p206Mike έγραψε: |
Το 566 εγώ, λευκό ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
χεχε εγώ είμαι ο 326! Γίνεται πολύ laaarrrge το lobby! ![]() ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Καινουργιο Μιχάλη; Καλοριζικο και καλοταξιδο. Φυσικα η ευχη ισχυει και για ολους τους υπολοιπους. |
sasasj έγραψε: | ||
Ποτε το πήρες εσύ SAKIS-LEMANS; Λογικά πρέπει να σαι παλιός κάτοχος. |
volvos έγραψε: |
kala ta rc alla αυτη η κωλαρα του κλιο......δε συγκρινεται με τιποτα. |
makis106 έγραψε: | ||
Γιατι ο κόλος του κλιό μου φαίνεται μάπα μπροστά στην κολάρα του 207 ![]() ![]() ![]() ![]() |
ατακα εεε.... η μονικα της αυτοκινησης....
ατακα εεε.... η μονικα της αυτοκινησης....
MEMsound έγραψε: |
κάτι παραπλήσιο ειχε κάνει παλαιότερα και η πεζώ στα 205/106 ραλλυ και γτι... με γυρω/γυρω φουσκώματα ![]() |
MEMsound έγραψε: |
χαμηλή φαρδια κωλάρα και μάλιστα με διαχυ(σ)τη ![]() επίσης το ιδιο ισχυει και για εμπρός φουσκωμένα φτερα (σε σχεση με τις απλές εκδόσεις του κλιο) Γενικώς εχει κάτι το (ουσιαστικα) διαφορετικο (και όχι πχ μονο αυτοκόλλητα) σε σχεση με τις απλές εκδόσεις... κάτι παραπλήσιο ειχε κάνει παλαιότερα και η πεζώ στα 205/106 ραλλυ και γτι... με γυρω/γυρω φουσκώματα ![]() τελος πάντων ξεφευγουμε... ![]() ![]() |
sotospar έγραψε: |
Γειά σας και απο μένα!ειμαι κάτοχος ενος μαύρου LeMans με αριθμό 0327.Μαζευόμαστε σιγα σιγα... |
sotospar έγραψε: |
Το παρέλαβα 11/5/09.μετα απο το σχετικο "στρώσιμο" αρχίζω να βγάζω κ τις πρώτες εντυπώσεις... ![]() ![]() ![]() |
DRAKE έγραψε: |
Λευκό Νο 0638 |
sasasj έγραψε: |
Δέν ξέρω αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο θέμα στο φόρουμ, αλλα θα ήθελα να ξέρω που βρίσκονται και ποιοί έχουν στην κατοχή τους κάποιο απο τα 200 αυτοκίνητα LEMANS που κυκλοφορούν και θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.
Κάτοχος και εγώ πλέον εδώ και μια βδομάδα ενώς λευκού 207 LEMANS με αριθμό αυτοκινήτου στο τιμόνι 0715! Όποιος έχει κάποιο LEMANS ας γράψει εδώ για να μαζευτούμε και να γνωριστούμε καλύτερα στο μέλλον! Στον νομό Κοζάνης απ ότι έμαθα υπάρχουν 4, και προκειτε να δοθεί και άλλο ένα. Σύνολο 5! |
zafirius έγραψε: |
Καλημέρα.
Με το νούμερο δεν τα πάω καλά. Όλα λάθος είναι αυτά που έγραψα. Άντε να πω άλλο ένα... ![]() Το έχω και πρόσφατο λόγω ταξιδιού. 0126 |
υπάρχει κανένας κάτοχος lemans από θεσσαλονίκη ή περίχωρα? Απο γιαννιτσά γνωρίζω έναν, δεν ξέρω βέβαια αν γράφει εδώ.
