MEMsound έγραψε: |
Λέγαμε προς τέλος Μαίου αρχές Ιουνίου... |
yokagyla έγραψε: |
απο την ημερα που τα παραγγελνουμε ποσο καιρο κανουν να ερθουν συνηθως? |
εχετε βαλει ενα deadline στην παραγγελια για να ξερω και εγω αν προλαβαινω? + απο την ημερα που τα παραγγελνουμε ποσο καιρο κανουν να ερθουν συνηθως? |
το παίρνεις και το χαίρεσαι... κάθε φορα που πατάς το γκάζι με στιμμένους τους τροχους... ![]() ![]() |
(εστω και μια σχετικη προκαταβολη) |
Μέχρι τελος του μηνα να εχετε χονδροειδως γυρω στα 700ε... ![]() |
fynos έγραψε: |
Αστούς, ίσος προλάβουν το χειμερινό ![]() |
surgeon έγραψε: |
Εγγυηση η οχι μπλοκε θα μπει. Πιστευω αξιζει τον κοπο. |
MEMsound έγραψε: | ||
μεταξυ μας... αν πέσεις στην περίπτωση και χρειαστεις την εγγυηση... ξεβιδώνεις το μπλοκε... βιδώνεις το μαμά διαφορικό και τέλος... αρκεί να εχεις "συνενοήσιμο" μηχανικό... |
θα το κοιταξω μαζι με τα αλλα και θα σου πω
κωδικος: QDF25B σωστα? |
Αν νομίζεις ότι είσαι έτοιμος ![]() |
Παράθεση: |
Εθνική
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 14186146792 ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR81 0110 1410 0000 1418 6146 792 ΦΥΝΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (fynos) Παρακαλώ στο καταθετήριο να γράφετε Nikname ή Επώνυμο και στην συνέχεια να στέλνετε πμ! Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην κάνετε paste τα στοιχεία αλλά να τα ξαναγράφετε ! |
Peugeot Sport Club
BE (QDF3H) CHR207 surgeon diskoti roufosk2 mez akis23 Συνολο 6 ΜΑ (QDF9H) pugsta yokagyla Συνολο 2 Saxo Sport Club BE (QDF3H) Tryphon Συνολο 1 ΜΑ (QDF9H) venzinas john rallye Κων\νος Αντωνοπουλος saxoat PSILOS MΠΑΜΠΗΣ and.tzo+2 (3 τεμαχια) Συνολο 9 ΣΥΝΟΛΟ: BE (QDF3H) 7 ΜΑ (QDF9H) 11 |
Εθνική
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 14186146792 ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR81 0110 1410 0000 1418 6146 792 ΦΥΝΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (fynos) Παρακαλώ στο καταθετήριο να γράφετε Nikname ή Επώνυμο και στην συνέχεια να στέλνετε πμ! Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην κάνετε paste τα στοιχεία αλλά να τα ξαναγράφετε ! |
ειμαι εσυ...αλλα εισαι κι εγω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
giannisC2vts έγραψε: |
μπορω να κανω και εγω μια αγορα μπλοκε για ενα σαχο? η εχει γινει η παραγγελια? |
Μάνθο (βενζινάς) να ρωτήσω γιατί αρχίζουν σιγά σιγά να αποχωρούν ?
Το κακό είναι ότι πολύς κόσμος λέει ΝΑΙ για ένα GB αλλά ξαφνικά εξαφανίζονται . . . το ότι βγήκε ξαφνικά ένα πρόβλημα στο σπίτι, στο αυτοκίνητο που μπορεί να μην ξεπερνά τα 100 - 200 euro τους βγάζει τόσο εκτός προϋπολογισμού ? Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι τα έξοδα μεταφοράς δεν θα είναι τα ίδια, για να μην παρεξηγηθούμε αργότερα ! |
δύναμαι |
Steve έγραψε: |
Εκ της Μπαμπινιώτης Team
Steve |
kane έγραψε: |
αμα σε πώ γραφικό εγω θα φτέο? ![]() ![]() ![]() |
Επειδή ήδη υπάρχει ενδιαφέρον... όπως και στα "διπλα" Greek Citroen Club και Saxo Sport Club για οργανωθείτε οσοι θέλετε σιγά σιγά...
