Ntinos έγραψε: |
αμα εχει προβλημα το ψαλιδι σου τοτε να μετρησεις τις αποστασεις του τροχου με τους θολους και απο τις δυο μεριες στον ιδιο αξονα και αν βρεις οτι υπαρχει διαφορα τοτε τρεχα αλλαξε το.καπου στα 300+ ευρωπρεπει να πηγαινει η ταριφα για καινουργιο τοποθετημενο αλλα δεν ειναι να μενει πανω. |
nasoss έγραψε: |
KSERI NA MOU PEI KAPIOS EAN TOU EXEI TIXI NA ALAKSI PSALIDI,TI THORIVO KANI KAI PIA EINE TA SIMPTOMATA?EXO TIN ENTIPOSI OTI EINE AUTO,KANI AS POUME KATI SA KROTALISMA,OPIOS KSERI AS PEI. |
Ntinos έγραψε: |
αμα εχει προβλημα το ψαλιδι σου τοτε να μετρησεις τις αποστασεις του τροχου με τους θολους και απο τις δυο μεριες στον ιδιο αξονα και αν βρεις οτι υπαρχει διαφορα τοτε τρεχα αλλαξε το.καπου στα 300+ ευρωπρεπει να πηγαινει η ταριφα για καινουργιο τοποθετημενο αλλα δεν ειναι να μενει πανω. |
kanelj έγραψε: |
εμενα παλι μου ειχε σπασει το δεξι ψαλιδι με αποτελεσμα να ακουγεται ενα τριξιμο κατι σαν και αυτο που ειπε η βασω.
το τρελο της υποθεσης ειναι οτι το πηγα στην peugeot να μου το αλλαξουν και μου ειπαν οτι στοιχιζει περιπου 300 euro , αλλα μου ειπαν πως εχουν και ενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση και θα μου εβαζαν αυτο αφου δεν θα ειχα κανενα προβλημα.επειδη ομως δεν τα πηγαινα (και εγω) πολυ καλα με το service της peugeot αλλαξα συνεργειο και στο service Που εκανα πριν 2 βδομαδες καταλαβαν οτι ειχα αλλαξει ψαλιδι και οταν τους ειπα οτι το αλλαξαν στην peugeot αρχισαν να γελανε μετα μου ειπαν γιατι μου ειχαν βαλει ενα ψαλιδι το οποιο ηταν κατα 1 μιρα στραβο και δεν υπηρχε περιπτωση να μην το ηξεραν γιατι μου ειπαν οτι το ελεγξαν πριν το βαλουν σε μενα. τωρα τι να πεις για την peugeot (μηπως και σενα βασω σου βαλανε μεταχειρισμενο ) |
kanelj έγραψε: |
μου ειχαν βαλει ενα ψαλιδι το οποιο ηταν κατα 1 μιρα στραβο ![]() |