MEMsound έγραψε: |
αν δεν κανω λάθος τα φαναρια σου μεσα ειναι ματ μαυρο..
αφου θα τα ανοίξεις (και απ οτι εχω καταλάβει σου αρεσει το φουλ μπλακ λοοκ...) δεν τους ριχνεις ενα περασμα μαυρο γυαλιστερό να "δεσουν" πιο ομορφα με το υπόλοιπο αμάξι... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
τα μορεττε ειναι "αναγλυφα" χωρις κρυσταλλο εξωτερικα γι αυτο και δεν σου αρεσουν... |
Snap5 έγραψε: |
Μια ερώτηση. το κρύσταλο το καινούριο που το βρήκες?Απο τα μαμα?Γιατι και τα δικά μου έχουν αρχίσει και θαμπώνουν με το καιρο και ίσως επιχειρήσω να τα μαγειρέψω ![]() |
Να ρωτήσω κάτι πριν κάνω το ίδιο, τα μαμα κρύσταλα έκατσαν καλά πάνω στο φανάρι ή χρειάστηκαν πατέντες?Ρωτάω γιατί μου φαίνεται λίγο περίεργο γιατί όταν τοποθέτησα τα δικά μου φανάρια οι βίδες απο το μασκάκι δεν έκατσαν 100% καλά στο βίδομα και αναρωτιέμαι αν είναι κατι χιλιοστα μεγαλύτερα τα μαμα...Επίσης η αποκόληση των κρυστάλων έγινε σχετικά εύκολα ή υπήρξε δυσκολία? |
sod έγραψε: |
Xρηστο πολυ καλη η δουλεια και η διαφορα ειναι εμφανη ![]() ![]() |
sod έγραψε: |
Οταν θαμπωσουν και τα δικα μου θα σε προτιμησω..... ![]() ![]() ![]() |
gabi_haros θα ήμουν πολυ ευγνώμων αν μπορουσατε να με βοηθήσεται (βασικά αν είναι απο Αθήνα ίσως μπορέσω να ανέβω) ή έστω αν μπορει ο Kovac να δόσει μερικά tips για το πως να γίνει σωστή δουλεια (πχ ποση ακριβώς ώρα τα έβαλε στο φουρνο/βαθμούς κτλ)...Φοβάμαι μήπως στο τέλος χαλάσω και τα μαμά και βρεθώ χωρίς φανάρια... ![]() |
gabi_haros θα ήμουν πολυ ευγνώμων αν μπορουσατε να με βοηθήσεται (βασικά αν είναι απο Αθήνα ίσως μπορέσω να ανέβω) ή έστω αν μπορει ο Kovac να δόσει μερικά tips για το πως να γίνει σωστή δουλεια (πχ ποση ακριβώς ώρα τα έβαλε στο φουρνο/βαθμούς κτλ)...Φοβάμαι μήπως στο τέλος χαλάσω και τα μαμά και βρεθώ χωρίς φανάρια... ![]() |
kovac έγραψε: | ||
Στο φούρνο τα είχα στους 180, για κανένα 5λεπτο. Τα μαμά δεν έδειξαν ότι κατάλαβαν και πολλά, αλλά φοβόμουν για το κρύσταλλο και δεν τα άφησα παραπάνω. Άλλωστε, το πλαστικό κομμάτι του φαναριού δε με ένοιαζε, οπότε και αυτό "ξέσκισα" στο άνοιγμα των μαμά. Τα angel άνοιξαν για πλάκα. Στη 2η απόπειρα (εκεί που είπα να το βάλω στους 250, αφού στους 200 τα μαμά δεν έδειχναν να καταλαβαίνουν και πολλά) έλιωσα το ένα φανάρι. Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν επειδή ο φούρνος είναι μικρός ήταν ελλεεινά κοντά στα τοιχώματα και κυρίως επειδή η θερμοκρασιά στους 250 έπεσε γρήγορα, άναψαν τα γκριλ (έλεος δηλαδή) και το φανάρι βγήκε αντί για κεϊκ...του κουταλιού!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι από την πολλή χαρά, ξέχασα να φτίαξω τον ένα δακτύλιο στο ένα φανάρι που έκανε κάτι κόλπα που και που. Τώρα που δυστυχώς κακάρωσε τελείως πρέπει να ξανανοίξω το φανάρι. Ίσως να είναι και για καλό βέβαια, αφού μετά τη σημερινή βροχούλα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |