dhmv2001 έγραψε: |
Εγω παντως εδω και τρια χρονια το δουλευω με το σασμαν της μαμας 1,1cc και το αμαξι ειναι μετατροπη σε 16v 122hp μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα και εχει περασει τα 100.000χλμ |
Pughell έγραψε: |
Ισχυει,τα XS ειναι με κοντες σχεσεις. ![]() |
Τα πλανητικα δεν ειναι απαραιτητα εκτος και αν κανεις "βραδινα σπορ". ![]() Σχετικα με την χελωνα,κραταω μια επιφυλαξη καθως εχω την εντυπωση οτι το XS φοραει ηδη τα χοντρα ημιαξονια με τα μεγαλα πλανητικα... ![]() Το Κ/Π δεν εχει σχεση,κανεις οτι θες. ![]() |
Γιωργη για το μπλοκε δεν εχω ιδεα,το εχω ακουσει εδω και καιρο(κανα χρονο περιπου) αλλα δεν ξερω να το δοκιμασε καποιος...
Κραταω μια επιφυλαξη γιατι νομιζω οτι το δοκιμασε καποιος γνωστος του κουμπαρου μου σε BMW αλλα δεν ξερω τι και πως. ![]() Σχετικα με την αντοχη των πλανητικων παντως,αμα δεν το σπινιαρεις,δεν εχει αναγκη. |
RoadRunner122 έγραψε: |
Aυτό το μπλοκέ μου θυμίζει κάτι σε UriGeller... τσαρλατανιές ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Mα γι'αυτό λέω ότι μιάζει με τον Ούρι. Στην αρχή μας εντυπωσίασε αλλά μετά το χόντρυνε και τον πέρνουμε στην πλάκα! ![]() |
manos106quick έγραψε: |
για σας παιδια. θελω να μου απαντησει καποιος αν ξερει τι ειναι προτιμοτερο σε 106 16v να αλαξω κορονοποινιο (πιο κοντο 14/60) η να βαλω καλητερα οπος ειναι το σασμαν απο 1400? |
geo106xs έγραψε: | ||
Φιλε,το σασμαν του 1400 εχει κ/π 17/64,οποτε το μονο που θα καταφερεις ειναι να το "μακρυνεις",επισης ορισμενα 14αρια (βλεπε XN,XR) εχουν και πιο μακριες σχεσεις εκτος απο κ/π,αν εχεις σασμαν απο 16β,βαλ'του το 14/60 με τα μεγαλα πλανητικα ![]() edit Αντιστοιχο θεμα εχει αναλυθει ξανα http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=16320 επισης εισαι στη λαθος ενοτητα,αν δε σε καλυψαν τα παραπανω,μετεφερε το θεμα σου στη σωστη ενοτητα...Φιλικα παντα ![]() |
manos106quick έγραψε: |
το σασμαν ειναι απο μονοφυσο 16v του 99' μοντελο. |
geo106xs έγραψε: |
Φιλε,το σασμαν του 1400 εχει κ/π 17/64... |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Εκτός κι αν εννοεί το XSi (το οποίο ήταν εξίσου 1,4 και φορούσε 14/60). |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Εκτός κι αν εννοεί το XSi (το οποίο ήταν εξίσου 1,4 και φορούσε 14/60). Όπως και να χει, εάν το σασμάν σου είναι σε καλή κατάσταση, αλλάζεις μόνο κ/π χωρίς να πειραματιστείς με κάποιο μτχ που δεν ξέρεις καν τι θα σου κάτσει... |