pughell έγραψε: |
Ξεχασε το!!!
Ειναι πια αποδεδειγμενο οτι κανενα χειροποιητο ή universal καζανι δεν δουλευει σωστα και βγαζουν και περισσοτερο θορυβο,ιδιαιτερα σε ατμοσφαιρικα μοτερ!!! ![]() Πηγαινε για κατι direct fit καποιας επωνυμης εταιριας!Εγω εχω Supersprint εδω και 2 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα απολυτως!!! ![]() ![]() |
Vini έγραψε: |
Αν θέλεις αρχηγέ να βάλεις ένα χειροποίητο Ελληνικό κοίτα:
α. εγγύηση, για να μην τρέχεις με σκουριές σε κανένα εξάμηνο β. σωστή τοποθέτηση για να μην έχεις συντονισμούς ή χτυπήματα ... γ. προτίμησε κάποιο καζανάκι μεγάλο ελεύθερο και όχι μικρό ... Το μεγάλο θα σου μειώνει το τρελό θόρυβο ενώ το μικρό θα σου πετάει τα αυτιά έξω ... Οσο για την τιμή που αναφέρεις την θεωρώ ακριβή ... ![]() υ.γ. και επειδή έχεις το 1600 άλλαξε και το μεσαίο με κάποιο ελεύθερο τύπου οβίδα π.χ. Supersprint .... και θα δεις μετά .... ![]() |
Hannibal_Jr έγραψε: | ||
Stelio edw 8a se malwsw. Egw exw xeiropoihto group N to exw 2,5 xronia kai mazi me skoypa ebgala 81.1 HP kai 11,8 kgr roph sto palio moter prin balw kai xtapodi......... Den exei pa8ei to paramikro san kazanaki kai to phra 40.000 drx (anokseidwto)kai to ebale kai me kolie etsi ama xreiastei na balw to mama na mpei xwris kopse-rapse ![]() |
Προτίμησε κάποιο καζανάκι μεγάλο ελεύθερο και όχι μικρό ... Το μεγάλο θα σου μειώνει το τρελό θόρυβο ενώ το μικρό θα σου πετάει τα αυτιά έξω ... |
Δημήτριος έγραψε: |
Το ημιελεύθερο που μου έδειξε έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το εργοστασιακό (υστερεί λόγο σε μήκος). Το εντελώς ελεύθερο είναι ελλειψοειδούς σχήματος και αρκετά μεγάλο (καμία σχέση με κάτι σωληνωτά που βλέπω κατά καιρούς). |
Τις προάλλες περιεργαζόμουν (μόνο με τα μάτια δυστυχώς) ένα Ford Focus ST170 (έχει περίπου την ίδια τιμή με το 206RC) και με έπιασε μια ελαφριά μελαγχολία... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έτσι αποφάσισα να ρωτήσω σε έναν εξατμισα της περιοχής μου για κάτι χειροποίητα τελικά καζανάκια που εμπορεύονταν. Ο τελευταίος μου είπε τα εξής : - Τα καζανάκια είναι ανοξείδωτα (δεν δίνει εγγύηση αλλά με διαβεβαιώνει για την υψηλή στάθμη της ποιότητά τους) - Διέθετε πλήρως ελεύθερα και ημιελεύθερα καζανάκια με δυνατότητα επιλογής οποιασδήποτε απόληξης ήθελα εγώ (από αυτές που είχε στο ράφι). - Για την τοποθέτησή τους θα χρησιμοποιούσε το συνδετήριο δακτυλίδι του εργαστασιακού καζανιού. Ως εκ τούτου, μου είπε, θα μπορώ να ξανατοποθετήσω ανά πάσα στιγμή το παλαιό καζανάκι. - Η τιμή για το ημιελεύθερο καζανάκι μαζί με την τοποθέτηση και την απόληξη της επιλογής μου ανέρχεται στα 200 ευρώ. - Ο θόρυβος, μου είπε, θα είναι πιο διακριτικός από εκείνον που θα προκαλούσε το ελεύθερο. Επίσης οι ροπές θα βελτιωθούν στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Στα ψιλά, μου είπε, μην περιμένεις βελτίωση. - Με μια πρόχειρη παρατήρηση των συγκολλήσεών του μου φάνηκε πως πρόκειται για μια αξιόλογη κατασκευή. Εσείς τι λέτε, αξίζει η αγορά του; |
Ntinos έγραψε: |