Λέγαμε προς τέλος Μαίου αρχές Ιουνίου... Τιμές γυρω στα 650-750ε αναλόγως ισοτιμία ποσότητα κλπ... οπότε γράψτε ποιοι θελετε "ΣΙΓΟΥΡΑ" για να το κανονησουμε. Για να μην τα ξαναγραφουμε εδω για οποιαδηποτε τεχνική πληροφορία απορία υπάρχει σχετικό τόπικ στην "μεταδοσή". εδώ ας γράφουμε ΜΟΝΟ ότι αφορα του groupbuy ![]() |
Μάνθο (βενζινάς) να ρωτήσω γιατί αρχίζουν σιγά σιγά να αποχωρούν ?
Το κακό είναι ότι πολύς κόσμος λέει ΝΑΙ για ένα GB αλλά ξαφνικά εξαφανίζονται . . . το ότι βγήκε ξαφνικά ένα πρόβλημα στο σπίτι, στο αυτοκίνητο που μπορεί να μην ξεπερνά τα 100 - 200 euro τους βγάζει τόσο εκτός προϋπολογισμού ? Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι τα έξοδα μεταφοράς δεν θα είναι τα ίδια, για να μην παρεξηγηθούμε αργότερα ! |
Peugeot Sport Club
BE (QDF3H) CHR207 οκ ?? surgeon οκ diskoti roufosk2 mez akis23 οκ xrysa_xs Συνολο 7 ΜΑ (QDF9H) pugsta οκ yokagyla Συνολο 2 Saxo Sport Club BE (QDF3H) Tryphon Συνολο 1 ΜΑ (QDF9H) venzinas οκ? koscross οκ? savvas 106 MΠΑΜΠΗΣ Συνολο 4 ΣΥΝΟΛΟ: BE (QDF3H) 8 ΜΑ (QDF9H) 6 παρακαλώ και οι υπόλοιποι μεχρι τελους εβδομάδας να εχουν διευθετησει το οικονομικο για να προχωρήσουμε στην παραγγελία |
venzinas έγραψε: |
Peugeot Sport Club
BE (QDF3H) CHR207 οκ??? surgeon οκ diskoti roufosk2 mez οκ akis23 οκ xrysa_xs Συνολο 7 ΜΑ (QDF9H) pugsta οκ yokagyla Συνολο 2 Saxo Sport Club BE (QDF3H) Tryphon οκ Συνολο 1 ΜΑ (QDF9H) venzinas οκ koscross οκ GEORGE ATHA οκ koutsoumpidis ενημερωσε οτι την τριτη θα τα βαλει savvas 106 ενημερωσε οτι την παρασκευη θα τα βαλει MΠΑΜΠΗΣ Συνολο 6 ΣΥΝΟΛΟ: BE (QDF3H) 8 ΜΑ (QDF9H) 8 παρακαλώ και οι υπόλοιποι μεχρι τελους εβδομάδας να εχουν διευθετησει το οικονομικο για να προχωρήσουμε στην παραγγελία υ.γ. του saxo sport club στα δινω εγω μαζεμενα μην μπερδευτουμε..... |
![]() ![]() |
Eixame Καποιο νεο για την διαθεσιμοτητα των κουειφ για τα αστρα οπισι μανθο-γιαννη??? |
Mιλάω σήμερα και σου λέω άμεσα. |
fynos έγραψε: | ||
Έτσι ![]() |
έλειπα εκτός. συγχωρέστε με. γινεται τελικα Μανθο ![]() ![]() |
Peugeot Sport Club
BE (QDF3H) CHR207 οκ cash mem 700ε surgeon οκ NBG fynos diskoti roufosk2 mez οκ NBG fynos akis23 οκ NBG fynos xrysa_xs οκ cash mem 200ε Συνολο 7 ΜΑ (QDF9H) pugsta οκ NBG fynos yokagyla Συνολο 2 Saxo Sport Club BE (QDF3H) Tryphon οκ Συνολο 1 ΜΑ (QDF9H) venzinas οκ koscross οκ GEORGE ATHA οκ koutsoumpidis ενημερωσε οτι την τριτη θα τα βαλει savvas 106 ενημερωσε οτι την παρασκευη θα τα βαλει MΠΑΜΠΗΣ Συνολο 6 ΣΥΝΟΛΟ: BE (QDF3H) 8 ΜΑ (QDF9H) 8 |
![]() ![]() |
diskoti έγραψε: |
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΑΝΘΟ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ,,,,,. ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. |
Προσέξτε να δείτε πώς έχουν τα πράγματα, έχουμε πέσει κάτω από τον απαιτούμενο αριθμό διαφορικών για να έχουμε την καλή έκπτωση με την οποία και κάναμε τους υπολογισμούς... |
Θέλουν κωδικό για το Opel ! |
Μου λέει ότι ρουλεμαν για διαφορικο opel astra δεν του λέει κάτι
Αν έχεις κάτι να του δώσουμε . . . . |
Με εσένα ξεκίνησε η ημέρα, περίμενε πρώτα θα σου πω και μετά θα προχωρήσω ! |
Yes, we can supply.
