PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - SOS..Βάλτε συναγερμό οσο ειναι καιρός!!!

twister - Κυρ 03 Μάϊ 2009, 10:58:56
Θέμα δημοσίευσης: SOS..Βάλτε συναγερμό οσο ειναι καιρός!!!
Παιδιά καλημέρα και απο εμένα..το τοπικ που ανοίγω είναι απλά για την δική σας ασφάλεια γιατι εγω την πάτησα.Προχτές την πρωτομαγιά το καμάρι μου(106 8β ραλλί) ηταν παρκαρισμένο εξω απο το magic park στη θεσσαλονίκη.αφου τελειώσαμε μετα απο 3 ώρες και μόλις είχε σουρουπώσει πεταχτήκαμε απέναντι στο cosmos να φάμε κάτι.Την ώρα που τρώμε σκαει τηλεφωνο ενα φιλαρακι που δουλευει μεσα στο Magic Park και μου λέει ελα σου σπασαν το αμαξι..Τρεχω με κομμενα τα πόδια και βλέπω το αυτοκίνητο με σπασμένο τζαμι συνοδηγου,ξυλωμενο ταμπλώ και ηχοσύστημα αξίας 6000 ευρο να έχουν κάνει φτερα.ειμαι και λίγο αρρωστος με το αυτοκινητο,οποτε καταλαβένετε δεν ειναι και η καλύτερη εμπειρία..η δουλεια εγινε μεσα σε 20 λεπτα...!η προσωπικη δουλεια και ο κοπος πολλων μηνών χαθηκαν μεσα σε 20 λεπτα.....επειδη λοιπον οι περισσοτεροι δεν τα βρισκετε ετοιμα αλλα σας βγαινει το λαδι για να κανετε ενα αυτοκινητο οπως πραγματικα το θελετε και βρισκεται ενας μπαγλαμας και σας το ρημαζει......ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ.....!ηταν το μονο που δεν ειχε το αμαξι..δεν κανω διαφήμιση απλα κρούω τον κώδωνα του κινδύνου..ειναι πολυ χαλια εμπερία.......και επειδη δεν μενω θεσσαλονίκη αλλα καβάλα,αλλα καθε Σ/Κ ειμαι θεσ/νίκη αν καποιος απο τα τσακάλια της θεσ/νίκης ξερει κατι ας με ενημερώσει.. Απο οτι ειπαν ηταν ενας απο αυτους τους πλανόδιους πωλητες με ενα πρασινο αγροτικο πολυ παλιο και με "ντουντουκα" απο πανω....
συγνωμη αν σας κουρασα με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟΠΙΚ.ευχαριστω εκ των προτερων.!
Giannis307 - Κυρ 03 Μάϊ 2009, 19:01:09
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλα ρε φιλαρακι...εχεις 6000 ευρω μουσικη μεσα και τσιφκουνευτικες τα 300 ευρω ενος αξιοπρεπους συναγερμου...?Μετα πως κατα τα ξηλωσαν ολα και δεν τους ειδε κανεις...γιατι για να λες 6000 ευρω σιγουρα ειχες πολυεστερικα κλπκλπ κλπ...δεν ειναι και τοσο ευκολο α βγουν αυτα χωρις να παρει πρεφα κανεις τπτ.... Rolling eyes
vamvakoolas - Δευ 04 Μάϊ 2009, 11:26:29
Θέμα δημοσίευσης:
+1

ρεσυ το ιδιο ειχε παθει η αδελφη μου με ηχοσυστημα αξιας....50ΕUR..μετα αγορασε ηχοσυστημα 40 ευρων και συναγερμο 400!! Worthy
twister - Δευ 04 Μάϊ 2009, 17:06:46
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο που λες για τα πολυεστερικα....
εγω προσπαθούσα να τα βγάλω για να βάλω λιγο σπρευ στον ανεβατορο
και δεν μπορουσα..τωρα αυτη πως μπορεσαν??? ο Θεος και η ;ψυχη τους...!
οσο για τον συναγερμο δεν τσιγκουνευτηκα απλα δεν δοθηκε η ευκαιρια..! αστα να πανε.κοντευω να βαλω τα κλαματα..!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες