manaros έγραψε: |
ε,......μπορει και να εχω κατσει και 20 δευτερολεπτα!!!χεχε!αν το πιεσω το αμαξι το αφηνω τουλαχιστον 10 λεπτα ρελαντι υστερα απο τουλαχιστον 10 λεπτα χαλαρης οδηγησης για να ειμαι σιγουρος οτι η θερμοκρασια ειναι πλεον λογικη...ισως λοιπον να κανω τοσο καλη χρηση που η αντλια δεν δουλευει;;;; ![]() ![]() απλα μου κανει εντυπωση που τις πρωτες 2-3 μερες ακουγοταν απο το μηχανοστασιο η αντλια και τωρα εχω να την ακουσω πολυ καιρο... |
αν το πιεσω το αμαξι το αφηνω τουλαχιστον 10 λεπτα ρελαντι υστερα απο τουλαχιστον 10 λεπτα χαλαρης οδηγησης για να ειμαι σιγουρος οτι η θερμοκρασια ειναι πλεον λογικη... |
drdino έγραψε: |
10 λεπτά ρελαντί μετά από 10 λεπτά χαλαρής οδήγησης;;;; ![]() ![]() |
manaros έγραψε: | ||
προσεχω οσο μπορω το αμαξι....η τουρμπινα υστερα απο δυνατο σκισιμο θελει τουλαχιστον 10 λεπτα ρελαντι για να μην ειναι ερυθροκοκκινισμενη..γι αυτο και μου κανει εντυπωση..μηπως δεν δουλευει η αντλια ψυξης της τουρμπινας και δεν την κρυωνει σωστα;εχω μεν προγραμμα αλλα ρωταω:ειναι λογικο αν πχ κανω δευτερα τριτη ανοιγμα κοφτες για μια φορα να κοκκινιζει η τουρμπινα;τοσο ευκολα;;;εννοειται πως τα ιδια εκανε και πριν το προγραμμα,απλα με το προγραμμα κοκκινιζει λιγο ευκολοτερα. Makis106 ετσι ακριβως μου εκανε τις πρωτες 2-3 μερες....μετα μονο το βεντιλατερ οση αποσταση και αν κανω..... |
αυτο παντως που βλεπω ειναι οτι και σε αλλους δεν δουλευει η αντλια καθε φορα που το σβηνουν παρα μονο σε ζορισματα...απλα εγω δεν θυμαμαι να την εχω ακουσει ποτε...μαλλον επιβαλεται μια βολτα απο το συνεργειο για να μπει στο διαγνωστικο και να το τσεκαρουν και ακουστικα...
παντως το ατιμο το βεντιλατερ του ic δουλευει αρκετα συχνα...ειναι λιγο καταντια σε καινουριο αυτοκινητο...τεσπα! |
..αν το πιεσω το αμαξι το αφηνω τουλαχιστον 10 λεπτα ρελαντι υστερα απο τουλαχιστον 10 λεπτα χαλαρης οδηγησης για να ειμαι σιγουρος οτι η θερμοκρασια ειναι πλεον λογικη... |
spyros_rallye έγραψε: |
Με την ευκαιρια,μετα απο γρηγορη οδηγηση, ποσο πολυ ανεβαινει ο δεικτης της θερμοκρασιας λαδιου? εμενα σε νορμαλ συνθηκες ειναι παντα λιγο κατω απο τη μεση και οταν το ζοριζω το πολυ να φτασει μεχρι τη μεσαια γραμμη. |