X2 1801 (M23 ATB Differential Bearings) We are unable to discount this price. Parts are in stock at the time of writing. |
The parts are leaving today Avraam, if we can get them packed in time if not definitely Friday.I will give you a
tracking number as soon as we have it. Len Kind regards |
HAWB Status
576493 In Transit Date Time 25/06/2009 17:48 Manifested LHR |
they 're cUming ![]() |
HAWB Status
576493 In Transit Date Time 25/06/2009 17:48 Manifested LHR 26/06/2009 11:55 In Transit |
HAWB Status
576493 In Transit Date Time 25/06/2009 17:48 Manifested LHR 26/06/2009 11:55 In Transit 29/06/2009 08:43 In Country Transit |
Έχω και για εσένα !!!
Ο akis23 από Θεσσαλονίκη θα κανονίσει για όλους όσους είναι στα βόρια, έχει μία συνεννόηση με salex οπότε οργανωθείτε ώστε να μην πληρώσετε και μεταφορικά για τα βόρια ! |
MA (QDF9H)
alekoukos106 Έχει μείνει άλλο ένα. BE (QDF3H) Sasasj Salex Έχουν μείνει άλλα 3 |
Sasasj
akis23 |
Peugeot Sport Club
BE (QDF3H) CHR207 οκ cash mem 700ε OK surgeon οκ NBG fynos roufosk2 οκ NBG fynos mez οκ NBG fynos OK akis23 οκ NBG fynos xrysa_xs οκ cash mem 200ε OK ΜΑ (QDF9H) pugsta οκ NBG fynos Saxo Sport Club OK |
![]() |
Εθνική
sasasj έγραψε: |
Πότε θα μας τα φέρει; Θα μας ενημερώσει εγκαιρως;
Το ποσό που καταθέτουμε είναι 700+40; |
fynos έγραψε: | ||
Ο Στελάρας θα τα φέρει σε εσάς !
@ alekoukos106 Για να στο κρατήσω θα χρειαστώ μια προκαταβολή . . . . είσαι έτοιμος ? @Sasasj, kane
|
MA (QDF9H)
Δύο BE (QDF3H) Sasasj Salex Έχουν μείνει άλλα 3 |
Sasasj
akis23 |
Peugeot Sport Club
BE (QDF3H) CHR207 οκ cash mem 700ε OK surgeon οκ NBG fynos OK roufosk2 οκ NBG fynos mez οκ NBG fynos OK akis23 οκ NBG fynos xrysa_xs οκ cash mem 200ε OK ΜΑ (QDF9H) pugsta οκ NBG fynos Saxo Sport Club OK |
sasasj έγραψε: |
Παίδες συγνωμη, αλλα δεν θα το παρω ούτε εγώ το μπλοκέ... ![]() ![]() ![]() Πήγα απο αντιπροσωπία σήμερα να ρωτήσω τι γίνεται με την εγγύηση στην περίπτωση που το βάλω, και μου είπαν οτι αν θελω να ειμαι καλυμένος απο αυτους να μην το πειράξω... Οτι και να γίνει απο την στιγμή που θα το βάλω και μετά μου είπαν δεν έχουν καμία ευθύνη. Και τους ρώτησα τι γίνεται αν τους το παω να το περάσουν οι ιδιοι και μου είπαν τα ίδια. Οπότε καλύτερα να το αφήσω ώς έχει και μετά τα 2 χρόνια κάτι θα γίνει... |
Οκ οπότε θα ενημερώσω και την λίστα άμεσα . .