όντως και εγώ 9/2008 |
denlafkas έγραψε: |
υπαρχουν κ 2 λευκα ακομα 1 λευκαδα κ 1 βονιτσα.. |
Byakuya έγραψε: |
Μεχρι της 9 Ιουνιου θα ξερω και εγω τον αριθμο......![]() ![]() |
Αυτά νομίζω ανέφερε και ο dimkeras για τις 2 αυτές περιοχές. Γνωρίζεστε μήπως οι 2 σας; Μου έδωσε νούμερα 137 και 138. |
DRAKE έγραψε: |
Μένω στην Περαία τα τελευταία 3 χρόνια. Θα με βρείτε και Κηφισιά στην Καλαμαρια όπου είναι το πατρικό μου. |
m@kis έγραψε: |
0833 εδώ.. καλεί βάση.. ![]() Λευκό, δίχως τα αυτοκόλλητα.. μην με κράξετε! ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
Κρααααααααα! |
m@kis έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||||||
πλάκα κάνω! ![]() ![]() ![]() αλλα δεν έπρεπε να τα βγάλεις. Βέβαια όπως νιώθεις κάνεις. |
m@kis έγραψε: | ||||||||
Βασικά δεν με ένοιαζε να πάρω το Le Mans, αλλά δεν υπήρχε το RC σε λευκό στο τελωνείο και εκτός του ότι δεν μπορούσα να περιμένω 4 μήνες να έρθει + ότι δεν έκανα υποχώρηση στο χρώμα, αποφάσισα να δώσω τα +200e για να πάρω το Le Mans και του έβγαλα τα αυτοκόλλητα. Δεν λέω, γα**ει.. αλλά ήταν too much για τα γούστα μου! ![]() |
Κανένα νεότερο απο το LeMans σου; |
Byakuya έγραψε: | ||||
Ναι,την Τριτη το παραλαμβανω....εγινε μια μικρη καθηστεριση λογο πινακιδων:/ |
Byakuya έγραψε: | ||||
Ναι,την Τριτη το παραλαμβανω....εγινε μια μικρη καθηστεριση λογο πινακιδων:/ |
sasasj έγραψε: | ||||||
Αύριο η μεγάλη μέρα! Περιμένουμε πρώτες εντυπώσεις! |
flwros έγραψε: |
Θα πάω σήμερα να το κλείσω σε λευκό χρώμα, αν το βρω.
Αξίζει να τοποθετήσω και το USB box? Το έχει κανείς στο αυτοκίνητο του; |
makis106 έγραψε: |
Εγώ πάλι ένα επανεγγράψιμο ![]() ![]() |
καλοτάξιδο! πρέπει να είναι το μικρότερο νούμερο στην παρέα μας έτσι? |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Αισθανεσαι ανταγωνισμο; ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: |
αλλαξε αντιπροσωπο,ρωτα κ καπου αλλου ![]() |
Ilias207Rallye έγραψε: |
Απο χθες το απογευμα, κατοχος 207 Le mans πια...! ![]() |
sasasj έγραψε: |
m@kis καιρός ήταν! Πολλά καλά km να έχεις! |
Παράθεση: |
Πάντως παίδες 5/5/2009 που το έκλεισα, υπήρχαν 3 λευκά Lemans (μαζί με το δικό μου 3), 4 μαύρα Lemans, 1 κόκκινο και 1 ασημί RC..
Για λευκό RC ενδιαφερόμουν, αλλά πήγαινα για Σεπτέμβρη.. Βέβαια μιλάμε για αυτοκίνητα τελωνείου, δεν ξέρω τι παίζει με τα εκθεσιακά μοντέλα. |
m@kis έγραψε: | ||
Ilias207Rallye θες να πεις.. ![]() |
oustampas έγραψε: |
Τώρα το αρνητικό. Χθες γυρίζοντας από ντράφη (που είχα πάει για μια μίνι δοκιμή) άκουσα με κλειστά τα παράθυρα ένα επαναλαμβανόμενο τακ τακ από την πόρτα ή το παράθυρο του οδηγού. Όποιος έχει ακούσει κάτι παρόμοιο ή γνωρίζει κάτι ας ειδοποιήσει. |