απο δικια μου εμπειρια και επειδη οντως μειωνεται η υποπιεση (backpressure) σε κατεβασματα θα εχεις καλυτερες ρεπριζ (π.χ κατεβασμα 3 σε 2 στα 80+ ![]() θορυβο θα κανει αρκετο και σε ταξιδια θα σε κουραζει τα 200 ευρω που σου ειπε ειναι πολλα.αυτα εχουν μεχρι 150 σε εξατμησαδες στην αθηνα οπως ο νινο η ο ποπαυ.αυτος που ταγοραζει απο αλλον βαλε οτι θα στο χρεωσει ακριβοτερα για να βγαλει και μεγαλυτερο κερδος μιας και συμφωνημενες τιμες λιανικης δεν υπαρχουν σε αυτα. αν βαλεις τελικα (και εγω ειχα αλλαξει 2 αλλα μετα απο 6 χρονια το εβγαλα να υσηχασει το κεφαλι μου) βρες ενα με 45cm εσωτερικη διαμετρο το πολυ. το κερδος παντως ειναι δυσαναλογο της τιμης και της αποδοσης κατα την γνωμη μου.αν εκανες μια ολοκλρωμενη αναβαθμιση πρωτου σταδιου τοτε να εβαζες.αν σκεφτεσαι μονο ενα καζανακι τοτε αστο,κανε μια αναβαθμηση στο εσωτερικο σου (αλουμινια κτλ) να το ευχαριστιεσαι κιολας για ακομα καλιτερα προτιμησε τα κιτ οπως σου ειπαν και οι αλλοι που εχουν μελετηθει και μην ακους τα περι βελτιωσης των ροπων χαμηλα...καλα αυτο που το εβγαλε το πορισμα ηθελα να ξερα?σε χαμηλες στροφες ο κινητηρας αποβαλει μικρη μαζα αεριου που προλαβαινει να διοχετευτει στο περιβαλλον γρηγοροτερα απο οταν αποβαλει μεγαλη μαζα οποτε ενα καζανακι ελευθερο εχει σταδιακη βελτιωση της αποδοσης οσο αυξανουν οι στροφες. |
τα 200 ευρω που σου ειπε ειναι πολλα.αυτα εχουν μεχρι 150 σε εξατμησαδες στην αθηνα οπως ο νινο η ο ποπαυ.αυτος που ταγοραζει απο αλλον βαλε οτι θα στο χρεωσει ακριβοτερα για να βγαλει και μεγαλυτερο κερδος μιας και συμφωνημενες τιμες λιανικης δεν υπαρχουν σε αυτα. |
τα 200 ευρω που σου ειπε ειναι πολλα.αυτα εχουν μεχρι 150 σε εξατμησαδες στην αθηνα οπως ο νινο η ο ποπαυ. |
Ρώτησα και έναν άλλο εξατμισά της γειτονιάς και μου είπε τα εξής :
Το καζανάκι που θα μου τοποθετήσει θα έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το εργοστασιακό, θα έιναι ελεύθερο και ανοξείδωτο. Μαζί με την τοποθέτηση (η οποία θα γίνει με συγκόλληση) θα χρειαστούν 160 ευρώ... Την επόμενη φορά, που θα το έχει στα χέρια του, θα ρωτήσω και για τις διαμέτρους... Τι εσωτερική διάμετρο (περίπου) πρέπει να έχει το καζανάκι για να θεωρείται "καλό"; |
Vasso έγραψε: | ||
Πότε πήρες τιμή 150ευρώ από τον Ποπάϋ??? Εγώ που ρώτησα πριν από ένα χρόνο και μέσο γνωστού μου είπε φιλική τιμή 200 ευρώ. |
Παράθεση: |
Ρώτησα και έναν άλλο εξατμισά της γειτονιάς και μου είπε τα εξής :
Το καζανάκι που θα μου τοποθετήσει θα έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το εργοστασιακό, θα έιναι ελεύθερο και ανοξείδωτο. Μαζί με την τοποθέτηση (η οποία θα γίνει με συγκόλληση) θα χρειαστούν 160 ευρώ... Την επόμενη φορά, που θα το έχει στα χέρια του, θα ρωτήσω και για τις διαμέτρους... Τι εσωτερική διάμετρο (περίπου) πρέπει να έχει το καζανάκι για να θεωρείται "καλό"; |
Sidobre έγραψε: | ||
Μα, γιατί δεν κοιτάς από τα διαθέσιμα Devil έχουν μείνει; (Μπαίνουν και αυτά από τα 106/Saxo!) Για κάνε μια βόλτα από το "Πωλήσεις" ![]() |
Μα, γιατί δεν κοιτάς από τα διαθέσιμα Devil έχουν μείνει; (Μπαίνουν και αυτά από τα 106/Saxo!)
Για κάνε μια βόλτα από το "Πωλήσεις" ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Αν δεν φτάσουν τα δύο ποτήρια θα έχει τρίτο?? ![]() |
pezomania έγραψε: |
Καλωρίζική φίλε η μπούκα σου ![]() ![]() |