Εσωτερικό και Αμάξωμα - Ποδιά μηχανής αντί μπάρας ψαλιδιών. saxo kit kar - Σαβ 02 Μάϊ 2009, 08:50:03 Θέμα δημοσίευσης: Ποδιά μηχανής αντί μπάρας ψαλιδιών.
Γνωρίζουμε όλοι μας ότι η μια άκρη της ποδιάς πιάνει απαραίτητα στα ψαλίδια, θέλω να ρωτήσω το εξής.
Μπορεί να δουλέψει μια ποδιά μηχανής σαν μπάρα ψαλιδιών;
Επειδή πιάνει στα ψαλίδια όπως η μπάρα έλεγα μήπως μπορεί να την αντικαταστήσει κι’ολας, τι λέτε; Giannis307 - Σαβ 02 Μάϊ 2009, 09:57:31 Θέμα δημοσίευσης:
οχι! Road_Runner - Σαβ 02 Μάϊ 2009, 12:21:54 Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι οχι?
Αν πιανει στα ψαλιδια οπως λεει?
Δεν ξερω που πιανει στα 106-σαξο, αλλα τι διαφορα θα εχει περα απο το βαρος? Giannis307 - Σαβ 02 Μάϊ 2009, 12:46:54 Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα λογικα για να εχει την δυναμη της μπαρας...θα πρεπει να ειναι πολυυυ παχια οποτε δεν νομιζω να αξιζει....εκτος και αν εχει κατα νου να το κανει τανξ! Road_Runner - Σαβ 02 Μάϊ 2009, 14:48:04 Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα η δικια μου ειναι 5 χιλιοστα παχια και μια χαρα ειναι... η μπαρα δεν νομιζω οτι μπορει να προσφερει κατι καλυτερο. Οσο λεπτη και να ειναι αν δεν λυγιζει μια χαρα θα ειναι. Απλα θα ειναι πολυ περισσοτερο βαρος saxo kit kar - Σαβ 02 Μάϊ 2009, 17:39:17 Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Εμενα η δικια μου ειναι 5 χιλιοστα παχια και μια χαρα ειναι... η μπαρα δεν νομιζω οτι μπορει να προσφερει κατι καλυτερο. Οσο λεπτη και να ειναι αν δεν λυγιζει μια χαρα θα ειναι. Απλα θα ειναι πολυ περισσοτερο βαρος
Φοράς ποδιά φιλαράκη;
Κι’εγω με αυτό το σκεπτικό έβαλα το ερώτημα μου, δεν υπάρχει ποδιά που να στρεβλώνει, οπότε γιατί να μην μπορούν να δουλέψουν παράλληλα και σαν μπάρες ψαλιδιών;