manaros έγραψε: |
υστερα απο σχετικο ψαξιμο η παραγγελια του καλωδιου εγινε.....
τωρα παμε στα δυσκολα!προγραμμα;;υπαρχει καποιο που προτεινετε να χρησιμοποιησω; επισης βρηκα στο ebay το peugeot planet....αυτα ειναι νομιμα;;δουλευουν;τα εχει δοκιμασει κανεις;ξερουμε αν μπορω να το χρησιμοποιησω για να παραμετροποιησω λειτουργιες του αυτοκινητου οπως τα επισημα συνεργεια η θελει και αλλον εξοπλισμο;;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
isim έγραψε: |
Το VAG COM διαβαζει τα 207; Και το πιο σημαντικο, διαβαζει συστηματα ABS, ESP κλπ... |
isim έγραψε: |
Να σβησω το σφαλμα του ESP uelv μου εχει σπασει τα νευρα καθε φορα μπιπ και μπιπ ![]() ![]() ![]() |
android έγραψε: | ||
με clear θα τα σβησει ολα...το θεμα ειναι πως αν εχεις προβλημα οσο κ να το σβηνεις τοσο αυτο θα αναβει αν δε το φτιαξεις εκτος και αν ειναι κατι που εγινε κ τωρα ειναι οκ |
salex έγραψε: |
Βασικά όλα τα ELM interfaces χρειάζονται επικοινωνία μέσα από σειριακή θύρα.
Αλλά τα bluetooth το παρέχουν σαν υπηρεσία και νομίζω ότι γλυτώνεις με τη ρύθμιση αναίμακτα. Είχε δοκιμάσει ο Σώτος (sotos207gt) ένα τέτοιο λίγο καιρό πριν, θα ξέρει αν σε καθοδηγήσει σίγουρα! (μακάρι να το έβρισκε ξανά κιόλας για να θυμηθούμε όλα όσα χρειάζεται). |
sotos 207Gt έγραψε: |
Βασικα με την μετακομιση το ξαναβρηκα φιλε ![]() Λοιπον βασικα εγω εχω αυτο http://www.dhgate.com/elm327-usb-can-bus-scanner-obd2-code-scanner/r-ff8080812af07f44012af11610fe0f32.html την τιμη αγνοηστε την καθως μπορειτε να το βρειτε το ανωτερο 90-120 € μαζι με το προγραμματακι του. |
sotos 207Gt έγραψε: |
...........
Ενα πολυ καλο προγραμματακι για την συγκεκριμενη δουλεια ειναι αυτο που εχει η obdkey http://obdkey.net/default.aspx αλλα δεν μπορω να το βρω ακομα πουθενα σπασμενο.. |
Vini έγραψε: |
Κανείς δεν έχει ασχοληθεί με την συμβατότητα αυτών των fault reader; ![]() ![]() |
dimkeras έγραψε: | ||
Είναι οκ, δουλεύει κανονικά. Κατεβάζεις και το lionheart από τους e-tuners και είσαι κομπλέ. |
nightmare έγραψε: |
καλησπερα!!
τον τελευταιο μηνα γινονται κατι κουλα με το elm που εχω. αρχικα ειχα ενα elm bluetooth οπυ το ειχα μονιμα πανω στην θυρα obd και δεν ειχα προβλημα. αγορασα ομως ενα scangauge κ ετσι εβγαλα το bluetooth. πριν απο περιπου μια εβδομαδα παω να ξαναβαλω το elm bluetooth αλλα επικοινωνια καμια,τιποτα. λεω ενταξει τα επαιξε,κινεζικα πραγματα δεν μπορεις να τους εχεις εμπιστοσυνη. ξαναβαζω το scangauge κ δουλευει κανονικα. χθες δοκιμασα ενα elm με καλωδιο. αρχικα δεν εκανε επικοινωνια με τον εγκεφαλο. το εβγαλα κ το ξαναεβαλα κ σε καποια φαση κανει επικοινωνια. διαβαζα κανονικα τιμες απο το Lionheart. το θεμα ειναι οτι μετα απο λιγο ξαναεχασε την επικοινωνια. το παλεψα λιγο ακομα κ σε καποια φαση ειχα επικοινωνια αλλα μετα απο λιγο την ξαναεχασε. το scangauge συνεχιζει να διαβαζει κανονικα,χωρις καποιο προβλημα. τι γινεται βρε παιδια?? παιζει να εχει γινει κατι στον εγκεφαλο?? |