mechanic έγραψε: |
Υστερα απο 7 χρονια συμβιωσης με 2 κλειω RS
(αλλαζα αμαξι οταν αλλαζε και το μοντελο ![]() βρεθηκα τελικα πισω απο το τιμονι ενος 1434, (να ναι καλα ενας πολυ καλος μου φιλος απο τη Θεσσαλονικη που χωρις αυτον δεν θα το ειχα παρει ![]() Μεχρι στιγμης ενα εχω δει μονο στο δρομο και αυτο στις στροφες πριν τη "λιμνη" στην ευβοια. ![]() (Μονο με φωτα προλαβα να το χαιρετησω το παληκαρι) παντως απο εξω δειχνει πολυ ομορφο. και ειδηκα αν το δεις να γεμιζει τους καθρεπτες σου (οδηγουσα ενα μεσημερι το GT ενος πολυ καλου μου φιλου) η θα κανεις στην ακρη η θα το χαζευεις. μπορει τα αυτοκολητα να ειναι too much για τα γουστα μου αλλα οι θαντερκατσ στο πλαι του δινουν χαρακτηρα, η λωρηδα απο πανω δεν μου αρεσει αλλα κανει "δουλεια" ομως οταν εισαι με 200++ στην εθνικη και τερμα αριστερα κανουν στην ακρη απο μονοι τους χωρις να χρειαζεται να πετας φωτα... Απο εντυπωσεις... επιτρεψτε μου να γραψω καποια αλλη στιγμη καθως σαν πρωην κατοχος 2 κλειω RS σιγουρα εχω πολλα να πω... ![]() Ελπιζω να σας γνωρισω και απο κοντα καποια στιγμη, σιγουρα θα εχουμε πολλα να πουμε ![]() ![]() |
4. Ότι δεν είναι αμάξι για βελτίωση στον χώρο του κινητήρα |
![]() |
oustampas έγραψε: |
Ξέχασα κάτι! m@kis έχω το αδερφάκι σου!!! No 0832 |
Ευχαριστώ Σάκη!!!
Είσαι πολύ μπροστά!!! |
Έβαλα velcro, όπως πρότεινε και ο Σάκης. Τώρα δεν ακούγεται τίποτα. Λες και είμαι σε καμιά Jag!! |
Ilias207Rallye έγραψε: |
To ηλεκτρογκαζο δε με ενοχλει, μιας και εκτος του Le mans, οδηγουσα και ενα 207cc turbo, οποτε το εχω συνιθησει.
Παντως το Le mans σε σχεση με το cc δε λαγκαρει καθολου... |
Καλησπέρα σε όλους τους ευτυχείς ιδιοκτήτες 207 Le Mans series.
Εσείς πριν γυρίσετε τη μίζα (ignition) στη θέση Off, αφήνετε ανοικτή την μηχανή, για να κρυώσει η τουρμπίνα; Αν ναι, για πόσα λεπτά; Χρονια πολλά στους Παναγιώτηδες |
Καλησπέρα σε όλους τους ευτυχείς ιδιοκτήτες 207 Le Mans series.
Εσείς πριν γυρίσετε τη μίζα (ignition) στη θέση Off, αφήνετε ανοικτή την μηχανή, για να κρυώσει η τουρμπίνα; Αν ναι, για πόσα λεπτά; Χρονια πολλά στους Παναγιώτηδες |
Κουκουλα και συναγερμο MED ![]() |
NoDsl έγραψε: |
Να ρωτήσω όσοι πήρατε lemans, επειδή περιμένω και εγώ το δικό μου, τι δώρο ζητήσατε; |
NoDsl έγραψε: |
Να ρωτήσω όσοι πήρατε lemans, επειδή περιμένω και εγώ το δικό μου, τι δώρο ζητήσατε; δεν έχει και πολλές επιλογές.. κανα usb box άραγε δίνουν; γιατί απο εκεί και πέρα μόνο κουκούλα έχω σαν επιλογή. μέχρι και πατάκια έχει.
