα για το ανταλλακτικό.
Τα μόνα παράδοξα, μου είπαν ότι αυτό το κωδικό ανταλλακτικού δεν τον έχει φέρει ποτέ καμία αντιπροσωπεία σε όλη την Ελλάδα για αυτό λέει δεν τον ήξεραν την περασμένη φορά. Επίσης προέρχεται και την παρήγγειλαν από το 807 διότι από το 607 απευθύνεται μόνο για την αγορά της Γαλλίας. Τουλάχιστον σε μια βδομάδα θα την έχω στα χέρια μου. ![]() |
salex έγραψε: |
Θα σου φέρει μια διακριτικότατη κεραία.
Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτή που του περιέγραψες, πλην όμως θα έχει σήμα καμπάνα και δορυφορικά κανάλια! ![]() |
Τουλάχιστον σε μια βδομάδα θα την έχω στα χέρια μου. ![]() |
Υ.Γ. Vini, λες τελικά να ήταν από ebay, 8μέρες έκανε ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
ούτε ευρώ βελτίωση στο αυτοκίνητο ![]() |