Τώρα τα υπόλοιπα είναι . . . όλα τα 207 που κυκλοφορούν με πλοκέ τι κάνουν ? Νομίζω θα είναι αρκετά ε ![]() |
MA (QDF9H)
Δύο BE (QDF3H) Salex kane zafirius Nervous Έχουν μείνει άλλα 1 |
kane
akis23 |
Peugeot Sport Club
BE (QDF3H) CHR207 οκ cash mem 700ε OK surgeon οκ NBG fynos OK roufosk2 οκ NBG fynos mez οκ NBG fynos OK akis23 οκ NBG fynos xrysa_xs οκ cash mem 200ε OK ΜΑ (QDF9H) pugsta οκ NBG fynos Saxo Sport Club OK |
sasasj έγραψε: | ||
Το ξέρω Γιάννη αλλα η εγγύηση για μένα είναι μεγαλύτερης σημασίας απο το να βάλω μπλοκέ για να μην γλυστράει η μούρη. Βέβαια κάνει περισσότερα απο αυτό ενα μπλοκέ, αλλα μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό για τα επόμενα 2 χρόνια. Μετά να σαι σίγουρος οτι θα κάνω! Να σου πω να μου το κρατήσεις απο τώρα μέχρι τότε και να σου δίνω 30 ευρώ τον μήνα για να το ξοφλήσω σε 2 χρόνια! ![]() |
MA (QDF9H)
iceage Έχουν μείνει άλλα 1 BE (QDF3H) Salex kane zafirius OK Nervous Έχουν μείνει άλλα 1 |
kane
akis23 |
Peugeot Sport Club
Εξηγησα του σακη το θεμα εγγυησης και μη...Φυσικα δικο του το αυτ/το και δικη του η αποφαση.
Εγω παντως προγραμμα/μπλοκε εβαζα πανυγυρικα μετα το "στρωσιμο" ![]() ![]() ![]() |
Την πιπίλα με το rallye – gt ας την κόβουμε κάποια στιγμή . . . .
Για να μην επεκταθώ περισσότερο ! |
MA (QDF9H)
iceage οκ NBG fynos OK Έχουν μείνει άλλα 1 isos alekoukous BE (QDF3H) Salex OK kane οκ NBG fynos OK zafirius οκ NBG fynos OK Nervous smoki οκ NBG fynosOK Έχουν μείνει άλλα 0 |
kane
akis23 |
Peugeot Sport Club
BE (QDF3H) CHR207 οκ cash mem 700ε OK surgeon οκ NBG fynos OK roufosk2 οκ NBG fynos mez οκ NBG fynos OK akis23 οκ NBG fynos OK xrysa_xs οκ cash mem 200ε OK ΜΑ (QDF9H) pugsta οκ NBG fynos OK Saxo Sport Club OK |
MA (QDF9H) Έχουν μείνει άλλα 1 isos alekoukous BE (QDF3H) Nervous (eksafanismenos) xrysa_xs οκ cash mem 200ε OK |
Έχουμε ένα ΒΕ και ΜΑ διαθέσιμα .......
Κάποιος μου ζητούσε BE και του είπα ότι δεν έχω . . . . |
MA (QDF9H) BE (QDF3H) ------------------ xrysa_xs OK |
ξεπουλησε το μαγαζακι λεμεεεεεεεεεεεεεε
Αντε και το ΒΕ να παμε διακοπες ![]() ![]() ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Το θες το ![]() Κάνε τα κουμάντα σου ανεβαίνω την παρασκευή Σέρρες για διακοπές παρέα με το μπλοκέ αγκαλιά που ψάχνει απεγνωσμένα κ/π να φωλιάσει. |
To BE μάλλον θα πλεύσει για Κρήτη !
Με το ξεπούλημα των διαφορικών θα αναφέρουμε 2-3 πραγματάκια για το επόμενο GB ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Διευκολύνσεις και προσφορές δεν θα γίνουν ! |
Οποτε την επομενη φορα? οπως κανουν τα καταστηματα...700ε το μπλοκε? 200-250ε προκαταβολη...
Αν δν το παρεις,την χανεις...απλα τα πράγματα.Ετσι θα ποσταρουν μονο αγοραστες που το εχουν σκεφθει σοβαρα...μιας και 200ε δν εινια λιγα για να τα πεταξεις... |
Κρήτη |
Σολερ αν το 8ες 100% δινεις μια προκαταβολή σημερα ή αυριο και το υπόλοιπα τα κανονίζουμε μεταξυ μας (παραλαμβάνει οταν το αποπληρώσεις ή αν τελικά δεν το πάρεις σου επιστρέφω την προκαταβολή μόλις μου βρεις αγοραστή), πες μου να ξέρω μην το κουβαλάω τσάμπα στην Κρήτη (και βαρυ ειναι και ακριβό για να το κάνω βόλτες) ![]() |
Steve έγραψε: | ||
|
To BE μάλλον θα πλεύσει για Κρήτη !
! |