Επιπλόν, διαβάζοντας το θέμα είδα οτι ΔΕΝ έχει αισθητήρες πίεσης ελαστικών. Πού ακριβώς μπορώ να βρώ πόσες διαφορές έχει απο το RC γιατί και ενα brochure που έχω λέει μόνο για το RC. |
chris_207 έγραψε: | ||
Θα σου προτεινα να ζητουσες δωρο 2-3 συγχρονιζε να εχεις καβατζα..Θα σου χρειαστουν.. |
C'est moi dimostheni! |
Καλημέρα,
θα ήθελα να θέσω τα παρακάτω ερωτήματα: α) Κατά την παραλαβή του οχήματος από την αντιπροσωπεία, σας έδωσαν και κάποιο τιμολόγιο αγοράς, αποδεικτικό εκτελωνισμού του αυτοκινήτου; β) Έχει τοποθετήσει κανείς το άρωμα καμπίνας; Αξίζει για 100 Ευρώ; |
Καλημέρα,
θα ήθελα να θέσω τα παρακάτω ερωτήματα: α) Κατά την παραλαβή του οχήματος από την αντιπροσωπεία, σας έδωσαν και κάποιο τιμολόγιο αγοράς, αποδεικτικό εκτελωνισμού του αυτοκινήτου; β) Έχει τοποθετήσει κανείς το άρωμα καμπίνας; Αξίζει για 100 Ευρώ; |
xrisa-xs έγραψε: |
έχεις παραλάβει αυτοκίνητο και δεν έχεις πάρει τιμολόγιο?
πως γίνεται αυτό???? ![]() ![]() υπέγραψες πουθενά για την παραλαβή??? πως σε άφησαν να το πάρεις? εμένα με βάλαν και υπέγραψα όλα τα παραπάνω χαρτιά και για να βγει από τη lion έπρεπε να είναι και ασφαλισμένο... το έχεις πάρει με κάποιο δάνειο? σου έχει γίνει παρακράτηση κυριότητας από την Τράπεζα? ίσως γι'αυτό και δεν σου έδωσαν τιμολόγιο. Αλλά και πάλι, πως θα το δηλώσεις στην εφορία, πρέπει να έχεις κάποιο αποδεικτικό. ![]() ![]() |
βάλε velcro, βάλε velcro! (πως λέει στην διαφήμιση για το τυρί Fina...)
Στην βάση όπου κλειδώνει η κλειδαριά του πορτ-μπαγκαζ. Εμένα μου το μάζεψε ο λαμαρινάς αλλά μετά από 2 μήνες πάλι τα ίδια, οπότε αυτό που λένε τα παιδιά βάλε velcro, βάλε velcro! Πληροφορίες για το τι είναι το velcro http://en.wikipedia.org/wiki/Velcro |
DRAKE έγραψε: | ||
Υπάρχει και άλλος τρόπος να λύσεις το πρόβλημα. (αλήθεια τι εννοείς όταν λές πως το μάζεψε;) Δεξιά και αριστερά επάνω όταν ανοίγεις το πορτ μπαγκάζ έχει δύο λαστχένια τσουτσούνια. Αυτά είναι σαν βίδες και τα ξεβιδώνεις μέχρι το σημείο όπου να θέλει ελάχιστη δύναμη για να κλείσει. Δεν θα ξαναακουστεί ο θόρυβος. |
xrisa-xs έγραψε: |
έχεις παραλάβει αυτοκίνητο και δεν έχεις πάρει τιμολόγιο?
πως γίνεται αυτό???? ![]() ![]() υπέγραψες πουθενά για την παραλαβή??? πως σε άφησαν να το πάρεις? εμένα με βάλαν και υπέγραψα όλα τα παραπάνω χαρτιά και για να βγει από τη lion έπρεπε να είναι και ασφαλισμένο... το έχεις πάρει με κάποιο δάνειο? σου έχει γίνει παρακράτηση κυριότητας από την Τράπεζα? ίσως γι'αυτό και δεν σου έδωσαν τιμολόγιο. Αλλά και πάλι, πως θα το δηλώσεις στην εφορία, πρέπει να έχεις κάποιο αποδεικτικό. ![]() ![]() |
Καλησπέρα σε όλους τους ένθερμους (![]() Στα 25.000 km άρχισε να ακούγεται ένας περίεργος συρτός και ρυθμικός θόρυβος (καδένα;; ![]() Καμία πρόταση; Δυστυχώς είμαι αρκετά μακριά από κάποια αντιπροσωπεία Peugeot. |
android έγραψε: | ||
το ρουλεμαν απο το δισκο πλατο ισως |
και βερνίκι απο επάνω και τολμώ να πω είναι πολύ καλό αποτέλεσμα... |
![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||||
εμ τι να κάνω αφού ξεθώριασε, μέχρι τώρα καλό είναι, σε ένα χρόνο βλεπουμε... |
Steve έγραψε: | ||||||
|